Ethereum vs Ethereum Classic: Ethereum Split

Vuoden 2016 tarina Ethereum splitista ja Ethereum vs Ethereum Classic on erittäin mielenkiintoinen ja tärkeä tarina kuulla. Tämä johtuu siitä, että jotkut ihmiset pitivät sitä hieno idea, kun taas toiset vihasivat sitä!

Tämä helppokäyttöinen opas alkaa selityksellä miksi jakautuminen tapahtui ja miten se loi täysin uuden blockchainin ja kryptovaluutan nimeltä Ethereum Classic.

Selitän sitten, kuinka kaksi lohkoketjua ovat erilaiset ja kuinka kukin niiden valuutoista on toiminut hinnan suhteen jakautumisen jälkeen.

Kun olet lukenut Ethereum vs Ethereum Classic -oppaan alusta loppuun, voit päättää itse, kumpi haluat! Joko sijoittajana tai käyttäjänä.

Joten, mitä sinä odotat? Mennään ja selvitetään tarkalleen, mitä tapahtui Ethereumin jakautumisessa!

Ethereum vs Ethereum Classic: Kuinka kaikki alkoi

Ethereum, joka julkaistiin vuonna 2015 sen jälkeen, kun Vitalik Buterin oli luonut sen vuonna 2014, loi blockchain-mahdollisuuksia kaukana pelkästään rahoitustoimista. Toisin kuin Bitcoin, joka soveltuu vain varojen siirtämiseen, Ethereum antaa ihmisille mahdollisuuden luoda ns. Älykkäitä sopimuksia.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Älykäs sopimus antaa kahden tai useamman ihmisen tehdä sopimuksen ilman kolmatta osapuolta. Pohjimmiltaan kuvittele, että halusit lähettää ystävällesi automaattisesti rahaa syntymäpäivänään joka vuosi.

Kyllä, voit tehdä sen itse kävelemällä paikalliseen pankkiin, mutta kuinka hienoa olisi perustaa älykäs sopimus, jotta voit lähettää sen automaattisesti ilman pankkia?

Tämä on vain hyvin pieni osa älykkäiden sopimusten avulla; niiden tarjoamat mahdollisuudet ovat rajattomat. Älykkäät sopimukset voidaan luoda melkein mihin tahansa. Vuokrat, vakuutukset, pelit, äänestykset, investoinnit ja paljon muuta!

Ne takaavat, että sopimus toteutetaan oikeudenmukaisesti – se tarkoittaa, ettei kenenkään tarvitse luottaa.

Saat lisätietoja älykkäistä sopimuksista lukemalla meidän Mikä on älykäs sopimus opas. Varmista vain, että palaat takaisin, sillä Ethereum vs Ethereum Classic -jakotarina on vasta tulossa todella mielenkiintoiseksi!

Joten, tietäen kuinka hyvät älykkäät sopimukset olivat, joku päätti luoda uuden projektin nimeltä DAO, joka tarkoitti hajautettua autonomista organisaatiota. DAO-konsepti oli kuin pääomasijoitusrahasto, joka toimisi hajautetussa ekosysteemissä.

Projektin aloittamiseksi se tarvitsi suuren investoinnin kryptovaluuttayhteisöltä. Kun sanon suuri, tarkoitan hyvin suurta. Itse asiassa ETH kerättiin yhteensä 150 miljoonaa dollaria vain 28 päivässä!


Ihmiset olivat niin innoissaan DAO-hankkeesta, että se keräsi lähes 14% kaikista liikkeessä olevista ETH-kolikoista!

Mitä seuraavaksi tapahtui, järkyttää sinua. Kun DAO oli saanut investointikampanjansa päätökseen, se hakkeroitiin! Joku varasti yli 1/3 eli 50 miljoonaa dollaria DAO: n lompakosta.

Tämä ei ollut tietoturvaongelma Ethereum-lohkoketjussa, se johtui siitä, että DAO-kehittäjät tekivät virheen tekniikkaa rakentaessaan.

Hyökkäyksen jälkeen kryptovaluutta-sijoittajat olivat huolissaan siitä, että sen hinta saattaa laskea vielä enemmän, ETH: n arvo nousi nopeasti 20 dollarista 13 dollariin.

Koska DAO-älykäs sopimus rakennettiin, hakkeri ei päässyt varastettuun 50 miljoonaan dollariin vasta 28 päivän kuluttua! Joten Ethereum-yhteisön oli päätettävä, mitä tehdä asialle.

Ethereumin kehittäjät ehdottivat kahta mahdollista vaihtoehtoa.

  • Luo kova haarukka Ethereum-lohkoketjusta
  • Älä tee mitään

Täältä Ethereum vs Ethereum Classic väitteet alkoivat, ja tästä syystä!

Luo kova haarukka

Jos et ole varma, mikä kova työ on, se tarkoittaa periaatteessa, että estoketjun alkuperäiseen koodiin tehdään muutoksia. Sitten lohkoketju jakautuu kahteen osaan. (Uusi koostuu päivityksen lataavan lohkoketjun solmuista / tietokoneista).

Jos tarvitaan pieniä muutoksia, sitä kutsutaan pehmeäksi haarukaksi; jos tarvitaan suuria muutoksia, sitä kutsutaan kovaksi haarukaksi!

Esitetty idea oli, että koska niin paljon rahaa oli varastettu ja että rahat olisivat hakkerien käytettävissä 28 päivässä, olisi tehtävä kova haarukka.

Ajattele käyttämääsi tietokonetta ymmärtääksesi mikä on haarukka.

  1. Kuvittele, että saat yhden päivän ilmoituksen Windowsilta sanomalla, että sinulla on 28 päivää aikaa päivittää tietokoneesi uusimpaan versioon, tai se ei enää tunnista uusia päivityksiä.
  2. Jos päätät olla päivittämättä sitä, tietokone tunnistaa vain päivitykset, jotka tapahtuivat ennen kovaa haarukkaa!
  3. Salausmaailmassa kuka tahansa, joka ei päivitä uuteen ohjelmistoon, ei voi vahvistaa uusia tapahtumia!

Täyttämällä kovan haarukan, se antaisi Ethereumin kehittäjille mahdollisuuden palauttaa kaikki ihmiset, jotka menettivät rahansa sijoittamalla DAO: han.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Älä tee mitään

Jotkut ihmiset kokivat, että luomalla kova haarukka alkuperäisestä blockchainista, se olisi ristiriidassa uskon kanssa, että blockchainit olisi hajautettava.

Vaikka nämä ihmiset ymmärsivät, että monet ihmiset menettivät rahansa, heidän mielestään oli tärkeämpää antaa Ethereumin jatkaa sellaisenaan.

Ethereum vs Ethereum Classic -sarjakuva

He väittivät, että hakkerointi ei johtunut Ethereumin lohkoketjusta, vaan DAO-projektin huonosta turvallisuudesta. Viime kädessä “koodi on laki”, eikä sitä voida kumota!

Mitä päätettiin? Ethereum vs Ethereum Classic Split

Koska muutoksia lohkoketjuun ei voida tehdä ilman, että se menisi äänestykseen, Ethereum-yhteisön oli päätettävä, mikä vaihtoehto oli paras. Minkä vaihtoehdon olisit valinnut?

No, suurin osa ihmisistä päätti, että liikaa rahaa oli tekemättä mitään, joten he loivat kovan haarukan!

Päätöksen jälkeen Ethereum-lohkoketju piti nimensä, mutta toimi nyt kovalla haarukalla.

Haarukan kanssa eri mieltä olleet ihmiset päättivät pysyä alkuperäisessä blockchainissa. Tätä kutsuttiin kuitenkin nyt Ethereum Classiciksi!

Joten nyt tiedät kuinka Ethereum vs Ethereum Classic -argumentti alkoi ja miksi se päättyi jakautumiseen! Selitän nyt kahden lohkoketjun tärkeimmät erot!

Ethereum vs. Ethereum Classic

Ethereum vs Ethereum Classic: Erot

Todellisuudessa Ethereumin ja Ethereum classicin välillä ei todellakaan ole mitään eroa! Sinun on muistettava, että kova haarukka tehtiin DAO: lle lähetetyn 150 miljoonan dollarin poistamiseksi, ei erityisten tekniikan päivitysten tekemiseksi..

Älä unohda, saatat myös nähdä ihmisten kuvaavan Ethereumin jakautumista ETC: ksi vs. ETH: ksi. Nämä ovat vain valuuttakoodeja, joita käytetään kuvaamaan Ethereum Classic (ETC) ja Ethereum (ETH)!

Siirrytään sitten eteenpäin ja katsotaan, kuinka Ethereum vs. Ethereum Classic -jako on mennyt tähän mennessä!

Ethereum vs Ethereum Classic: Tarina toistaiseksi

Nyt sinulla pitäisi olla hyvä käsitys Ethereum vs Ethereum Classic -tarinasta ja kuinka samankaltaisia ​​ne ovat. Selvitetään nyt, miten he molemmat ovat menestyneet vuoden 2016 jakautumisen jälkeen!

Ethereum on esiintynyt todella, todella hyvin. Itse asiassa pelkästään vuonna 2017 se lisäsi arvoa yli 10000%! Ja on nyt toiseksi suosituin blockchain Bitcoinin takana

On useita syitä, miksi Ethereum on pärjännyt niin hyvin. Ensinnäkin, kun uusia salausvaluuttoja luodaan, monet heistä päättävät rakentaa projektinsa Ethereumin lohkoketjun päälle.

Tämä ei vain lisää lisäarvoa Ethereumille, vaan myös lisää sen mainetta ja lisää Eterin kysyntää. Kuten sitä vaaditaan kaikissa Ethereumiin rakennettujen sovellusten tekemissä tapahtumissa.

Toiseksi, kun kerätään varoja, useimmat ICO: t (Initial Coin Offerings) pyytävät nyt Ethereumia Bitcoinin sijaan. Määrät ovat yleensä melko suuria, joten se lisää jälleen Eetterin kysyntää!

Huomaa: ICO on tapa kerätä varoja uusille kryptovaluuttahankkeille. He yleensä pyytävät Ethereumia ja antavat vastineeksi sijoittajille oman äskettäin luodun tunnuksensa / kryptovaluuttansa!

Kolmanneksi alkuperäinen kehitystiimi, joka loi Ethereumin, muutti kovasti haarautuneeseen lohkoketjuun, jättäen Ethereum Classicin taakseen. Tämä sisältää Vitalik Buterinin, joka on yksi arvostetuimmista blockchain-yhteisön kehittäjistä!

Tämä antaa ihmisille enemmän luottamusta Ethereum-projektiin, minkä vuoksi se on onnistunut niin hyvin.

Vaikka Ethereum Classic on vähemmän suosittu kuin Ethereum, siitä on silti tullut vakiintunut kolikko. Vuonna 2017 sen voitto oli yli 1500%, mutta se on paljon pienempi kuin Ethereumin kasvu.

Ethereum vs. Ethereum Classic kaavio

Yksi syy tähän on, että kehitystiimi ei ole yhtä tunnettu kuin Ethereumin. Tämä antaa ihmisille vähemmän luottamusta siihen, mitä he voivat saavuttaa.

Vaikka vähemmän ihmisiä käyttää Ethereum Classicia, tämä tarkoittaa sitä, että tapahtumia voidaan käsitellä nopeammin, koska verkko on vähemmän varattu!

Nyt kun sinulla on hyvä käsitys molempien kolikoiden toiminnasta jakautumisen jälkeen, katsotaanpa, voinko auttaa sinua valitsemaan, minkä kolikon valitset!

Ethereum vs Ethereum Classic: Mitä sinun pitäisi käyttää?

Kryptovaluutan valinta on vaikea vastata. Kohdassa Ethereum vs Ethereum Classic ei ole epäilystäkään siitä, että Ethereumista on tullut paljon menestyvämpi kuin Ethereum Classic, mikä on selvästi nähtävissä sen arvossa.

Sen lisäksi, että se on suosittu sijoittajien ja ICO: n keskuudessa, monet uudet kryptovaluutat rakentavat myös alustansa Ethereumin lohkoketjun päälle. Nämä positiiviset tekijät ovat tehneet Ethereumista toiseksi suosituimman kryptovaluuttaprojektin.

Ehkä olet kuitenkin eri mieltä kovan haarukan kanssa, kuten Ethereum Classic teki? Jos uskot, ettei sen olisi pitänyt tapahtua, on mahdollista, että yhä useammat ihmiset ovat samaa mieltä pitkällä aikavälillä.

Yksi mielenkiintoisimmista asioista, joita odotan, on mahdollinen päivitys työn todistuksesta osaksi todistusta. Tämä vähentää dramaattisesti solmujen / tietokoneiden tarvitsemaa energiamäärää Ethereum-tapahtumien todentamiseksi!

Ethereumin kehittäjät työskentelevät myös uusien protokollien parissa tulevaa Proof of Stake -vaihtoa varten. Mikä lisää niiden tapahtumien määrää, joita Ethereum-lohkoketju voi käsitellä sekunnissa?

Jos ETC pysyy työtodistuksessa, tämä on suurin ero tekniikassa, joka kahdella Ethereumilla on koskaan ollut.

Ethereum vs Ethereum Classic: Päätelmä

Jos olet lukenut Ethereum vs Ethereum Classic -oppaan alusta loppuun, sinun pitäisi nyt ymmärtää hyvin, miksi jakautuminen tapahtui! Enää mietit “Mikä on Ethereum Classic?”!

Kuten nyt tiedätte, se on todella mielenkiintoinen tarina ja asia, josta ihmiset ovat edelleen eri mieltä tähän päivään asti! Jos olisit ollut mukana Ethereumissa tuolloin, olisitko halunnut tehdä haarukan vai tekemättä mitään?

Sinun pitäisi nyt myös pystyä tekemään päätös siitä, mistä kolikosta luulet tulevaisuuden menestyneimmän. Vaikka Ethereum on toiminut tähän mennessä parhaiten, luuletko Ethereum Classic myös menestyvän?

Hienoa on, että molempia kolikoita on erittäin helppo ostaa, koska useimmat pörssit luetteloivat ne!

Joten mitä mieltä olet Ethereum vs Ethereum Classic -oppaastani? Haluaisin kuulla ajatuksesi!

Onko sinulla kolikoita jommallakummalla blockchainilla, jos on, kumpi? Ehkä olet päättänyt sijoittaa molempiin!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map