Ethereumin pilvikaivostoiminta – mistä aloittaa?

Kryptovaluutat ovat saamassa yhä enemmän tunnustusta ajan myötä. Ihmiset alkavat käyttää paljon uusia salauksiin liittyviä termejä. “Hajautus”, “HODLing” ja “mining pool” ovat vain muutamia mainitakseni muutamia – ja suurin osa niistä pyörii salausvaluutoista hyötymisen suhteen. Tänään olemme kuitenkin kiinnostuneita vain yhdestä tietystä termistä – Ethereumin pilvikaivoksesta.

Tässä oppaassa keskustellaan kaikesta Ethereumin pilvikaivoksesta – mikä se on, miksi ihmiset tekevät sen ja miten se tehdään. Kerron teille kaikista monista eri vaihtoehdoista, kun ajatellaan liittymistä pilvikaivostoimintaan. Lisäksi opastan sinut ensimmäisen pilvikaivokeikan perustamisprosessin ja mitä tehdä sen jälkeen.

Lisäksi, jos olet Ethereumin fani, voit sijoittaa. Tätä varten sinun on valittava a luotettava kryptovaluutan vaihto – Coinbase, Binance ja Coinmama ovat upeita vaihtoehtoja.

Nyt päästään pilvikaivokseen.

Pilvikaivostoiminta

Hyvin yksinkertaisesti sanottuna pilvikaivostoiminta on prosessi, jossa maksat jollekulle “vuokrata” kryptovaluutan kaivoslaitteet, sähkön ja luonnollisesti itse kaivospalvelun..

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Ihmisillä (tosin useammin yrityksillä), jotka tarjoavat Ethereumin pilvikaivospalveluja, on yleensä käytettävissään valtavat maatilat. Maatila on yksinkertaisesti suuri määrä kaivoslaitteita, jotka toimivat yhdessä tietyssä laitoksessa. Tämän laitoksen on kuitenkin oltava hyvin varusteltu – jäähdytyksen on oltava korkeintaan, sillä on oltava paljon tilaa kaikkien kaivoslaitteiden varastointiin. Myös valtavien sähkömäärien tarve on otettava huomioon.

Jos esimerkiksi haluat aloittaa pilvikaivoksen Ethereumin, sinun on ensin löydettävä isäntä – joku, joka olisi halukas myymään sinulle Ethereumin pilvipalvelut. Sen jälkeen yksinkertaisesti sovit sopimuksesta, kättelet (joko fyysisesti tai Internetin kautta) ja siinä kaikki!

Isännät tarjoavat yleensä laajan valikoiman saatavilla olevia sopimuksia, jotka vaihtelevat “pienistä investoinneista – vähäisistä voitoista” “valtaviin investointeihin – suuriin voittoihin”. Ihmiset, joilla ei ole koskaan ollut kokemusta kryptovaluutoista, lähtevät yleensä alemmista investointitasoista. Kun huomaat, että palvelu on todella laillista ja ansaitset hitaasti mutta varmasti voittoa, voit päivittää sopimuksesi milloin tahansa.

Vaihtoehtoisesti saatat haluta löytää ilmaisen Ethereumin pilvikaivostoiminnan. Tällä on luonnollisesti hyvät ja huonot puolensa, joten käsittelemme asiaa heti.

Ilmainen Ethereumin pilvikaivostoiminta

Kuten olen aiemmin maininnut, yksi tapa aloittaa pilvikaivostoiminnalla on löytää ilmainen Ethereumin pilvikaivospalvelu. Tässä yhteydessä “ilmainen” tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa isäntämaksujasi, mikä yleensä tapahtuu. Voit halutessasi päivittää suunnitelman. Jos sitä ei kuitenkaan oteta huomioon, ensimmäistä talletusta ei vaadita.

Joten miten nämä pilvikaivostoiminnot tuottavat voittoa? Ensinnäkin, ihmisillä on taipumus päivittää korkeamman voiton tarjoaviin suunnitelmiin. Tämä tuo parempia tuloksia, mutta puolestaan ​​on riittävä maksu. Jos et halua päivittää parempaan suunnitelmaan, isäntä yksinkertaisesti ottaa pienen prosenttiosuuden tuloistasi “vuokra-rahoina” kunkin kuukauden lopussa.


Tämän sanottuaan katsotaanpa joitain suosituimpia ilmaisia ​​Ethereumin pilvikaivospalvelujen tarjoajia. Luetteloa ei ole järjestetty tietyssä järjestyksessä.

Sveitsin kulta Global

Swiss Gold Global (tästä eteenpäin: SGG) on ollut aktiivinen jo noin kymmenen vuotta. He ovat vakiinnuttaneet itsensä ammattimaisen, kunniallisen ja laillisen yrityksen maineeksi ja tarjoavat kaivoksille erilaisia ​​kolikoita – mukaan lukien Ethereum..

Ethereumin pilvikaivostoiminta - Sveitsin kulta maailmanlaajuisesti

SGG tarjoaa päivittäisiä maksuja ja suojatun alustan, josta minulla on lupa. Heillä on yhteensä neljä erilaista pilvikaivostoiminnan tasoa (lukuun ottamatta ilmaista), jotka vaihtelevat 249: stä 5000 dollariin.

Yhtiöllä on myös tytärohjelma. Yksi ohjelman parhaista ominaisuuksista pilvikaivoksesta kiinnostuneille on, että voit muuntaa tytäryhtiön palkkiot eliniän (kyllä, LIFETIME) pilvikaivosopimuksiksi. Tämä on niin harvinainen piirre, että se kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta.

SGG tarjoaa myös täyden tuen kaikista pilvikaivokseen liittyvistä aiheista. Lisäksi niillä on ominaisuus, jonka avulla voit myydä tulosi ja lopettaa sopimuksen milloin tahansa, jos haluat vain.

Swiss Gold Global on todella osa johtajia ilmaisen Ethereumin pilvikaivostoiminnan suhteen. Lähes vuosikymmenen kokemuksella tämä yritys saattaa olla syytä tarkistaa, jos olet kiinnostunut pilvikaivoksesta yleensä.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Nice-Miner

Nice-Miner on toinen vaihtoehto, jos etsit ilmaista Ethereumin pilvikaivospalvelua. Nämä kaverit antavat sinun aloittaa pilvikaivoksen ilman mitään laitteita.

Ethereumin pilvikaivos - Miksi valita kiva kaivosmies?

Nice-Miner tarjoaa ilmaisen rekisteröintibonuksen ja nopeasti vastaavan tukipalvelun. Heillä on myös tytäryhtiöohjelma (sama) kuin Swiss Gold Global. Nice-Minerin kumppanibonus voi kerätä jopa 15%.

Nice-Miner antaa sinun valita kolmesta eri tasosta – 3 kuukautta, 5 vuotta ja elinikäinen paketti. Nämä tasot vaihtelevat kustannusten mukaan, mutta ovat suhteellisen edullisia verrattuna muihin Ethereumin pilvikaivospalveluihin teollisuudessa.

Ethereum Miner (ethrun.net)

Ethereum Miner on käyttäjäystävällinen ja hyvin optimoitu Ethereumin pilvikaivos isäntä. Ne tarjoavat sinulle nopean asennuksen ja laajan valikoiman suunnitelmia, joista voit valita, jos olet kiinnostunut.

Ethereumin pilvikaivos - ETH-kaivosmiehen suunnitelmat

Ethereum Minerin suunnitelmien hinnat vaihtelevat 0,5–10 ETH. Ne ovat läpinäkyviä palveluidensa suhteen ja tarjoavat jopa ehdotuksia siitä, mihin voisit luoda Ethereum-lompakon, jos sinulla ei ole sitä, ja mistä ostaa Ethereum.

Heidän virallisen verkkosivustonsa mukaan voit ansaita jopa 0,0035 ETH päivässä, jos päätät olla ostamatta mitään heidän ehdottamistaan ​​suunnitelmista ja yksinkertaisesti kaivaa ETH ilmaiseksi. Pidä mielessä, että tämä ei vaadi investointeja sinulta, se ei ole niin paha kauppa.

Maksettu pilvikaivostoiminta

Nyt kun olen katsonut joitain suosituimpia ilmaisia ​​Ethereumin pilvikaivospaikkoja ja yrityksiä, voimme siirtyä eteenpäin ja puhua isännistä, jotka vaativat aloitusmaksun pilvikaivospalveluistaan.

On järkevää, että ilmainen pilvikaivostoiminta on paljon houkuttelevampi kuin se, josta joudut maksamaan taskustasi, mutta se ei ole vain mustavalkoinen. Vaikka yllä luetellut sivustot tarjoavat palvelua ilman aloitusmaksua, kaivos- ja hajautusnopeudet ovat paljon hitaampia kuin maksettujen pilvikaivosyritysten.

Nopeuden lisäksi ilmaiset Ethereumin pilvikaivosivustot antavat sinulle harvoin jonkin verran tai mitään hallintaa asiasta, missä Ethereumin pilvikaivosyritykset, jotka vaativat jonkinlaista ennakkomaksua, ovat usein toinen tarina. Näillä isännöillä voi esimerkiksi olla maatiloillaan kameroita, jotka antavat asiakkaiden virittäytyä milloin tahansa Internetin kautta tarkistaakseen, miten heidän lauttansa menevät.

Nyt tiedät ilmaisten ja maksettujen Ethereumin pilvikaivospalveluiden edut ja haitat. Tarkastellaan luettelo joistakin suosituimmista ja vakiintuneimmista isänistä, jotka tunnetaan pilvikaivoksesta Ethereum. Niitä ei ole lueteltu tietyssä järjestyksessä.

Genesis Mining

Genesis-salausvaluutan kaivosyhtiö on luultavasti yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista pilvikaivospalvelujen tarjoajista. Ne ovat laajalti hyväksyttyjä salauksen kaivosmaailman suurimmaksi ja kehittyneimmäksi yritykseksi.

Ethereumin pilvikaivos - Genesis-kaivos

Genesis tarjoaa asiakkailleen huippuluokan kaivoslaitteita. Ne on suunniteltu kaivamaan Bitcoin ja useita muita altcoineja. Yritys ilmoittaa ylpeänä olevansa todellinen, reaalimaailman ammattilaisten ja salauksen harrastajien joukkue.

Genesis Mining tarjoaa asiakkailleen neljä erilaista suunnitelmaa, joista valita Ethereumin pilvikaivostoiminta. Neljäs suunnitelma tarjoaa mahdollisuuden mukauttaa hintoja sinulle parhaiten sopivilla tavoilla.

Ethereumin pilvikaivoshinnat

Genesis-suunnitelmien hinnat vaihtelevat, mutta on turvallista sanoa, että saat mitä maksit.

Kunnianhimoisten tulevaisuuden tuotteiden, laadunvarmistuksen ja ympärivuorokautisen työryhmän avulla Genesis Mining on rakentanut luotettavan, saavutuksiin suuntautuneen yrityksen maineen. Jos aiot sijoittaa Ethereumin pilvikaivokseen, näiden kaverien tulisi ilmestyä tutkaasi.

HashFlare

HashFlare on toinen tunnistettavissa oleva nimi kryptovaluutan kaivosmaailmassa. Sivuston oletustarjous on Bitcoin-pilvikaivos, mutta voit myös kaivaa Litecoinia, Dashia, Zcashia ja – tietysti – Ethereumia.

Ethereumin pilvikaivostoiminta - Ethash-hinnat

Ne eivät vaadi ylläpitomaksua ja käyttävät tavallisia GPU-kaivoslaitteita pilvikaivosprosesseihinsa.

HashFlaressa on hienoa, että he tarjoavat yksityiskohtaisia ​​tilastotietoja sivustollaan, joten voit paitsi käyttää tietoja myös analysoida ja miettiä heidän palvelujensa pätevyyttä. Lisäksi yritys antaa sinun valita kaivosaltaan, joka parhaiten sopii tarpeisiisi – tämä on hieno ominaisuus, koska se lisää vapautta, joka sinulla on asiakkaana, kun otat asioita omiin käsiisi..

Kiinteät palkkiot, välittömät nostovaihtoehdot, välitön yhteys – HashFlarella on kaikki mitä kaikki yritykset tarvitsevat Ethereumin pilvikaivokseen. Jos etsit kunnollista Ethereumin pilvikaivospalvelua, anna näille kavereille laukaus!

HashGains

HashGains, jolla on samanlainen nimi kuin kilpailijalla, on myös suosittu valinta ihmisille, jotka haluavat osallistua kryptovaluutan louhintapeliin.

Ethereumin pilvikaivostoiminta - Hashgainsin hinnat

HashGainsilla on viisi erilaista vaihtoehtoa, kun on kyse Ethereumin pilvikaivoksesta (viides vaihtoehto on mukautettu valinta). Palveluntarjoajan mielestä on hauskaa ja interaktiivista käyttöliittymää. Ihmiset näyttävät pitävän siitä.

HashGains ylpeänä myös ylpeänä siitä, että heillä on huipputekninen laitteisto, poikkeukselliset suorituskykystandardit ja jatkuvasti valmis virrankäyttövarmuusjärjestelmä. Hajautushintojen ja kilpailukykyisten hintojen voitto, joten muista tarkistaa ne!

Olen saanut Ethereumin – mitä nyt?

Joten valitsit pilvikaivospalvelun tarjoajan ja olet jo alkanut tuottaa voittoja. Viileä! Seuraava looginen vaihe olisi myydä keräämäsi.

Monet erilaiset verkkokauppiaat käsittelevät salausvaluutan myyntiä. Hyvä asia on, että yrität myydä Ethereumia – se on valtava ja suosittu salaus, sinun ei pitäisi kohdata vaikeuksia löytää joku myymään se.

Valitse aina kauppias, jolla on hyvä maine, joka on tunnettua yhteisössä ja asettaa turvallisuuden ensisijaiseksi tavoitteeksi. Kun olet valinnut, tarkista online-tarkistus vain varmistaaksesi. Jos päätät tallentaa Ethereumia, sinun on varmistettava, että saat luotettava lompakko. Laitteisto sellaisia, kuten Ledger Nano X ja Trezor Model T, suositellaan parhaiten.

Tämän jälkeen olet todennäköisesti hyvä. Monilla online-salauskauppasivustoilla on kattavat oppaat rekisteröidä ja aloittaa kaupankäynti erilaisilla kryptovaluutoilla.

Johtopäätös

Ethereumin pilvikaivoksessa voi olla vaikeaa päättää ensin. Sinun on päätettävä, haluatko ilmaisen vai maksullisen palvelun. Sitten, jos se on maksettu, kuinka paljon olet valmis maksamaan? Sen jälkeen sinun on valittava hyvämaineinen palveluntarjoaja, tutustuttava kaikkiin alan tropiikeihin jne. Päivän lopussa, kun kryptovaluutan hinnat ovat niin epävakaat, kannattaa edes investoida pilvikaivoksiin yleensä?

Jos olet päättänyt seurata asiaa ja antaa Ethereumin pilvikaivokselle mahdollisuuden – hyvä! Tarkista aina valitsemasi isäntä aina välttääksesi mahdollisen huijauksen. Voit tehdä tämän käymällä eri online-foorumeilla ja chat-huoneissa.

Lopuksi, pelaa aina turvallisesti cryptocurrency -sijoitusten (tai minkä tahansa muun tyyppisten sijoitusten suhteen!). Sinun ei tarvitse kiirehtiä – vie aikaa ja tee tutkimusta! Ja kun olet tehnyt kotitehtävät ja olet valmis aloittamaan – aloita hitaasti! Voit aina päivittää suunnitelmasi, jos huomaat, että pilvikaivospalvelu toimii. Älä tartu palveluntarjoajaan, jota tulet vihaamaan. Se ei yksinkertaisesti ole sen arvoista.

Kun puhut investoinneista ja turvallisista alustoista, sinun kannattaa tarkistaa Coinbase, Binance ja Coinmama. Nämä kryptovaluutanvaihto ovat alan johtajia ja pidetään erittäin luotettavina.

Coinbase Deal Active nyt:

Tämän sanottuani toivotan teille onnea pilvikaivostoiminnassanne!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map