Gemini VS Coinbase: Onko Gemini parempi Coinbase-vaihtoehto?

Jos olet kuullut kaiken tästä kryptovaluutta villitys ja haluat osallistua, et ole yksin! Joka päivä useammat ihmiset päättävät kokeilla digitaalisia valuuttoja monista eri syistä. Jotkut pitävät poliittiset näkökohdat (on oma pankkisi, vapaa hallituksen valvonnasta), muut tykkäävät kuinka helppoa on suorittaa maksuja verkossa kryptovaluutoilla.

Joko niin, ennen kuin aloitat digitaalisen valuutan matkan, joudut todella ostamaan Bitcoin tai Ethereum!

Nykyään on paljon erilaisia ​​tapoja saada digitaalinen valuutta. Eri vaihtoehtojen lukumäärä voi vaikeuttaa palvelun valitsemista. Tietenkin haluat tietää, että rahasi ovat turvallinen. Siksi tässä Kaksoset VS Kolikkopohja vertailu, menemme yli kaksi erittäin suosittua vaihtoa.

Lisäksi salauksen aloittelijana haluat palvelun, joka on helppokäyttöinen. Lopuksi sinun on käytettävä sitä palvelua saatavana maassasi. Kaikki nämä ja muut kohdat määräävät, mistä ostat ensimmäiset salauskolikkosi.

Olen valmistanut tämän Coinbase VS Gemini -oppaan sinulle rehellinen vertailu kahden suurimman ja luotettavimman salauksen välillä. Kun olet lukenut sen, sinun pitäisi tietää hieman molempien pörssien menneisyydestä, niiden tarjoamista eri ominaisuuksista, veloittamista palkkioista, erilaisista digitaalisista varoista, joita voit ostaa jokaisesta, Gemini- ja Coinbase-turvaominaisuuksista sekä digitaalisen sisällön määrästä valuutat, joita kukin vaihto käy.

Toivottavasti sen loppuun mennessä tiedät, onko Gemini parempi kuin Coinbase omiin salaustarpeisiisi.

Siellä on paljon läpi, jotta saat täydellisen käsityksen jokaisesta vaihtoalustasta. Joten, emme tuhlaa aikaa ja mene heti siihen!

Coinbase VS Gemini: Mikä on Coinbase?

Aloitetaan tämä Gemini VS Coinbase -katsaus Kolikkopohja. Coinbase on todennäköisesti tunnetuin digitaalinen valuutanvaihto maailmassa. Sen perustivat vuonna 2011 Brian Armstrong ja Fred Ehrsam. Sen pääkonttori on tällä hetkellä San Franciscossa Kaliforniassa.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Coinbasella on useita vaihtoehtoja ostaa ja myydä erilaisia ​​digitaalisia aineistoja nopeasti ja helposti. Se suosii ei-hölynpölyä lähestymistapa saada ihmiset tottumaan käymään kauppaa, ostamaan ja myymään salausvaluuttoja. Coinbase-kaltaisia ​​sivustoja ei ole paljon. Useimmat ovat kehittyneemmät vaihtoalustat. Tämä antaa Coinbaselle ainutlaatuisen aseman markkinoilla.

Gemini VS Coinbase: Coinbase-verkkosivustojen etusivu.

Coinbaseen liittyy edistyneempi alusta. Tämä tunnetaan nimellä GDAX-pörssissä ja se on enemmän kuin Gemini ja muut vaihdot. GDAX tarjoaa kehittyneempiä osto- ja myyntivaihtoehtoja. Näitä ovat “rajoitustilaukset”, “markkinatilaukset” ja mahdollisuus asettaa tilauksellesi hinta ja jättää se ajaksi nähdäksesi, täyttyykö se. Tämä tekee GDAX: sta sopivamman kauppiaille tai edistyneemmille käyttäjille.

Näiden lisäasetusten puuttuminen Coinbasesta tarkoittaa sitä se sopii hyvin aloittelijoille. Kun olet perehtynyt kryptovaluutan ostamiseen Coinbasessa, GDAX-tilin luominen on helppoa, jos haluat aloita kaupankäynti säännöllisesti. Sinun tarvitsee vain vahvista henkilöllisyytesi yrityksen kanssa. Oikein – siirrymme keskustelemaan siitä, mikä on Gemini tälle Gemini VS Coinbase -vertailulle. Myös täydelliset tiedot Coinbasesta löytyvät tässä.


Gemini VS Coinbase: Mikä on Gemini?

Kaksoset on toinen arvostettu kryptovaluutanvaihto. Se on kahden Bitcoinin varhaisimman sijoittajan idea – Winklevossin kaksoset. Jos et tiedä kuka Cameron ja Tyler ovat, he ampuivat mainetta vuonna 2004 oikeudenkäynnissä Facebookin luojan Mark Zuckerbergin kanssa..

Gemini perustettiin melko vähän myöhemmin kuin Coinbase – vuonna 2015. Nimi viittaa kaksosparia kuvaavaan eläinradan merkkiin. Älykäs, huh?

Gemini VS Coinbase: Gemini-verkkosivustojen etusivu.

Gemini-vaihtoalusta sijaitsee New Yorkissa. Se on nopeasti tullut yksi arvostetuimmista pörsseistä kryptovaluutta-tilassa. Se on suosikki institutionaalisten ja suurten sijoittajien ja kauppiaiden keskuudessa sen tiukka noudattaminen voimassa olevien säännösten kanssa. Se tarjoaa myös käyttäjille paljon ylimääräisiä turvaominaisuuksia joita puuttuu monista muista, vähemmän tunnetuista pörsseistä.

Kuten Coinbase, Gemini tarjoaa käyttäjille “off-on-rampin” kryptovaluuttaan. Tämä tekee siitä suoranaisen kilpailijan CEX.io, Bittileima, ja Kraken. Gemini-asiakkaat voivat ostaa ja myydä digitaalista omaisuutta fiat-valuutta. Tämä eroaa vaihdoista, kuten Bittrex ja Kucoin jotka sallivat talletukset kryptovaluutassa vain ennen kuin kaupat ovat mahdollisia.

Nyt kun olemme oppineet kahdesta vaihtoajasta löytääksemme paremman vaihtoehdon Gemini VS Coinbaselle. Voit lukea lisää Kaksosista tässä.

Onko Gemini paras vaihtoehto Coinbaselle?

Esittelyt poissa tieltä, jatketaan käsillä olevaa asiaa – Gemini VS Coinbase -vertailu.

Jokaisen pörssin ominaisuudet

Monet Coinbasen ominaisuuksista ovat kuin Kaksosilta löytyneitä. Alustojen välillä on kuitenkin muutama ero, jotka on osoitettava:

Molempien pörssien ominaisuudet:

 • Fiat- ja kryptovaluuttatalletukset.
 • Bitcoin- ja Ether-osto- ja myyntivaihtoehdot.
 • Se voi nostaa sekä fiat-valuutassa että kryptovaluutassa.
 • Raha ja kryptovaluutta, jotka on tallennettu offline-tilaan suojaamaan hakkeroinnilta.
 • Hyvä asiakastuki.
 • Pankki- ja pankkitalletusvaihtoehdot.
 • Arvostetut kryptovaluuttateollisuuden katkot.

Vain Coinbasen ominaisuudet:

 • Yksinkertaistetut välittömän ostamisen vaihtoehdot.
 • Bitcoin Cash ja Litecoin saatavilla.
 • Luottokorttitalletukset.
 • Saatavilla: Singapore, Australia, Itävalta, Belgia, Kroatia, Kypros, Tšekki, Tanska, Suomi, Kreikka, Unkari, Irlanti, Italia, Jersey, Latvia, Liechtenstein, Malta, Monaco, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, San Marino , Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Yhdistynyt kuningaskunta, Kanada ja Yhdysvallat.

Vain Kaksoset -ominaisuudet:

 • Edistyneet kaupankäyntivaihtoehdot – erilaisia ​​osto- ja myyntitilauksia.
 • Hyväksyy talletukset, jotka on tehty ACH: lla (automaattinen selvityskeskus) Yhdysvalloissa.
 • Saatavilla Yhdysvalloissa, Kanadassa, Hong Kongissa, Puerto Ricossa, Etelä-Koreassa ja Isossa-Britanniassa.

Mikä on käyttäjäystävällisempi?

Niiden suhteen käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, Coinbasella on varmasti etu Coinbase VS Gemini -vertailussa. He tarjoavat välitön mahdollisuus ostaa ja myydä kryptovaluutta. Rekisteröityminen, rahan lataaminen sivustolle ja ensimmäisen kryptovaluuttasi ostaminen vie kirjaimellisesti muutaman minuutin!

Sekä Kaksosissa että Coinbasessa sinun tulee vahvista henkilöllisyytesi ostaaksesi kryptovaluuttoja. Tämä on laillinen vaatimus. Käyttäjiä vaaditaan toimittaa erilaisia ​​asiakirjoja, kera valokuvia itsestään. Heidän on myös rekisteröitävä puhelinnumero ja maksutapa. Se on hyvin suoraviivaista, mutta täydelliseen tarkistamiseen tarvitaan päivä tai kaksi.

Vaikka rekisteröintiprosessi Coinbasessa ja Geminiissä on paljon samanlainen, Coinbase on paljon helpompi käyttää aloittelijoille. Se on enemmän kuin verkkokaupan käyttö kuin valuutanvaihto. Coinbasessa ei näy mahdollisesti sekoittavia termejä, kuten “limit buy”, “market sell” tai “stop-limit”. Voit vain kirjautua sisään ja ostaa tai myydä mitä haluat ilmoitetuilla hinnoilla.

Gemini VS Coinbase: osta Bitcoin Geminiin kanssa.

Kaksoset ovat paljon enemmän mukana kuin Coinbase. Se on oikea kryptovaluutanvaihto, joka tarjoaa kaikki ominaisuudet, jotka kokenut käyttäjä odottaa. Joten edistyneille käyttäjille valinta Gemini VS Coinbasesta saattaa olla ilmeinen. Osto- tai myyntitilaukset voidaan asettaa mihin tahansa hintaan ja niihin liitetyillä erilaisilla ehdoilla.

Kaiken tämän sanottu, jos haluat tulla tavalliseksi kauppiaaksi ja alkavat käyttää edistyneempiä osto- ja myyntitilauksia, Gemini on täysin käyttäjäystävällinen. Se tarjoaa puhtaan, siistin käyttöliittymän ja kaikki vaihtoehdot on määritelty selkeästi. Ehdottomille aloittelijoille, Coinbasea ei voi oikeastaan ​​voittaa käytön helppouden vuoksi.

Gemini VS Coinbase: Mikä tarjoaa parempaa turvallisuutta?

Sekä Coinbasessa että Geminiillä on käytössä useita muita turvatoimenpiteitä käyttäjien rahojen ja kryptovaluuttojen suojaamiseksi. Ensinnäkin he molemmat erottavat asiakkaidensa rahat rahoista, joita kyseisten yritysten on käytettävä toimiakseen.

Sekä Coinbase että Gemini panevat myös täytäntöön kaksivaiheinen todennus. Tämä vähentää huomattavasti tilin olemassaolon todennäköisyyttä phishing tai hakkeroitu. Kaksivaiheinen todennus vaatii tässä tapauksessa käyttäjiä käyttämään jotain, mitä he tietävät (salasana) ja jotain, mitä heillä on (matkapuhelin), syöttämään tilinsä. Koodiviesti lähetetään matkapuhelimeesi, kun yrität kirjautua sisään. Tätä koodia tarvitaan jatkaaksesi.

Molemmissa pörsseissä on useita muita turvaominaisuuksia. Tässä on täydellinen ja yksityiskohtainen Gemini VS Coinbase -ominaisuuksien erittely:

Coinbase-suojausominaisuudet:

 • Arkaluontoiset tiedot ovat tallennettu laitteistoon, joka on täysin irrotettu Internetistä.
 • Tiedot jaetaan keskenään salatut USB-asemat ja paperiset varmuuskopiot jotka sijaitsevat eri maantieteellisillä alueilla ympäri maailmaa.
 • Kaikki verkkosivustotiedot kulkevat yli salattu SSL – HTTPS.
 • Lompakot ja yksityiset avaimet ovat käytössä AES-256-salaus suojelemaan heitä.

Gemini-turvaominaisuudet:

 • Muutama digitaalinen omaisuus, joka on tallennettu verkossa kuumaan lompakkoon, on suojattu Amazon-verkkopalvelut. AWS tunnetaan korkean tason valvonnastaan.
 • Vain korkean tason työntekijät voivat käyttää kuumiin lompakkoihin tallennettuja kolikoita.
 • Monitasoinen todennus (kaksivaiheisen todennuksen edistyneempi versio) tarvitaan, jotta kuumaan lompakkoon pääsee.
 • Lämpimät ja kylmät lompakon avaimet on kiinnitetty laitteistoon, joka on läpäissyt korkean turvallisuustason.
 • Kaksi tasoa kylmävarasto lisätä turvallisuutta kaksosilla.
 • Toimitusketjun ongelmien estämiseksi tietoturvaan liittyvät laitteistot tulevat eri valmistajilta.
 • Kylmävaraston käyttö vaatii useamman kuin yhden työntekijän samanaikaisen toiminnan.
 • Täysi varavaihto. Asiakkaiden rahat pidetään erillään yrityksen rahoista ja ne ovat aina FDIC-vakuutetussa pankissa.
 • Kaikki tilien arkaluontoiset tiedot on salattu.
 • Verkkosivustotiedot lähetetään salattujen siirtotason suojausyhteyksien, kuten HTTPS, kautta.

Vaikka et ymmärrä kaikkia näitä turvaohjeita, voit nähdä ne molemmat vaihdot ottavat turvatoimenpiteensä erittäin vakavasti. Geminiin varojen turvaamiseksi tekemät vaiheet ovat kuitenkin hieman äärimmäisempiä. Tämä on todennäköisesti syy, miksi Gemini-pörssi valittiin selvittämään Chicago Board Options Exchange Bitcoin -futuurit, kun ne käynnistettiin joulukuussa 2017.

Gemini VS Coinbase: ansaitse salaus Coinbasen avulla.

Koska se tarjoaa käyttäjille tällaiset erittäin turvalliset varotoimet, Kaksoset ovat luultavasti paras vaihtoehto Coinbaselle niille, jotka tarvitsevat suuria määriä krypto-valuuttaa vaihtoon ammattimaiseksi kaupaksi.

On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että sivustot pitävät Kolikkopohja, Kaksoset, ja kaikki vaihtotiedot eivät sovi pitkäaikaiseen varastointiin.

Gemini VS Coinbase: Mikä pörssi tarjoaa mitä talletusmenetelmiä?

Coinbase ja Gemini tarjoavat käyttäjille eri tapoja rahoittaa tilinsä. Coinbase on kuitenkin laajempi.

Coinbasessa asiakkaat voivat ostaa kryptovaluuttansa luotto- tai maksukortilla, tai pankkisiirto.

Kaksosilla he vain pystyvät ostaa digitaalisen omaisuuden pankkisiirrolla. On selvää, että Gemini VS Coinbasessa Coinbasella on etu talletusmenetelmissä.

Voit myös tallettaa millä tahansa kryptovaluutalla, jota tuetaan kummassakin pörssissä.

Nostot ovat mahdollisia käyttämällä samoja menetelmiä kuin talletukset molemmissa pörsseissä.

Gemini VS Coinbase: Entä palkkiot?

Toinen alue, joka Gemini ylittää Coinbase on palkkioissa. Ne ovat hieman monimutkaisempia kuin miten palkkiot määritetään Coinbasessa. Tästä syystä selitän ensin Coinbase-palkkiot.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Coinbase-palkkiot

Coinbase-maksut kiinteä maksu kaikista alle 200 dollarin liiketoimista. Tarkka summa ilmoitetaan, kun teet liiketoimen. Vaihtoehtoisesti, Coinbase veloittaa prosenttiosuuden tapahtumasta. Kumpi on suurempi, on tosiasiallisesti maksettu summa.

Luotto- tai maksukorttiostoista Coinbase veloittaa 3,99%, ja kaikista muista ostoista ja myynneistä ne veloittavat 1,49%. Pankkisiirrot ovat vapaita talletettavissa, mutta nostaminen maksaa 0,15 dollaria.

Joissakin maissa on rajoituksia talletus- ja ostovaihtoehdoille. Australia, Kanada ja Singapore voivat käyttää vain luotto- tai maksukorttiostoksia.

Kaksosmaksut

Gemini ei peri mitään maksuja talletuksesta. Jotkut palkkiot voivat kuitenkin aiheutua menetelmästä ja pankista, jolta rahaa lähetät.

Maksut, jotka Gemini veloittaa vaihdosta, riippuu kuinka monta kauppaa käyttäjä on viime aikoina tehnyt. On kuusi tasoa, jotka edustavat eri määriä ostettuja tai myytyjä Bitcoinia tai Eetteriä. Nämä vaihtelevat kevyistä kauppiaista niihin vaihtamalla valtavia määriä kryptovaluuttoja. Joka päivä keskiyöllä UTC lasketaan palkkiot uudelleen jokaiselle kaupankäyntiparille.

Sen sijaan, että yrität selittää tätä, viittaan sinut seuraavaan taulukkoon:

Gemini VS Coinbase: Gemini-kaupankäyntimaksut.

Huomautus: Asiakkaat, jotka tekevät tilauksen, joka lisää likviditeettiä markkinapaikkaan, ovat tunnettuja “valmistajia”. Samaan aikaan niitä asiakkaita, jotka käyttävät likviditeettiä, kutsutaan “ottajiksi”.

Koska Gemini tarjoaa käyttäjille niin alhaisia ​​maksuja, se tekee vaihdosta paljon paremman Coinbase-vaihtoehdon niille käyttäjille, jotka käyvät kauppaa valtavalla määrällä kryptovaluuttoja. Ammattimaisten kauppiaiden mielestä Coinbase-kaltaiset sivustot syövät liikaa voittojaan!

Gemini VS Coinbase: Asiakastuki

Monet kryptovaluutanvaihdot kamppailevat, kun se tulee asiakaspalvelu. kuitenkin, sekä Coinbase että Gemini toimivat todella hyvin tässä osastossa. Molemmilla palveluilla on laaja luettelo artikkeleita, jotka vastaavat moniin asiakkaiden kysymyksiin.

Jos käyttäjät juuttuvat todella tai heillä on valitus, he voivat ota yhteyttä molempiin yrityksiin sähköpostitse itse sivustoissa. Näiden palveluiden vasteajat näyttävät vaihtelevan parista tunnista noin 24 tuntiin.

Kun on kyse suoran voittajan valitsemisesta asiakastukeen Coinbase VS Gemini -keskustelussamme, kumpaakaan yritystä ei voida nimittää mestariksi!

Gemini VS Coinbase: Kolikoiden saatavuus

Coinbasessa ja Geminiissä saatavilla olevat kolikot ovat hieman erilaisia. Kumpikaan alusta ei tarjoa suurta valikoimaa altcoins, mutta Coinbase voittaa ehdottomasti Geminiin kolikoiden saatavuusluokassa.

 • Kolikoiden käyttäjät voivat ostaa Kolikkopohja: Bitcoin, Ethereum, Litecoin ja Bitcoin Cash.
 • Kolikoiden käyttäjät voivat ostaa Kaksoset: Bitcoin ja Ethereum.

Gemini VS Coinbase: Millä pörssillä on korkeampi kaupankäyntimäärä?

Coinbase käy kauppaa huomattavasti enemmän Bitcoinilla kuin Gemini. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että Gemini VS Coinbasessa useimmat käyttäjät tekevät muutaman ensimmäisen ostonsa Coinbasen avulla käyttäjäystävällisten vaihtoehtojensa ansiosta. Kaupankäynnin kohteeksi tulevat levittäytyvät valtavan määrän eri pörsseihin omien henkilökohtaisten mieltymystensä mukaan.

Gemini VS Coinbase: Tuetut DeFi-rahakkeet.

Viimeisten kuuden kuukauden aikana kirjoituksesta (toukokuu 2018), Coinbase on käynyt kauppaa 5,15 miljoonalla BTC: llä. Tämä antaa sille markkinaosuuden, joka on toisella sijalla Bitfinex. Coinbasen kokonaismarkkinaosuus on tällä hetkellä 15,3% data.bitcoinity.org.

Samanaikaisesti Gemini on käynyt kauppaa vain 1,54 miljoonaa BTC. Tämä antaa sille 4,57 prosentin markkinaosuuden.

Johtopäätös

Joten se siitä! Se on meidän Kaksoset VS Kolikkopohja opas. Toivottavasti nyt sinulla on parempi käsitys siitä, mikä kahdesta alustasta sopisi sinulle paremmin!

Sinun pitäisi nyt tietää paljon enemmän näistä kahdesta suositusta vaihdosta. Olen käsitellyt molempien alustojen kaikki näkökohdat: turvallisuus, palkkiot, äänenvoimakkuus, kolikoiden saatavuus, mitkä maat voivat käyttää kutakin niistä, ja asiakaspalvelu. Tämän pitäisi antaa sinulle selkeä käsitys siitä, kumpi valita, jos olet jumissa!

Sillä upouudet käyttäjät jotka eivät ole koskaan aikaisemmin käyneet kauppaa minkäänlaisella omaisuudella, Coinbase on todennäköisesti suositeltavampi. Sillä on erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja vaikka palkkiot olisivatkin hieman korkeammat, mukavuus on sen arvoista. sillä välin, Kaksoset varmasti tekee loistava Coinbase-vaihtoehto niille, jotka ovat vakavampia digitaalisen omaisuuden kaupassa kuin vain sijoittamisessa.

Nyt kun olen päättänyt selittää nämä kaksi suosittua alustaa, mitä mieltä olet? Onko Gemini parempi kuin Coinbase?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map