Halvin kryptovaluutanvaihto

Kun poimia oikea salauksenvaihtoalusta itsellesi, on otettava huomioon monia erilaisia ​​tekijöitä. Turvallisuus, kolikoiden tuki, tapahtumanopeus, ja niin edelleen – kaikki nämä asiat ovat tärkeitä. Siitä huolimatta katsomme tänään luetteloa halvimmat kryptovaluutanvaihdot.

Mitä “halvin” tarkoittaa, voit kysyä? Yksinkertainen – vaihto, jolla on markkinoiden alhaisimmat palkkiot. Toisin sanoen keskustelemme 7 vaihtoehtoa salausvaihtoalustoja, jotka vievät vähiten rahaa rahoistasi.

Siitä huolimatta on syytä mainita se on pidettävä mielessä muita asioita myös alla olevan luettelon kanssa. Otetaan ensin yksityiskohdat pois tieltä.

Halvin salausvaluutta: Pidä mielessä

Joten halvin kryptovaluutanvaihto – näyttää melko itsestään selvältä, eikö?

Jossakin määrin, se on – mutta kuten useimmissa asioissa elämässä, asiat ovat monimutkaisempia kuin ne saattavat näyttää ensi silmäyksellä.

Ottaa mahdollisuus käydä salausvaluuttoja halvimmalla salauspörssillä voi olla hienoa, mutta sinun on aina pidettävä mielessä se siinä on muutakin. Tarkemmin sanoen puhun yhdestä ainoasta tekijästä – turvallisuus.

Vaikka onnistuisikaan löytämään vaihto, joka vie 0% leikkaus salauskaupastasi (mikä on tosin mahdollista), jos siitä puuttuu turvallisuusosastoa, saatat tosiasiallisesti “verottaa” enemmän kuin joissakin kalliimmissa pörsseissä – toisin sanoen kaikki salausvarasi saattavat olla varastettu tapahtuman aikana tai sen jälkeen.

Halvin kryptovaluutanvaihto

Vaikka se kuulostaa tosin melko pelottavalta, se on kaiken ankara todellisuus – aina kun käsittelet mitä tahansa salaukseen liittyvää, sinun tulee aina olla erittäin varovainen.

Tästä huolimatta…

Siellä on monia krypto-valuutanvaihtoja, joilla on alhaisimmat palkkiot, jotka ovat myös todella todella turvallinen. Olettaen, että sinulla on vaikeuksia valita itsellesi paras, juuri tämä on tämä luettelo – tässä puhutaan pikemminkin, puhumattakaan 7 halvimmasta kryptovaluutanvaihdosta nykyisillä markkinoilla.

1. Binanssi – enintään 0,1% maksuina

Sijoitus # 1/7 salausvaihdosta

Binance-arvostelu Asiat, joista pidimme:

 • + Erittäin tunnettu salauksenvaihtofoorumi
 • + Yli 100 erilaista kryptovaluuttaa, jotka ovat kaupan käytettävissä
 • + Kaksivaiheinen todennus

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Saattaa olla hieman vaikeaa aloittelijoille salauksen harrastajille

Käy sivustolla

Jos olet koskaan kuullut kryptovaluuttakauppa, yleensä olet todennäköisesti tietoinen yrityksestä nimeltä Binance. Epäilemättä se on yksi markkinoiden tunnetuimmista ja käytetyimmistä salauspörsseistä.

Sattumalta (vai onko?), se on yksi halvimmista kryptovaluutanvaihdoista, liian.

Binance käyttää maksuja, jotka saavuttavat jopa 0,1%. Huomaa “asti” -osa – yksinkertaisesti sanottuna, se tarkoittaa, että palkkiot ovat yleensä paljon pienempiä (useimmissa tapauksissa heilahdus on noin 0,05%).

Onko Binance salausvaihto, jolla on alhaisimmat palkkiot? Hyvin, se on varmasti osa tätä ryhmää, Joo! 0,1 prosentin maksu (pahimmassa tapauksessa) on todella hämmästyttävä!

Sen lisäksi, että sinulla on joitakin erittäin halpoja transaktiomaksuja, Binance on myös erittäin turvallinen. Vaihto työllistää 2FA-järjestelmä (kaksivaiheinen todennus) jotta varmistaa optimaalinen sisäänkirjautumisen turvatoimet, ja siinä on myös joitain kehittyneitä salaussuojaominaisuuksia.

Jos etsit salausvaluutanvaihtoa, jolla on alhaisimmat palkkiot, jotta voit aloittaa salakirjoitusten kaupan, olet myös iloinen kuullessasi, että Binancella on joitain paremmin (korkeampi) kaupankäyntimäärät kaikista siellä olevista ”valtavirran” salausvaihdoista.

Mitä se tarkalleen tarkoittaa? No, se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä kilpailukykyiset hinnat ovat terveellisiä olla mukana kyseisellä vaihtoalustalla – ehdottomasti hyviä uutisia kaikille wannabe-kauppiaille!

Käy Binancessa

…tai lue Binance-arvostelu

2. Kraken – 0 prosentista 0,26 prosenttiin palkkioina

Sijoitus # 2/7 salausvaihdosta

Kraken-arvostelu Asiat, joista pidimme:

 • + Turvallinen ja luotettava
 • + Alhaiset palkkiot
 • + Hyvä määrä fiat-valuuttoja hyväksytään

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Ei hyödyllisin asiakaspalvelu

Käy sivustolla

Sama kuin monet muut nimet tässä halvimmassa kryptovaluutanvaihtoluettelossa, Kraken on erittäin tunnettu salausvarojen kaupankäyntialusta joka on rakentanut itselleen pitkäaikaisen maineen, joka on sekä luotettava että tarjoanut käyttäjilleen joitain yllättävän hyvät palkkiot.

Kun otat yhteyttä Krakeniin huoneessa (olen pahoillani), voit odottaa tämän kryptovaluutan vaihdon palkkioiden vaihtelevan missä tahansa 0% – 0,26%, muutamasta eri tekijästä riippuen.

Oikein – 0%: n palkkiot ovat käytettävissä, myös, mutta sinun on käytävä kauppaa erittäin pienillä määrillä kryptovaluutta.

Näin sanotaan, 0,26% on edelleen erittäin hyvä maksuvaihtoehto! Maksamallesi menetettävän salauksen määrä on vähäinen, ja Krakenin suuret kaupankäyntimäärät pitäisi varmistaa mielenrauhasi entisestään!

Kuten edellä mainittiin, yleinen maine, Kraken ei ole vain suosittu kriittisen valuutanvaihdon alhaisimpien palkkioiden lisäksi – sitä pidetään myös erittäin turvallisena tilana salakirikoiden kaupalle.

Myös, Kraken tukee yli 150 erilaista kryptovaluuttaomaisuutta, rahakkeet mukana. Tulet huomaamaan kaikki tärkeimmät, tunnetuimmat krypakolikot kyseisessä pörssissä – myönnetty, että voit jopa ostaa kolikot pankkisiirrolla, tämä tekee pörssistä varmasti erittäin mukavan paikan kryptovaluuttakaupalle!

Käy Krakenissä

…tai lue Kraken-arvostelu

3. Cex.io – 0 prosentista 0,25 prosenttiin palkkioina

Sijoitus # 3/7 salausvaihdosta

CEX.io -katsaus Asiat, joista pidimme:

 • + Helppo selvittää
 • + Erilaiset kaupankäyntiparit
 • + Suuri tuki

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Kolikkovaihtoehdot saattavat puuttua

Käy sivustolla

Cex.io on yksi niistä salausvaihdoista, jotka jatkuvasti nousevat tänne ja tänne, mutta silti unohdetaan joskus parhaista ja halvimmista kryptovaluutanvaihdoista puhuttaessa. No, olen täällä kertomassa teille – sen ei pitäisi olla asia.

Cex on hämmästyttävä salakirjoitusalusta – sitä käyttävät monet ihmiset, ja suurin osa sitä koskevista arvosteluista on enemmän kuin positiivisia.

Huomaat kuinka paljon foorumi välittää salauskolikoidesi turvallisuudesta ja hyvinvoinnista heti kun rekisteröidyt ja kirjaudut sisään ensin sivustolle. 2FA, sähköposti-ilmoitukset, ja niin edelleen – Cex tekee todella hyvää tietoa kertoessaan sinulle kaikista kirjautumisyrityksistä riippumatta siitä, tehdäänkö ne luotetulta laitteelta vai ei.

Palkkiona Cex on myös siellä muiden “suurten pelaajien” kanssa – alustan palkkiot vaihtelevat 0% – 0,25%, mikä on hyvin samanlainen kuin löytyy Kraken. Samoin kuin Krakenissä, Cexin palkkiot ovat erittäin suotuisa kaikille ja kaikille pyrkiville kryptovaluutta-kauppiaille.

Käy CEX: ssä

…tai lue CEX-arvostelu

4. Bittrex – kiinteä 0,25%: n maksu

Sijoitus # 4/7 salausvaihdosta

Bittrex-arvostelu Asiat, joista pidimme:

 • + Erittäin turvallinen
 • + Pienet kiinteät palkkiot
 • + Nopea vaihto
 • + Laaja valikoima salaus- ja fiat-valuuttoja

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Joitakin käyttäjien valituksia tuesta
 • Voi olla jonkin verran vaikeaa teollisuuden tulokkaalle

Käy sivustolla

Bittrex pidetään usein yksi turvallisimmista salauksenvaihtofoorumeista jota voisit käyttää. Sattumalta se on myös yksi halvimmista kryptovaluutanvaihdoista!

Asia, joka saa Bittrexin erottumaan joukosta, kun on kyse turvallisuusaiheesta, on se, että vaihto pitää suurimman osan salausvaroista päällä kylmäsäilytyslaitteet – offline-lompakot, joiden katsotaan olevan turvallisimpia mahdollisia salaustallennustiloja (lukuun ottamatta paperilompakoita).

Ainoa jonkin verran merkittävä asia, jonka jotkut alustan käyttäjät ilmaisevat, on se, että Bittrexiä voi olla jonkin verran vaikea käyttää, varsinkin jos olet täysin uusi tulokas alalla.

Bittrex tarjoaa kuitenkin alustan ollessa yksi halvimmista salauspörsseistä kiinteä 0,25 prosentin maksu käyttäjilleen. Kaiken kaikkiaan se on todella hyvä! Se kilpailee joidenkin muiden tässä luettelossa olevien salauspörssien palkkioiden kanssa ja on varmasti sopusoinnussa myös termin “halpa” kanssa.

Käy Bittrexissä

…tai lue Bittrex-arvostelu

5. Coinbase – 1,49% – 3,99% palkkioina

Sijoitus # 5/7 salausvaihdosta

Coinbase-arvostelu Asiat, joista pidimme:

 • + Fiat-valuutat – hyväksytty
 • + Helppo käyttää
 • + Hyväksyy vain luotettavimmat kryptovaluutat
 • + Erittäin turvallinen

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Ei saatavilla kaikissa maissa
 • Joitakin vähemmän tunnettuja kolikoita ei tueta

Käy sivustolla

Kuten voit luultavasti sanoa otsikosta, Kolikkopohja on melko suuri hyppy maksujen suhteen, varsinkin verrattuna muihin tämän luettelon pörsseihin.

Luonnollisesti et todennäköisesti kutsuisi Coinbasea “krypto-valuutanvaihdoksi, jolla on pienimmät palkkiot”. Jos näin on, miksi se on tässä luettelossa?

Aivan yksinkertaisen syyn takia – Coinbase tarjoaa käyttäjilleen hämmästyttävä kompromissi palkkakulujen ja UX: n välilläkäyttäjäkokemus.

Näet, kuten otsikossa on mainittu, Coinabasen palkkiot vaihtelevat 1,49%: sta 3,99%: iin, riippuen alueestasi, jolla olet, kaupankäynnin kohteena olevan salauksen määrästä, olitpa lähettäjä tai vastaanottaja jne. Luonnollisesti nämä maksut ovat melko korkea – sitä ei voida kiistää.

Tämän sanottuaan Coinabse kuitenkin tarjoaa käyttäjilleen hämmästyttäviä käytettävyysominaisuuksia, ja varmistaa huipputason turvallisuus.

Vaihto itsessään on hyvin yksinkertainen ja suoraviivainen hyödyntämällä minimalistinen muotoilu. Tämä on hieno aloittelijoille kauppiaille, koska et ylikuormita erilaisten edistyneiden ominaisuuksien kuormitusta.

Lopuksi on myös syytä huomauttaa siitä Coinabsella on loistava asiakastuki. Käyttäjät ilmoittavat, että aina kun he kohtaavat ongelmia, tuki olisi aina erittäin hyödyllistä ja ystävällistä – ehdottomasti mukavaa tietää!

Käy Coinbasessa

…tai lue Coinbase-arvostelu

6. Bitstamp – 0,05–5% palkkioina

Sijoitus # 6/7 salausvaihdosta

Bitstamp-arvostelu Asiat, joista pidimme:

 • + Hyödyllinen asiakastuki
 • + Fiat-maksut hyväksytään
 • + Luotettava

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Ei paras aloittelijoille
 • Saattaa puuttua kryptovaluuttavaihtoehtoja

Käy sivustolla

Bittileima sillä on todennäköisesti laajin palkkiot kaikista tässä artikkelissa mainituista halvimmista kryptovaluutanvaihdoista.

Analysoimalla0,05% – 5% ” maksualue, on turvallista sanoa, että jos laskeutuu palkkiospektrin alempaan päähän, voit olla varma, että Bitstamp on varmasti salausvaihto, jolla on alhaisimmat palkkiot. Jos kuitenkin tapahtuma putoaa enemmän kohti5%”Osa, no … Se on erittäin kallista!

Mutta entä alusta itsessään? Huolimatta “halvimmasta kryptovaluutanvaihdosta” käytävästä keskustelusta, on turvallista sanoa niin Bitstamp on yksi arvostetuimmista salauksen kaupankäyntialustoista nykyisessä teollisuudessa. Vaikka yrityksellä oli yleisesti ottaen joitain ylä- ja alamäkiä, näyttää siltä, ​​että niitä ympäröivä julkinen käsitys on todella Oikein hyvä.

Bittileima on turvallinen ja erittäin aloittelijaystävällinen. Jos et halua käydä kauppaa paljon kryptovaluutoilla ja olet yksinkertaisesti kiinnostunut oppimaan lisää prosessista, se on ehdottomasti tarkistamisen arvoinen!

Käy Bitstampissa

…tai lue Bitstamp-arvostelu

7. Poloniex – 0% – 0,125% palkkioina

Sijoitus # 7/7 salausvaihdosta

Poloniex-arvostelu Asiat, joista pidimme:

 • + Yhdysvaltalainen yritys
 • + Vahvistusta ei tarvita
 • + Matala kaupankäyntimaksu
 • + Hyvä asiakastuki

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Hakkeroitu vuonna 2014

Käy sivustolla

Poloniex on varmasti yksi mielenkiintoisimmista kryptovaluutanvaihtofoorumeista tässä luettelossa. Vaikka sitä voidaan kutsua alhaisimpien palkkioiden salausalustaksi, se on myös pörssi, jolla on joitain… Myös kyseenalainen menneisyys.

Otetaan kuitenkin askel kerrallaan.

Se, että Poloniex tarjoaa käyttäjilleen vaihtelevan maksun missä tahansa 0% – 0,125% on hieno – se tekee salausvaihtoalustasta automaattisesti yhden halvimmista salausvaihdoista tässä luettelossa. Jos halvat palkkiot ovat juhlallisesti mitä etsit, sitten varma – Poloniex on loistava valinta.

Tämän sanottuani…

Poloniexilla on ollut hakkeroitu – nimittäin vuonna 2014 tapahtui turvallisuusrikkomus, joka pyyhkäisi valtavan osan pörssissä läsnä olevasta Bitcoinista. Vaikka joitain pieniä hakkerointiyrityksiä (ja onnistumisia) on helpompi katsoa ohi, tällaiset suuret hakkeroinnit tulisi aina ottaa huomioon, etsitpä halvimpia kryptovaluutan vaihtoa tai jotain muuta.

Siitä huolimatta Poloniex nähdään edelleen kunnollisena salauksenvaihtofoorumina, vaikka aiemmin mainittu tahra olisi sen maineessa. Alusta ei vaadi todentamista (ellet aio käydä kauppaa suurilla määrillä salausta), on helppo käyttää, ja tarjoaa myös kunnollista asiakastukea tarvittaessa.

Kaiken kaikkiaan foorumi, joka kannattaa tutkia, varsinkin jos etsit halvinta kryptovaluutanvaihtoa!

Käy Poloniexissa

…tai lue Poloniex-arvostelu

Päätelmät

Joten se siitä! Tässä vaiheessa sinun tulisi olla tietoinen siitä 7 halvinta kryptovaluutanvaihtoa, ja kaikki niihin liittyvät tärkeimmät edut ja haitat.

Sallikaa minun toistaa edellä artikkelissa esitetty huomautus – turvallisuuden tulisi aina olla yksi ensisijaisista huolenaiheistasi kun poimia paras salauskauppasivusto itsellesi.

Ajattele sitä tällä tavalla – jos ostat jonkin verran kryptovaluutta 0%: n maksulla, olet todennäköisesti hurmioitunut, koska sinun ei tarvitse maksaa edes yhden penniäkään, eikö?

Hyvin, Joo, mutta jos tekisit niin hämärässä “alhaisimpien palkkioiden kryptovaluutanvaihdossa”, pari päivää myöhemmin saatat huomata, että kaikki salauskolikkosi puhdistettiin lompakostasi.

Ei todellakaan sen arvoista, se on?

Suoraan sanottuna, tämä on syy, miksi etsit halvinta kryptovaluutan vaihtoa, turvallisuuden pitäisi silti olla prioriteettiluettelosi kärjessä. Ilman asianmukaista tietoturvaa saatat menettää kaikki salaussäästösi – on aina parempi maksaa hieman enemmän, mutta voit olla varma, että kaikki omaisuutesi ovat turvallisia ja luotettavia!

Sen kanssa toivon kuitenkin, että tämä luettelo oli sinulle hyödyllinen ja että onnistuit löytämään parhaan, halvan kryptovaluutanvaihdon, joka sopisi omiin, henkilökohtaisiin toiveisiisi ja tarpeisiisi.

Ensi kertaan!

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei suosittele tai suosittele ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map