Jaxx vs. Exodus: Täydellinen opas

Tervetuloa Jaxx vs Exodus -katsaukseeni. Tässä oppaassa kerron kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää näistä salaustallennuksen supertähdistä.

Kerron teille heidän suunnittelustaan, ominaisuuksistaan ​​ja käyttäjäystävällisyydestään. Kerron myös, mikä lompakko on turvallisempi ja mikä halvin. Kun olet lukenut, voit päättää, kuka on Jaxx vs Exodus -voittaja itsellesi.

Kryptovaluutat eroavat fiat-valuutoista monin tavoin. Ne eivät ole maiden virallisia valuuttoja, eikä niitä ole saatavana paperirahoina tai metallirahoina.

Kryptovaluutat asettavat käyttäjien hallintaan. Ei pankkitilejä, luottotarkistuksia eikä keskuspankkia. On vain estoketju; täydellinen ja muuttumaton tietue kaikista tehdyistä tapahtumista.

Taulukko: Jaxx- ja Exodus-lompakoiden pääominaisuudet

Haluatko tietää enemmän estoketjuista? Tutustu Blockchain Explained -oppaaseen!

Käteisjärjestelmässä, jossa ei ole pankkeja, käyttäjät tarvitsevat turvallisen ja luotettavan tavan tallentaa tietoja hallussaan olevasta valuutasta. Täällä tulevat salausvaluutan lompakot. Kaksi kryptovaluuttamarkkinoiden tunnetuinta lompakkoa ovat Jaxx ja Exodus.

Ennen kuin aloitan puhumisen Jaxx vs. Exodus, haluan vilkaista nopeasti mitä salauslompakko on ja mitä se tekee …

Mikä on salauslompakko?

jaxx vs exodus - salauksen lompakko

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Ihmiset puhuvat salausvaluutan varastoimisesta krypto-lompakkoihin. Tämä ei ole totta. Kryptovaluutan lompakot eivät tallenna kryptovaluutta. He tallentavat tietoja kryptovaluutasta. Itse kryptovaluutta on olemassa vain lohkoketjussa.

Salauslompakot tallentavat kahta erittäin tärkeää tietoa. Käyttäjät tarvitsevat molempia tapoja lähettää ja vastaanottaa kryptovaluutta. He ovat;

  • Julkiset osoitteet ovat digitaalisia sijainteja, joihin salausvaluuttoja voidaan lähettää ja vastaanottaa. Ne ovat vähän kuin salauksen sähköpostiosoitteet. Ne voidaan jakaa avoimesti verkon muiden käyttäjien kanssa. Jos haluat lähettää kryptovaluutta ystävällesi, heidän on annettava sinulle julkinen osoite, johon voit lähettää sen.
  • Yksityiset avaimet ovat henkilökohtaisia ​​koodeja, joita käyttäjien on käytettävä julkisten osoitteiden käyttämiseen. Ne ovat kuin salauksen sähköpostiosoitteen salasanat. Voit myös ajatella niitä digitaalisena allekirjoituksena. Salausvaluutan lähettämiseksi ja vastaanottamiseksi käyttäjien on allekirjoitettava tapahtumat yksityisillä avaimilla osoittaakseen, että kyseinen julkinen osoite kuuluu heille. Yksityisiä avaimia ei saa koskaan jakaa kenenkään kanssa.

Jos käyttäjät menettävät yksityiset avaimensa, he voivat menettää kryptovaluuttansa ikuisesti. Siksi on niin tärkeää valita oikea salauslompakko. Salauslompakoita on kahta päätyyppiä; ohjelmistot ja laitteistot.


Ohjelmisto vs laitteistolompakot

Ohjelmistolompakot voidaan ladata työasemille tai mobiililaitteille. Ne voivat olla myös selaimeesi asennettuja online-lompakoita tai salauksenvaihtoa. Laitteiston lompakot voivat olla USB-tyyppisiä tikkuasemia tai jopa paperinpaloja, joihin on kirjoitettu koodit!

Internetiin kytkettyjä lompakoita kutsutaan kylmävarastoiksi ja niitä, joita ei ole, kylmävarastoiksi. Joten paperilompakot ovat kylmäsäilytystä ja selaimen lompakot kuumavarastoja.

Nyt haluan tarkastella Jaxx vs. Exodus. Mikä lompakko on parempi? Aloitan kertomalla sinulle jokaisesta, aloittaen Jaxxista …

Mikä on Jaxx?

jaxx vs exodus - Jaxx-logo

Jaxx on ohjelmistolompakko, jonka Anthony Diiorio loi vuonna 2014 kanadalaisessa blockchain-kehittäjäyrityksessä nimeltä Decentral. Diiorio on myös Ethereumin, yksi maailman suurimmista blockchain-hankkeista, perustaja.

Lompakon voi ladata Jaxx-kotisivulta työpöytäsovelluksena, ja se toimii Windows-, Linux- ja Apple Mac -järjestelmien kanssa. Se voidaan myös ladata osoitteesta Google Play ja iTunes käytettäväksi Android- ja iOS-mobiililaitteissa. Jaxx on saatavana myös online-lompakkona ja toimii Chromen kanssa. Heidän Firefox-lisäosa lopetettiin.

Jaxx oli ladattu maaliskuuhun 2018 mennessä 1,2 miljoonaa ajat. Sen käyttäjäpisteet ovat 3 viidestä alkaen 164 arvostelut vertailusivustolta, SalausVertaile.

Entä kilpailu?

Mikä on Exodus?

jaxx vs exodus - Exoduksen virallinen logo

Exodus lanseerattiin 29. heinäkuuta 2016. Sen luojat ovat JP Richardson ja Daniel Castagnoli. Exodus kotisivu kuvailee heitä “kahdeksi kaveriksi, joilla on intohimo blockchain-omaisuuteen”.

Exodus-lompakko on työpöydän lompakko, joka on suunniteltu käytettäväksi Windows-, Linux- ja Apple Mac -järjestelmien kanssa. Jokainen versio voidaan ladata suoraan Exodus-kotisivulta. Sillä ei tällä hetkellä ole mobiili- tai online-sovelluksia.

Vaikka se on paljon uudempi lompakko kuin Jaxx, se on jo saavuttanut käyttäjän pistemäärän 4,2 / 5 alkaen 396 arvostelut sivustosta CryptoCompare.

Nyt tiedät millaisia ​​lompakoita Jaxx ja Exodus ovat, voimme tarkastella Jaxx vs Exodus tarkemmin. Joten mikä on parempi? Aloitan vertaamalla kunkin lompakon kryptovaluuttapalveluja ja niiden veloittamia tietoja. Mikä lompakko tukee eniten kolikoita Jaxx vs.Exodus välillä? Ja mikä lompakko on halvin vaihtoehto? Lue lisää saadaksesi selville…

Kryptovaluutan varastointi ja palkkiot

Katsotaanpa, kuinka Jaxx vs. Exodus vertaa kolikoiden varastointia ja maksuja;

Jaxx Lompakon palkkiot ja kolikkopalvelut

Jaxx tarjoaa tallennustilaa yli 66 kryptovaluutat, mukaan lukien Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Augur (REP), Qtum (QTUM) ja Dogecoin (DOGE). Tällä hetkellä Jaxx ei tarjoa fiat-valuutan varastointia. On kuitenkin mahdollista näyttää lompakon saldo valitsemallasi valuutalla (GBP, USD, EUR jne.). Täydellinen luettelo tuetuista valuutoista on Jaxx-verkkosivusto

Jaxx on ladattavissa ilmaiseksi, mutta veloittaa maksuista jokaisesta tapahtumasta. Jaxx-lompakon palkkiot eivät kuitenkaan mene Jaxxille, vaan ne siirtyvät verkkoon, jossa tapahtuma tapahtuu. Esimerkiksi, jos lähetät Ethereumia, Jaxx veloittaa noin 0,000441 ETH ja tämä summa käytetään tapahtuman toteuttamiseen Ethereum-lohkoketjussa. Tapahtumamaksut eivät kuitenkaan ole staattisia ja saattavat muuttua verkon kuormituksesta riippuen.

Jaxx-käyttäjät voivat tehdä tapahtumia kolmella eri nopeudella; hidas, keskitasoinen ja nopea. Hitaampi tapahtumanopeus, sitä alhaisemmat Jaxx-lompakon palkkiot ovat. Tämä on hieno ominaisuus käyttäjille, jotka haluavat säästää rahaa ja eivät halua odottaa vielä kauemmin tapahtumiensa suorittamista.

Kuinka Exoduksen tarjoamat valuuttapalvelut ja maksut eroavat toisistaan?

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Exodus-lompakkomaksut ja kolikkopalvelut

Exodus tarjoaa tallennustilaa 89 kryptovaluutat, mukaan lukien Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Dash (DASH), Ethereum (ETH), Zcash (ZEC), 0x (ZRX), Aragon (ANT), Augur (REP) ja OmiseGo (OMG). Lompakko näyttää käyttäjien saldot vain Yhdysvaltain dollareina, eikä se tarjoa valuutan varastointia.

Exodus on ladattavissa ilmaiseksi, mutta tarjoaa vain yhden tapahtumanopeuden. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjillä on vähemmän hallita maksamiaan maksuja. YouTube vlogger RvMajor, huomasi, että Exodus-lompakon palkkiot olivat noin 5-10% korkeammat kuin Jaxx-lompakon palkkiot samankaltaisista liiketoimista.

Joten Exodus tarjoaa tallennustilaa useammalle kryptovaluutalle, mutta Jaxx tarjoaa paremman valinnan saldonäytölle ja tapahtumanopeudelle. Jaxx on hieman halvempi palvelu ja Exodus-lompakkomaksut ovat vähemmän joustavia. Seuraavaksi tarkastellaan joitain muita ominaisuuksia, joita Jaxx ja Exodus tarjoavat …

Sisäänrakennetut ominaisuudet

Molemmat lompakot tarjoavat MuotoVaihto sisäänrakennettu ominaisuus. ShapeShift on salausvaihto, joka on rakennettu kuhunkin lompakkoon, jotta käyttäjät voivat vaihtaa kolikoita tarvitsematta käydä esimerkiksi Poloniexin tai Binancen pörssissä. Exodus oli ensimmäinen lompakko, joka tarjosi Shapeshift -vaihtopalveluja, ja muut – mukaan lukien Jaxx – ovat seuranneet.

Voidaan väittää, että Jaxx tarjoaa laajemman valikoiman sisäänrakennettuja ominaisuuksia. Sen lisäksi, että se tarjoaa palveluja tietokoneella, mobiililaitteella ja verkossa, sillä on myös alkuperäinen kameratoiminto, jonka avulla käyttäjät voivat skannata QR-koodit paperilompakoista mobiililaitteillaan.

Useimmat salauksen asiantuntijat suosittelevat yksityisten avainten tallentamista valikoimaan ohjelmisto- ja laitteistolompakoita. Jaxxin yhteensopivuus molempien kanssa tekee siitä houkuttelevan monille käyttäjille.

Taulukko: Jaxx- ja Exodus-lompakoiden edut ja haitat

Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin ehdottaneet, että lompakon edistyneet ominaisuudet tekevät siitä hitaan ja viivästyneen. Exoduksella ei ole tätä ongelmaa. Se on yksinkertainen työpöytäpalvelu, jota muut lisäosat eivät hidasta.

Edistyneemmille käyttäjille Jaxxilla saattaa olla parempi valikoima ominaisuuksia, mutta Exodus on luotettavampi tarjoamiensa palvelujen tavoin. Molemmat tarjoavat ShapeShiftin, joka asettaa heidät lompakoiden eteen, jotka eivät, joten kutsumme tätä Jaxx vs..

Seuraavaksi haluan selvittää, kuinka hyvin kukin lompakko on suunniteltu. Tämän pitäisi kertoa meille, mikä lompakko on helpoin käyttää Jaxx vs. Exodus.

Suunnittelu ja käyttäjäystävällisyys

Yksi suurimmista valituksista, joita aloittelijoilla on salauslompakoista, on se, että ne ovat liian monimutkaisia ​​ja vaikeita käyttää. Kaksi aluetta, joilla salaustuotteiden on parannettava suunnittelua ja käyttäjäystävällisyyttä. Näin Exodus vs. Jaxx vertaa;

Jaxx Design

jaxx vs exodus - Jaxx-muotoilu

Jaxxilla on puhdas ja yksinkertainen muotoilu. Kaikki sen pääominaisuudet on merkitty ja niihin on liitetty “hyödyllinen vinkki”, joka opastaa käyttäjiä heidän työskentelyssään. Yksityiset avaimet ovat helposti saatavilla, ja tapahtumatiedot näytetään hyvin selkeästi sekaannusten estämiseksi.

Yksinkertainen Lähettää ja Vastaanottaa näytöt tekevät ensimmäisistä tapahtumista mahdollisimman kivuttomia aloittelijoille! Joidenkin käyttäjien kritiikkiä lompakosta on, että tekniset tiedot, kuten julkiset osoitteet, näkyvät kirjasinkokona, jota voi olla vaikea lukea.

Jaxxilla on ammattimainen muotoilu ja aloittelijoille sopiva ulkoasu, entä Exodus?

Exodus-suunnittelu

jaxx vs exodus - Exodus-salkku

Exodus ei ole vain yksi markkinoiden parhaiten suunnitelluista lompakoista, mutta se on myös todennäköisesti yksi parhaiten suunnitelluista tuotteista kryptovaluutassa. Käyttäjien mielestä lompakko on kauniisti asetettu yksinkertaisuudella, jota et löydä useimmista muista lompakoista. Lompakossa on kolme pääosaa; Lompakko, Vaihto ja Salkku, ja liiketoimet on jaettu Lähetetty, Otettu vastaan ja Vaihto.

Exodus on stressitön lompakko aloittelijoille salauksen käytön aloittamiseksi. Lompakon kotisivu ylpeänä toteaa että se oli “JP: n ja Danielin rakkaana rakkaudella”, ja se osoittaa!

Tässä Jaxx vs Exodus -kierroksessa on vain yksi voittaja. Exodusta tulisi käyttää suunnitelmana sille, miten muut salausalustat suunnitellaan tulevaisuudessa. Bravo, Exodus!

Seuraava aihe, josta haluan puhua, on turvallisuus. Kuinka turvallinen on Jaxx ja onko Exodus-lompakko turvallinen?

Turvallisuus

Kun verrataan Exodusta vs. Jaxxiin heidän turvallisuudestaan, huomaat, että molemmilla lompakoilla on yhteisiä ominaisuuksia, mutta ne eroavat toisistaan ​​myös joillakin tärkeillä tavoilla. Katsotaanpa, missä lompakossa on parempi turvallisuus.

On Jaxx Lompakko turvallinen?

Jaxx-lompakko tallentaa yksityiset avaimet suoraan käyttäjän laitteeseen. Tämä tarkoittaa, että kenelläkään ei ole pääsyä yksityisiin avaimiin paitsi käyttäjälle. Lompakko on myös hierarkkinen deterministinen (HD), mikä tarkoittaa, että se luo uuden osoitteen joka kerta, kun lähetät / vastaanotat varoja nykyiseen lompakko-osoitteeseesi / keinona pitääksesi saldosi yksityisenä. Kolikoiden / rahakkeiden kokonaismäärä osoitteissa, joihin tapahtuma lähettää, lähetetään. Määritetty määrä menee määritettyyn osoitteeseen ja jäljellä oleva saldo menee uuteen osoitteeseen, joka on liitetty muihin osoitteisiin, ja tietysti 12 sanan muistiin.

Kuvittele, että sinulla on 4 laskua. 1 kaksikymmentä dollarin seteli, 1 kymmenen ja 2 viisi. Nyt kukin lasku edustaa osoitetta. Nyt haluat ostaa mukavan villapaidan 37 dollaria verot mukaan lukien. Joten annat kassalle kaikki rahasi ja he palauttavat sinulle 3 dollaria, jotka laitat uuteen lompakkoon. Näin HD toimii. Sinulla olisi sitten 4 tuloa ja 2 lähtöä. 4 laskua kutakin tuloa ja 2 lähtöä varten on 3 dollaria takaisin sinulle ja 37 dollaria kauppaan.

Käyttämällä muistisanaista 12 sanan varmuuskopiointilausetta on mahdollista saada takaisin käyttöoikeus varoihisi, vaikka menetät laitteen, jossa lompakkosi on päällä. Siksi on erittäin tärkeää kirjoittaa 12 sanan varmuuskopiointilauseke laitteen ulkopuolelle ja pitää se turvassa. Varmista, että kenelläkään ei ole pääsyä 12-sanaiselle varmuuskopiointilausekkeellesi itsesi lisäksi.

Jaxxilla on kuitenkin aiemmin ollut useita vikoja, joita hakkerit ovat käyttäneet varastamaan varoja. Vuoden 2017 alussa, 400 000 Jaxx-lompakoista varastettiin Yhdysvaltain dollareita kolikoita. Ei kuitenkaan tiedetä, johtuiko lompakko vai käyttäjän virhe. Vikoja havaitaan joskus Jaxx-ohjelmistossa, mutta Jaxx-tiimi korjaa ne yleensä nopeasti.

Jaxxin teknologiajohtaja Nilang Vyason on puhunut vuoden 2017 alkupuolella olevasta hakkeroinnista. Tässä on a linkki hänen Reddit-viestiin.

Yksi ominaisuus, jota Jaxxilla ei ole, on kaksivaiheinen todennus. Tämä on järjestelmä, jossa käyttäjä tarvitsee kahdenlaisia ​​salasanoja päästäkseen tililleen. Ensimmäinen on yleensä vakiosalasana ja toinen on koodi, joka lähetetään käyttäjän matkapuhelimeen tai todennussovellukseen sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tämän perusturvaominaisuuden puute koskee joitain käyttäjiä.

Onko Exodus-lompakko turvallinen?

Exodus ei myöskään tarjoa käyttäjilleen kaksivaiheista todennusta. Syyt tähän ovat epäselviä, mutta se on ominaisuus, jonka useimmat käyttäjät odottavat näkevänsä tulevaisuudessa. Exodus luottaa vahvasti käyttäjän sähköpostiosoitteeseen pääturvallisuusominaisuutena, joka on yhden napsautuksen tilin palautus. Linkki lähetetään käyttäjän sähköpostiosoitteeseen, kun tilin käyttöoikeus menetetään.

Tämä tarkoittaa, että käyttäjien on oltava varmoja siitä, että heidän käyttämässään laitteessa ei ole vikoja ja viruksia. Jos menetät pääsyn sähköpostitilille, saatat menettää pääsyn Exodus-lompakkoon. Exodus tarjoaa kuitenkin myös hierarkkisen deterministisen tilin palautuksen.

HD-tekniikka ei kuitenkaan välttämättä pysty suojaamaan käyttäjätilejä kokonaan. Maaliskuussa 2018 joukkue CryptoCoreMedia pystyi saamaan pääsyn Exodus-käyttäjän 12 sanan varmuuskopiointilauseeseen käyttämällä yksinkertaista atk-koodia.

Tämä kierros on jälleen tasapeli. Mikään lompakko ei ole 100% hakkerointi, mutta Jaxxin ja Exoduksen kehitystiimit työskentelevät kovasti käyttäjien turvallisuuden parantamiseksi. He tekevät tämän säännöllisin päivityksin ominaisuuksiin ja palveluihin. Ne tarjoavat myös tukea käyttäjille suoraan. Mutta kuka tarjoaa parhaan asiakastuen Jaxx vs Exodus -palvelusta?

Asiakaspalvelu

Onneksi Jaxxilla ja Exoduksella on molemmilla hyvät suhteet käyttäjiin. Kumpikaan lompakko ei ole täysin avointa lähdettä, mutta molemmat pyrkivät näyttämään asiakkailleen kuinka heidän yrityksensä toimivat.

Molemmat lompakot julkaisevat blogeja verkkosivustoillaan Jaxxin kanssa ja tarjoavat erityisen yksityiskohtaisia ​​kuvauksia ongelmista ja ratkaisuista, joita se käyttää niiden ratkaisemiseksi. Jaxx ja Exodus julkaisevat säännöllisiä päivityksiä ja varoituksia huijauksista ja riskeistä seuraajilleen Twitteriin.

Valitukset ja kyselyt voidaan tehdä sähköpostitse, ja molemmilla tiimeillä on hyvä maine vastata nopeasti. Exoduksen JP Richardson ja Daniel Castagnoli puhuvat myös käyttäjiensä kanssa suoraan Löysä.

Jaxx ja Exodus auttavat muuttamaan ihmisten ajattelua kryptovaluutoista. Jaxx ja Exodus tarjoavat muiden ammattimaisten salausalustojen – kuten Coinbase ja Binance – lisäksi palveluja, joihin asiakkaat voivat luottaa. Joten, Jaxx vs. Exodus? Ei tällä kertaa! Kaikki ovat voittajia tällä kierroksella!

Se on melkein se minun Exodus vs Jaxx -katsaukselleni. Ennen kuin teet lopullisen päätöksen siitä, mikä lompakko mielestäsi on paras, katsotaanpa molempien tärkeimmät ominaisuudet. Mikä olisi parempi tapa tehdä se kuin Jaxx vs. Exodus-vertailutaulukolla?

Vertailukaavio

Jaxx Exodus
Työpöytä Joo Joo
Matkapuhelin Joo Ei
Web Joo Ei
Moni-valuuttainen Kyllä (60+) Kyllä (80+)
Palkkiot Matala Keskitaso
Aloittelijoille ystävällinen Joo Joo
Hierarkkinen deterministinen Joo Joo
Kaksitekijäinen todennus Ei Ei
Yleinen turvallisuus Hyvä Hyvä
Asiakaspalvelu Erinomainen Erinomainen

Johtopäätös

Tässä Exodus vs Jaxx -katsauksessa olen vastannut joihinkin tärkeisiin kysymyksiin, kuten onko Exodus-lompakko turvallinen? Ja miten Jaxx-lompakon palkkiot päätetään? Yksi kysymys, johon en ole kuitenkaan vastannut, on, mikä lompakko on parempi?

Jaxx ja Exodus välisen kilpailun todellinen voittaja on salausyhteisö. Ihmiset, jotka ovat tukeneet kryptovaluuttoja alusta alkaen, palkitaan vihdoin korkealaatuisilla palveluilla. Jaxx ja Exodus ovat molemmat erittäin ammattitaitoisia sovelluksia, jotka kohtelevat asiakkaitaan kunnioittavasti.

Taulukko: Jaxx- ja Exodus-lompakoiden turvaominaisuudet

Jaxx ja Exodus ovat kumpikin aloittelijoille ystävällisiä, mutta ovat myös tarpeeksi edistyneitä salauksen nörttien nauttimiseen! Jos kehittäjät jatkavat tällaisten tuotteiden tuottamista, salauksen tulevaisuus voi olla meille kaikille mielenkiintoinen. Parasta on, että sinun ei tarvitse valita Jaxxin ja Exoduksen välillä, vaan voit käyttää molempia!

Niin mitä mieltä olet? Onko jotain mitä unohdin mainita? Sano mielipiteesi ja kerro minulle mitä mieltä olet!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map