Jaxx Wallet -katsaus

Joten olet ostanut joitain kryptovaluuttoja ja nyt tullut lukemaan joitain Jaxx-lompakko arvostelut siitä, onko tämä lompakko paras paikka tallentaa ne? No, tänään, saat selville! Tässä täydellisessä Jaxx-lompakon katsauksessa aion kertoa sinulle kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kyseessä olevasta lompakosta.

Aluksi annan sinulle yleiskatsaus mitä lompakko todellisuudessa on ja kuinka kauan se on ollut käytössä. Sen jälkeen pääsemme Jaxx-lompakon täydelliseen tarkasteluun maksut ja ominaisuudet, jonka jälkeen yleiskatsaus sen turvallisuuteen. Lopuksi opastan sinut kuinka asentaa se ja miten käyttää sitä, todella hyödyllisten kuvakaappausten avulla!

Plussat

  • Tukee yli 90 erilaista kryptovaluutta
  • Helppokäyttöinen
  • Sisäänrakennettu vaihto
  • Yhdistäminen alustojen välillä
  • Vapaa käyttää

Haittoja

  • Joitakin turvallisuusongelmia

Jaxx Wallet Review: Mikä on Jaxx Wallet?

Jokainen yksittäinen Jaxx-lompakon arvostelu siellä todennäköisesti kertoo sinulle Jaxx On digitaalinen lompakko jonka avulla voit lähettää ja vastaanottaa useita erilaisia ​​kryptovaluuttoja, samoin kuin tarjota käyttäjille turvallinen paikka tallentaa ne. Lompakon loi vuonna 2014 Anthony Diiorio, kuka on yksi perustajista Ethereum!

MIELENKIINTOINEN FAKTA

Äskettäisen Forbesin rikkaiden luetteloiden julkaisun mukaan Anthony Diiorio on 8. rikkain henkilö salausvaluutassa, ja sen arvioitu varallisuus on 700–1 miljardia dollaria.!

Jaxx-lompakon arvostelu: Anthony Diiorio.

Jaxx-lompakko on a "monen valuutan lompakko", ja voit tallentaa paljon erilaisia ​​kryptovaluuttoja samaan paikkaan. Jaxx-lompakko voi itse tallentaa, kun kirjoitettiin heinäkuussa 2021 yli 90 erilaista kolikkoa (joista joitain olen luetellut alla), yhä enemmän lisätään koko ajan.

Jaxx-lompakon tarkistus: tuetut kryptovaluutat.

Lukemalla käyttäjien Jaxx-lompakon arvosteluita huomaat myös, että lompakko on ladattavissa useimmissa laitetyypeissä. Tämä sisältää Windows, Mac, ja Linux pöytätietokoneille ja Android ja iOS mobiililaitteille. Jaxx-lompakkoa voi käyttää myös nimellä Google Chrome -laajennus, mikä tarkoittaa, että se on helppo käyttää missä tahansa.

Jaxx-lompakon tarkistus: tuetut alustat.

Jaxx-kehittäjät ilmoittivat siitä maaliskuussa 2018 heidän lompakkonsa oli ladattu yli 1,2 miljoonaa kertaa, joten se on yksi markkinoiden suosituimmista lompakoista!

Joten nyt, kun sinulla on hyvä yleiskatsaus Jaxx-lompakosta, tämän Jaxx-lompakkokatsauksen seuraava osa tarkastelee tarkemmin sen pääominaisuudet ja edut.

Viimeisin löydetty Ledger Wallet -kuponki:

Ominaisuudet ja Edut

Alla on joitain Jaxxin merkittävimpiä ja tavallisimmin mainittuja etuja.


Monivaluuttainen lompakko

Yksi Jaxx-lompakon käytön parhaista ominaisuuksista on se se tallentaa paljon erilaisia ​​kryptovaluuttoja. Kuten yllä olevasta luettelosta näet, tämä sisältää suosittuja kolikoita, kuten Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) ja Ethereum (ETH). Se sisältää kuitenkin myös paljon vähemmän suosittuja kolikoita, kuten Yksisarvinen kulta (UKG), Myrsky (STO) ja Gnoosi (BKTL)!

Taulukko: Coinbase Walletin ja Jaxxin tukemat kryptovaluutat

Tämä tekee siitä täydellisen ihmisille, joilla on paljon erilaisia ​​kryptovaluuttoja koska muuten heidän olisi tallennettava kukin kolikko erilliseen lompakkoon. Kuvittele, kuinka turhauttavaa olisi, jos pidät BTC: tä, ETH: ta ja LTC: tä, mutta sinun on ladattava jokaiselle oma lompakko?

Yhdistäminen laiturien yli

Mainitsin aiemmin kaikki eri laitteet Voit ladata Jaxx-lompakon osoitteeseen. Jaxxilla on myös hämmästyttävä ominaisuus nimeltä alustojen välinen pariliitos – se yhdistää kaikki lompakot yhteen!

Esimerkiksi, jos lataat Jaxx-lompakon Android-matkapuhelimeesi ja työpöydällesi, kaikki varat ovat käytettävissä molemmilla laitteilla. Tämä on suuri etu, koska jos lompakko ei ole laitepari, voit käyttää lompakkoon vain yhtä laitetta.

Sisäinen kryptovaluutanvaihto

Toinen Jaxx-lompakon käytön upea etu on, että siinä on MuotoVaihto API sisäänrakennettu. ShapeShift on kolmannen osapuolen vaihtopalvelu jonka avulla voit vaihtaa yhden kryptovaluutan toiseen, kaikki Jaxx-lompakossa!

Jaxx-lompakon tarkistus: sisäinen vaihto.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos pidät Bitcoin, mutta päätit, että haluat vaihtaa joitain Ethereum, voit tehdä sen Jaxx-lompakossa! Ilman tätä vaihtopalvelua sinun tarvitsee kuitenkin lähetä rahasi toiseen kryptovaluutan vaihtoon, tehdä kauppaa, ja sitten vedä ne takaisin Jaxx-lompakkoon.

Käyttäjäystävällisyys

Kanssa yli miljoona käyttäjän latausta, Jaxx-lompakossa on yksi käyttäjäystävällisimmistä käyttöliittymistä. Tämä on hieno, koska se tekee siitä täydellisen sekä aloittelijoille että kokeneemmille kryptovaluutan käyttäjille.

Todellakin, et kuitenkaan edes tarvitse Jaxx-lompakkoarvosteluja kertoa sinulle tämän – kuten alla olevasta kuvakaappauksesta näet, foorumi on todella yksinkertaisia ​​värejä, selkeä teksti ja se on todella helppo tarkastella tapahtumahistoriaasi.

Jaxx-lompakon tarkistus: käyttöliittymän suunnittelu.

QR-skannaus

Jos olet fani sopivuus, niin rakastat QR skannausominaisuus joka on saatavana Jaxx-lompakossa. Haluan selittää: Ensinnäkin, jos haluat nostaa jonkin verran Bitcoinia kryptovaluutanvaihdosta Jaxx-lompakkoon, sinun ei tarvitse kirjoittaa pitkää Bitcoin-lompakko-osoitettasi, vaan yksinkertaisesti skannaa koodi matkapuhelimellasi!

Jaxx-lompakon QR-skannaustoiminto on myös todella hyödyllinen, jos haluat lähettää kolikoita tien päällä. Jos esimerkiksi olisit todellisessa myymälässä, joka hyväksyi kryptovaluutan, voit yksinkertaisesti skannata kaupan omistajan laitteen ja Jaxx-lompakko tekisi siirron!

Palkkiot

Ei ole väliä mihin laitteeseen haluat asentaa lompakon, Jaxx-lompakko on täysin ilmainen! Se on edullinen!

Jaxx ei tietenkään ole menettämässä rahaa, joten ne tuottavat voittoa, kun käyttäjät vaihtavat kryptovaluuttoja ShapeShift-sovellusliittymän kautta. Kun on kyse salausvaluutan lähettämisestä toiseen lompakkoon, maksat vain blockchain-verkkomaksun, joka vaihtelee kolikon ja verkon kiireisyyden mukaan. Jaxx ei ansaitse rahaa täältä.

Joten nyt, kun tiedät kaikki edut, seuraavan Jaxx-lompakkokatsauksen seuraavassa osassa tarkastellaan sen turvaominaisuuksia!

Vertaa Jaxxia rinnakkain muihin

Tiesitkö?

Vertaa Jaxxia rinnakkain muihin

Kaikki salausvaihdot voivat näyttää samanlaisilta kuin sinä, mutta ne ovat EI kaikki samalla tavalla!

Joo! Näytä vertailukaavio

Onko Jaxx-lompakko turvallinen? Suojauksen yleiskatsaus

Kun valitset kryptovaluutta lompakon, on todella tärkeää ottaa huomioon kuinka turvallista se on. On aina hyvä, kun lompakossa on mukavia ominaisuuksia, kuten käyttäjäystävällisyys ja usean valuutan tuki. Jos turvallisuus on heikko, sinun on ehkä etsittävä muualta.

Joten, selvitetään – onko Jaxx-lompakko turvallinen?

Henkilökohtainen hallinta

Ensinnäkin, kun lataat lompakon, Sinulta ei kysytä henkilökohtaisia ​​tietoja. Tämä on hieno niille teistä, jotka rakastavat yksityisyyttä, ja se tarkoittaa myös, että sinä ja vain sinä pääset käsiksi yksityisiin avaimiin. Älä koskaan unohda, että jos menetät yksityiset avaimesi, varat menevät ikuisesti.

Jaxx Wallet -katsaus

Jaxx-tiimi ei koskaan on pääsy yksityisiin avaimiin sellaisina kuin ne ovat pidetään paikallisesti laitteellasi. Vaikka tämä lisää ylimääräistä turvallisuustasoa, se tarkoittaa, että jos sinut hakkeroitiin, he eivät pystyisi palauttamaan varojasi.

Varmuuskopiointi

Lompakon suojaamiseksi on suositeltavaa tee säännöllinen varmuuskopio. Täällä sinulle annetaan siemenlause (kuten salasana), jonka voit kirjoittaa ylös säilytystä varten. Tämä on hienoa, jos laitteesi on vaurioitunut, koska voit käyttää sitä lompakon avainten palauttamiseen.

Sisäänkirjautumisen suojaus

valitettavasti, ei ole kaksivaiheinen todennus (2FA) tai monen allekirjoituksen tuki Jaxx-lompakossa. Jaxx-lompakkoarvostelujen tarjoaman palautteen perusteella, tämä on yksi lompakon tärkeimmistä heikkouksista, liian.

Muissa lompakoissa käytettävissä oleva 2FA-ominaisuus tarkoittaa, että sinun on syötettävä koodi, joka lähetetään henkilökohtaiseen matkapuhelimeesi, ennen kuin voit suorittaa tapahtuman (kuten lähettää rahaa tai jopa kirjautua sisään)..

Jaxx Wallet -katsaus

Usean allekirjoituksen tuki on milloin haluat vahvista kirjautumistasi useammalla kuin yhdellä laitteella. On sääli, että kumpikaan näistä ominaisuuksista ei ole käytettävissä.

Onko Jaxx hakkeroitu aiemmin?

Jaxx blockchain -lompakko kokenut suuri hakata loppuvuodesta 2017, missä yli 400 000 dollarin arvoinen Ethereum (ETH) varastettiin käyttäjän lompakosta. Hakkerointi tapahtui, kun käyttäjä latasi Jaxx-lompakon osoitteeseen "vankilaan" iPhone. Tällöin matkapuhelin on lukittu, jotta sitä voidaan käyttää missä tahansa verkossa.

Se tarkoittaa kuitenkin myös sitä Ladattujen sovellusten turvallisuutta ei voida taata. Tämän seurauksena hakkeri pystyi saamaan käyttäjän varmuuskopion, jonka avulla hän pystyi siirtämään kolikot omaan henkilökohtaiseen lompakkoonsa.

Jaxx Wallet -katsaus

Vaikka tämä ei ollut täysin Jaxxin vika, ongelmana oli, että he olivat todella tietoisia haavoittuvuudesta, mutta he eivät tehneet mitään sen korjaamiseksi. Jaxx-kehittäjät väittivät, että he eivät halunneet tehdä suuria muutoksia alustaan, koska se olisi vaikeuttanut lompakon käyttöä.

Yleensä ottaen, tämä on ainoa haavoittuvuus, jonka Jaxx-lompakko on kokenut sen julkaisun jälkeen vuonna 2014. Joten niin kauan kuin pidät yksityiset avaimesi turvassa, älä yritä ladata sovellusta vankilapuhelimeen ja suorita säännöllinen varmuuskopiointi, silloin varojesi tulisi olla turvallisia.

Nyt kun tiedät, että Jaxx-lompakko on turvallinen, tämän Jaxx-lompakon tarkistuksen seuraava osa näyttää sinulle, miten se asetetaan!

Jaxx-lompakon asettaminen?

Jos olet lukenut tämän Jaxx blockchain -lompakkokatsauksen toistaiseksi, tiedät sen Jaxx voidaan asentaa useimpiin laitetyyppeihin. Näytän nyt, kuinka se asetetaan työpöydän lompakon avulla, mutta asennusprosessi on samanlainen kaikissa laitetyypeissä.

1. Ensinnäkin sinun täytyy käydä virallisella Jaxx-verkkosivustolla ja lataa oikea tiedosto laitetyypille.

Jaxx-lompakon tarkistus: aloittaminen.

2. Ennen latauksen alkamista Jaxx antaa sinulle “tarkistussumman”. Tämän avulla voit varmistaa, että lataamasi tiedosto on aito, sovittamalla se asennuksen yhteydessä annettuun tarkistussummaan.

Jaxx-lompakon tarkistus: asennus.

3. Lataustiedosto on noin 65mb, joten internetyhteytesi nopeudesta riippuen sinun on ehkä odotettava muutama minuutti. Kun lataus on valmis, napsauta .EXE tiedosto.

Jaxx-lompakon tarkistus: lataaminen.

4. Jaxx purkaa nyt tarvittavat tiedostot laitteellesi.

Jaxx-lompakon tarkistus: asennusprosessi.

5. Kun Jaxx blockchain -lompakko on asennettu, näet seuraavan alustan. Oletuksena näytölläsi näytetään tietoja Bitcoin-lompakostasi. Tämä sisältää henkilökohtainen lompakkosi osoite, saldo, Yhdysvaltain dollari vastaava, ja QR-koodisi.

Jaxx-lompakon tarkistus: QR-koodi.

6. Jaxx-lompakon avulla voit tallentaa yli 90 erilaista kolikkoa. Joten, selvitetään kuinka tarkistaa toinen kryptovaluutta – aion etsiä Civiciä (CVC).

7. Napsauta lompakon oikeassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.

Jaxx-lompakon tarkistus: tapahtumahistoria.

8. Vieritä alaspäin ja etsi salausvaluutta, jonka haluat tarkistaa. Kuten näette, Civic (CVC) ei ole valittuna, joten minun on valittava ruutu.

Jaxx-lompakon tarkistus: tietyn kryptovaluutan tarkistaminen.

9. Napsauta sitten lompakon yläosassa olevaa pientä nuolta (osoittaa oikealle).

Jaxx-lompakon tarkistus: valintaprosessi.

10. Napsauta nuolta, kunnes näet haluamasi salausvaluutan. Kun olet tehnyt, napsauta sitä.

Jaxx-lompakon tarkistus: tietyn kryptakolikon valitseminen.

11. Kuten alla olevasta kuvakaappauksesta näet, näet nyt kaikki vaaditut tiedot valitsemallesi kolikolle.

Jaxx-lompakon tarkistus: salausvaluutan saldon tarkistaminen.

Onnittelut, osaat nyt asentaa Jaxx-lompakon! Jatkamalla Jaxx-lompakon tarkastelua aion näyttää sinulle, kuinka voit lähettää ja vastaanottaa kolikoita!

Jaxx-lompakon käyttäminen?

Ensin lähetysprosessi.

Varojen lähettäminen

1. Ensinnäkin sinun on löydettävä salausvaluutta, jonka haluat lähettää. Älä unohda, sinun on ehkä varmistettava, että ruutu on valittuna asetusvalikossa (vaihe 8 yllä).

2. Aion lähettää esimerkissäni Ethereum. Klikkaa Lähettää -painiketta ruudun yläosassa.

Jaxx-lompakon tarkistus: salausvaluutan lähettäminen.

3. Sitten tulee ruutu, johon sinun on annettava lompakon osoite, johon haluat lähettää kolikot.

Jaxx-lompakon tarkistus: vastaanotto-osoite.

4. Tässä on kaksi vaihtoehtoa. Joko kopioi ja liitä haluamasi osoite tähän tai, jos käytät matkapuhelinta, voit Napsauta viivakoodikuvaa ja ota valokuva vastaanottimen viivakoodista joka syöttää automaattisesti koko lompakon osoitteen.

Jaxx-lompakon tarkistus: skannaa QR-koodi.

5. Kirjoita lopuksi lähetettävien kolikoiden määrä ja napsauta Lähettää. Kuten alla olevasta kuvakaappauksesta näet, kun annat lähetettävän salausvaluutan määrän, Yhdysvaltain vastaava päivittyy.

Jaxx-lompakon tarkistus: summien ja muiden numeroiden valitseminen.

Varojen vastaanottaminen

Jos haluat saada varoja Jaxx-lompakkoon, siellä on todella hieno ominaisuus, jonka avulla voit luo QR-koodi tarkalla määrällä – Näytän sinulle kuinka alla.

Jos et kuitenkaan halua käyttää QR-koodia, paina yksinkertaisesti vastaanota, kopioi vastaanotto- (julkinen) osoitteesi ja lähetä se sitten kolikoita lähettävälle henkilölle.

1. Napsauta näytön yläreunassa Vastaanottaa. Kun käytin Ethereumia (ETH) edellisessä esimerkissä, käytän sitä uudelleen. Älä unohda muuttaa sitä kryptovaluutaksi, jonka haluat vastaanottaa, ennen kuin teet tämän.

Jaxx-lompakon tarkistus: varojen vastaanottaminen.

2. Syötä seuraavaksi vastaanotettavien kolikoiden määrä. Kuten alla olevasta kuvakaappauksesta näet, Yhdysvaltain dollarin vastaava päivitys. Jos summat näyttävät oikealta, napsauta vihreää Tuottaa -painiketta.

Jaxx-lompakon tarkistus: tarkista vastaanottosumma.

3. Jaxx-lompakko näyttää nyt sinulle ainutlaatuinen viivakoodi. Jos joku skannaa sen, hänen lompakkonsa tietää, että sen on lähetettävä 2ETH Jaxx-lompakkoosi! Tämä on todella hyödyllistä, jos sinun on lähetettävä varoja kolmannen osapuolen pörssistä Jaxx blockchain -lompakkoosi!

Jaxx-lompakon tarkistus: ETH: n pyytäminen osoitteesta.

Johtopäätös

Joten toivon, että olet nauttinut tästä Jaxx lompakon tarkistus! Jos olet lukenut sen alusta loppuun, sinun pitäisi nyt olla hyvä käsitys siitä, mikä Jaxx-lompakko on ja miten se toimii.

Tämä sisältää yleiskatsaus kaikista sen pääominaisuuksista, kuten Jaxx-lompakko palkkiot, käyttöliittymä, tuetut valuutat, ja MuotoVaihto API-protokolla! Olen myös keskustellut turvallisuus lompakosta.

Vaikka lompakko on yksi turvallisimmista, se on pettymys sillä ei ole 2FA- tai moniallekirjoitusvaihtoehtoa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Se, että joukkue ei korjannut tietoturva-aukkoja vuoden 2017 lopulla, on myös huolestuttavaa.

Taulukko: Trezor-mallin T ja Jaxx yhteysominaisuudet

Annoin myös sinulle vaiheittaiset ohjeet Jaxx-lompakon asettamisesta sekä varojen lähettämisestä ja vastaanottamisesta.

Henkilökohtaisesti, Pidän todella Jaxx-lompakosta sen mukavuuden vuoksi. Minulla on Jaxx-lompakko sekä matkapuhelimissa että pöytätietokoneissa, joten voin lähettää ja vastaanottaa varoja aina!

Joka tapauksessa, se on nyt. Jos sinusta tuntuu, että siellä on parempi ohjelmistolompakko, ilmoita siitä alla olevissa kommenteissa!

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map