Kraken Wallet Review

Jos olet viettänyt jonkin aikaa salaustilassa ja tiedät tietäsi vaihdot, olet todennäköisesti myös hyvin tietoinen Kraken. Sitä pidetään usein yksi markkinoiden parhaista kryptovaluutanvaihtofoorumeista. Kuitenkin jotain, josta ei keskustella, on usein tämän alustan lompakon ominaisuudet – niin aiomme tehdä tässä Kraken-lompakon tarkastelussa!

Tosin Kraken ei ehkä ole etunimi, josta ajattelet etsittäessäsi luotettava, huippuluokan krypto-lompakko. Useimmille ihmisille, laitteistot ovat ne, jotka kiinnittävät eniten huomiota turvallisuuden kannalta.

Tässä tilanteessa olen täällä kertomassa siitä Kraken voi, tosiasia, olla vaihtoehto salausten tallentamiselle kylmät lompakon laitteet. Luonnollisesti asiat ovat kuitenkin hieman mutkikkaampia, joten älä tuhlaa aikaa ja mene suoraan keskusteluun!

Plussat

  • Sisäänrakennettu vaihto-toiminto
  • Täysi SegWit-lompakon tuki
  • Erittäin turvallinen ja luotettava
  • Kohtuulliset nostomaksut
  • Voi nostaa fiat-rahaa

Haittoja

  • Rajoitettu lompakon toiminto
  • Säilytysasteen kryptovaluutta-lompakko

Kraken Wallet Review: TUOTTEET

Aloitamme Kraken-lompakko tarkastelemalla keskustelemalla kyseisen lompakon tärkeimmät edut. Ennen kuin teemme sen, on kuitenkin tärkeää asettaa vaihe oikein ja puhua huoneessa olevalle norsulle – Krakenin yleinen lompakon toiminto.

Jos olet täysin uusi salausalue ja olet vasta aloittamassa Krakenin tutkimista, saatat olla hämmentynyt – kaikki paikat, joissa käyt verkossa, kertovat sinulle Kraken on kryptovaluutan vaihtoalusta. Toisin sanoen, se on paikka, johon ihmiset menevät pyytääkseen ostaa ja käydä salausvälineitä.

Joten … Mitä tekemistä sillä on lompakoiden kanssa?

Kraken-lompakkokatsaus: Krakenin etusivu.

No, se on melko yksinkertainen – vaikka Kraken on, tosin, salausvaihtoalusta ytimessään, sillä on lompakon toiminnot. Tämä tarkoittaa, että voit tallentaa salausvarasi Krakeniin ja pitää ne siellä loputtomiin.

Koska jopa Kraken markkinoi itseään salakirjoituksena eikä lompakkona, se voi helposti estää monia ihmisiä kaivamasta syvemmälle ja pitämään sivustoa toteuttamiskelpoisena salaustallennusvaihtoehtona. Tämä on kuitenkin tämä Kraken-lompakon arvostelu!

Joten, jos mietit “onko Krakenillä lompakko?”, Voit olla varma – se tekee. Puhutaan tässä yhteydessä eduista ja ominaisuuksista.

Exchange-lompakko keskittyy turvallisuuteen

Yksi ensimmäisistä kysymyksistä, jotka sinulla pitäisi olla, kun analysoit tätä salaustallennusvaihtoehtoa, on yksinkertainen – onko Kraken-lompakko turvallinen?

Tosin se pitää paikkansa mikä tahansa muu kryptovaluutta lompakko siellä, liian. Turvallisuus tulee aina olemaan avaintekijä sen täytyy tehdä se tai rikkoa se mahdollisille käyttäjille.

Vaihtolompakot ovat itse asiassa melko ainutlaatuisia tässä suhteessa. Heidän turvaominaisuutensa eroavat melko merkittävästi sanoista, kylmäsäilytyslaitteet.


Kraken-lompakon tarkistus: Krakenin turvaominaisuudet.

Esimerkiksi tavallinen krypto-lompakko (olipa kyseessä sitten laitteisto tai online-pohjainen), turvaominaisuudet keskittyisivät enimmäkseen pitämällä omaisuutesi turvassa haitallisilta kolmansilta osapuolilta joka yrittäisi varastaa kolikkosi sinulta.

Kääntöpuolella, kun se tulee vaihto-lompakot, nämä samat ominaisuudet ovat jako 50/50 – toisaalta alustoilla on taipumus keskittyä omaisuuden varastoinnin turvallisuus, toisaalta he myös varmistavat sen kaikki kaupankäynnit ovat suojattu petoksilta ja muilta huijareilta.

Joten – tämä on lyhyt esittely valuutanvaihtolompakoita koskevasta turvallisuudesta. Tämän sanottuaan kuitenkin monen käyttäjän Kraken-lompakon arvostelut kertovat sinulle sen turvallisuus on asia, johon Kraken suhtautuu erittäin hyvin, kaikilla rintamilla.

Kraken-lompakon tarkistus: 24/7 tuki.

Aloitat asiat luonnollisesti kaikki luotettavan lompakkopalvelun ydinominaisuudet. Kraken hyödyntää kaksivaiheinen todennus kaikilla käyttäjätileillä – nykyään yksinkertainen ja yleinen turvatoimenpide, mutta silti erittäin tehokas.

Kraken myös salaa kaikki käyttäjän henkilökohtaiset tiedot. Tämä saattaa tuntua hieman tavalliselta lompakkopalvelussa, ja voit sanoa – mitä henkilökohtaisia ​​tietoja? Lompakoissa ei ole sellaista!

Tähän vastasin – omistetut lompakot, Joo. Mutta vaihto-lompakoilla on suurimmaksi osaksi tietoja sinusta – suurin osa näistä tiedoista on huolestuttavia KYC-vaatimukset.

Taulukko: Yleistä tietoa Ledger Nano X- ja Trezor-malleista T

Toistan kuitenkin, Kraken varmistaa, että tietosi on salattu. Eli sinun ei todellakaan tarvitse huolehtia siitä, että lompakko-osoitteesi vaarantuu ja joskus jäljitetään sinuun yksilönä..

Edistyneemmällä puolella asioita, Kraken pitää 95% käyttäjien varoista kylmissä lompakon laitteissa, jotka on jaettu maantieteellisesti, ja suojattu 24/7 erillisillä vartijoilla ja erityisillä videovalvontalaitteilla.

Kraken-lompakon tarkistus: turvaominaisuudet.

Se on melko merkittävää! Kun 95% varoistasi pidetään kylmävarastossa, voit olla varma, että ne pysyvät turvallisina ja ehjinä ja kaukana verkkopohjaisista hyökkäyksistä tai varkauksista. Sen avulla käyttäjä Kraken-lompakon arvostelut kertovat myös sinulle alustalla on varanto, jonka avulla voit käydä kauppaa kolikoilla milloin tahansa, ilman viivettä.

Jos mietit edelleen, onko Krakenin lompakko turvallinen, sinun on myös oltava tietoinen siitä, että yritys käyttää muokattavissa API-avain käyttöoikeudet, tilin aikakatkaisut, ja estää tekstiviestipohjaisen lompakon (tili) elpyminen. Se on ehdottomasti erittäin turvallisuuslähtöinen foorumi – uskomattomia uutisia kaikille salauksen harrastajille!

Sisäänrakennettu Exchange-toiminto

Luultavasti näit tämän olevan tulossa?

Kuten käytännössä jokainen Kraken-lompakkokäyttäjä on todennut, ja rehellisesti sanottuna mikä tahansa muu paikka Internetissä, josta löydät keskusteluja salauksesta, Kraken on ensisijaisesti pörssi. Sen avulla sen tarjoama lompakkopalvelu on teoriassa sisäänrakennettu vaihto-toiminto.

Miksi se on merkittävä? Voisit mennä eteenpäin ja väittää, että se on yksi lompakon merkittävimmistä ominaisuuksista! Se on ehdottomasti eniten käytettyjen joukossa, se on varmaa.

Sisäänrakennettu vaihto-toiminto tarkoittaa, että pystyt käydä kauppaa kryptovaluutat milloin tahansa. Tarkemmin sanottuna sinun ei tarvitse odottaa jonkin aikaa, kun omaisuutesi siirtyy lompakosta vaihtoon, ja päinvastoin.

Tämä on valtava – etenkin henkilöille, jotka osallistuvat päivittäiseen kauppaan.

Kraken-lompakon tarkistus: luotettavin kryptovaluutan vaihto.

Jos olet päivän kauppias (tai yrittävät tulla sellaisiksi), jokainen sekunti on tärkeä – joskus muutama sekunti voi olla ratkaiseva tekijä suurten voittojen saamiseksi tai hämmästyttävän mahdollisuuden menettämiseksi. Siellä ei ole markkinoita, jotka olisivat yhtä totta kuin kryptovaluutoilla.

Tämä on mielipide, joka on selvä myös Kraken Bitcoin -lompakon käyttäjäarvostelujen lukemisesta. Olipa se sitten BTC, ETH, tai mikä tahansa muu altcoin, luultavasti haluat kaikkien tapahtumiesi olevan nopeita ja sujuvia eivätkä vie pitkää aikaa.

Myönnetään, että Kraken tarjoaa käyttäjilleen huipputason vaihto-toimintoja, mikä ratkaisee kaikki mahdolliset kysymykset! Vaikka, kuten aiemmin keskusteltiin, suurin osa omaisuudestasi tulee olemaan pidettiin offline-tilassa, varanto kattaa myös tämän tekijän.

Kraken-lompakkokatsaus: käy kauppaa kryptovaluutoilla.

Jos haluat käyttää toista lompakkoa Krakenille, se ei kuitenkaan olisi näin! Sinun siirtosi olisi kestää jonkin aikaa, ja myös mahdollisesti maksaa paljon palkkioita (Minun ei tarvitse sanoa mitään nykyisistä Ethereumin kaasumaksuista).

Joten – lyhyesti sanottuna, jos olet etsinyt käyttäjien Kraken-lompakotarkastuksia saadaksesi selville, pystytkö käymään salauksia helposti tämän lompakon kanssa, voit olla varma -!

Tukee laajaa salaustuotevalikoimaa

Vuonna 2017 valtavirran maailma oli kuullut Bitcoinista näennäisesti ensimmäistä kertaa sen jälkeen sen perustaminen vuonna 2009. Nykyään näyttää kuitenkin siltä, ​​että kaikki tietävät BTC: stä – ja koko joukon muita altcoins, liian.

Jopa henkilöt, jotka eivät todellakaan ole kiinnostuneita salaustilanteesta, saattavat todennäköisesti tietää enemmän kuin vain yhdestä kryptovaluutasta – Bitcoin. Kiinnostuksen lisääntyessä altcoineja ja salaustunnukset, luonnollisesti myös lisääntynyt kysyntä myös heille.

Tämä johtaa lopulta siihen, että ihmiset haluavat pitää kaikki salausvaransa yhdessä, erityinen lompakko. Valitettavasti useiden käyttäjien Kraken-lompakkoarvostelut kertovat, että tämä on usein mahdotonta.

Tästä huolimatta tämä Krakenin lompakko antaa sinun leikkiä 50 erilaisella kryptovaluutalla. Se on paljon!

Kraken-lompakon tarkistus: käytettävissä olevat varat Krakenissä.

Useimmat ihmiset eivät todellakaan tarvitse tilaa 50 erilaiselle salaukselle. Kuitenkin, jos olet joku, joka haluaa monipuolistaa salkkua melko vähän, on hyvä tietää, että pystyt tekemään sen Krakenin kanssa.

Parasta tässä on kuitenkin se, että et tarvitse erillistä lompakkoa kaikille niille salausvaroille! Jokaisella yksittäisellä salauksella siellä on omistettu lompakko – voit käyttää erillisiä, jos haluat. Se on kuitenkin erittäin hankalaa.

Kyseisen Krakenin lompakon avulla voit ohittaa kaiken tämän vaivannäön ja tallettaa kaikki kolikkosi yhteen nimettyyn lompakkoon. No, sellainen.

Kukin salausresurssi todella on säilytetään erikseen. Ne kaikki kuitenkin sijaitsevat Kraken-tililläsi – toisin sanoen pääset kaikkiin niihin samalla tarkalla hallintapaneelilla.

Ihmisarvoiset nostomaksut

Palkkiot ovat tärkeitä huomioitavia näkökohtia riippumatta siitä, minkä tyyppistä lompakkoa etsit. Luonnollisesti ne ovat vieläkin merkittävämpi keskustelupiste käyttäjien Kraken-lompakon arvosteluissa!

Tämä johtuu alustan vaihto-ominaisuus. Kun haluat siirtää jotain Krakenistä toiseen lompakon osoitteeseen, sinun on maksaa kiinteän maksun, sen lisäksi, mikä on ladattu kyseisestä salauksesta.

Käytä toista lompakkoa – sano, Ledger Nano X -, niin ei ole. Tämä johtuu siitä, että lompakko on täysin hallinnassasi, ja olet vakavasti vastuussa omaisuutesi suojaamisesta.

Kraken-lompakon tarkistus: nostomaksut ja vähimmäismäärät.

Koska Kraken tarjoaa salausvaluutan varastointipalvelut, heillä on kuitenkin kiinteä maksu. Kuitenkin, kun lisäät maksun johonkin muuhun krypokolikkokohtaiseen palkkioon, näyttää siltä, ​​että tilanne on todella melko kunnollinen!

Vaikka erityiset palkkiot riippuvat kyseessä olevasta salauksesta, voit olla varma, että verrattuna joihinkin muihin pörsseihin nämä luvut ovat edelleen alle keskimääräisen.

Täysi SegWit- ja Native SegWit -lompakotuki

Lukemalla käyttäjien Kraken-lompakon arvosteluita verkossa näyttää siltä, ​​että suosituin kryptovaluutta Krakeniin tallentamiseen ja siitä nostamiseen on edelleen Bitcoin. Se ei luultavasti ole yllättävää.

Kuitenkin mitä useimmat Krakenin lompakkoarvostelut EIVÄT kerro sinulle, on tosiasia muutama erityyppinen BTC-osoite, ja kaikkia niitä ei tueta joillakin pörssi- tai kaupankäyntialustoilla.

Yhteensä Bitcoinilla on tällä hetkellä kolme tyyppisiä lompakoita – Perintö, SegWit, ja Alkuperäinen SegWit (kutsutaan myös nimellä bech32).

Kraken-lompakon tarkistus: SegWit-tuki.

Vanhat lompakon osoitteet alkavat1”. Nämä ovat alkuperäiset BTC-lompakot. SegWit oli pehmeä haarukka joka otettiin käyttöön Bitcoinissa estoketju, ja se loi uudentyyppinen lompakko – joka alkaa3”. Nämä lompakot sallivat nopeampi tapahtumanopeus, ja myös pienemmät palkkiot. Sama tilanne on Native SegWit (bech32) -osoitteiden kanssa – ne alkavatbc1”.

Jos olet joku, joka etsii Kraken Bitcoin -lompakkokatsausta, tiedät mielellämme, että kyseinen vaihto-lompakko tukee SegWit-osoitteita, täysin! Toisin sanoen, jos sinulla on erillinen BTC-lompakko, jolla on SegWit- tai bech32-osoite, voit nosta BTC Krakenin lompakosta kyseiselle.

Miksi tämä on merkittävää? No, täsmälleen yllä mainitusta syystä – tapahtumasi ovat paljon nopeampi, ja myös vähemmän maksullinen. Molemmat näistä ominaisuuksista ovat tietysti erittäin tärkeitä!

Viimeisin löydetty Ledger Wallet -kuponki:

Kraken Wallet Review: CONS

Suurimman osan tämän Kraken-lompakkokatsauksen keskeisistä piirteistä on keskusteltu, ja nyt siirrymme joihinkin vähemmän ihanteellisiin Krakeniin liittyviin käsityksiin ja mielipiteisiin (ainakin asioiden lompakon puolelta)..

Rajoitettu lompakon toiminto

Mikä on ensimmäinen asia, joka tulee esiin, kun googletat jotain “Onko Krakenillä lompakko?” Tai “Onko Krakenin lompakko turvallinen?” Useimmiten se tulee olemaan kyseisen alustan virallisella verkkosivustolla, toisen välilehden ollessaKraken ei ole lompakkopalvelu”.

Yrityksen itsensä toimittamien tietojen lukeminen on selvää – Kraken keskittyy vaihto-ominaisuuksiinsa, ja markkinoi itseään juuri sellaisenavaihto. Sen tarjoamat lompakon palvelut ovat yritys.

Tämä tarkoittaa sitä, että sinusta tulee varastointi (tallettaminen) varasi yrityksen lompakkoon – tällä lompakolla on talletusosoite. Kun käytät pörssin palveluja kaupankäyntitarpeisiisi, saat myös kuuma lompakon osoite – käytät tätä kaupankäyntitarkoituksiin.

Kraken-lompakon tarkistus: panostustoiminto.

Vaikka yrityksen lompakon säilytys on itsessään erillinen asia, tosiasia, josta keskustelemme täällä, on se, että Krakenin lompakon toiminnallisuus on tosin melko heikko. Se on mielipide, jota myös monet Krakenin lompakon käyttäjäarvostelut toistavat.

Jos olet aloitteleva kauppias, tai etsit vain turvallista paikkaa pitämään salausvaluutat, tämä ei välttämättä ole niin iso asia. Kuitenkin, jos olet joku, joka haluaa osallistua päivän kaupankäyntiin, tai yksinkertaisesti käydä kauppaa erityisillä salauksilla säännöllisesti, tämä on harkitsemisen arvoinen asia.

Yrityksen kryptovaluuttatallennus (säilytyslompakko)

Yritysten kryptovaluuttavarasto on tosin jotain, jota sinun pitäisi todella tutkia, kun valitset luotettavan lompakon pitkäaikaiselle salaustallennukselle. Tarkemmin sanottuna haluat todennäköisesti välttää tällaisia ​​lompakoita, useimmissa tapauksissa.

Kraken saattaa olla poikkeus, vaikka. Jotta voisimme ymmärtää tämän täysin ja selvittää, mistä Kraken-lompakon käyttäjäarvostelut puhuvat, kun he sanovat “yrityksen varastointi”, meidän pitäisi ottaa se ylhäältä.

Yritysten kryptovaluutta-lompakoita kutsutaan usein yksinkertaisestivapausrangaistukset”. Vankiloiden lompakko on sellainen, jonka avulla voit pitää kaikki salauksesi, mutta ei anna sinulle yksityistä avainta – tämän pitää lompakkoa hallitseva osapuoli. Tässä tapauksessa se on Kraken.

Kraken-lompakon tarkistus: vaihto yrityksen lompakon toiminnallisuuteen.

Mitä yksityiset avaimet ovat? No, he ovat pääavaimet, joita käytettäisit käyttääksesi kryptovaluuttasi. Jos lompakollesi tapahtuisi jotain, kukaan, jolla ei ole yksityistä avainta, ei voisi käyttää sitä.

Luonnollisesti, kuten luultavasti voitte kuvitella, yksityiset avaimet ovat erittäin tärkeitä – ne ovat itse asiassa single, tärkein tieto liittyvät kryptoihin!

Tästä huolimatta krypto-harrastajien keskuudessa on sanonta – “ei avaimiasi, ei lompakkoasi”. Saatat nähdä minne menen tämän kanssa.

Käyttäjä Kraken-lompakkoarvostelut kertovat sinulle, että kyseinen lompakko on vapaus – yksityiset avaimet kuuluvat Krakenille. Tämä tarkoittaa sitä, että vaihto-lompakolla on täysin hallita, mitä omaisuudellasi tapahtuu.

Näin ei ole vain Krakenin päätöksissä, vaan myös kolmannen osapuolen uhkat, liian. Krakenin hakkeroinnin tai muun tietoturvaloukkauksen sattuessa sinulla ei ole nollavalvontaa siitä, mitä salausvarallesi tapahtuu. Ei hyvä.

Krakenin lompakon katsaus: rahoitusmenetelmät.

Lyhyesti sanottuna hyvä nyrkkisääntö on Vältä vapausrangaistuksia. Sanoin kuitenkin, että Kraken saattaa olla hieman poikkeus. Miksi niin?

No, aloittelijoille, Kraken on yksi markkinoiden suosituimmista kryptovaluutta-alustoista. Tästä puolestaan ​​liittyy joitain lisäetuja. Yksi näistä eduista on se, että vaihto-lompakko on ansainnut maineensa erittäin luotettava ja läpinäkyvä.

Monet ihmiset ympäri maailmaa (varsinkin EU: ssa) luottavat Krakeniin kaikkiin salauksen säilytys- ja kaupankäyntitarpeisiinsa. Alustalla ei ole tähän päivään mennessä ollut suuria kiistoja turvallisuuden tai omaisuuden varastoinnin kannalta.

Joten jokaiselle, joka ihmettelee, onko Krakenillä lompakko ja oppia, että sillä on tosiasiallisesti säilöönottotapa salakirjoitusten säilyttämiseen, tämän pitäisi tulla jonkinlaisena lohdutuksena. Kuitenkin, jos haluat olla täysin hallinnassa kryptovaluuttasi, on aina parempi idea hankkia itsellesi laitteistolompakko, kuten Ledger Nano X, tai Trezor-malli T.

Vertaa Kraken-lompakkoa rinnakkain muihin

Tiesitkö?

Vertaa Kraken-lompakkoa rinnakkain muihin

Kaikki salausvaihdot voivat näyttää samanlaisilta kuin sinä, mutta ne ovat EI kaikki samalla tavalla!

Joo! Näytä vertailukaavio

Kuinka käyttää Kraken-lompakkoa?

Tässä vaiheessa olemme keskustelleet kaikki Krakenin tärkeimmät edut ja haitat, salausvälineiden tallennusvaihtoehtona. Olemme toimittaneet tarpeeksi tietoja, jotta voit päättää, haluatko käyttää Krakenia, ja voisitko nukkua rauhallisesti yöllä tietäen, että kaikki salauksesi ovat tällä alustalla.

Jos Kraken-lompakko itse asiassa tarjoaa itsensä toteuttamiskelpoiseksi kryptovaluuttatallennusvaihtoehdoksi, ainoa asia, joka sinun on selvitettävä nyt, on kuinka rekisteröityä alustalle, ja aloita salausten lähettäminen ja vastaanottaminen.

Kuinka rekisteröityä Krakeniin?

Aloitamme tavalliseen tapaan rekisteröintiprosessi.

Vaihe 1: Mene Kraken-pörssin virallisilla verkkosivuilla. Koska se on vaihto-lompakko, haluat rekisteröityä samalla tavalla kuin pörssissä – se on sama verkkosivusto ja sama rekisteröintiprosessi.

Vaihe 2: Näytön oikeassa yläkulmassa näet “Luo tili”-Painiketta. paina sitä.

Kraken-lompakon tarkistus: Krakenin kotisivu.

Vaihe 3: Nyt sinun täytyy täytä sähköpostiosoitteesi, luo käyttäjätunnus ja salasana, ja myös valitse asuinmaasi.

Kraken-lompakon tarkistus: luo tilisi.

Vaihe 4: Seuraava, tilin aktivointiprosessi. Vahvista osoitteesi siirtymällä sähköpostiosoitteeseesi.

Kraken-lompakon tarkistus: tilin aktivointi.

Vaihe 5: Ja siinä kaikki – olet sisään!

Kraken-lompakon tarkistus: tilisi hallintapaneeli.

Aivan ilmeisesti tilin luominen (rekisteröinti) Krakenissä on erittäin yksinkertainen ja suoraviivainen – jotain, joka löytyy myös useiden käyttäjien Kraken-lompakon arvosteluista!

Tämä ei tietenkään ole loppu täydellinen tilin vahvistus – sinun täytyy silti läpäistä joitain KYC-tarkastuksia, ja talleta varoja tilillesi jos haluat aloittaa kaupankäynnin. Kuitenkin alustan lompakko-osan osalta se on käytännössä se!

Kraken on tosiasiassa saanut useita kiitoksia olemisesta erittäin yksinkertainen sekä rekisteröidä että käyttää – se on itsestään selvää! Ainakin rekisteröintiosa – katsotaanpa, onko se totta käytettävyysnäkökulma menee, liian.

Kuinka käyttää Kraken-lompakkoa?

Tarkistamme kuinka tallettaa ja nostaa varoja Kraken-lompakostasi, ja myös onko alustalla tutkittavia muita ominaisuuksia. Tietenkin lompakkoon liittyvät ominaisuudet – jos haluat lisätietoja Krakenin vaihto-osa, voit tarkistaa meidän Kraken-vaihto-arvostelu.

Vaihe 1: Aloitamme tilisi koontinäyttö – alue, jolle sinut ohjataan ilmoittautuessasi Krakeniin.

Vaihe 2: Siirry hallintapaneelista kohtaanRahoitus”-Osio. Löydät sen sivun yläreunasta päävalikkoriviltä.

Kraken-lompakon tarkistus: Rahoitus-välilehti.

Vaihe 3: Täältä näet kaikki lompakkosi tasapainossa, ja cryptocurrencies käytettävissä nostoon ja talletuksiin. Voit myös katsella paikkasi ja panosesi saldot erikseen – kutsuva!

Kraken-lompakon tarkistus: tilin saldot (lompakko).

Vaihe 4: Sinä pystyt sekä tallettaa että nostaa fiat-rahaa – tämä voidaan tehdä kolmessa eri valuutassa, mukaan lukien EUR ja USD. Talletukset ovat melko yksinkertaisia ​​- voit tallettaa rahaa valitsemallasi tavalla, olipa se sitten tilisiirto tai hyvitys (tai veloitus) kortti-. Luonnollisesti sinun on ensin läpäistävä kaikki vaaditut KYC-tarkastukset!

Vaihe 5: Nostot toimivat samoin kuin talletukset. Valitsisit omaisuuden (valuutan), jonka haluat nostaa, läpäisit KYC-vaatimukset, jos et ole vielä tehnyt niin, ja nostat sitten valitun omaisuuden sopivaan lompakkoon tai pankkitilille..

Erityisesti käyttäjien Kraken-lompakon arvosteluissa ei mainita sitä Kraken on yksi harvoista valuutanvaihtolompakoista, joiden avulla voit nostaa fiat-rahaa suoraan pankkitilillesi. Ehdottomasti kannattaa pitää mielessä – se on upea ominaisuus!

Vaihe 6: Kuten aiemmin mainittiin, voit myös tarkastele lompakon saldojasi erillisellä tavalla – Suoraan sanottuna, spot- ja panostustilit näytetään erikseen. Tämä kiertää tosiasian, että Krakenillä on panostusominaisuudet integroitu alustaan ​​- katso vain Ethereum!

Vaihto on melko harvinaista, jotta voit sijoittaa omaisuutta suoraan verkkolompakosta. Se on kuitenkin myös erittäin arvostettu!

Kraken-lompakon tarkistus: Kraken ja kaaviot.

Joten on selvää, että sekä varojen tallettaminen että nostaminen Kraken-lompakkoon ja sieltä on yksinkertainen saavutus. Vaikka et ole koskaan syventynyt salauskauppa ennen, sinun pitäisi ei ole ongelmia selvittämällä, miten Kraken toimii, ja kuinka voit hyödyntää kaikkia sen ominaisuuksia täysimääräisesti.

Tosin tosin Krakenillä ei ole oikeastaan ​​paljon ominaisuuksia, joita voit käyttää lompakossa! Edellä mainittuunRahoitus”Välilehti menee, voit tarkista tilisi saldot, tallettaa & nostaa varoja, ja myös hallita joitain panostusominaisuuksia – se siitä.

On kuitenkin syytä toistaa – jos olet joku, joka on lukenut Kraken-lompakon arvosteluja yksinkertaisesti siksi, että etsit turvallista paikkaa salaustietojesi tallentamiseen etkä todellakaan tarvitse edistyneitä lompakonhallintatyökaluja, tarjoamat ominaisuudet Krakenin pitäisi riittää melko hyvin!

Kraken-lompakko – onko se sen arvoista?

Nyt sitten – viimeinen kysymys on edelleen. On Kraken-lompakko sen arvoinen, ja pitäisikö sinun edes kiinnittää huomiota tähän alustaan, ainakin salauksen tallennusominaisuuksien suhteen?

Se on varma kyllä – vaikka vaihto-lompakot ovat aina hankalia, Kraken on yksi parhaista, ja kannattaa siis ehdottomasti tarkistaa.

Luonnollisesti sillä on joitain haittoja. Toiminnallisuus on vähän rajoitettu, ja se tosiasia, että Kraken itse yrittää toteuttaa ajatusta siitä ne eivät ole lompakko, vaan pikemminkin vaihto (juhlallisesti, eli) ei ole oikeastaan ​​rauhoittava tosiasia. Jos pidät tämän mielessä, tässä ei todellakaan ole ongelmaa.

Kraken tarjoaa käyttäjilleen hämmästyttäviä käytettävyysominaisuuksia, siinä mielessä, että sitä on erittäin helppo käyttää. Jos olet uusi tulokas avaruudessa ja etsit yksinkertaista tapaa aloittaa, voit olla varma, että Kraken tarjoaa sinulle sekä loistavan lompakkopalvelun että luotettavan vaihtovaihtoehdon..

Kraken-lompakon tarkistus: Kraken-logo puhelimessa.

Alusta tarjoaa täysi SegWit-osoitetuki, joten sinun ei todellakaan tule kohdata mitään nostamiseen ja tallettamiseen liittyviä ongelmia BTC. Se tukee myös fiat-valuutan nostot – harvinainen ja erittäin arvostettu ominaisuus!

Lopuksi on olemassa melko paljon kryptovaluutat sinulle myös valita ja käydä kauppaa! Vaikka tämä on enemmän vaihtoon liittyvä ominaisuus, se voi tarjota sinulle loistava tilaisuus hajauttaa salkkuasi, ja säilytä kaikki altcoins samassa yksittäisessä lompakossa.

No, pikemminkin – sama lompakkopalvelu. Muista, että Krakenilla on eri osoitteita salausten tallettamiseen ja nostamiseen! Tämä voi olla hieman hämmentävää, mutta älä vain lähetä talletuksia nosto-osoitteeseesi ja päinvastoin – ja olet kultainen!

Päätelmät

Olemme saavuttaneet loppumme Kraken-lompakko arvostelu – kiitos lukemisesta! Toivon vilpittömästi, että artikkeli oli hyödyllinen sinulle ja että tiedät nyt enemmän kyseisestä alustasta.

Tämä pätee sekä Krakenin lompakkoon toiminnallisuutta, ja myös sivuston vaihto-osa. Jos haluat oppia lisää Krakenistä kryptovaluutanvaihdoksena, varmista tutustu tähän arvosteluun, liian!

Vietä myös aikaa tutkimiseen vaihtoehtoiset vaihtoalustat ja lompakot! Vaikka Krakenillä on upeita tarjouksia, on hyvä olla tietoinen muista markkinoilla olevista vaihtoehdoista!

Taulukko: Ledger Nano X: n ja Trezor-mallin T edut ja haitat

Tämä pätee erityisesti lompakkoihin – kompromissin saavuttamiseksi maksimaalinen turvallisuus ja huipputason mukavuus, varmista käyttää sekä kuuma että kylmä lompakko, yhdessä toistensa kanssa. Mitä jälkimmäiseen, Ledger ja Trezor ovat kaksi nimeä, joita sinun pitäisi harkita!

Kiitos vielä kerran Kraken Bitcoin -lompakkokatsauksen lukemisesta ja onnea! Ensi kertaan!

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map