Kryptovaluuttakauppa: Kuinka aloittaa?

Joten, olet vihdoin päättänyt aloittaa kryptovaluuttakaupan urasi ja ajattelet jo, kuinka aiot käyttää miljooniasi. Ei ole epäilystäkään siitä, että kryptovaluutta on jännittävä markkinat sijoittajille, mutta valitettavasti menestys ei tapahdu niin helppoa kuin se.

Kaiken vakavuudella salausvaluuttakauppa voi olla riskialtista liiketoimintaa. Kyllä, se on totta – jotkut ihmiset ovat ansainneet paljon rahaa. Jotkut ihmiset ovat kuitenkin menettäneet myös paljon rahaa.

Niille teistä, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan kryptovaluuttakaupasta, autan sinua aloittamaan. Tämä aloittelijan opas näyttää sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Ensinnäkin aion antaa sinulle taustatietoja siitä, milloin kryptovaluuttakauppa alkoi. Seuraavaksi autan sinua ymmärtämään lyhyen ja pitkän aikavälin kryptovaluuttakaupan välisen eron sekä niiden molemmat edut ja haitat.

Sen jälkeen kerromme sinulle tärkeät asiat, joihin sinun on oltava varovainen ennen kuin aloitat kaupankäynnin.

Lopuksi näytän sinulle, kuinka käydä kauppaa! Tämä sisältää vaiheittaisen oppaan, jossa on hyödyllisiä kuvia.

Tämän aloittelijan oppaan lukemisen loppuun mennessä sinulla on kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit käydä kauppaa yksin. Joten mitä odotat, mennään ja opitaan salauskaupan alkuaikoista!

Hienoa tosiasiaa: Joulukuussa 2017 ensimmäistä kertaa yli 50 miljardia dollaria kryptovaluutta vaihdettiin vain yhdessä päivässä!

Kryptovaluuttakauppa

Kuten jo tiedätte, Bitcoinista tuli kaikkien aikojen ensimmäinen kryptovaluutta, kun se julkaistiin vuonna 2009. Kuitenkin vain yhden kolikon ollessa saatavilla, et voi vaihtaa sitä minkään muun kryptovaluutan kanssa.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Vasta muutama vuosi myöhemmin, kun yhä useammat kryptovaluutat luotiin, ihmiset alkoivat vaihtaa niitä. Idea on todella yksinkertainen. Vaihdat salausvaluutan toiselle toivoen, että ostamasi kolikon arvo kasvaa.

Tämä käsite on sama kuin reaalimaailman pörssi.

Kun ihmiset käyvät kauppaa, heidän on käytettävä kryptovaluutan vaihtoa. Tämä on niin, että ostajat ja myyjät voidaan löytää. Esimerkiksi, jos pidät Bitcoinia ja haluat myydä sen Ethereumille, vaihto auttaa sinua löytämään Ethereumin myyjän, jolla käydä kauppaa.

Pörssit veloittavat sinulta maksun, joka maksaa yleensä noin 0,1% kustakin kaupasta. Kryptovaluuttakauppa on nyt todella suosittua, ja miljardeja dollareita kolikoita ostetaan ja myydään päivittäin.

“Onnekkaat” ovat ansainneet tällä tavoin vakavan määrän rahaa, ja on paljon ihmisiä, jotka nyt käyvät kauppaa salaustoiminnalla kokopäiväisenä työpaikkana.

Kokeneet kauppiaat käyttävät kuitenkin paljon erilaisia ​​työkaluja auttamaan heitä valitsemaan oikeat kolikot oikeaan aikaan. Tähän voi sisältyä ohjelmisto, joka auttaa sijoittajia analysoimaan aiempia hintakehityksiä jne.

Kaikkien on kuitenkin aloitettava jostakin! Niin kauan kuin et käy kauppaa enemmän kuin sinulla on varaa menettää, ei ole haittaa kokeilla sitä.

Selitän nyt lyhytaikaista kauppaa sekä sen etuja ja haittoja.

Lyhytaikainen kaupankäynti

Lyhytaikainen kaupankäynti on paikka, jossa ostat kryptovaluutan, mutta aiot pitää siitä kiinni vain lyhyen ajan. Tämä voi olla mitä tahansa minuuttia, tuntia, päivää, viikkoa tai jopa muutaman kuukauden!

Saatat ostaa tietyn kryptovaluutan, koska luulet sen nousevan hinnalla lyhyellä aikavälillä. Tällöin myisit sen nopeasti voittoa varten, jos luulet hinnan laskevan uudelleen!

Tarkastellaan joitain lyhytaikaisen kaupankäynnin etuja.

Edut

Lyhytaikaisen kryptovaluuttakaupan tärkein etu on, että se tarjoaa todella hyvän mahdollisuuden saada suuria prosenttivoittoja. Toisin kuin fiat-valuuttamarkkinat, joilla hinnat eivät yleensä liiku yli 1% päivässä, kryptovaluutan hinnat voivat melkein kaksinkertaistua yhdessä yössä!

Nyt kun salausvaluutat ovat tulleet niin suosituiksi, kauppaa on nyt yli 1500 eri kryptovaluuttaa. Mikä tarkoittaa yhtä – enemmän mahdollisuuksia ansaita valtavia voittoja. Ei vain sitä, mutta kaupankäyntimäärät ovat suuria monille kolikoille.

Suuret kaupankäyntimäärät ovat tärkeitä, koska se tarkoittaa, että löydät aina ostajan tai myyjän! Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että suuri määrä valuuttaa virtaa sisään ja ulos siitä kryptovaluutasta.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Haitat

Koska kryptovaluuttamarkkinat ovat niin epävakaita, hinnat voivat muuttua hyvin nopeasti. Tämä tarkoittaa, että jos haluat suorittaa lyhytaikaisen salauskaupan, sinun on käytettävä paljon aikaa markkinoiden analysointiin.

On erittäin tärkeää pitää tunteet hallinnassa – yksi asia, jonka opit lyhytaikaisessa kaupankäynnissä, on se, että et aina voita. Se voi olla hyvin stressaavaa, kun hinnat liikkuvat eri tavoin kuin toivoisit.

Joten tappioiden hyväksymisen oppiminen on suuri osa kryptovaluuttakaupasta. Kukaan ei saa voittoa 100% ajasta!

Lyhytaikaiset kryptovaluuttakauppiaat etsivät pieniä voittoja pienistä hintaliikkeistä, joten sinun on oltava melko hyvä analysointikyky. Tämä tarkoittaa mahdollisuutta lukea kaupankäynnin kaavioita ja kuvaajia. Jos oppiminen voi kestää vähän aikaa, jos olet aloittelija.

Lyhytaikaisen kaupankäynnin toinen haittapuoli on, että hyvien tuottojen saavuttamiseksi sinun on tehtävä melko suuri sijoitus. Mikä on asia, jota useimmat teistä aloittelijoista eivät ehkä tunne olosi mukaviksi.

Pitkäaikainen kaupankäynti

Oletko koskaan kuullut sanaa “HODL”? No, jos ei, oletamme, että olet täysin uusi salaustilassa! Ei, sanasta ei löydy sanaa, mutta varmasti löydät sen salausfoorumeista ja yhteisökeskusteluryhmistä!

“HODL” on slangisana, joka tarkoittaa salausvaluutan pitämistä pitkällä aikavälillä pikemminkin kuin myydä sitä. Sen todellinen merkitys on “Pidä kiinni rakkaasta elämästä”. Yleensä pitkäaikainen salakirjoitus tarkoittaa kolikon pitämistä vähintään vuoden ajan.

Ajatuksena on, että vaikka volatiliteettia esiintyy aina, hinnan pitäisi nousta suurella määrällä pitkällä aikavälillä.

Hieno esimerkki tästä olisi onnekkaat sijoittajat, jotka ostivat Bitcoinin vuonna 2011, kun se oli vain 0,35 dollaria. Jos he pitäisivät sitä kiinni vuoden 2017 loppuun asti, he olisivat voineet myydä kolikkonsa lähes 20000 dollaria kullekin! Se on yli 57 000 kertaa alkuinvestointisi!

Edut

Yksi pitkäaikaisen kryptovaluuttakaupan tärkeimmistä eduista on, että se on helppoa ja vaatii vähän aikaa. Sinun ei tarvitse ymmärtää monimutkaisia ​​kaupankäyntikaavioita tai kaavioita, koska haluat vain pitää kolikkoa pitkällä aikavälillä.

Toisin kuin lyhytaikainen kaupankäynti, jossa sinun on käytettävä jatkuvasti aikaa kryptovaluuttojen hintojen tarkistamiseen, voit tehdä sen vapaa-ajalla. Se on yksinkertaista, kun olet ostanut kolikon, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin odottaa!

Toinen pitkäaikaisen kryptovaluuttakaupan hyvä etu on, että et tarvitse paljon rahaa aloittaaksesi. Voit ostaa pieniä määriä aina kun sinulla on vararahaa, ja anna sen kasvaa pitkällä aikavälillä.

Tämän avulla voit myös välttää markkinoiden volatiliteetin aiheuttamat stressit, koska sinun ei tarvitse huolehtia lyhytaikaisista hintamuutoksista.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Haitat

Yksi pitkäaikaisen kryptovaluuttakaupan haittapuoli on, että saatat menettää hyvän mahdollisuuden saada nopeasti lyhyitä voittoja.

Joskus kolikoiden arvo nousee todella nopeasti vain pudotakseen takaisin alas. Lyhytaikaiset kauppiaat huomaavat tämän ja voivat saada nopeasti voittoa.

Toinen haitta on, että koska et viettää aikaa markkinoiden analysointiin (yhtä paljon kuin lyhytaikainen kauppias), saatat menettää joitain huonoja uutisia. Jos julkaistaan ​​huonoja uutisia, jotka voivat vaikuttaa kryptovaluutan hintaan (kuten asetukset), hinta voi laskea eikä koskaan nousta enää.

Joten, vain varmista, että pysyt kriittisten valuuttojen uutisissa, jotta vältät tämän tapahtumisen.

Nyt kun tiedät joitain sekä lyhyen että pitkän aikavälin kryptovaluuttakaupan etuja ja haittoja, katsotaanpa joitain asioita, joihin sinun on oltava varovainen ennen kuin aloitat.

Mihin olla varovainen?

Tärkeintä on muistaa ennen kaupankäynnin aloittamista, että on mahdollista, että menetät koko sijoituksesi.

Salausvaluuttamarkkinat ovat hyvin epävakaita, ja vaikka jotkut ihmiset ovat ansainneet paljon rahaa, monet ihmiset ovat menettäneet rahaa. Sinun ei pitäisi koskaan käydä kauppaa määrällä, jota sinulla ei ole varaa menettää.

Menestyksesi elinkeinonharjoittajana määrittää, kuinka menetät tappiosi. Tässä on joitain tärkeitä neuvoja – älä koskaan yritä ansaita tappiosi takaisin sijoittamalla suurempia summia. Tämä on sijoittamista tunteilla, ja se johtaa usein ihmisten menettämiseen paljon rahaa.

FUD

Suosittu termi, jota käytetään sekä reaalimaailmassa että salauskaupassa, on FUD. Tämä tarkoittaa pelon epävarmuutta ja disinformaatiota.

FUD on, kun ihmiset tai organisaatiot yrittävät saada ihmiset olemaan sijoittamatta omaisuuteen kertomalla heille, että he menettävät kaiken rahansa (tai jotain vastaavaa). He yleensä sanovat esimerkiksi “Se on huijaus” tai “Kaatuu”.

Sinun tulisi aina tehdä oma tutkimus ennen kuin päädyt päätelmiin. Selvitä kuulemiesi tietojen paikkansapitävyys Googlen avulla.

Suostuttelu

Viimeinen asia, joka on otettava huomioon ennen kaupankäynnin aloittamista, on se, että muiden mielipiteet eivät saa koskaan vaikuttaa sinuun. Muista, että et ole ainoa henkilö, joka haluaa hyötyä kryptovaluuttakaupasta.

Ole varovainen katsomiesi ja kuuntelemiesi YouTube-pelaajien suhteen. He maksavat usein kryptovaluuttahankkeilla kolikoidensa mainostamiseksi. Tämä voi nostaa hintaa lyhyellä aikavälillä, mutta voi pudota pitkällä aikavälillä. Joten tee aina ensin oma tutkimus.

Jos olet lukenut tähän mennessä oppaamme, sinun pitäisi nyt saada hyvä käsitys siitä, mikä on kryptovaluuttakauppa, ero lyhytaikaisen ja pitkäaikaisen kaupankäynnin välillä ja asiat, joihin sinun on oltava varovainen.

Arvaa mitä? Nyt on aika oppia salauksen vaihtamiseen!

Kuinka aloittaa kaupankäynti

Kun haluat käydä kauppaa kryptovaluutoilla, ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on hankkia sinulle kolikoita! Helpoin tapa tehdä tämä on Bitcoinilla, koska melkein jokainen pörssi hyväksyy sen.

Jos päätät ostaa Ethereumin sen sijaan, voit silti noudattaa alla olevaa ohjetta. Kuitenkin missä Bitcoin mainitaan, vaihda se Ethereumiin.

Jos sinulla on jo Bitcoin, tässä vaiheessa voit siirtyä oppaan seuraavaan osaan!

Nopein tapa ostaa Bitcoin on käyttää debit- tai luottokorttiasi Coinbasen kanssa. Coinbase ovat pörssinvälittäjä ja myy sinulle Bitcoinia todella hyvällä hinnalla. Vaikka korttisi käytöstä veloitetaan 4%, se on sen arvoista, kun saat kolikkosi heti.

Avaa tili Coinbasessa

Siirry Coinbase-verkkosivustolle napsauttamalla tätä linkkiä. Sinun on valittava käyttäjätunnus ja vahva salasana. Sinun on myös vahvistettava sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.

Vahvista tilisi Coinbasessa

Ennen kuin voit ostaa Bitcoinia Coinbasessa, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi. Seuraa alla olevia vaiheittaisia ​​ohjeita.

 1. Klikkaa Ostaa myydä näytön yläosassa.kryptovaluuttakauppa Coinbase-sovelluksessa
 2. Sinun on nyt lisättävä maksutapa. Klikkaa Lisää maksutapa.

  Maksutavan lisääminen kryptovaluuttakaupalle

 3. Sitten sinulta kysytään, haluatko lisätä pankkitilin tai pankki- tai luottokortin. Tässä esimerkissä lisätään maksu- / luottokortti, koska se on nopein tapa tallettaa.Maksutilin lisääminen aloittaa kryptovaluuttakauppa
 4. Koska Coinbase suhtautuu turvallisuuteen erittäin vakavasti, sinun on nyt vahvistettava henkilöllisyytesi. Klikkaa Lähetä tunnus.
 5. Voit ladata joko passin, ajokortin tai valtion myöntämän henkilökortin. Napsauta sitä, jonka haluat ladata.Tunnuksen lisääminen aloittaa kryptovaluuttakauppa
 6. Seuraavaksi sinulta kysytään, kuinka haluat ladata henkilötodistuksesi. Voit valita verkkokameran, mobiilikameran tai tiedoston lataamisen.Kuvan lisääminen aloittaa kryptovaluuttakauppa
 7. Kun olet ladannut henkilöllisyystodistuksesi, saat alla olevan vahvistuksen.Henkilöllisyyden vahvistama kuva

  Jos kuvanlaatu ei ole riittävän selkeä, sinua pyydetään lataamaan se uudelleen. Lisää maksutapa Coinbasessa

 1. Sinun on nyt annettava maksu- / luottokorttisi laskutusosoite.Kryptovaluuttakauppa
 2. Nyt sinun on annettava pankki- tai luottokorttitietosi. Älä huoli – Coinbase ei koskaan näe korttisi tietoja, kun numerot on salattu.Kryptovaluuttakauppa
 3. Onnittelut, olet nyt vahvistanut henkilöllisyytesi ja lisännyt maksutavan! Mennään nyt ostamaan Bitcoin.

Bitcoinin ostaminen Coinbasesta

 1. Klikkaa Ostaa myydä uudelleen sivun yläosassa. Tällä kertaa voit nähdä neljä kolikkoa, jotka voit ostaa. Klikkaa Bitcoin.Kryptovaluuttakauppa
 2. Vieritä alas ja syötä summa (fiat), jonka haluat käyttää Bitcoiniin. Esimerkissämme ostamme 150 euron arvosta. Bitcoinin määrä päivittyy, kun annat summan.Kryptovaluuttakauppa
 1. Napsauta lopuksi Osta Bitcoin heti, vahvista aiemmin lisäämäsi maksukortti ja napsauta Vahvistaa. Se on, se on yhtä helppoa – sinulla on nyt Bitcoin!

Nyt kun sinulla on vähän Bitcoinia, meidän on avattava tili Binancessa. Ne ovat yksi suosituimmista krypto-pörsseistä kryptovaluuttakaupalle ja niillä on yli 100 erilaista kolikkoa!

Avaa tili Binancessa

 1. Käy Binancen verkkosivustolla mennessä napsauttamalla tätä linkkiä.
 1. Klikkaa Rekisteröidy ja seuraa ohjeita. Binance on yhtä yksinkertainen kuin Coinbase – sinun on annettava sähköpostiosoitteesi, matkapuhelinnumerosi ja valittava käyttäjätunnus ja salasana.
 1. Nyt kun sinulla on Binance-tili, meidän on talletettava Bitcoin, jonka olet juuri ostanut Coinbaselta.

Talleta varat Binanceen

 1. Palaa Coinbase-tilillesi ja napsauta Tilit sivun yläosassa. Napsauta sitten Lähettää.Ohjeet kryptovaluuttakaupan Coinbasesta
 2. Sitten sinua pyydetään antamaan osoite, johon haluat lähettää kolikot. Kun haluat lähettää ne Binance-lompakkoosi, meidän on palattava Binanceen ja saat Binance-lompakko-osoitteesi.
 3. Palaa takaisin Binanceen. Siirrä hiiri Rahastot ja napsauta Talletukset.Tallettaa hauskoja asioita COinbaseen voidakseen tehdä kryptovaluuttakauppaa
 4. Klikkaa Valitse Talleta kolikko, Kirjoita BTC ja napsauta sitten Bitcoin.Valitse kolikko, joka talletetaan Coinbaselle
 5. Näet nyt Binance-talletusosoitteesi Bitcoinille. Kopioi se.Ohjeet BTC-talletusosoitteen kopioimiseen salauksen aikana
 6. Palaa nyt Coinbase-tilillesi. Syötä lähetettävän Bitcoinin määrä ja liitä Binance-lompakon osoite. Napsauta lopuksi Lähettää. Binance-tilisi tulisi rahoittaa 15 minuutin kuluessa.

Kuinka käydä kauppaa kryptovaluutalla Binancessa

Nyt kun Binance-tilisi rahoitetaan Bitcoinilla, näytämme sinulle, miten krypto-valuuttakauppa toimii. Esimerkissämme aiomme käydä kauppaa Bitcoinilla NEO: n kanssa, mutta voit korvata NEO: n kolikolla, jolla haluat käydä kauppaa!

 1. Siirrä hiiri Vaihto ja napsauta Perus.Kryptovaluuttakauppatavan perustavan valitseminen
 2. Napsauta sivun oikealla puolella BTC ja kirjoita NEO (tai kolikko, jonka haluat ostaa). Napsauta sitten NEO / BTC. Jos kolikko, jonka kanssa haluat käydä kauppaa, ei ole NEO ja sen sijaan se oli ABC, etsit paria ABC / BTC.Ohjeet kryptovaluutan kauppaan Coinbasessa
 3. Olet nyt kaupankäynnin kohteena olevien kolikoiden päänäytössä – täällä kaikki hauska tapahtuu!NEO-kolikon hintakaaviot Cryptocurrency Trading -alustalla
 4. Kaupan tekemiseksi sinun on vieritettävä alaspäin ja etsittävä Osta NEO
 5. Ennen kuin valitset kuinka monta kolikkoa haluat vaihtaa, sinun on päätettävä, haluatko tehdä a Rajajärjestys tai a MarkkinajärjestysRajoitettu tilaus: Tässä annat hinnan, jolla haluat käydä kauppaa. Ei kuitenkaan ole takeita siitä, että saat hintasi vastaavan. Markkinatilaus: Tässä otat nykyisen markkinahinnan, joka on saatavana Binancesta. Jos tämä on ensimmäinen kerta, Market Order on paras vaihtoehto.Kolikkopohjan markkinaluokka
 6. Nyt sinun on annettava ostettavan NEO-määrän (tai valitsemasi kolikon) määrä. Esimerkissämme ostamme 10 NEO. Kuten näette, saamme markkinahinnan, kun valitsimme Markkinoida. Viimeistele kauppa napsauttamalla Osta NEO. Siinä kaikki, olet juuri tehnyt ensimmäisen kryptovaluuttakaupan!Ohjeet NEO-kolikon määrän valitsemiseen Coinbasessa

Muista vain, että voit vaihtaa yllä olevan oppaan kolikolle, jonka haluat ostaa.

Johtopäätös

Ja tämä on loppu aloittelijan oppaan salaukselle – toivomme, että nautit siitä!

Jos olet lukenut tämän artikkelin alusta loppuun, sinun pitäisi nyt olla hyvä käsitys salaustoiminnasta, lyhyen ja pitkäaikaisen kaupan eroista ja muutamista tärkeistä asioista, jotka on otettava huomioon ennen aloittamista.

Ei vain sitä, mutta tiedät nyt, miten voit tehdä ensimmäisen salausostosi ja miten käydä kauppaa eri kryptovaluuttojen välillä! Muista vain, että sinun tulee aina puhua talousneuvojalle ennen sijoittamista ja tehdä aina oma tutkimus.

(Haluan sinun pysyvän turvassa siellä!)

Joten miten löysit oppaan? Oletko ostanut ensimmäisen kryptovaluutan? Onko sinulla ideoita siitä, mikä kryptovaluutta aiot aloittaa kaupankäynnin?..

Kerro meille!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map