KuCoin VS Binance: Mikä minun pitäisi valita?

Jos olet joku, joka on äskettäin päässyt salaukseen ja etsit nyt parhaat keinot sijoittaa ja käydä kauppaa eri kolikoilla, sinä tulet tarvitsemaan huippuluokan vaihto auttaa sinua ulos. Tällaisen vaihdon löytämiseksi sinun on kuitenkin tarkasteltava joitain vertailuja – verrataan tässä nimenomaisessa artikkelissa KuCoin VS Binance.

Molemmat kyseisistä alustoista ovat onnistuneet tekemään melko kunnollisia nimiä itselleen. Vaikka molemmilla on joitain yhtäläisyyksiä, ne ovat myös melko erilainen, silti – mitä tämä tarkoittaa, että samat ihmiset, jotka saattavat rakastaa KuCoinia, eivät välttämättä pidä Binancesta ja päinvastoin.

Älä huoli – vaikka me selvittää vertailukriteerit, ja aseta baari korkealle, voimme tarkistaa ja analysoida molemmat kryptovaluutanvaihdot ja nähdä, mikä niistä voisi sopia sinulle parhaiten.

KuCoin VS Binance: Vertailukriteerit

Joten sitten – ensin asiat ensin. Saadakseen tavoite KuCoin VS Binance vertailu, meillä on oltava joitain ominaisuuksia, jotka toimisivat tärkeimpinä keskustelupisteinä, oikein?

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

No, vaikka jokaisella ihmisellä on oma uskomuksensa siihen, mistä “olennainen piirre” on huipputason kryptovaluutan vaihto on, on joitain kattavia näkökohtia, jotka ovat kummatkin, ratkaisevan tärkeää kaikkeen lailliseen ja luotettavaan vaihtoon.

Tätä artikkelia varten tarkastelemme viittä – turvallisuus, helppokäyttöisyys, palkkiot, tuetut kolikot, ja käyttäjien määrä. Vaikka on tosin joitain muita näkökohtia, jotka ovat erittäin tärkeitä mille tahansa salauksenvaihdolle, ilman näitä viittä ei ole mahdollisuutta lunastaa! Tämän sanottuamme katsotaanpa kuitenkin tarkemmin, miksi näin voi olla.

  • Turvallisuus. Salausvaluutan vaihtoon liittyvät turvallisuusnäkökohdat ovat onneksi ei-järkevää useimmissa tapauksissa. Se ei ole edes “välttämätöntä” oikean vaihdon hallitsemiseksi – se on ehdottomasti pakollista. Asiat eivät ole lainkaan erilaisia ​​myös tässä KuCoin VS Binance -vertailussa – vaikka molemmat pörssit saattavat olla melko suosittuja joissakin nimetyissä salauksen harrastajien piireissä, on erittäin tärkeää, että haluat tarkista aina salauksenvaihdon turvallisuusnäkökohdat, joita aiot käyttää, ettei se osoittaisi olevan vaarallista ja altis hakkerointiyrityksille.
  • Helppokäyttöisyys. Turvallisuuden jälkeen pörssin käytettävyyteen liittyvät näkökohdat saattavat tuntua hieman hyvältä… Sanokaamme, ei niin tärkeinä. Kehotan kuitenkin ajattelemaan sitä – jos olet valinnut itsellesi salauksen valuutanvaihtofoorumin, luultavasti aiot viettää siihen paljon aikaa, kaupankäynti ja hyvien tarjousten tekeminen. Haluat luultavasti sen alustan olevan molemmat helppokäyttöisiä, ja voit navigoida ja käyttää tiettyjä alueita (sivut) nopeasti ja suoraviivaisesti, eikö? Salaushintojen suhteen on monia hämmentäviä teknisiä yksityiskohtia – jos olet aloittelija, on helppo eksyä niihin! Pidä tämä mielessä myös tässä KuCoin VS Binance -vertailussa!
  • Palkkiot. Jos etsit ensimmäistä kryptovaluutanvaihtosivustoasi ja haluat vain testata vesiä, niin palkkiot ovat tärkeä näkökohta. Jos kuitenkin olet jo kokenut kauppias ja yrität maksimoida voittosi mahdollisimman suuressa määrin, palkkiot ovat ehdottoman tärkeä näkökohta valita muutaman eri salausvaihdon välillä! Kun on kyse Binance VS KuCoin -hinnoista, asiat ovat itse asiassa varsin mielenkiintoisia – Molemmat alustat ovat yleisesti hyväksyttyjä tarjoamaan käyttäjilleen alhaisimmat palkkiot, mutta ne ovat kuitenkin melko erilaisia.
  • Tuettu kolikoiden määrä. Kryptovaluutoista on tullut erittäin suosittu aihe. Joidenkin ihmisten keskuudessa on edelleen väärä käsitys salauksen liittämisestä johonkin laittomaan toimintaan (tämä johtuu lähinnä Silkkitie), useimmat ihmiset ovat alkaneet ymmärtää sitä blockchain-tekniikka todella on tulevaisuuden asia. Sen avulla jopa aloittelevat kryptovaluuttakauppiaat pyrkivät nyt ostaa ja käydä kauppaa eräillä kolikoilla, muu kuin Bitcoin! Koska näin on, on tärkeää, että huippuluokan vaihto tarjoaisi sinulle tällaisen mahdollisuuden – tämän KuCoin VS Binance -vertailun alustat eivät ole poikkeus!
  • Käyttäjämäärä. Salausvaihtoalustalla olevien aktiivisten käyttäjien määrä voi itse asiassa kertoa sinulle paljon itse sivustosta. Jos vaihtoa käyttää paljon ihmisiä, voit olla varma, että takana oleva yritys tekee jotain oikein – kenties palkkiot ovat hyvin pieniä? Tai ehkä se tarjoaa huippuluokan turvaominaisuuksia? Olipa tapaus mikä tahansa, korkea käyttäjämäärä tarkoittaa yleensä sitä siellä käydään paljon kauppaa – jos yrität löytää salakirikoidesi kilpailukykyisimmät hinnat, tämä on hieno ominaisuus. Ehdottomasti jotain, josta kannattaa kiinnittää huomiota KuCoin VS Binance -vertailussa!

Jälleen kerran – vaikka on varmasti enemmän ominaisuuksia, jotka muodostavat suuren cryptocurrency -vaihdon, vilkaisemalla joitain muita KuCoin VS Binance -vertailuja, jotka kahden verkon käyttäjät jättivät verkossa, näyttää siltä, ​​että nämä erityispiirteet tulevat esiin melko usein!

KuCoin VS Binance: Vertailu

Kuten mikä tahansa muu artikkeli, jossa puhun kahdesta jättiläisestä salausvaihdosta, Tämä KuCoin VS Binance vertailu seuraa myös tiettyä mallia. Vuoksi selkeys ja johdonmukaisuus, otamme sen ylhäältä ja puhumme ensin molempien alustojen turvallisuusnäkökohdista.

Turvallisuus

Tämän KuCoin VS Binance -vertailun osalta molempia kyseisiä alustoja on pidetty melko turvallinen, pisimpään.

Se sanoi, että asiat muuttuivat äskettäin. Ainakin yhdelle näistä alustoista.

Binance nähdään tähän päivään saakka yksi markkinoiden turvallisimmista pörsseistä. Se tarjoaa käyttäjilleen kaiken kaksivaiheinen todennus, aina joihinkin valtuutetun laiteluettelon muodostaminen ja aiheeseen liittyviä koulutusresursseja (eli kuinka välttää asioita, kuten tietojenkalastelu).


KuCoinilla on toisaalta joitain asioita.

KuCoin VS Binance: käy kauppaa missä tahansa KuCoinin kanssa.

Vaikka vaihtoa oli pidetty suhteellisen turvallisena jo jonkin aikaa, syyskuussa 2021, tapahtui merkittävä tietoturvaloukkaus. Valtava määrä salausvaroja (Bitcoin, ERC-20-rahakkeita ja niin edelleen) siirrettiin pörssin kuumista lompakoista – toisin sanoen, ne varastettiin.

Vaikka KuCoin vakuuttaa käyttäjilleen, että kaikki kadonneet kolikot korvataan pörssin vakuutuksella, tämä on edelleen tärkein huomioon otettava tekijä. Turvallisuuden kannalta, siltä osin kuin tämä KuCoin VS Binance -vertailu menee, Binance on todellakin turvallisempi vaihtoehto.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Helppokäyttöisyys

helppokäyttöisyys cryptocurrency -vaihtosivuston tekijä voidaan mitata monella eri tavalla. Useimmissa tapauksissa haluat kuitenkin vilkaise muutamia alustan erityispiirteitä – kuinka helppoa se on navigoida sen valikoissa, onko talletus- ja nostoprosessit ovat nopeita ja yksinkertaisia, ja – tietysti – kuinka helppoa se on käytä todellista kaupankäyntirajapintaa.

Tosin, Binance ei ole yksinkertaisin käyttöympäristö – kuka tahansa käyttäjä KuCoin VS Binance -vertailu kertoo sinulle saman. Vaikka alustalla on joitain erilaisia ​​käyttöliittymämalleja aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille, se voi silti olla melko hämmentävää, varsinkin kun pääset tasoitusjärjestelmään, jolla tuotemerkki on käytössä (tilitasot – erilaiset maksut, kaupankäyntimäärät jne.).

Toisaalta KuCoin on yksi yksinkertaisemmista vaihtoista siellä! Täällä heidän iskulause “The People’s Exchange” tulee esiin melko hienosti – KuCoinin käyttöliittymät ovat helppo navigoida, itse sivusto on suoraviivaista, ja kaupankäynnin prosessit ovat myös suhteellisen nopeita ja helppoja.

Tässä suhteessa, KuCoin näyttää olevan helpommin käytettävä vaihtoehto!

Palkkiot

Joten kyseessä olevien kahden vaihtoalustan palkkiot – tämä on todella mielenkiintoista!

Sinä näet, molemmilla alustoilla tässä KuCoin VS Binance -vertailutarjouksessa jotkut alan parhaista maksuista!

Binancella on rajoittamaton määrä päivittäistä kaupankäyntiä, olettaen, että olet saavuttanut tilisi ylimmän tason. nostomaksut viipyä 3,50% (vähimmäissumma on 10 dollaria), ja kaupankäyntimaksut mennä jopa 0,1% – se on upeaa!

KuCoin VS Binance: helppo API-integrointi.

Usko tai älä, Binance VS KuCoin -hintojen suhteen, KuCoinilla on todellakin vielä paremmat palkkiot!

KuCoinin kanssa kaupankäyntimaksut nousevat 0,05 prosenttiin – se on erittäin matala! nostomaksut ovat myös noin 0,1% – 35 kertaa pienempi kuin Binancessa!

Joten lyhyesti sanottuna, vaikka molemmat salausvaihdot tarjoavat todella suuria etuja maksujen suhteen, KuCoin ottaa johtoaseman tässä, melko sitkeästi!

Tuettu kolikoiden määrä

Kuten aiemmin mainittiin KuCoin VS Binance -vertailussa, aiheena kryptovaluutat on tullut erittäin suosittu parin viime vuoden aikana.

Tämä voidaan havaita tarkkailemalla itse markkinoita – niitä on tällä hetkellä noin 7000 erilaista altcoins käytettävissäsi tarkistaa ja sijoittaa! Se on hullu numero!

Hienoa tässä on, että ihmiset ovat alkaneet tutkia joidenkin kolikoiden takana oleva tekniikka ja ydinkäyttö, eikä vain Bitcoinin tai Ethereum.

KuCoin VS Binance: KuCoin vierelläsi.

Siitä huolimatta jopa täydelliset uudet salausaiheen aiheet saattavat haluta aloittaa sijoittamisen melko kapealla kolikoilla! Tarvitset kuitenkin voidaksesi tehdä niin käyttää vaihtopalvelua, joka tukee laajaa valikoimaa kryptovaluuttoja ja salauskauppapareja.

Binancella on yli 150 erilaista salausta käyttäjien käytettävissä tarkistaa, kun taas KuCoinilla on hallussaan yli 210. Se on suuri määrä kolikoita!

Vaikka KuCoinilla on enemmän salausvaihtoehtoja, useimmat ihmiset eivät koskaan käytä Binancen tarjoamia 150: tä! Joka tapauksessa, sikäli kuin kolikkolajike menee, molemmilla alustoilla on se selvitetty melko hyvin.

Käyttäjämäärä

Viimeinen numero, jota meidän pitäisi tutkia tässä KuCoin VS Binance -vertailussa, on varsinainen aktiivinen käyttäjä laskee molemmissa sivustoissa.

Haluan kuitenkin kertoa sinulle etukäteen – KuCoinilla ei ole mitään Binancessa täällä.

KuCoinin käyttäjien lukumäärät noin miljoona markkaa. Binancella on lähes 14 kertaa enemmän aktiivisia käyttäjiä – lähes 14 miljoonaa!

Mitä tämä tarkoittaa keskimääräiselle kryptovaluutta-harrastajalle? No, pari asiaa.

Ensinnäkin, jos valitset Binancen tärkeimmäksi kryptovaluutanvaihdokseksi, voit olla varma, että et voi vain käydä kauppaa erilaisilla kryptovaluutoilla, mutta myös se kaikki kauppasi tulevat olemaan tehokkaita, siinä mielessä, että sinun ei tarvitse odottaa viikkoja kauppatarjouksen käsittelyyn.

Nyt, tosin, ei ole kyse myöskään KuCoinista, mutta kun se sijoitetaan lähelle ja verrataan Binanceen, niin… Sanotaan vain, että Binance on todella suosituin vaihtoehto täällä.

Tämän lisäksi on ilmeistä, että niin valtavan määrän käyttäjiä Binance välittää aidosti asiakkaistaan ​​ja heidän omaisuuden turvallisuudestaan, ja käyttää joitain huipputason turvaominaisuuksia. Vain lisäkohta mielessä!

Päätelmät

Lopeta tämä KuCoin VS Binance vertailu, mutta yksi kysymys on jäljellä – mikä kahdesta edellä mainitusta alustasta on paras vaihtoehto sinulle?

No, on melkein epäilemättä, että Binancen tulisi sopia useimpien ihmisten tarpeisiin ja tarpeisiin, jotka antavat alustalle mahdollisuuden. KuCoinin kanssa asiat ovat hieman vaikeampia.

Binance tarjoaa hämmästyttäviä maksuja, On erittäin turvallinen, ja voit myös käydä kauppaa ja vaihtaa valtava määrä kryptovaluuttoja. Ainoa ongelma alustalla on, että se on hieman hämmentävä – tämä voi päteä erityisesti niille, jotka eivät ole koskaan aikaisemmin olleet tekemisissä salausvaihdon kanssa.

KuCoin VS Binance: käy kauppaa missä tahansa Binancen kanssa.

KuCoin on erittäin helppo käyttää, ja on jopa paremmat palkkiot ja enemmän erilaisia ​​salausvaroja vaihtaa kuin Binance. Alusta ei kuitenkaan ole läheskään yhtä turvallinen – äskettäinen hakkerointi esitteli tämän melko hyvin.

Viime kädessä valinta on sinun tehtäväsi – olipa kyse sitten Binance VS KuCoin -hinnoista, omaisuuslaskusta tai muista tässä artikkelissa mainittujen alustojen ominaisuuksista, toivon todella, että pystyit tehdä paras päätös itsellesi. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map