Kuinka ansaita rahaa Bitcoinilla: Kattava opas

Bitcoin, kryptovaluuttana on käynyt valtavirta-keskustelua jo jonkin aikaa. Ihmiset analysoivat sen menneisyyttä ja spekuloivat sen tulevaisuuteen monista eri syistä – jotkut ihmiset haluavat tietää salausvaluutan historian, toiset ovat uteliaita mahdolliset sijoitusmahdollisuudet.

Mikä tahansa syysi onkin, tässä oppaassa puhumme erilaisista tavoista kuinka ansaita rahaa Bitcoinilla.

Puhumme eri tavoista kuinka hyötyä Bitcoinista – mutta ensin pohditaan, miksi Bitcoin on niin suosittu. Sitten, kun ymmärrämme historia (tai ainakin sen erittäin lyhyt versio) tämän kryptovaluutan syntymisestä ja nousemisesta valtaan, tutkimme sen voittomahdollisuuksia.

Huomautus: Ei ole väliä sinä tehdä älykäs sijoitus ja ansaitse siitä paljon rahaa, jos sinulla on vaarallinen lompakko joka voidaan helposti hakata. Valitse sanottava luotettava Bitcoin-lompakko. useimmat suositellut vaihtoehdot sisältää Ledger Nano S ja Trezor-malli T..

Lyhyt versio Bitcoin-historiasta

Bitcoin luotiin jo vuonna 2009 joku (tai joku ihmisryhmä), joka tunnetaan nimellä Satoshi Nakamoto. Tuolloin, kun se näki päivänvalon, kukaan ei ollut edes kuullut kryptovaluutoista, puhumattakaan sellaisista.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Bitcoinin lapsi- ja teini-ikäiset olivat melko karkea – se ei saanut merkittävää vetovoimaa ja huomiota, vaikka sen hinnat vaihtelivatkin (tuolloin) tuntui melko vähän. Kukaan ei vielä miettinyt, kuinka ansaita rahaa Bitcoinilla.

Lopuksi vuoden 2017 alussa Bitcoin rikkoi 1000 dollarin vertailuarvo. Vain vuodessa se onnistui melkein saavuttaa 20 000 dollaria valintamerkki.

Lienee tarpeetonta sanoa, että tämä oli valtava – kaikki joko seisoivat leuillaan lattiaan tai kaatoivat kaiken, mitä heillä oli, Bitcoiniin – se tuntui pysäyttämättömältä voimalta, joka kasvatti vauhtiaan joka ikinen päivä. Jos olet äskettäin tarkistanut Bitcoinin hintakaavioita, tiedät kuitenkin, että asiat kääntyivät eri suuntaan.

Bitcoinin putoaminen (?)

Kohteessa vuoden 2018 alusta, Bitcoinin hinta oli noin 11 000 dollaria, sitten saavutti järkyttävän matalan, lähes 6000 dollarin. Tämän oppaan kirjoittamisen aikana Bitcoin on tällä hetkellä arvoltaan 6400 dollaria.

PÄIVITTÄÄ 2021: Kaksi vuotta myöhemmin voimme nähdä, että Bitcoin on Suorituskyky melko hyvä. nykyinen hinnoittelu kryptovaluutta on 10 292 dollaria ja vaikka onkin havaittavissa joitain nousuja ja alamäkiä, hinta näyttää pysyvän melko korkealla, aivan kuten vuoden 2018 alussa.

Kuinka ansaita rahaa Bitcoinilla: Kattava opas

Mikä aiheutti tällaisen kaatumisen? No, on olemassa monia spekulaatioita.


Ihmiset, jotka usein katsovat, miten ansaita rahaa kryptovaluutalla, todennäköisesti tietävät miltä Bitcoinin hintakaavio näyttää:

Kuinka ansaita rahaa Bitcoinilla: Kattava opas

Muistuttako se ehkä jotain? Ehkä … hammas?

Tämän tyyppistä kaaviota kutsutaan “hainhammaksi” kaavio. Se tarkoittaa, että kryptovaluutan (tässä tapauksessa – Bitcoinin) hinta nousi ja laski niin nopeasti, että kaavioon kulunut polku muistuttaa terävää hainhampaa.

Tätä kutsutaan myös “purskekuplaksi”. Kuuluisaa taloustieteilijää sanottiin jopa sanoneen, että Bitcoin oli ”historian suurin kuplapuhallus”. Syitä tämän oletetaan olevan rakennettu hype, tuen puute estoketjuun, markkinoiden manipulointi ja monia, monia muita.

Mikä tahansa tapaus onkin, on selvää, että ellei mitään muuta, Bitcoin otti valtava sukellus josta se parhaillaan yrittää toipua. Jokaisen, joka etsii, kuinka ansaita rahaa Bitcoinilla, pitäisi todennäköisesti pitää nämä asiat mielessä.

Kuinka ansaita rahaa Bitcoinilla?

Joten nyt kun tiedät pari asiaa Bitcoinin nousu ja lasku, voimme vihdoin siirtyä rahan ansaintamenetelmät.

Siellä on melko monta menetelmää ansaita rahaa Bitcoinin avulla, mutta tässä oppaassa käsittelen vain tärkeimmät – jos minun pitäisi luetella ne kaikki, tämä opas olisi vähintään kolmesataa sivua pitkä.

Luetteloa ei ole laadittu missään erityisessä järjestyksessä. Jotkut menetelmät toimivat paremmin (tai nopeammin) kuin toiset, mutta – yleensä – se riippuu henkilöstä.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Menetelmä # 1 – Bitcoinin ostaminen

Ei, en vitsaile.

On valtava joukko ihmisiä, jotka “sijoittavat” Bitcoiniin yksinkertaisesti ostaa se. Tämä on tietysti riskialtis menetelmä, mutta todennäköisesti yksinkertaisin tapa suorittaa.

Tällaisia ​​sijoittajia on pari tyyppiä. Jotkut ihmiset vain ostavat tietty määrä kolikon ja unohda se vuodeksi … tai kymmeneksi. Näillä ihmisillä on yleensä ei todellinen aikomus tuottaa voittoa lyhyellä aikavälillä – he uskovat usein kryptovaluuttojen onnistuneeseen tulevaisuuteen ja toivovat, että heidän sijoituksensa tuo jonain päivänä kymmenkertaisen voiton.

Toinen Bitcoin-sijoittajien tyyppi on ihmiset, jotka tekevät paljon tutkimusta, lue kaikki saatavilla olevat ennusteet siitä, kuinka ansaita rahaa kryptovaluutalla, ja viettää viikkoja tietojen ja tilastojen analysoinnissa. Näillä ihmisillä on taipumus olla hyvin erityinen aikataulu mielessä – suurimman osan ajasta he haluavat sijoittaa Lyhytaikainen ja tarvitsee vain tietää, milloin se tehdään.

Kuinka ansaita rahaa Bitcoinilla: Kattava opas

Myös nämä investoinnit yleensä pienempiä verrattuna pitkäaikaisiin – loppujen lopuksi ihmiset sijoittavat tehneet paljon tutkimusta etukäteen, mutta jos heidän sijoituksensa epäonnistuu, he voisivat vain siirtyä seuraavaan ajanjaksoon.

Jos ajattelet miten ansaita rahaa Bitcoinilla tai miten ansaita rahaa kryptovaluutalla yleensä, ostaa Bitcoinia voi olla hyvä alku – tai tuhoisa. Se voi tehdä sinulle suuria rahamääriä todella nopeasti tai saattaa ajaa sinut velan partaalle. Kaikki riippuu yhdestä ainoasta tekijästä – etukäteen tekemäsi tutkimuksen määrästä.

Kärki: Sinun ei pitäisi sijoittaa rahamäärää, jota et voi käsitellä menettää.

Menetelmä # 2 – Hyväksy maksu Bitcoinissa

Oletko kuullut Fiverristä? Se on sivusto, jossa ihmiset maksavat 5 dollaria jonkinlaisesta muiden freelancereiden suorittamasta palvelusta. Ota nyt sama käsite, mutta kuvittele, että Bitcoin tulee USD: n tilalle.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä jotta tämä menetelmä toimisi, on seuraava:

  • Ajattele taitoa, jossa olet hyvä. Tämä voi suoraan sanottuna olla mitä tahansa – aina tekstisuunnittelusta ja digitaalisesta markkinoinnista maalaamiseen tai laulamiseen. Valitse vahvin laatu (tai ominaisuudet) ja mieti tapoja, joilla voit ansaita rahaa.
  • Luo kryptovaluutta lompakko. Jos luet opasta rahan ansaitsemisesta Bitcoinilla, on todennäköistä, että tämä vaihe näyttää ilmeiseltä ja olet tehnyt sen kauan sitten. Mutta anna sen vain muistuttaa – salakolikkolompakko pitää salausvaluutasi turvallisena ja käyttövalmis, aivan kuten lompakko fyysistä rahaa varten. Jos sinulla ei vielä ole sellaista, tutki ja luo se ASAP! Jos olet kiinnostunut löytämään turvallisimmat salausvaluutan lompakot markkinoilla, tarkista Ledger Nano S ja Trezor-malli T..
  • Etsi tapa ladata ihmisiä. Hyvä paikka aloittaa on tarjota palvelut online-foorumeilla ja markkinapaikat, todetaan, että otat maksuja vain bitcoineina tai muina kryptovaluuttoina. Tee tämä tarpeeksi kauan, ja voit lopulta haluta luoda nimetty verkkosivusto samaan tarkoitukseen ja opettaa muille, kuinka ansaita rahaa Bitcoinilla.

Kuinka ansaita rahaa Bitcoinilla: Kattava opas

Jos ajattelet kuinka voittaa Bitcoinista (ja jos olet tosissasi), tehdä tutkimusta on väistämätöntä. Ilman sitä on kuin yrität ajaa autoa yöllä ajovalojen ollessa pois päältä – varmasti, VOIT tehdä sen, mutta mahdollisuudet eivät ole riskin arvoisia.

Menetelmä # 3 – kaivostoiminta

Yksi suosituimmista tavoista hyötyä Bitcoinista on Bitcoin-kaivos. Kaivostoimintaa voi olla kahta muotoa – oma, henkilökohtainen kaivos tai pilvikaivostoiminta.

Jos haluat kaivoksen erikseen (eli kaivoslaitteellasi), se ei ehkä ole paras tapa ansaita rahaa Bitcoinilla. Bitcoinin katsotaan olevan yksi vaikeimmista kryptovaluutoista minun koska se on aihe valtavirran menestys ja monet ihmiset haluavat nousta hyppyyn, mutta sitä on rajoitetusti.

A yksi rig, niin hyvä kuin se voisi olla, saattaa taistella tuottamaan merkittäviä voittoja, varsinkin kun otetaan huomioon sähkön ja huollon hinnat.

Pilvikaivos, Siitä on kuitenkin tullut erittäin suosittu viime vuosina. Se on loistava vaihtoehto kun on kyse kaivoksesta, koska sinä ei tarvitse ostaa mitään laitteita tai ohjelmistoja, koota tai edes tehdä mitään – sinun tarvitsee vain maksaa kertamaksu sopimuksesta ja kaikki!

Kuinka ansaita rahaa Bitcoinilla: BTC-pilvikaivos.

Yleensä saat tulosi jokaisen kuukauden lopussa. Määrä tulee olemaan suunnitelmasi perusteella valinta ja sähkölasku laitoksessa, johon pilvikaivospalvelu perustuu.

Kaiken kaikkiaan kryptovaluuttakaivostoiminta on erittäin suosittu menetelmä ihmisille, jotka etsivät, kuinka ansaita rahaa Bitcoinilla. Se vaatii jonkin verran tietoa ja asiantuntemusta kentällä, jotta se voidaan suorittaa menestyksekkäästi (varsinkin jos haluat rakentaa laitteesi), mutta tulokset ovat ehdottomasti vaivan arvoisia.

Menetelmä # 4 – sijoittaminen

Ja ei, ei ostaminen-bitcoin ja sitten myyminen-tyyppinen sijoittaminen.

Sinulla on melko paljon valintoja, kun kyse on sijoittaminen Bitcoiniin. Voit ansaita rahaa Bitcoinin avulla sijoittamalla startup-yrityksiin, yrityksiin, osakkeisiin tai jopa itse blockchain-kehitykseen.

Blockchain-pohjaiset startupit ovat erittäin suosittu valinta, kun on kyse sijoittamisesta kryptovaluuttaan liittyvään kenttään. Joistakin merkittävistä startup-yrityksistä on jo tullut valtavirran menestys (ts. Brave’s Basic Attention Token).

Sinun on tehtävä jotain kaivamista ja selvitettävä seuraava paras asia, mutta jos olisit oikeassa ja investoitisi käynnistykseen sen ollessa vasta alkuvaiheessaan, saatat vain osui jättipottiin ja kasvattaa voittojasi katolle.

Yritykset, jotka käsittelevät Bitcoin- tai blockchain-kehitystä (tai tutkimusta), ovat myös hyvä vaihtoehto investointeihin. Sinun on tutkittava heidän tietojaan – valkoinen kirja, heidän tavoitteensa ja työetiikka, tulokset, tilastot jne., Ja jos heidän kokonaisnäkemyksensä vaikuttaa houkuttelevalta, voit miettiä investointeja heidän projektiinsa tai itse yritystä.

Sinun pitäisi olla varovainen investointien kanssa, kuitenkin – varsinkin kun kyseessä on kryptovaluutta. Ei ole mikään salaisuus, että kryptovaluuttamarkkinat ovat hyvin arvaamaton paikka.

Tee aina kotitehtäväsi ja tutki esineitä, joihin aiot sijoittaa, tai muuten kysymys “kuinka ansaita rahaa Bitcoinilla?” saattaa muuttua “miten päästä eroon velasta (ei Bitcoinia)?”.

Johtopäätös

On paljon erilaisia ​​tapoja ansaita rahaa Bitcoin, sekä suoraan että epäsuorasti. Suorat menetelmät olisivat kryptovaluutan ostaminen tai kaupankäynti, kun taas esimerkki epäsuorasta menetelmästä olisi salauksen louhinta. Se on vain luonnollista, jos olet hämmentynyt alussa – kryptovaluutat ovat vaikea pähkinä!

Kuten olen todennut alussa, näiden menetelmien mieltymykset ovat juhlallisesti niitä käyttävällä henkilöllä. Jos yksi henkilö löytää pilven, joka kaivaa ylhäältä lähetetyn lahjan, toinen voisi ajatella, että kaikki on suuri huijaus ja haluaa tehdä kaiken itse.

Yksi neuvo: TUTKIMUS. Tee paljon tutkimusta. Jos ponnistelet, valitset oikean menetelmän hetkessä. Foorumit ovat hyvä paikka aloittaa. Liity Facebook-ryhmiin, osallistu heidän keskusteluihinsa. Älä pelkää esittää kysymyksiä.

Lisäksi on syytä huomata, että nämä olivat vain muutama käsin valittu menetelmä kuinka ansaita rahaa Bitcoinilla. Jos mikään näistä menetelmistä ei sovi sinulle tai tuntuu houkuttelevalta, voit aina yrittää etsiä vaihtoehtoja, kuten päivittäinen kaupankäynti, salauslaina jne. Valinnat ovat todella rajattomat. Älä pelkää kokeilla ja kokeilla uusia asioita!

Vaikka kryptot ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa nyt kryptovaluuttojen maailma on edelleen mysteeri monille ihmisille. Joka päivä yhteisöön ja markkinoille tulee uusia analyysejä, tilastotietoja ja jopa uusia kolikoita. Se ei ole helppoa, mutta jos päätät seurata ja kokeilla jotakin näistä menetelmistä ansaita rahaa kryptovaluutoilla (tai tarkemmin sanottuna Bitcoinilla), toivotan sinulle onnea!

Muista vain, että jos päätät tehdä pitkän aikavälin sijoituksen, on tärkeää paitsi valita luotettava salauksenvaihto (kuten Kolikkopohja tai Yksinkertainen), mutta pidä myös salausvaluutat paikallaan turvalliset lompakot, kuten Ledger Nano S ja Trezor-malli T.. Ne ovat molemmat laitteistolompakoita ja pitävät yksityiset avaimesi offline-tilassa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map