Kuinka korkea Bitcoin menee: tulevaisuuden ennusteet

Hei siellä ja tervetuloa tähän syvälliseen analyysiin siitä, kuinka korkealle Bitcoin nousee. Jos olet koskaan miettinyt: kaatuuiko Bitcoin? Miksi Bitcoin putoaa? Tai miksi Bitcoin nousee? – olet tullut oikeaan paikkaan!

Tässä oppaassa tarkastelen seuraavaa:

 • Bitcoin nykypäivänä ja hintatoiminta, joka johtaa nykyiseen sijaintiin.
 • Kuinka vastata kysymykseen: “Kuinka korkealle Bitcoin nousee?”
 • Bitcoinin parissa työskentelevien kehittäjien tarjoamat erilaiset skaalautuvuusratkaisut.
 • Katsaus ihmisten näkemyksiin, joiden mielestä vastaus on kyllä ​​kysymykseen “kaatuu Bitcoin?”.
 • Katsaus ihmisten näkemyksiin, jotka ajattelevat Bitcoinin nousevan edelleen.
 • Omat mielipiteeni kysymykseen: “Kuinka korkealle Bitcoin menee?”

Oppaan loppuun mennessä sinulla pitäisi olla paljon parempi käsitys siitä, miten arvioida kuulemasi erilaiset hintaennusteet. Sinun tulisi myös ymmärtää, mikä tekee Bitcoinista pohjimmiltaan arvokkaan.

Kuten tavallista, läpi on paljon kuormia. Joten, aloitetaan jo ja selvitetään, kuinka korkealle Bitcoin nousee!

Bitcoin nykypäivänä

Ennen kuin ryhdymme kysymykseen siitä, kuinka korkealle Bitcoin menee, tutkitaan nykyinen tilanne. Bitcoinin on kehittänyt tuntematon kehittäjä tai kehittäjäryhmä nimeltä Satoshi Nakamoto. Toisin kuin muut salausprojektit, joilla on selkeä johtajuus, Bitcoin on todella hajautettu.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Bitcoin itsessään ei ole muuta kuin tietokanta (lohkoketju), jonka tietokoneiden verkko tallentaa ja päivittää. Nämä tietokoneet tunnetaan kaivostyöläisinä. Ne varmistavat, että kaikki tapahtumat noudattavat verkon sääntöjä. Ainoa tapa tehdä muutoksia verkkoon on vakuuttaa tarpeeksi näitä kaivostyöläisiä tekemään niin. Tämä tekee Bitcoinista uskomattoman vaikean muuttaa.

Bitcoinin suorituskyky

Bitcoinilla on kiinteä toimitus. Tämä on yksi sen parhaista ominaisuuksista. Koska kyseessä on suhteellisen pieni kiinteä toimitus (21 miljoonaa kolikkoa), sitä samanaikaisesti ostavilla tai myyvillä ihmisryhmillä on valtava vaikutus hintaan.

Tällaiset osto- ja myyntitapahtumat ovat liioiteltuja Bitcoinissa ja muissa kryptovaluutoissa, koska ne ovat niin uusi omaisuusluokka. Kukaan ei tiedä, tekeekö yhtäkkiä maapallon vaikutusvaltaisimmista maista laittoman vai omaksuvatko ne sen. Tämä tarkoittaa sitä, että useammat ihmiset reagoivat pieniin uutistapahtumiin, joilla pitäisi olla vain vähäinen vaikutus hintaan.

Paljon vuoden 2017 aikana oli paljon hyviä uutisia. Kryptovaluutat olivat saamassa suosiotaan ympäri maailmaa, ja ratkaisu käynnissä olevaan skaalauskeskusteluun tarjosi ostosignaaleja monille ihmisille. Vaikka hinnoissa oli varmasti jonkin verran laskua edeltävien 12 kuukauden aikana, rata oli suurelta osin ylöspäin.

Kaavio kuinka korkea Bitcoin menee

Vuoden 2017 hinta nousi alle 1 000 dollarista 1. tammikuuta, hieman alle 20 000 dollariin vuoden loppuun mennessä. Joten kuinka korkeaan Bitcoin menee?

Suurin osa näistä voitoista tuli vuoden viimeisinä kuukausina. Tämä käänsi menestyvän vuoden, joka perustuu suurelta osin hyviin perustavanlaatuisiin uutistapahtumiin, kuten ohjelmistopäivitys “SegWit” aktivoitui massiiviseksi spekulatiiviseksi kuplaksi.


Pelko kadota (tai “FOMO”, kuten krypto-valuutoista sosiaalisessa mediassa lähettävät rakastavat sanoa) oli vastaus kysymykseen “miksi Bitcoin nousee” vuoden 2017 lopussa.

Tietysti, koska tämä härkäajo johtui suurelta osin kokemattomilta sijoittajilta, tapahtui verikylpy, kun kupla lopulta räjähti vajaan 20000 dollarin verran.

20000 dollarin psykologisen esteen kohdalla oli aina jonkin verran vastarintaa. Aikaisempi iso vastarintapiste oli 10000 dollaria. Hinta yritti päästä tämän pisteen ohi muutaman kerran ennen kuin se lopulta saavutti. Mikään ei viittaa siihen, että samaa ei tapahtuisi 20 000 dollarilla.

Kokemattomien sijoittajien yleiset ajatukset olivat kuitenkin, että hinta jatkuisi ylöspäin. Tämän johtaisi “institutionaalisen rahan” tulo, jonka mahdollisti CME-ryhmän ja CBOE: n käynnistämät futuurisopimukset, joista uutisissa oli paljon tietoa. Rahaa ei kuitenkaan tullut markkinoille, kuten monet aloittelevat sijoittajat olivat toivoneet.

Joulukuun / tammikuun ja tämän päivän kaatuminen

Ensimmäisten markkinoiden ongelmien ilmaantuessa aloittelevat sijoittajat, jotka olivat kasanneet Bitcoiniin vuoden 2017 lopussa, alkoivat myydä omistustaan. Monet eivät tienneet, mihin he olivat ostaneet. Ymmärtämättä Bitcoinin keskeistä arvolupaa (että se on ilman lupaa tehtävä arvonsiirtojärjestelmä, joka on immuuni hallituksen sekaantumisesta), he myivät nopeasti.

Tietysti hinta laski melko nopeasti, kun useammat aloittelevat sijoittajat alkoivat pelätä, että he saattavat menettää muutaman prosenttiyksikön lyhyellä aikavälillä. Heidän näkemyksensä “nopeasti rikastumisesta” haalistuivat välittömästi ja sen sijaan, että keskusteltaisiin siitä, kuinka korkealle Bitcoin menee, ihmiset puhuivat siitä, kuinka vähän Bitcoin menee.

Koska monilla ei ollut edes ensimmäistä ajatusta Bitcoinin säilyttämisestä oikein, heidän BTC: nsä oli jo CoinBasessa tai Bitstampissa tai missä tahansa pörssissä, jolla he alun perin ostivat. Tämä tarkoitti sitä, että he voisivat myydä omistuksensa ensimmäisinä merkkinä investointiensa kannattamattomuudesta.

Koska Bitcoin-markkinat ovat niin pienet maailmanlaajuisesti, ne ovat yleensä erittäin epävakaita. Kun markkinat ostetaan miljardeilla ”tyhmillä rahoilla”, tämä volatiliteetti kasvaa massiivisesti.

Kuinka pitkälle Bitcoin on päässyt käytettävyyden kannalta?

Bitcoinista tulee entistä hyödyllisempi joka vuosi. Varhaisesta alusta lähtien, kun tuhansia Bitcoineja käytettiin maksamaan salausohjelmistoista foorumeilla, Bitcoin on edennyt pitkälle.

Tänään voit ostaa melkein mitä tahansa sen kautta verkossa. On monia verkkokauppoja, jotka hyväksyvät Bitcoinin. Näitä ovat Overstock.com ja NewEgg.com. Voit myös maksaa lomista Expedia.com-sivuston kaltaisilla tavoilla, pelata yhdessä monista sadoista online-kasinoista ja jopa ostaa Kiinteistöt kryptovaluutan kanssa.

Lopuksi, kaikesta muusta, mitä mahdollisesti tarvitset ostaa verkosta, on palveluita, kuten eGifter. Tämän verkkosivuston avulla käyttäjät voivat vaihtaa erilaisia ​​kryptovaluuttoja suoraan lahjakortteihin useille eri verkkokauppiaille. Näitä ovat Amazon, supermarket Tesco, Pizza Express ja monet muut.

Voit jopa maksaa rahaa omista palveluistasi verkossa kryptovaluutassa. Yksi tapa on olla aktiivinen ja luotettava juliste foorumeilla. Yritykset maksavat kiinnittääksesi mainoksen allekirjoitusalueellesi. Vaihtoehtoisesti voit saada kannan, joka toimii jonkinlaisena freelancerina. Teollisuus huutaa kehittäjiä, ja työnantajat haluavat usein maksaa Bitcoinilla.

Vaihtoehtoisesti voit vain tehdä jo tekemäsi ja mainostaa hintojasi kryptovaluutassa. Esimerkiksi minulle maksetaan myös Bitcoinissa, kun kirjoitan kryptovaluuttauutisia.

Kuinka vastata kysymykseen “Kuinka korkea Bitcoin menee?”

Vastaaminen kysymykseen “kuinka korkealle Bitcoin menee” on melko hankalaa. Se riippuu sen mahdollisesta käyttötapauksesta. Jos siitä tulee internetin rahaa, jonka jotkut sen kannattajat uskovat voivansa tehdä, sen markkina-arvo voi melko helposti saavuttaa biljoonia.

Mukaan Invespcro, vuonna 2017 käytettiin online-tilassa 2197 biljoonaa dollaria. Se antaisi Bitcoinille myös tämän luvun markkina-arvon. Tämä tekisi jokaisesta bitcoinista yli 100 miljoonaa dollaria kukin. Ottaen huomioon, että verkossa käytetty rahamäärä näyttää kasvavan vuosittain, se voi nousta paljon tätä suuremmaksi. Tämä ei kuitenkaan ole vain joidenkin verkkopelien mielipide. Twitterin perustaja, Jack Dorsey, on vakaasti sitä mieltä, että se tapahtuu seuraavan kymmenen vuoden aikana!

Bitcoin digitaalisena kultana?

Kun keskustellaan siitä, kuinka korkealle Bitcoin menee, on hyvä verrata sitä kultaan. Joten toinen potentiaalisesti erilainen tapa käyttää Bitcoinia on arvovarasto. Myös tässä käyttötapauksessa on monia uskovia. He uskovat, että Bitcoin kehittyy eräänlaisena digitaalisena kullana, eikä sillä ole edes väliä onko se laajalti käytössä ostoksille. Ne, jotka pitävät Bitcoinia ”digitaalisena kullana”, toivovat, että se jonain päivänä korvaa kullan planeetan parhaana arvovarastona.

Steve Wozniak, Applen perustaja, uskoo vakaasti Bitcoiniin kuin “digitaaliseen kultaan”. Hän uskoo myös, että mikään muu kryptovaluutta ei olepuhdas”Tarpeeksi ollakseen. Tämä johtuu sen sensuuriresistenssin ainutlaatuisista ominaisuuksista ja täydellisestä riippumattomuudesta yksittäisen ihmisen tai ryhmän mielihyvistä.

Myös maailmankaikkeudessa on potentiaalisesti muita kullan lähteitä. Vain 21 miljoonalla yksiköllä Bitcoinin pitäisi teoriassa pitää arvoa paremmin kuin kiiltävä, henkinen, ei-digitaalinen vastine. Se vie vain tarpeeksi ihmisiä, jotka uskovat sen arvokkaaksi. Loppujen lopuksi kaikki arvoarvot ovat. Kulta on arvokasta vain siksi, että luulet sen olevan.

Toisaalta Bitcoinilla on joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä kiistatta paremman kuin kulta. Se on helpompi varastoida ja paljon parempi kuljettaa kuin kulta. Myös piilottaminen on paljon helpompaa. Oikein varastoituna on täysin mahdotonta takavarikoida henkilöä. Tämä on voimakas laatu.

Katsotaanpa joitain lukuja, jotka korostavat kuinka korkea Bitcoin nousee, jos se täyttää “digitaalisen kullan” käyttötapauksen.

Koko planeetan kullan markkina-arvo on tällä hetkellä 7,07 biljoonaa dollaria. Jos Bitcoin väitti käyttötapauksen olevan planeetan paras arvovarasto ja ottaisi kaikki nämä markkinat, kukin 21 miljoonan Bitcoinin arvoinen olisi yli kolmasosa miljoonasta dollarista.

Steve Wozniak puhuu kuitenkin Bitcoinin käytöstä myös Internetin valuuttana. Se nostaisi arvonsa jompaankumpaan edellisistä esimerkeistä, joita olen käyttänyt ilmoittamaan kuinka korkealle Bitcoin menee.

Ongelmia Bitcoinin kanssa?

Jotta Bitcoin saavuttaisi globaalin arvovaraston roolin, sen suunnittelussa ei ole mitään vikaa tällä hetkellä. Itse asiassa se toimii loistavasti tässä käyttötapauksessa. Ainoa mitä tapahtuu, on suuri muutos maailman väestön asenteissa. Tämä on täysin mahdollista, mutta voi kestää muutaman sukupolven.

Kuitenkin, jotta Bitcoinista tulisi Internetin valuutta, sen suunnittelussa on joitain ongelmia. Valitettavasti estoketjut on suunniteltu turvallisuuteen, ei nopeuteen. Suurimman osan ajasta syntyy uusi ja jännittävä kryptovaluutta, joka voi suorittaa tapahtumia paljon nopeammin kuin Bitcoin, kehittäjät eivät ole oikeastaan ​​tehneet muuta kuin vähentävät alkuperäisen suunnittelun turvallisuutta.

Bitcoin rakennettiin sensuuriresistentiksi ja mahdotonta hyökätä. Se toimii tässä suhteessa erinomaisesti. Siksi piilottamalla ansaitut säästöt alle paras patja maailmassa ei ehkä ole enää turvallisin paikka. Kun kryptovaluuttamarkkinat kasvavat, ilmestyy nykyaikaisempia tapoja turvalliseen varastointiin, mukaan lukien Bitcoin. Tämän vuoksi se soveltuu hyvin arvon säilyttäjän rooliin.

Bitcoin ei kuitenkaan sovellu yhtä hyvin vaihtovälineenä verkko- tai reaalimaailman ostoihin. Tapahtuman suorittaminen kestää tällä hetkellä noin 10-20 minuuttia. Verkostosta on myös tullut niin suosittua aiemmin, että tapahtuma kalliiksi. Tämä johtuu siitä, että kukin lohko voi käsitellä vain tietyn määrän tapahtumia.

Jos liiketapahtumia on liikaa, lohkon luova kaivosmies sisältää ne, joilla on korkeimmat maksut. Tämä johtaa jatkuvasti nouseviin palkkioihin. Et tietenkään voi seistä kadulla olevalla kahvitelineellä, maksaa 20 dollaria 1 dollarin kupillisesta kahvia ja odottaa 20 minuuttia, kun myyjä varmistaa, että he ovat saaneet maksun!

Onneksi planeetan lahjakkaimmat blockchain-kehittäjät työskentelevät parhaillaan ratkaisujen löytämiseksi tähän ongelmaan. Yksi näistä tunnetaan nimellä Lightning Network.

Salamaverkko

Blockstream-niminen yritys yhdessä toisen kehittäjäryhmän kanssa – tunnetaan nimellä Core-kehittäjät – työskentelevät parhaillaan mahdollisten korkeiden tapahtumakustannusten ja odotusaikojen korjaamiseksi. Niiden ratkaisua kutsutaan salamaverkoksi.

Ajatuksena on, että ihmiset, jotka tekevät useita toistuvia tapahtumia keskenään, voivat tehdä sen päivittämättä lohkoketjua. Tämä maksukanava palauttaa rahaa eteenpäin, kunnes joku osapuolista haluaa selvittää kanavan. Tämän ratkaisun jälkeen verkko selvittää, kuka on velkaa kuinka paljon Bitcoinia ja se on maksettu. Tähän sisältyy pieni maksu verkkolle lohkoketjun päivittämisestä.

Onnistunut Lightning Network -verkko voi tarkoittaa, että mikromaksut ovat jälleen kerran todellisuutta Bitcoin-verkossa. Tämä voi nostaa kolikon arvoa moninkertaisesti nykyiseen hintaan. Jos salamaverkko toimii kunnolla, kun se käynnistetään, vastaus “kuinka korkealle Bitcoin menee” voi olla paljon suurempi kuin edes Jack Dorsey tai Steve Wozniak ennustavat!

SegWit

Harkitse viimeisintä merkittävää verkkoon päivitettävää ohjelmistopäivitystä – SegWit. SegWit toimii ottamalla osa tiedoista tapahtumista niin, että kukin vie vähemmän tilaa lohkoketjussa.

SegWit-tapahtumat ovat yhtä turvallisia kuin viime elokuussa tehdyt päivitykset. Kuitenkin monia muita heistä mahtuu nyt jokaiseen lohkoon. Tämä on olennaisesti kaksinkertaistanut verkon kapasiteetin.

SegWit-päivitys ja euforia sen jälkeen, kun se otettiin käyttöön yhtenä tekijöistä vuoden 2017 Bitcoin-härkäajossa, joka muuttui täysimittaiseksi spekulatiiviseksi kuplaksi.

Kuinka korkea Bitcoin menee

Jos salamaverkko osoittautuu onnistuneeksi, se voi myös käynnistää toisen härkäajon, joka voi muuttua kuplaksi tai ei. Tämä nostaisi Bitcoinin hintaa huomattavasti lyhyellä aikavälillä.

Will Bitcoin Crash?

On monia ihmisiä, jotka ajattelevat, että Bitcoin voi kaatua näyttävästi. Hyvin harvoilla näistä on kuitenkin käsitys siitä, mitä Bitcoin on. Lisäksi on muita ääniä, jotka ovat kiinnostuneita Bitcoinista ja kryptovaluutoista. Katsotaanpa, kysytäänkö kysymys siitä, kuinka korkealle Bitcoin menee tai kuinka matala.

Warren Buffetin, Charlie Mungerin ja Jamie Dimonin kaltaiset ovat kaikki vastustaneet Bitcoinin hinnoittelua. Warren Buffet on julkisesti sanonut uskovansa Bitcoinin olevan “rotamyrkkyneliö”, Charlie Munger on sanonut, että hänen mielestään se on “vaahtopallotoimintaa”, ja Jamie Dimon on kutsunut Bitcoinia “petoksi” aiemmin.

Mielenkiintoista on, että jokainen näistä nimistä liittyy läheisesti maailmanlaajuiseen rahoitukseen. Jos Bitcoin toteuttaa monien lopullisen näkemyksen, ei tarvita rahoituslaitoksia, joita nämä miehet edustavat. Heidän kommenttinsa saattavat tulla naiivisuudesta kansalaisten kasvavaan vihaan keskuspankkiirien suhteen tai pelkoon – jotka edustavat viimeisen ojan pyrkimyksiä taivuttaa ihmiset pois mahdollisesti vallankumouksellisesta innovaatiosta.

Muiden salausten fanit vaativat usein alempia Bitcoin-hintoja

Muut äänet, jotka vaativat alhaisempia Bitcoin-hintoja, ovat usein muiden kryptovaluuttojen kannattajia. Monet näistä pääsivät digitaalisiin valuuttoihin jossain vaiheessa vuoden 2017 aikana. He huomasivat, että digitaalisia valuuttoja oli paljon ja uskoivat sokeasti, että ne olivat kaikki samat kuin niiden tapahtuma-ajat. Tietäen vähän peliteoriasta tai turvatoimenpiteistä, joita tarvitaan todella menestyvän globaalin valuutan rakentamiseen blockchain-tekniikan avulla, he hylkäävät Bitcoinin vanhana uutisena.

Näillä naysayereilla on usein erilainen kolikko, jonka he voittavat mistä tahansa syystä. He harvoin tukevat mielipiteitään millään muulla kuin puhumalla siitä, kuinka monta muuta tapahtumaa sekunnissa heidän projektinsa voi suorittaa. Heiltä puuttuu Bitcoinin tärkeimmät näkökohdat – sen hajauttaminen ja sensuuriresistenssi.

Joten kuinka korkea Bitcoin menee?

Kuinka korkea Bitcoin menee - Bitcoin-lippu laskeutui kuuhun

Myöskään Bitcoin-sonneista ei ole pulaa. Mielenkiintoista on, että nämä Bitcoin-ammattilaiset ovat yleensä teknologisemmasta taustasta. He ymmärtävät täysin hyödykkeen, josta he puhuvat tavalla, jolla Warren Buffet ja hänen kanssaan. ei koskaan tee.

Yksi Bitcoinin korkeimmista hintapuheluista on virustentorjuntaohjelmien edelläkävijä John McAfee. Viime vuosina McAfee on keksinyt itsensä uudelleen eräänlaiseksi kryptovaluutta-guruksi. Hän tekee usein hintaennusteita erilaisista digitaalisista hyödykkeistä. Kuitenkin hän on luultavasti tunnetuin Bitcoin-hintapuheluistaan.

McAfee ilmoitti viime vuonna tunnetusti uskovansa, että Bitcoin ylittää helposti puolen miljoonan vuoteen 2021 mennessä. Itse asiassa hän oli niin luottavainen, että hän teki siihen melko järkyttävän panoksen. Hän sanoi, että jos se ei saavuta hintaa, hän syö oman miehuutensa televisiossa.

Johnia ei kuitenkaan tehty siellä. Hän nosti tunnetusti oman panoksensa itseään vastaan ​​marraskuussa 2017. Pidätti väärennöksen väärinkäytöksestä, McAfee totesi, että Bitcoin nousee miljoonaan dollariin samassa ajassa.

Toinen kuuluisa teknologiataustainen Bitcoin-sonni on Alexis Ohanian. Ohanian oli sosiaalisen median foorumin Reddit perustaja. Hän on sittemmin siirtynyt sijoitusalueelle ja etsii blockchain-projekteja, joilla on suurin potentiaali. Hän uskoo myös, että Bitcoin tulee ylittää vuoden 2017 kaikkien aikojen korkein hinta myöhemmin tänä vuonna. Hän totesi niin jo toukokuussa 2018.

Lopuksi, mies, jolla on sopiva sukutaulu investointien kannalta, on Tom Lee. Entinen JPMorgan-strategi on todennut useaan otteeseen, että Bitcoin nousee 25 000 dollariin vuonna 2018. Pidemmällä aikavälillä hän on entistä nousevampi ja on ennustanut 64 000 dollaria Bitcoinia vuoden 2021 loppuun mennessä.

Mielipiteeni kuinka korkealle Bitcoin menee

Joten kaikkien näiden muiden mielipiteiden jälkeen siitä, kuinka korkealle Bitcoin menee, tässä on oma. Ensinnäkin, selvennetään yksi asia. Tätä ei missään tapauksessa voida pitää sijoitusneuvona. Kuten jokaisessa sijoituksessa, myös Bitcoinin ostaminen tulisi tehdä vasta perusteellisen tutkimuksen jälkeen. Sinun pitäisi ymmärtää syvästi, kuinka blockchain toimii ja erityiset sovellukset, joissa Bitcoin menestyy, ja ne, jotka voivat tehdä sen epäonnistumisesta.

Varoitetaan tieltä, tarkastellaan kysymystä siitä, kuinka korkealle Bitcoin nousee. Digitaaliselle omaisuudelle on varmasti menossa paljon. Se on hyödyllistä sekä maksuvälineenä että rahan lähettämiseen ympäri maailmaa muutamassa minuutissa ilman kenenkään lupaa.

Bitcoinin tärkeimmät näkökohdat ovat kuitenkin sen sensuuriresistenssi, sen luvaton luonne ja rajoitettu määrä. Tämä tekijöiden yhdistelmä tekee siitä ainutlaatuisen sijoitetun, jopa 1500: n tai useamman digitaalisen omaisuuden joukossa, jotka on listattu Coinmarketcapissa.

Mietitään, miksi jokainen näistä on niin tärkeä:

 • Sensuuriresistenssi – Bitcoinia on uskomattoman vaikea muuttaa verkon sääntöjä. Vain jos suurin osa kaivostyöläisistä päättää jotain olevan hyvä idea, se äänestetään. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka monet hallitukset haluavatkin hallita Bitcoinia, he eivät voi. Ei ole mitään keskusviranomaista, jota voitaisiin lahjoittaa tai joka voisi valita huijata verkkoa jollain tavalla.
 • Ilman lupaa – Aivan kuten kukaan ei voi vaihtaa verkkoa, kukaan ei voi estää ketään, jolla on internetyhteys, käyttämästä sitä. Se tarjoaa pankkipalveluja ilman niitä ja on todella demokraattinen ulottuvillaan.
 • Rajoitettu määrä – kaksi edellistä pistettä tekevät Bitcoinista jotain, jonka jokaisen planeetan ihmisen tulisi harkita osan omistamisesta. Niiden rajallinen tarjonta tarkoittaa, että jos kaikki koskaan päättävät ostaa Bitcoiniin, hinta nousee nopeasti tähtitieteelliselle tasolle. Kun jotain on harvinaista ja suurta kysyntää, hinta nousee aina kohti taivasta!

Johtopäätös

Se siitä! Olemme kaikki valmiita. Yhdessä olemme tutkineet paljon vastauksia kysymykseen: “Kuinka korkealle Bitcoin nousee?” Toivottavasti olet löytänyt tämän oppaan sekä opettavana että viihdyttävänä! Jos haluat kaivaa syvemmälle Bitcoin-ennusteisiin, katso täydellinen opas täältä.

Ennen kuin kirjaudun sisään, kerrotaan nopeasti siitä, mitä olet oppinut:

 • Kuinka Bitcoin-hinta on suoriutunut viime vuonna.
 • Mikä tekee Bitcoinista erityisen.
 • Muutama Bitcoinin skaalaamisen eri ideoista.
 • Muutama Bitcoinia vastustavien mielipiteistä.
 • Joitakin näkemyksiä ihmisistä, jotka ajattelevat Bitcoinin nousevan edelleen.
 • Omat mielipiteeni kysymykseen: “Kuinka korkealle Bitcoin nousee?”

Toivottavasti tiedät nyt vastaukset näihin usein kysyttyihin kysymyksiin itse seuraavan kerran, kun joku kysyy heiltä:

 • Will Bitcoin Crash?
 • Miksi Bitcoin putoaa?
 • Miksi Bitcoin nousee?

Nyt kun olemme kaikki valmiit, mitä mieltä olet? Kuinka korkealle Bitcoin menee mielestäsi?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map