Kuinka ostaa Binancesta: Kattava opas

Binance on yksi markkinoiden suosituimmista salauksenvaihtofoorumeista. Kuten luultavasti jo tiedät, se tarjoaa käyttäjille monenlaisia ​​etuja, ja sen katsotaan olevan huipulla sikäli kuin maine ja luotettavuus ovat huolissaan. Tänään tässä opetusohjelmassa puhumme miten ostaa Binancesta, joidenkin muiden asioiden lisäksi.

Ostaminen, myynti, tai kaupankäynti Binancen kryptovaluutta ei oikeastaan ​​ole jotain, mitä sinun tarvitsee suorittaa yliopistokurssi selvittääkseen. Tämän sanottuaan Binance tosin on, yksi monimutkaisemmalta näyttävistä salauksenvaihtosivustoista – Jos olet täysin uusi aihe, se voi muuttua melko sekavaksi, nopeasti.

Lyhyen esittelyn jälkeen, kaikki hämmennyksesi tulisi pyyhkiä pois – olipa kyseessä Binance BTC tai mikä tahansa muu salaus, kun olet suorittanut tämän opetusohjelman, voit sekä ostaa että myydä kolikoitasi alustalla (ja myös vaihtaa niitä, jos niin haluat).

Miksi käyttää Binancea?

Jos etsit miten ostaa Binance, olet todennäköisesti jo päättänyt sen tämä erityinen kryptovaluutanvaihtofoorumi on paras vaihtoehto sinulle. Jos et kuitenkaan ole vieläkään 100% varma, käymme läpi alustan tärkeimmät ominaisuudet.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Ensinnäkin useimmat ihmiset, jotka etsivät kolikoiden ostamista Binancesta, tekevät niin tämä foorumi tukee merkittävää määrää kryptovaluuttoja. Tämän oppaan kirjoittamisen jälkeen löydät yli 150 erilaisia ​​kryptoja ja altcoins saatavana kaupankäyntiin sivustolla.

Nämä salakirjat sisältävät molemmat maailman suurimmat kryptovaluutat (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, jne.), ja laaja valikoima joitain kapealla kolikoilla. Se on itse asiassa yksi syy siihen, miksi Binancea pidetään loistava salausvaihto joillekin kokeneille kauppiaille jotka harkitsevat omaisuuden salkun laajentamista!

Kuinka ostaa Binancessa: puhelin, jossa on Binance-logo, on kytketty päälle.

Vaikka on totta, että Binance on yksi mahdollisesti sekavammista krypto-valuutanvaihdoista, tämä pätee vain siksi, että sen käyttäjille tarjoamat ominaisuudet. Binancessa voit ostaa, sanoa, Binance BTC itse alustalta, tai käydä sitä kauppaa joiltakin muilta käyttäjiltä.

Kun ostat kolikoita alustalta, saat vielä yhden Binancen merkittävän edun – se voidaan tehdä luotto-maksukortilla. Se on erittäin tärkeää! Monien muiden salakirjoitusten kanssa on vaikea löytää tällaisia ​​ominaisuuksia – lähinnä saatat olla pankkisiirrot, mutta jopa ne ovat vähemmän sopivia kuin kortilla maksaminen.

Tosin, Binance on paljon tarjottavaa keskimääräiselle kryptovaluutta-kauppiaalle. Vaikka sen käyttöliittymäsuunnittelua ja ominaisuuksien vaihtelua pidetään usein hankalana useimmille aloittelijoiden kauppiaille, juuri tässä “Kuinka ostaa Binancesta?”Opetusohjelma tulee sisään!

Kuinka ostaa Binancelta: Kaksi vaihtoehtoista menetelmää

Kuten aiemmin todettiin, kun etsit Binancen ostamista, huomaat, että niitä on kaksi tapaa siitä, että ostat salakolikoita itse alustalta tai käydään kauppaa toisen henkilön kanssa.

Älä huoli – käsittelemme molemmat näistä menetelmistä. Aloitetaan suosituimmasta ja katsotaan kuinka ostaa Binancella luotto- tai maksukortilla.


Luotto- / maksukorttimenetelmä

Alla on a vaiheittaiset ohjeet kuinka ostaa Bitcoinia Binancella (vaikka, huomaa, että voit ostaa minkä tahansa muun kryptovaluutan samalla tavalla).

Vaihe 1. Ensinnäkin, kirjaudu sisään Binance-tilillesi. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, rekisteröidy sivustolle – rekisteröintiprosessi on erittäin nopea ja yksinkertainen, mutta jatkuvuuden ja yksinkertaisuuden vuoksi oletan, että sinulla on jo tili sivustolla (minä tarkoitat, loppujen lopuksi etsit miten ostaa Binancesta).

Vaihe 2. Kun olet kirjautunut sivustoon, siirry näytön oikeaan yläkulmaan. Sieltä löydätOsta Crypto”-Painiketta ja aseta hiiri sen päälle. Nyt näet jopa viisi erilaista salauksen ostovaihtoehtoa – pankkitalletukset, luotto-maksukortit, P2P-kauppa, käteisvarat, ja kolmansien osapuolten maksut. Koska keskitymme (epäilemättä) yksinkertaisimpaan tapaan käydä kauppaa, napsautaLuotto- tai maksukortti”-Vaihtoehto.

Kuinka ostaa Binancessa: osta salausvälilehti.

Vaihe 3. Jos yrität selvittää, miten ostaa Binancesta, koska olet kuullut, että se on monimutkainen prosessi, voit olla varma – luotto- tai maksukortilla tekeminen on hyvin yksinkertaista. Tämä käy ilmi näytöstä, joka avautuu, kun olet valinnut yllä mainitun vaihtoehdon – sinut ohjataan sivulle, jolla sinun pitäisi sitten valitse rahamäärä, jonka haluat käyttää Binance BTC -ostoksellesi.

Kuinka ostaa Binancesta:

Vaihe 4. Kun olet valinnut kulutettavan rahamäärän, painaOstaa”- tässä ostoprosessin vaiheessa sinua pyydetään vahvistamaan tilisi (jos et ole tehnyt niin ennen kuin päätät ostaa Bitcoinin Binancelta). Lehdistö “Vahvista nyt”.

Kuinka ostaa Binancessa: henkilöllisyyden todentaminen.

Vaihe 5. Kun sinut ohjataan vahvistussivulle, huomaat vahvista henkilöllisyytesi Binancella ensimmäisen kaupan tekemiseksi. Tähän sisältyy antamalla laillinen etu- ja sukunimesi, syntymäaika, asuinosoite, lisäksi lataat valokuvan henkilötodistuksestasi ja otat kuvan itsestäsi. Kaikki tämä on vakiomenettely.

Kuinka ostaa Binancella: valitse alueesi ja vahvista henkilöllisyytesi.

Vaihe 6. Kun olet vahvistanut tilisi, joudut tekemään niin vahvista maksutietosi. Yksi tärkeistä asioista, jotka kaikkien, jotka etsivät ostamista Binancessa, tulisi olla tietoisia tässä vaiheessa, on se, että voit osta BTC suoraan luotto- tai maksukortillasi, tai Simplexin kautta.

Nyt kummankin menetelmän valinnalla on erilaisia ​​etuja. Suurin osa heistä liittyy maksut ja tapahtumien nopeus – BTC: n hinnasta riippuen Bitcoinin ostaminen Binancesta Simplexin kautta voi olla fiksu asia.

Riippumatta siitä, minkä menetelmän valitset, päädyt silti kryptojen ostaminen luotto- tai maksukortillasi. Huomaa kuitenkin, että jos valitset Simplex-reitin, sinun on läpäistä todennus kyseisellä alustalla, yhtä hyvin.

Vaihe 7. Kun kaikki tämä on tehty, olet valinnut ostettavan Binance BTC -määrän ja vahvistanut tilisi, jäljellä on vain tarkistaa tilausyhteenveto ja täydentää se!

Joten – näin voit ostaa Binancesta luotto- tai maksukorttia käyttäessäsi. Yksinkertainen, nopeasti, ja vaivatonta. Siitä huolimatta on myös toinen tapa edetä – kaupankäynti toisen salaushaltijan kanssa.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Kaupankäyntimenetelmä

Aiemmin olen maininnut, että niitä on jopa 5 erilaista tapaa ostaa kolikoita Binancelta. Kuitenkin vain kaksi tai kolme kannattaa selittää perusteellisesti – luotto- / maksukorttimenetelmä on erittäin suosittu, vaikka kaupankäyntimenetelmä osoittautuu todennäköisesti monimutkaisimmaksi, jos olet aloitteleva kauppias.

Loput menetelmät ovat todella melko itsestään selvä, ja noudattaa samankaltaista mallia kuin ostaessasi salauksia alustalta luotto- tai maksukortilla.

Joten, takaisin raiteilleen – miten ostaa Binancesta samalla kun vaihdat muita käyttäjiä?

Vaihe 1. Alkaen verkkosivuston kotisivu (tai hallintapaneelisi, jos olet kirjautunut sisään), siirry ikkunan yläosaan ja vie hiiriKäydä kauppaa”-Painiketta.

Kuinka ostaa Binancella: käy kauppaa Binancella.

Vaihe 2. Täällä näet useita eri vaihtoehtoja. Kaikki nämä liittyvät tiettyyn tyyppiseen kaupankäyntiin, jota voit suorittaa. Se on todella hieno ominaisuus, koska jos olet aloittelija, pystyt käytä perus- tai klassisia rajapintoja, kun taas joillakin kokeneemmilla kauppiailla on mahdollisuus käyttää alustan edistynyttä versiota.

Olettaen, että olet vasta aloittamassa, mene eteenpäin ja valitseKlassinen”-Vaihtoehto. “Perus”Yksi on, hyvin … hyvin yksinkertainen.

Vaihe 3. Tosin näytön käyttöliittymä, johon sinut ohjataan, saattaa näyttää aluksi hieman pelottavalta. Se sanoi, että olen täällä kertomaan sinulle – älä huoli! Se on kaikki paljon yksinkertaisempi kuin miltä näyttää.

Kuinka ostaa Binancella: klassinen Binance-asettelu.

Vasemmalla sinulla on jatkuvasti muuttuvat BTC-hinnat. Yläosassa on 24 tunnin korkeimmat, matalat, volyymit, ja joitain yleisiä muutoksia. Voit myös nähdä kynttilänjalka kaavioita, markkinakauppoja, ja joitain vastaavia tietoja. Kohdistuksen tulisi kuitenkin olla suunnattu sivun alaosaan.

Vaihe 4. Täällä näet kaupankäynnin näytön. Voit valitaRaja“,”Markkinoida“Tai”Pysäytysraja”Kaupankäyntioptiot. “Raja“Ja”Pysäytysraja“Voi osoittautua hieman monimutkaiseksi, jos olet vasta alkamassa selvittää, miten ostaa Binancesta – kiinnitä sen sijaan huomiosi”Markkinoida”-Välilehti.

Kuinka ostaa Binancesta: markkinoiden osto Binancesta.

Kanssa “Markkinoida”-Vaihtoehdon, voit ostaa BTC tarkkaan hintaan, joka sillä on kyseisenä ajankohtana. Näin voit välttää kaikki ongelmat ja monimutkaiset laskelmat, jos niin haluat.

Täällä voit myös aseta tietty määrä USDT jonka haluat käyttää Bitcoiniin. Voit valita viettää ¼, puoli, ¾, tai jopa kaikki USDT: stä BTC: llä. Prosessi on niin yksinkertainen – valitse sopiva määrä ja paina “Osta BTC”!

Binance P2P -palvelu

Viimeistele oppaamme ostamisesta Binance, on syytä mainita yksi viimeinen asia – P2P Binancen tarjoamat palvelut.

Binance antaa sinun käydä kauppaa toisen käyttäjän kanssa suoraan – olisit maksa paikallisessa valuutassasi, sovitun maksutavan kautta. Useimmiten tämä menetelmä olisi pankki siirtää.

Tässä Binance toimii Escrow-palvelu – tällä tavalla voit olla varma siitä kaupat ovat laillisia, ja että sinua ei huijata kaikesta rahastasi.

Kuinka ostaa Binance: P2P-pörsseissä.

Käymällä alustan P2P-osassa voit valitse, haluatko ostaa vai myydä. Kun se on tehty, voit myös syötä rahamäärä, jonka haluat käyttää valitsemallesi omaisuudelle.

Ollakseni rehellinen, P2P-kaupankäyntivaihtoehto voi olla yksi sopivimmista valinnoista niille, jotka haluavat pitää asiat yksinkertaisina, ja käyttää joitain erityisiä, kapealla maksutapa. Tämän lisäksi se voi myös osoittautua erinomaiseksi vaihtoehdoksi niille kauppiaille, jotka yrittävät saada eniten BTC: tä (tai jotakin muuta salakolikkoa, kuten ETH, EOS, tai muuten) heidän rahoilleen.

Luonnollisesti tämä vaatii paljon markkina-analyysejä, ja sinun täytyy ole jatkuvasti varovainen hintavaihteluihin, salausuutiset, isoja muutoksia, ja niin edelleen. Silti se voi osoittautua varsin kannattavaksi – siksi se on tärkeä tekijä, joka on pidettävä mielessä, kun yrität oppia ostamaan Binancesta.

Yhteenveto & Päätelmät

Tässä vaiheessa sinun pitäisi olla hieman tietoisempi kysymyksissä, kuten “miten ostaa Binance BTC, ETH jne.”.

Kuten olet todennäköisesti huomannut tässä oppaassa, Binance ei todellakaan ole niin pelottavaa, vaikka olisit vasta aloittamassa. Älä nyt ymmärrä minua väärin – se voi olla melko monimutkainen, varsinkin jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta omaisuuden kaupasta tai sijoittamisesta, ja kompastut “Pitkälle kehittynyt”Kaupankäynnin ikkunat.

Sen sanottuani, Binance on edelleen hämmästyttävä kryptovaluutanvaihtofoorumi siinä mielessä, että se tarjoaa sinulle mahdollisuuden tallettaa varoja luotto- / maksukortilla, pankkisiirto, ja useita muita menetelmiä.

Kuinka ostaa Binancesta: Binance-verkkosivusto.

Totta puhuen, se on iso juttu! Silti tämä on erityisen totta kaikille, jotka ovat vasta aloittaneet salauksen. Et todennäköisesti halua suorittaa joitain manuaalisia prosesseja, joihin liittyy paljon hämmentävää terminologiaa, ohjelmistoasennuksia jne. Binancen avulla voit ohittaa kaiken ja tehdä asioita yksinkertaisella tavalla!

Tämän sanottuasi sinun on kuitenkin aina harkittava pitämällä salausvarasi turvallisessa lompakossaTrezor ja Ledger ovat kaksi suurinta toimijaa näillä markkinoilla ja tarjoavat sinulle kaikki turvaominaisuudet. Vaikka Binancen ostaminen on hienoa, oppitunnit eivät lopu tähän – muista pitää aina itsesi ajan tasalla tällä alalla tapahtuvasta!

Se sanoi – kiitos lukemisesta! Toivotan sinulle suurinta onnea kaikissa tulevissa salausyrityksissäsi!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map