Kuinka ostaa Cardanoa ja saada ADA-lompakko

Tiesitkö, että Cardanon loi sama henkilö, joka perusti sekä Ethereumin että BitSharesin? No, se oli! Joka tapauksessa, jos haluat oppia ostamaan Cardanon ja saamaan sopivan ADA-lompakon, olet oikeassa paikassa!

Kuinka ostaa Cardano-oppaan ensimmäinen osa kertoo sinulle hieman siitä, mitä Cardano (ADA) on, ennen kuin näytän sinulle, miten ja mistä ostaa.

Siirtymme sitten ADA-lompakon hankkimiseen, jotta voit tallentaa Cardanon ostamisen jälkeen.

Joten mitä odotat? Aloitetaan!

Cardanon juuret

Kuinka ostaa Cardanoa hajautetuissa sovelluksissaCardanon aloitti ensimmäisen kerran vuonna 2015 säätiö nimeltä Input-Output Hong Kong (IOHK), jota johtaa Charles Hoskinson.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

He halusivat luoda lohkoketjun, joka kykenisi ylittämään vanhemmat lohkoketjut, kuten Bitcoin ja Ethereum, joita perustajat kutsuvat ensimmäisen ja toisen sukupolven lohkoketjuiksi.

Lopullisena tavoitteena on luoda foorumi, joka voi toimia globaalina maksujärjestelmänä ja dApp-verkostona käsittelemällä todella nopeita, halpoja ja skaalautuvia tapahtumia. Tiimi kehittää protokollaa, jolla on kyky käsitellä ketjujen välisiä älykkäitä sopimuksia ja rakentaa silta salaus- ja perinteisen rahoituksen välille..

Cardano-logo ja ADA-kolikkosymboliIhmiset sekoittuvat joskus Cardanon ja ADA: n väliseen eroon, joten anna minun selvittää se. Tapahtumia käsittelevän ja varastavan lohkoketjun nimi on Cardano, kun taas salausvaluutan nimi on ADA. Se on niin yksinkertaista!

Jos haluat oppia lisää itse Cardanon projektista, tutustu meidän Mikä on Cardano opas.

Mistä ostaa Cardanoa

Näytän sinulle, mistä ostaa Cardanoa, ennen kuin näytän sinulle, kuinka se voi ostaa. Joten, jos olet jo määrittänyt, mistä aiot ostaa sen, siirry vain kohtaan Kuinka ostaa Cardanoa.

Kuten luultavasti tiedät, markkinoilla on nyt satoja erilaisia ​​kryptovaluutanvaihtoja, joista jokaisella on omat hyvät ja huonot puolensa.

Siksi ajattelin, että olisi hyvä käydä läpi kaikki tarkistamani vaihdon edut ja haitat, jotta voit päättää itse, mikä sopii parhaiten tarpeisiisi! Aloitetaan Binancesta!

Binance Exchange

Kuinka ostaa Cardanoa BinancestaVaikka Binance aloitti toimintansa vasta vuonna 2017, ne ovat nyt maailman suurin päivittäisen kaupankäynnin pörssi. Yksi heidän suurimmista eduistaan ​​on se, että he listaa reilusti yli 100 erilaista kryptovaluutta

ja ne ovat myös säännöllisesti ensimmäinen pörssi, joka listaa uuden suositun kolikon, kun se on lopettanut ICO: nsa.

Mielenkiintoista on, että Binance on vastuussa reilusti yli miljardista dollarista tapahtumia päivässä, mutta ne eivät salli käyttäjien tallettaa tai nostaa perinteisiä maksutapoja, kuten pankki- tai luottokorttia tai pankkitiliä.

Tämä voi olla melko turhauttavaa, jos käytät Binancea ensimmäistä kertaa ja sinulla ei ole kolikoita, joilla rahoittaa tiliäsi. Sinulta ei kuitenkaan veloiteta talletusta kryptovaluutalla, ja Cardanon nostaminen maksaa vain yhden ADA-kolikon, mikä on erittäin kohtuullista. Kun on kyse kaupankäyntimaksuista, nämä ovat myös alhaiset, vain 0,1% jokaisesta kaupasta.

Binance-pörssi tarjoaa käyttäjille sekä perus- että edistyneen version, mikä tekee siitä täydellisen aloittelijoille sekä kokeneemmille kauppiaille.

Binancella on erittäin hyvät ennätykset vaihdon pitämisessä turvallisena, eikä niiden luomisen jälkeen ole raportoitu merkittäviä hakkerointeja. Tilisi suojaamiseksi kannattaa käyttää heidän Google Authenticator -ominaisuuttaan, joka edellyttää, että syötät mobiilikoodin joka kerta, kun kirjaudut sisään.

Lopuksi, kun on kyse asiakaspalvelusta, on kolme tapaa ottaa yhteyttä Binance-tiimiin. On live chat -palvelu, sähköpostituki tai voit lähettää lipun. Suurista osista ohjetta ei ole kovin hyödyllistä, koska suuri osa siitä on käännetty huonosti kiinasta.

Alla on lueteltu Cardanon ostamisen yleiset edut ja haitat Binancelta.

Plussat

✓ Yli 100 erilaista kolikkoa

✓ Alhaiset kaupankäyntimaksut

✓ Suuri likviditeetti

✓ Täydellinen sekä aloittelijoille että kokeneemmille kauppiaille

✓ Ilmaiset talletukset ja halpa maksu ADA: n nostamisesta

✓ Erinomainen turvallisuus

✓ Live-chat-palvelu

Haittoja

✗ Ei hyväksy talletuksia reaalimaailman rahoilla

✗ Asiakastuen ohjeosio on käännetty huonosti

Joten nyt, kun sinulla on hyvä käsitys siitä, mitä Binance voi tarjota sinulle, “Kuinka ostaa Cardanoa” -oppaani seuraava osa tarkastelee KuCoinia!

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

KuCoin-pörssi

KuCoin -vaihdon loi toukokuussa 2017 asiantuntijaryhmä, joka on aiemmin työskennellyt sellaisissa projekteissa kuin Ant Financial ja iBox PAY.

Kuinka ostaa Cardano: KuCoin-logo.

KuCoin on erittäin helppokäyttöinen alusta, jota suositellaan niille, jotka etsivät helpoiten tapaa ostaa Cardano. KuCoin-sovellus on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille, ja se sopii ehdottomasti aloittelijoille.

Kucoin tukee noin 100 kryptovaluutta ja yli 400 kauppaparia. Alusta tarjoaa alhaiset palkkiot ja upeita tuotteita, kuten spot-kauppa, marin-kauppa, sopimus futuurit, Pool-X, panostus ja luotonanto. Näitä ominaisuuksia suositellaan edistyneemmille käyttäjille.

KuCoinilla on vahvat turvatoimet, mutta on silti suositeltavaa pitää omaisuutesi turvallisessa laitteistolompakossa.

Plussat

✓ Yli 100 erilaista kolikkoa

✓ Alhaiset kaupankäyntimaksut

✓ Sopii aloittelijoille ja edistyneille kauppiaille

✓ Vahva turvallisuus

Haittoja

✗ Suhteellisen pieni kaupankäyntimäärä

HitBTC Exchange

Kuinka ostaa Cardanoa HitBTC: ltäVirossa sijaitseva ja vuonna 2013 käynnistetty HitBTC on toiminut paljon kauemmin kuin Binance. Alustan avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä yli 200 erilaista kryptovaluutta, mukaan lukien Cardano.

Yksi suurimmista eduista ostaa ADA-kolikoita HitBTC: ltä on, että vaihdon avulla voit tallettaa ja nostaa todellisen rahan avulla. Itse asiassa heillä on yksi laajimmista menetelmistä, kun on kyse tilisi rahoittamisesta. Esimerkiksi käyttämällä kolmatta maksupalveluntarjoajaa PerfectMoney, voit käyttää maksu- / luottokorttia tai pankkitiliä.

HitBTC: ssä on vahvistusprosessi, jos päätät tehdä talletuksen reaalimaailman rahalla, joka on sama kaikissa vaihdoissa. Tämä edellyttää, että annat joitain henkilökohtaisia ​​tietoja (kuten koko nimesi / osoitteesi jne.) Ja lähetät henkilöllisyystodistuksen (kuten passi).

Tallettaminen ja nostaminen todellisella rahalla on HitBTC: ssä melko kallista, ja kukin maksuprosessori veloittaa oman summansa. He tekevät myös kryptovaluutan nostomaksurakenteen melko epäselväksi, mutta käyttäjät ovat ilmoittaneet, että nämä ovat myös korkeita.

Kaupankäyntimaksujen kohdalla ostajilta veloitetaan 0,1%, kun taas valmistaja ei maksa mitään. Jos et tiedä, valmistaja on henkilö, joka tarjoaa vaihdon likviditeetillä (eli toimittaa limiittitilauksia), ja takaaja on henkilö, joka “ottaa” tarjouksen hinnan..

Alusta soveltuu paremmin kokeneille kauppiaille, koska käyttöliittymä ei ole joskus kovin selkeä, joten jos ostat ensimmäistä kertaa kryptovaluuttaa, saattaa olla parasta kokeilla toista vaihtoa.

Viimeinen huomioitava asia on turvallisuus. Vaihto koki suuren hakkeroinnin vuonna 2015, ja pahat pojat onnistuivat varastamaan paljon kolikoita. Vaikka mitään ei ole tapahtunut sen jälkeen, kun keskustelun palvelimet eivät olleet turvallisempia. Siksi on tärkeää nostaa kolikot suoraan ADA-lompakkoosi!

Olen listannut yhteenvedon kaikista HitBTC: n eduista ja haitoista alla.

Plussat

✓ Yksi suurimmista valikoimasta reaalimaailman rahan talletusmenetelmiä

✓ Yli 200 erilaista kryptovaluuttaa

✓ Erittäin alhaiset kaupankäyntimaksut

Haittoja

✗ Todellinen talletusten todentamisprosessi on hyvin hidas

✗ Raportit kalliista ja hitaista nostoista

✗ Huono asiakaspalvelu

✗ Alusta ei ole ihanteellinen aloittelijoille

✗ Kokenut hakkeroinnin vuonna 2015

✗ Joidenkin kolikoiden matala likviditeetti

Joten mitä mieltä olet kahdesta ensimmäisestä ADA-kolikonvaihdoksesta, jotka olen tähän mennessä listannut? Jos olet edelleen epävarma, seuraava “Kuinka ostaa Cardanoa” -oppaan seuraava osa tarkastelee Bittrexiä!

Bittrex Exchange

Vuonna 2014 luotu Bittrex on yhdysvaltalainen kryptovaluutanvaihto. Niillä on yksi suurimmista päivittäisistä kaupankäyntimääristä, joten et koskaan yritä löytää likviditeettiä. He luetteloivat kaikki tärkeimmät kolikot, kuten Bitcoin, Ethereum ja tietysti Cardano, sekä joitain pienempiä kolikoita.

Kuinka ostaa Cardano Bittex

Valitettavasti, kuten Binance, ei myöskään ole mahdollista tallettaa varoja perinteisillä maksutavoilla, kuten pankkitilillä tai pankki- tai luottokortilla, joten sinun on rahoitettava tilisi toisella kryptovaluutalla. Tämä on kuitenkin ilmaista, samoin kuin nostot, joten sinun on maksettava vain blockchain-tapahtumamaksu.

Ellet aio käydä kauppaa todella suurilla määrillä (vastaa yhtä BTC / päivä), sinun ei tarvitse lähettää henkilötodistusta. Jos määrität kaksivaiheisen todennuksen, tämä nousee vastaamaan 3 BTC / päivä.

Bittrex on yhdysvaltalainen pörssi, joka ottaa turvallisuuden huomioon vakavasti ja pitää suurimman osan varoistaan ​​kylmävarastossa.

Toinen haitta Bittrex-alustan käytössä on, että heidän asiakaspalveluvaihtoehtonsa ovat todella rajalliset. Live-chatia tai puhelintukea ei ole, joten sinun on lähetettävä lippu. Jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet nopeammista vasteaikoista sosiaalisen median kanaviensa kautta, joten voit myös kokeilla sitä, jos tarvitset välitöntä apua.

Alla olen tiivistellyt kaikki Bittrexin edut ja haitat.

Plussat

✓ Laaja valikoima kryptovaluuttoja

✓ Alhaiset talletus- ja nostomaksut käytettäessä kryptovaluutta

✓ Täydellinen sekä aloittelijoille että kokeneemmille kauppiaille

✓ Erinomainen turvallisuus

Haittoja

✗ Ei hyväksy reaalimaailman rahaa

✗ Kaupankäyntimaksut ovat hieman korkeammat kuin muut pörssit

✗ Ei live-chatia tai puhelintukea

Olen nyt tarkastellut kolme erilaista vaihtoa, joista voit ostaa Cardanon. Kumpi mielestäsi sopii parhaiten tarpeisiisi? Seuraava osa Cardano-oppaani -oppaasta käsittelee Gate.io -sivustoa.

Gate.io Exchange

Kuinka ostaa Cardanoa gate.io -sivustoltaVuonna 2017 luotu Gate.io on yksi uusimmista markkinoille tulevista kryptovaluutanvaihdoista. Alusta listaa yli 250 kryptovaluuttaparia, joista monet ovat vähemmän suosittuja altcoineja

joita on joskus vaikea löytää muualta.

Yksi Gate.io: n käytön parhaista ominaisuuksista on, että se on yksi käyttäjäystävällisimmistä vaihdoista, selkeillä ja terävillä väreillä, jotka helpottavat navigointia. Vaikka niiden kaupankäyntimäärät ovat paljon pienempiä kuin Binancen kaltaiset, Gate.io-sivustolla on edelleen hyvä määrä likviditeettiä..

Tiliäsi ei ole mahdollista rahoittaa fiat-valuutalla, mikä tarkoittaa, että sinun on talletettava käyttämällä kryptovaluuttaa, joka on ilmainen. Kaupankäyntimaksut ovat 0,2% jokaisesta tekemästäsi kaupasta, mutta tämä pienenee, kun vaihdat suurempia summia.

Gate.io-maksurakenteen mukaan maksat vain 0,1 ADA-kolikkoa Cardanon nostamisesta, mikä on todella halpaa!

Turvallisuus näyttää erittäin hyvältä vaihdossa, ja käyttäjät tarjosivat mahdollisuuden määrittää kaksivaiheinen todennus. Gate.io käyttää myös kylmävarastoa suurimman osan asiakasvarojen tallentamiseen, mikä lisää ylimääräistä suojaustasoa. Verkkosivustolla näyttää kuitenkin olevan hyvin vähän tietoa siitä, missä pörssi todella sijaitsee tai kuka sen omistaa, mikä on melko.

Toinen haitta Gate.io: n käytölle on, että asiakaspalvelun suhteen ei ole live-chatia tai puhelintukea, joten sinun on lähetettävä lippu online-tilisi kautta tai lähetettävä viesti sähkeellä.

Olen tiivistänyt kaikki Gate.io: n edut ja haitat alla.

Plussat

✓ Erittäin hyvä kolikoiden valikoima

✓ Ihanteellinen aloittelijoille – käyttäjäystävällinen

✓ Alhaiset kaupankäyntimaksut – mitä enemmän kauppaa, sitä vähemmän maksat

✓ Halpa nostomaksu

Haittoja

✗ Asiakaspalveluvaihtoehdot ovat rajalliset

✗ Verkkosivustolla on vähän yritystietoja

✗ Ei hyväksy fiat-valuuttatalletuksia

✗ Vielä erittäin uusi pörssi, toisten kaupankäyntimäärät ovat suuremmat

Joten, sinulla on se, neljä parasta vaihtoa ostaa Cardano! Kumpi pidät eniten? Niillä kaikilla on omat etunsa ja haittansa, joten se riippuu vain siitä, mitä haluat priorisoida eniten.

“Kuinka ostaa Cardanoa” -oppaani seuraava osa näyttää vaihe vaiheelta ohjeet ADA-kolikoiden ostamiseen.!

Kuinka ostaa Cardanoa

Vaiheittainen oppaassani aion näyttää, miten voit ostaa Cardanon Binance-pörssin avulla. Alustalla on suurin kaupankäyntivolyymi, niiden palkkiot ovat alhaiset, ja sivuston käyttö on yleensä yksinkertaista! Voit myös osta ADA luotto- tai maksukortilla Krakenissä – Koska Cardano-kolikoiden ostaminen fiat-rahalla on yleensä parempi vaihtoehto, tämä on hyvä vaihtoehto!

Huomaa, että prosessi on hyvin samanlainen kaikissa vaihdoissa, jotka mainitsin Mistä ostaa Cardanoa -osiosta.

Ennen kuin voit aloittaa Binancen käytön, joudut hankkimaan salausvaluutan, jotta voit rahoittaa tiliäsi. Helpoin tapa tehdä tämä on ostaa Ethereum (ETH) Coinbasesta, koska voit helposti käyttää maksu- / luottokorttiasi tai pankkitiliäsi.

On muitakin pörssinvälittäjiä, joiden avulla voit tehdä tämän myös, joten jos haluat lukea oppaani Coinbase-vaihtoehdoista, Napsauta linkkiä täällä!

Tilin avaaminen Binancessa

  1. Ensin sinun on käytävä virallisella Binance-verkkosivustolla, jonka voit tehdä napsauttamalla tätä linkkiä.
  2. Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa Rekisteröidy.

   Kuinka ostaa Cardanoa Binancesta

  3. Nyt sinun on annettava sähköpostiosoitteesi, valittava vahva salasana ja valittava käyttöehdot-ruutu. Napsauta sitten Rekisteröidy.

   miten ostaa kardaania Binancesta

  4. Turvatoimenpiteenä (varmistaaksesi, että olet ihminen etkä robotti), sinun on vedettävä liukusäädin ristiin ja sovitettava palapeli.

   Kuinka ostaa Cardanoa Binancesta

  5. Binance lähettää sinulle sitten sähköpostin. Siirry postilaatikkoon ja napsauta vahvistuslinkkiä.

   Kuinka ostaa Cardanoa Binancesta

  6. Onnittelut, sinulla on nyt Binance-tili!

   Kuinka ostaa Cardanoa

  Talleta varat Binanceen

  Kun olet määrittänyt Binance-tilisi, sinun on nyt rahoitettava se. Sinun on hankittava Binance-talletusosoitteesi, jotta voit siirtää varoja yli. Näytän sinulle, miten se tehdään alla.

   1. Kun olet kirjautunut sisään, siirrä hiiri sen päälle Rahastot (sivun yläosassa) ja napsauta sitten Saldot.

   2. Näet nyt pitkän luettelon kryptovaluutoista, joita Binance tukee. Kirjoita hakukenttään Ethereum. Napsauta sitten Tallettaa painike, joka on samalla rivillä.

    Kuinka tallettaa kryptovaluutta Binancelle

   3. Ainutlaatuinen Binance-lompakon osoitteesi Ethereum-talletuksille näytetään nyt. Varmista, että napsautat Kopioi osoite -painiketta.

    ETH-talletusosoite

   4. Siirry Coinbase-tilillesi (tai mihin tahansa vaihtoon, jonka päätit käyttää) ja liitä osoite sisään. Kun lähetät kolikot, niiden pitäisi saapua Binance-tilillesi 10 minuutin kuluessa.

   Kuinka ostaa Cardanoa Binancesta

   Jos olet toistaiseksi noudattanut vaiheittaista osto-oppaatani, sinulla pitäisi nyt olla täysin rahoitettu Binance-tili.

   Tämän oppaan viimeinen osa näyttää, kuinka voit ostaa Cardanon.

    1. Siirrä hiirtä sivun yläosassa Vaihto ja napsauta sitten Perus.

     Kuinka vaihtaa kryptovaluutta binanssilla

    2. Napsauta näytön oikeassa reunassa ETH ja etsi sitten Sinun pitäisi nähdä alla oleva kuvakaappaus.

     Kuinka ostaa Cardanoa binance

    3. Napsauta sitten ADA / ETH.

     Kuinka ostaa Cardanoon Binance

    4. Olet nyt Cardano- ja Ethereum-pariliitosten päänäytössä.

     Kuinka ostaa Cardanoa binance

    5. Selaa kaavion alapuolelle ja etsi Osta ADA kauppalaatikko. Varmista, että napsautat Markkinoida.

     Cardano Marketplace Binancessa

    6. Sinun on nyt annettava ostettavien kolikoiden määrä. Jos haluat käyttää kaikkia Ethereum-saldojasi, napsauta 100%. Jos et, voit kirjoittaa haluamasi summan ruutuun. Napsauta lopuksi Osta ADA kaupan loppuun saattamiseksi.

    Siinäpä, olet juuri ostanut oman Cardanosi!

    Nyt sitten, missä säilytät sitä?

    Cardanon säilytyspaikka (ADA-lompakon hankkiminen)

    Toisin kuin muut suositut kryptovaluutat, kuten Bitcoin ja Ethereum, on todellakin vain yksi lompakko, johon voit tallentaa ADA-kolikkosi! Tätä kutsutaan Daedalusiksi, ja se on Cardanon tiimin luoma virallinen lompakko.

    Lompakossa on todella vahvoja turvaominaisuuksia; sitä ei kuitenkaan ole vielä saatavilla kaikilla laitetyypeillä.

    Sinun on ladattava se tietokoneellesi, jonka voit tehdä käymällä virallisella Daedalus-verkkosivulla. Sivusto antaa sinulle myös vaiheittaiset ohjeet, jos tarvitset apua. Voit helpottaa asioita, kun pääset verkkosivustolle napsauttamalla tätä linkkiä!

    Kuinka ostaa Cardano Daedalus -lompakko Lataa ilmaiseksi

    Kun olet asentanut sen, voit lähettää, pitää tai vastaanottaa ADA-kolikoita. Tämä on turvallisin tapa tallentaa ne, joten älä jätä kolikoitasi vaihdoksi liian kauan.

    Cardanon kehittäjät työskentelevät parhaillaan muiden lompakon ominaisuuksien, kuten Android- ja iOS-sovellusten, sekä muiden kryptovaluuttojen tuen parissa. Tiimi on myös ilmoittanut toivovansa pian ADA: n yhteensopivan suosittujen laitteistolompakoiden kanssa, mutta joudut odottamaan, kunnes he tekevät edelleen kehitystä.

    Johtopäätös

    Toivon, että olet nauttinut “Kuinka ostaa Cardanoa” -oppaastani! Jos luet sen alusta loppuun, sinun pitäisi nyt olla hyvä käsitys siitä, mitä projekti tekee ja mitä sillä pyritään tekemään.

    Et vain osaa ostaa Cardanoa, mutta tiedät nyt myös neljä parasta pörssiä, joista voit ostaa sen, sekä kaikki niiden edut ja haitat. Valitsin kyseiset vaihdot siksi, että ne tarjoavat kukin eri asioita eri käyttäjille.

    Esimerkiksi, jos haluat todella käyttää maksukorttia tilisi rahoittamiseen, mutta älä välitä odottamasta muutaman päivän tilin vahvistamiseen, HitBTC olisi ihanteellinen. Jos kuitenkin haluat aloittaa heti ja haluat vaihtaa paljon likviditeettiä, Binance sopii todennäköisesti paremmin! Joko niin, kyse on henkilökohtaisista mieltymyksistä.

    Mitä vaihtoa käytit? Löysitkö kolikoiden hankkimisen suoraviivaisesti vai onko sinulla ongelmia? Jätä kommenttisi alla, haluaisin tietää!

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    map