Kuinka saada Bitcoin: Helpoin tapa saada Bitcoin Online ja offline

Kaikki puhuvat Bitcoinista. Tiedät siitä vähän, mutta tarpeeksi ymmärtääksesi, että tämä kryptovaluutta muuttaa tapaa, jolla ajattelemme rahaa, ja nyt haluat tietää, miten saada Bitcoin.

Olenko oikeassa? Ajattelinkin niin…

Jokainen Bitcoin on enemmän kuin 7000 Yhdysvaltain dollarit ja jotkut ihmiset ajattelevat voivansa olla arvokkaampia kuin 60 000 Yhdysvaltain dollareita vuoden 2021 loppuun mennessä. Se on paljon rahaa, joten selvitetään, miten saada Bitcoin!

On olemassa muutamia erilaisia ​​tapoja saada Bitcoin. Voit ostaa Bitcoinia online-Bitcoin-pörssistä ja maksaa luottokortilla. Tai voit tavata myyjän henkilökohtaisesti ja ostaa Bitcoin käteisellä. Voit jopa luoda oman Bitcoinin prosessilla, jota kutsutaan kaivokseksi!

Tässä oppaassa opetan sinulle, mikä on Bitcoin, miten se toimii ja mistä löytää sen. Opetan myös oikean tavan tallentaa kaikki tarvittavat tiedot uuden Bitcoinisi turvalliseen käyttämiseen.

Ensimmäiset asiat, jotka kaikkien aloittelijoiden on tiedettävä, ovat: mikä on Bitcoin ja miten Bitcoin toimii? Joten, aloitetaan …

Bitcoin-alkuperä

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Kuinka saada Bitcoin-digitaalivaluutta Digitaalinen valuutta: Rahaa on vain digitaalisesti. Kuinka saada Bitcoin Peer to Peer Peer-to-peer: Se lähetetään yhdeltä henkilöltä toiselle. Pankkia tai PayPalia ei ole – näitä kutsutaan välittäjiksi tai kolmansiksi osapuoliksi. Bitcoinilla ei ole välittäjiä tai kolmansia osapuolia. Kuinka saada Bitcoin Public

Julkinen: Kaikki Bitcoin-tapahtumat kirjataan julkiseen pääkirjaan nimeltä blockchain. Kaikki käyttäjät, joilla on Internet-yhteys, voivat tarkastella Bitcoin-lohkoketjua ja kaikkia Bitcoin-tapahtumia, jotka on koskaan tehty.

Kuinka saada Bitcoin-salattu

Salattu: Transaktiotiedot salataan salauksella. Tämä tarkoittaa, että erityisiä koodeja käytetään piilottamaan käyttäjien tilitiedot. Salaus tarkoittaa piilotettua, joten Bitcoin on piilotettua rahaa!

Kuinka saada hajautettu Bitcoin Hajautettu: Bitcoinilla ei ole keskusta. Sitä hallitsevat sen käyttäjät ja tietokonealgoritmit. Kukaan henkilö, ryhmä tai hallitus ei päätä, miten se toimii. Kuinka saada Bitcoin-jakelu Hajautettu: Tämä tarkoittaa, että Bitcoin-lohkoketju on tallennettu tuhansille tietokoneille (tai solmuille) ympäri maailmaa. Tämä vaikeuttaa hakkerointia. Kuinka saada Bitcoin muuttumattomaksi Muuttumaton: Tämä tarkoittaa, että kun tapahtuma on lisätty Bitcoin-lohkoketjuun, sitä ei voi muuttaa tai poistaa. Koskaan!

Joten nyt, jos joku kysyy sinulta: “Mikä on Bitcoin?” Voit kertoa heille, että se on hajautettu peer-to-peer digitaalinen valuutta, joka käyttää julkista pääkirjaa nimeltä blockchain kaikkien tapahtumiensa tallentamiseen. Tätä Bitcoin on, mutta miten Bitcoin toimii?

Vastaus tähän kysymykseen on erittäin tärkeä osa Bitcoinia. Se on myös ensimmäinen luettelossa Bitcoinin saamisesta. Sitä kutsutaan kaivokseksi – aloitetaan siis kaivos?

Kuinka Bitcoin toimii?

Tehdään esimerkki, jotta tästä tulisi hieman hauskempaa…

Dionne on Warwickille velkaa 10 Yhdysvaltain dollaria (USD). Dionnella ei ole rahaa tilillään, mutta hän yrittää kuitenkin lähettää 10 USD Warwickin tilille. Pankin henkilökunta tarkistaa, onko Dionnen tilillä 10 USD. He estävät tapahtuman tapahtumasta, kun ymmärtävät, että Dionnella ei ole rahaa lähetettäväksi.

Tätä kutsutaan vahvistukseksi. Se on yksi pankin tärkeimmistä työpaikoista. Bitcoinin on myös tarkistettava lohkoketjun tapahtumat. Tämä varmistaa, että kaikki lohkoketjuun lisätyt tapahtumat ovat todellisia ja kelvollisia. Bitcoinilla on erityisiä käyttäjiä, joita kutsutaan kaivostyöläisiksi ja jotka tarkistavat tapahtumat. Näin se toimii Dionnen ja Warwickin esimerkillä:

 1. Dionnella on 10 BTC: tä, jotka hän haluaa lähettää Warwickille
 2. Kaivostyöläiset salaavat nämä tiedot ja lisäävät ne muihin tapahtumiin. He jatkavat tätä, kunnes heillä on tarpeeksi tietoa muodostaakseen lohkon.
 3. Uudelle lohkolle on annettava koodinumero, joka yhdistää sen muuhun lohkoketjuun. Kaikki kaivostyöläiset työskentelevät todella ahkerasti yrittäen arvata mikä luku on. Se on kuin arpajaiset!
 4. Kun voittonumero on löydetty, kaikki muut kaivostyöläiset tarkistavat uuden lohkon tiedot verrattuna lohkoketjussa jo oleviin tietoihin. Jos tiedot ovat kelvollisia, uusi lohko voidaan lisätä lohkoketjuun.
 5. Warwick saa 10 BTC: tä Dionnelta.

Bitcoin ei maksa kaivostyöläisille tehdä tätä työtä kuin pankki maksaa työntekijöilleen. Sen sijaan kaivosmies, joka arvaa uuden lohkon koodinumeron, voittaa uuden Bitcoinin. Palkinto 12,5 BTC annetaan jokaisen uuden tapahtumalohkon voittavalle kaivosmiehelle, joka on vahvistettu ja lisätty lohkoketjuun.

Kuten näette, tuleminen Bitcoin-kaivosmieheksi on loistava tapa saada Bitcoin!

Kaivos Bitcoin

Kuinka saada Bitcoin kaivostoiminnalla

Bitcoin-kaivostyöläiset tarvitsevat erittäin tehokkaita tietokoneita, jotta he voivat suorittaa työn, joka liittyy tapahtumien tarkistamiseen ja uusien lohkojen lisäämiseen lohkoketjuun. Tehokkaammilla koneilla on suurempi mahdollisuus arvata voittokoodi kuin kotitietokoneilla, kuten kannettavilla tietokoneilla ja tietokoneilla.

Suurin osa Bitcoin-kaivostyöläisistä käyttää ASIC-laitteita, jotka on suunniteltu tekemään yksi työ, minun Bitcoin. ASIC-kaivostyöläiset eivät ole halpoja! Katsotaanpa joitain hintoja:

 • Bitmain Antminer V9: 15 USD
 • Halong Mining DragonMint: 2226,92 USD
 • Bitmain Antminer S9: 5999 USD

Palkinto jokaisesta kaivetusta lohkosta on 12,5 BTC. Sen arvo on noin sata tuhatta Yhdysvaltain dollaria! ASIC-kaivostyöläiset ovat kuitenkin kalliita, meluisia ja kuumenevat! Ja jopa Antminer S9: llä, mahdollisuutesi arvata koodinumero itse on melko pieni. Siksi suurin osa kaivostyöläisistä liittyy kaivosaltaisiin. Joten mitä ovat Bitcoins-kaivosaltaat?

Kaivosaltaat

Kaivosaltaat ovat Bitcoin-kaivostyöläisten ryhmiä, jotka käyttävät yhdistettyä laskentatehoa Bitcoinin louhintaan. Kaivostyöläiset jakavat palkkion, kun uusia lohkoja louhitaan. Sinun ei tarvitse edes ostaa mitään kaivoslaitteita. Voit vuokrata kaivosvoimaa uima-altaalta esimerkiksi HashFlare. Tämä tarkoittaa, että saat osan palkkiosta ilman kovaa työtä!

Millä tahansa tavalla valitset, miten hankit Bitcoinin, tarvitset paikan Bitcoinin käyttämiseen tarvittavien tietojen tallentamiseen. Tätä tallennustilaa kutsutaan Bitcoin-lompakoksi. Lompakot ovat melko tärkeitä, joten haluan kertoa lisää …

Bitcoin-lompakot

Bitcoin-lompakko sisältää kahdenlaisia ​​tietoja. Ne ovat yksityinen avain ja julkinen avain. Ajattele Bitcoin-lompakkoa olevan kuin sähköpostiosoitteesi.

Kun joku haluaa lähettää sinulle sähköpostia, hän käyttää sähköpostiosoitettasi, eikö? No, kun joku haluaa lähettää sinulle Bitcoinin, hän käyttää julkista avainta. Voit jakaa julkiset avaimesi kenelle tahansa.

Jos haluat lukea sähköpostisi tai lähettää uuden sähköpostin, avaat tilisi salasanallasi. Yksityiset avaimesi ovat kuin salasanasi Bitcoinillesi. Tämä tarkoittaa, että vain sinun pitäisi nähdä yksityiset avaimesi! Bitcoin-lompakoita on erilaisia. Bitcoin-lompakot voivat olla:

Kuinka saada Bitcoin-mobiililompakko Matkapuhelin

Voit käyttää matkapuhelinta päästäksesi Bitcoiniin. Copay ja Airbitz molemmat tarjoavat mobiileja Bitcoin-lompakoita iOS- ja Android-puhelimille. Mobiilin Bitcoin-lompakon käyttäminen antaa sinulle erittäin hyvän syyn olla menettämättä puhelinta!

Kuinka saada Bitcoin Desktop -lompakko Työpöytä Tämä on ohjelmistolompakko, jonka asennat suoraan kannettavaan tietokoneeseen tai tietokoneeseen. Electrum on suosittu työpöydän lompakko, joka on saatavana Mac-, Linux- ja Windows-järjestelmille. Muut ajattelun arvoiset työpöydän lompakot ovat Exodus ja Asevarasto. Pöytälompakot ovat vain yhtä turvallisia kuin tietokone, johon ne on asennettu.

Kuinka saada Bitcoin Online -lompakko Verkossa Tällaista lompakkoa tarjoavat yleensä Bitcoin-pörssit (ja puhun niistä hetkessä!). Online-lompakot voivat olla hyödyllisiä ostettaessa ja kauppaamalla Bitcoinia. Sinun ei kuitenkaan koskaan pidä jättää Bitcoiniasi online-lompakkoon.

Kuinka saada Bitcoin-laitteistolompakko Laitteisto Voit tallentaa avaimesi irrotettavaan laitteistolompakkoon. Nämä ovat kuin USB-tikut Bitcoinille. Ne voivat olla kalliita, mutta ovat myös erittäin turvallisia. Huippumerkkejä ovat Ledger Nano S jota voit ostaa 80 USD tai Trezor lompakko, joka on noin 100 USD.

Kuinka saada Bitcoin-paperilompakko Paperi Yksi turvallisimmista tavoista tallentaa Bitcoin on paperilompakko. Nämä ovat julkisen avaimen ja yksityisen avaimen tulosteita. Voit tehdä paperilompakon ilmaiseksi tässä. Paperilompakoiden hyvä asia on, että ne ovat erittäin turvallisia. Paha asia on, että ne on valmistettu paperista! Älä kastele heitä tai anna tädin koiran leikkiä heidän kanssaan!

Jokaisella lompakolla on hyviä ja huonoja puolia. Siksi on tärkeää, että sinulla on enemmän kuin yksi. Internetiin kytkettyjä lompakoita kutsutaan kuumaksi tallennustilaksi. Offline-tilassa olevia lompakoita kutsutaan kylmävarastoiksi. Paras tapa tallentaa julkiset ja yksityiset avaimesi on sekoitus kuumia ja kylmiä lompakoita. Ja mitä lompakkoasi käytätkin, pidä heidät poissa koiran luota!

Katsotaan nyt joitain muita tapoja saada Bitcoins laitettavaksi lompakkoosi …

Kuinka saada Bitcoin: Ostaminen Bitcoin Online

Helpoin tapa saada Bitcoin on ostaa. Suosituin tapa ostaa Bitcoin on Bitcoin-pörssissä. Joten mitä ovat Bitcoin-vaihdot?

Kryptovaluuttakauppapaikat

Bitcoin-pörssit ovat verkkokauppapaikkoja, joissa voit ostaa tai myydä Bitcoinia. Erilaiset Bitcoin-pörssit tarjoavat erilaisia ​​palveluja. Useimmat vaativat käyttäjiä rekisteröitymään henkilökohtaisten tietojen kanssa. Bitcoin-pörssit veloittavat myös palkkioita palveluistaan. Tässä on muutama suosituimmista vaihdoista, joita voit kokeilla:

 • Kolikkopohja on online-välittäjäpörssi, mikä tarkoittaa, että se ostaa Bitcoinia sinulle vahvistettuun hintaan. Coinbase on erittäin suosittu foorumi käyttäjille, jotka ostavat Bitcoinia ensimmäistä kertaa. Se on nopea ja helppo tapa saada Bitcoin. Siinä on myös upeita turvaominaisuuksia, joihin kuuluu oma online-lompakko. Käyttäjät voivat ostaa Bitcoinia fiat-valuutoilla ja muilla kryptovaluutoilla, kuten Litecoin tai Ether. Huomautus: Fiat-valuutat ovat maiden virallisia valuuttoja. Niitä tukevat kansalliset hallitukset. Esimerkkejä fiat-valuutoista ovat Japanin jeni (JPY), Kanadan dollari (CAD) ja Puolan zloty (PLN).
 • Bitfinex on online-kaupankäyntialusta, jossa ostajat ja myyjät voivat käydä kauppaa Bitcoinilla eri hinnoilla. Käyttäjät voivat ostaa ja myydä Bitcoinia fiat-valuutoilla ja muilla kryptovaluutoilla. Bitfinex tarjoaa käyttäjille kehittyneempiä kaupankäyntiominaisuuksia, ja kaupankäynnille tarjotaan paljon erilaisia ​​kolikoita, kuten Ripple, EOS, Dash ja Monero. Tämä voi vaikeuttaa pörssin käyttöä uusille kauppiaille.
 • Bittrex on toinen verkkokauppapörssi, joka tarjoaa valtavan valikoiman kryptovaluuttoja kaupankäyntiin. Se ei kuitenkaan tarjoa fiat-valuuttakauppaa. Tämä tarkoittaa, että se ei ole hieno tapa saada Bitcoin, ellet omista jo muita kryptovaluuttoja. Aloittelijoiden tulisi välttää Bittrexin kaltaista vaihtoa, kunnes heillä on enemmän kauppakokemusta.

Jos mietit kuinka saada Bitcoins online, Coinbase on paras paikka sinulle. Se on täydellinen sivusto salauksen aloittelijoille ostamaan Bitcoinia nopeasti, turvallisesti ja edullisesti.

Ehkä haluat päästä ulos talosta ja ostaa Bitcoin käteisellä? Sitten sinun on tiedettävä, miten saada Bitcoin omalle alueellesi!

Bitcoinin ostaminen … todellisessa maailmassa!

Kuinka saada Bitcoin reaalimaailmassa

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

PaikallisetBitcoins

Paras paikka vierailla, jos haluat tietää, miten saada Bitcoin omalla alueellasi, on LocalBitcoins.com. Tämä verkkosivusto auttaa sinua löytämään ihmisiä kotikaupungistasi, jotka haluavat myydä Bitcoinia.

LocalBitcoins on vertaisvaihto, ja sillä on kauppiaita, jotka ovat halukkaita myymään Bitcoinia yli 15 000 kaupungissa 248 eri maat. LocalBitcoins on loistava tapa tavata salausyhteisö ja ostaa Bitcoin samanaikaisesti! Hinta, jonka maksat Bitcoin-vertaisverkosta, voi kuitenkin olla korkeampi kuin maksat salausvaihdosta.

Ylin vinkki: Ole aina varovainen ostaessasi Bitcoins peer-to-peer. Jos tapaat myyjän henkilökohtaisesti, ota ystävä ja tee se aina julkisilla paikoilla!

Bitcoin-pankkiautomaatti

Jos haluat mennä kävelylle, mutta et halua liittyä salausyhteisöön, sinulle on toinen vaihtoehto – Bitcoin-pankkiautomaatit. Mitkä ovat Bitcoinsin pankkiautomaatit?

No, Bitcoin-pankkiautomaatit ovat kuin tavalliset pankkiautomaatit, mutta lähetät Bitcoinin lompakkoon käteisen nostamisen sijaan. Kolikkopankin tutka auttaa sinua löytämään Bitcoin-automaatin läheltäsi. Sivusto luetteloi Bitcoin-pankkiautomaatit yli 70 maissa, joten katsokaa.

Tarvitset vain pankkikortin, Bitcoin-lompakon ja kartan! Muista kuitenkin, että Bitcoin-pankkiautomaatit ovat melko kallis tapa ostaa Bitcoin.

Nyt tiedät kuinka saada Bitcoineja kaivostoiminnalla, verkkokaupoilla, käteisellä ja jopa pankkiautomaateilla. Seuraavaksi haluan kertoa muutamista muista tavoista saada Bitcoin …

Ansaita Bitcoinia

Yksi hieno tapa saada Bitcoin on ansaitsemalla se. Ihmisten on entistä helpompaa hyväksyä Bitcoin maksuna tekemästään työstä. Joten jos pidät yritystä tai olet itsenäinen ammatinharjoittaja, pyydä asiakkaitasi maksamaan sinulle Bitcoinissa. On paljon apua yrityksille, jotka haluavat maksaa Bitcoinissa. Yksi erittäin suositeltava palvelu on BitPay.

Kuinka saada Bitcoin BitPay

Toinen tapa, jolla jokainen voi ansaita Bitcoinia, on Bitcoin-hanat. Joten, mitkä ovat Bitcoins-hanat? Bitcoin-hanat ovat verkkosivustoja tai sovelluksia, jotka palkitsevat käyttäjiä Bitcoinilla captchan tai tehtävän suorittamisesta. Se voi olla yhtä helppoa kuin mainosten katselu, mutta se voi olla yhtä tylsää kuin mainosten katselu!

Rintakehä ja AirDrips anna käyttäjien ansaita Bitcoin täyttämällä kyselyjä ja pelaamalla pelejä. Jotkut kriitikot ajattelevat, että Bitcoin-hanat ovat huijauksia, joten ole varovainen. Voisit tehdä tehtäviä tuntikausia etkä saisi mitään maksua!

Lopulliset ajatukset

Nyt tiedät kuinka saada Bitcoin. Seuraavaksi sinun tarvitsee vain päättää, mikä tapa on sinulle paras. Valitse palvelu, jonka käyttö tuntuu mukavalta.

Jotkut salauksen aloittelijat ovat saaneet erinomaisia ​​teknisiä taitoja. He saattavat haluta kokeilla Bitcoin-kaivosta. Toiset voivat olla hyviä päästä ulos ja ystävystyä. Heille vertaisvaihto voi olla paras paikka saada Bitcoins.

Useimmille salauksen aloittelijoille online-Bitcoin-vaihto on paras paikka saada Bitcoin. Sivustot, kuten Coinbase ja Bitfinex, ovat halpoja, helppokäyttöisiä ja turvallisia.

Nyt tiedät kuinka aloittaa Bitcoin-seikkailusi. Kuinka saat Bitcoinin? Kumpi tapa valitsetkin, pysy turvassa ja kerro minulle, miten menee!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map