Kuinka siirtää GDAX: sta Binanceen

Tervetuloa oppaaseen Miten siirrän GDAX: sta Binance-oppaaseen! Markkinoilla on nyt satoja erilaisia ​​kryptovaluutanvaihtoa, joiden avulla voit ostaa, myydä ja käydä kauppaa monenlaisilla kolikoilla. GDAX ja Binance ovat kaksi suurinta, ja niiden päivittäinen kaupankäyntimäärä on miljardeja dollareita!

Oletan, että haluat siirtää kolikkosi Binancelle, koska ne lisäävät kolikoita? Mikä tahansa syy, aion näyttää sinulle, miten se tehdään todella yksinkertaisella tavalla!

Ennen kuin pääsen vaiheittaiseen oppaaseen siirtymisestä GDAX: sta Binanceen, ajattelin antaa sinulle nopeasti hyvin lyhyen yleiskuvan kahden pörssin vertailusta sekä lyhyen selityksen miksi sinulla saattaa olla Kuullut GDAX kutsutaan Coinbase Pro viime aikoina.

Joten, mitä sinä odotat? Aloitetaan selvittämällä mikä on GDAX!

GDAX-alustan ymmärtäminen

GDAX on pörssi, jonka avulla ihmiset voivat tehdä salaus-salaus-kauppoja tai krypto-fiat-kauppoja. Ne lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2016, ja ne ovat saman yrityksen omistuksessa Coinbasen takana!

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Tämän seurauksena jokaisella, jolla on tili GDAX: ssä, on automaattisesti tili Coinbasessa! Alustan avulla voit ostaa ja myydä neljää erilaista kryptovaluutta, jotka ovat Bitcoin, Litecoin, Ethereum ja Bitcoin Cash. On myös mahdollista käydä kauppaa näillä kolikoilla dollaria ja euroa vastaan.

Yksi GDAX: n suosituimmista ominaisuuksista on, että alustan avulla voit tallettaa fiat-valuutalla, mikä helpottaa alan ensimmäistä kertaa tulemista.

Kaupankäyntimaksut ovat 0,1% – 0,3%, riippuen siitä kuinka paljon kauppaa käydään. Vaihtoehtoisesti, jos tarjoat likviditeettiä pörssille, kaupankäynti on ilmaista!

GDAX: lla on erinomaiset turvavalvontatoimet, mukaan lukien kylmävarastointi, kaksivaiheinen todennus ja FDIC-vakuutus USD-saldoille.

Joten nyt, kun tiedät mikä GDAX on, seuraava osa GDAX Binance -oppaasta tarkastelee Binancea!

Kilpailija – Binance

Binance perustettiin vuotta myöhemmin vuonna 2017, mikä teki niistä yhden alan uusimmista pörsseistä. Alle vuodessa Binance on jo vastuussa maailman suurimmasta kryptovaluuttakaupan määrästä. Melko usein tämä on yli 2 miljardia dollaria!

Yksi Binancen käytön parhaista eduista on se, että ne luetteloivat satoja erilaisia ​​kolikoita. Tämä sisältää vakiintuneita kolikoita, kuten Bitcoin ja Ethereum, sekä vähemmän tunnettuja kolikoita.


Toisin kuin GDAX, Binance ei salli asiakkaidensa tallettaa tai nostaa fiat-rahalla. Sen sijaan joudut rahoittamaan tiliäsi kryptovaluutalla. Kaupankäyntimaksut Binancessa ovat alan alhaisimpia, vain 0,1% tai 0,05%, jos käydään kauppaa heidän BNB-kolikollaan!

Alusta sopii aloittelijoille ja kokeneemmille kauppiaille, koska heillä on sekä perusvaihto että edistynyt vaihto. Turvallisuus on myös erittäin hyvä Binancessa, eikä siinä ole merkittäviä hakkerointeja.

Joten nyt, kun tiedät, mitä nämä kaksi vaihtoa tekevät, GDAX: n Binance-oppaan seuraavassa osassa tarkastellaan, miksi niin monet ihmiset valitsevat tilin molemmilla alustoilla.

Miksi ihmiset käyttävät sekä GDAX: ää että Binancea?

Saatat muistaa, kuinka mainitsin aiemmin, että GDAX helpottaa käyttäjien ostaa kryptovaluuttoja reaalimaailman rahoilla. Tämä johtuu siitä, että he hyväksyvät pankkitilitalletukset tai debit- / luottokorttitalletukset, jos he tekevät sen Coinbasen kautta (jonka voit siirtää välittömästi GDAX: lle ilmaiseksi).

Ihmiset, jotka haluavat käydä kauppaa paljon eri kolikoilla, eivät kuitenkaan saa paljon valinnanvaraa GDAX: lta. Tämä johtuu siitä, että he listaa vain neljä erilaista kolikkoa. Ihmiset rakastavat käyttää Binancea sen sijaan, koska listaa satoja erilaisia ​​kolikoita.

Toisaalta Binance ei salli sinun tehdä talletuksia reaalimaailman rahoilla, mikä on iso ongelma! Tämä tarkoittaa, että jos haluat käyttää Binancea, mutta sinulla ei ole salausvaluuttoja, sinun on mentävä ostamaan ne muualta!

Täällä GDAX tulee sisään! Yleinen prosessi on, että joku luo tilin GDAX: ssä ja ostaa sitten vakiintuneen kryptovaluutan, kuten Bitcoin tai Ethereum, pankkitilillä tai pankki- / luottokortilla.

Sen jälkeen he yksinkertaisesti siirtyvät GDAX: sta Binanceen! Tämä antaa kauppiaille vapauden valita sadoista erilaisista kolikoista!

Vaihtoehtoisesti ihmiset haluavat myös toistaa saman prosessin, mutta päinvastoin. Kun he ovat lopettaneet kaupankäynnin Binancessa, he siirtävät kolikkonsa GDAX: lle. Tämän ansiosta he voivat nostaa varansa takaisin pankkitililleen!

Viime kädessä tilin saaminen sekä GDAX: ssä että Binancessa on todella hyvä idea, koska molemmilla on tarkoitus!

Joten nyt, kun tiedät, miksi ihmiset haluavat siirtyä GDAX: sta Binanceen, puhun nopeasti viimeaikaisesta tuotemerkistä GDAX: sta Coinbase Proon!

GDAX Rebrand Coinbase Prolle

GDAX-johtoryhmä ilmoitti toukokuussa 2018, että vaihto aikoo muuttaa nimensä Coinbase Pro: ksi. Jos käytät jo GDAX: ää, älä huoli, Coinbase Prolla on kaikki samat ominaisuudet ja enemmän!

Tämä tekee varojen tallettamisesta ja nostamisesta entistä suorempaa, ja se tarjoaa myös uuden salkun alueen, jolla voit helposti nähdä sijoituksesi.

Samassa lehdistötiedotteessa GDAX ilmoitti myös ostaneensa toisen yrityksen nimeltä Paradex. Tällöin GDAX-käyttäjät voivat siirtää ERC-20-tunnuksen lompakoiden välillä.

Älä unohda, että ERC-20-merkki on kryptovaluutta, joka on rakennettu Ethereumin lohkoketjun päälle!

Virallinen julkaisu tapahtui 29. kesäkuuta 2018, mikä tarkoittaa, että GDAX on nyt korvattu Coinbase Prolla!

Joten nyt kun tiedät tuotemerkistä, seuraava osa GDAX: stä Binance-oppaassani näyttää, kuinka voit siirtyä GDAX: sta Binanceen!

Kuinka siirtää GDAX: sta Binanceen

Ennen kuin voit suorittaa siirron, sinun on kirjauduttava sisään Binance-tilillesi saadaksesi lompakkosi osoitteen. Jos sinulla ei vielä ole Binance-tiliä, sen pitäisi kestää vain muutama minuutti, koska sinun ei tarvitse vahvistaa henkilöllisyyttäsi!

Voit käyttää virallista Binance-verkkosivustoa mennessä napsauttamalla tätä linkkiä.

Kun olet määrittänyt tilisi, siirrä hiiri sen päälle Rahastot ja napsauta sitten Talletukset.

Kuinka siirtää GDAX: sta binanceen

Avattavassa valikossa, joka sanoo, ‘Valitse kolikko / rahakoodi talletettavaksi’, etsi salausvaluutta, jonka aiot lähettää GDAX: sta Binanceen.

Huomaa: On todella tärkeää, että valitset oikean kolikon, muuten saatat menettää varasi. Esimerkiksi, jos haluat siirtää Bitcoinin GDAX: sta Binanceen, mutta lähetät sen Bitcoin Cash -osoitteeseen, varojasi ei voida koskaan palauttaa!

Esimerkissä aion siirtää Ethereumin GDAX: sta Binanceen, joten valitsen Ethereumin (ETH) avattavasta luettelosta.

Kuinka siirtää GDAX: sta binanceen

Sinulle esitetään nyt ainutlaatuinen Ethereum-osoitteesi Binancelle. Tämä on mitä sinun tulee tehdä GDAX: ssä tehdäksesi GDAX Binance -siirron. Klikkaa Kopioi osoite -painiketta, joka kopioi sen leikepöydälle.

Kuinka siirtää GDAX: sta binanceen

Nyt kun sinulla on Binance-talletusosoitteesi, sinun on nyt kirjauduttava takaisin GDAX-tilillesi. On luultavasti parasta tehdä tämä uudella välilehdellä.

Napsauta näytön yläreunassa Omat lompakot.

Kuinka siirtää GDAX: sta binanceen

Syötä sen jälkeen Peruuttaminen sivu. Valitse nostettava kryptovaluutta ja summa.

Sinun täytyy nyt Liitä kopioimasi Binance-lompakon osoite leikepöydälle lähettäjien osoiteruutuun.

Viimeistele lopuksi siirto GDAX: sta Binanceen napsauttamalla Lähettää.

Ja siinä kaikki! Se on yhtä yksinkertaista kuin siirrosta GDAX: sta Binanceen!

Normaalisti GDAX-Binance-siirto kestää noin 10 minuuttia, joten tarkista Binance-tilisi!

Oppaani viimeisessä osassa aion antaa sinulle muutaman esityksen siitä, miltä uusi Coinbase Pro -sivusto näyttää!

Kuinka käyttää Coinbase Prota

Halusin näyttää sinulle kuinka tehdä kauppaa! Napsauta sivun yläosassa Valitse Market.

Kuinka siirtyä gdaxista binanceen - Coinbase pro

Oletusarvoisesti markkinat näyttävät Bitcoin Cash (BCH) / Bitcoin (BTC) -kaupat. Haluan kuitenkin käydä kauppaa Bitcoinilla Litecoinin kanssa!

Ensin sinun on valittava päävaluuttasi. Kun haluan käydä kauppaa Bitcoinilla, valitsen BTC. Luettelo käytettävissä olevista pareituksista näkyy nyt. Napsautan LTC / BTC.

Kuinka siirtyä gdaxista binanceen - Coinbase pro

Tämä vie minut nyt Bitcoinin ja Litecoinin päänäyttöön!

Kaupankäyntialueella on kolme pääosaa. Ensinnäkin näet laatikon, joka näyttää nykyiset ja historialliset markkinahinnat sekä kaupankäyntimäärät. Tällä hetkellä minulla on se asetettu 5 minuutin välein, mutta voin muuttaa tämän napsauttamalla 5m -painiketta.

Kuinka siirtyä gdaxista binanceen - Coinbase pro

Kuten alla olevasta kuvasta näet, voit muuttaa ajoitusväliä 1 minuutista 1 päivään! Olen myös muuttanut kaavion näytettäväksi Kynttilänjalat viivojen sijaan!

Kuinka siirtyä gdaxista binanceen - Coinbase pro -kynttilänjalat

Seuraava kaupankäynnin näytön osa, josta sinun on oltava tietoinen, on tilauskanta. Tämä näyttää kaikki nykyiset tilaukset, jotka kauppiaat ovat toimittaneet pörssiin. Tilauskanta kertoo määrän, jolla henkilö haluaa käydä kauppaa, sekä määrän, jonka hän haluaa ostaa tai myydä.

Kuinka siirtyä gdaxista binanceen - Coinbase pro -tilauskanta

Punainen osa tulee näkyviin Myy tilauksia ja vihreä osa tulee näkyviin Osta tilauksia!

Kaupankäynnin näytön viimeinen ja mahdollisesti tärkein alue on varsinainen kaupankäyntiruutu! Tässä kerrot Coinbase Prolle, mitä haluat käydä kauppaa!

Kuinka siirtyä gdaxista binanceen - Coinbase pro -tilauslomake

Kuten yllä olevasta kuvasta näet, sinulla on kolme vaihtoehtoa. Ensinnäkin, voit tehdä a Markkinajärjestys. Tämä on yksinkertaisin tapa käydä kauppaa, ja se tarkoittaa, että suostut ottamaan nykyisen markkinahinnan.

Toinen vaihtoehto on a Rajajärjestys. Täällä valitset kolikon osto- tai myyntihinnan, joka eroaa nykyisestä markkinahinnasta. Voisin esimerkiksi päättää ostaa 2 LTC: tä, kun hinta on 0,01300 BTC. Heti kun hinta saavuttaa tilauksen rajahintani, tilaus toteutetaan! Jos se ei koskaan onnistu, peruutan tilauksen!

Kuinka siirtyä gdaxista binanceen - Coinbase pro LTC-BTC

Viimeinen kaupankäyntivaihtoehto on a Pysäytä tappio. Tässä pyydät pörssiä sulkemaan tilauksesi, kun kolikko saavuttaa tietyn hinnan. Esimerkiksi, jos ostit Litecoinin, mutta sen arvo alkoi kaatua, järjestelmä voi sulkea kaupan määritetyllä määrällä.

Kuinka siirtyä gdaxista binanceen - Coinbase pro -tilauslomake

Ja siinä kaikki, sinulla on nyt perustiedot Coinbase Pron käytöstä!

Johtopäätös

Ja tämä on GDAX to Binance -oppaan loppu! Jos luet sen alusta loppuun, osaat nyt tehdä siirron!

On todella hyvä idea käyttää molempia tilejä, koska molemmilla on oma ainutlaatuinen tarkoitus. Vaikka GDAX on hieno ostaa kryptovaluuttoja reaalimaailman rahoilla tai myydä kryptovaluuttasi takaisin reaalimaailman rahoilla, sillä on vain neljä kolikkoa kauppaa varten.

Toisaalta, vaikka Binance on hyvä kaupankäynnille monilla erilaisilla kryptovaluutoilla, se ei salli sinun käyttää talletusta tai nostaa reaalimaailman rahalla!

Lisäksi rahamäärä, joka maksaa varojen lähettäminen GDAX: lta Binancelle tai Binance GDAX: lle, on vähäinen. Maksat vain blockchain-tapahtumamaksun!

Esitin sinulle myös uuden Coinbase Pro -alustan. Mitä mieltä olet? Pidän siitä, kuinka puhdas ja käyttäjäystävällinen se on!

Yksi mielenkiintoinen asia on ottaa huomioon, että Binance ilmoitti äskettäin haluavansa muodostaa suhteen Maltan pankin kanssa. Kun he tekevät, he toivovat alkavansa hyväksyä reaalimaailman maksutapoja, kuten pankkitili tai maksu- / luottokortti. Jos he tekevät, onko mitään syytä käyttää GDAX / Coinbase Prota? En usko, että tulee! Kerro minulle ajatuksesi alla olevasta kommenttiosasta!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map