Ledger Nano X -katsaus

Salausvaluuttojen kasvavan suosion myötä myös niiden määrä kasvaa tarve turvallisiin lompakkoihin. Salausvaluuttasi säilyttäminen verkossa ei kuitenkaan välttämättä ole paras idea, laitteistolompakot ovat todella luotettava kun on kyse valtavien määrien salauksen pitämisestä. Siksi tämä Ledger Nano X -katsaus saattaa olla juuri sitä mitä etsit.

Tässä Ledger Nano X -katsauksessa annan sinulle kaikki yksityiskohdat laitteistolompakosta, mukaan lukien tiedot yhtiö, Ledger Nano X tuettu kolikot, Plussat ja haittoja sekä lisätietoja.

Tämän tarkastelun loppuun mennessä sinun pitäisi pystyä päättämään, sopiiko Ledger Nano X -lompakko tarpeisiisi.

Hyppäämme yksityiskohtiin yrityksestä ja Ledger-lompakosta.

Tuomio yhdellä silmäyksellä: Ledger Nano X on markkinoiden johtava kryptovaluutta-laitteistolompakko. Se tarjoaa äärimmäisen turvallisuuden, tukee yli 1500 kryptovaluutta, sitä voidaan hallita mobiililaitteellasi ja se tarjoaa mukavamman suunnittelun verrattuna yrityksen edelliseen versioon. Vaikka Ledger Nano X on suhteellisen kallis, sen uudet ominaisuudet ovat täysin sen arvoista.

Plussat

 • Voidaan hallita mobiililaitteella
 • Erittäin turvallinen
 • Tukee yli 1500 kryptovaluutta
 • Mukava muotoilu

Haittoja

 • Suhteellisen kallista

Ledger Nano X -katsaus: Lyhyt esittely yrityksestä ja lompakosta

Ledger perustettiin takaisin vuonna 2014 kahdeksan asiantuntijaa, joilla on asiantuntemusta kryptovaluutoista, sulautetusta tietoturvasta, yrittäjyydestä ja muista blockchain-sovellusten turvallisuusratkaisuista. Tällä hetkellä yhtiöllä on yli 130 työntekijää sisään Pariisi, Vierzon ja San Francisco.

Mielenkiintoinen fakta: Pääkirja on niin suosittu, että se on jo myyty yli miljoona laitetta. Vaikuttava, oikea?

Ledger Nano X -katsaus

Ledger-lompakko on erittäin korkea suositellaan ihmisille, jotka ovat hulluja turvallisuudesta. Se on niin paljon luotettavampi kuin ohjelmistolompakot jotka ovat yhteydessä Internetiin ja joita voidaan hakata milloin tahansa. Kylmänä lompakkona kaikki Ledger Nano X: lle siirretyt varat ovat pidetään offline-tilassa. Saan lisätietoja yksityiskohdista puhuessani turvallisuudesta tässä Ledger Nano X -katsauksessa.

Viimeisin löydetty Ledger Wallet -kuponki:

Ledger Nano X -katsaus: PROS

Aloitetaan tämä Ledger Nano X -katsaus positiivisista näkökohdista. Muista ottaa huomioon jokainen niistä ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Äärimmäinen turvallisuus

“Onko Ledger Nano X turvallinen?” – se on yksi pääkysymyksistä että kryptovaluutta-harrastajat kysyvät jatkuvasti ennen tämän laitteen ostamista. Tästä syystä haluan tehdä siitä erittäin selvän lopullisesti.

Ledger Nano X voi tarjota sinulle lopullinen turvallisuus. Se on laitteiston lompakko (tunnetaan myös nimellä kylmä lompakko), mikä tarkoittaa, että kaikki Bitcoins, Litecoins ja muut altcoins ovat turvallisesti tallennettu offline-tilaan. Tästä huolimatta hakkeri ei yksinkertaisesti voi käyttää sitä verkossa.


Saatat huomata, että Ledger Nano X: llä on Bluetooth Low Energy (BLE) -yhteydet, joiden avulla voit käyttää sitä ilman kaapelia. Vaikka langaton yhteys kuulostaa todella kätevältä, se voi myös herättää joitakin turvallisuusongelmia. Ennen kuin pääsen tekemään johtopäätöksiä, vakuutan kuitenkin, että Ledger Nano X: ssä ei ole turvallisuusongelmia.

Ledger Nano X -katsaus

Siitä asti kun vain julkiset tiedot On siirretään Bluetoothin kautta ja yksityiset avaimesi ja siemenesi eivät koskaan jätä laitetta, ei ole mitään syytä huoleen siitä. Yritys korostaa, että vaikka joku hakkeroisi Bluetooth-yhteyden, Ledger Nano X -ominaisuudet Suojattu elementti (SE), joka pyytää lupaasi ennen muutosten tekemistä.

Lisäksi on tärkeää mainita tässä Ledger Nano X -katsauksessa, että yritys kehitti a ainutlaatuinen operatiivinen järjestelmä nimeltään BOLOS joka integroi suojatun sirun Ledger-lompakkolinjalle. Ledger on markkinoiden ainoa lompakko, joka tarjoaa tällaista tekniikkaa.

Lisäksi kun saat Ledger Nano X -laitteesi, sinun on luo PIN-koodi vähintään 4 numeroa. Pidä tämä koodi itsellesi. Jos unohdat nastasi, siellä on a 24 sanan palautuslause että sinulle annetaan uuden nastan luominen. Tästä huolimatta sinun ei pitäisi kysyä “onko Ledger Nano X turvallinen?” koska se on yksi markkinoiden turvallisimmista krypto-lompakoista.

Taulukko: Ledger Nano X: n ja Trezor Model T: n turvaominaisuudet

Nyt, siitä lähtien Ledger on laitteiston lompakko, on erittäin tärkeää harkita sen suojaa fyysisiltä vaurioilta. Hyvä uutinen on, että Ledger Nano X valmistetaan korkealaatuisimmat materiaalit joka voi suojata laitetta fyysisiltä vaurioilta. Koska kansi on valmistettu ruostumaton teräs, se on täysin suojattu, jos pudotat sen.

Ohjelmistolompakot (tunnetaan myös nimellä kuumat lompakot) toimivat täysin eri tavalla. Ne voivat yleensä olla ladattu työpöydällä tai mobiililaitteilla. Monet ihmiset valitsevat kuumia lompakoita, koska suurin osa niistä on täysin vapaa (lukuun ottamatta maksuja) ja ovat super helppokäyttöinen. Useimmissa tapauksissa jopa ihmiset, jotka käyttävät niitä ensimmäistä kertaa, voivat selvittää asiat.

Ledger Nano X -katsaus

Tärkeää on kuitenkin ymmärtää, että sinun pitäisi Älä koskaan pidä valtavia määriä kryptovaluuttoja ohjelmistolompakoissa – hakkeri voi asentaa haittaohjelma laitteeseen ja tartuttaa se a näppäinlukija jonka avulla voit varastaa lompakon yksityiset avaimet ja hallita kryptovaluuttasi. Ei kuulosta liian turvalliselta, olenko oikeassa?

En tietenkään sano, että kaikki ohjelmistolompakot ovat huonoja; ne ovat yksinkertaisesti ole yhtä luotettava kuin laitteistovaihtoehdot. Tästä huolimatta sinun tulisi varastoida vain määrä, jota et olisi liian surullinen menettää niissä.

Tukee tärkeimpiä kryptovaluuttoja ja muuta

Jos et ole valtavirran kryptovaluutoissa, kuten Bitcoin tai Ethereum, mutta pidät mieluummin vähemmän suosituista vaihtoehdoista, on tärkeää olla tietoinen Ledger Nano X: n tuetuista kolikoista. Loppujen lopuksi ei ole olemassa sellaista laitetta, joka tukisi kaikkia olemassa olevia kryptovaluuttoja.

Ledger Nano X -katsaus

Ledger Nano X tukee yli 1500 kolikkoa ja rahaketta, mukaan lukien eniten suosittuja kryptovaluuttoja:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)
 • USD-kiinnitys (ERC20) (USDT)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Litecoin (LTC)
 • Binanssiraha (BNB)
 • EOS (EOS)
 • ….

Ledger tukee myös muita, vähemmän suosittuja altcoineja, joten vaikka olisit vähemmän valtavirran kryptovaluutoissa, lyön vetoa, että pystyt löytämään kolikon.

Suunnittelu ja käytettävyys

Ulkonäkö Ledger Nano X on melkein sama kuin yrityksen ensimmäinen malli – Ledger Nano S. Ainoat harvat erot ovat siinä hieman painavampi ja sillä on leveämpi näyttö, Voit kuitenkin silti laittaa sen käteesi helposti.

navigointipainikkeet sijaitsevat näytön vieressä, aivan kuten edellisessä mallissakin. Jos haluat painaa “enter”, pidä molempia painikkeita yhdessä.

Ledger Nano X -katsaus

Kaiken kaikkiaan on turvallista sanoa, että Ledger Nano X -muotoilu on edistyneempi verrattuna S-versioon. Koska sinulla on suurempi näyttö, lompakon osoitteet ja kaikki muut tarvittavat tiedot on helpompi nähdä.

Jos haluat siirtyä pidemmälle, jos haluat liittää Ledger Nano X: n tietokoneeseesi, voit tehdä sen käyttämällä USB-C-kaapeli, on kuitenkin myös mahdollisuus käyttää lompakkoasi käyttämällä a älypuhelin. Jälkimmäinen vaihtoehto on niin mukava, että voit siirtää varasi laitteiston lompakkoon heti. Se voi kuitenkin myös aiheuttaa joitain turvallisuusongelmia (Bluetooth-yhteyden takia), jotka mainitsin aiemmin tässä Ledger Nano X -katsauksessa.

Siksi Ledger Nano X: ssä on todella upeita päivityksiä, jotka tekevät koko laitteistolompakon käytöstä miellyttävämmän.

Vertaa Ledger Nano X rinnakkain muihin

Tiesitkö?

Vertaa Ledger Nano X rinnakkain muihin

Kaikki salausvaihdot voivat näyttää samanlaisilta kuin sinä, mutta ne ovat EI kaikki samalla tavalla!

Joo! Näytä vertailukaavio

Ledger Nano X -katsaus: CONS

Vaikka Ledger Nano X: ssä on joitain hienoja ominaisuuksia, sinun on myös otettava huomioon jotain.

Suhteellisen kallis

Laitteiden lompakoiden osalta yksi suurimmista ongelmista on, että joudut ostamaan ne. Vaikka heidän hinnat vaihtelevat, Ledger Nano X on yksi kalliimmista vaihtoehdoista.

Tällä hetkellä, Ledger Nano X: n hinta on 119,00 €‎. Verrattuna S-malli joka maksaa vain 59,00 €‎, se on melko kasvu. Älä kuitenkaan unohda, että Ledger Nano X on uusi ja parannettu versio, joka sisältää todella houkuttelevia ominaisuuksia, joita et löydä mistään muusta markkinoiden lompakosta..

Vaikka hinta on yksi tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset valitsevat ohjelmistolompakot (suurin osa niistä on ilmaisia), turvallisuuden tulisi aina olla etusijalla kun on kyse salausvaluuttojen varastoinnista. Kuvittele vain, että menetät kaikki ohjelmistolompakkoon tallentamasi kolikot, koska et halunnut ostaa laitteistolompakkoa. ‎

Ledger Nano X verrattuna Ledger Nano S: ään

Sanon jatkuvasti, että Ledger Nano X on uusi ja parannettu lompakko, joka voi tarjota sinulle vielä enemmän ominaisuuksia, mutta miten se eroaa Ledger Nano S: stä?

Selvyyden vuoksi haluan antaa sinulle näiden kahden laitteen nopea vertailu.

Ledger Nano S Ledger Nano X
 • 3-20 sovellusta
 • 1100+ yhteensopivaa salausta
 • Ledger Live
 • Yli 50 lompakkoa
 • Bluetooth: –
 • Näyttö: 128 x 32 pikseliä
 • Liitin – USB-tyyppi Micro-B
 • Akku: –
 • Hinta: 59,00 €‎
 • Jopa 100 sovellusta
 • 1100+ yhteensopivaa salausta
 • Ledger Live
 • Yli 50 lompakkoa
 • Bluetooth-yhteensopivuus
 • Näyttö: 128 x 64 pikseliä
 • Liitin – USB Type-C
 • Akku: 8 tuntia
 • Hinta: 119,00 €‎

Kuten näette, Ledger-lompakoissa on muutamia tärkeimpiä eroja. Ledger Nano X tukee jopa 100 sovellusta, sillä on isompi näyttö, joka parantaa käytettävyyttä ja tarjoaa Bluetooth-yhteensopivuuden, jonka avulla voit hallita Ledger-lompakkoa mobiililaitteellasi.

Ledger Nano X -katsaus

Vaikka Ledger Nano X on kaksi kertaa kalliimpaa, siinä on ominaisuuksia, jotka ovat täysin hintansa arvoinen.

Mitä tulee Ledger Nano X -lompakkopakettiin?

Ledger Nano X: n mukana tulee paketti, joka sisältää 5 elementtiä, mukaan lukien:

 • 1 USB C -kaapeli
 • 1 avaimenperä hihna laitetta varten
 • 3 palautusarkkia
 • 1 aloitusopas
 • Ledger Nano X -laite itsessään

Vaikka tästä Ledger Nano X -katsauksesta löydätkin kaikki tarvittavat tiedot laitteen käytöstä, on aina aloituslehtinen, joka opastaa sinut prosessin läpi.

Ledger Nano X: n asentaminen?

Milloin on noudatettava kuutta vaihetta Ledger Nano X: n asettaminen.

Vaihe 1: Hanki Ledger Live.

Ledger Live on ohjelmisto, jota tarvitaan laitteen määrittämiseen ja salauksen hallintaan. Voit ladata työpöytäsovellus Windowsille, Macille ja Linuxille Ledgerin virallisella sivustolla, ja hanki mobiilisovellus App Storesta tai Google Playsta.

Ledger Nano X -katsaus

Kun lataat sovelluksen, lisää tili jonka avulla voit hallita salausta.

Vaihe 2: Määritä uudeksi laitteeksi.

Uuden laitteen määrittäminen edellyttää Käynnistä se ensimmäinen. Paina vain ja pidä painiketta painettuna USB-portin vieressä, kunnes näet Ledger-logon. Kun se on valmis, sinun on luettava näytön ohjeet. Voit jatkaa painamalla oikeaa painiketta ja palata takaisin painamalla vasenta. Kun näytössä näkyy Asetukset uudeksi laitteeksi, sinun on painettava molempia painikkeita samanaikaisesti.

Ledger Nano X -katsaus

Vaihe 3: Valitse PIN-koodi.

Kun olet suorittanut kaikki edelliset vaiheet, on aika valitse PIN-koodi koodi. Paina vain molempia painikkeita samanaikaisesti, kunnes näytöllä näkyy “Valitse PIN-koodi”.

Ledger Nano X -katsaus

Valitse jokin painikkeista numero ja vahvista se painamalla molempia painikkeita samanaikaisesti. Koodisi tulisi koostua 4-8 numeroa, joten kun olet valmis, Lehdistö”. Syötä tappi uudelleen vahvistaaksesi sen.

Ledger Nano X -katsaus

Vaihe 4: Kirjoita 24 sanan palautuslauseesi muistiin.

Syötettyäsi PIN-koodin, näet palautuslause näytöllä. Koska se toimitetaan vain kerran, sinun on varmistettava, että kirjoitat sen muistiin huolellisesti. Aloita painamalla molempia painikkeita, niin näet sana # 1. Kirjoita se muistiin ja paina oikeaa painiketta siirtyäksesi sanaan # 2. Jatka, kunnes sinulla on kaikki 24 sanaa. Jatka painamalla uudelleen molempia painikkeita.

Ledger Nano X -katsaus

Nyt sinun on käytettävä oikeaa ja vasenta painiketta valitse # 1 palautuslause. Jatka, kunnes olet vahvistanut kaikki 24 sanaa. Ja laite on valmis! Paina molempia painikkeita ja siirry kojelautaan.

Ledger Nano X -katsaus

Vaihe 5: Asenna sovelluksia.

Kun laitteesi on valmis, voit asentaa sovelluksia laitteellesi. Voit tehdä sen yksinkertaisesti siirtymällä Ledger Live Manageriin ja valitsemalla tarvittavat sovellukset. Kaikki suosituimmat kryptovaluutat ovat käytettävissä, löydät Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin ja monia muita sovelluksia.

Nyt voit käyttää Ledger-hallintapaneelia.

Ledger Nano X -katsaus

Kuinka vastaanottaa varoja

Salausresurssien vastaanottamiseksi sinun on ensin varmistettava, että sinulla on Ledger Live yhdessä luodun tilin ja tarvittavan sovelluksen kanssa. Esimerkiksi, jos haluat vastaanottaa Ethereum, sinun on asennettava Ethereum-sovellus. Kun se on valmis, noudata näitä vaiheita:

Vaihe 1: Paina Kauppa välilehti jonka löydät sovelluksen alaosasta.

Ledger Nano X -katsaus

Vaihe 2: Napauta “Vastaanottaa”.

Vaihe 3: Valitse käytettävä tili.

Ledger Nano X -katsaus

Vaihe 4: Varmista, että Ledger Live -sivustossa näkyvä osoite vastaa laitteessa näkyvää osoitetta.

Ledger Nano X -katsaus

Vaihe 5: Kopioi osoite ja jaa se henkilölle, joka lähettää sinulle rahaa.

Ledger Nano X -katsaus

Vaikka olemme jo huomanneet, että Ledger Nano X -lompakko on turvallinen, sinun tulee silti olla varovainen ja varmistaa, että muiden ihmisten kanssa jakamasi osoite on sama kuin alun perin annettiin.

Kuinka lähettää varoja

Ennen kuin lähetät varoja, sinun on kirjoita tapahtuman tiedot. Tässä on pikaopas siitä, miten se tehdään:

Vaihe 1: Paina Kauppa välilehti jonka löydät sovelluksen alaosasta.

Ledger Nano X -katsaus

Vaihe 2: Napauta Lähetä.

Ledger Nano X -katsaus

Vaihe 3: Valitse tili johon haluat lähettää varoja.

Ledger Nano X -katsaus

Vaihe 4: Syötä vastaanottajan osoite. Voit tehdä sen joko manuaalisesti tai napauttamalla “Skannaa QR-koodi”.

Ledger Nano X -katsaus

Vaihe 5: Syötä summa, jonka haluat lähettää.

Vaihe 6: Paina “Jatka”.

Kun olet kirjoittanut tapahtuman tiedot, sinun on tarkista ja allekirjoita. Näin voit tehdä sen:

Vaihe 1: Tarkista maksutapahtuman tiedot ja jos ne ovat oikein, napauta “jatkaa”.

Vaihe 2: Varmista, että laitteeseen on kytketty virta ja lukitus ja sitten valitse Ledger Nano X lähettää.

Vaihe 3: Avaa salaussovellus ja napauta “jatkaa”.

Vaihe 4: Käy läpi kaikki tapahtuman tiedot ja varmista, että ne ovat oikein. Kun olet valmis tarkistamaan sen, paina kahta painiketta.

Vaihe 5: Tapahtumasi on vahvistettu!

Tämän laitteistolompakon käyttäminen saattaa tuntua hieman haastavalta, mutta jos seuraat tätä Ledger Nano X -katsausta, sen ei pitäisi olla ongelma.

Viimeisin löydetty Ledger Wallet -kuponki:

Päätelmät

Siksi, Ledger Nano X On yksi luotettavimmista laitteistolompakoista kaupassa. Koska se on kylmä lompakko ja yksityiset avaimesi ovat offline-tilassa, hakkereilla ei ole pääsyä siihen.

Lisäksi verrattuna Ledger Nano S: ään uudempi malli tarjoaa parempi käytettävyys. Sen lisäksi, että voit käyttää mobiilisovellusta salausvälineiden hallintaan, sillä on myös suurempi näyttö se tekee navigoinnista mukavampaa.

Taulukko: Ledger Nano X: n ja Nano S: n edut ja haitat

Kun on kyse Ledger Nano X -tukikolikoista, laite on yhteensopiva yli 1100 kryptovaluutan kanssa. Tästä huolimatta, voit tallentaa paitsi suosituimmat myös vähemmän tunnetut kolikot ja rahakkeet.

Toivon, että tämä Ledger Nano S -katsaus oli hyödyllinen ja onnistut löytämään kaikki etsimäsi tiedot. Mitä ikinä päätätkin, tiedä aina se kylmät lompakot voi suojata kryptovaluuttasi parhaiten.

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map