Litecoin Cloud Mining: Vaiheittainen opas

Termi, joka on heitetty salausyhteisöihin huomattavasti myöhään, on pilvikaivostoiminta. Tämä ilmiö näyttää valloittaneen kryptovaluutan kaivosmaailman – joka päivä yhä useammat ihmiset näyttävät pilvikaivokseen. Tämän vuoksi tiettyjen salakirikoiden louhiminen on asteittain vaikeampi. Siksi haluan tänään kertoa Litecoinin pilvikaivoksesta.

Aloitetaan määritelmistä – mikä on Litecoin ja mikä on pilvikaivostoiminta. Kerron sinulle Litecoinin edut ja miksi se on kaivoksen arvoinen ensinnäkin. Sen jälkeen käsittelemme joitain suosituimpia paikkoja, joihin ihmiset yleensä menevät ajatellessaan Litecoinin pilvikaivamista.

Ennen kuin teet sen, sinun tulisi kuitenkin tietää, että Litecoinin hankkimiseen on olemassa paljon helpompia tapoja. Valitse yksinkertaisesti turvallinen kryptovaluutan vaihto ostamalla tai vaihtamalla Litecoinia. Muutamia vaihtoehtoja, jotka sinun tulisi ottaa huomioon, ovat Coinbase, Binance ja Coinmama.

Nyt, selvitetään lisää Litecoinista.

Mikä on Litecoin?

Litecoin on hajautettu salaus, jolla on lohkoketju. Hajautettu oleminen tarkoittaa, että se ei kuulu kenellekään henkilölle tai organisaatiolle – sillä ei ole keskitettyä johtajaa.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Litecoin on avoin lähdekoodi, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa ja jokainen voi osallistua kolikoiden hyvinvointiin ja kehitykseen.

Litecoin-pilvikaivos: erilaisia ​​kryptovaluuttoja.

Mikä tekee salauksesta ainutlaatuisen, on sen suhde Bitcoiniin. Litecoin oli alun perin Bitcoinin spin-off, jolla oli lähes identtiset tiedot ja parametrit. Siellä on kuitenkin saalis – Litecoin on noin neljä kertaa nopeampi kuin Bitcoin. Suuressa asioiden järjestelmässä tämä on hyvin merkittävä.

Neljä kertaa nopeampi tarkoittaa yleensä neljä kertaa houkuttelevampaa. Litecoinsin tapauksessa tämä tarkoittaa myös sitä, että sen tavoitteena on saada neljä kertaa enemmän kolikoita kuin Bitcoin.

Litecoin oli alusta alkaen tarkoitettu päivitetyksi, paremmaksi versioksi Bitcoinista.

Mikä on pilvikaivos?

Nyt kun olemme käsitelleet joitain perustietoja Litecoinista, siirrytään pilvikaivokseen.


Yksinkertaisesti sanottuna, pilvikaivostoiminta on prosessi, jossa maksat jollekin kaivoslaitteen ja sen palveluiden vuokraamisesta. Niitä on yleensä kaksi osapuolta osallistuvat tähän prosessiin – ostaja ja isäntä.

Oletetaan, että etsit ostajana tapoja hyötyä salausvaluutoista. Osakkeisiin sijoittaminen vaatii kopsakan summan etukäteen (ainakin kaikenlaisen voiton havaitsemiseksi), sinulla ei ole tietoa lohkoketjun kehitysalueelta, jotta voisit nousta sinne … Mutta jonkin ajan kuluttua kompastut Internet-sivustoon pilvikaivospalvelut.

Litecoin-pilvikaivostoiminta: useita kryptovaluuttoja.

Isännät (ihmiset, joilla on pilvikaivospalvelu), ovat yleensä suuria ja suuryrityksiä. On melko harvinaista löytää yksi henkilö, joka tarjoaisi pilvikaivospalveluja, vaikka se ei ole mahdotonta.

Suurimman osan ajasta isännät omistavat muutaman maatilat. Maatila on yksinkertaisesti a joka on täynnä kryptovaluutta kaivoslautat. Kun haluat sopia isännän kanssa, vuokraat vuokralaisen jostakin maatilasta sovittuun aikaan.

Enemmän kuin takila

Kaivoslautta ei kuitenkaan ole ainoa asia, jonka vuokraat. Voit myös vuokrata tilaa pitää se sisällä ja hallinto ja huolto palvelut.

Sinä ja isäntä sopivat tietyn vuokra-ajan. Tämä voi kestää missä tahansa kolmesta kuukaudesta elämään (tosin jälkimmäinen on melko harvinaista). Useimmat pilvikaivostoimittajat tarjoavat kuukausimaksuja.

Ylläpito- ja sähkölasku otetaan pois tuloistasi (nämä lasketaan eri tavoin; se riippuu jokaisesta isännästä) ja loput tulosi ovat siirretään valitsemallesi krypto-lompakolle.

Litecoin-pilvikaivos: kaivostila.

Pilvikaivos (mukaan lukien Litecoinin pilvikaivostoiminta) katsotaan olevan hyödyllinen parista syystä. Ensinnäkin se on erittäin helppoa. Sinun tarvitsee vain ostaa palvelu verkossa ja odota.

Jotkut korkeamman tason pilvikaivostoimittajat tarjoavat lisäetuja, ts. Maatilan ympärivuorokautisen valvonnan Internetin suoratoiston kautta, joten kannattaa ehkä tarkistaa se. Muutoin työsi tässä vaiheessa on tehty – isäntä hoitaa loput.

Pilvikaivos on myös hyödyllistä molemmille isäntä ja (suurin osa) kryptovaluutat siellä (ainakin hajautetut, avoimen lähdekoodin). Isännät tuottavat suuria voittoja ja voivat jatkaa tilojensa kehittämistä.

Salausvaluutat itse hyötyvät tästä pysymällä tilassa aktiivinen kysyntä – tämä nostaa heidän markkina-asemaansa ja tuo heihin enemmän huomiota.

Litecoin Cloud Mining

Joten nyt, kun sinulla on yleinen käsitys sekä Litecoinista että pilvikaivosprosessista … Miksi joku haluaisi käsitellä Litecoinin pilvikaivosta? Muista, että valitsemasi vaihtoehdon lisäksi tarvitset myös luotettava laitteistolompakko kolikoidesi suojaamiseksi. Jos arvostat tietoturvaa, sinun kannattaa tarkistaa Ledger Nano X ja Trezor Model T.

Tämän perustelut ovat melko yksinkertaiset – Litecoinin saatavuus ja saavutettavuus.

Kuten aiemmin mainitsin, Litecoin on neljä kertaa nopeammin kuin Bitcoin. Käytetään tätä esimerkkiä.

Bitcoinin suurin ongelma pilvikaivoksessa on se, että sitä on erittäin vaikea kaivaa – se vie a paljon aikaa ja merkittävä energia kulutus kaivaa huomattava määrä Bitcoineja. Tämä johtuu muutamista syistä, mutta suurimmat ovat todennäköisesti kysyntä ja tarjonta.

Litecoin-pilvikaivos: Litecoin-kaivos.

Bitcoinin kanssa valtavirran suosio ja menestys, monet ihmiset haluavat nousta hyppyyn. Suuri määrä ihmisiä vastaa huomattavaa määrää kaivostyöläisiä. Bitcoinin asettama markkina-arvo sanelee kuitenkin pelin tahdin – ja niin monien ihmisten mukana vauhti hidastuu viikolla.

Aivan kuten joillakin muillakin altcoins, Litecoinista on erilainen tarina. Litecoinilla on paljon suurempi tarjonta ja huomattavasti pienempi kysyntä kuin Bitcoinilla. Tämä tekee Litecoin-pilvikaivoksesta paljon helpompaa ja paljon kannattavampaa kuin muut valtavirran kryptovaluutat.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Minun paikat

Internetissä on paljon sivustoja, jotka tarjoavat Litecoin-pilvikaivospalvelut. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä ennen kuin päätät pilvikaivostoiminnasta, on selvittää haluatko ilmainen tai maksettu palvelu. Joo, ilmainen pilvikaivos on asia, mutta luonnollisesti sillä on oma haittoja.

Ilmaista pilvikaivostusta tarjoavat isännät tarjoavat yleensä vain vähän tai ei lainkaan asiakaspalvelua verrattuna maksettuihin. Ilmainen pilvikaivostoiminta voi olla hämmentävää ja riskialtista – jos et tiedä mitä olet tekemässä (tai jos et tee tarpeeksi tutkimusta), saatat päätyä huijaamaan.

Myös ilmainen pilvikaivos on yleensä huomattavasti hitaampi prosessi kuin maksettu versio. Se saattaa kestää kuukausia loppuun asti, kunnes huomaat mahdollisia voittoja.

Sanotaan, että katetaan joitain suosituimpia sivustoja pilvikaivostoimintaan Litecoin. Luetteloa ei ole koottu mihinkään tiettyyn järjestykseen.

Kaivoslautojen vuokrat

Kaivoslautojen vuokrat on yhdysvaltalainen pilvikaivospalvelu. Ne tarjoavat monenlaisia ​​(alt) kolikoita kaivokseksi, mukaan lukien Litecoin.

Litecoin-pilvikaivos: Mining Rig Rentals.

Sivusto on huomionarvoinen, koska sillä ei ole vähimmäistilauksia matala vetäytymisen vertailuarvo, se maksaa voitot jopa 12 tunnissa vuokran päättymisestä ja käsittelee maksut erittäin nopeasti.

Sivusto tarjoaa myös erilaisia ​​kaivosaltaita, joista valita – ilmaiseksi. Yksi ainoa haittapuoli on, että se kamppailee suunnitteluosastolla – sivuston laatu jättää silti toivomisen varaa.

Genesis Mining

Luultavasti tunnetuin sivusto tässä luettelossa, Genesis Mining on Hongkongissa sijaitseva pilvikaivosyritys. Ne ovat erittäin suosittuja cryptocurrency -maailmassa, lähinnä niiden kaivospalveluiden ja innovatiivisten, huipputekniikoiden ansiosta.

Litecoin-pilvikaivos: Genesis Mining.

Genesis Mining tarjoaa a laaja valikoima kaivossuunnitelmia, joten voit valita yhden mieltymystesi mukaan. Heillä on myös mahdollisuus tehdä oma, mukautettu suunnitelma, joka on mukava lisätty, yksilöllinen tarpeisiin perustuva ominaisuus.

Yhtiöllä on muutama valtava maatila hajallaan ympäri maailmaa. Tämä tehdään lähinnä turvallisuussyistä, mutta se tuo esiin Genesis-pilvikaivoksen negatiivisen osan – verrattuna muihin pilvikaivostoimintoihin, Genesis Mining on huomattavan kallista. Asiakkaat sanovat myös, että yritys voisi lisätä asiakastukeaan, sillä se on yleensä hidasta eikä siitä ole mitään apua.

Hashflare

Virossa toimiva yritys, Hashflare, on vuosien varrella rakentanut mainetta luotettavaksi, hyvämaineiseksi pilvikaivosyritykseksi. Palvelut, kuten Litecoin-pilvikaivos ja asiakastuki ovat täysin käytettävissä.

Litecoin Cloud Mining: Vaiheittainen opas

Vaikka Hashflare on viileä ja läpinäkyvä Litecoin-pilvikaivospalveluidensa avulla he veloittavat ylläpitomaksun. Kirkkaimmalla puolella yritys tarjoaa kuitenkin rajoittamattomia sopimuksia – voit ostaa sellaisen ja olla asetettu loppuelämäsi ajaksi!

Mukava hash

Toinen tuttu nimi kryptovaluutta maailmassa, Mukava hash tarjoaa korkean turvallisuustason ja vakaan järjestelmän kaikille, jotka ajattelevat potentiaaliseksi asiakkaaksi tulemista.

Mukava hash on ammattimaiset kryptovaluutta kaivostyöläiset, mutta monet ihmiset ajattelevat, että tämä pilvikaivospaikka ei vaikean rakenteensa vuoksi sovellu aloittelijoille. Toinen asia, joka kannattaa pitää mielessä, on, että vaikka voit kaivaa Litecoinia, yhtiö tarjoaa nyt vain Bitcoin-maksuja.

Oikean pilvikaivoksen isännän valitseminen

Nämä olivat vain muutama merkittävimmistä Litecoin-pilvikaivospalvelujen tarjoajista. On olemassa kymmeniä erilaisia pilvi kaivos isännät (molemmat vapaa ja maksetut), jotka haluavat tarjota maatiloja käytettävissänne. Niin monen valinnanvaralla, kuinka valita oikea isäntä Litecoinin pilvikaivokseen?

Ensinnäkin, pidä turvallisuus ensisijaisena prioriteettina valittaessa isäntä Litecoin-pilvikaivokseen. Kuvittele tilanne: valitset pilvikaivurin, maksat aloitusmaksun ja kuun lopussa huomaat, että paitsi voittosi ei ole varastettu, mutta joku murtautui pankkitilillesi (luottokortti, PayPal jne.) ja varastanut kaikki säästösi…

Kaikki tämä, koska et tehnyt tutkimusta ja valitsit epäluotettava, epäilyn arvoinen isäntä. Näetkö nyt turvallisuuden tärkeyden?

Litecoin-pilvikaivos: pilvikaivos.

Toinen asia, joka kannattaa pitää mielessä, on hajautusaste isäntäkoneista. Jos maatilan hajautusaste on todella matala, mutta hinnat että isäntä veloittaa ovat katon läpi, se on selkeä osoitus siitä, että jokin ei ole oikein. Tutki aina sopivia hajautusasteita erityyppisille lautoille tai ainakin tutustu online-foorumeihin.

Viimeiseksi, hanki a yleinen tunne yritykselle. Käy heidän sivustollaan (ja monissa sivuston osissa), katso heidän Tietoja-sivunsa, lue valkoinen kirja, tutki joitain merkittävimpiä ihmisiä, jotka työskentelevät siellä tai ovat jollain tavalla yhteydessä yritykseen.

Jos yrityksen tai sivuston yleiskuva tuo esiin luottamuksen tunteita, se on yleensä hyvä ratkaiseva tekijä. Aseta aina etusijalle läpinäkyvät isännät, sillä näillä yrityksillä on yleensä vähiten piilotettavaa.

Johtopäätös

Tässä vaiheessa sinulla todennäköisesti on oltava parempi ymmärrys / miten Litecoinin pilvikaivos toimii. Aluksi se voi olla hankalaa, mutta jos päätät siihen, huomaat sen nopeasti.

Vielä yksi vinkki, jonka voin antaa sinulle, on, että sinun tulee aina etsiä ensin paikalliset pilvikaivostyöläiset. Katso, onko maassasi (ehkä jopa kaupungissa?) Sellaista, ota yhteyttä heihin, ehkä jopa järjestä tapaaminen. Tällä on molemminpuolisia etuja – voit tukea paikallista yritystä, kun taas pilvikaivostoiminta saa asiakkaan. Lisäksi paikallisten yritysten saatavilla on yleensä enemmän tietoa kuin verkossa.

Litecoin-pilvikaivosten osalta pidä mielessä, että se on hidas prosessi. Toki se on paljon nopeampi kuin esimerkiksi Bitcoin, mutta huomattavien tulojen havaitseminen vie vielä jonkin aikaa. Tietenkin kaikki riippuu sinun tilaussuunnitelma – mitä enemmän rahaa maksat, sitä nopeammin saat hash-arvon, mikä lisää potentiaalisten ansioidesi nopeutta.

Jos päätät kaivaa Litecoin-pilvikaivokseen, toivotan sinulle onnea! Varmista myös, että pidät salausvaluuttasi turvallisissa varastotiloissa, kuten kylmissä lompakoissa (katso Ledger Nano X ja Trezor Model T).

Ledger Wallet Deal Active nyt:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map