MetaMask-lompakon tarkistus

Tänään tässä MetaMask lompakko Katsaus, aion kertoa sinulle jännittävä pala salaustekniikkaa. Me puhumme mistä se tuli, mitä se tekee, ja kuinka se toimii. Kerron myös sinulle, mitä sinun on tiedettävä aloittaa.

Esitän kaikki tärkeät kysymykset, kuten, on MetaMask-turvallinen ja mihin voin käyttää sitä? Kun olet lukenut, tiedät tarkalleen, miten MetaMaskia käytetään, ja mikä tärkeintä, haluatko käyttää sitä! Aloitetaan?

Ensimmäinen kysymys, johon on vastattava tässä MetaMask-lompakkokatsauksessa, on – mikä on lompakko?

Plussat

 • Avoin lähdekoodi
 • Yksityiset avaimet pidetään selaimessa
 • Helppokäyttöinen
 • Käytetään pääsemään Ethereumin estoketjuun

Haittoja

 • A "kuuma" lompakko – turvallisuusongelmat
 • Tukee vain Ethereum- ja ERC-20-rahakkeita

MetaMask-lompakon tarkistus: Mitä ovat kryptovaluutta-lompakot?

Jotkut ihmiset ajattelevat sitä salauksen lompakot kaupassa kryptovaluutta. Tämä on järkevää, koska näin toimii taskussa oleva lompakko. valitettavasti, se ei ole totta. Sen sijaan kryptovaluutta-lompakot yksinkertaisesti tallentaa tiedot noin kryptovaluutta.

Salausvaluutat ovat olemassa vain valtavissa tietokannoissa, joita kutsutaan kirjanpidot. Nämä kirjanpitotiedot ovat ennätys kaikista koskaan tehdyistä kryptovaluuttatapahtumista. Suosituinta salausteknologiaa kutsutaan estoketju.

MetaMask-lompakon tarkistus: Ledger Nano S.

Haluatko tietää enemmän blockchain-tekniikasta? Katso meidän "Blockchain selitetty" opas.

Kryptovaluutta voi olla muutti lohkoketjun ympärillä, mutta se ei voi koskaan lähteä se. Et voi nostaa kaikkia kolikoitasi ja viedä niitä kotiin! Käyttäjät siirtävät kryptovaluuttansa lohkoketjun ympäri käyttäen julkinen ja yksityiset avaimet. Nämä tiedot on tallennettu salauslompakkoihin. Katsotaanpa nopeasti julkisten ja yksityisten avainten välinen ero:

 • Julkiset avaimet kuka tahansa voi nähdä. Ne toimivat samalla tavalla kuin sähköpostiosoitteesi. Kun joku haluaa lähettää sinulle kryptovaluutan, hän lähettää sen julkiseen avaimeesi.
 • Yksityiset avaimet ei pitäisi näkyä kenellekään muulle. Jos julkiset avaimesi ovat kuin sähköpostiosoite, yksityiset avaimesi ovat kuin salasana. Kuinka osoitat, että sähköpostiosoite on sinun? Sinulla on salasana!

Yksityiset avaimet ovat ainoa tapa todistaa kryptovaluuttojen omistajuus. Siksi on niin tärkeää, että ne säilytetään turvallisesti siellä, missä kukaan ei pääse niihin! Tarjolla on useita erilaisia ​​lompakoita – asettakaamme ne edelleen MetaMask-lompakkokatsaukseen.

Lompakon tyypit

MetaMask-lompakon tarkistus: USB-logo.Laitteiston lompakot

He ovat irrotettavat tallennuslaitteet kuten USB-tikut. Ne ovat erittäin turvallisia, mutta voivat olla kalliita. Ne ovat eräänlainen kylmäsäilytys, kun ne pitävät yksityiset avaimesi offline-tilassa.

MetaMask-lompakon tarkistus: maapallon logo.Web-lompakot

Niitä voidaan käyttää monissa eri laitteissa, mutta hakkerit voivat joutua hyökkäyksen kohteeksi. Verkkolompakot tunnetaan nimellä kuuma varastointi.


MetaMask-lompakon tarkistus: työpöydän logo.Työpöydän lompakot

Ne asennetaan suoraan tietokoneellesi. Niitä voidaan käyttää vain tietokoneessa, johon ne on asennettu. Ne ovat turvallisempia kuin verkkolompakot, mutta eivät yhtä turvallisia kuin laitteistolompakot tai paperilompakot.

MetaMask-lompakon tarkistus: paperinen lompakon logo.Paperilompakot

Ne ovat paperinpaloja, joihin avaimet on painettu. He ovat erittäin turvallinen, älä vain kaada kahvia heille! Jälleen yksi toinen muoto kylmävarasto koska yksityinen avain on tallennettu offline-tilaan.

On erittäin suositeltavaa, että käytät aina useampaa kuin yhtä lompakkoa salaustietojesi tallentamiseen. Jos joku epäonnistuu, hakkeroidaan tai katoaa, sinulla on ainakin varmuuskopio! Joten millainen lompakko on MetaMask?

Viimeisin löydetty Ledger Wallet -kuponki:

Mikä on MetaMask?

Metamask on kryptovaluutta lompakko, jota voidaan käyttää Kromi, Firefox ja urhea selaimet. Se on myös selainlaajennus. Tämä tarkoittaa, että se toimii kuin silta normaalien selainten ja Ethereum estoketju.

Ethereum-lohkoketju on verkko, jossa käyttäjät voivat rakentaa omia sovelluksiaan (joita kutsutaan dAppsiksi) ja kryptovaluutat. Ethereum antaa myös käyttäjilleen mahdollisuuden kirjoittaa kutsutut transaktio-ohjeet älykkäät sopimukset. MetaMaskia voidaan käyttää avainten tallentamiseen vain Ethereumin kryptovaluutoille.

MetaMask-lompakon tarkistus: MetaMask-logo.

Ethereumin kryptovaluutta kutsutaan Eetteri. Muita Ethereum-lohkoketjuun rakennettuja kryptovaluuttoja kutsutaan rahakkeet. Suurinta osaa Ethereum-lohkoketjuun rakennetuista tunnuksista kutsutaan ERC-20-rahakkeet koska he noudattavat Ethereumin kehittäjien asettamia sääntöjä uusien kryptovaluuttojen luomiseen.

Niin, MetaMask-lompakko voidaan käyttää Ether- ja ERCi20-merkkien avainten tallentamiseen päälle kolme eri selainta. Sen avulla käyttäjät voivat myös selata Ethereum-lohkoketjua tavallisella selaimella. Mitä muita ominaisuuksia sillä on? Ja ovatko he hyviä? Tämän selvittämiseksi jatkamme MetaMask-lompakon tarkistusta ja keskitymme ensin hyviin asioihin.

Vertaa MetaMaskia rinnakkain muihin

Tiesitkö?

Vertaa MetaMaskia rinnakkain muihin

Kaikki salausvaihdot voivat näyttää samanlaisilta kuin sinä, mutta ne ovat EI kaikki samalla tavalla!

Joo! Näytä vertailukaavio

MetaMask: Hyvä juttu

Joten – hyvää kamaa. Tässä on joitain avainedut mainitaan usein käyttäjien MetaMask-lompakon arvosteluissa:

 • Avatalähde: Tämä tarkoittaa, että kaikki MetaMask-koodi on verkossa ja ilmainen ja käytettävissä. Voit rakentaa oman version kotona! Vitsin, älä tee sitä. Tarkoitan, että voisit, mutta älä. Yhteisö voi tarkistaa ja päivittää avoimen lähdekoodin ohjelmistoja, mikä tarkoittaa, että sitä voidaan jatkuvasti parantaa.
 • HD-asetukset: Hierarkkiset deterministiset asetukset auttavat käyttäjiä varmuuskopioida tilinsä. He tekevät tämän antamalla käyttäjälle luettelon sanoista, joita kutsutaan siemenlauseiksi. Aloituslausekkeita voidaan käyttää kadonneiden tilitietojen palauttamiseen.
 • Sisäänrakennettu kolikoiden osto: MetaMask linkittää suoraan kaksi vaihtoa mistä käyttäjät voivat ostaa kryptovaluutta. Käyttäjät voivat valita Kolikkopohja ostaa Ether ja MuotoVaihto ostaa Ether- tai ERC-20-rahakkeita.
 • Asiakaspalvelu: MetaMask haluaa saada mahdollisimman monen ihmisen mukaan Ethereum-verkostoon. Siinä on videoesittely sen kotisivulta ja yksityiskohtaisen tukisivun.
 • Yksinkertainen käyttöliittymä: Kun se on asetettu, MetaMask on erittäin helppo käyttää – tämä on mielipide, jota myös muut käyttäjien MetaMask-lompakkoarvostelut toistavat. Kaikki sen ominaisuudet on määritelty selkeästi, joten valuutan lähettäminen ja vastaanottaminen on helppoa myös aloittelijoille!
 • Paikallinen avaintallennus: Jotkut lompakon tarjoajat tallentavat avaimet omilla palvelimillaan. Tämä on yleistä vaihdoissa, jotka tarjoavat lompakoita, kuten Kolikkopohja. MetaMask-avaimet tallennetaan käyttäjän omaan selaimeen, ei mihinkään etäpalvelimeen. Tämä antaa käyttäjälle paremman hallinnan julkisiin ja yksityisiin avaimiinsa.
 • Yhteisö: MetaMask on tärkeä osa Ethereum-yhteisöä. Sillä on yli miljoona aktiivista käyttäjää ja on melkein 70 000 seuraajaa Twitterissä.

Se on paljon hyviä juttuja! Miten pahaa kamaa?

MetaMask: Huono juttu

Kaikki ei kuitenkaan ole täydellistä kyseisen työkalun kanssa, ja se olisi käsittämätöntä MetaMask lompakon tarkistus, jos emme mainitse joitain sen merkittävimmät puutteet.

 • Selaimen käyttö: MetaMaskilla ei ole pääsyä mihinkään tietoihisi, mutta selain, johon se on asennettu, toimii. Selaimesi ei pääse yksityisiin koodeihisi, mutta se voi kerätä tietoja siitä, milloin ja miten käytät sovellusta. Mozilla ja Google eivät ole kovin suosittuja salausyhteisössä. Monet salauksen käyttäjät tuntevat olonsa epämukavaksi antaessaan näiden yritysten kerätä tietoja heistä. Tämä voi estää joitain potentiaalisia käyttäjiä kokeilemasta MetaMask-lompakkoa.
 • Verkossa: Verkkolompakoilla on etuja ja haittoja. Yksi tärkeimmistä haitoista on turvallisuus. Hakkerit ovat vaarassa altistaa kaikki verkossa tallennetut tiedot kuin offline-tilassa tallennetut tiedot. MetaMask ei yksinään tarjoa tarpeeksi turvallisuutta. Muistaa, käytä aina useampaa kuin yhtä lompakkoa.

Nyt tiedät vähän siitä, mistä käyttäjä puhuu MetaMask-lompakon arvosteluissa. Miten se vertaa muihin Ethereum-lompakkoihin? Katsotaanpa ulos MetaMask vs. MyEtherWallet.

MetaMask VS MyEtherWallet

MyEtherWallet on yksi eniten käytettyjä Ethereum-lompakoita. Se on online-alusta, mutta ei ole vain verkkolompakko. Ajattele MyEtherWalletia enemmän lompakon generaattori. Se on foorumi, jossa käyttäjät voivat luoda omat lompakot ja pääset käyttämään Ethereumin estoketjua. Käyttäjät voivat tarkastella missä tahansa Ethereumin yksityisessä avaimessa olevia salausvaluuttojaan MEW: n avulla.

MetaMask-lompakon tarkistus: MyEtherWallet.

Lompakon käyttäjät luovat antaa heille täydellinen hallinta heidän avaimensa. Niitä voidaan käyttää kuumana tai kylmänä varastona. MetaMaskia voidaan käyttää vain kuumavarastointiin. MyEtherWalletia voidaan käyttää myös koko solmun lompakkona. Tämä tarkoittaa, että se on kytketty suoraan Ethereum-lohkoketjuun ja tallentaa koko pääkirjan laitteellesi.

MetaMask kommunikoi Ethereum-pääkirjaan kutsutun järjestelmän kautta Infura. Tämä tarkoittaa, että se luottaa muihin tietokoneisiin pitämään sen ajan tasalla Ethereum-verkon kanssa. Täyssolmujärjestelmät ovat yleensä parempia kuin järjestelmät, joihin liittyy luotettavia välikäsiä kuten Infura.

MetaMask-lompakon tarkistus: MetaMask.

MyEtherWalletiin voidaan käyttää jopa pääsyä kirjoita älykkäitä sopimuksia, MetaMask ei voi. Joten onko MyEtherWallet parempi kuin Metamask? Joillakin tavoin on kuitenkin, että molemmat alustat ovat riittävän joustavia käytettäväksi yhdessä. Yhdistettynä nämä kaksi järjestelmää tarjoavat vaikuttavan lompakkopaketin.

Joten, älä ajattele sitä MetaMask VS MyEtherWalletina, koska he ovat samassa joukkueessa!

Palataan nyt takaisin varsinaiseen MetaMask-lompakon arvosteluun. Seuraavaksi haluan puhua MetaMask-lompakon turvallisuus.

MetaMask Security

Siellä on yksi hyvin tärkeä kysymys, jonka sinun tulee kysyä itseltäsi, kun päätät lompakon lataamista tämän MetaMask-arvostelun lukemisen jälkeen: onko MetaMask turvallinen?

MetaMask ei ole kärsinyt merkittävistä hakkeroista. Se käyttää HD-varmuuskopiointiasetuksia ja sillä on vahva kehittäjien yhteisö, joka päivittää avoimen lähdekoodinsa. Lompakko on kuitenkin verkossa, joten se on enemmän vaarassa kuin laitteistolompakot ja muut kylmävarastot.

Taulukko: Coinbase Walletin ja MetaMaskin turvaominaisuudet

MetaMask-lompakon yleisin riski on tietojenkalasteluhyökkäykset. Tietojenkalasteluhyökkäys on huijaus hakkereiden varastama henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten käyttäjänimiä ja salasanoja.

Tietojenkalasteluhyökkäys MetaMask-lompakkoon toimisi näin:

Gene työskentelee kannettavalla tietokoneellaan, jonka selaimessa on useita välilehtiä. Hän avaa MetaMask-lompakonsa tehdäkseen liiketoimen. Hyökkääjä käyttää avoimia välilehtiä nähdäkseen, että Gene käyttää MetaMaskia.

Hyökkääjä lähettää Genelle ponnahdusikkunan sanomalla, että hänen tapahtumansa on epäonnistunut. Tätä tapahtuu joskus, joten Gene ei ole huolestunut. Hän antaa salasanansa uudestaan ​​tapahtuman. Hyökkääjällä on nyt pääsy Genen lompakkoon.

Tällainen hyökkäys on melko yleinen verkkolompakoiden kanssa. MetaMask kehittää korjauksia tällaiselle ongelmalle, mutta käyttäjät ovat vastuussa omasta turvallisuudestaan, joten pidä huolta! Vain MetaMaskia käytettäessä käytä yhtä välilehteä kerrallaan – tehdä liiketoimia ja Pidä lompakko lukittuna kun et käytä sitä.

Joten, onko MetaMask turvallinen? Vastaus on hermostunut kyllä. Verkkolompakot ovat vain yhtä turvallisia kuin niiden käyttäjät. Joten, jos suoratoistat laittomasti Valtaistuinpeli-jaksoja avoimella MetaMask-lompakolla ja eetterisi katoaa, älä sano, etten varoittanut sinua!

Nyt kun olemme keskustelleet vakavasti selaimen turvallisuus, pääsemme tämän MetaMask-lompakon tarkistuksen hauskempiin osiin – nimittäin kuinka MetaMask asetetaan ja miten MetaMaskia käytetään.

MetaMaskin asettaminen

1. Tarvitset yksi kolmesta selaimesta Mainitsin aiemmin. Avaa valitsemasi selain.

2. Siirry kohtaan MetaMask-kotisivulta ja lisää laajennus käyttämällesi selaimelle.

MetaMask-lompakon tarkistus: ETH: n ostaminen selaimelta.

3. Selaimeesi tulee Metamask-kuvake. Napsauta kettu-kuvaketta avataksesi sovelluksen.

4. Napsauta sitten "Luo uusi Holvi" ja aseta vahva salasana.

MetaMask-lompakon tarkistus: sisäänkirjautuminen.

5. Sinulle näytetään nyt 12 siemenlauseesi. Kirjoita nämä muistiin ja pidä ne turvallisessa paikassa. Tämä on erittäin tärkeää!

MetaMask-lompakon tarkistus: 12 turvasanaa MetaMaskille.

6. Kun olet tehnyt tämän, napsauta "Olen kopioinut sen turvalliseen paikkaan".

MetaMask-lompakon tarkistus: varoitusviesti.

Se siitä! Olet nyt ylpeä MetaMask-lompakon omistaja. Oletko valmis aloittamaan sen käytön? Jatka MetaMask-lompakon tarkistusta keskustelemalla työkalun käytöstä.

Kuinka käyttää MetaMaskia?

Ether- ja ERCi20-rahakkeiden ostaminen ja lähettäminen MetaMaskin avulla on nopeaa ja helppoa.

1. Voit ostaa eetteriä tai rahakkeita napsauttamalla "Ostaa" ja valitse jompikumpi Kolikkopohja tai Shapeshift rahoittaa tilisi.

MetaMask-lompakon tarkistus: MetaMaskin käyttäminen.

2. Voit lähettää Ether- ja ERC-20-rahakkeita napsauttamalla "Lähettää", kirjoita osoite, johon haluat lähettää, sekä summa. Vahvista sitten tapahtuma napsauttamalla "Hyväksyä".

MetaMask-lompakon tarkistus: tapahtumavahvistukset.

Nyt tiedät kuinka käyttää MetaMaskia, voit myös ostaa, lähettää ja vastaanottaa Ether- ja ERC-tunnuksia helposti. Se ei kuitenkaan ole kaikki, mitä MetaMask voi tehdä. Ennen kuin menet, haluan näyttää sinulle muutamia muita tapoja, joilla voit käyttää uutta MetaMask-lompakkoasi.

Ethereumin tutkiminen MetaMaskin avulla

Missä MetaMask on paras? No, MetaMask-lompakon käyttäjäarvosteluista päätellen, parasta tässä työkalussa on se, että voit tutkia Ethereum-lohkoketjun dAppsia sen kanssa. Salakirjoille aloittelijoille se on hieno esittely lohkoketjuun, koska käytät selainta, johon olet tyytyväinen.

Yksi dApp jota käytetään usein MetaMask on MyEtherWallet, josta puhuin "MetaMask VS MyEtherWallet" -osiossa. Joten mitä muita dApps-sovelluksia voit tutkia MetaMaskilla?

 • CryptoKitties on dApp, jossa voit suunnitella ja vaihtaa sarjakuvapentuja. Se on luultavasti tunnetuin dApp Ethereum-verkossa. Suloisten CryptoKitties-tiedostojen luominen on helppoa MetaMaskin avulla, ja niin myös niiden myyminen rasvaa voittoa varten!
 • Digitaalinen taide on yhä suositumpi. Järjestetään huutokauppoja, joissa käyttäjät voivat ostaa ja myydä ainutlaatuisia keräilyesineitä. Blockchain-tekniikan avulla taiteilijat voivat tuottaa teoksia, joita ei voida kopioida. MetaMaskilla voit tehdä tarjouksen Banksyn blockchainista hetkessä!
 • Blockchain-pelihallit rakennetaan, missä pelaajat voivat käyttää eetteriä ja rahakkeita osallistumaan videopeliturnauksiin. Sivustot, kuten Eterplay vaatii MetaMask-kirjautumisen liittyäksesi hauskaan.

Sinulla on se – nämä ovat joitain suosituimpia dApps-sovelluksia, joista jotkut käyttäjien MetaMask-lompakkoarvostelut mainitsevat ja joista yleensä puhutaan.

Päätelmät

MetaMask on tärkeä osa Ethereum-verkostoa. Sen avulla salauksen aloittelijat voivat ottaa ensimmäiset askeleensa blockchain-maailmaan. Sen toiminta lompakkona on toissijainen sen roolissa silta Ethereumiin.

Lompakkona MetaMask on täydellinen kumppani tuotteelle, kuten MyEtherWallet. En usko, että MetaMaskilla on riittävän vahvat turvaominaisuudet yksin. Suosittelisin vain pienten määrien salauksen tallentamista MetaMask-lompakkoon.

Taulukko: MetaMask verrattuna Ledger Nano X: ään

Paras tapa käyttää Metamaskia on kauppa kolikoille, joita tarvitset nauttiaksesi Ethereum dApps -sovelluksesta. Ajattele sitä kuin muutospussi, jonka voit viedä pelihalliin tai huvipuistoon. Ota tarpeeksi hauskaa, mutta enempää kuin sinulla on varaa menettää!

Toivon, että olet valmis kokeilemaan MetaMaskia. Jos olet kuitenkin epävarma ja haluat kokeilla luotettavampia salauslompakoita, voit tarkistaa niistä luettelon tässä.

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map