Mikä on Dogecoin? Aloittelijan opas

Jos ihmiset tietävät vain yhden asian kryptovaluutta, sitten se yksi asia olisi kyse Bitcoin. Jos Bitcoin olisi poptähti, se olisi Elvis, Beatles ja Michael Jackson kaikki yhdessä. Se voi jopa olla Taylor Swift yhtä hyvin! Silti olemme täällä selvittääksemme mikä on Dogecoin, joten aloitetaan.

Ihmisillä on tapana puhua paljon Bitcoinista. Se voi olla helppo unohtaa on satoja muita kryptovaluuttoja. Jotkut näistä kryptovaluutoista voi olla jopa parempi kuin Bitcoin.

Mutta kryptovaluutat eivät ole vain digitaalisia resursseja, ne voivat olla myös yhteisöjä.

Yksi altcoin kasvavan yhteisön kanssa Dogecoin. Tässä oppaassa aion kertoa sinulle, kuinka Dogecoin aloitti, miten sitä käytetään ja miksi se on suosittu. Joten, kun joku kysyy sinulta, “mikä on Dogecoin?”, Sinulla on vastaus.

Ei vain sitä, mutta kun olet lukenut tämän oppaan, voit myös hanki itsellesi Dogecoin, ja myös tietää mihin se voidaan tallentaa, liian!

DOGE-kryptovaluutta kukoistaa tällä hetkellä, vain katsoa kuinka hinta hyppäsi muutamassa päivässä!

Osta Dogecoin: Dogecoin-hinta.

OSTA Dogecoin Binancesta heti!

Dogecoinin tarina alkaa vuonna 2013, joten aloitetaan siitä…

Etsitkö turvallisinta paikkaa ostaa BTC? Olen kerännyt alla olevat parhaiten arvioidut salausvaihdot, jotka hyväksyttiin turvallisimmiksi alustoiksi BTC: n ostamiseen, joten katsokaa.

Palveluntarjoajan Visa / Mastercard Saatavilla oleva salaus Tuloksemme Coinbase-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 lisää

9.8 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Binance-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 lisää

9.6 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Coinmama-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +7 lisää

9.4 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Kraken-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • DASH
 • + 37 lisää

9.1 Lue arvostelu Vieraile sivustolla eToro-arvostelu JOO


 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +3 lisää

8.6 Lue arvostelu Vieraile sivustolla KuCoin-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 lisää

8.5 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Gemini Exchange -katsaus JOO

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +21 lisää

8.4 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Suosituin 729 arvostelua 9.8 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu Editor’s Choice 1279 arvostelua 9.6 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 816 arvostelua 9.4 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 1174 arvostelua 9.1 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 453 arvostelua 8.6 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 563 arvostelua 8.5 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 603 arvostelua 8.4 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu

Plussat

 • Hyvin yhteisövetoinen kryptovaluutta
 • Tarkoitettu kouluttaa blockchain-tekniikkaa
 • Useita hyväntekeväisyyslahjoituksia yhteisö

Haittoja

 • Suuri volatiliteetti
 • Enemmän a "vitsi" kolikko
 • Hyvin yhteisöriippuvainen

Mikä on Dogecoin? Wow-kolikon tarina

Joulukuun 2013 loppuun mennessä yksi bitcoin oli arvoinen 1083,14 dollaria. Maailma alkoi ottaa salausvaluutta vakavasti. Billy Markus ja Jackson Palmer ajatteli, että kryptovaluutta otettiin liian vakavasti. He ajattelivat, että salauksen tulisi olla hauskaa eikä vain rahaa. Joten he päättivät luoda oman kolikon. Joten mikä tämä hauska kolikko on? Mikä on Dogecoin?

Mikä on Dogecoin: Dogecoin-logo.

Dogecoin lanseerattiin 6. joulukuuta 2013. Sen maskotti on suosittu Shiba Inu -koiran meme ja tapa, jolla se kirjoitetaan ja lausutaan, lainataan Internet-nukketeatterista. Siistiä, eh?

Internet innostui tästä rohkeasta, uudesta kolikosta ja alkoi kysyä: “No, mikä on Dogecoin?”. Yksi vastaus on – se on kolikko, jossa on koira! Mutta se ei ole koko tarina.

Pienestä vitsistä alkanut on nyt tullut valtava salausyhteisö. Dogecoin tunnetaan yleisesti nimellä “ystävällinen” kolikko, ja hyvästä syystä. Menestyksestään lähtien, Dogecoin on tunnettu hyväntekeväisyyteen liittyvistä lahjoituksistaan ​​ja muista hyvistä syistä.

Dogecoinin fanit kutsuvat itseään Shibesiksi! Heillä on jopa oma shibekieli. Se koostuu hauskoista rikki englanninkielisistä termeistä ja lauseista, kuten “niin hämmästyttävä”, “paljon kiitollinen” ja “monet teokset”. On jopa Shibe-meme generaattorit voit kokeilla. Tämän tein juuri sinulle!

Mikä on Dogecoin: Doge-meme.

Dogecoin-fanit ovat erityinen ryhmä, ja he ovat käyttäneet Dogecoinia tekemään erityisiä asioita. Mitä asioita kysyt? Jatka lukemista!

Kuinka Dogecoinia käytetään?

Nyt tiedät vähän siitä, mikä on Dogecoin, katsotaanpa miten sitä käytetään. Dogecoin-yhteisö käyttää kokoaan tukemaan hyviä asioita kaikkialla maailmassa.

 • Vuonna 2014 Dogecoin-yhteisö nosti 50000 dollaria auttaa lähettämään Jamaikan kelkkajoukkue Sotšin talviolympialaisiin.
 • Sillä Maailman vesipäivä (22. maaliskuuta 2014), uskollinen Shibes nosti 30000 dollaria auttaa rakentamaan puhtaan veden kaivoja Tanan laaksoon Keniassa.
 • Shibes on kokeillut jopa NASCARia (Pohjois-Amerikan Stock Car Auto Racing). Maaliskuussa 2014 Shibes maksoi 55 000 dollaria sponsoroimaan kuljettaja nimeltä Josh Wise. Wise kilpaili Dogecoin-teemalla!

Dogecoinilla on laaja seuraaja myös sosiaalisessa mediassa. Reddit isännöi vilkasta Shibe-ryhmää, joka voi kertoa toisilleen Dogecoinilla hyvän sisällön lähettämisestä. He voivat myös käyttää alustaa kerätä rahaa hyviin tarkoituksiin. Dogecoin-hyväntekeväisyysjärjestöt, jotka käyttävät Redditiä alustana, ovat Sukat kodittomille ja DogePizza.

Joten, nyt tiedät Dogecoinin tarinan ja miten sitä käytetään. Tiedät myös, että sillä on paljon faneja, mutta kuinka suuri Dogecoin on valuutta? Katsotaanpa numeroita.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Mikä on Dogecoinin arvoinen?

Lyhyt vastaus on, ei kovin paljon. Tänään (19.8.2020) yksi Dogecoin on vain arvoinen 0,003410 dollaria!

kuitenkin, Dogecoinilla ei ole toimitusrajaa. Tämä tarkoittaa, että Dogecoinia on loputon määrä, joten hinta ei nouse yhtä paljon kuin muut kolikot Litecoin ja Bitcoin joiden toimitukset ovat rajalliset.

Bitcoineja tulee olemaan vain 21 miljoonaa. Niitä on kuitenkin melkein 114 miljardia Dogecoinia liikkeessä juuri nyt. Tämä tekee Dogecoinista loistavan pienissä transaktioissa, minkä vuoksi sitä käytetään kaatopaikalle ja lahjoituksiin.

Mikä on Dogecoin: Dogecoin näppäimistöllä.

Joten yhden Dogecoinin hinta on alle yhden sentin, mutta se ei tarkoita, että Dogecoin olisi arvoton. Dogecoinin markkinaosuus on 330 900 232 dollaria tänään, mutta se oli yli miljardi dollaria vuonna tammikuu 2018!

Huomautus: Markkina-arvo (tai markkina-arvo) on se, mitä markkinoilla olevien kolikoiden kokonaismäärä on arvoltaan.

Kaikki nämä numerot ovat hauskoja (eikö?), Mutta miten Dogecoin-tapahtumat todella toimivat? Katsotaan.

Teknologia Dogecoinin takana

Haluatko tietää, mikä on Dogecoin-tekniikka? No, kaikki kryptovaluutat perustuvat blockchain-tekniikka. Lohkoketjut ovat valtavia digitaalisia tietokantoja (joskus kutsutaan pääkirjoiksi), jotka tallentavat tapahtumatiedot. Jokainen tapahtuma, joka on tehty Dogecoinilla, tallennetaan Dogecoin-lohkoketjuun.

Blockchain-tietoja ei kuitenkaan ole tallennettu yhteen paikkaan, vaan ne on tallennettu kaikkialle tuhannet tietokoneet soittivat solmut. Siksi kutsutaan estoketjuja hajautetut verkot. Lohkoketjut eivät toimi keskitetyllä palvelimella.

Mikä on Dogecoin? Aloittelijan opas

Katsotaanpa, miten tapahtuma toimii Dogecoin-lohkoketjussa. Käytän Dogecoinin kansainvälisiä perustajia esimerkkinä:

Jackson asuu Australiassa. Billy asuu Amerikassa. Kuvittele, että Jackson haluaa lähettää Billylle rahaa käyttämättä pankkia tai maksamatta vaihtopalkkioita. Jackson päättää käyttää Dogecoinia.

 1. Jackson lähettää 10 DOGE: n Billylle.
 2. Dogecoin-lohkoketjun tietokoneet (solmut) tarkistavat, että Jacksonilla on 10 DOGE-lähetystä. Jos yli puolet verkon solmuista on samaa mieltä siitä, että Jacksonilla on 10 DOGE lähetettävissä, tapahtuma voi tapahtua. Tapahtuma voidaan nyt lisätä lohkoketjuun.
 3. Billy saa 10 DOGE.

Solmut saavat palkkion tapahtumien tarkistamisesta. Palkinto on uusi Dogecoin. Tätä kutsutaan kaivokseksi. Mikä on Dogecoin-kaivostoiminta?

Dogecoin-kaivostoiminta

Kun solmu yrittää vahvistaa Dogecoin-tapahtumaa, se osallistuu eräänlaiseen arpajaisiin. Tähän arpajaiseen kuuluu koodin arvaaminen, joka annetaan uusimmalle tapahtumalohkolle, joka on lisätty lohkoketjuun. Jos oikean koodin tuottavan solmun palkinto (tai palkkio) on 10000 DOGE.

Tämä Dogecoin-arpajaiset tapahtuvat kerran minuutissa. Tämä tarkoittaa, että uusi Dogecoin-tapahtumien sarja vahvistetaan joka minuutti.

Mikä on Dogecoin: Dogecoin-kaivostoiminta.

Dogecoinin tapahtuma-aika on paljon nopeampi kuin joko Bitcoin tai Litecoin. Tämä on toinen syy, miksi siitä on tullut niin suosittu kuin nopea online-vihje tai lahjoitus.

Jotta esimerkin mukainen tapahtuma toimisi, Jackson ja Billy tarvitsevat muutakin kuin vain Dogecoin-lohkoketjun. Molemmat vaativat myös Dogecoin-lompakon. Nyt kun tiedät, mikä on Dogecoin-kaivos, selvitetään, mikä on Dogecoin-lompakko?

Dogecoin-lompakot

Salauslompakko ei ole kuin todellinen lompakko, jossa pidät paperirahaa ja metallirahoja. Kryptovaluutat ovat digitaalisia, mikä tarkoittaa ne ovat olemassa vain tietokoneissa. Salauslompakot ovat paikka, johon tallennat salauksen käyttämiseen tarvittavat tiedot. Nämä tiedot sisältävät julkiset avaimet ja yksityiset avaimet.

Huomautus: Julkinen avain on kuin sähköpostiosoite, johon kryptovaluutta voidaan lähettää. Kaikki verkon käyttäjät voivat nähdä sen. Yksityinen avain on kuin kyseisen sähköpostiosoitteen salasana. On erittäin tärkeää, että pidät yksityiset avaimesi turvassa!

Siellä on neljä erilaisia ​​Dogecoin-lompakoita, joista valita

 • Ohjelmistolompakot: Dogecoin tarjoaa kaksi ohjelmistolompakkoa ladattavaksi.
 • Dogecoin-ydin: Tämä sisältää koko Dogecoin-lohkoketjun. Lataaminen voi kestää kauan. Tämän avulla tietokoneestasi tulee Dogecoin-solmu.
 • MultiDoge: Tämä on kevyt. Tämä tarkoittaa, että se tallentaa tarpeeksi tietoa Dogecoinin käyttämiseen, mutta tietokoneestasi ei tule täyttä solmua.
 • Online-lompakot: Lompakot kuten Koiraketju antaa sinun käyttää Dogecoin-estoketjua tallentamatta mitään sitä tietokoneellesi.
 • Paperilompakot: Nämä ovat tulostettavat lompakot jota voit pitää kädessäsi. Tämä on turvallinen tapa tallentaa Dogecoin. Voit tehdä paperilompakon esimerkiksi netto.
 • Laitteiston lompakot: Nämä ovat irrotettavia laitteita, kuten USB-tikkuja. Ne voivat olla melko kalliita, Keepkey on 68 dollaria ja Ledger Nano on 96 dollaria. Nämä ovat jälleen turvallinen tapa tallentaa Dogecoin.
 • Nopea vinkki: On suositeltavaa käyttää erilaisia ​​lompakoita salausta tallentaessasi. Tämä estää kaiken Dogecoinisi varastamisen, jos joku hakkasi hakata lompakkoasi.

  Dogecoin-pörssit

  Kryptovaluutanvaihdot ovat verkkosivustoja, joilla voit ostaa ja myydä kryptovaluuttoja. Voit ostaa ja myydä Dogecoinia useimmissa salauspörsseissä. Joten mikä on Dogecoinin paras vaihto? Pörssit, joilla on korkeimmat Dogecoinin 24 tunnin kaupankäyntimäärät, ovat Bit-Z ja Bittrex.

  Tästä huolimatta paras paikka ostaa Dogecoinia nähdään edelleen Binance.

  Binanssin katsotaan usein olevan yksi parhaista salauksenvaihtofoorumeista, yleisesti. Se tarjoaa joitain hämmästyttäviä turvaominaisuuksia, ja isännöi paljon erilaisia ​​kryptokolikoita voit käydä kauppaa ja vaihtaa. Dogecoin on yksi niistä!

  Huomautus: 24 tunnin kaupankäyntimäärät ovat päivässä ostettujen ja myytyjen kolikoiden kokonaismäärä.

  Kun käytät kolikonvaihto, sinun täytyy maksaa palkkioita. Jos haluat saada ilmaisen Dogecoinin, voit käydä Dogecoin-hanassa. Dogecoin-hana on verkkosivusto, jossa voit tehdä tehtäviä ilmaiseksi Dogecoinia vastaan. Tehtäviin kuuluu: mainosten katselu, kyselyjen täyttäminen tai arpajaisten pelaaminen.

  Mikä on Dogecoin? Aloittelijan opas

  Saatat ajatella: “Hei, jos minun on tehtävä tehtäviä, Dogecoin ei ole oikeastaan ​​ilmainen!” Olisit oikeassa ajatellessasi sitä. Hanat eivät todellakaan anna ilmaista Dogecoinia, ja joskus ne eivät maksa lainkaan Dogecoinia!

  Tärkeää: Sinun on oltava hyvin varovainen käyttäessäsi Dogecoin-lompakkoa, vaihtoa tai hanaa. Itse asiassa sinun on oltava varovainen käsitellessäsi mitä tahansa kryptovaluutta-lompakkoa tai valuutanvaihtoa.

  Joten kuinka turvallinen Dogecoin on joka tapauksessa? Otetaan selvää.

  Onko Dogecoin turvallinen?

  Dogecoinilla on ollut useita turvallisuusongelmia sen käynnistämisestä lähtien.

  Koiran lompakko

  25. joulukuuta 2014 hakkeroitiin Dogecoin-lompakko nimeltä Dogewallet. Hakkerit varastivat 21 miljoonaa Dogecoinia, jonka arvo oli noin 12 000 dollaria. Tiedän mitä ajattelet. Kuka varastaisi söpöjä koirarahoja joulupäivänä? Se sanoi, että Dogecoin-yhteisö nosti 13 000 dollaria maksaa rahaa menettäneille käyttäjille takaisin.

  Mikä on Dogecoin: toinen Dogecoin-meme.

  51% hyökkäyksiä

  Blockchain-tekniikka on erittäin turvallinen. Dogecoin-blockchainia ei ole koskaan hakkeroitu. Kaikille lohkoketjuille – mukaan lukien Dogecoin – on kuitenkin vaarana 51%: n hyökkäykset.

  A 51% hyökkäys on silloin, kun yli puolet blockchainista kuuluu yhden henkilön tai ryhmän hallintaan. Jos näin tapahtui, kyseinen ryhmä voi lisätä virheellisiä tapahtumia estoketjuun. Tämä olisi petos ja olisi huono kaikille salausvaluutoille, jotka joutuivat tämän hakkeroinnin hyökkäyksen uhriksi.

  Kun Dogecoin käynnistettiin ensimmäisen kerran, se oli vaarassa 51%: n hyökkäyksestä. Tämän estämiseksi Dogecoinin kehittäjät rakensivat sulautetun kaivostoiminnan Litecoin vuonna 2014. Nämä kaksi valuuttaa voidaan nyt sekoittaa keskenään. Mikä tekee molemmista verkoista turvallisempia.

  Mikä on Dogecoin: Dogecoin ja Litecoin yhdistettiin.

  Moolah

  Syyskuussa 2017 Dogecoin-yhteisön jäsen pidätettiin Britanniassa petoksista. Ryan Kennedy avasi Dogecoin-pörssin Moolah käyttämällä nimeä Alex Green. Moolah meni konkurssiin ja uskotaan, että Kennedy on voinut varastaa käyttäjän rahat.

  Yhteisö oli luottanut Kennedyyn, ja hän valehteli heille. Sen uskotaan olevan ensimmäinen salauspetosoikeudenkäynti. Jackson Palmer jätti johtajan roolinsa Dogecoinissa huhtikuussa 2015. Hänellä on vihjasi että hän lähti Kennedyn ja Moolah-konkurssin takia.

  Nämä ongelmat osoittavat kahta asiaa:

  1. Blockchain-tekniikka on turvallista, mutta sen mukana tulevat asiat eivät ole aina täysin turvallisia.
  2. Dogecoin-yhteisö on vahva – sillä on ollut joitain ongelmia, mutta se jatkuu edelleen.

  Olen puhunut paljon Dogecoinin menneisyydestä. Joten mitä Dogecoin aikoo tehdä tulevaisuudessa?

  Mitä Dogecoin aikoo tehdä seuraavaksi?

  Dogecoinin kehittäjät eivät ole tehneet merkittäviä muutoksia kolikoihin vuodesta 2015 lähtien. Tämä tarkoittaa, että Dogecoin voi jäädä jälkeen ja siksi Shibes jättää Dogecoinin liittymään edistyneemmille alustoille, kuten Ethereum.

  Joten mitä Dogecoin tekee? Miksi päivityksiä ei ole tapahtunut? Valitettavasti Dogecoinilla on vain kolme kehittäjää, ja he ovat osa-aikaisia ​​vapaaehtoisia! Yksi Dogecoinin vahvuuksista on sen rento ja hauskaa rakastava yhteisö. Tämä on kuitenkin myös heikkous, koska muut valuutat ovat paljon ammattimaisempia.

  Mikä on Dogecoin: Dogecoin ja fiat-raha.

  Jopa Jackson Palmerilla on sanoi että kryptovaluutta on kupla. Hän on myös sanonut, että mikään tekniikka, jota ei ole päivitetty kolmen vuoden aikana, ei ole satojen miljoonien dollarien arvoinen.

  Huomautus: Kupla on tuote, jonka markkina-arvo on paljon korkeampi kuin sen todellinen arvo. Kun “kupla” ponnahtaa, markkina-arvo voi laskea hyvin nopeasti.

  Kaikki ei kuitenkaan ole huono! Yksi Dogecoinin kehittäjistä, Ross Nicoll, on sanoi että hän on työskennellyt päivityksen parissa. Tämän päivityksen pitäisi tehdä alustasta turvallisempi ja vakaampi. Se voi myös tarkoittaa, että Dogecoinin arvo voi nousta.

  Vertaa Dogecoinia rinnakkain muihin

  Tiesitkö?

  Vertaa Dogecoinia rinnakkain muihin

  Kaikki salausvaihdot voivat näyttää samanlaisilta kuin sinä, mutta ne ovat EI kaikki samalla tavalla!

  Joo! Näytä vertailukaavio

  Tällainen johtopäätös

  Kun kysymme, “mikä on Dogecoin?”, Vastaus on yksinkertainen. Dogecoin on yksi sadoista kryptovaluutoista, jotka seuraavat Bitcoinia salausvaihtomarkkinat.

  Kysymys, jonka meidän pitäisi kysyä, on “mitä Dogecoin tekee eri tavalla?” Vastaus tähän kysymykseen on tärkeämpi. Dogecoin rakentaa yhteisöä. Se rakentaa paikkaa, jossa ihmiset voivat pitää hauskaa, tehdä hyviä tekoja ja oppia kryptovaluutta.

  Jos haluat hankkia itsellesi Dogecoinia, prosessi olisi jotain tällaista:

  1. Ensinnäkin, rekisteröidy johonkin salausvaihto jotka tukevat ja tarjoavat Dogecoinia vaihtoehtona ostaa tai käydä kauppaa (ts. Binance).
  2. Suurimmalla osalla näistä alustoista sinun on rekisteröidy ja vahvista henkilöllisyytesi – tee niin.
  3. Tämän jälkeen löydät Dogecoinin yhdestä listasta.
  4. Valitse tapa, jolla haluat ostaa Dogecoinin (luotto- tai maksukortti, pankki- tai pankkisiirto jne.).
  5. Se siitä! Ainoa tehtävä jäljellä on nyt tallentaa uudet kolikot lompakossa. Turvallisin vaihtoehto olisi laitteistolompakkoTrezor on hyvä esimerkki.

  Ihmiset, jotka ostivat Dogecoin muutama päivä sitten tai jopa aikaisemmin onnistui kertomaan tulonsa!

  Osta Dogecoin: Dogecoin-hinta.

  Osta Dogecoin NYT!

  Blockchain on toistaiseksi tärkein 2000-luvun tekniikka, ja sillä on valta tehdä maailmasta parempi paikka. Se voi olla helppo unohtaa, koska kaikki, joista kuka tahansa puhuu, on Bitcoinin hinta!

  Dogecoin on salauksen juhla, se on blockchain-juhla ja kaikki kutsutut, myös sinä!

  Joten nyt, kun olet lukenut tämän oppaan, mikä on suosikkisi Dogecoinin käyttötapauksessa?

  Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map