Mikä on Ethereum?

Haluavat ostaa kryptovaluutta, ja miettinyt – mikä on Ethereum? Puhutaan!

Tervetuloa ystävät! Olet todennäköisesti täällä, koska heräsit tänä aamuna ja ajattelit itsellesi: “mikä on Ethereum ja miten Ethereum toimii?”.

Et ollut varma, joten kysyit naapuriltasi, eivätkä he myöskään tienneet! Se on kuitenkin okei – tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää jostakin maailman kiehtovin kryptovaluutta Ethereum.

Keskustelemme kaikesta siitä, mitä Ethereum on, aina siitä, miten se todella ostetaan ja mihin säilyttää äskettäin hankitut Ether-kolikot. Tässä muistiinpanossa voin kuitenkin kertoa sinulle etukäteen – parhaat paikat ostaa eetterirahoja sisältävät Kolikkopohja, Yksinkertainen ja Binance. Varastointi, kylmät lompakot ovat paras panoksesi – nimittäin, Ledger Nano S ja Trezor.

Etsitkö turvallisinta paikkaa ostaa BTC? Olen kerännyt alla olevat parhaiten arvioidut salausvaihdot, jotka hyväksyttiin turvallisimmiksi alustoiksi BTC: n ostamiseen, joten katsokaa.

Palveluntarjoajan Visa / Mastercard Saatavilla oleva salaus Tuloksemme Coinbase-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 lisää

9.8 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Binance-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 lisää

9.6 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Coinmama-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +7 lisää

9.4 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Kraken-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • DASH
 • + 37 lisää

9.1 Lue arvostelu Vieraile sivustolla eToro-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +3 lisää

8.6 Lue arvostelu Vieraile sivustolla KuCoin-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 lisää

8.5 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Gemini Exchange -katsaus JOO

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +21 lisää

8.4 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Suosituin 729 arvostelua 9.8 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu Editor’s Choice 1279 arvostelua 9.6 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 816 arvostelua 9.4 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 1174 arvostelua 9.1 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 453 arvostelua 8.6 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 563 arvostelua 8.5 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 603 arvostelua 8.4 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu

Plussat

 • Erittäin turvallinen
 • Paljon skaalautuvampi kuin Bitcoin
 • Älykkäät sopimukset, dApps
 • Vallankumouksellinen blockchain-tekniikka
 • Vahva kehittäjien tiimi projektin takana

Haittoja

 • Haihtuva
 • Kallis "kaasu" (kauppa) hinnat

Mikä on Ethereum: Lyhyt historia

Mikä on Ethereum: Vitalik Buterin.Vuonna 2012 17-vuotias, Vitalik Buterin esiteltiin Bitcoin isänsä ja kiinnostui sen tekniikasta hyvin. Vitalik aloitti Bitcoin Magazine -lehden kirjoittamisen ja ehdotti parannuksia Bitcoin-alustalle. Kun näitä parannuksia ei tehty, hän päätti tehdä sen sijaan oman kryptovaluuttansa.


Hänen ajatuksensa oli Ethereum, ja se julkaistiin vuonna 2015. Aloittamisensa jälkeen Ethereumin hinta on noussut paljon, ja sen markkina-arvo on nyt 44,7 miljardia dollaria (tämä on kaikkien Ethereum-valuuttojen kokonaisarvo tänään). Joten, miksi Ethereum nousee?

Mikä on Ethereum: Ethereum -markkinakartat Huomautus: Ethereumin ”markkina-arvo” on kaikkien eetterien kokonaisarvo. Eetteri on Ethereumin valuutta, kun taas Ethereum itse on foorumi.

Ethereum-tekniikalla on todelliset mahdollisuudet muuttaa maailmaa. Mikä on Ethereum tech ja mikä tekee siitä niin erikoisen, kysyt? Otetaan selvää!

Ethereum aloittelijoille

Huomautus: Jos et ole aloittelija, sinun kannattaa silti lukea tämä joka tapauksessa!

On helpompi vastata, “mikä on Ethereum?” jos kysymme ensin, “mitä Ethereum yrittää korvata?” Katsotaanpa esimerkki:

Matthew kirjoittaa opetusohjelmia Google-dokumenttien avulla. Hän voi muokata töitään ja jakaa sen kenen kanssa haluaa. Eräänä päivänä Google Docs hakkeroidaan tai hallitus kieltää sen, joten Matthew menettää kaiken työnsä.

Nyt Matthew päättää käyttää vain tekstinkäsittelyohjelmaa tietokoneellaan, joten hänen työnsä on turvallista. Mutta se ei ole turvallista, vai mitä? Matthew’n tietokone voi kadota, rikkoutua tai hakata siihen.

Matthew on nyt epätoivoinen, joten hän päättää myydä kannettavan tietokoneen ja ostaa sen sijaan lyijykynän, muistikirjan ja joitain postimerkkejä. Työ tehty!

Matthew’n ongelma on siinä, että hän haluaa mukavuus ja nopeus Internetistä, mutta hallinta ja turvallisuus lyijykynänsä ja paperinsa. Mutta mitä Ethereum aikoo tehdä asialle?

Mikä on Ethereum: pino eetterirahoja.

Ethereum tarjoaa tavan käyttää Internetin voimaa luottamatta sovelluksiin, kuten Facebook, Google, tai verkkopankkisi henkilökohtaisten tietojesi kanssa.

Sovellukset, kuten Facebook ja Google kerätä ja tallentaa miljoonien käyttäjiensä tietoja palvelimille. Tämä tarkoittaa, että käyttäjätietoja säilytetään hyvin pienessä määrässä paikkoja (tätä kutsutaan keskittämiseksi). Jos johonkin näistä sijainneista murtaudutaan, olemme kaikki suurissa vaikeuksissa!

Ethereum toimii poistamalla tarve luottaa useisiin sovelluksiin yksityisillä tiedoilla. Se tekee tämän kanssa hajauttaminen käyttämälläestoketjuTekniikkaa.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Blockchainin perusteet

Ethereumin Internet-versio on sellainen, jossa palvelimet ja pilvet korvataan solmuiksi kutsuttujen järjestelmien verkostolla. Solmut tallentaa ja ylläpitää jaettua tietokantaa nimeltä blockchain.

Verkossa on tuhansia solmuja, jotka kaikki tallentavat koko lohkoketjun. Mitä enemmän solmuja on, sitä turvallisempi verkko ja sen tiedot muuttuvat. Tähän tietueeseen kirjoittamasi tiedot voi ohjata vain sinä. Sitä ei ole tallennettu tietokoneellesi tai keskuspalvelimelle – se on tallennettu koko solmuverkostoon.

Lohkoketjussa olevat tiedot tarkistetaan konsensuksella. Se tarkoittaa, että yli puolet solmuista on samaa mieltä siitä, että tiedot ovat oikeita ennen kuin se päästetään estoketjuun.

Hakkerointi tällainen järjestelmä on melkein mahdotonta, koska joudut hallitsemaan yli puolta verkosta yksimielisyyden pakottamiseksi. Vaikka hallitsisitkin yli puolta verkosta, hyökkäyksen suorittaminen maksaisi niin paljon rahaa se ei olisi sen arvoista.

Kuten aiemmin mainitsin, Ethereum ei keksinyt blockchain-tekniikkaa, Bitcoin teki, mutta se käyttää ja parantaa sitä uskomattomilla tavoilla. Joten mikä on Ethereum-lohkoketju?

Huomautus: Lue meidän "Blockchain selitetty" opas lisää blockchain-tekniikasta.

Ethereum Explained: Blockchain 2.0 ja sen käyttötarkoitukset

Ethereum-lohkoketju (tai ‘Blockchain 2.0’, kuten sitä joskus kutsutaan) käyttää samanlaista tekniikkaa kuin Bitcoin, mutta se on edistyneempi. Se voi tehdä paljon enemmän kuin Bitcoin-lohkoketju. Se tekee tämän kahdella päätavalla.

Mikä on Ethereum: Ethereum-alusta.

Älykkäät sopimukset

Ethereum-lohkoketju on suunniteltu siten liiketoimet voivat tapahtua vain, kun tietyt ehdot täyttyvät. Näistä ehdoista päättäviä sääntöjä kutsutaanälykkäät sopimukset”. Se on olennainen osa Ethereumin kysymystä.

Esimerkiksi, Kuvittele myyntiautomaatti. Jos Peter haluaa karkkia baarista automaatista, hän tarvitsee tarpeeksi rahaa sen maksamiseen. Jos hänellä ei ole tarpeeksi rahaa, hän ei saa karkkia. Älykäs sopimus tälle tapahtumalle saattaa näyttää tältä:

JOS Peter laittaa 1 dollaria automaattiin, Sitten myyntiautomaatti antaa Peterille karkkipalkin.

Kun jokin näistä sopimuksista on kirjoitettu, sitä ei voi muuttaa. Siksi niitä kutsutaan luottamattomiksi liiketoimiksi. Sinun ei tarvitse luottaa verkon henkilöihin – jos sopimuksen ehdot eivät täyty, niin sitä ei tapahdu.

Kuvittele sitä! Luotettava maailmanlaajuinen verkko, joka ei koskaan mene offline-tilaan!

dApps

Mikä on Ethereum: Keskitetyt ja hajautetut sovellukset.

Hajautetut sovellukset (tai ”dApps”) ovat yksinkertaisesti sovellukset, jotka eivät toimi perinteisellä keskuspalvelimella. Sen sijaan, he juoksevat blockchainilla – käyttää sitä palvelimiensa hajauttamiseen.

dApps ovat Ethereumin suunnittelun ja sen uskomusten ydin. Ethereumin perustajat haluavat käyttäjien oppivan Ethereumia ja rakentamaan sitä. Joten toinen osa Ethereumin kysymyksestä on ehdottomasti dApps.

Ethereumilla on oma koodauskielensä Vakavuus. Vakautta käytetään dApps: n rakentamiseen. Koska vakavuus on kuin JavaScript (yksi yleisimmistä ohjelmointikielistä), se kannustaa kehittäjiä luomaan uusia ja jännittäviä dApps-sovelluksia.

Nämä dApps saattavat pian kilpailla keskitettyjen sovellusten kanssa (tai korvata ne) esimerkiksi teollisuudessa sosiaalinen media, sähköinen kaupankäynti, sähköposti, ja verkkopankki. On olemassa loputtomia mahdollisuuksia rakentaa dApps Ethereumin lohkoketjuun.

Nopea yhteenveto

Palataan nopeasti kysymyksemme ensimmäiseen osaan, jonka esitimme aiemmin: mikä on Ethereum?

Mitä olemme oppineet tähän mennessä?

Yksinkertaisesti sanottuna olemme oppineet sen Ethereum on lohkoketju, jonka avulla käyttäjä voi rakentaa älykkäitä sopimuksia ja dApps-sovelluksia – sillä on mahdollisuus muuttaa Internetiä ikuisesti.

Katsotaanpa ilman kysymystä toisesta osasta: miten Ethereum toimii, viipymättä ja meillä on melko selkeä käsitys Ethereumista?

Hieman tarkempaa tietoa: Kuinka Ethereum toimii?

Eetteri on Ethereumin valuutta. Joskus nämä kaksi ovat hämmentyneitä, mutta se on yksinkertaisempaa, jos yrität muistaa, että Ethereum on järjestelmä ja Ether on sen valuutta.

Mikä on Ethereum: Ethereumin varastointi.Jos haluat tehdä jotain järjestelmässä, tarvitset eetteriä. Eetteri polttoaineena Ethereum-järjestelmässä, ja tästä syystä sitä kutsutaan usein kaasuksi. Jokainen Ethereumin tapahtuma tarvitsee tietyn määrän “kaasua” työn suorittamiseksi. Mitä suurempi työ, sitä enemmän bensiiniä tarvitset.

Kysymykseen siitä, mikä on Ethereum ja miten se toimii, liittyy usein Ethereum VS Bitcoin -kysymys. Koska ihmiset vertaavat usein Eteriä Bitcoiniin, käytämme hetken aikaa selittääksemme tärkeimmät erot.

Bitcoin

 • Bitcoin on digitaalinen raha. Sen lohkoketju sallii manuaalisen peer-to-peer digitaalisen rahan siirrot. Jos Peter haluaa maksaa Paulille 10BTC (Bitcoin) talonsa maalaamisesta ilman pankkia, hän voi käyttää Bitcoinia. Se näyttää tältä; Peter lähettää 10BTC: n (Bitcoin) Paulille.
 • On olemassa yläraja sille, kuinka monta bitcoinia voi olla (21 miljoonaa), joten siitä voi tulla luotettava arvovarasto, kuten kulta tai timantti.
 • Vahvistetun Bitcoin-tapahtuman keskimääräinen aika on, vaikka se voi olla jopa 10 minuuttia.

Eetteri

 • Palataksemme Ethereumiin ja sen valuuttaan: Ether on digitaalinen polttoaine Ethereum-verkon automatisoitujen älykkäiden sopimusten kannalta. Jos Peter haluaa maksaa Paul 10ETH: lle talonsa maalaamisesta, hän voi käyttää Ethereumin älykästä sopimusta. Kauppa näyttäisi tältä; JOS Paavali maalaa Pietarin talon, Sitten 10 ETH lähetetään Paavalille. Joten, kuten näette, eetteriä voidaan käyttää hyvin samalla tavalla kuin Bitcoinia. Ainoa ero on siinä, että älykkäällä sopimustekniikalla, Peter maksaa Paulille vasta, kun Paul on maalannut Pietarin talon. Paulille ei makseta, jos hän ei maalaa Peterin taloa, joten hän ei voi huijata! Tätä samaa järjestelmää voidaan käyttää ohjata kaikenlaisia ​​liiketoimia, sähköpostista siihen, miten yritys maksaa henkilöstölleen.
 • Eterin määrää ei ole rajoitettu. Eetterien määrä ei todennäköisesti ylitä 100 000 000: ta hyvin, hyvin pitkään.
 • Ethereumin tapahtuma-aika on erittäin nopea – Eetteripohjaiset älykkäät tapahtumat vievät vain sekunteja.

Mikä on Ethereum Mining?

Sekä Bitcoinissa että Ethereumissa uusi valuutta (Bitcoin tai Ether) luodaan prosessilla nimeltäkaivostoiminta”. Lohkoketjun solmujen on oltava tarkistaa tapahtumat; solmut ovat palkitaan uudella valuutalla. Esimerkiksi Ethereum-solmu (tunnetaan kaivosmiehenä) palkitaan uudella eetterillä.

Tätä kutsutaan kaivokseksi, koska se on samanlainen kuin kullan tai timantin louhinta. Kaivostyöläiset eivät kuitenkaan kaivu maahan tapahtumien todentaminen.

Eetterin louhintaa tällä tavalla kutsutaanTyön todisteKaivostoiminta. Sitä kutsutaan PoW: ksi (Proof-of-Work), koska solmun on osoitettava, että se on tehnyt työn (vahvistanut tapahtumat) saadakseen eetteripalkkionsa. Huono asia PoW-kaivoksessa on se se käyttää paljon laskentatehoa ja siten paljon sähköä, mikä tekee siitä kallista ja huonoa planeetalle. Joten nyt sinulla on melko selkeä käsitys Ethereumin kaivostoiminnasta.

Mikä on Ethereum: Ethereumin kaivoslaitteet.

Pian Ethereumin kehittäjät toivovat alkavansa käyttää toista kutsuttua menetelmää PoS (Panoksen todiste). Tämä menetelmä käyttää paljon vähemmän sähköä, joten se on paljon parempi energiakustannusten ja planeetan kannalta!

PoS: ssä käyttäjät, joilla on paljon eetteriä, ovat valittu satunnaisesti tapahtumien tarkistamiseksi. Tämä kaivosmuoto palkitaan maksuilla uuden valuutan sijasta, ja se kuluttaa paljon vähemmän virtaa ja sähköä.

Huomautus: käyttäjiä, jotka valitaan PoS-palvelussa tapahtumien todentamiseksi, kutsutaan Stakereiksi tai Sidosryhmiksi..

Mikä on Ethereum Storage?

Eetteri ei jätä Ethereumin estoketjua, joten sitä ei ole fyysisesti varastoitu mihinkään. Tarvitset, jos haluat käyttää Ethereumia lompakko’ (joskus kutsutaan Ethereumin ”osoitteeksi”).

Ethereum-lompakko ei sisällä eetteriä, mutta se sisältää sen käyttämiseen tarvittavat koodit. Näitä koodeja kutsutaan yksityiset avaimet. Jos menetät yksityiset avaimesi, menetät eetterisi. Joten hyvän lompakon valitseminen on erittäin tärkeää! Lompakoita on neljä päätyyppiä.

Laitteiston lompakot

Nämä ovat fyysiset tallennuslaitteet, kuten USB-tikut. Ledger Nano S on yksi kalliimmista laitteistolompakoista ja tarjoaa turvallisen offline-avaimen tallennuksen. Aivan kuten todellinen avainjoukko, laitteistolompakko voi kuitenkin eksyä. Joten ole varovainen, mihin laitat sen!

Mikä on Ethereum: Ledger Nano S -lompakko.

Työpöydän lompakot

Säilytä julkiset ja yksityiset avaimesi suoraan tietokoneellesi. Tämä vaihtoehto käyttää salasanaa, jota et saa hukata. Se vie myös paljon tilaa laitteellasi. Suosittelemme käyttämään Exodus työpöydän lompakko.

Mikä on Ethereum: Exodus-lompakko.

Matkalaukut

Samanlainen kuin työpöydän lompakko, mutta vie paljon vähemmän tilaa – ne ovat ihanteellisia julkisten ja yksityisten avainten tallentamiseen älypuhelimeen. Jaxx tarjoaa käyttäjilleen avaimen tallennustilaa jopa 13 erilaista kryptovaluutta.

Mikä on Ethereum: Jaxx-lompakko.

Web-lompakot

Säilytä yksityisiä avaimiasi verkossa esimerkki tästä on Kolikkopohja lompakko. Nämä ovat vähiten turvallinen lompakon tyyppi ja me Älä suosittele niiden käyttämistä sellaisten eetterimäärien varastointiin, joita sinulla ei ole varaa menettää.

Mikä on Ethereum: Coinbase-lompakko.

Paperilompakot

Mikä on Ethereum: paperilompakko.Nämä ovat vanhanaikaisia ​​säilytysvaihtoehtoja – ne ovatkin vain paperinpalat, joihin on kirjoitettu pääsykoodisi. Ne ei voida hakkeroida, mutta sinun on muistettava, mihin laitat ne!

Jos lompakko on kytketty Internetiin, sitä kutsutaan “kuumaksi tallennustilaksi”. Jos sitä ei ole yhdistetty Internetiin, sitä kutsutaan kylmävarastoksi. Käytä yksityisiä avaimia tallentaessasi sekä kuumien että kylmien lompakoiden yhdistelmä maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Nyt sinulla on melko selkeä käsitys siitä, mikä on Ethereum-tallennustila ja mikä lompakko valita.

Mistä ostaa Ethereumia?

Voit ostaa eetteriä kolmesta päälähteestä:

Välittäjät ovat kolikoiden kaltaisia Kolikkopohja jotka ostavat ja myyvät Eetteriä maksua vastaan. Niitä on helppo käyttää, mutta ne voivat usein olla jonkin verran kalliita. Voit käyttää niitä Etherin ostamiseen fiat-valuutta (USD, EUR jne.) Luotto- tai maksukortilla tai pankkisiirrolla.

Kaupankäyntialustat Kuten Cex.io yhdistää ostaja ja myyjä keskenään välittäjän (Cex) avulla. Tätä kauppiaat käyttävät vaihtamaan salausta toiseen. Esimerkiksi Etherin ostaminen Bitcoinilla tai NEO: n myynti Litecoinille.

Peer-to-peer -alustat Kuten LocalEthereum antaa ostajien ja myyjien ottaa yhteyttä suoraan toisiinsa neuvotellakseen hinnoista. Tämä vaihtoehto on riskialttiin kuin kaksi muuta, koska käydään kauppaa suoraan jonkun tuntemattoman kanssa. Välittäjää ei ole, joten sinä älä maksa mitään maksuja, ja voit maksaa myös käteisellä.

Toinen hyvä vaihtoehto olisi ostaa eetterikolikoita Yksinkertainen – fintech-yritys, jonka tarkoituksena on tarjota sinulle täydellinen tapahtumien turvallisuus ja sujuvuus. Täältä voit ostaa Etherin myös fiat-rahalla – luotto- tai maksukortilla.

Lisätietoja Etherin ostamisesta ja seuraamisesta saat seuraamalla ohjetta "Kuinka ostaa Ethereumia" opas.

Mitä Ethereum tekee nyt?

Ethereumin lohkoketjuun luodaan paljon dAppsia ja eräänlainen varainhankinta ICO käytetään maksamaan niistä. Joten tietää, mitä Ethereum tekee nyt, on melko hyödyllistä.

Kolikoiden alkuannokset (ICO) anna kehittäjien myydä tuotteen idea maksamaan sen luomisesta – se on kuin Kickstarter, mutta dApps.

Tutustu joihinkin Ethereumissa kehitettäviin (tai jo kehitettyihin) dApps: iin ICO: n kanssa:

Golem on dApp, jonka avulla käyttäjät voivat vuokrata tietokoneidensa käyttämättömän tehon toisilleen. Se on kuin pystyisimme vuokraa autosi muille kuljettajille, kun et käytä sitä!

Mikä on Ethereum: Golem.

EtherTweet on viestintäalusta, joka on hyvin samanlainen kuin kuuluisa sosiaalisen median sovellus, paitsi että se on blockchainissa ei ole keskusviranomaista. Se on totta, se on Twitterin dApp-versio, ja se on täysin sensuroimaton!

Etheroll on online-kasino, joka käyttää Ethereumin lohkoketjua oikeudenmukaisten online-noppapelien luomiseen. Vaikka kaikki tämä uusi tekniikka saattaa jo olla riittävä uhkapeli useimmille ihmisille!

Kun kaikki nämä hyvät asiat ovat käynnissä, se on helppo unohtaa Ethereum on edelleen hyvin Uusi, ja sillä on vielä muutama asia.

Jotkut kriitikot ajattelevat, että alusta on liian monimutkainen useimmille käyttäjille. Tämä monimutkaisuus voi tarkoittaa, että kokeneet käyttäjät voivat huijata aloittelijoita haluttaessaan. Ethereumia on verrattu DOS, koska DOS tarvitsee Windowsin, jotta se olisi käyttäjäystävällinen. Joten ehkä myöhemmin julkaistaan ​​jotain, joka tekee Ethereumista käyttäjäystävällisemmän!

Meillä on melko selkeä käsitys siitä, mitä Ethereum tekee nyt, ja voimme puhua vielä yhdestä asiasta – Ethereum-haarukka. Yksinkertaisesti sanottuna tämä oli erimielisyyttä Ethereum-yhteisössä, joka jakoi alustan kahtia. Tämä on mahdollinen puute yhteisön toiminnassa. Kun suoritat jotain äänestyksellä, kaikki eivät ole samaa mieltä – se on normaalia!

Vertaa Ethereumia rinnakkain muihin

Tiesitkö?

Vertaa Ethereumia rinnakkain muihin

Kaikki salausvaihdot voivat näyttää samanlaisilta kuin sinä, mutta ne ovat EI kaikki samalla tavalla!

Joo! Näytä vertailukaavio

Mitä Ethereum aikoo tehdä tulevaisuudessa?

Kuvittele kaikkia erilaisia ​​tapahtumia, joita tapahtuu jokapäiväisessä elämässä. Auton ostaminen tai myyminen, vuokrata asunto, vedonlyönti World Cup -finaaliin. Niihin kaikkiin liittyy vieraiden luottaminen rahoihisi ja tietoihisi. Ethereum ratkaisee tämän ongelman, mikä tarkoittaa sillä on paljon tulevaisuuden mahdollisuuksia. Joten nyt tiedät paitsi Ethereumin myös sen toiminnan.

Yhä useampi todellinen tekniikka on yhteydessä Internetiin päivittäin – kutsumme sitä esineiden Internetiksi. Ovilukot, jääkaapit, uunit, lamput, kattilat ja televisiot ovat kaikki yhteydessä Internetiin, ja niitä kaikkia on käytettävä turvallisesti ja selkeillä ohjeilla.

Kuvittele nyt maailmaa, jossa älykkäät sopimukset ja dApps ohjaavat näitä tapahtumia ja tekniikoita automaattisesti, vaikka kaikesta pidetään särkymätön kirja verkossa, ikuisesti. Melko siistiä, etkö ajattele?

Jos olet lukenut tämän oppaan, olet päättänyt todella ostaa eetteriä, voit tehdä sen sisään yksi luotettavammista salauksenvaihtofoorumeistaKolikkopohja tai Yksinkertainen ovat kaksi parempia esimerkkejä.

 • Päällä Kolikkopohja, sinun täytyy rekisteröidy ja vahvista henkilöllisyytesi ennen kuin voit tehdä ostoksia tai myyntejä. Tee niin (prosessit ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja melko nopeita) ja osta sitten yksinkertaisesti ETH haluamallasi maksutapalla.
 • Kanssa Yksinkertainen, asiat tulevat yleensä olemaan vieläkin nopeammat ja sujuvammat – syötä vain ostettavan ETH: n määrä, korttitietosi ja muut tiedot, joita sinua saatetaan pyytää huomauttamaan – siinä kaikki!
 • ETH: n säilytyspaikka on myös tärkeä päätös, jonka sinun on tehtävä. Jos olet aktiivinen kauppias, niin kuuma lompakko (kuten Exodus) voisi olla hyvä valinta. Jos aiot pitää kiinni eetteristäsi, valitse kylmä lompakon reitti ja investoi siihen Ledger Nano S tai Trezor.

Esitimme tämän oppaan alussa kysymyksen, mikä on Ethereum? No, todellinen vastaus on, Ethereum on mitä tahansa, mitä haluat sen olevan. Haluatko käydä kauppaa eetterillä tai luo upouusi dApp, mahdollisuudet ovat rajattomat! Joten, aloita, opi Ethereum ja ajattele suuresti. Tulevaisuus alkaa nyt!

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map