Mikä on Tron-kolikko: TRX-kolikko selitetty

Joulukuun puolivälistä tammikuun alkuun, Tron (TRX) kasvoi yli 2000% – kyllä, se on 2000 prosentin kasvu vain kolmessa viikossa. Lähes kaikki ovat kuulleet Tronista, mutta tiedättekö tarkalleen mikä se on? Vai kysytkö edelleen itseltäsi, "mikä on Tronin kolikko?".

Jos tapaus on jälkimmäinen, olet oikeassa paikassa!

Tämän oppaan loppuun mennessä olemme käsittäneet kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää vastaamiseksi kysymykseen "mikä on Tronin kolikko?". Perusteiden lisäksi esitän sinulle myös:

Aloitetaan!

Etsitkö turvallisinta paikkaa ostaa BTC? Olen kerännyt alla olevat parhaiten arvioidut salausvaihdot, jotka hyväksyttiin turvallisimmiksi alustoiksi BTC: n ostamiseen, joten katsokaa.

Palveluntarjoajan Visa / Mastercard Saatavilla oleva salaus Tuloksemme Coinbase-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 lisää

9.8 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Binance-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 lisää

9.6 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Coinmama-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +7 lisää

9.4 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Kraken-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • DASH
 • + 37 lisää

9.1 Lue arvostelu Vieraile sivustolla eToro-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +3 lisää

8.6 Lue arvostelu Vieraile sivustolla KuCoin-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 lisää

8.5 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Gemini Exchange -katsaus JOO

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +21 lisää

8.4 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Suosituin 729 arvostelua 9.8 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu Editor’s Choice 1279 arvostelua 9.6 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 816 arvostelua 9.4 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 1174 arvostelua 9.1 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 453 arvostelua 8.6 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 563 arvostelua 8.5 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 603 arvostelua 8.4 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu

Plussat

 • Sisältöön suuntautunut alusta
 • Hajautettu
 • P2P-periaatteita sovelletaan
 • Erittäin vaikutusvaltainen tiimi ja perustajat projektin takana

Haittoja

 • Perustajia ympäröivät negatiiviset huhut
 • Voidaan käyttää väärin veropetosten ja sisäpiirikaupan vuoksi

Mikä on Tron Coin?

Tron-kolikon ymmärtäminen on aloitettava aivan perusasioista. Tron on a hajautettu viihde- ja sisällönjakoalusta joka käyttää estoketju ja peer-to-peer (P2P) tekniikkaa.

Voit ajatella sitä seuraavan sukupolven sosiaalisen median ulostulona, ​​jolla voit luoda ja jakaa sisältöä kenenkään kanssa, missä tahansa maailmassa. Tronix on Tronin lohkoketjun perusyksikkö. Se on valuutta, joka maksaa sinulle sisällöstäsi, ja sitä kutsutaan usein sen tunnussymboliksi.TRX‘.

Ihmiset, jotka nauttivat sosiaalisesta mediasta, verkkouhkapeleistä ja muusta verkkoviihdemuodosta, nauttivat Tronista.

Mikä on Tron-kolikko: TRX-kolikko selitetty

Tronin kryptovaluutan ekosysteemin avulla voit jakaa sisältöä muiden ihmisten kanssa, mutta sinulle maksetaan korvausta sisällöntuottajana luomastasi sisällöstä ja tiedoista. Tämä malli toimii suoraan vastoin sitä, miten perinteiset sosiaalisen median yritykset, kuten Facebook, kaupallistaa käyttäjätietoja.

He tekevät sen usein käyttäjän tietämättä ja hyödyntävät itseään. Kun käytät Tronin kryptovaluuttaa, sinä hallitset tietojasi ja sinulle maksetaan korvaus sisällöstäsi.

Tronin kumppanuudet

TRX: llä on jo joitain suuria kumppanuuksia, kuten yksi oPyörä. Kaakkois-Aasian suurin pyöräjakelualan yritys (oBike), joka sijaitsee Singaporessa, toi markkinoille oman tunnuksensa, oCoin. Tunnus käynnistettiin Tronin verkossa. oCoinsilla on todellinen hyöty, koska kolikoilla voi ostaa ratsastuksia oBike-alustalta. Yritys antaa käyttäjille mahdollisuuden ansaitse oCoins vain valitsemalla ajaa polkupyörällä.

Muita merkittäviä kumppanuuksia ovat puolijohdejätti, Bitmain, joka on johtava tuottaja ja suunnittelija ASIC-sirut käytetty Bitcoin-kaivos. Bitmainin Antminer S9 on yksi kuumimmista tuotteista, joita käytetään Bitcoin-kaivosyhteisössä. Joten kun joku kysyy sinulta, mikä on Tronin kolikko, älä unohda mainita heidän valtavaa kumppaniverkostoaan.

Mikä on Tron-kolikko: TRX-kolikko selitetty

Zag-S&W, toinen Tronin kumppaneista, on johtava kansainvälinen asianajotoimisto joka keskittyy kauppa- ja yhtiöoikeuteen. Tämä on lupaava lisäys, koska yritys on osa Legal 500: ta, jolla on laajennettu verkko maailman suurimpia yrityksiä.

Tämä kumppanuus tarjoaa kattavaa tukea digitaalisten omaisuuserien kaupassa, toiminnassa, riskienhallinnassa ja oikeudellisessa mukauttamisessa lainkäyttöalueilla. Koska Tronix on listattu yhä useammassa pörssissä, oikeudellisen tuen tarve vain kasvaa. Tämä kumppanuus on erittäin strateginen.

Tämä ei ole yllättävä siirto Tronin takana olevasta voittoa tavoittelemattomasta säätiöstä.

Tron-säätiö

Tron-säätiö on voittoa tavoittelematon yhteisö, joka sijaitsee Kaakkois-Aasian teollisuusalueella Singaporessa. Säätiö harjoittaa pääasiassa Tronin salausverkon käyttöä periaatteiden mukaisesti avoimuus, oikeudenmukaisuus, ja avoimuus Tronin kehitystiimin tukemisessa.

Tron-säätiön takana oleva tiimi harkitsee sääntely ja noudattaminen olla korkein arvo. Heillä on kirjanpito- ja yritysvalvontaviranomaisen hyväksyntä, ja he ovat Singaporen yhtiölain valvonnassa.

Mietitkö edelleen, mikä on Tronin kolikko? Lisätietoja perustajasta, Justin Sun, auttaa ymmärtämään kolikkoa paremmin.

Justin Sun

Tron-säätiön johtaja on nuori Justin Sun, jolla on mielettömän vaikuttava tausta jokaiselle iässä, saati, 27-vuotiaalle henkilölle. Aluksi hän perusti Peiwo-sovelluksen, jolla on jo 10 miljoonaa käyttäjää. Justin Sun on saanut Peiwon tulemaan ensimmäiseksi suoratoistosovellukseksi, joka vastaanottaa salauksia. Peiwo-sovellus on yksi online-äänisisältöyhteisön johtavista jäsenistä.

Forbes listasi Sunin 30 alle 30 Aasiassa. Joten kun joku kysyy, mikä on Tron-kolikko tai miksi valita Tron-kolikko, pidä aina mielessä menestyvä perustaja. Hän on myös Jack Ma: n suojelija, joka on Ali Baba -ryhmän perustaja. Jack Ma valitsi Justin Sunin opiskelemaan arvostetulle Jack Ma Hupanin yliopistolle, jolla on alhaisempi hyväksymisaste kuin Princeton.

Mikä on Tron Coin: Tron-näppäin näppäimistöllä.

Justin Sun on myös valmistunut Pennsylvanian yliopistosta. Vaikka Ali Baban ja Tronin välinen suhde on edelleen epäselvä, jotkut Ali Baban huippukehittäjät lähtevät Alibabasta menemään Troniin, mikä tekee asioista entistä hämärtyneempiä.

Jack Ma: n lisäksi Sun ympäröi itsensä entistä laajemmalla tähtimentorien joukolla, mukaan lukien Feng Li ja Tim Berners-Lee. Niille teistä, jotka eivät tiedä, Feng Li on neuvonantaja Ripple ja johti investointeja Kolikkopohja. Tim Berners-Lee on kuuluisa keksiä Internet.

Joukkueen lisäksi salauksessa on kasvava määrä keskeisiä vaikuttajia, jotka uskovat TRX-kolikon onnistuvan, mukaan lukien Hacker Noon.

Kuinka TRONia voidaan käyttää?

Suurin etu Tronin salauksen käytöstä on, että olet valtuuttamalla taiteilijoita ja sisällöntuottajia kaikkialla maailmassa omistamaan luomansa sisältö.

Tron johtaa liikettä, jota jotkut kutsuvat kolmanneksi verkoksi. Vaikka se kuulostaa futuristiselta, kolmas verkko tai web 3.0 antaa ihmisille mahdollisuuden käyttää Internetiä sellaisena kuin sitä alun perin oli tarkoitus käyttää – hajautettuna, avoimena verkkona.

Aikana dotcom-kupla, Internet oli kääntynyt kaukana hajautetusta alkuperästä. Piilaakson sosiaalisen median jättiläiset rakensivat heille annetun infrastruktuurin päälle ja kytkivät sen uudelleen, jotta Tech Giants voisi ansaita rahaa käyttäjätiedoista. Cambridge Analytica on tämän järjestelmän tapaus ja kohta. Kolmannessa verkossa Tron antaa kuitenkin virran takaisin käyttäjien käsiin, jotta he voivat hallita omia tietojaan.

Mikä on Tron Coin: Tronin verkkosivusto kaavion edessä.

Käyttämällä Tronin salausta johdat Internetin takaisin alkuperäiselle polulleen. Annat tietoja takaisin hallinnassasi, missä voit valita, ettet paljasta tai kaupallista tietoja omaksi eduksi. Joten yksi vastauksista siihen, mikä on Tronin kolikko, on jotain, joka tulee johtaa Internet takaisin alkuperäiseen tarkoitukseensa.

Kehittäjän näkökulmasta Tron on erityinen myös siksi, että sitä rakennetaan tällä tavalla sallii minkä tahansa korkean tason kielen käytön älykkäät sopimukset. Tämä tarkoittaa sitä, että kehittäjät voivat tulevaisuudessa käyttää mitä ohjelmointikieliä he haluavat rakentaa avoimen ohjelmiston suunnittelun päälle.

Yksi Tronin tähän mennessä kehitetyistä tuotteista on krypto-pennut. Heti sen jälkeen, kun salakirjat oli julkaistu, Tron yritti pelata tulevaa kiinalaista koiran vuotta. Tron-koirat myyvät edelleen vastaavalla hinnalla 18 dollaria. Tämä on vain yksi monista esimerkkeistä onnistuneista tuotteista verkossa.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Kuinka liiketoimet toimivat?

Autan sinua ymmärtämään täysin, mikä Tron-kolikko on, annan sinulle vilauksen miten tämän kolikon liiketoimet toimivat.

Kuten monet muutkin digitaaliset valuutat, TRX-kolikkotapahtumat tapahtuvat julkisessa pääkirjassa. Tällä julkisella pääkirjalla kunkin tapahtuman historia voidaan jäljittää aina ensimmäiseen tapahtumaan asti. TRX: n käyttämä tapahtumamalli on samanlainen kuin Bitcoinin käyttämä tapahtumamalli. Ainoa ero on siinä Tron on parantanut Bitcoinin mallia tarjoamalla lisäturvaa. TRX: n käyttämää mallia kutsutaan nimellä UTXO.

UTXO-mallissa on perustulo, joka on rahamäärä, joka lähetetään TRX-käyttäjän osoitteeseen sääntöjen joukon kanssa, joka avaa kyseisen määrätyn määrän. Lopputuote on tuotos, jota kutsutaan UTXO: ksi.

Mikä on Tron-kolikko: TRX-kolikko selitetty

Mutta jotta ymmärrät täysin TRX: n, sinun ei tarvitse tietää liikaa UTXO-mallista. Tämä pätee erityisesti kehittäjille ja nörtteille, jotka saattavat tietää enemmän kuin heidän pitäisi (ei että siinä ole mitään vikaa!).

Sinun tulisi keskittyä suurempaan kuvaan, kiinni Tronin tarjoama yleinen apuohjelma ihmisille, jotka haluavat palauttaa hallinnan tietoihinsa ja silti käyttää sosiaalista mediaa.

TRONin potentiaali

Koska sinulla on jo melko hyvä idea siitä, mikä on Tron-kolikko, on aika keskustella sen potentiaali. Justin Sunin suhde Jack Ma: han herättää kysymyksen siitä, tuleeko näiden kahden yksikön sulautuminen vai lähentyminen tulevaisuudessa. Kaikki tällaiset uutiset olisivat monumentaalisia ja varmasti katapultoivat Tronixin jo hyvin ajetulle polulle menestykseen.

Tron on edelleen upouusi ja se on vasta aloittamassa. Mutta silti, et voi olla liian optimistinen.

Tronin salaus ei ehkä kasva, koska Justin Sun hoitaa viestintää, mikä on toisinaan suututtanut sijoittajia. Sunilla on maine toimittaa päivityksiä, jotka yksinkertaisesti ilmoittavat, että tulevaisuudessa ilmoitetaan iso ilmoitus, mikä on ymmärrettävästi melko turhauttavaa. Ihmiset katsovat myös, että Sun on liian nuorekas ja ehkä liian naiivi voidakseen käyttää lohkoketjua, jolla on Tronin suuruus.

Mikä on Tron-kolikko: Tron-kolikon luojat.

Muita negatiivisia laukauksia Tronin ja Justin Sunin maineeseen tuli esiin vuoden 2018 alussa, kun uutiset levisivät Tron käyttää joitain Ethereumin koodin ja rikkoo Ethereumin tekijänoikeuslisenssiä. Tämä on sittemmin korjattu. Noin samaan aikaan oli myös huhuja siitä, että Justin Sun kotiutti 1,2 miljardin dollarin arvosta omia kolikoitaan. Tämä osoittautui myös vääräksi huhuksi.

Jotkut pitävät tuon mutanlaskujonon FUD-kampanjana yrittäessään tuhota Justin Sunin mainetta. Sunin maine joutuu usein tuleen, kun ihmiset kysyvät, "mikä on Tronin kolikko?". Kolikko on kuitenkin vasta vuonna yksi tiekartasta, joka ulottuu vuoteen 2023 asti. Toisin sanoen, Tronille on vielä hyvin varhaisia ​​päiviä, joten tällaiset uutiset häviävät ajan myötä.

Katso Jed McCalebia Tähtien. Ihmiset unohtivat kaiken Mt. Gox kun uutiset Stellar-kumppanuudesta IBM: n kanssa ilmestyivät. Jälleen, Tronille on alkuaikoja.

Onko TRON suojattu?

Jos käytät Tronin alustaa, maine sen ympärillä on toistaiseksi ollut melko hyvä. Talousarvio näyttää priorisoida turvallisuus, jonka voin kerätä Tronin äskettäin palkkaamasta erittäin kysytystä turvallisuusinsinööristä, Jorge Guo. Hän on saanut tunnustuksen työstään sellaisilta kuin Google, Qualcomm, Huawei.

Guo hoitaa kaikki tutkimus ja kehitys Tronin turvallisuuden kannalta. Hän auttaa vastaamaan aiheeseen liittyviin turvallisuuskeskeisiin kysymyksiin, "mikä on Tronin kolikko?".

Kun on kyse itse TRX: n pitämisestä, sinun on vain oltava älykäs.

Kuten suojatun salasanan pitäminen, sinun on kohdeltava kolikkojasi hyvin herkkästi. Voit tallentaa kolikot sisään lompakko, Kuten Ledger Nano S, mutta jos käytät tällaista lompakkoa, muista kirjoita yksityinen avain muistiin. Jos et kirjoita yksityistä avainta muistiin, voit menettää kolikkosi ikuisesti.

Koska kryptovaluutta on hajautettu, monet lompakot eivät tallenna tietojasi lainkaan. Heillä ei ole varmuuskopioita käyttäjänimestäsi ja salasanastasi. Et voi lähettää sinulle sähköpostia salasanan vaihtamiseksi, jos unohdit sen. Sinulla on oltava yksityinen avain, johon saat pääsyn rekisteröityessäsi. Se siitä. Se on ainoa tapa päästä tiliisi.

Sama voidaan sanoa myös Tron-kolikoiden ostamisesta. Sinun tulisi aina valita luotettava kryptovaluutanvaihtofoorumi (tai luotettava maksuvälittäjä) ja varmista, että kaikki turvatoimet ovat tarkastettavissa – vain tekemällä näin voit olla varma siitä varoillesi ja omaisuudellesi ei aiheudu haittaa ostoprosessissa ja sen jälkeen.

Aivan kuten mikä tahansa muu digitaalinen omaisuus, Tronia voidaan hyödyntää, ja sen turvallisuutta voidaan loukata. Tämä on riski, jonka sinun on otettava digitalisaation aikakaudella. Voit seurata perusturvatekniikoita, kuten suojaamalla yksityiset avaimesi käyttämällä laitteiston lompakkoa. Tällaiset tekniikat lisäävät kykyäsi suojata omaisuuttasi.

Ehkä olet kuitenkin oma suurin vihollisesi TRX: n väärinkäytön suhteen. Kuten muutkin digitaaliset valuutat, voit käyttää sitä tekemään melko laitonta tavaraa, kun se tulee veropetos tai laiton kauppa (vaikka onkin tiedettävä, että Justin Sunin TRX on lukittu vuoteen 2021 asti, joten hän ei voi koskettaa tarvikkeitaan kuten c-suite-johtajat Wall Streetillä).

Kuinka sitä voidaan käyttää väärin?

Kuten monia muita kolikoita tai oikeastaan ​​vain omaisuuseriä yleensä, TRX: ää voidaan käyttää tykkäyksiin rahan tai veronkierron piilottaminen. Itse asiassa, jopa 36% Bitcoinin omistajista aikoo tehdä veropetoksia tänä vuonna Motley Foolin artikkelin mukaan.

Kun kryptovaluuttojen sääntely lisääntyy, rikollisilla on vähemmän tilaa käyttää kryptovaluuttaa laittomasti. Käsitteet, kuten KYC (Tunne asiakkaasi) ovat yhä näkyvämpiä tunnistamaan ja todentamaan digitaalista valuuttaa käyttäviä ihmisiä. KYC on hyvä omaisuuden omistajien tunnistamiseen, mutta tavallaan KYC hyödyttää myös omistajia vakuuttaa heidät käyttämänsä alustan laillisuudesta.

Mikä on Tron-kolikko: Tron-kolikon visualisointi.

Sisäpiirikaupat voi tapahtua myös Tronin kanssa aivan kuten se voi tapahtua minkä tahansa muun kolikon kohdalla. Sisäpiirikauppaa epäillään salauksessa. Tronista ja sisäpiirikaupoista ei ole tullut epätavallisia huhuja, jotka estävät Justin Sunin ottaman miljardin dollarin arvoisen TRX: n itselleen otetun huhun.

Sun ottamalla rahaa itselleen ei saisi johtaa sinua uskomaan, että Tron on huono kolikko, jos yrität edelleen vastata kysymykseen "mikä on Tronin kolikko", vaikka.

Läpi ja läpi näkökohtien, TRX-kolikko on kiinteä. Tronin takana oleva tekniikka ja henkilöstö ovat huolestuttavia. Tiimiä rakennetaan hitaasti Alibaban kehittäjien ja muiden teknisten jättiläisten kanssa. Justin Sun on nuori, mutta se tarkoittaa vain sitä, että hän on samaa sukupolvea kuin kryptovaluutta – hän ymmärtää nuorekkaan yleisön. Tämä kolikko on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

Vertaa Tronia rinnakkain muihin

Tiesitkö?

Vertaa Tronia rinnakkain muihin

Kaikki salausvaihdot voivat näyttää samanlaisilta kuin sinä, mutta ne ovat EI kaikki samalla tavalla!

Joo! Näytä vertailukaavio

Johtopäätös

Justin Sunin energisen nuoren johtajan kanssa tämä kolikko menee paikkoihin. Perustaja on yksi parhaiten yhteydessä olevista ihmisistä salauksessa. Se, että hän voi kutsua Jack Maa, Ali Baba Groupin perustajaa sekä World Wide Webin perustajaa, sisäpiirinsä jäseniksi, osoittaa kuinka voimakas hän todella on. Ajattele Justin Sunin verkkoa, kun vastaat kysymykseen "mikä on Tronin kolikko?".

Oletko koskaan kuullut lainausta "näytä minulle kuka ympäröi itseäsi, ja minä näytän sinulle kuka olet"? Tämä lainaus koskee myös liike-elämän mentorointia. Justin Sunin ensimmäisen asteen verkosto ja hänen visionsa Tronin tulevaisuudesta ovat voimakas omaisuus. Tämä projekti on edelleen hyvin uusi, ja olen kauhistuttavan innoissani siitä, mitä Tronin tulevaisuus tuo mukanaan!

Jos olet tullut siihen tulokseen, että haluat ostaa itsellesi joitain Tron-kolikoita, sinun on huomattava, että tämä tulisi tehdä vain luotettava kryptovaluutta vaihto. Esimerkiksi, Binance on yksi tällainen vaihto – Tronin ostaminen täältä näyttäisi hieman tältä:

 1. Rekisteröidy ja vahvista henkilöllisyytesi Binance;
 2. Määritä tilisi;
 3. Valitse kuinka monta Tron-kolikkoa haluat ostaa;
 4. Valitse haluamasi ostotapa;
 5. Tee osto!

Vaihtoehtoisesti…

Jos et halua ostaa Tron-kolikoita kryptovaluutanvaihdosta, voit itse ostaa ne Yksinkertainen – maksujen käsittelyyritys. Tällä tavalla voit ostaa Tron-kolikkosi luotto- tai maksukortilla, ja varmista, että maksusi on turvallinen ja nopea, liian.

Älä myöskään unohda löytää lompakkoa Tron-kolikoidesi säilyttämiseen. Monet käyttäjät suosittelevat Ledger Nano S – se on varmasti yksi turvallisimmista kryptovaluutta-lompakoista siellä!

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me