Mistä ostaa Ripple ja mikä on Ripple – täydellinen ripple-arvostelu

Tässä oppaassa tarkastelemme Ripple-maksuprotokollaa sekä verkkoihin kuuluvaa digitaalista valuuttaa XRP. Joten aika selvittää, mistä ostaa Ripple.

Opas kattaa useita aiheita. Näihin sisältyy mitä Ripple todella on, vähän sen historiasta ja kuinka Rippleä käytetään. Selitän myös kuinka XRP: tä käytetään ja kuinka Ripple ja XRP toimivat yhdessä. Esittelen sinut lyhyesti projektin takana olevalle tiimille ja annan sinulle joitain ajateltavia asioita, kun päätät sijoittaa Rippleen vai ei..

Oppaan lopussa tiedät: mitä Ripple voi tehdä tänään, mistä se alkoi ja kuka on projektin takana. Tiedät myös joitain Ripple-alustan etuja ja rajoituksia sekä Ripplen ostopaikkoja.

Tällä kertaa on todella paljon katettavaa. Joten, aloitetaan jo!

Ripplen oppiminen

Mistä ostaa RippleRipple aiheuttaa paljon sekaannusta kryptovaluutta-tilassa. Nimeä käytetään usein kuvaamaan itse käyttöympäristöä sekä verkolle ominaista valuuttaa. Heillä on kuitenkin eroja.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Joten ennen selville, mistä ostaa Ripple, selvitetään, mitä Ripple todella on. Ripple, maksuprotokolla, sekoitetaan usein valuutan – XRP kanssa. Tämän sekaannuksen välttämiseksi tämän oppaan aikana käytän termiä Ripple viitatakseni maksuprotokollaan ja XRP viitatakseni verkossa toimivaan kolikoon (valuutta).

Ripple on maailmanlaajuinen maksu-, toimitus- ja vaihtojärjestelmä. Sen tavoitteena on parantaa nykyisiä pankkijärjestelmiä. Ripple toivoo parantavansa pankkien kanssa tänään:

 • Hidas tapahtuma-ajat
 • Kalliit rajatylittävät maksut

Ripple on hyvin erilainen kuin todella hajautetut kryptovaluutat, kuten Bitcoin. Se on suunniteltu toimimaan pankkien kanssa eikä korvaamaan niitä. Voit ajatella Ripple-protokollaa pankkien internetinä – sen avulla kaikki pankit voivat kommunikoida keskenään yhteisellä kielellä.

MIELENKIINTOINEN FAKTA

Tom Channick, Facebookin työntekijä, ilmoitti jättävänsä Facebookin ottamaan haltuunsa comms @Ripple. Tämä osoittaa jo, missä Ripple voi jo liikkua.

Tom Channick Twitter-viesti Ripplessa

Hieman historiaa Ripplessä

Ripple on pitkä historia ja aloitti elämänsä Ripplepayna vuonna 2004.


Tänään tunnettu Ripplen versio julkaistiin kuitenkin vuonna 2012. Vuodesta 2013 lähtien monet pankit ovat alkaneet käyttää Rippleä apuna rahansiirroissa ja valuutanvaihdossa. Arvioiden mukaan 80% japanilaisista pankeista käyttää tällä hetkellä maksuprotokollaa.

Useiden tiimin jäsenten vaihtojen jälkeen XRP (Ripple-verkon alkuperäinen kolikko) on tänään markkina-arvoltaan kolmanneksi suurin digitaalinen kolikko. Se on kasvanut työkaluksi, joka auttaa pankkeja vaihtamaan valuuttaa keskenään ja antaa asiakkaidensa suorittaa erittäin nopeita maksuja toisilleen. Ripplen avulla voit maksaa kollegalle tai yhteistyökumppanille toisella puolella maailmaa sekunneissa heidän paikallisessa valuutassaan.

Kuinka Rippleä käytetään

Rippleä käytetään globaalina ratkaisuverkostona. Sen avulla pankit (ja muut yksityisasiakkaat) voivat suorittaa rajat ylittäviä maksuja ja vaihtaa valuuttaa keskenään. Se antaa kaikille sitä käyttäville pankeille yhden yhteisen kielen. Tämä tarkoittaa, että he voivat kommunikoida paljon helpommin keskenään.

Kuinka aaltoilua käytetään

Nykyään monet pankit käyttävät edelleen palveluja, kuten SWIFT. SWIFT suunniteltiin 1970-luvulla. Sen avulla pankit voivat lähettää rahaa pankista toiseen. Se on kuitenkin hyvin hidasta ja kallista. Transaktiot voivat kestää päiviä tai viikkoja SWIFT: n avulla. Ne voivat myös maksaa suuren prosenttiosuuden siirretystä kokonaismäärästä.

Ripple toivoo muuttavansa sitä. Kuten Internet auttoi ihmisiä kommunikoimaan maiden välillä, Ripple pyrkii antamaan pankeille keinon välittää arvoa eri maissa. Se tehdään niin nopeasti ja edullisesti (tai melkein yhtä nopeasti ja edullisesti) kuin data voi matkustaa Internetissä. Joten nyt sinulla on vielä enemmän syitä selvittää, mistä ostaa Ripple.

Ajattele pikaviestin lähettämistä ystävälle; Se saapuu nopeammin kuin voisit itse puhua viestin. Ripple toivoo tarjoavansa tällaisen nopeuden ja tehokkuuden rahoitusmaailmaan.

Ripple-maksuprotokollaa kutsutaan usein “valuutan agnostiseksi”. Tämä tarkoittaa, että voit laittaa minkä tahansa valuutan järjestelmään ja saada minkä tahansa valuutan pois. Tämä sisäänrakennettu vaihto-ominaisuus tekee Ripplestä erittäin hyödyllisen globaaleille rahoituslaitoksille kommunikoida keskenään.

Se ei kuitenkaan ole kaikki. Lähetettyjen ja vastaanotettujen ei tarvitse olla lainkaan valuuttaa. Se voi olla lentomailia, omaisuutta, kultaa, hopeaa ja muuta.

Voit esimerkiksi laittaa kultaa Ripple-maksuprotokollaan ja saada dollareita, euroja tai puntaa toisella puolella maailmaa sekunneissa. Joten voit nähdä, miksi pankit pitävät siitä!

Kuinka XRP: tä käytetään

XRP on digitaalinen kolikko. Se on olemassa Ripple-verkossa. XRP on tarkoitettu käytettäväksi “viimeisen keinon valuuttana”. Tämä tarkoittaa, että jos kahden osapuolen välillä ei ole luotettavuussuhdetta, liiketoimi voidaan suorittaa käyttämällä yhteistä valuuttaa XRP.

XRP voidaan siirtää erittäin nopeasti. Lähettäjän ja vastaanottajan välillä kulkeminen kestää vain muutaman sekunnin. Kun tiedät mistä ostaa Rippleä ja sinulla on sellaisia, näet sen itse!

Kuinka XRP: tä käytetään

XRP: tä käytetään myös transaktiomaksuna ja se estää ei-toivottujen tapahtumien näkymisen verkossa. Kaikkien osapuolten, jotka haluavat päivittää Ripple-protokollaa, on maksettava XRP. Tämä on yleensä hyvin pieni määrä, kuten 0,0001 XRP. Tämä maksu ei mene kenellekään ja poltetaan, mikä aiheuttaa XRP: iden määrän jatkuvan vähenemisen.

Tiimi

Ripplen takana on erittäin kokenut joukkue. Sitä johtaa toimitusjohtaja Brad Garlinghouse. Ennen liittymistään Rippleen Garlinghouse työskenteli asiakirjojen ja tiedostojen jakamispalvelussa nimeltä Hightail. Hän on myös toiminut tärkeissä tehtävissä AOL: ssa ja Yahoo: ssa!

Garlinghousen alla on Ripplen tuotejohtaja Asheesh Birla. Birla liittyi tiimiin vuonna 2013. Ennen sitä hän oli Piilaakson yrittäjä. Häntä pidetään blockchain-teollisuuden asiantuntijana.

Patrick Griffin on Ripplen strategisen kasvun johtaja. Hän on online-maksuyrityksen Jumion entinen työntekijä. Hänellä on myös taustaa osakekaupassa.

Ripplen päämarkkinastrategi on Cory Johnson. Hän työskenteli hedge-rahastosalkunhoitajana Kingsford Capital Managementissa ennen liittymistään Rippleen. Hän on myös ollut CNBC: n ja Bloombergin teknologiakirjoittaja.

Kanaan on Ripplen suunnittelun johtaja. Hän on aiemmin johtanut tiimejä Yelpissä ja Quantcastissa.

Mistä ostaa Ripple

Valitettavasti emme voi kertoa mistä ostaa Rippleä. Ripple ei ole myynnissä, ja jos se olisi, sinulla ei olisi varaa siihen!

Voimme kertoa sinulle, että on paras paikka ostaa Ripplen natiivikolikko XRP!

On olemassa monia kryptovaluutanvaihtoa, joiden avulla voit ostaa XRP: tä. Parhaan tietoni mukaan XRP: tä ei kuitenkaan ole mahdollista ostaa suoraan fiat-valuutalla. Helpoin tapa hankkia XRP on ostaa ensin Bitcoin tai Ethereum.

Bitcoinin ostaminen on helppoa. On paljon erilaisia ​​pörssejä, jotka myyvät sen paikallisessa valuutassa. Suosituin on verkkosivusto nimeltä Coinbase. Muita menetelmiä ovat vertaisverkkojen ostaminen palvelulla, kuten LocalBitcoins, tai Bitstampin kaltaisen pörssin kautta. Ostettuasi Bitcoinin voit lähettää sen johonkin eri altcoin-pörsseistä, missä voit vaihtaa sen XRP: hen. Esimerkkejä näistä ovat Binance, Bittrex tai Poloniex.

Huomautus: Fiat-valuutalla tarkoitetaan keskuspankin liikkeeseen laskemaa rahaa. Dollari, euro, punta ja jeni ovat kaikki fiat-valuuttoja.

Alla on lueteltu vaiheet Bitcoinin ostamiseksi ja vaihtamiseksi XRP: ksi. Tässä esimerkissä käytämme Coinbase ja Bittrex:

Mistä ostaa Ripple: Coinbase

 • Suunnata Kolikkopohja ja napsauta Rekisteröidy.
 • Täytä rekisteröintisivu.

Luo tiliosa Coinbasessa

 • Kun olet rekisteröitynyt, sinun on lisättävä pankkitilisi tiedot.
 • Sitten ostaa Bitcoin, napsauta “Osta / myy” -välilehteä alla olevan kuvan mukaisesti.Mistä ostaa Ripple
 • Sitten sinun on annettava ostettavan Bitcoinin määrä.
 • Valitse maksutapa ja syötä tietosi loppuun myyntiin.
 • Napsauta Tilit-välilehteä ja sinun pitäisi nähdä juuri ostamasi Bitcoinin määrä Bitcoin-lompakossa.

Jos haluat perusteellisemman oppaan, miten tämä tehdään, käy täällä olevassa oppaassamme: Täydellinen opas Bitcoinin ostamiseen ja mihin se tehdään

 • Sitten sinun täytyy mennä Bittrex.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Mistä ostaa Ripple: Bittrex

 • Täytä tietosi normaalilla rekisteröintisivulla.
 • Kun olet rekisteröitynyt, napsauta ylävalikossa kohtaa ”lompakko”.
 • Napsauta pientä + -merkkiä Bitcoinin vieressä. Tämä antaa sinulle Bitcoin-vastaanotto-osoitteesi.

Bittrex-talletusosoite

 • Kopioi tämä osoite ja palaa takaisin Coinbaseen.
 • Kun olet kirjautunut sisään Coinbaseen, napsauta ”Tilit” -välilehteä.

Kolikkopohjaa koskeva osio

 • Kohdassa “Tilit” näet Bitcoin-lompakon. Täällä näet ostamasi Bitcoinin määrän Coinbasesta. Sinun on napsautettava “Lähetä” alla olevan kuvan mukaisesti. (Tässä esimerkissä emme ostaneet mitään Bitcoinia. Siksi “Lähetä” -vaihtoehto on harmaa. Jos sinulla on Bitcoin täällä, sinun pitäisi pystyä napsauttamaan sitä.)

Coinbase-tilin BTC-lompakko

 • Kun olet napsauttanut Lähetä, sinun pitäisi nähdä seuraava ruutu

kuinka lähettää kryptovaluutta kolikkopohjalle

 • Vastaanottaja-ruutuun sinun on liitettävä aiemmin kopioimasi Bittrex-osoite.
 • Syötä Bitcoin-määrä, jonka haluat siirtää Bittrex-lompakkoon.
 • Valitse Lähetä varat
 • Muutaman minuutin kuluttua sinun pitäisi saada BTC Bittrexiltä.
 • Palaa Bittrexiin ja napsauta sivun yläosassa olevaa painiketta, jossa on Bitcoin-logo ja vieressä sana “market”.
 • Kirjoita “XRP” avautuvaan ruutuun ja napsauta linkkiä.
 • Ruudun vasemmalla puolella näet ostovaihtoehdot. Syötä Bitcoinin määrä, jonka haluat käyttää Rippleen, ja napsauta Hinta-linkkiä.
 • Napsauta sitten “Kysy”. Tämä on nopein tapa täyttää tilaus pörssissä. Kysymyksen käyttöä ei suositella suurille tilauksille, mutta pienemmille määrille ja tässä esimerkissä se on hieno.

Mistä ostaa Ripple

 • Tilauksen suorittaminen voi kestää muutaman minuutin. Kun se on valmis, XRP näkyy lompakon osiossa.
 • Sitten sinun on siirrettävä XRP Bittrexiltä ja säilytettävä se turvallisessa lompakossa. Ripplelle suosittelisi lompakon tyyppi on laitteistolompakko. Saat lisätietoja kahdesta suosikkilaitteistomme täältä: Trezor vs Ledger – Asiat, jotka on tiedettävä ennen ostamista

Ja nyt tiedät mistä ostaa Ripple (XRP).

Missä pitää ripple (XRP)

Joten teit lopulta päätöksen ja ostit joitain Ripple-kolikoita noudattamalla yllä annettuja ohjeita. Onnittelut! Nyt kysymys on … Missä minun pitäisi pitää Ripple-kolikoitani?

Tietenkin voit pitää sen samassa pörssissä, josta ostit Ripple-kolikoita, mutta tämä ei ole suositeltava tapa. Kryptovaluutanvaihdot ovat yleensä epävarmoja salauksen varastoinnissa, koska on ollut monia tapauksia, kun pörssejä hakkeroitiin ja kaikki salausvarastot varastettiin.

Tästä syystä on suositeltavaa pitää XRP: tä valitussa Ripple-lompakossa. Itse asiassa on olemassa useita erilaisia ​​kryptovaluutta-lompakkotyyppejä: voit tallentaa Ripple-laitteiston lompakon, työpöydän lompakon, ohjelmistolompakon tai mobiililompakon. Jokaisella näistä tyyppeistä on omat etunsa & haittoja, joten se voi joskus tulla hämmentäväksi. Tarkista siis tämä Ripple-lompakko-opas oppia lisää erilaisista Ripple-lompakotyypeistä ja selvittää, mikä Ripple-lompakko olisi paras valinta sinulle.

Ripple Mining?

Toisin kuin Bitcoin, kaikki XRP-kolikot on jo luotu. Ilman uusien kolikoiden luomista emme voi kertoa sinulle, kuinka Ripple kaivetaan. Monet ihmiset ajattelevat, että XRP on mahdollista kaivaa. He ovat väärässä. Joten, jos Ripple-kaivos tai XRP-kaivos, sopivammin, on mahdotonta. Jos olet kaivosmies, ehkä olet kiinnostuneempi selvittämään, kuinka Ripple kaivetaan sen sijaan, mistä ostaa Ripplea.

Kun Ripple luotiin, joukkue teki 100 000 000 000 XRP-merkkiä. Ne jaettiin eri etujen kesken.

Ripple-tiimi on vastuussa miljardien XRP: n pitämisestä. Osa näistä vapautuu lopulta avoimille markkinoille, mutta protokollan luojat pitävät 20% koko tarjonnasta. Eri keskittämiskysymysten lisäksi tämä on yksi Ripple-projektin suurimmista ongelmista.

Kuten Bitcoin ja muut blockchain-projektit luottavat “kaivostyöläisiin” vahvistaakseen tapahtumia verkossa, Ripple-protokolla käyttää validointisolmuja. Nämä validointisolmut estävät XRP: n kaksinkertaisen käytön.

Toisin kuin Bitcoinin kaivostyöläiset, Ripplen validointisolmut eivät saa palkkiota tapahtumien vahvistamisesta. He ansaitsevat kuitenkin äänioikeuden verkossa. Nämä validointisolmut valitsee Ripplen takana oleva yritys. Siksi Ripplen uskotaan olevan keskitetympi kuin muut blockchain-projektit.

Ripplellä on a ohjelmoida luoda näiden validointilaitteiden edelleen hajauttaminen tulevaisuudessa.

Ripple-potentiaali

Sijoittajat kryptovaluutta-avaruuteen kuulevat, että Ripple liittyy pankkeihin, ja he näkevät heti dollarin merkit. Loppujen lopuksi pankeilla on paljon rahaa pelata!

Kuitenkin onko Ripple todella hyvä sijoitus, on toinen asia.

Siinä on muutama asia, joka saa sinut ajattelemaan kahdesti ennen kuin menet “all-in” -otteluun Ripplessa. Katsotaanpa heitä.

Aloitamme asioista, jotka tekevät Ripplestä tai XRP: stä mahdollisesti hyvän sijoituksen:

peukut pystyyn Plussat

✓ Pankit käyttävät jo sekä Ripple-protokollaa että XRP: tä.

✓ XRP poltetaan, kun sitä käytetään tapahtuman maksamiseen. Tämä on vain pieni määrä, mutta olemassa olevan XRP: n määrä on kutistumassa. Jos XRP: lle on kysyntää, jokaisen kolikon arvon pitäisi kasvaa.

✓ Se tekee kansainvälisistä maksuista ja vaihdoista erittäin helppoja. Ripplestä voi tulla globaalin talouden selkäranka.

peukut alas Haittoja

✗ Vaikea tietää tarkalleen kuinka paljon XRP: tä käytetään.

✗ Tosiasia, että yritys Ripple voisi yhtäkkiä pudottaa koko markkinan vapauttamalla pidättämiään kolikoita, pitäisi olla huolestuttava.

✗ Jotta Ripple olisi hallituksen hyväksymä, se sallii saldojen jäädyttämisen. Tämän pitäisi pelottaa kaikki ne, jotka innostuvat Bitcoinin ja kaikkien muiden salausten luvattomasta luonteesta.

Johtopäätös

Jos harkitset sijoittamista XRP: hen, on erittäin tärkeää, että ymmärrät täysin sen toiminnan ja mihin se kykenee. Sinun on tiedettävä, että Ripple-maksuprotokolla voi olla olemassa ja toimii edelleen pankkienvälisissä siirroissa käyttämättä sen alkuperäistä valuuttaa XRP.

Tämä voisi tehdä investoinnista itse protokollaan paremman liikkeen. Sinun on kuitenkin oltava akkreditoitu sijoittaja tekemään tämän.

Tärkeintä on muistaa, että digitaaliset valuutat ovat hyvin uusia. Sellaisina ne eivät missään nimessä ole turvallinen sijoitus. Koko tila voi kaatua. Jos Ripple muutettaisiin yhtäkkiä laittomaksi suurimmassa osassa maailmaa ja pankit voitaisiin estää käyttämästä sitä. Niin epätodennäköistä kuin tämä nyt kuulostaa, Ripplen kaataminen on edelleen todennäköisin asia tällä hetkellä.

Vaihtoehtoisesti parempi järjestelmä saattaa tulla ulos tai jokin järjestelmän rikkomisvirhe voi rikkoa koko protokollan pysyvästi.

Kuten kaikkien sijoitusten kohdalla, sinun on ymmärrettävä tarkasti, miten Ripple ja XRP toimivat, ennen kuin ostat niihin. Korkean riskin ja korkean palkkatason sijoituksena on myös tärkeää, ettet riskiä enemmän kuin sinulla on varaa menettää. Markkinat ovat etsimässä hintaa digitaalisille valuutoille juuri nyt, ja hinta voi olla paljon alhaisempi kuin nykyään hinnoitellaan.

Joten, tämä on Ripple-oppaamme. Toivottavasti opit lisää yhdestä väärinymmärretyistä digitaalikolikoista. Panostatko kaikilla uusilla tiedoillasi Rippleen tai XRP: hen?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map