MyEtherWallet-arvostelu

Kryptovaluutan lompakot ovat tärkeimpiä työkaluja, kun haluat päästä alalle, ja aloita salakirjoituksen kauppa. Kaikki lompakot eivät kuitenkaan ole samoja, ja vaikka jotkut ovat yleisempiä, toiset tosiasiassa melko krypto kolikkokohtainen. Tänään puhumme käyttäjästä MyEtherWallet arvostelut – tämä lompakko kuuluu jälkimmäiseen ryhmään.

Totuus on kuitenkin sanottava, että ensimmäinen asia, joka meidän pitäisi todennäköisesti selvittää, on se MyEtherWallet ei ole todellinen lompakko, kuitenkin – pääsemme siihen.

Jos olet kiinnostunut asioista, kuten "on MyEtherWallet-turvallinen?" ja MyEtherWallet tuetut kolikot, pysy kuulolla – käsittelemme kaiken tämän tulevissa luvuissa.

TL; DR: MyEtherWallet on käyttöliittymä, jonka avulla voit tallentaa Ethereumiin ja Ethereumiin liittyvät kolikot ja rahakkeet sisään. Vaikka se on ohjelmisto, kolikot pidetään tosiasiassa henkilökohtaisessa tietokoneessa, eivätkä verkossa. Se on täysin ilmainen käyttää, ja se on melko helppo selvittää.

Plussat

  • Suosituin "välissä" rajapinnat
  • Ei maksuja
  • Avoin lähdekoodi
  • Ohjelmistotyyppinen lompakon käyttöliittymä
  • Tukee kaikkia ERC-20-tunnuksia

Haittoja

  • Ei todellinen kryptovaluutta lompakko
  • Ei tue muita kuin Ethereum-altcoineja
  • Ei suoraa yhteyttä salauskeskukseen

MyEtherWallet-arvostelu: TUKI

Nyt, kuten minkä tahansa muun kryptovaluutta-lompakon kanssa, jota katsomme, tässä MyEtherWallet-katsauksessa keskitytään tärkeimmät edut ja haitat lompakosta.

Ennen kuin pääsemme työkalun positiivisiin näkökohtiin, saamme ensin jotain selkeää heti alusta alkaen – kuten artikkelin johdantokappaleessa todettiin, MEW ei ole varsinainen kryptovaluutta-lompakko – se on "välissä" käyttöliittymä.

MyEtherWallet-arvostelu: MEW-sovellus.

Mitä eroa saatat kysyä? No, pääsemme siihen tarpeeksi pian – lyhyesti sanottuna, käyttöliittymä toimii välineenä vaihto ja, sanoa, laitteistolompakko.

Joten älkäämme eksykö käsillä olevasta aiheesta ja keskustelemme MEW-lompakon tärkeimmistä eduista.

Helppo käyttää, hyödyllistä tietoa saatavilla

Kun valitset itsellesi parhaan salauksen lompakon, haluat todennäköisesti sen olevan ainakin jonkin verran helppokäyttöinen – tämä pätee sekä tässä MyEtherWallet-katsauksessa että mikä tahansa muu kryptovaluutta lompakko siellä.

Miksi helppokäyttöisyys on niin tärkeää? Ensinnäkin, on todennäköistä, että aiot käytä työkalua melko usein. Tämä pätee erityisesti, jos olet aktiivinen salauskauppias, joka on jatkuvasti vuorovaikutuksessa markkinoiden kanssa ja Eetteri on tärkein valuuttasi kauppaa varten.

Jos aiot käyttää jotain melko usein, haluat todennäköisesti sen olevan helppoa ja itsestään selvää käyttää, eikö? No, vaikka se on tosiasiassa suurimman osan ylimmän tason krypto-lompakot jotkut ovat … vähemmän toivottavia tässä suhteessa.

MyEtherWallet-arvostelu: Ethereumin alkuperäinen lompakko.


Se ei kuitenkaan ole oikea asia, josta sinun pitäisi huolehtia MEW-lompakosta. Usean käyttäjän MyEtherWallet-arvostelut väittävät sen kyseistä työkalua on todella helppo käyttää! Sen online-pohjainen ohjelmisto, ja vaikka se saattaa aluksi tuntua pelottavalta (koska useimmat lompakot tulevat yleensä mobiilisovelluksen muodossa), se on itse asiassa melko suoraviivaista!

Tämän lisäksi käyttäjälle on tarjolla myös erilaisia ​​video-oppaita, jos se on jotain hämmentävää. Ehdottomasti loistava vaihtoehto tässä suhteessa!

Tukee Ethereumia ja kaikkia sen tunnuksia

Kuten nimestä todennäköisesti käy ilmi, MEW-lompakko on omistettu Ethereum. Tämä tarkoittaa kuitenkin, että se tukee myös Ethereumiin liittyviä valuuttoja – nimittäin, Ethereum Classic ja ERC-20-rahakkeet.

Tämä on itse asiassa melko iso juttu. Et todennäköisesti tarvitse yhtään käyttäjän MyEtherWallet-arvostelua kertoa siitä Ethereum on toiseksi suosituin kryptovaluutta nykyisillä markkinoilla, Heti jälkeen Bitcoin. Luonnollisesti valtava määrä ihmisiä käyttää ja vaihtaa sitä joka päivä.

MyEtherWallet-arvostelu

tunnus osa on myös melko merkittävä. Kuten tiedät tai et tiedä, Ethereum estoketju on osa melko kehittynyttä tekniikkaa – luonteensa vuoksi älykkäät sopimukset, siellä on monia teknisiä innovaatioita, jotka hyödyntävät Ethereumin lohkoketjua ja rakentavat ‘keksintönsä’ siihen.

Tämän seurauksena tämä tarkoittaa luonnollisesti sitä, että on olemassa monia erilaisia ​​ERC-20-tunnuksia "kelluva ympärillä". Se, että kaikki ne voidaan tallentaa MEW-lompakkoon, on ehdottomasti hieno uutinen kaikille ja kaikille, jotka käyttävät tätä tekniikkaa!

Viimeisin löydetty Ledger Wallet -kuponki:

MyEtherWallet-arvostelu: CONS

Nyt kun olemme maininneet muutaman avainedut joista suurin osa MyEtherWallet-arvosteluista puhuu, on syytä korostaa, että myös tällä tuotteella on joitain vähemmän kuin ihanteellisia ominaisuuksia..

Heidän joukossaan se, että se ei ole varsinainen lompakko tulee merkitä ylhäältä. Vaikka se ei oikeastaan ​​ole "con" sinänsä (koska se on kyseessä olevan ohjelmiston perusominaisuus), se on silti jotain, joka kannattaa pitää mielessä etsittäessäsi salauksen lompakko.

Lyhyesti sanottuna MyEtherWalletia tulisi käyttää, kun haluat tallentaa ETH: si (tai minkä tahansa muun ETH-pohjaisen valuutan) lyhyeksi ajaksi, ennen kuin siirrät sen laitteiston lompakkoon. Jos se ei ole ongelma sinulle – hieno!

Ei tue Altcoineja

Jos et ole koskaan kuullut termistä, "altcoin" on mikä tahansa kryptovaluutta kolikko se ei ole Bitcoin.

Tai ainakin näin oli, pisimpään. Viime aikoina ihmiset näyttävät kuitenkin viittaavan altcoineihin sellaisina salakirjoina, jotka eivät ole Bitcoin, Ethereum, tai Ripple (Litecoin myös heitetään usein tähän sekoitukseen).

Olipa tapaus mikä tahansa, mielipide on sama – MEW ei tue mitään altcoineja. Itse asiassa, se ei edes tue Bitcoinia – Vaikka nimi on todennäköisesti kuollut lahja, MyEtherWallet tukee vain Ethereumia ja kaikkia siihen liittyviä kolikoita ja rahakkeita.

Yksinkertaisesti sanottuna MEW on omistettu valuutan lompakko.

MyEtherWallet-arvostelu

Lukemalla MyEtherWallet-käyttäjäarvostelut, useimmat eivät näytä olevan niin iso asia. Tämä johtuu kuitenkin enimmäkseen siitä, että tämän lompakon käyttäjät tiesivät, mihin he joutuvat suoraan aloituspisteestä – useimmat MEW: tä käyttävät ihmiset tekevät niin, koska heillä on vain eetteriä tai he aikovat käyttää vain eetteriä.

Luonnollisesti kuitenkin riippumatta siitä, miten katsot sitä, se, että kyseinen salauskolikkolompakko tukee vain hyvin rajoitettua määrää valuuttoja, ei varmasti ole ihanteellinen. Se tekee siitä melko kapean työkalun käytettäväksi, vaikka puhumme toiseksi suosituin kryptovaluutta maailmassa.

Joitakin turvallisuusongelmia

Korostan tätä useimmissa kirjoittamissani artikkeleissa, ja sanon sen täällä jälleen kerran –turvallisuus‘pitäisi olla prioriteettiluettelosi kärjessä, kun se tulee valitsemaan paras kryptovaluutta lompakko.

Lukemalla joitain käyttäjän MyEtherWallet-arvosteluja, näyttää kuitenkin siltä, ​​että tällä lompakolla on jonkin verran huolta.

Älä nyt paniikkia – tämä ei tarkoita, että MEW olisi heti hävitettävä vaarallisena vaihtoehtona. Joihinkin muihin lompakkoihin verrattuna MEW: n turvallisuuskysymykset ovat todella melko hallittavissa.

MyEtherWallet-arvostelu: MEW-lompakko.

Jotkut käyttäjät ilmoittavat, että niitä on ollut hyökkäykset ja yritykset varastaa heidän tietonsa ja Ether, kun he käyttivät MEW: tä. Vaikka tämä on melko vakavaa tavaraa, on huomattava, että se on itse asiassa alue, jolla myös edellä mainittu ominaisuus, jossa MEW ei ole todellinen lompakko, tulee esiin.

Sallikaa minun selittää.

Salauslompakot niiden pitäisi olla turvallisimmat työkalut, yksinkertaisesti siksi, että ne ovat paikka, jossa pidät kaikki kryptovaluuttasi. Kaikki tämä on ilmeistä, oikein?

Yhtä paljon kuin käyttäjien MyEtherWallet-arvosteluissa puhutaan MEW: n lompakkomaisista ominaisuuksista, ja vaikka tämä termi on myös työkalun nimessä, se ei vieläkään ole varsinainen lompakko. Sen sijaan käytät MEW: tä a "välikäsi" samalla kun siirrät ETH-, ETC- tai ETH-tunnuksiasi kylmäsäilytyslompakkoon.

Hyvin yksinkertaisella ja hieman tarkalla sanalla MEW: tä tulisi käyttää väliaikainen, kertaluonteinen lompakko. Kuten luultavasti voitte kuvitella, tällaisella työkalulla ei ole yhtä paljon turvallisuutta kuin sanotaan, täysimittainen lompakko.

Joten tekevätkö turvallisuusongelmat MEW: stä kannattamaton valinta suhteessa väliaikaiseen varastoon Eetterille? Ei, ei oikeastaan – ainakaan kirjoittaessani tätä MyEtherWallet-katsausta.

MyEtherWallet-arvostelu

Turvallisuusvalitukset ovat melko kaukana toisistaan, eivätkä valitukset ole välttämättä täysin tuomitsevia. Monissa tapauksissa ongelmat näyttävät olevan vältettävissä, kunhan käyttäjä pyrkii pysymään huomaamattomina milloin ja miten he siirtävät salausvarojaan.

Kaikki tämä sanoi, että se on silti jotain syytä pitää mielessä!

Vertaa MyEtherWallet rinnakkain muihin

Tiesitkö?

Vertaa MyEtherWallet rinnakkain muihin

Kaikki salausvaihdot voivat näyttää samanlaisilta kuin sinä, mutta ne ovat EI kaikki samalla tavalla!

Joo! Näytä vertailukaavio

MyEtherWallet verrattuna laitteistolompakkoihin (offline-tallennus)

Laitteiston lompakot käyttää laitteita (kuten USB) tallentaa yksityiset avain. Voit pitää laitetta missä haluat, vain varmista, että sitä pidetään turvallinen. Voit liittää laitteistolompakon Internetiin tapahtuman suorittamiseksi ja viedä ne sitten uudelleen offline-tilaan.

Kaksi suosituinta laitteistolompakkoa ovat – Ledger Nano S ja TREZOR.

Taulukko: Trezor-malli T ja Ledger Nano X

Totta puhuen, MyEtherWallet toimii hyvin molempien laitteistolompakoiden kanssa. Suosittelen, että käytät MyEtherWallet-ohjelmaa yhdessä jommankumman kanssa.

Se on jotain, joka mainitaan myös MyEtherWallet-arvosteluissa – yleensä MEW, vuorovaikutuksessa monien laitteistolompakoiden kanssa melko hyvin. Tämä on hyvä, koska se ei vain kannusta käyttäjää aloittamaan kylmävarastoinnin (salauksen turvallisin yksittäinen muoto), mutta myös apurahat ovat kunnollinen valinta-allas.

Hinnoittelu ja saavutettavuus

Hinnoittelun kannalta, on syytä mainita, että MyEtherWallet on täysin ilmaiseksi rekisteröityä ja käyttää. Kun suoritat maksun jollekin, sinua kuitenkin veloitetaan pieni maksu.

Todelliset palkkiot vaihtelevat muutamasta avaintekijästä riippuen, mutta useiden käyttäjien MyEtherWallet-arvosteluista päätellen se ei ole asia, josta sinun pitäisi olla huolissasi – palkkiot ovat hyvin pieniä riippumatta tapauksesta.

MEW on ohjelmisto, ja on käytettävissä käytettäväksi selaimen tai, äskettäin, sovelluksen, liian. Näyttää siltä, ​​että useimmilla käyttäjillä ei ole merkittäviä, huomionarvoisia huolenaiheita lompakon käyttökelpoisuuden suhteen.

MyEtherWallet-asetukset – 5 vaihetta

Katsotaanpa vaiheet, joita sinun on noudatettava lompakon asettamiseksi MyEtherWallet.com-sivustoon.

VAIHE 1

Mene https://www.myetherwallet.com ja varmista, että käyttämäsi sivusto on todellinen. Tämä on tärkeää tarkistaa, koska on ollut tapauksia, joissa hakkerit ovat luoneet samanlaisen näköisiä verkkosivustoja varastamaan käyttäjän yksityisiä avaimia.

Varmista kirjanmerkki verkkosivusto kun olet varma, että se on todellinen kauppa. Tämä varmistaa, ettet avaa väärää MEW-sivustoa tulevaisuudessa. Tätä varten sinun on napsautettava tähteä verkkosivustosi osoiterivillä.

MyEtherWallet Review: kirjanmerkki sivustoon.

VAIHE 2

Näet vaihtoehdonLuo uusi lompakko’MEW-lompakon kotisivulla. Tai voit napsauttaa valikkovaihtoehtoaUusi lompakko”Päästäksesi tälle sivulle.

Kun olet tällä sivulla, sinun tarvitsee vain kirjoittaa salasana, jonka muistat. Napsauta sittenLuo uusi lompakko”-Painiketta.

MyEtherWallet Review: henkilökohtaisen MEW: n luominen.

VAIHE 3

Kun olet napsauttanutLuo uusi lompakko”-Painiketta, MyEtherWallet.com luo salasanalla suojattu yksityinen avain – kutsutaan myösKeyStore”Tiedosto UTC / JSON-muodossa.

Voit käyttää KeyStore-tiedostoa päästäksesi lompakkoosi, joten on erittäin tärkeää pitää se turvassa. Säilytä se paikassa, johon muistat.

Lataa KeyStore-tiedosto napsauttamallaLataa KeyStore-tiedosto (UTC / JSON)”-Painiketta alla olevan kuvan mukaisesti. Napsauta lataamisen jälkeen painiketta “Ymmärrän. Jatkaa.”.

MyEtherWallet Review: Keystoreen lataaminen.

VAIHE 4

Kun olet tehnyt sen, sinulle annetaan yksityinen avain uudelle MEW: lle seuraavalla näytöllä. Tätä yksityistä avainta voidaan käyttää myös lompakon käyttämiseen.

Tästä syystä sinun on pidettävä se erityisen turvallisena. Muistaa, kuka tahansa, jolla on yksityinen avain, voi avata lompakkosi ja varastaa kolikkosi.

Suosittelen, että tulostat yksityisen avaimen paperille. Tämä sisältää yksityisen avaimen yksityiskohdat sekä viivakoodin, jota voidaan käyttää MEW-lompakkoosi.

Kun olet tallentanut yksityisen avaimen turvallisesti, voit tarkistaa lompakon julkisen osoitteen napsauttamalla painikettaTallenna osoite”.

MyEtherWallet Review: yksityisen avaimen tallentaminen.

VAIHE 5

Lopuksi, kun olet napsauttanutTallenna osoite”-Painiketta, voit tarkastella julkista lompakkosi osoitetta. Sitten sinulta kysytään: “Kuinka haluat käyttää lompakkoasi?”

Kuten alla olevasta kuvasta näet, MyEtherWallet.com tarjoaa sinulle useita tapoja käyttää lompakkoasi. Sinun kannattaa valita mieleisesi parhaiten sopiva.

Tässä esimerkissä pääsemme lompakkoon käyttämällä Keystore-tiedostoa.

Kun olet valinnut vaihtoehdonKeystore / JSON-tiedostoSinua pyydetään valitsemaan lompakon tiedosto…. Kun napsautat Valitse lompakon tiedosto… -painiketta, avautuu ikkuna, jonka avulla voit valita KeyStore-tiedoston tietokoneesi sijainnista, johon tallensit sen.

MyEtherWallet Review: lompakon valitseminen.

Koska KeyStore-tiedosto ei ole muuta kuin salasanalla suojattu yksityinen avain, sinulta kysytään samaa salasanaa, jota käytit vaiheessa 2 avataksesi KeyStore-tiedoston. Katso alla oleva kuva.

MyEtherWallet Review: lompakon lukituksen avaaminen.

Kun olet suorittanut kaikki yllä olevat vaiheet, sinulle myönnetään pääsy lompakkoon.

Ja niin helppoa on perustaa oma MEW lompakko!

Päätelmät

Ja sinulla on se, täynnä MyEtherWallet arvostelu. Nyt voit nähdä, miksi MyEtherWallet on yksi suosituimmista saatavilla olevista Ethereum-lompakoista. se on erittäin helppo käyttää ja antaa sinulle kaupasta Ethereum, Ethereum Classic sekä ERC-20-rahakkeet mikä on tärkeää ICO-sijoittamiselle.

Sinulla on oltava selkeä käsitys MyEtherWalletin eduista ja haitoista verrattuna muihin lompakkoihin. Voit myös päättää, mitä lompakkoa sinun tulisi käyttää.

Jos päätät käyttää MEW: tä, voit luoda oman MEW-lompakon nopeasti tämän oppaan vaiheittaisten ohjeiden avulla.

Taulukko: MyEtherWalet ja Ledger Nano X

Ei ole väliä mitä lompakkoa käytät, sinun on aina pidettävä yksityinen avain turvallinen. Jos yksityinen avain varastetaan tai kadotetaan, saatat menettää kaiken salauksesi!

Joten, onko MyEtherWallet turvallinen? Tämä ja muut lompakot ovat yhtä turvallisia kuin haluat heidän olevan. MEW tarjoaa hyvän turvallisuuden, ja vaikka tältä osin on aiemmin ollut joitain pieniä asioita, näyttää siltä, ​​että myöhään mennessä ei ole merkittäviä huolenaiheita. Muistaa – päivän päätteeksi, yksityisen avaimesi turvallisuus on sinun vastuullasi.

Tämän sanottuani mielestäni MyEtherWallet on yksi parhaista saatavilla olevista Ethereum-lompakoista. Mitkä ovat ajatuksesi? Luuletko oman MEW-lompakon?

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map