NEO-kolikko

Nykyään siellä on näennäisesti lukematon määrä erilaisia ​​salauspohjaisia ​​projekteja. Totta puhuen voi olla vaikea erottaa niitä, joilla on valtava potentiaali niistä, jotka ovat yksinkertaisesti, hyvin … Ei niin houkutteleva. Tässä artikkelissa puhumme kuitenkin NEO-kolikon – salausprojekti, jota voidaan harkita tällä hetkellä mielenkiintoisimpien joukossa.

Ensi silmäyksellä NEO saattaa tuntua aivan uudelta kryptovaluutta jonka tueksi älykäs sopimusohjattu lohkoketjujärjestelmä. Ulkoasu voi kuitenkin olla pettää – kun alat katsoa syvemmälle pinnan alle ja tutustua NEO: n takana olevaan tekniikkaan, saatat vain innostua kolikosta kuin minä.

Saamme kuitenkin siihen. Ensinnäkin, haluaisin kertoa sinulle etukäteen, että jos tiedät jo NEO: n, ja olet tullut tähän arvosteluun vahvistamaan positiivisia mielipiteitäsi vielä ennen kolikon tosiasiallista ostamista, muista löytää huippuluokan, turvallinen lompakko pitämään sitä sisällä. Vaikka Ledger Live ei vielä tue NEO: ta, voit silti tallentaa kolikot kyseiseen laitteeseen.

Etsitkö turvallisinta paikkaa ostaa BTC? Olen kerännyt alla olevat parhaiten arvioidut salausvaihdot, jotka hyväksyttiin turvallisimmiksi alustoiksi BTC: n ostamiseen, joten katsokaa.

Palveluntarjoajan Visa / Mastercard Saatavilla oleva salaus Tuloksemme Coinbase-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 lisää

9.8 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Binance-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 lisää

9.6 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Coinmama-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +7 lisää

9.4 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Kraken-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • DASH
 • + 37 lisää

9.1 Lue arvostelu Vieraile sivustolla eToro-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +3 lisää

8.6 Lue arvostelu Vieraile sivustolla KuCoin-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 lisää

8.5 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Gemini Exchange -katsaus JOO

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +21 lisää

8.4 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Suosituin 729 arvostelua 9.8 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu Editor’s Choice 1279 arvostelua 9.6 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 816 arvostelua 9.4 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 1174 arvostelua 9.1 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 453 arvostelua 8.6 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 563 arvostelua 8.5 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 603 arvostelua 8.4 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu

Plussat

 • Vahva yhteisön tuki
 • Älykäs sopimustekniikka
 • Keskimääräinen hintavaihtelu
 • Lainsäädännön noudattamiseen suuntautunut
 • Jatkuva päivitys ja kehitys

Haittoja

 • Vielä kaukana ATH-hinnastaan
 • Ei tarjoa monet vaihdot

Mikä on NEO-kolikko: Perusteet

Ennen kuin käsittelemme joitain hintaennusteita ja toimialakohtaista terminologiaa, asetetaan ensin perusteet uudelleentarkastelulle ja keskustellaan mikä on NEO-kolikko hyvin perustason näkökulmasta. Hyvä alku olisi tutkia projektin alkupiste.

Kun se tuli ensimmäisen kerran, NEO: ta ei itse asiassa kutsuttu nimellä “NEO”. Se perustettiin todella nimelläAntShares”. Yrityksen perustaminen juontaa juurensa vuoteen 2014, Kiinaan – AntSharesin muodostivat Erik Zhan ja Da Hongfei.


Yhtiö muutti NEO: n vuonna 2017, ja on pitänyt nimeä siitä lähtien. Kuten olet todennäköisesti jo kerännyt, NEO-kolikko on nimetty yrityksen mukaan (sen sijaan, että sillä olisi erilainen nimi, kuten esimerkiksi Ethereum ja Ether).

NEO-kolikko: avoin verkko älykästä taloutta varten.

Nyt NEO tarjoaa hyvin perustason näkökulmasta blockchain-toiminnallisuus ole liian erilainen kuin Ethereumin. Hanke keskittyy älykkäät sopimukset, ja niiden toteutus lohkoketjussa – yksinkertainen, oikea?

Hyvin, ei aivan. NEO eroaa Ethereumista melko vähän ja on suunnattu täysin erilaiselle salauksen harrastajien yleisölle. Itse asiassa voit sanoa, että NEO on yksi nykyisten markkinoiden ainutlaatuisimmista kryptovaluutoista, sen taustan perusteella.

Jotta voisimme ymmärtää NEO: n kokonaan ja tarkastella NEO: n tulevaisuuden näkymiä, meidän on ensin ensin suoritettava älykäs sopimustekniikka, jotta olisimme molemmat samalla sivulla.

Älykkäät sopimukset: Kultainen lippu blockchain-pohjaiseen tulevaisuuteen?

Vaikka myönnän, että otsikko on hieman räikeä, pidä mielessäni – jos et vielä ole, voin ehkä tehdä sinusta fyysisen älykkään sopimustekniikan seuraavissa kappaleissa!

Kuten muutaman kerran vältettiin, NEO-kolikossa käytetään älykästä sopimustekniikkaa. Tämän tekniikan on kuitenkin ensin luonut ja suosinut (kevyesti sanottuna) Ethereum – maailman toiseksi suurin kryptovaluutta heti sen jälkeen Bitcoin.

Voisin mennä aivan eri tangentilla siitä, kuinka hämmästyttävä ETH todella on, mutta älä huoli – En. Sen sijaan haluan kertoa sinulle, kuinka älykkäät sopimukset Ethereumin lohkoketjussa toimivat. Sama idea on NEO-kolikon takana, joten lue huolellisesti!

NEO-kolikko: EcoBoost-ohjelma.

Harkitse tätä yksinkertaista esimerkkiä alla:

Tod haluaa myydä Stacylle talon – Stacy on markkinoilla ostamassa sitä. Joissakin päivätyissä olosuhteissa molempien osapuolten olisi käytettävä kolmansien osapuolten välittäjien, pankkien, kiinteistönvälittäjien ja niin edelleen palveluja – vaikka jotkut näistä ovat väistämättömiä, toiset näyttävät yksinkertaisesti ottavan rahasi ja siinä kaikki.

Älykkäillä sopimuksilla Tod ja Stacy voivat molemmat säästää valtavan summan ja varmistaa, että siihen ei liity mitään väärää peliä..

Kohteet, kuten kiinteistöt, voivat olla tokenoitu – toisin sanoen ne voidaan edustaa lohkoketjussa erityisryhmänä ERC-20-rahakkeet (tai muut – ERC-20 viittaa yksinkertaisesti Ethereumin tunnusmalliin). Siten kauppa – Tod myy Stacylle talon – voidaan kirjoittaa älykkääseen sopimukseen.

Sopimus kuulostaa tältä: KUN Stacy lähettää Todille X rahasumman, VAIN SILLOIN lähettää Tod Stacylle talon oikeudet. Tod loi älykkään sopimuksen etukäteen, ja oikeudet omaisuuteen tallennetaan lohkoketjuun – ne siirretään VAIN jos asetetut ehdot täyttyvät, eikä missään muussa skenaariossa.

Lisätäkseen siihen, älykkäät sopimukset ovat peruuttamaton ja tunkeutumaton – kun ne on asetettu, ne on asetettu.

NEO-kolikko: NEO-alustan ominaisuudet.

Nyt voit luultavasti kuvitella älykkäiden sopimusten valtavat mahdollisuudet sekä tavallisten, työväenluokan ihmisten että suuryritysten jokapäiväisessä elämässä. Kuten edellä mainittiin, NEO-kolikko on erilainen – ja kaikkien, jotka haluavat oppia NEO: n, on pidettävä tämä mielessä!

Miten NEO eroaa, voit kysyä? No, sen älykkään sopimuksen toiminnallisuuteen liittyy kierre – lainsäädännön noudattaminen.

NEO ja digitaalinen identiteetti (Onchainin tarina)

Edellä käsitellyssä Ethereumin älykkään sopimuksen esimerkissä on tehtävä yksi selkeä ero – ETH: lla luotuihin älykkäisiin sopimuksiin on ei mitään tapaa olla tarkistettu tai konfiguroitu vaatimusten mukaiseksi. Vaikka tämäkin on linjassa hajautettu luonne salaus, se aiheuttaa myös paljon kysymyksiä sääntelyyn liittyvistä syistä.

NEO-salausvaluutta on kuitenkin päinvastainen – “digitaalisen identiteetin” ominaisuus varmistaa, että näin on.

NEO: n digitaalinen identiteetti toimii melko yksinkertaisella tavalla – kaikilla, jotka osallistuvat NEO-lohkoketjuun, on tietyntyyppinen digitaalinen identiteetti, joka on vahvistettu. Tämän jälkeen voit odottaa kaikkien muiden osapuolien, joiden kanssa olet tekemisissä ja joiden kanssa olet tekemisissä blockchainissa tarkistettu NEO-käyttäjä, eikä joku tuntematon osapuoli, jolla voi olla mahdollisesti haitallisia aikomuksia.

Mikä on Onchain ja mitä sillä on tekemistä tämän kanssa?

NEO-kolikko: NEO-lompakko.

Onchain on kiinalainen yritys, joka on kiinnostunut tehdä blockchain-tekniikasta helpommin lähestyttävä suuryrityksille ja erilaisille rahoituslaitoksille. Yksi Onchainin tärkeimmistä huolenaiheista on ratkaista sekä blockchain-tekniikan sääntelykysymykset – se on erityisen merkittävä asia, kun otetaan huomioon, että Kiina ei ollut koskaan suotuisa suuntaan salaus[1], yleisesti.

Kuten luultavasti voitte kuvitella, NEO-kolikko ja Onchain muodostavat hämmästyttävä pari – NEO tarjoaa käyttäjille tekniikan ja tilan tulla ostamaan, myymään ja myymään omaisuuttaan osittain keskitetyssä, mutta turvallisessa ja säännellyssä ympäristössä, kun taas Onchain keskittyy tekemään edellä mainitusta tekniikasta houkutteleva näkymä suurille yrityksille.

Niinpä kun pyörät alkavat pyöriä ja hampaat putoavat paikalleen, sinulla on itsesi innovatiivisia, blockchain-teknologiaan perustuva, silti sääntelyn mukainen ja osittain keskitetty älykäs talous. Jos mietit mitä NEO-kolikko on, se on paras vastaus, jonka voin antaa sinulle!

NEO-kolikko: Mitä markkinat sanovat?

Nyt kun olemme keskustelleet NEO: n pääkohdista ja sinulla on hieman parempi käsitys siitä, mikä NEO-salausvaluutta on, siirtykäämme tarkastelun toiseen osaan ja katsomaan joitain historiallisia hintakaavioita, miten salaus on mennyt viime vuosina, ja mitä voimme odottaa NEO-kolikoiden tulevaisuudesta.

Tarkastellaan Kolikkomarkkinat, näyttää siltä, ​​että NEO: lla on ollut melko vakiona ajo tunnetuimmat kryptot ovat huolissaan. Ihmiset, jotka ihmettelevät, onko NEO hyvä sijoitus, pitäisi ensin tarkastella kaikkien aikojen huippua (ATH) kolikon, joka saavutettiin alkuvuodesta 2018 – kolikon kustannukset yli 161 dollaria.

NEO-kolikko: NEO-hintakaavio.

Nyt vihkimättömälle se saattaa tuntua oudolta – kryptovaluutta, joka maksoi aiemmin 161 dollaria, maksaa nyt noin 20 dollaria. Se on huono merkki!

Haluan kuitenkin kertoa teille – ei, se on todella normaalia.

Jos olet viettänyt aikaa salausmaailmassa, olet todennäköisesti kuullut kuuluisa salaushinnan 2017/2018 kaatuminen. Suurin osa kolikoiden hinnoista saavutti ATH-arvonsa ja kaatui sitten kokonaan.

Tuolloin siellä oli paljon markkinoiden manipulointi menossa. Yhdistä se näkyviin DeFi-pohjainen huijauksia (DeFi oli tuolloin hyvin uusi, ja näytti siltä, ​​että jokainen projekti voisi kerätä miljoonia Yhdysvaltain dollareita niiden avulla ICO: t, ei hikiä), ja sinulla on itsellesi melko surullisia tuloksia.

NEO-kolikko: globaali NEO-yhteisö.

Kuitenkin verrattuna muihin, hieman samanlaisiin kolikoihin, NEO pärjää itse asiassa melko hyvin! Se on onnistunut säilyttämään merkittävän hinnan, joka on myös viime aikoina noussut.

Nyt yksi salamaailman kultainen sääntö on se projektin arvo on vain niin paljon kuin sen takana oleva yhteisö. Se on osoittautunut totta kerta toisensa jälkeen, eikä NEO-kolikko ole poikkeus – valtava osa projektin onnistumisesta ja säilyttämisestä johtuu siitä, että sillä on edelleen aktiivinen ja kukoistava yhteisö. Yksi katsaus heidän subreddit todistaa tämän olevan totta.

Tämän jälkeen on myös syytä mainita, että NEO-kryptovaluutan takana oleva tiimi (yritys) ei myöskään ole löysä. Siellä on jatkuva ja oikea-aikainen päivitys alustalla, kaikki kasvaa sekä liiketoiminnan että teknologian näkökulmasta, ja NEO näyttää olevan vain eteenpäin!

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Onko NEO hyvä sijoitus?

Kuten luultavasti voitte kuvitella, NEO-kolikoiden tulevaisuutta ja sen sijoitusmahdollisuuksia ympäröivä aihe on melko suosittu, varsinkin puoliksi tuoreen kryptovaluuttateollisuus, yleisesti.

Joten… Onko NEO hyvä sijoitus? Vai pitäisikö sinun välttää kolikkoa ja kääntää nähtävyytesi joillekin muille markkinoilla oleville salauksille?

Yritetään vastata näihin kysymyksiin. Ensimmäiset asiat ensin – meidän on kuitenkin tarkasteltava keskeinen näkökohta salausprojektin potentiaalia analysoitaessa.

Monet ihmiset ajattelevat, että selvitetään, onko salaus hyvä sijoitus vai ei tarkastelemalla sen hintakaavioita, ja tarkistaa, mikä sen ATH oli. Muu turvautuu vilkaisemaan hintakaavioon ja tekemään päätöksen perustuu juhlallisesti siihen, onko kolikon hinta noussut vai kaatuuko kyseisenä ajankohtana.

NEO-kolikko: dApp-alusta.

Molemmat menetelmät ovat järjettömiä paremman sanan puuttuessa.

Ei, jos haluat todella analysoida NEO-kolikon ja sen kaikki mahdollisuudet, sinun on tarkasteltava yhtä ainoaa indikaattoria – sen markkina-arvo.

Katsauksen kirjoittamisen ajankohtana NEO: n markkina-arvo on noin 1,56 miljardia dollaria. Se on vahva läsnäolo markkinoilla! Jotkut ihmiset saattavat vaatia, että vertaa tätä markkina-arvoa Bitcoinin vastaavaan ja huomaa, että NEO on hyvä sijoitus tällä tavalla.

ÄLÄ TEE SITÄ. Se on erittäin väärä tapa edetä.

Aluksi, Bitcoin on markkinoiden johtava kryptovaluutta – niin tulee aina ja ikuisesti. Ei ole mitään syytä verrata NEO: n markkinaosuutta BTC: n markkinaosuuteen, koska se ei todennäköisesti tule edes lähelle.

Sen sijaan sinun pitäisi löytää salausvaluutta, joka on paljon suurempi kuin NEO-kolikko, vielä tarjoaa samanlaista tekniikkaa. Mikä tuo kolikko voisi olla..?

Kyllä, kiusaan vain sinua – tietysti, sen Ethereum.

NEO-kolikko: Ethereumin markkinatiedot.

Tarkastellaan Kolikkomarkkinat jälleen kerran näet, että ETH: lla on markkina-arvo noin 125 miljardia dollaria. Se on noin 82 kertaa suurempi kuin NEO: n markkina-arvo.

Onko loogista ajatella, että NEO saavuttaa jonain päivänä Ethereumin markkina-arvon? No, vaikka se on mahdollista, se on todella epätodennäköistä. Vaikka salausprojekti onnistuu saavuttamaan puolet ETH: n markkina-arvosta, se pystyy nostamaan nykyistä hintaa noin 40 kertaa (kyllä, se on erittäin karkea arvio).

Jos jotain sellaista tapahtuisi, 40 kertaa 20 dollaria olisi yhtä suuri kuin noin 800 dollaria per NEO-kolikko.

On selvää hyvin optimistinen oletus, ja vaikka NEO onnistui saavuttamaan tämän pisteen, se olisi hyvin, hyvin pitkä aika nyt. On kuitenkin otettava huomioon myös toinen tekijä.

Kuten olen välttänyt edellisessä luvussa, NEO: lla on erittäin vahva yhteisö, ja NEO-kolikon takana oleva yritys on parantamalla alustaa jatkuvasti, liian. Tämä on ratkaiseva tekijä jokaiselle, joka kysyy, onko NEO hyvä sijoitus – ilman tulevaisuuden mahdollisuuksia salausprojekti on tuomittu unohtamaan ennemmin kuin myöhemmin.

Kaikki tämä sanoi kuitenkin, miltä NEO-kolikon tulevaisuus näyttää? Kolikko on onnistunut säilyttää kohtuullinen hinta, sen takana on vahva yhteisö ja teknisesti taitava yritys, ja ratkaisee tietyn ongelman. Kaikki nämä tekijät näyttävät osoittavan, että NEO on ehdottomasti syytä pitää silmällä.

NEO-kolikoidesi tallentaminen

Nyt kun olemme keskustelleet kaikista NEO-kolikon pääkohdista, ottakaamme vuoro ja mainitsemme jotain, joka ei liity suoraan kyseiseen kryptovaluuttaan tai sen takana olevaan tekniikkaan.

Kuvitellaanpa perustelun vuoksi, että olet päättänyt, että NEO-kolikko on hyvä sijoitus, ja haluat ostaa sen. Sinun tulisi nyt olla etsimässä luotettava, huippuluokan kryptovaluutta-lompakko.

Annan sinulle kaksi upeaa vaihtoehtoa NEO-kolikoidesi säilyttämiseen – alan johtava laitteisto (kylmä) lompakko, ja verkossa (kuuma) lompakko.

Ledger Nano X

Ilman yhtä epäilystä, Ledger on yksi kryptovaluutta-lompakon markkinoiden ydinjohtajista.

Ledger tarjoaa käyttäjille pari erilaista lompakkovaihtoehtoa, joista uusin ja merkittävin on Ledger Nano X. X: ssä on suurempi näyttö kuin vanhemmassa S-mallissa, siinä on intuitiivisempi painikkeiden sijoittelu ja se on yleensä suurempi laite.

Tästä huolimatta on myös syytä mainita, että Ledger Nano X tukee yli 1000 erilaista salausvaluuttaa ja salaustunnusta, mukaan lukien NEO.

NEO-kolikko: Ledger Nano X.

Ollaksemme oikeudenmukainen, Ledger Live (sovellus, jota käytetään salausten seuraamiseen laitteessa) ei vielä tue NEO: ta. Pystyt kuitenkin yhdistämään Ledger-laitteen tiettyyn kuumaan lompakkoon ja sinulla on silti Ledger-luokan suojaus.

Ledger Nano X maksaa sinulle 119 €, ja löydät sen tässä.

Binance

Binance on yksi suosituimmista kryptovaluutan vaihtoalustat planeetalla – se on myös loistava lompakko, johon voit pitää myös NEO-kolikkosi!

Binancen kauneus on siinä, että se tarjoaa helppo pääsy salauskolikoihisi jos päätät osallistua jonkun päivän kaupankäyntiin tai haluat jopa käyttää salauksiasi tien päällä.

Yksi tärkeimmistä valituksista, joita ihmisillä on laitteistolompakot kolikoiden siirtäminen lompakosta vaihtoon vie paljon aikaa, jos päätät käydä kauppaa tai vaihtaa niitä. Binance mitätöi tämän ongelman ja tarjoaa käyttäjille huippuluokan turvaominaisuudet samalla kun se on myös huippuluokan outange.

Jos haluat käydä Binancessa, löydät sen tässä.

Missä käydä kauppaa NEO: lla?

Kun sinulla on sinun lompakkosi lajiteltuna, haluat todennäköisesti tutkia ostaminen, myynti, tai käydä kauppaa NEO-kolikoilla, eikö? No, on olemassa muutama tapa, jolla voit tehdä tämän – sanottiin, että paras panoksesi on käyttää palveluja luotettava kryptovaluutan vaihto.

Mainitaanpa pari parasta vaihtoehtoa?

Binance

Nimi, joka on todennäköisesti jo tuttu sinulle, Binance on todella paras paikka ostaa, myydä, tai yksinkertaisesti käydä kauppaa NEO: lla verkossa. Kun olet selvittänyt, mikä on NEO-kolikko, sinun kannattaa mennä suoraan Binanceen!

Kyseinen vaihto tarjoaa käyttäjille upeita lisäominaisuuksia, vertaansa vailla oleva määrä erilaisia ​​kryptovaluuttakauppapareja, korkean tason turvallisuus, kunnolliset palkkiot, ja niin edelleen.

NEO-kolikko: Binanssiparit.

Binancea pidetään alan johtajana, ja siihen on hyvä syy! Jos olet kiinnostunut, tutustu alustaan tässä.

Bitfinex

Useiden salausvaihtojen löytäminen, joka antaisi sinulle mahdollisuuden käydä kauppaa NEO: lla ja olla luotettava myös turvallisuusnäkökulmasta, saattaa osoittautua vaikeaksi tehtäväksi, Bitfinex on ehdottomasti yksi paremmista vaihtoehdoista.

NEO: n osalta Bitfinex on itse asiassa yksi parhaista pörsseistä, NEO: n kaupankäynnin määrällisesti! Valtavat määrät NEO: ta kulkee vaihdon läpi joka ikinen päivä.

Vaihto on luotettava, on alalla hyvä nimi, ja tarjoaa käyttäjilleen melko kohtuullisia maksuja. Voit käydä siinä tässä.

Vertaa NEO: ta rinnakkain muihin

Tiesitkö?

Vertaa NEO: ta rinnakkain muihin

Kaikki salausvaihdot voivat näyttää samanlaisilta kuin sinä, mutta ne ovat EI kaikki samalla tavalla!

Joo! Näytä vertailukaavio

Päätelmät

Nyt – olemme saavuttaneet NEO-kolikkotarkastuksen loppu. Yhteenveto tehdään muutamassa lauseessa?

NEO-kolikko on osa NEO blockchain-pohjainen salausalusta. Hanke koskee älykkäät sopimukset, ja sen tavoitteena on tuoda sääntelyn mukainen menetelmä älykkääseen sopimusten antamiseen sekä tavallisille, jokapäiväisille ihmisille että myös korkean profiilin yrityksille ja rahoituslaitoksille. Se on todella ainutlaatuinen projekti, jossa on joitain ainutlaatuisia ideoita.

Se ei myöskään ole savua eikä peilejä – markkina-arvo on noin 1,5 miljardia dollaria, NEO: lla on vahva joukkue takana, ja vielä vahvempi yhteisö. Yritys itse toteaa, että se on “yhteisölähtöinen projekti” heidän kotisivuillaan.

Tekeekö se NEO: sta hyvän sijoituksen? No, se on ehdottomasti asia, jonka jokaisen henkilön tulisi päättää itse neuvoteltuaan taloudellisen neuvonantajansa kanssa. Siitä huolimatta on silti syytä huomata, että asioiden ulkonäkö, NEO on täällä jäädäkseen.

Lopuksi, mikä on NEO-kolikon tulevaisuus? Todellakin, vain aika voi kertoa! Jos olet kiinnostunut salausvaluutasta tai sen takana olevasta projektista ja haluaisit nähdä tuon tulevaisuuden ollessasi ylpeä joidenkin NEO-kolikoiden omistajasta, muista ostaa ne luotettava ja turvallinen salauksenvaihto!

Lisäksi, jos välität kolikoidesi turvallisuudesta, olisi hyvä sijoittaa niihin laitteiston kryptovaluutta-lompakko, liian. Ledger Nano X on varmasti johtaja tällä alalla.

Kaiken tämän sanottu, kiitos lukemisesta ja onnea!

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Tieteelliset viitteet

1. Shen Wenhao: “Kiina: salausvaluutan säätely Kiinassa”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map