NEO vs Ethereum: Onko NEO seuraava Ethereum?

Ei ole epäilystäkään siitä, että kryptovaluuttaympäristöstä on tullut erittäin kilpailukykyinen, kun eri kryptovaluutat yrittävät samalle paikalle. Yksi tällainen kryptovaluuttapari, jonka nähdään usein kilpailevan toisiaan vastaan, on – NEO vs Ethereum.

Vaikka Ethereum on toiseksi suosituin kryptovaluutta Bitcoinin jälkeen, NEO on kasvanut hyvin nopeasti ja yrittänyt saada kiinni Ethereumista. Heidän kilpailunsa on niin kovaa, että NEO: ta kutsutaan usein “kiinalaiseksi Ethereumiksi”.

Ehkä mietit, “mitkä ovat erot Ethereumin ja NEO-lohkoketjun välillä? Miksi NEO: ta kutsutaan seuraavaksi Ethereumiksi? ”. No, voit olla varma – löydät vastaukset tästä oppaasta.

Loppuun mennessä ymmärrät NEO: n ja Ethereumin keskeiset piirteet (muun muassa) ja kuinka ne eroavat toisistaan.

Joten, aloitetaan!

NEO vs Ethereum: Perusteet

Ennen kuin siirryt NEO: n ja Ethereumin tärkeimpiin eroihin, sinun pitäisi todennäköisesti tietää, miksi heidän sanotaan kilpailevan keskenään!

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Koko syy NEO vs Ethereum -keskusteluun johtuu siitä, että molemmat projektit ovat samankaltaisia ​​ensisijaisesti tarjoamiensa asioiden kanssa. Toisin kuin Bitcoin, joka on vain digitaalinen valuutta, sekä NEO että Ethereum palvelevat paljon enemmän kuin vain yhtä tarkoitusta.

Ethereum- ja NEO-lohkoketjut tarjoavat alustoja, jotka on erityisesti suunniteltu hajautettujen sovellusten (DApps) ja älykkäiden sopimusten kehittämiseen. Sen lisäksi, että älykkäitä sopimuksia käytetään DApps: ssä, ne otetaan usein käyttöön ICO: ille.

Älä huoli, jos et tunne näitä termejä – selitän ne nopeasti täällä.

  • dApps ja älykkäät sopimukset

DApp on lähinnä sovellus, joka toimii lohkoketjussa, joten se on hajautettu ja hajautettu. Kehittäjät voivat oman sovelluksensa sijaan rakentaa sovelluksen olemassa olevan lohkoketjun päälle, kuten NEO tai Ethereum.

Älykkäät sopimukset ovat DApps: n takana oleva mekanismi. Ne ovat itse toteuttavia sopimuksia, joissa sopimusehdot kirjoitetaan suoraan koodiriveihin. Koska se on koodilla eikä paperille, sopimuksen täyttämiseen ei tarvita kolmansia osapuolia! Tämä tarkoittaa, ettei ole olemassa keskusvallan viranomaista, johon luottaisi tai johon luottaisi.

  • Alkuperäinen kolikoiden tarjoaminen (ICO)

ICO: sta on tullut suosituin tapa uusille kryptovaluutoille hankkia alkuperäistä rahoitusta projekteilleen. Ethereum ja NEO tarjoavat molemmat alustan uusille kolikoille ICO: nsa lanseeraamiseksi.

Noin arvoiset ICO: t 10 miljardia dollaria on jo julkaistu vuosina 2017 ja 2018 yhdessä.


Jos haluat lisätietoja ICO: ista, katso minun Mikä on ICO? opas.

DApps: iä, älykkäitä sopimuksia ja ICO: ita pidetään seuraavana suurena salauksen valuuttana, ja siksi monet kryptovaluutat kamppailevat saadakseen osan näistä markkinoista. Ethereum ja NEO ovat markkinajohtajia tässä tilassa ja myös suurimmat kilpailijat.

Joten, nyt tiedät NEO vs Ethereum -sodan perusteista, katsotaanpa, miten ne eroavat toisistaan.

NEO vs. Ethereum: Tärkeimmät erot

Vaikka Ethereum ja NEO yrittävät molemmat palvella samoja markkinoita, ne eroavat toisistaan ​​monista tekijöistä. Verrataan niitä joihinkin perustekijöihin.

  • Kehittäjien hyväksymä

NEO on löytänyt välitöntä tukea kehittäjäyhteisöltä, koska se tukee ohjelmointia useilla kielillä, kuten C ++, C #, Go, Java. Joten kuka tahansa, joka tietää jonkin näistä kielistä, voi aloittaa projektien rakentamisen NEO-lohkoketjuun. Katsotaan nyt Ethereumia Neo vs. Ethereumin hyväksymisessä.

Toisaalta Ethereum sallii koodauksen vain yhdellä kielellä – Solidity. Lisäksi Solidity on uusi kieli (sen ovat suunnitelleet Ethereumin perustajat yksinomaan Ethereumille), joten on hyvin vähän ihmisiä, jotka tietävät sen. Joten jokaisen, joka haluaa rakentaa DApps: ää tai älykkäitä sopimuksia, on ensin opittava tämä kieli.

  • Tapahtumanopeus

NEO pystyy käsittelemään noin 10000 tapahtumaa sekunnissa kun taas Ethereum-lohkoketju tukee tällä hetkellä noin 15 tapahtumaa sekunnissa.

Kuten voit selvästi nähdä, tapahtumanopeudessa on valtava ero. Aikana, jolloin sekä Bitcoin että Ethereum yrittävät lisätä nopeuttaan, NEO tarjoaa loistavan vaihtoehdon.

  • Blockchain-polttoaine

NEO-lohkoketjussa on kaksi erilaista kolikkoa – NEO ja GAS. NEO vs. Ethereum, Ethereum kaasuttaa samaa ‘kaasua’. Katsotaan sitä. Jokainen, jolla on NEO lompakossaan, saa palkkion kaasun muodossa. Voit ajatella NEO: ta yrityksen osakkeina ja kaasua osinkona.

Käyttäjät voivat sitten käyttää tätä kaasua maksamaan tapahtumista NEO-lohkoketjussa.

Ethereumin alkuperäistä valuuttaa kutsutaan eetteriksi ja pienempiä eetteriyksiköitä kutsutaan “kaasuksi”. Voit ajatella Eetteriä dollarina ja kaasua sentteinä.

Selvennykseksi: NEO ja GAS ovat kaksi erillistä merkkiä, kun taas eetteri ja kaasu ovat samat, Ethereumin ”kaasu” on vain pienempiä eetteriyksiköitä, kuten edellä mainitsin.

  • Jaettavuus

Ethereum (Ether) on jaettavissa pienempiin yksiköihin (kaasu), mutta NEO on jakamaton. Kyllä se on oikein! NEO on yksi harvoista valuutoista, joita ei voida jakaa, aivan kuten yrityksen osakkeet.

Joten et voi siirtää 10,5 NEO: ta tai 1,2 NEO: ta, koska ne ovat olemassa vain kokonaisina lukuina. Ja siksi se tarvitsee toisen tunnuksen, GAS: n, joka on jaettavissa.

  • Hallituksen tuki

Kiina tunnetaan omien vaihtoehtojensa luomisesta suositulle länsimaiselle palvelulle, kuten Alibaba Amazonia vastaan, WeChat WhatsAppia vastaan, Baidu Googlea vastaan ​​ja niin edelleen.

Samoin NEO: ta pidetään Kiinan vastauksena Ethereumiin. NEO on ensimmäinen ja suurin kiinalainen kryptovaluutta, ja Kiinan hallituksen väitetään tukevan sitä.

Toisaalta Kiinan hallitus ei tue Ethereumia. NEO: lla on loistava mahdollisuus kaapata massiiviset Kiinan markkinat ja muut Aasian markkinat.

Joten nämä ovat Ethereumin ja NEO: n pääkohdat. Tarkasteltaessa NEO: n tarjoamia etuja on selvää, miksi sitä kutsutaan seuraavaksi Ethereumiksi.

Toinen tärkeä tekijä, joka on erittäin tärkeä jokaiselle kryptovaluutalle, ovat ihmiset heidän takanaan. Katsotaanpa tiimi NEO vs. joukkue Ethereum.

NEO vs Ethereum: Joukkueet

Joukkueen osalta sanoisin, että sekä NEO: lla että Ethereumilla on hyvät joukkueet.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Ethereum

Kaikki tietävät nyt Ethereumin – Vitalik Buterinin – aivot.

Hän on kanadalainen venäläinen ja ohjelmoija, joka on vain 24-vuotias. Hän kiinnostui Bitcoinista hyvin varhaisessa iässä ja perusti Bitcoin-lehti.

Hän kehitti ja perusti yhdessä muiden perustajien kanssa Ethereumin vuonna 2015. Siitä lähtien hän on ollut yksi johtavista äänistä kryptovaluutta- ja blockchain-yhteisössä..

Vitalik Buterinilla ja muulla joukkueella on ollut tärkeä rooli Bitcoin-tekniikan siirtämisessä seuraavalle tasolle. He tekevät edelleen jatkuvasti innovaatioita voittamaan Ethereumin tällä hetkellä kohtaamat tekniset haasteet.

Jotkut sen perustaneista Ethereum-tiimin alkuperäisistä jäsenistä ovat jatkaneet muiden omien projektien perustamista. Tähän kuuluu Charles Hoskinson, joka perusti Cardanon.

NEO

Aika siirtyä NEO: hon ja nähdä, kenellä on parempi joukkue NEO vs Ethereum -taistelussa. NEO: n perustajalla Da Hongfeilla on myös pitkä historia lohkoketjussa. Hän perusti AntSharesin helmikuussa 2014 luomaan alustan hajautettujen sovellusten rakentamiseen.

Mietitkö mitä AntShares on? No, niin NEO: ta alun perin kutsuttiin. AntShares muutettiin NEO: ksi vasta vuonna 2017.

Vuonna 2014 Da Hongfei ja Antsharesin teknologiajohtaja Erik Zhang perustivat myös Onchainin, joka on blockchain R&D-yritys. AntShares (nyt NEO) kehitettiin myös Onchainin piirissä.

Joten, kuten näette, myös NEO: lla on vahva perusta. Perustajaryhmä on ollut alusta lähtien osa blockchain- ja cryptocurrency -ekosysteemiä. Siksi he ovat pystyneet kehittämään hyviä kumppanuuksia ja toimivan tuotteen.

Nyt voit nähdä, että NEO: ta ja Ethereumia tukevat yhtä pätevät tiimit. Ainoa merkittävä ero on, että Ethereumilla on suurempi kehittäjäyhteisö, joka tukee sen kehitystä verrattuna NEO: han.

NEO vs. Ethereum: Skaalautuvuus

Suurin osa teistä tietäisi, että salausvaluutan ytimessä oleva tekniikka on lohkoketju. Kuten odotettiin, vankemmilla ja skaalautuvilla lohkoketjuilla varustetut kryptovaluutat ovat teknisesti parempia. Ethereumin ja NEO-lohkoketjussa on yksi erittäin tärkeä näkökohta, jota meidän on vertailtava – konsensusmekanismi.

Joten mikä on konsensusmekanismi?

Koska lohkoketju on hajautettu vertaisverkko, ei ole yhtä johtajaa, joka voisi tehdä tärkeitä päätöksiä. Joten miten päätökset tehdään? Kuinka päätät, onko kryptovaluuttatapahtuma pätevä vai ei?

Siellä tapahtuu konsensusmekanismi. Kaikki lohkoketjun tapahtumat vahvistetaan, kun verkon osallistujat pääsevät yksimielisyyteen (ryhmäsopimus), että se on kelvollinen tapahtuma.

Se ei ole niin suoraviivaista kuin miltä se kuulostaa, mutta anna minun selittää …

Verkon osallistujien (kutsutaan “solmuiksi”) on suoritettava monimutkaisia ​​toimintoja tietokoneillaan voidakseen ratkaista ongelman ja sitten vakuuttaa loput verkosta, että heidän ratkaisunsa on oikea. Tämä päätöksentekomenetelmä tunnetaan yksimielisyysmekanismina.

Seuraavassa on tärkeitä tekijöitä NEO vs. Ethereum -taistelussa, jotka riippuvat konsensusmekanismin tehokkuudesta:

  • Kaupan nopeus
  • Verkon skaalautuvuus (mikä on olennaisesti niiden tapahtumien määrä, jotka se voi suorittaa sekunnissa)
  • Palvelumaksu

On olemassa useita suosittuja mekanismeja, ja kryptovaluutat voidaan erottaa käyttämänsä konsensusmekanismin tyypin perusteella.

NEO käyttää delegoitua bysanttilaista vikasietoisuutta (dBFT) yksimielisyysmekanismi. Tämä on parannettu versio Panoksen todistamismekanismi (PoS). Ethereum puolestaan ​​käyttää ProF-of-Work (PoW) -mekanismia.

Joten, jos sanomme, että laitamme ne kasvavaan parannusjärjestykseen, se voi näyttää jotain PoW, PoS ja dBFT. Kuten näette, NEO on jo kaukana Ethereumista konsensusmekanismin kannalta.

NEO vs Ethereum -taistelussa dBFT antaa NEO: lle mahdollisuuden olla skaalautuvampi kuin Ethereum. Ethereum käyttää edelleen erittäin kallista ja tehotonta konsensusmekanismia (PoW). Tämä antaa ehdottomasti NEO: lle edun.

Hyvä uutinen (Ethereumin kannattajille) on, että Ethereum päivittää yksimielisyysmekanisminsa PoS: ksi, mikä on paljon tehokkaampaa kuin PoW.

Vitalik on myös ilmoittanut, että he saattavat ottaa käyttöön toisen ratkaisun, nimeltään Sharding, skaalautuvuuden lisäämiseksi. Joten mitä sirpaleet tekevät?

PoW: ssä kaikkien verkon osallistujien on vahvistettava kukin tapahtuma. Hajauttamisen aikana vain pieni joukko verkko-osanottajia suorittaa kunkin tapahtuman validoinnin.

Joten suurempi määrä tapahtumia vahvistetaan samanaikaisesti eri osajoukkojen kanssa, mikä parantaa skaalautuvuutta. Tämä tekisi asioista paljon kirkkaampia Ethereumin tulevaisuuden kannalta.

Twitter-viesti Vitalik Buterinilta

Skaalautuvuuden ja konsensusmekanismien osalta NEO on voittanut pelin toistaiseksi, mutta Ethereum on kiinni siitä. Jää nähtäväksi, kuinka nopeasti Ethereum voi saada aikaan nämä muutokset.

Nyt kun tiedät suurimman osan tämän NEO vs Ethereum -keskustelun avainkohdista, aion viedä sinut läpi heidän matkansa tähän mennessä.

NEO vs Ethereum: Tarina toistaiseksi

Ethereumin historia

Käydään läpi NEO vs Ethereum -historiat nähdäksesi kuka on johtaja. Ethereum perustettiin vuonna 2015 tarkoituksena parantaa Bitcoinin rajoituksia. Vitalik Buterin, myös Bitcoin-lehti, on yrittänyt vakuuttaa Bitcoin-yhteisön päivityksestä, jota Bitcoinin tekniikka tarvitsee.

Kun yhteisö ei päässyt sopimukseen, Vitalik Buterin päätti luoda Ethereumin yhdessä Mihai Alisien, Anthony Di Iorion ja Charles Hoskinsonin kanssa. Vaikka projektin kehittäminen alkoi vuonna 2014, itse foorumi käynnistettiin heinäkuussa 2015.

Vuonna 2016 perustettiin hajautettu autonominen organisaatio (DAO) kerätä varoja Ethereum-hankkeelle. Hyvä osa oli se, että he keräsivät menestyksekkäästi ennätykselliset 150 miljoonaa dollaria. Valitettavasti tuntematon henkilö hyödynsi vikaa DAO: n koodissa ja varasti 50 miljoonaa dollaria.

Tämä hyökkäys herätti keskustelua Ethereum-yhteisössä ja johti lopulta Ethereumin jakamiseen kahteen valuutaan: Ethereum (ETH) ja Ethereum Classic (ETC).

NEO: n historia

NEO perustettiin vuonna 2014 Da Hongfei ja Erik Zhang AntShares-nimellä kehitysyhtiönsä Onchainin toimesta..

Kehittäessään AntShares-palvelua Onchain teki yhteistyötä Microsoft Kiinan ja Fadadan kanssa kesäkuussa 2016. Kaikki kolme yritystä muodostivat yhdessä Legal China -yrityksen tarkoituksena ratkaista useita laillisten digitaalisten sovellusten puutteita..

Kesäkuussa 2017 AntShares muutettiin NEO-nimeksi. Maaliskuussa 2018 Onchain jakoi yhden ontologisen (ONT) tunnuksen jokaista viittä käyttäjän lompakossa olevaa NEO: ta varten. ONT: n avulla sijoittajat voivat äänestää järjestelmän päivityksistä ja muista hallintokysymyksistä NEO-alustalla.

Joten, tämä on lyhyt historia Ethereumista ja NEO: sta. Aion nyt käydä läpi molempien kryptovaluuttojen historialliset hintakehitykset.

Ethereumin hintakehitys

Ethereum on toiseksi arvokkain kryptovaluutta, jonka markkina-arvo on 68,17 miljardia dollaria. Ethereum on ensimmäinen salausvaluutta, joka tarjoaa alustan älykkäiden sopimusten kehittämiselle, ja se sai valtavan tuen sijoittajilta ja kehittäjiltä.

Kuten alla olevasta tilannekuvasta näet, Ethereumin hinta nousi 9 dollarista tammikuussa 2017 1389 dollariin tammikuussa 2018. Se on 17000% paluu vain vuodessa! Katsotaan nyt, mitä kilpailulla on tarjottavana NEO vs Ethereum -taistelussa.

Ethereumin hintakaavio

NEO-hintakehitys

Jos ajattelet, että Ethereumin antamia tuottoja on liian vaikea voittaa, olet väärässä. Kiinan hallituksen tuella ja hyvällä tekniikalla NEO on toiminut erittäin hyvin.

Se kasvoi noin 0,16 dollarista tammikuussa 2017 noin 162 dollariin tammikuussa 2018. Se on noin 111 400%: n kasvu. Mielen puhaltaa, oikea?

NEO: n nykyinen markkina-arvo on 4,96 miljardia dollaria.

Ethereum on selkeä voittaja suosion suhteen. Sillä on valtava seuraaja sijoittajia, kehittäjiä ja harrastajia. Se on myös eniten hyväksytty. Ethereumin on kuitenkin parannettava useita näkökohtia, joissa NEO on parempi, mukaan lukien skaalautuvuus.

NEO-kolikkohintakaavio

Viimeiset sanat

Joten tiedät nyt NEO vs Ethereum -sodan hienot puolet.

Tiedät, että NEO: ta pidetään seuraavana Ethereumina, koska se tarjoaa teknologian kannalta etuja Ethereumiin nähden.

Tiedät myös, että Ethereumilla on etusija adoptiossa ja suosiossa. Paitsi että, Ethereumin tiimi työskentelee parhaillaan ratkaisujen parantamiseksi tekniikkaansa vastaamaan tai voittamaan NEO: n tekniikkaa.

Epäilemättä NEO vs Ethereum on kova keskustelu, ja on vaikea sanoa kuka on voittaja. Nämä ovat erittäin varhaisia ​​päiviä, ja meillä on vielä paljon nähtävää – vain aika näyttää.

Mitä mieltä sinä olet? Se on NEO vs. Ethereum; kumpaa sinä suosit? Onko se NEO, vai luuletko, että olemme valmiita Ethereumin tulevaisuuteen? Haluaisin kuulla ajatuksesi!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map