Nimetön Bitcoin-lompakko ja kuinka saada bitcoineja nimettömästi

Kun Bitcoinin perustaja Satoshi Nakamoto loi Bitcoinin, hän halusi paitsi luoda rahoitusjärjestelmän ilman kolmansien osapuolten välittäjiä, myös halusi antaa ihmisten lähettää ja vastaanottaa varoja nimettömästi. Tässä nimettömässä Bitcoin Wallet -oppaassa aloitan selittämällä, miksi Bitcoinia voidaan käyttää nimettömästi. Sen jälkeen näytän sinulle kuinka saada Bitcoins nimettömästi.

Sitten puhun joistakin parhaista nimettömistä Bitcoin-lompakoista eri laitteille ja alustoille, mukaan lukien ohjelmistot, mobiili- ja laitteistolompakot.

Joten tämän oppaan lukemisen alusta loppuun saakka sinulla on kaikki tarvittavat tiedot päästäksesi Bitcoinin maailmaan antamatta kenellekään oikeaa nimeäsi.

Mitä odotat? Aloitetaan selvittämällä, kuinka Bitcoinia voidaan käyttää nimettömästi!

Bitcoinin nimettömyys

Todellisessa maailmassa paljastat henkilöllisyytesi useita kertoja päivässä, varsinkin kun käytät rahaa perinteisillä maksutavoilla, kuten pankkikortilla tai pankkitilillä. Tämä johtuu siitä, että rahoituslaitoksella, johon olet rekisteröitynyt, on kaikki henkilökohtaiset tietosi.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Ei vain tämä, mutta aina kun lähetät tai vastaanotat varoja sähköisesti, pankki tietää myös, kuinka paljon lähetät ja ketä lähetät myös.

Tässä Bitcoin on erilainen. Sen sijaan, että paljastaisit todellisen henkilöllisyytesi, kun lähetät tai vastaanotat varoja, teet kauppaa vertaisverkossa, mikä tarkoittaa, että se ei mene kolmannen osapuolen kautta. Lisäksi varat on linkitetty Bitcoin-osoitteeseen, johon ei ole liitetty tietojasi.

Tässä on esimerkki nimettömän Bitcoin-lompakon osoitteesta:

1A1zP1eP5QGefi2DMPTfTL5SLmv7DivfNa

(Hauska tosiasia: Yllä oleva anonyymi Bitcoin-lompakon osoite kuuluu Satoshi Nakamotolle ja se oli kaikkien aikojen ensimmäinen osoite!)

Vaikka käyttäjien anonyymien tapahtumien antamisen tarkoituksena oli poistaa kolmansien osapuolten tarve, valitettavasti sitä on käytetty myös vääristä syistä.

Tämä johtuu siitä, että kun ihmiset tekevät rikoksia, he haluavat pitää henkilöllisyytensä salassa. Tämän seurauksena Bitcoin antaa ihmisille mahdollisuuden ostaa ja myydä laitonta tavaraa verkossa, mikä tarkoittaa, että lainvalvontaviranomaiset eivät pysty selvittämään tapahtuman takana olevaa.

Yksi esimerkki tästä oli Silkkitie, laiton markkinapaikka, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa erilaisia ​​laittomia tuotteita, kuten huumeita ja aseita, sekä muita laittomia palveluita. Tärkein valuutta oli Bitcoin, joka suojeli pahaa.


Tärkein asia, joka on syytä muistaa yrittäessään pysyä tuntemattomana, on olla paljastamatta henkilöllisyyttäsi, kun ostat ensin Bitcoinin. Tämä johtuu siitä, että jokainen Bitcoin-lohkoketjussa tapahtuva tapahtuma on kaikkien nähtävissä, joten tapahtumasi voidaan jäljittää alkuperäiseen osoitteeseesi.

Joten, tämän oppaan seuraavassa osassa aion selittää nopeasti, kuinka saada Bitcoins anonyymisti!  

Bitcoinin ostaminen nimettömästi

Ennen kuin jatkan, halusin selittää lyhyesti, että erilaisten hallituksen asetusten vuoksi on nyt vaikeampaa ostaa kryptovaluuttoja nimettömästi pörsseistä. Tämä johtuu siitä, että kun käytät fiat-valuuttoja, kuten USD tai EUR, sinun on tarjottava vaihto useilla henkilökohtaisilla tiedoilla.

Lisäksi sinun on vahvistettava nämä tiedot lataamalla kopiot henkilötodistuksestasi (kuten passi) ja osoitetodistuksesi (kuten tiliotteesta). Syynä tähän on estää rikollisia käyttämästä Bitcoin-verkkoa rikolliseen toimintaan.

Muuten ihmiset kykenisivät helposti tekemään rikoksia, kuten rahanpesun, veronkierron ja petokset, ilman että heidän tarvitsisi koskaan paljastaa keitä he ovat!

Jos vaihdat yllä olevia tietoja, et käytä Bitcoinia anonyymisti. Vaikka näiden tunnistamisvaatimusten välttäminen on nyt vaikeampi, se on muutama tapa kiertää sitä!

Älä huoli, sillä noudattamalla alla olevia menetelmiä et riko lakia!

Ensimmäinen nimetön Bitcoin-pörssi, jonka halusin näyttää sinulle, on nimeltään ”LocalBitcoins”.

PaikallisetBitcoins

tuntematon bitcoin-lompakko - localbitcoins.com

PaikallisetBitcoins perustettiin kesäkuussa 2012 ja se toimii Suomessa. Niiden avulla ihmiset yli 248 eri maasta voivat ostaa ja myydä Bitcoinia useilla maksutavoilla.

Toisin kuin keskitetyt pörssit, LocalBitcoins on peer-to-peer -alusta, mikä tarkoittaa, että ne antavat ostajille ja myyjille mahdollisuuden käydä kauppaa suoraan. Tämän seurauksena on mahdollista käydä kauppaa nimettömänä.

Alusta tukee yli 20 erilaista reaalimaailman maksutapaa, mukaan lukien paikallinen pankkisiirto, PayPal, käteisellä käyvät tapaamiset, käteinen postissa jne..

Kun rekisteröit tilin ensimmäisen kerran, sinua ei pyydetä toimittamaan alustalle mitään tunnistusasiakirjoja. Jotkut myyjät myyvät kuitenkin vain käyttäjälle, joka on vahvistanut henkilöllisyytensä LocalBitcoinsilla, mutta jos näin on, voit löytää vain jonkun muun.

Toinen huomioitava asia ostettaessa Bitcoinsia LocalBitcoinsilta on, että ostajalta ei peritä maksuja ostettaessa. Myyjä voi kuitenkin asettaa hinnan, jolla he haluavat myydä Bitcoininsa, joten varmista, ettet maksa liikaa enemmän kuin nykyinen markkinahinta.

Tämä on vain yksi tapa, jolla voit ostaa Bitcoinsia nimettömästi, ja se on vaihtoehto, jota suosittelisin eniten (olen käyttänyt tätä alustaa monta kertaa). Kun olet suorittanut kaupan LocalBitcoinsilla, voit siirtää kolikot nimettömään Bitcoin-lompakkoon (lisää tästä myöhemmin).

Jos haluat, että haluat vielä enemmän nimettömyyttä, suosittelen myös suojatun VPN-yhteyden (virtuaalinen yksityinen verkko) käyttöä suoritettaessa Bitcoin-tapahtumia LocalBitcoinsilla. Näin piilotat myös IP-osoitteesi & sijainti muilta. Jos et ole varma mistä etsiä, tässä on luettelo parhaat VPN-palvelut kokeilemisen arvoinen.

Joten nyt, kun tiedät tuntemattomista Bitcoin-vaihto LocalBitcoinsista, seuraava menetelmä, josta halusin keskustella, oli käyttää Bitcoin-pankkiautomaattia!

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Bitcoin-pankkiautomaatit

Tiesitkö, että aivan kuten todellisessa pankkiautomaatissa, on myös Bitcoin-pankkiautomaatteja? Sen sijaan, että syötät korttisi ja nostat käteistä, syötät käteesi ja vastaanotat Bitcoineja!

Koska Bitcoin on digitaalinen valuutta, et nosta fyysisiä kolikoita (tietysti)! Sen sijaan toimitat koneelle Bitcoin-lompakko-osoitteesi ja se siirtää sen sinulle. Jos sinulla ei vielä ole Bitcoin-lompakko-osoitetta, Bitcoin-pankkiautomaatti voi luoda sen sinulle.

Kaikkien aikojen ensimmäinen Bitcoin-pankkiautomaatti asennettiin vuonna 2013 kahvilaan Vancouverissa, Kanadassa. Bitcoin-pankkiautomaatteja on kuitenkin nyt kaikkialla maailmassa, ja uusia asennetaan jatkuvasti. Jos vierailet coinatmradar.com, se näyttää kaikkien koneiden sijainnit.

tuntematon bitcoin-lompakko - bitcoin-atm-kartta

Kaikissa Bitcoin-pankkiautomaateissa ei kuitenkaan voi ostaa kolikoita nimettömästi, koska jotkut vaativat sinua skannaamaan henkilöllisyystodistuksesi ennen käyttöä. Käymällä Coinatmradar -verkkosivustolla voit kuitenkin rajata haun koskemaan vain koneita, joiden avulla voit ostaa nimettömästi.

Vielä yksi asia on, että rahanpesun torjuntaa koskevien säännösten vuoksi voit ostaa vain rajoitetun määrän, jos et toimita henkilötodistusta!

Yksi Bitcoin-pankkiautomaatin käytön haittapuolista on, että palkkiot ovat korkeat. Sinun on usein maksettava 8-20% enemmän kuin nykyinen markkinahinta! Tämä on kuitenkin ymmärrettävää, koska koneen rakentamisen ja käytön kustannukset voivat olla kalliita.

Toisaalta Bitcoin-pankkiautomaatit eivät ole vain käteviä, mutta ne ovat myös erittäin käyttäjäystävällisiä!

Joten nyt, kun tiedät kaksi erilaista tapaa ostaa Bitcoin paljastamatta henkilöllisyyttäsi, puhun nyt siitä, kuinka voit tallentaa sen turvallisesti nimettömään Bitcoin-lompakkoon!

Bitcoinin tallentaminen nimettömästi

Jos olet lukenut oppaani tähän asti, tiedät nyt kaksi tapaa ostaa Bitcoineja nimettömästi. Jos valitset ATM-menetelmän, ATM voi antaa sinulle nimettömän Bitcoin-lompakon osoitteen.

Jos kuitenkin käytät LocalBitcoins-menetelmää, prosessi ei pysähdy tähän. Sinun on nyt lähetettävä Bitcoins-nimettömään Bitcoin-lompakkoon.

Tämä osa on kuitenkin helppo.

Kun varastoit Bitcoinia yksityiseen lompakkoon, sinun ei koskaan tarvitse antaa mitään henkilökohtaisia ​​tietoja. Voit helposti siirtää varoja anonyymiin Bitcoin-lompakkoon ja ulos siitä ilman, että sinun tarvitsee antaa mitään henkilötodistusta.

Koska Bitcoin toimii hajautetussa verkossa, hallitset varojasi täysin. Joten muista vain tämä – jos kadotat koskaan Bitcoin-lompakon yksityisen avaimen, kukaan ei pystyisi auttamaan sinua, ja menetät pääsyn kaikkiin varoihisi.

Kuten aion nyt näyttää, on olemassa erityyppisiä nimettömiä Bitcoin-lompakoita, joista jokaisella on etuja ja haittoja. Aloitetaan ohjelmistolompakoista!

Ohjelmistolompakko

Ohjelmistolompakko on suosituin Bitcoin-lompakon tyyppi, koska niitä on helppo käyttää ja käyttää. Sinun tarvitsee vain ladata lompakko työpöydälle tai kannettavaan laitteeseen. Ohjelmistolompakko tarjoaa sinulle julkisen ja yksityisen avaimen. Sitten voit yksinkertaisesti siirtää Bitcoins sisään ja ulos lompakosta.

Katsotaanpa yhtä suosituimmista Bitcoin-lompakoista – Electrum.

Electrum

Vaikka saatavilla on satoja erilaisia ​​ohjelmistolompakoita, yksi parhaista nimettömistä Bitcoin-lompakoista on Electrum. Se lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2011, mikä tekee siitä yhden markkinoiden vanhimmista lompakoista. Se voidaan ladata ilmaiseksi, ja Windows, Mac ja Linux tukevat sitä.

Kun kolikkosi on tallennettu Electrumiin, on helppo lähettää ne muille. Syötä yksinkertaisesti lähetettävien kolikoiden määrä sekä vastaanottimien Bitcoin-osoite ja napsauta sitten Lähetä! Tämä koskee kuitenkin melkein jokaista Bitcoin-lompakkoa.

Vaikka lompakko on ilmainen, Electrum ansaitsee rahansa perimällä pienen transaktiomaksun joka kerta, kun lähetät maksun. Tiimi väittää, että Electrum on yksi turvallisimmista ohjelmistolompakoista alalla, koska ne salaavat kaikki yksityiset avaimet. Joten kolikoidesi turvallisuudesta peritään pieni maksu, joka on mielestäni riittävän oikeudenmukainen.

Electrum tarjoaa sinulle myös salasanan, jonka avulla voit palauttaa kolikkosi, jos kadotat yksityisen avaimen. Niin kauan kuin pidät molemmat turvassa, varojesi tulisi olla ikuisesti turvassa. Yritä vain pitää laite, jonka lompakkosi on ladattu, viruksettomana.

Voit ladata lompakon käymällä virallisella Electrumin verkkosivustolla clicking tässä!

Matkapuhelin

Matkapuhelimen avulla voit tallentaa Bitcoinin matkapuhelimeesi. Aivan kuten ohjelmistolompakko, lataat sen suoraan laitteellesi. Tämä lompakkotyyppi on kätevin tapa tallentaa Bitcoinisi, koska voit lähettää ja vastaanottaa varoja helposti tien päällä.

Leipä Lompakko

Nyt on paljon erilaisia ​​lompakoita ladattavissa sovelluskaupoista, mutta paras anonyymi Bitcoin-lompakko mobiililaitteille (uskon) on leipä!

Sveitsissä sijaitsevan leivän lompakon voi ladata ilmaiseksi Google Play- ja Apple-kaupoista.

Kun asetat lompakon ensimmäisen kerran, sinun on valittava 6-numeroinen PIN-koodi, jota käytetään tilillesi kirjautumiseen. Sen jälkeen sinulle näytetään 12 satunnaista sanaa, joita käytetään tilin palauttamiseen, jos unohdat PIN-koodisi.

Yksi parhaista ominaisuuksista anonyymin Bitcoin-lompakon kuten Leivän käytössä on, että sen avulla käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa maksuja QR-koodiskannerilla. Joten jos löysit kaupan, joka hyväksyy Bitcoinin, voit yksinkertaisesti skannata myymälän QR-koodin ja Leipä-lompakko siirtää maksun automaattisesti.

Toinen leivän ainutlaatuinen piirre on, että kun tapahtumia käsitellään, ne lähetetään suoraan Bitcoin-lohkoketjuun. Tämä on hyvä suojausominaisuus, koska useimmat muut lompakot tarvitsevat tapahtumia käydäkseen ensin palvelimiensa läpi, ennen kuin ne lähetetään lohkoketjuun.

Muita suojausominaisuuksia ovat TouchID, joka vaatii sormenjäljen päästäksesi lompakkoon!

Yksi leivän lompakon käytön haittana on, että se tukee vain Bitcoinia, mikä tarkoittaa, että jos sinulla on muita kolikoita, sinun on säilytettävä ne muualla.

Joten nyt, kun tiedät ohjelmistoista ja mobiililompakoista, seuraavanlainen anonyymi Bitcoin-lompakko, josta halusin puhua kanssasi, on laitteistolompakko!

Laitteiston lompakko

Laitteiston lompakko on turvallisin paikka salata valuuttoja. He tallentavat kolikoita offline-tilassa, joten niitä ei koskaan uhata hakkerointi. Kaksi markkinoiden suosituinta laitteistolompakkoa ovat Ledger Nano S ja Trezor. Molemmilla on hyvin samanlaiset ominaisuudet, mutta keskustelen Ledger Nano S: stä, koska se on hieman turvallisempi!

Ledger Nano S

tuntematon bitcoin-lompakko

Ensinnäkin on tärkeää muistaa, että toisin kuin muut keskustelemani lompakot, Ledger Nano S: n kaltainen laitteistolompakko ei ole ilmainen. Kun ostat viralliselta valmistajalta (mikä sinun on aina tehtävä turvallisuussyistä), se maksaa sinulle noin 90 euroa.

Kun asetat kirjanpidon ensimmäisen kerran, sinulle annetaan 12-lauseinen palautussalasana, jota tarvitaan, jos unohdat PIN-koodisi tai laite varastetaan. Kun vastaanotat laitteen, sinun on myös asetettava PIN-koodi. Tämä vaaditaan joka kerta, kun haluat käyttää laitetta tai lähettää varoja jollekin.

Kun siirrät kolikoita Ledger Nano S -laitteeseesi, lähetät ne vain Bitcoin-osoitteeseen samalla tavalla kuin muillekin lompakkoille. Tämä tarkoittaa, että voit tallentaa ne nimettömästi.

Toinen hyvä ominaisuus Ledger-lompakon käytössä on, että se tukee paljon muita kolikoita, kuten Ethereum, Ripple ja ZCash!

Vaikka laitteistolompakko tarjoaa parhaan mahdollisen turvallisuuden, kolikoiden lähettäminen jollekin on kuitenkin hieman vähemmän kätevää. Tämä johtuu siitä, että sinun on liitettävä lompakko laitteeseesi, ennen kuin voit siirtää varoja. Joten jos haluat lähettää rahaa matkan aikana, laitteistolompakko ei ehkä ole sinulle.

Tästä huolimatta se on pakollinen käyttäjille, joilla on suuria määriä kryptovaluutta.

Nimetön Bitcoin-lompakko: Viimeiset sanat

Salausvaluutat, kuten Bitcoin, ovat loistava tapa lähettää ja vastaanottaa rahaa ilman keskitettyä kolmatta osapuolta. Tämän seurauksena järjestelmä antaa käyttäjille mahdollisuuden pysyä tuntemattomina.

Mielestäni ihmisillä pitäisi olla oikeus lähettää, vastaanottaa ja tallentaa varallisuutensa paljastamatta henkilöllisyyttään – samalla tavalla kuin me käytämme, kun käytämme fyysistä käteistä tosielämässä.

Hallitukset ovat kuitenkin alkaneet asentaa uusia säännöksiä, jotka voisivat pakottaa jokaisen nimettömän Bitcoin-vaihdon tarkistamaan uuden käyttäjän henkilöllisyyden ennen kuin heidän sallitaan ostaa Bitcoinia fiat-valuutalla. Joten jos tätä lakia noudatetaan kaikissa pörsseissä, on mahdollista, että et voi ostaa Bitcoinia nimettömästi tulevaisuudessa.

Toistaiseksi voit ostaa Bitcoinia nimettömästi – ja myös melko helposti. Mutta jos sinulla on ongelmia tehdä niin, ilmoita siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map