Opi, mikä on Ethereum Classic

Hei, ja tervetuloa tähän oppaaseen yhdestä vähemmän ymmärretystä, mutta tärkeästä kryptovaluutasta – Ethereum Classic. Olet luultavasti lukenut hieman Ethereum (ETH) jo, ja ehkä törmäät muutamaan hämmentävään lauseeseen lukemisen aikana.

DAO on yksi näistä, joka usein tulee esiin. Onneksi tässä lyhyessä oppaassa selitämme kaiken siitä ja Ethereum jakautui joka tapahtui sen takia.

Tämän Ethereum Classic -oppaan aikana käsittelen: mitä DAO todellisuudessa on ja miten se liittyy Ethereum Classic -haarukkaan, erilaisia ​​tapoja, joilla lohkoketju voidaan päivittää (kovat ja pehmeät haarukat), ja kuinka sekä Ethereum Classic että Ethereum vertailevat heidän ehtonsa markkinakehitys tänään. Lopuksi tarkastelen ETC VS ETH: ta niiden erityiset edut ja haitat.

Tämän oppaan loppuun mennessä sinulla on oltava selkeä käsitys siitä, miten Ethereum Classic tuli, kaikki sen luoneesta Ethereum Classic -haarukasta, hieman siitä, kuinka sekä ETH että ETC vertailevat nykyistä markkinakehitystä ja ammattilaisia ja haitat jokaisesta valuutasta.

Voi, ja myös – jos tämän artikkelin lukemisen jälkeen huomaat, että olet kiinnostunut ostaa ja pitää jonkin verran ETC: tä, voit tehdä sen kautta Kolikkopohja tai mikä tahansa muu merkittävä salausvaihtoalusta siellä. Myös, ETC: n tallentaminen ei pitäisi osoittautua ongelmaksi – voit tehdä sen helposti jopa joissakin laitteiden lompakoissa (ts Ledger Nano S).

ETC VS ETH on aihe, joka katkaisi katkerasti mielipiteet tuolloin, kun kaksi yhteisöä hajosi toisistaan. On niitä, joiden mielestä oli oikein jakaa Ethereum-lohkoketju ylläpitääkseen luottamusta siihen, ja on niitä, joiden mielestä lohkoketjua ei saa koskaan muuttaa kehittäjien tai sijoittajien toiveiden mukaan. Saamme kuitenkin kaiken tämän pian.

Ensinnäkin aloitan tärkeällä historiatunnilla.

Etsitkö turvallisinta paikkaa ostaa BTC? Olen kerännyt alla olevat parhaiten arvioidut salausvaihdot, jotka hyväksyttiin turvallisimmiksi alustoiksi BTC: n ostamiseen, joten katsokaa.

Palveluntarjoajan Visa / Mastercard Saatavilla oleva salaus Tuloksemme Coinbase-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 lisää

9.8 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Binance-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 lisää

9.6 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Coinmama-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +7 lisää

9.4 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Kraken-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • DASH
 • + 37 lisää

9.1 Lue arvostelu Vieraile sivustolla eToro-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +3 lisää

8.6 Lue arvostelu Vieraile sivustolla KuCoin-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 lisää

8.5 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Gemini Exchange -katsaus JOO


 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +21 lisää

8.4 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Suosituin 729 arvostelua 9.8 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu Editor’s Choice 1279 arvostelua 9.6 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 816 arvostelua 9.4 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 1174 arvostelua 9.1 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 453 arvostelua 8.6 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 563 arvostelua 8.5 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 603 arvostelua 8.4 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu

Plussat

 • On pysynyt uskollisena kryptovaluuttojen filosofialle (hajauttaminen)
 • Erittäin suosittu kryptovaluutta

Haittoja

 • Lähes yksikään alkuperäinen kehittäjä ei pysynyt ETC: ssä
 • Altis hakkeroille ja muille rikkomuksille
 • Sillä ei ole yhtä vahvaa tukea yhteisössä kuin Ethereumilla

Hajautettu autonominen organisaatio – DAO

Ethereum-alusta perustuu käyttöympäristöön älykkäät sopimukset. Niille, jotka eivät ole varmoja älykkäästä sopimuksesta, he ovat periaatteessa ohjelmoitavat sopimukset kahden tai useamman osapuolen välillä. Tämä tarkoittaa, että raha voi siirtyä osapuolelta toiselle ilman luotettavaa välittäjää. Molemmat osapuolet luottavat tai varmistavat, että koodi on laillinen, ja koodi vapauttaa rahat tietyin edellytyksin.

Hajautettu autonominen järjestö tai DAO (lausutaan "dow") lyhyt oli erittäin monimutkainen älykäs sopimus. Sillä oli myös melko vaikuttava tarkoitus. Ajatuksena oli, että se antaisi rahasumman Ethereum-verkkoon rakennettavien hajautettujen sovellusten kehittämisen maksamiseen tulevaisuudessa.

Opi, mikä on Ethereum Classic

Idea oli yksinkertainen, mutta sen luominen, kuten pian huomaat, ei ollut. Jos sinulla on äänioikeus DAO: ssa, sinun on ostaa erityisiä rahakkeita. Nämä "DAO-tunnukset" ostettaisiin Ethereumin alkuperäisen kryptovaluutta Eterin avulla. DAO-tunnusten omistaminen tarkoitti, että olit osa päätöksentekoprosessia, joka päätti kumpi dApps saanut rahaa ja mikä ei.

DApp (hajautettu sovellus) -hyväksynnän saamiseksi sen takana oleva kehittäjä tarvitsee ensin vihreän valon Ethereum-verkon tunnettujen asiantuntijoiden ja kehittäjien joukosta. Sitten siitä äänestetään. Jos ehdotettu dApp sai vähintään 20% äänistä DAO: n avustajien lähettämät rahat kohdennettaisiin ja työtä voitaisiin jatkaa projektin parissa.

Ethereum Classic: perinteisten organisaatioiden vertailu hajautettuihin organisaatioihin.

DAO oli vallankumouksellinen ehdotus, joka osoittautui uskomattoman suosituksi sijoittajien keskuudessa. Näytti siltä, ​​että kaikki, jotka tiesivät Ethereumista, halusivat ostaa äänioikeuden verkossa. Ne piirsi joustavuus ja avoimuus järjestelmä näytti tarjoavan. Ensimmäisen kuukauden aikana, jolloin DAO-rahakkeita myytiin, projekti keräsi huomattavan määrän eetterirahoja. Arvioitu arvo kolikoiden luovutushetkellä oli 150 miljoonaa dollaria. Tämä edusti melkein 15% kaikesta olemassa olevasta eetteristä.

Osana DAO: n ohjelmasuunnittelua sen takana olevat henkilöt loivat varovasti poistumisvaihtoehdon. Ei olisi hyvä, jos olisit sisälläsi kerran loukussa siellä! Entä jos yhteisö alkoi antaa naurettaville projekteille, joista et halunnut mitään osaa?

Ethereum Classic: ETC-kolikko sijoitettu jouluvalojen joukkoon.

Siksi luotiin tie ulos DAO: sta. Se tunnettiin nimellä "Jaettu toiminto". Tämä antaisi sijoittajille mahdollisuuden vaatia takaisin antamansa eetteri. Tämän käyttäminen "Jaettu toiminto", käyttäjät voivat myös luoda ns "Lapsi DAO". Jos useat DAO-jäsenet liittyivät sinuun, voit jopa alkaa hyväksyä muita ideoita dApps: lle ja osoittaa rahaa niiden kehittämiseen.

Ainoa ehto, joka vaati ylläpitämistä koko älykkäässä sopimuksessa, oli se, että jos jäsenet lähtevät DAO: sta, he eivät pystyisi viettämään eetteriä 28 päivän ajan. Monet kehittäjät kuitenkin korostivat tämän mahdollisena porsaanreikänä ja ottivat ongelman nopeasti esiin. DAO: n luojat eivät kuitenkaan ottaneet heidän protestejaan vakavasti.

Mikä voi mahdollisesti mennä pieleen? DAO Hack

Porsaanreikiä, joista jotkut Ethereum-yhteisön alat varoittivat, hyödynnettiin kohtalokkaana päivänä kesäkuun puolivälissä 2016. Joku onnistui onnistuneesti varastaa noin kolmasosa rahoista, jotka oli pidetty DAO: n älykkäässä sopimuksessa. Yrittäjälle hakkeri, se olisi voinut olla melko palkkapäivä! He melkein onnistuivat eroon Etherin kanssa, joka oli sen arvoinen noin 50 miljoonaa dollaria tällä hetkellä!

Katsotaanpa vähän tarkemmin, miten hyökkääjä pystyi hyödyntämään porsaanreikää.

Jos DAO-merkkien haltija haluaa irtisanoa sopimuksen, heidän tarvitsee vain pyytää, että heidät poistetaan. Sitten prosessi oli kaksinkertainen. Ensinnäkin käyttäjä saisi ETH-kolikot, jotka he antoivat ennen kaikkea DAO: lle. Toiseksi tapahtuma päivittäisi kirjanpidon ja sopimuksen kolikoiden kokonaismäärä laskettaisiin uudelleen.

Opi, mikä on Ethereum Classic

Hakkeri pystyi kuitenkin luomaan toiminnon, joka sai prosessin toistumaan ennen kuin pääkirjaa voitiin päivittää. Tämä tarkoitti sitä, että heille maksettiin moninkertainen määrä ETH-kolikoita, jotka he olivat alun perin maksaneet.

Prosessi toistui, kunnes noin kolmasosa sopimukseen tallennetusta eetteristä siirrettiin hakkereille "Lapsi DAO" sopimuksen. Tämä aiheutti kauhua DAO: n kehitystä seuranneiden keskuudessa.

Tässä vaiheessa, jos sinulla on muutama ETH-kolikko, saatat olla paniikkia. Saatat ajatella, että koko järjestelmä on rikki. Älä huoli. Se ei ole. Kuten yksi kehittäjä ja Ethereumin perustaja tuolloin totesivat: sanominen, että Ethereum-verkon vika DAO: n hyökkäyksessä olisi kuin syyttää "Internetissä" joka kerta, kun verkkosivustolla on ongelmia, jotka aiheuttavat sen epäonnistumisen.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Mitä voitaisiin tehdä DAO-hakkeroinnista?

Ymmärrettävästi, mutta järjettömästi, monet varhaiset sijoittajat, jotka eivät olleet itse blockchain-koodereita tai kehittäjiä, mutta olivat kuulleet DAO: n hyökkäyksestä, ajattelivat Ethereumin olevan rikki ja ryntäsivät myymään kolikoitaan. Hinta laski noin 20–13 dollaria, ja monet väittivät, että tämä oli Ethereumin kuolema.

Ethereum Classic: ETC-etenemissuunnitelma.

Kuitenkin, koska älykkäässä sopimuksessa oli 28 päivän lauseke, hakkeri ei voinut tehdä mitään 50 miljoonan dollarin kanssa, kunnes kyseinen aika oli kulunut. Tämä antoi Ethereum-yhteisölle aikaa a) keskustella mahdollisesta ratkaisusta ja b) täydellinen mahdollinen ratkaisu. Esitettiin kolme ajatusta:

 • "luonnonvalinta" lähestymistapa – älä tee mitään. Väärä koodi ansaitsee hyväksikäytön. Tätä tulisi pitää kalliina oppitunnina.
 • Pehmeä haarukka (lisää tästä hetkessä).
 • Kova haarukka (jälleen, myös tästä on pian tietoja!)

Käsittelen alla kunkin edut ja haitat.

Älä tee mitään

"Älä tee mitään" lähestymistapa perustuu siihen ideologiaan koodi on laki. Jos teet väärän koodin, sinua pitäisi rangaista. Jos olet valmis sekoittamaan satoja miljoonia dollareita testaamattomalla koodilla, sinun on kohdattava seuraukset. Varhaiset salausyhteisöt, joilla on niin vahva libertarian taipumus, ei ole yllättävää, että tämä vaihtoehto löysi tällaisen tuen.

Pehmeä haarukka: Mikä on pehmeä haarukka?

Koska tämä on artikkeli, joka on tarkoitettu aloittelijoille, jotka yrittävät ymmärtää Ethereum Classic -valuuttaa, selitän paremmin, mitä tarkoitetaan pehmeä haarukka.

Lohkoketjuja voidaan muuttaa kahdella tavalla. Kanssa a kova haarukka, tai pehmeä haarukka. Pehmeä haarukka on verkon sääntöjen muutos, joka on taaksepäin yhteensopiva. Älä huoli, jos se kuulostaa uskomattoman monimutkaiselta, se ei todellakaan ole!

Ajatelkaapa sitä kuin Microsoft Word. Jos sinulla on uusin MS-version versio ja tallennat tekstiasiakirjan USB-asemaan, se toimii silti hyvin, kun otat sen ystäväsi taloon, jolla saattaa olla MS Word 2007 -versio. Sitä tarkoitamme taaksepäin yhteensopivuudella.

Aivan kuten MS Word -esimerkissä, uudemman ketjun ominaisuuksiin kuuluvat muutokset lohkoketjun säännöissä eivät toimi ketjun vanhemmassa versiossa. Esimerkiksi MS Wordin oikeinkirjoituksen tarkistukseen lisätyt sanat esiintyvät virheinä ohjelmiston vanhemmassa versiossa, mutta ei uudemmassa.

Ethereum Classic: ETC: n ominaisuudet.

Pehmeä haarukka-ajatus, kun sitä sovellettiin sotkuun, johon DAO oli jättänyt Ethereumin kehittäjät, tarkoittaisi, että käyttäjän valinta oli, halusivatko he suorittaa uuden koodin vai eivät. Riippumatta siitä, tekivätkö he vai eivät, he pystyivät silti kommunikoimaan keskenään. Ehdotus olisi teoriassa, lukitse eetteri, jonka hakkeri oli varastanut. Pehmeä haarukka tarkoittaisi, että kaikki lohkot, jotka sisältävät tapahtuman, johon liittyy varastettujen kolikoiden siirtäminen, jätetään huomiotta.

Idea näytti upealta paperilla, ja sillä oli paljon tukea. Ei kuitenkaan kauan, kun yhteisön jäsen löysi toisen mahdollisen ongelman. Pehmeä haarukka avaisi verkon uudelle mahdolliselle riskille – a "Palvelunestohyökkäys" hyökkäys.

Mitä riskejä pehmeän haarukan palvelunestohyökkäys (DoS) aiheutti?

Kaivostyöläiset Ethereum-verkon tapahtumien validointi palkitaan "kaasu". Tämä palkinto suojaa heitä myös DoS-hyökkäyksiltä. Roskapostin lähettämiseksi verkkoon tapahtumien kanssa hyökkääjän on sisällytettävä paljon "kaasu" jokaiselle "väärennös" heidän luomansa tapahtuman.

Tämä tekisi sen kohtuuttoman kallis hyökätä verkkoon tällä tavalla. Pehmeän haarukan idean ongelma on, että hyökkääjät voivat roskapostia itse DAO-sopimuksella. Tämä pakottaisi kaivostyöläiset ratkaisemaan monia turhia algoritmeja, eivätkä he saisi käytännössä mitään taloudellista palkkiota niiden tekemisestä.

Opi mikä on Ethereum Classic

Tämä tarkoitti, että pehmeän haarukan idea romutettiin. Se rajoitti myös DAO-hyökkäyksen mahdollisten ratkaisujen määrän vain kahteen: Älä tee mitään ja kovaa haarukkaa.

Kova haarukka: Mikä on kova haarukka?

Pehmeä haarukka on taaksepäin yhteensopiva ja kova haarukka ei ole. Tämä on tärkein ero Ethereumin (tai minkä tahansa) estoketjun päivittämisen kahden tavan välillä.

Kovaa haarukkaa ei voi muuttaa, kun se on valmis. Jos et kaivosmiehenä et toteuta uutta koodia (sääntöjä) itse, et vain voi käyttää ohjelmiston päivitettyä versiota, mutta et myöskään voi enää olla vuorovaikutuksessa uuden estoketjun tai verkon kanssa millään tavalla.

Ehdotettu kova haarukka Ethereum-verkossa jakoi lohkoketjun tietyssä pisteessä. Ehdotettu kohta oli juuri ennen DAO: n hyökkäystä. Ajatuksena on, että valittuun pisteeseen asti vanha ketju ja uusi (kovan työn aikaansaama) ketju olisivat identtinen. Haarukan jälkeen ketju hajosi ja jokainen uusi ketju tuli itsenäiseksi.

Kova työn idea on se se palauttaisi kaikki puuttuvat varat niille, jotka olivat hävinneet DAO: n hyökkäyksen ansiosta. Pitäisi olla koodattu hyvityssopimus, jonka avulla käyttäjät voisivat nostaa rahansa.

Ethereum Split ja sen kiista

Tämä ajatus oli erittäin kiistanalainen Ethereum-yhteisön jäsenten keskuudessa. Oli niitä, jotka ottivat "koodi on laki" kannan ja sanoi, että blockchainin koko tarkoitus on, ettei yksittäinen viranomainen voi hallita sitä. Samaan aikaan oli monia, jotka vain halusivat rahansa takaisin.

Ne, jotka tunsivat sen "koodi on laki" päätti jatkaa ohjelmiston vanhan version käyttämistä, joka oli olemassa ennen Ethereum Classic -haarukkaa ja piti vanhan ketjun (DAO-hyökkäyksen kanssa) ehjänä. Samaan aikaan hyvitystä tukeneet alkoivat kaivaa uutta ketjua ja luotiin kaksi valuuttaa, missä aiemmin oli ollut vain yksi.

Ethereum Classic: ETC: n verkkosivusto.

Ketjun muuttumaton versio on tullut tunnetuksi nimellä "Ethereum Classic" (ETC), ja uusi, DAO: n hyökkäyspalautuksella, tunnetaan nyt nimellä ETH tai vain Ethereum. Tällä toisella ketjulla on suurin osa yhteisön tuesta sekä suurin osa projektin johtavista kehittäjistä. Tämä heijastuu nykyiseen eroon markkina-arvo Ethereumin ja Ethereum Classicin välillä Ethereumin jakautumisen jälkeen.

Mikä on Ethereum Classic?

Kuten olen maininnut, Ethereum Classic oli alkuperäinen ketju, "syylät ja kaikki" niin sanoakseni. DAO-hyökkäyksen hyvitystä ei sallittu.

Kunkin Ethereum Classic -kolikon nykyinen hinta on 6,92 dollaria (21. elokuuta 2021 alkaen). Sen markkina-arvo on 800 miljoonaa dollaria. Tällä hetkellä se on numero 18 paikalla verkon kokonaisarvossa. Olen myös sisällyttänyt alla olevan digitaalisen omaisuuden täydellisen kaavion Kolikkomarkkinat:

Ethereum Classic: ETC-hintalehti.

Vaikka Ethereum Classic on suurelta osin sama kryptovaluutta kuin Ethereum (ETH), sillä on yksi hugr-ero – suurin osa alkuperäisistä kehittäjistä ei enää toimi sen parissa. Perustajat Vitalik Buterin ja Gavin Wood jättivät molemmat taakseen uuden ketjun hyväksi. Tällaisten isojen nimien takana näyttää todennäköisesti uteliaiselta, että kukaan haluaisi silti mitään tekemistä Ethereum Classicin kanssa.

Ymmärtääksesi miksi he tekevät, on tärkeää ensin ymmärtää estoketjut oikein. Lohkoketjujen tärkein ja mahdollisesti uraauurtava piirre on, että ne toimivat ilman, että projektiin liittyvät, ennen kaikkea sen ulkopuolella olevat voimat ohjaavat niitä..

Niille, jotka tukevat edelleen ETC: tä, kova haarukka oli kätevä ratkaisu suojata rikkaita sijoittajia. Se edusti päinvastoin kuin mitä blockchain oli suunniteltu saavuttamaan. Niitä, jotka olivat menettäneet rahaa DAO: n hyökkäyksessä, ei voida hyväksyä lainkaan.

Viime kädessä kysymys ETC VS ETH: sta tulee siitä, kuinka paljon kukin yksilö arvostaa estoketjua muuttumattomuutta (muutoskyvyn puute).

Ethereum (ETH)

Kuten voit selvittää kunkin valuutan markkina-arvosta, kryptovaluuttayhteisö pitää Ethereumia Ethereum-ketjun todellinen versio. Kirjoitushetkellä verkon arvo kääpiö ehdottomasti Ethereum Classicin arvon kanssa.

ETH-hinta on tällä hetkellä vain ujo 400 dollaria. Verkon kokonaismarkkina-arvo on vaikuttava 45 miljardia dollaria. Tämä tekee siitä toiseksi arvokkaimpien kryptovaluuttaverkkojen suhteen vain Bitcoinille.

Jälleen olen sisällyttänyt alla olevan Ethereumin kaavion. Ethereumin jakautumisen ajan näkyy punainen nuoli.

Ethereum Classic: Ethereumin hintakaaviot.

Ethereum Classicin ja Ethereumin edut ja haitat

Seuraavaksi luodaan nopeasti joitain Ethereumin ja Ethereum Classicin keskeisistä eduista ja haitoista.

Ethereum

Plussat Plussat

✓ Suurin osa alkuperäiset kehittäjät sen takana. Nämä ovat edelleen sitoutuneet alkuperäiseen tiekarttaan.

✓ Hash a korkeampi hajautusaste kuin ETC. Tämä tarkoittaa, että verkossa on enemmän kaivostyöntekijöitä, jotka vahvistavat tapahtumia, ja sen pitäisi tarkoittaa, että se on turvallisempi.

✓ Onko Enterprise Ethereum Alliance sen kulmassa. Tämä on joukko planeetan suurimmista yrityksistä ja pankeista, jotka kokeilevat verkkoa. Kun jäseniä alettiin ilmoittaa EEA: lle, Ethereumin hinta todella nousi.

✓ Voidaan ostaa useimmista huippuluokan kryptovaluutanvaihdot (ts. Kolikkopohja ja Binance), ja se voidaan tallentaa useimpiin siellä oleviin turvallisimpiin salauslompakkoihin (Ledger Nano S, Trezor, jne.). Huomaa kuitenkin, että kaikki tämä koskee myös ETC: tä.

haittoja Haittoja

✗ Ethereumin jakauma, joka loi ETH: n ja ETC: n rikkoi yhden blockchainin tärkeimmistä säännöistä. Lohkoketjun oletetaan olevan täysin muuttumaton (ei voi muuttaa sitä). Jos se muutettiin kerran ihmisten rahojen säästämiseksi, ja se voi teoriassa tapahtua uudelleen. Seuraava kerta ei kuitenkaan välttämättä ole niin yhteisökeskeinen muutos.

Ethereum Classic

Plussat Plussat

✓ Pysyi uskollisena alkuperäinen visio siitä mitä blockchainin on tarkoitus olla. Mitä järkeä muuttamattomalle kirjanpidolle on, jos sitä voidaan muuttaa yhteisön mielivaltaisesti?

✓ Mahdollisesti enemmän sijoittajien nousupotentiaalia. Luonnollisesti tämä on korkean riskin sijoitus, mutta projektilla on joitain vaikutusvaltaisia ​​tukijoita, kuten Barry Silbert Grayscale Investment Trustista.

haittoja Haittoja

✗ Sillä ei ole EEA: ta, joka työskentelee luomalla hajautettuja sovelluksia blockchainilleen.

✗ Ei ole enää johtavia Ethereumin kehittäjiä, jotka keksivät Ethereumin idean.

✗ Jotkut katsovat sen tukevan niitä, jotka vastustavat koko Ethereum-projektia itse.

Vertaa Ethereum Classicia rinnakkain muihin

Tiesitkö?

Vertaa Ethereum Classicia rinnakkain muihin

Kaikki salausvaihdot voivat näyttää samanlaisilta kuin sinä, mutta ne ovat EI kaikki samalla tavalla!

Joo! Näytä vertailukaavio

Johtopäätös

Joten, tämä on opas Ethereum Classicille. Toivottavasti tiedät nyt paljon enemmän siitä, kuinka kaksi kryptovaluuttaa, joiden otsikossa oli Ethereum.

Olemme käsittäneet paljon tässä oppaassa, joten toistetaan lyhyesti. Sinun olisi pitänyt oppia:

 • Mikä on DAO?
 • Miksi DAO epäonnistui.
 • Mitä kovat haarukat ja pehmeät haarukat ovat.
 • Miksi Ethereum-yhteisö hajosi päätöksestä tehdä Ethereum split.
 • Mikä on Ethereum Classic (ETC)?
 • Mikä on Ethereum (ETH)?
 • Molempien edut ja haitat.

Toivottavasti olet löytänyt tämän oppaan 30. suosituimmasta kryptovaluutasta sekä nautinnollisena että hyödyllisenä.

Muista myös – jos aiot ostaa jonkin ETC: n itsellesi, varmista aina, että prosessi on turvallinen, ja että teet niin kautta luotettava kryptovaluutan vaihto. Ihanteellinen toimintasuunnitelma näyttäisi tältä:

 1. Ilmoittautuminen Kolikkopohja (tai mikä tahansa muu huippuluokan salausvaihto joka tarjoaa vaihtoehdon ETC: lle);
 2. Halutun määrän ETC-kolikoiden ostaminen;
 3. Samojen kolikoiden säilyttäminen yhdellä luotettavista kryptovaluutta-lompakoista (ts. Ledger Nano S tai Trezor).

Mikä mielestäsi on tärkeämpää kaikilla uusilla tiedoilla – hyvittää sijoittajille tai säilyttää blockchainin muuttumattomuus? Haluaisimme kuulla mielipiteesi asiasta!

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map