Osta Dogecoin: Mistä ja miten ostaa Dogecoin

Tänään tarkastelemme yhtä ainutlaatuisimmista kryptovaluutoista – Dogecoin ja selvittää, mistä ja miten ostaa Dogecoinia.

Tässä oppaassa opit, mikä Dogecoin on, mihin Dogecoin luotiin, mihin sitä käytetään tänään, ja jos sinun pitäisi ajatella Dogecoinia tulevana kryptovaluuttana.

Sen jälkeen seuraava osa tarkastelee vaihtoehtoja ostaa Dogecoin. Tämä osa kattaa: mistä ostaa Dogecoinia, miten ostaa Dogecoinia, miten ostaa Dogecoinia USD: llä ja miten ostaa Dogecoinia PayPalilla.

Totta puhuen, on yksi erittäin suositeltava alusta että sinun tulisi tarkistaa milloin ostamalla DogecoiniaBinance! Koska Dogecoin on tulessa juuri nyt, tämä saattaa olla mahdollisuus koko elämään.

Opaskirjan loppuun mennessä sinun tulisi tietää seuraavat:

 • Lyhyt historia Dogecoinista.
 • Mihin Dogecoinia voidaan käyttää.
 • Jos Dogecoin on hyvä tai huono sijoitus.
 • Kuinka ostaa Dogecoin.
 • Mistä ostaa Dogecoinia.

Lopuksi tiivistämme kaiken muutamalla loppuajalla. Kuten tavallista, peitettävää on melko paljon. Joten, kuten Doge itse sanoisi:

Vau. Paljon aikaa. Kuinka tuhlausta.

Varmista myös, että ostat Dogecoin vain luotettavin ja luotettavin vaihto siellä! Binance on hyvä esimerkki tällaisesta vaihdosta. Sinä pystyt osta Dogecoin nopeasti ja ilman suurempia ongelmia TÄSTÄ.

Osta Dogecoin: Dogecoin-hinta.

Osta Dogecoin Binancesta NYT!

Mikä on Dogecoin?

Dogecoin On:

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

 • Avoin lähdekoodi: Koodi on vapaasti kaikkien ohjelmoijien käytettävissä vaihtaa itseään
 • Hajautettu: Sen lohkoketju tai tietokanta on olemassa monissa tietokoneissa ympäri maailmaa
 • Peer-to-peer -valuutta: Kolikoiden lähettäminen ja vastaanottaminen ei vaadi keskuspalvelinta tai valtuutusta valuutan käyttämiseen

Jos tiedät jo vähän Bitcoinista, huomaat todennäköisesti, että Dogecoinin kuvaus on paljon kuin Bitcoin. On kuitenkin joitain tärkeitä eroja.

Ensinnäkin Dogecoinia on paljon enemmän kuin Bitcoinia. Tällä hetkellä kirjoitan tätä artikkelia yli 128 miljardia DOGE ja ehkä lopulta ostat Dogecoinin. Toinen ero on se, että Dogecoineja ei luoda.

Muutama päivä sitten, Dogecoin on saavuttanut kaikkien aikojen korkeimman tasonsa ja kasvatti sitä yli 300%. Se saattoi kuitenkin olla yksi niistä harvoista mahdollisuuksista, kun voit kertoa ansaitsusi vain yhdessä päivässä. Jos päätät tehdä niin, sinun tulisi käydä Binance helpoin ja nopein tapa ostaa Dogecoin.

Huomautus: Kun näet Dogecoinin listattuna pörsseissä, se käyttää usein ticker DOGE -merkkiä. Tätä käytetään samalla tavalla kuin BTC: tä Bitcoinissa ja ETH: ta käytetään Ethereumin kotimaan valuutassa Eterissä.

Lopuksi, Dogecoin käyttää eri koodausta kaivostyöntekijöilleen. Se on hieman hämmentävä ja aivan liian tekninen tälle artikkelille. Ainoa mitä sinun tarvitsee tietää, on se, että tavalliset tietokoneet voivat kaivaa Dogecoinia. Tämä eroaa Bitcoinista.

Vain krypto-louhintaan suunnitellut erikoistuneet tietokonejärjestelmät voivat kaivaa Bitcoinin kannattavasti näinä päivinä. Näitä järjestelmiä kutsutaan lyhyesti sovelluskohtaisiksi integroiduiksi piireiksi tai ”ASICiksi”. Erona on, että suorittimet (normaalien tietokoneiden sirut) voivat silti kaivaa Dogecoinin.

Mikä on Dogecoinin tarkoitus?

Kuten voit todennäköisesti kertoa yllä olevasta logosta, Dogecoin luotiin alun perin vähän vitsivaluuttana. On selvää, että on hauskaa ostaa Dogecoin. Se alkoi vuonna 2013 ja sen loivat Billy Markus ja Jackson Palmer. Nämä kaksi perustajaa ovat sittemmin jättäneet projektin.

Nimi itsessään on otettu suositusta varhaisesta Internet-meemistä. Alkuperäisessä memeessä oli a Shiba Inu -koira (pienin koirarotu Japanista). Meemissä oli kuva yhdestä näistä koirista, jossa oli monivärinen, koominen sans (fontti) -teksti, joka oli kirjoitettu eräänlaisella rikkoutuneella englanniksi. Esimerkkejä tästä tekstistä näkyy koira kuvattuna Dogecoin-logossa:

“Plz-kaivos, rikas, hyvin valuutta, wow, paljon kolikkoa, kuinka rahaa, niin salaus”

Huolimatta aloittamisesta vitsivaluuttana, DOGE nopeasti kehitti vahvan yhteisön sen ympärillä. Tämä yhteisö alkoi käyttää valuuttaa vihjata muita Internet-käyttäjiä heidän sisällölleen foorumeilla, kuten Reddit. Tästä kaatopaikasta on tullut Dogen ensisijainen tarkoitus.

Perustamisestaan ​​lähtien myös Doge on tottunut lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyysjärjestöille. Näillä on mukana vuoden 2014 Jamaikan rattikelkkailijoukkue jolla ei ole varaa päästä Sotšin talviolympialaisiin, Nascarin kuljettaja nimeltä Josh Wise ja puhtaan veden projekti Keniassa Doge4Water.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Onko Dogecoin tulevaisuuden kolikko?

Kuten minkä tahansa omaisuuden kohdalla, onko Doge tuleva kolikko, riippuu siitä, milloin henkilö ensin osti Dogen ja milloin hän päätti myydä sen.

Osta Dogecoin: Dogecoin-hinta.

Jos olisit kysynyt minulta, onko Dogecoin hyvä hankinta aiemmin tänä vuonna, voin sanoa, että kuten muutkin altcoiinit, se voi vaihdella hinnassa odottamatta ja tuoda sinulle nopean tuloksen. Kuitenkin nyt Dogecoinin hinta on noussut yli 1000% tänä vuonna, ja yli 300% tänään, Se näyttää ehdottomasti yhdeltä paremmilta tulevaisuuden kolikoilta!

Jos haluat päästä tälle junalle ja ostaa Dogecoinia, sinun kannattaa valita Binance – yksi luotettavimmista ja turvallisimmista kryptovaluutanvaihtofoorumeista! Se tukee myös fiat-valuuttoja, joten se on yksi helpoimmista tavoista ostaa myös Dogecoin.

Kuinka ostaa Dogecoinia

Dogecoinin ostaminen voi olla hieman hankalaa, jos et ole tottunut ostamaan kryptovaluutta. On kuitenkin muutama tapa tehdä se. Alta löydät ohjeet Dogecoinin ostamiseen USD: llä, Dogecoinin ostamiseen luottokortilla ja Dogecoinin ostamiseen PayPalilla.

Kuinka ostaa Dogecoinia USD: llä

Ei ole paljon vaihtoehtoja ostaa Dogecoin suoraan USD: llä. Jotkut kryptovaluutanvaihdot tarjoavat kuitenkin fiat-pareja DOGE: n kanssa. Tunnetuin vaihto Dogecoinin ostamiseksi on:

Joillekin vähemmän tunnetuille, pienemmille vaihto-vaihtoehdoille voit tarkistaa:

 • Exrates
 • YoBit
 • Livecoin

Voit ostaa Dogecoinia jollakin näistä pörsseistä noudattamalla alla olevia ohjeita. Jokainen vaihto on hieman erilainen, mutta suurimmaksi osaksi nämä vaiheet koskevat kaikkia.

 • Rekisteröidy valittuun pörssiin. Käytän Binance tässä esimerkissä. Napsauta vain vaihtosivun oikeassa yläkulmassa olevaa Rekisteröi-painiketta.

Täytä alla oleva lomake:

Osta Dogecoin: Binance -rekisteröinti.

 • Kun olet rekisteröitynyt, tehdä talletus. Napsauta “Lompakko” ja sitten "Fiat ja Spot" verkkosivuston oikeassa yläkulmassa.
 • Napsauta Talleta-painiketta. Sinulle esitetään alla olevat vaihtoehdot. Napsauta talletusvaluuttaa, jota haluat käyttää USD: n lähettämiseen vaihtoon.

Osta Dogecoin: fiat-talletus Binancesta.

 • Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita syöttämällä tiedot Binance pyytää.
 • Etsi sen jälkeen DOGE / USD-pari. Voit tehdä tämän tyypin “Doge” hakupalkissa. Napsauta DOGE / USDT-paria. USDT on kiinteä kolikko – sen hinta on aina kiinteä Yhdysvaltain dollarin hintaan (sinun on ensin ostettava USDT talletetun USD: n suhteella 1: 1). Lopuksi, syötä Dogecoinin määrä haluat ostaa, valitse Market-välilehti ja napsauta “Buy DOGE”.

Osta Dogecoin: osta Binancesta USDT: llä.

 • Kun olet käynyt kauppaa, sinun on välittömästi vedettävä DOGE lompakkoon, joka ei ole vaihto. Voit tehdä tämän napsauttamalla DOGE-saldosi vieressä olevaa Nosta. Tämän jälkeen sinun on annettava suojatun lompakon osoite.

Huomautus: On tärkeää nostaa DOGE heti lompakkoon, jonka yksityisiä avaimia hallitset. Pörssit eivät ole turvallisia paikkoja salata valuuttaa. He hakkeroivat usein. Lataa moniosainen lompakko, kuten Jaxx. Parempi vielä käyttää laitteistolompakkoa, kuten Ledger Nano X. Tämä koskee kaikkia alla lueteltuja tapoja ostaa Dogecoin.

Jokainen pörssi, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa Dogecoinia USD: llä, hyväksyy erilaiset USD-talletusvaihtoehdot. Olen luetellut kukin alla:

 • Binance: Visa / Mastercard, pankkisiirto, ACH-pankkisiirto, SWIFT, SEN.
 • Livecoin: Visa / Mastercard, Payeer, Perfect Money, kapitalisti, AdvCash, Qiwi.
 • Exrates: Maksaja, Täydellinen raha, AdvCash, NixMoney.
 • YoBit: OkPay, Payeer, AdvCash, PerfectMoney, kapitalisti.

Edut ja haitat Dogecoinin ostaminen suoraan USD: llä

Edut:

 • Nopea ja helppo.
 • Sinun tarvitsee vain rekisteröityä yhteen pörssiin.

Haitat (liittyvät vain pienempiin vaihtoihin):

 • Pienet (kuten yllä luetellut) vaihdot ovat usein täysin sääntelemättömiä. Tämä tarkoittaa, että ne voivat kadota milloin tahansa, eikä mitään voi tehdä asialle. Menetät vain kaikki rahat, jotka olit varannut pörssiin! Muista, ettet jätä mitään kryptovaluutta missään pörssissä KOSKAAN.
 • Nämä pienet pörssit voivat veloittaa suuria maksuja suoraan USD-talletuksista. Jotkut yllä luetelluista menetelmistä ovat ilmaisia. Toiset saattavat veloittaa 1-2%.
 • Pienemmillä pörsseillä on yleensä vähemmän likviditeettiä. Tämä tarkoittaa, että jos halusit ostaa suuren määrän Dogecoinia, heillä ei ehkä ole tarpeeksi myydä sinua. Alla olevat menetelmät ovat paljon parempia suuremmille tilauksille.
 • Valuuttakurssit ja kaupoista perittävät maksut voivat olla erittäin korkeita. Sinun tulisi aina tarkistaa hinta verkkosivuston kaltaisesta Coinmarketcapista ennen ostamista.

Osta Dogecoin luottokortilla

Jos haluat ostaa Dogecoinin suoraan fiat-valuutoilla (kuten USD tai EUR), sitten Binance on paras panoksesi. Tämä kryptovaluutan vaihto tarjoaa vankan turvallisuuden, korkean likviditeetin, ystävälliset palkkiot ja useita muita etuja!

Binance Deal Active nyt:

On hyvin vähän muita vaihtoehtoja ostaa Dogecoin luotto- tai maksukortilla. Livecoin väittää hyväksyvänsä luottokorttitapahtumat. Pieni sääntelemätön vaihto on kuitenkin sinun tehtäväsi, haluatko luottaa heihin luottokorttitietosi.

Osta Dogecoin Bitcoinilla

Olen listannut kuinka ostaa Dogecoin Bitcoinilla alla. Tässä esimerkissä käytämme Coinbase:

 • Suunnata Kolikkopohja ja napsauta Rekisteröidy.
 • Täytä rekisteröintisivu.

Coinbase luo tililomake

 • Kun olet rekisteröitynyt, sinun on lisää luottokorttitietosi.
 • Sitten ostaa Bitcoin, napsauta “Osta / myy” -välilehteä alla olevan kuvan mukaisesti.

Coinbase Bitcoin -ostot

 • Sitten sinun täytyy syötä Bitcoinin määrä haluat ostaa.
 • Valitse maksutapa (luottokortti) ja syötä tietosi loppuun myyntiin.
 • Napsauta Tilit-välilehteä ja sinun pitäisi nähdä juuri ostamasi Bitcoinin määrä Bitcoin-lompakossa.

Seuraavaksi sinun täytyy vaihda Bitcoinisi DOGE: ksi. Tässä esimerkissä käytän Binance. Jälleen vaiheet ovat alla:

 • Täytä tietosi normaalilla rekisteröintisivulla.
 • Kun olet rekisteröitynyt, napsauta “Rahastot” ja sitten "Talletukset" päävalikossa. Talletuksen valitseminen Bitcoinilla antaa sinulle Bitcoin-vastaanotto-osoitteesi.

Osta Dogecoin: Binance BTC-osoite.

 • Kopioi tämä osoite ja pää takaisin Coinbaseen.
 • Kun olet kirjautunut sisään Coinbaseen, napsauta ”Tilit” -välilehteä.

Coinbase-tilit

 • Kohdassa “Tilit” näet tilisi Bitcoin-lompakko. Tässä sinä tulet nähdä Bitcoinin määrä ostit Coinbasesta. Sinun on napsautettava “Lähetä” alla olevan kuvan mukaisesti. (Tässä esimerkissä emme ostaneet mitään Bitcoinia. Siksi “Lähetä” -vaihtoehto on harmaa. Jos sinulla on Bitcoin täällä, sinun pitäisi pystyä napsauttamaan sitä.)

BTC-kolikkopohja lompakossa

 • Kun olet napsauttanut Lähetä, sinun pitäisi nähdä seuraava ruutu.

Lähetetään kryptovaluutta vastaanottajalle

 • vuonna Vastaanottajan laatikko, sinun täytyy liitä Binance-osoite kopioit aiemmin.
 • Syötä haluamasi Bitcoin-määrä siirrä Binance-lompakkoon.
 • Valitse Lähetä varat
 • Muutamassa minuutissa sinun pitäisi vastaanota BTC Binancessa.
 • Palaa takaisin Binanceen ja napsauta "Markkinat" -painiketta sivun yläosassa.
 • Kirjoita hakukenttään ”DOGE” ja paina Enter. Paina sitten DOGE / BTC-pari.
 • Sinut ohjataan osoitteeseen uusi kaupankäyntisivu. Paina Market-välilehteä näytön alaosassa ja kirjoita Bitcoinin määrä, jonka haluat käyttää DOGE: hen.
 • Sitten on jäljellä vain painaa "Osta DOGE".

Osta Dogecoin: osta Binancesta BTC: n kautta.

 • Tilauksen suorittaminen voi kestää muutaman minuutin. Kun se on valmis, DOGE ilmestyy lompakon osioon.
 • Sitten on tärkeää nostaa DOGE turvalliseen lompakkoon. Suosittelen joko laitteistolompakkoa. Voit kuitenkin käyttää ohjelmistolompakkoa, jos tallennat vain pieniä määriä DOGE: ta online-kaatamiseen.

Se on se, olet suorittanut Dogecoinin ostoprosessin.

Osta Dogecoin PayPalin avulla

Jopa vähemmän cryptocurrency -vaihtoa hyväksyy PayPalin kuin luottokortteja. Tämä johtuu siitä, että käyttäjät voivat yksinkertaisesti ilmoittaa tapahtumasta PayPalille ja vaatia rahansa takaisin. Pörssit eivät tietenkään halua ihmisten varastavan kryptovaluutta heiltä. Tästä syystä PayPal-talletukset ovat harvinaisia. On olemassa tapoja ostaa Dogecoin PayPalin avulla.

Todennäköisesti helpoin ja turvallisin tapa ostaa Dogecoin Paypalilla on käyttää sitä ensin Bitcoinin ostamiseen. Valitettavasti Coinbase ja jotkut toistaiseksi luetelluista pörsseistä eivät hyväksy sitä. Todellisissa vertaisvaihdoissa, kuten LocalBitcoins, on kuitenkin usein kauppiaita, jotka ovat halukkaita hyväksymään PayPalin. Saatat olla järkyttynyt siitä, kuinka paljon he veloittavat palvelusta!

Olen luetellut vaiheet ostaa Bitcoin käyttämällä PayPalia alla:

Rekisteröityä lomake LocalBitcoins

 • Täytä tiedot ja kirjaudu sisään.
 • Napsauta linkkiä, jossa lukee “Osta bitcoineja” (punainen nuoli alla) ja valitse sitten vierityspainikkeella PayPal (sininen). Huomaat, että hinta on paljon kalliimpi kuin Bitcoinin keskimääräinen markkinakurssi. Tämän artikkelin kirjoittamisen ja kuvakaappauksen tekohetkellä Bitcoinin hinta XE.com-sivustolla oli 4683,17 puntaa. Alla olevasta kuvakaappauksesta näet, että PayPal-kauppiaat veloittavat noin 20%: n palkkion. Tämä johtuu siitä, että niin monet heistä huijaavat ihmisiä, jotka tekevät takaisinperintää. Elinkeinonharjoittajien on hyväksyttävä PayPal, joten he tarvitsevat korvausta.

osta-dogecoin

 • Kun olet päättänyt tarjouksen, valitse Osta. Sitten saat ohjeet myyjälle maksamiseen.
 • Kun kauppa on tapahtunut, sinun on vedettävä BTC Binancen kaltaiselle verkkosivustolle. Voit tehdä tämän kopioimalla osoitteesi Binancesta (katso lisätietoja yllä olevista vaiheista). Napsauta sitten “lompakko” paikallisissa bitcoineissa (punainen nuoli alla) ja liitä Binance-osoitteesi palkkiin (keltainen nuoli).

Ohjeet tapahtuman tekemiseen LocalBitcoinsilla

Jos olet seurannut tätä opasta alusta alkaen, sinun on tiedettävä muut vaiheet jo. Palaa takaisin Binance ja noudata yllä olevia ohjeita BTC: n kaupankäynnille DOGE: lle.

Johtopäätös

Kuten näet, Dogecoin on vähän erilainen kuin monet muut kryptovaluutat olemme peittäneet. Sitä ei ole todellakaan suunniteltu deflaatiovaluutaksi (tarjonta kasvaa aina). Dogecoin palvelee hyödyllistä tarkoitusta, toisin kuin monet nykypäivän kryptovaluutat.

Se on löytänyt mukavan käyttötavan kolikoksi, joka vie muutaman sentin murto-osan Internet-käyttäjille, jotka luovat hauskaa tai kiinnostavaa sisältöä. DOGE: ta ympäröivä yhteisö ja nykyinen kehittäjien tiimi, jotka käyttävät valuuttaa tekemillään hyväntekeväisyystavoilla, ovat myös arvokas käyttötapaus.

Osta Dogecoin: Dogecoin-hinta.

Osta Dogecoin Binancesta

Ennen kuin ihmiset tapasivat sanoa että muutaman Dogecoinin ostaminen ei todennäköisesti tee sinusta miljonääriä – ellei kehittäjät aseta kovaa rajoitusta ostettavien kolikoiden määrälle. Joten, jos haluat pitää salausta hauskaa, voit aina ostaa Dogecoinin luotettava vaihto, kuten Binance.

Kuitenkin tänään Dogecoinin hinnoittelun noustessa yli 1000% prosenttia yhdessä kuukaudessa, on oikeudenmukaista sanoa, että Dogecoin oli ja voi edelleen olla tulevaisuuden mahdollisuus kolikko.

vertaa id ="4" tyyppi ="tilastot"]

Toivottavasti tämä opas on auttanut sinua oppimaan hieman enemmän tästä mielenkiintoisesta digitaalisesta valuutasta. Sinun pitäisi nyt tietää sen historia, tarkoitus, mistä ostaa, miten ostaa sitä eri menetelmillä ja jos sitä pitäisi ajatella tulevana kryptovaluuttana. Kuten Doge sanoisi:

Vau. Paljon tietoa. Hyvin oppiminen.

Niin mitä mieltä olet? Pidätkö Dogea tulevana kryptovaluuttana?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me