Paras Dogecoin-lompakko

Maapallon maailma kryptovaluutat on todella mielenkiintoinen. Siitä lähtien, kun Bitcoin, siellä on ollut useita erikoisia projekteja. Yksi ainutlaatuisimmista näistä projekteista on Dogecoin – Jos olet DOGE-harrastaja, olet iloinen tietäessäsi, että etsimme tässä luettelossa vuoden paras Dogecoin-lompakko!

Olla yhtä ainutlaatuinen kuin se on, voit odottaa, että Dogecoinilla on joitain… No, vähemmän kuin tavalliset varastointivaihtoehdot. Totuus on kuitenkin päinvastoin – DOGE on laajalti rakastettu kryptovaluutta, ja siten jotkut markkinoiden parhaat krypto-lompakot tarjota tukea kolikolle!

Tämän päivän luettelomme näyttää tältä:

Parhaat Dogecoin-lompakot: Mikä on Dogecoin?

Ennen kuin pääsemme parhaisiin Dogecoin-lompakkoihin, on hyvä saada nopea päivitys siitä, mitä DOGE todella on, ja mitä projektista houkuttelee ihmisiä siihen.

Totta puhuen, Dogecoin on ainutlaatuinen – En käytä tätä sanaa kevyesti. Vaikka suurin osa muut kryptovaluuttaprojektit on joitain erityisiä, huippuluokan tavoitteita, jotka he haluavat saavuttaa (tai joitain määriteltyjä ongelmia, jotka he pyrkivät ratkaisemaan), DOGE on erilainen. Hyvin erilainen, itse asiassa.

Dogecoin luotiin nimellä vitsi kryptovaluutta. Tästä syystä sen nimi, joten maine sen takana. Ei ole jaloja syitä, joista DOGE: n takana oleva yhteisö olisi kiinnostunut – paremman termin puuttuessa se on “peikko-kryptovaluutta”.

Paras Dogecoin-lompakko: Dogecoin-näppäimistö.

Näin on kuitenkin, miksi niin monet ihmiset etsivät Dogecoin-lompakoita ja tapoja ostaa DOGE?

Vaikka kryptovaluutta on vitsi (kirjaimellisesti), täällä on melko mielenkiintoinen kahtiajako. Dogecoin-yhteisö on yksi aktiivisimmista ja no … Kommunikoiva salausryhmät, joita kohtaat!

Tämän lisäksi heidän aktiivisuutensa ei ole vain temppu. DOGE harrastajia osallistua varainkeruun tapahtumiin, yhteisöprojektit, ja erilaisia ​​hyväntekeväisyystoimia. Vaikka riskin lauseen liikakäyttöä, sitä ei voida yliarvioida – se on hyvin ainutlaatuinen ilmiö salausmaailmassa!

Huomaa kuitenkin, että koska Doge on niin erikoinen salausprojekti, siihen liittyy joitain varoittavia tarinoita. Kolikko on rakastettu pumput ja dumpperit – ihmiset, jotka rakastavat manipuloida markkinoita, paisuttavat keinotekoisesti tietyn kryptovaluutan hintaa ja sitten pudottavat kaikki kolikot, kaataa hintansa räjähdysmäisesti.

Paras Dogecoin-lompakko: Dogecoin kynttilänjalka-kaavion edessä.

Varmista, ettet tule saaliiksi tällaisille väärille pelaajille! Paras panoksesi on aseta tietty tavoite miksi haluat sijoittaa Dogecoiniin, ja sitten käyttää parhaiden Dogecoin-lompakoiden palveluita siellä. Älä anna minkään kolmannen osapuolen vaikuttaa mielipiteisiisi – tee tutkimuksesi ja ole ahkera!

Joten sitten – olemme selvittäneet, mikä Dogecoin on ja mihin sen takana olevaa kryptovaluutta käytetään pääasiassa. Luonnollisesti kuitenkin jokainen, joka haluaa ostaa DOGE: n, tarvitsee luotettava lompakko pitää kolikot sisällä! Juuri tästä keskustelemme täällä – aloitetaan katsomalla siellä olevia erityyppisiä Dogecoin-lompakoita.


Tyypit Dogecoin-lompakot

Sama kuin monia muita markkinoilla olevia kryptovaluuttoja, Dogecoinia voidaan tallentaa laaja valikoima erilaisia ​​lompakoita – olemme jo vahvistaneet sen. Kuitenkin, kuten luultavasti arvata voi, kaikkia lompakoita ei ole luotu yhtä suuriksi – jotkut tulevat olemaan parempia kuin toiset, joko turvallisuuden kannalta tai yksinkertaisesti henkilökohtaisen käyttäjän mieltymykset.

Yleensä sinun pitäisi tietää, että niitä on kaksi isoa tyyppiä lompakoita käytettävissä ja käytettävissä – kuumia ja kylmiä. Tutkitaan tarkemmin, mitä nämä termit tarkoittavat, jotta kun pääsemme listalle todelliset parhaat Dogecoin-lompakot, olisit tietoinen siitä, mistä puhumme.

Kuumat lompakot – kätevä ja helppokäyttöinen

“Kuuma lompakko” on eräänlainen kryptovaluutta lompakko ylläpitää jatkuvaa yhteyttä Internetiin. Itse määritelmä on melko laaja, ja niin on myös luokka – kuuma lompakko voisi olla mobiilisovellus, selainlaajennus, ladattava ohjelmisto, tai mitä tahansa siltä väliltä.

Suurin osa salauksen harrastajista, joiden kanssa sinun on pakko kommunikoida, kertoo todennäköisesti, että he käyttävät salausta – mukaan lukien DOGE – kuumaa lompakkoa. Tämä johtuu näiden lompakoiden laajasta valikoimasta – kuten näet minuutissa, kylmävarastossa on paljon vähemmän erilaisia ​​vaihtoehtoja.

Nyt sitten – mikä tekee kuumista lompakoista niin suosittuja?

Paras Dogecoin-lompakko: Dogecoin leluauton edessä.

No, riippumatta siitä, etsitkö parasta lompakkoa Dogecoinille tai mille tahansa muulle kryptovaluutalle, luultavasti ensimmäinen asia, jonka huomaat, on näiden lompakoiden saavutettavuus- ja mukavuuskertoimet. Suoraan sanottuna, kuumat lompakot ovat helposti kaikkien ja kaikkien saatavilla!

Tarkoitan tällä sitä, että kuumat lompakot ovat yleensä täysin ilmainen käyttää, ja voi olla perustettiin muutamassa minuutissa. Olipa kyseessä vaihto-pohjainen lompakko tai ohjelmistolompakko, niiden mukana toimitetaan yleensä selkeät ja ytimekkäät ohjeet, ja ovat erittäin helppo aloittaa käyttö.

Mukavuuden kannalta, jos valitset kuuman lompakon vaihtoehdoiksi vuoden parhaalle Dogecoin-lompakolle, voit olla varma, että pystyt käyttää varat, tarkista saldosi, ja tehdä lähettää ja vastaanottaa tilaukset vain yhdellä napin painalluksella! Tämä pätee erityisesti mobiileihin Dogecoin-lompakkoihin – koska puhelimiamme on mukanamme kaikkialla, minulla on aina DOGE mukanasi!

Paras Dogecoin-lompakko: kasa Dogecoins.

Kuumilla lompakoilla on kuitenkin kompromissi. Lyhyesti, ne eivät ole koskaan yhtä turvallisia kuin kylmä salausvarasto – niin se yksinkertaisesti on. Kaikki yhdistyy koko “Internet-yhteys” -asioon – jatkuvalla verkkoyhteydellä hakkereilla on paljon mahdollisuuksia rikkoa kuuman lompakon turvallisuutta ja varastaa varojasi prosessin aikana..

Luonnollisesti tämä ei ole nykyään yleistä, mutta silti tapahtuu. Siitä huolimatta kylmät lompakot tulevat juuri tänne.

Kylmät lompakot – turvallisuus ja luotettavuus

Kylmät lompakot ovat niitä salaustallennusvaihtoehtoja sinulla ei ole jatkuvaa yhteyttä Internetiin – kuuma lompakon määritelmän jälkeen olet todennäköisesti nähnyt tämän tulevan.

Se on totta – ainoa kerta, kun liität kylmän lompakon verkkoon, on kun haluat siirtää varojasi, tai ostaa lisää salausta.

Taulukko: Ledger Nano X: n ja Trezor Model T: n turvaominaisuudet

Kun etsit parasta Dogecoin-lompakkoa, voit varmasti odottaa kylmien lompakoiden nousevan melko usein. Näin on itse asiassa useimmat muut kryptovaluutat, myös – kolikosta riippumatta, jos kylmä lompakko tukee sitä, sitä suositellaan.

Kylmät lompakot tarjoavat käyttäjille ennennäkemättömät turvaominaisuudet. Onko se laitteisto laite, paperilompakko, tai jotain muuta, kylmät lompakot tarjoavat varmasti sinulle “parhaan rytinän sinulle”.

Siitä puhuen…

Paras Dogecoin-lompakko: laitteiston kryptovaluutta laite näppäimistöllä (Ledger Nano S).

Yksi tärkeimmistä asioista, joka houkuttelee ihmisiä käyttämään kylmiä lompakoita, on näiden laitteiden hinta. Sinun ei tarvitse huolehtia paperilompakoista, mutta samalla nämä ovat kaikkein kapeimpia kylmäsäilytysvaihtoehtoja, joten ne eivät ole liian merkityksellisiä tässä keskustelussa.

Hintalappujen lisäksi ainoa syy, miksi jotkut ihmiset saattavat mieluummin pitää online-Dogecoin-lompakkoa kylmän sijaan, johtuu joidenkin laitteiden mukana tuleva jyrkkä oppimiskäyrä. Jos DOGE on ensimmäinen omistamasi salausvaluutta, voi olla vaikea selvittää joitain tiettyjen laitteistolompakoiden monimutkaisuuksia. Ehdottomasti ei kaikkia, pidä mielessä!

Tämän sanottuasi sinun pitäisi nyt tietää hieman enemmän kuumista ja kylmistä lompakoista ja niiden tärkeimmistä eroista. Siirtykäämme keskustelematta ilman lisätoimenpiteitä markkinoiden parhaat Dogecoin-lompakot, ja kuinka he vertailevat toisiaan!

1. Ledger Nano X – Paras kylmä lompakko Dogecoin-säilytykseen

Sijoitus # 1/7 salausvaihdosta

Ledger Nano X -katsaus Asiat, joista pidimme:

 • + Voidaan hallita mobiililaitteella
 • + Erittäin turvallinen
 • + Tukee yli 1500 kryptovaluutta
 • + Mukava muotoilu

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Suhteellisen kallista

Käy sivustolla

Ledger Nano X on yksi markkinoiden suosituimmista kylmälompakoista. Voisi todella mennä siihen väitteeseen, että se on suosituin kylmä lompakko – tämä pätee sekä Dogecoiniin että muihin kryptoihin.

Tähän liittyy myös muutama näkökohta.

Ensinnäkin, jos etsit parasta Dogecoin-lompakkoa, olet todennäköisesti huolissasi turvallisuus DOGE-kolikoistasi, eikö? No, jos näin on, sitten Nano X on täydellinen valinta! Se tarjoaa ennennäkemättömän turvallisuustason.

Kun asennat Nano X: ää, sinua kehotetaan tekemään niin luo PIN-koodi että sinun on syötettävä joka kerta, kun haluat käyttää digitaalisia resurssejasi. Tähän liittyy 24 sanan palautussiemen – jos unohdat PIN-koodisi jossain vaiheessa, voit silti palauttaa koiranvalmistesi tällä siemenellä!

Paras Dogecoin-lompakko: Ledger Nano X.

Ledger ei pidä yksityisiä avaimiasi – toinen valtava asia, joka kannattaa harkita, kun valitset parhaan lompakon Dogecoinille. Tämä tarkoittaa sitä, että lompakko on ei-vapausrangaistus – kolikkosi kuuluvat todella sinulle!

Dogecoinia tukee myös Ledger Live – Ledger Nano X: n käyttöliittymä erittäin hyvin suunniteltu käyttöliittymä joka auttaa sinua hallitsemaan kolikoitasi ja rahakkeitasi sekä lähettämään, vastaanottamaan ja jopa omistaa joitain varoja helposti, liian.

Lompakosta itsestään se on todella hyvin tehty, ja ominaisuudet tukeva, kestävä muotoilu. Vaikka jotkut ihmiset saattavat pitää sitä liian miellyttävänä mieltymyksiinsä, se ei todellakaan ole ongelma, jos et aio kuljettaa sitä mukanasi kaikkialla.

Ledger Nano X maksaa sinulle noin 119 dollaria, ja tule mukaan ilmainen toimitus suurimmalle osalle maailmaa. Tosin se on mittava hintalappu, mutta se edustaa varmasti laatua, jonka saat – pieni hinta maksettavaksi yhdestä parhaimmista lompakoista Dogecoinille! Varmista vain osta Nano X yrityksen virallisilta verkkosivustoilta.

Käy Ledger Nano X: ssä

…tai lue Ledger Nano X -katsaus

2. Trezor-malli T – hämmästyttävä turvallisuuden harrastajille

Sijoitus # 2/7 salausvaihdosta

Trezor Model T -katsaus Asiat, joista pidimme:

 • + Huipputason turvallisuus
 • + Kosketusnäytön käyttöliittymä
 • + Helppo asentaa
 • + Tukee noin 1000 salaustekniikkaa

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Suuri muotoilu
 • Tyyris

Käy sivustolla

Trezor on yksi suurimmista kylmälompakkomerkkeistä kryptovaluutta-maailmassa. Yrityksen tuotteita löytyy jatkuvasti luettelot parhaista kryptovaluutta-lompakoista – luonnollisesti niitä voidaan pitää myös parhaiden Dogecoin-lompakoiden joukossa!

Tämä pätee erityisesti niin Trezor-malli T – Trezorin uusin ja suurin.

Lompakossa on muutama erillinen näkökohta, jota kuka tahansa DOGE-rakastaja varmasti arvostaa.

Ensinnäkin, malli T on varmasti yksi turvallisimmista kryptovaluutta-lompakoista, joita rahat voivat ostaa. Se on varustettu kaikilla huippuluokan turvaominaisuudet, ja hyödyntää joitain käytännössä särkymätön puolustuskyky. Varmuuskopiointiominaisuudet, laiteohjelmiston päivityspyynnöt, PIN-koodit – nimität sen, Trezor sai sen!

Paras Dogecoin-lompakko: Trezor Model T.

Vaikka se ei välttämättä ole suoraa hyötyä Dogecoinin omistajille, se on syytä mainita malli T tukee hyvin laajaa valikoimaa altcoins ja salaustunnukset, liian. Joten jos olet salauksen harrastaja, saatat löytää sen erittäin mukava, kyky pitää suurin osa kolikoistasi yhdessä lompakossa.

Model T: n varsinainen fyysinen muotoilu on… No, se on osuma tai kaipaus. Ei voida väittää, että lompakko on kestävä ja hyvin tehty – se on ilmeistä. Siinä on myös ominaisuuksia kosketusnäytön toiminnot, mikä on hyvin harvinainen nähtävyys! Vaikka se voi olla paras Dogecoin-lompakko, jotkut käyttäjät väittävät sen olevan liian iso omiin, henkilökohtaisiin mieltymyksiinsä.

Hinnoittelun kannalta Trezor Model T on oikeastaan ​​melko kallis. Se maksaa sinulle noin 169 dollaria, mikä tuo sen listalle myös arvokkaimmista salauslompakoista, joita rahat voivat ostaa! Suurin osa yrityksen asiakkaista näyttää kuitenkin olevan samaa mieltä hinta VS-laatusuhde tarkistaa – Sepä hienoa!

Käy Trezor-mallissa T.

…tai lue Trezor Model T -katsaus

3. Ledger Nano S – Täydellinen Dogecoin-aloittelijoille

Sijoitus # 3/7 salausvaihdosta

Ledger Wallet Review Asiat, joista pidimme:

 • + Erittäin turvallinen
 • + Suojaus fyysisiä vaurioita vastaan
 • + Tukee yli 1500 kolikkoa ja rahaketta

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Suhteellisen kallista

Käy sivustolla

Kuten ehkä tiedätte, Ledger on laitteisto kryptovaluutta lompakko yritys. Sillä aikaa Nano X -mallissa se, että se tarjoaa yleisölle, on yleisin kilpailija parhaiden Dogecoin-lompakoiden luetteloissa (tämä luettelo ei tosin ole poikkeus), brändillä on myös toinen lompakko tarjottavanaan asiakkailleen. – Ledger Nano S.

Nano S on Ledgerin lippulaivalaitteiston lompakko. Väitän usein tätä asiaa, mutta uskon aidosti, että juuri tämä lompakko on yksi parhaista vaihtoehdoista ihmisille, jotka ovat vasta aloittamassa salausta, ja haluavat viedä asiat uudelle tasolle. Dogecoin ei ole tässä poikkeus.

Nano S on täydellinen aloittelijan laitteistolompakko. Se sisältää pieni ja huomaamaton muotoilu – huomattavasti pienempi kuin Nano X: n. Tämä puolestaan ​​tarkoittaa, että pystyt kuljettaa sitä ympärillä vaarantamatta liikaa sitä, että joku huomaa ja tunnistaa sen. Se, että laitteiston lompakko näyttää USB-tikulta, on lisäbonuksena!

Paras Dogecoin-lompakko: Ledger Nano S.

Nano S tukee Dogecoinia täysimääräisesti. Voit kaupassa, lähettää, ja vastaanota DOGE, ei kysymyksiä. Ledger Nano S: n ostaminen ja vastaanottaminen on yksinkertaista aseta laite, ja asenna Dogecoin-sovellus lompakkoon. Prosessi on suhteellisen nopea ja melko helppo seurata.

Ledger Live tukee myös täysin DOGE: ta – kyseisen laitteiston lompakon käyttöliittymä. Voit tarkistaa Dogecoins-laitteesi sekä pöytätietokoneelta tai kannettavalta tietokoneelta että myös mobiililaitteeltasi, ei hätää.

Ledger Nano S: n parhaiden ominaisuuksien joukossa on myös se erittäin edullinen laitteistolompakko! Ostamalla sen yrityksen virallisilla verkkosivuilla (ainoa paikka, josta sinun pitäisi ostaa se, muista), se maksaa sinulle noin 59 dollaria – se on hämmästyttävä hinta niin korkealaatuiselle tuotteelle!

Käy Ledger Wallet -sivustolla

…tai lue Ledger Wallet -katsaus

4. Trezor One – Monikäyttöinen hyvin valmistettu laitteistolompakko

Sijoitus # 4/7 salausvaihdosta

Trezor-lompakon tarkistus Asiat, joista pidimme:

 • + Huipputason turvallisuus
 • + Erittäin tunnettu krypto-lompakko
 • + Sillä on valtava määrä kryptovaluuttoja
 • + Jatkuva laiteohjelmiston päivitys

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Tyyris
 • Hänellä on aiemmin ollut luvaton käyttöoikeus

Käy sivustolla

Trezor Yksi on vanhempi versio salausalan johtavista laitteistolompakoista – malli T. Kuten olet todennäköisesti huomannut, molemmat mallit ovat löytäneet tiensä myös parhaista Dogecoin-lompakoista.

Se, että Trezor One on vanhempi lompakko ja saatavilla on uusi ja parannettu versio, ei tarkoita, että se on vanhentunut. Päinvastoin – Trezor One -mallissa on edelleen hyvin tarkka joukko salauksen harrastajia, joita se palvelee!

Ensinnäkin, joillakin todellisilla Trezor-muodoilla, voit odottaa tämän vaihtoehdon Dogecoinin parhaasta lompakosta erittäin turvallinen. Sillä on edistynyt PIN-kooditoiminto joka lisäksi rajoitettu USB-yhteys, estää DOGE-kolikoidesi varastamasta näppäinlukija tai jokin muu tietokoneellasi mahdollisesti oleva haittaohjelma.

Paras Dogecoin-lompakko: Trezor One.

Itse laite on itse asiassa melko pieni ja ohut, varsinkin kun verrataan sitä uudempaan versioon. Se sanoi, että se on edelleen erittäin tukeva – tarvitsee vain avata laatikko ja pitää Trezor One -laitetta omissa käsissä ymmärtääksesi tämän paljon.

Kyseinen laitteistolompakko on myös päivitetään jatkuvasti erilaisilla laiteohjelmistopäivityksillä ja -ominaisuuksilla. Tämä vain osoittaa, että Trezor on varmasti kovaa työtä, kun on kyse omaisuuden turvallisuuden pitämisestä ajan tasalla ja nykyaikaisten teknisten ja salaustekniikoiden mukaisina.

Lopuksi mukana tulee Trezor One erittäin kunnollinen hintalappu, liian! Voit odottaa lompakon maksavan sinulle noin 59 dollaria. Verrattuna T-malliin tämä on loistava hinta! Varmista vain, kuten tavallista, että ostat vain Trezorin tuotteita yrityksen virallisilta verkkosivuilta – Älä koskaan luota kolmannen osapuolen jälleenmyyjiin, koska he saattavat myydä sinulle viallisen laitteen!

Käy Trezorissa

…tai lue Trezor-arvostelu

5. KeepKey – Hardware Dogecoin Wallet Alternative

Sijoitus # 5/7 salausvaihdosta

KeepKey Review Asiat, joista pidimme:

 • + Suojaa laitteiston lompakko
 • + Helppokäyttöinen
 • + Houkutteleva hinta

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Tukee vain 40 kryptovaluutta
 • Voi olla raskas kuljettaa mukana

Käy sivustolla

Pidä avainta on tosin melko yleinen nimi laitteistosalauksen lompakkoteollisuudessa. Vaikka se ei todellakaan ole niin suosittu kuin esimerkiksi a Ledger tai Trezor laitteessa, KeepKey on ehdottomasti edelleen melko vankka paikka ja käyttötapa!

Se on tosiasia, kylmä lompakko – laitteisto, johon käyttäisit Dogecoinejasi. Yksi vilkaisu tähän luetteloon osoittaa sinulle DOGE on melko suosittu kylmien lompakoiden keskuudessa, yleensä – se on kuitenkin aivan hämmästyttävä asia!

Nyt sitten – mikä on KeepKey-sopimus ja miksi jotkut pitävät sitä parhaimpana Dogecoin-lompakkona?

No, aloittaaksesi, KeepKey tarjoaa käyttäjilleen joitain optimaalisia turvaominaisuuksia. Lompakossa käytetään jotain, joka tunnetaan nimellä satunnainen PIN-koodigeneraattori. Suoraan sanottuna se luo toisen PIN-koodin tietyissä ajankohdissa, kun yrität käyttää varojasi. Tämä on hämmästyttävä ennaltaehkäisevä työkalu avaimenlukitustoiminnot ja virukset joita saattaa olla tietokoneellasi.

Paras Dogecoin-lompakko: KeepKey.

KeepKey antaa sinun myös aseta palautuslause – 24 sanan yhdistelmä, jonka avulla voit palauttaa varasi, menetätkö pääsyn laitteeseesi tai tapahtuisi jokin muu vika.

Lompakko itsessään on … Mielenkiintoisen näköinen. Siinä on ehdottomasti ainutlaatuinen muotoilu, se on varmaa! Jotkut käyttäjät ilmaisevat kuitenkin, että laite on yksinkertaisesti liian iso. Totta puhuen, jos etsit parasta Dogecoin-lompakkoa, saatat arvostaa jotain hieman huomaamattomampaa.

Toisaalta et todennäköisesti aio kuljettaa laitteistolompakkoasi mukanasi koko ajan, joten tämä ei välttämättä ole ongelma. Olipa asia sitten mikä tahansa, yksi asia on varma – KeepKey on ehdottomasti mielenkiintoinen!

Parasta on kuitenkin se, että se on todella yksi markkinoiden edullisimmista laitteistolompakoista! Kun kirjoitat tämän luettelon parhaista Dogecoin-lompakoista, KeepKey maksaa sinulle noin 49 dollaria. Se on hämmästyttävä hintalappu etenkin lompakolle hyvin tehty hahmona KeepKey! Jokaisen, joka etsii parasta lompakkoa Dogecoinille, tulisi varmasti tarkistaa kyseinen tuote.

Käy KeepKeyssä

…tai lue KeepKey-arvostelu

6. Binance – innostuneille dogecoin-kauppiaille

Sijoitus # 6/7 salausvaihdosta

Binance-arvostelu Asiat, joista pidimme:

 • + Erittäin tunnettu salauksenvaihtofoorumi
 • + Yli 100 erilaista kryptovaluuttaa, jotka ovat kaupankäynnin kohteena
 • + Kaksivaiheinen todennus

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Saattaa olla hieman vaikeaa aloittelijoille salauksen harrastajille

Käy sivustolla

Jos olet lainkaan perehtynyt kryptovaluuttamaailma, olet todennäköisesti kuullut Binance. Se on yksi suosituimmista salausvaihtoalustat siellä!

Kyllä, olet lukenut sen oikein – salausvaihto. Se on kuitenkin vaihto, joka voi toimia myös online-Dogecoin-lompakko. Ja siinä melko hyvä!

Binance on tosin, kuuma lompakko, DOGE-varastoon asti. Säilytä kolikkosi Binance-tililläsi, joka toimii yksinkertaisesti lompakkona.

Monet käyttäjät ja DOGE hodlers kerromme sinulle, että tämän kaltaisen Dogecoin-varaston pitäisi olla väliaikainen – että sinun tulee aina valita osto laitteiston kryptovaluutta-lompakko, ja siirtää rahasi siihen mahdollisimman pian. No, se on täysin oikein – DOGE: n tallentamisella Binanceen on kuitenkin joitain huomionarvoisia etuja.

Nämä edut ovat heti selvät DOGE-haltijoille, jotka suunnittelevat käyvät aktiivisesti kauppaa kolikoillaan, toivoen voittoa samalla kun teet niin. Jos olet itse kauppias (tai yrität tulla sellaiseksi), Binance voi olla vain paras Dogecoin-lompakko sinulle.

Paras Dogecoin-lompakko: Bianance.

Vaihtolompakko tarjoaa käyttäjilleen valtava valikoima erilaisia ​​kauppapareja – ne, jotka liittyvät DOGE: een, sisältyvät. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että sinulla ei ole mahdollisuutta myydä tai vaihtaa koirasi – Suoraan sanottuna Binance tarjoaa siihen paljon mahdollisuuksia.

Lisäksi, jos päätät käyttää tätä online-Dogecoin-lompakkoa, voit suorittaa kaikki kaupat muutamassa sekunnissa. Kolikkosi tulevat teknisesti sijoitettu pörssiin – jos haluat vaihtaa niitä, sinun ei tarvitse suorittaa joitakin siirtoprosesseja lompakosta toiseen tai yksinkertaisesti Binanceen.

Lopuksi on syytä tunnustaa, että tosiasia, että Binancea pidetään yleisesti yksi markkinoiden parhaista kryptovaluutanvaihdoista kertoo meille jotain vaihdon turvallisuuspuoli, liian. Suoraan sanottuna se on erittäin turvallinen ja luotettava alusta – DOGE: n tulisi olla turvallinen!

Jos olet kiinnostunut kokeilemaan Binancea itse, voit tarkistaa sen tässä.

Käy Binancessa

…tai lue Binance-arvostelu

7. Kraken – erittäin turvallinen Dogecoin Exchange / Wallet

Sijoitus # 7/7 salausvaihdosta

Kraken-arvostelu Asiat, joista pidimme:

 • + Turvallinen ja luotettava
 • + Alhaiset palkkiot
 • + Hyvä määrä fiat-valuuttoja hyväksytään

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Ei hyödyllisin asiakaspalvelu

Käy sivustolla

Kraken on ensisijaisesti, kryptovaluutan vaihtoalusta. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käydä kauppaa ja vaihtaa erilaisia ​​salauksia sivustolla – DOGE ei ole poikkeus.

Kraken voi kuitenkin toimia hyvin online-Dogecoin-lompakko, sen lisäksi, että se on vaihto.

Tämä toimii melko yksinkertaisesti. Sinulla on kaksi valintaa – yksi, kun sinulla on jo joitain Dogecoineja, ja toinen, jossa sinulla ei vielä ole DOGE: ta, mutta olet päättänyt, että haluat sijoittaa siihen.

Jos sinulla on jo joitain Dogecoineja käytettävissänne, riippuen niiden sijainnista, voit helposti siirtää ne Kraken-tilillesi (olettaen, että olet luonut sellaisen, eli). Sama kuin mikä tahansa muu huippuluokan kryptovaluutanvaihto siellä, yksinkertaisesti navigoit tilisi lompakon (tallennus) osaan ja luot DOGE-lompakon sieltä.

Jos et kuitenkaan edelleenkään omista Dogecoineja ja etsit parasta Dogecoin-lompakkoa aloittaaksesi salausmatkasi oikealla jalalla, prosessi tulee olemaan vielä yksinkertaisempi. Suoraan sanottuna, sinun tarvitsee vain rekisteröidy Krakeniin, ja sitten ostaa koiranpaloja – ne rahoitetaan automaattisesti Kraken-tilillesi, ja voit ottaa sen sieltä!

Paras Dogecoin-lompakko: Kraken.

Nyt olemme todenneet, että Kraken on helppo käyttää, ja että voit tallentaa Degecoins-alustalle. Meidän on kuitenkin vielä keskusteltava siitä, miksi haluat tehdä sen.

Kraken on kyse yhdestä ainoasta ominaisuudesta – turvallisuus. Se voidaan helposti nimetä yksi markkinoiden turvallisimmista kryptovaluutanvaihtosivustoista! Olipa se sitten SSL-varmenteet ja kirjautumisvahvistukset, tai 2FA ja kylmävarastopalvelut, voit olla varma siitä Kraken suojaa salauksesi melko tiukasti.

Myös tämä viimeinen osa on ratkaiseva! Kraken tallentaa jopa 95% käyttäjien varoista kylmävarastoihin – ajatella Ledger tai Trezor, mutta suurella, yritystasolla. Tämä on aivan loistava, koska se tarkoittaa, että kukaan hakkeri ei pääse Dogecoineihisi!

Jos olet kiinnostunut Krakenin tarjoamasta ja ajattelet, että tämä salausvaihtofoorumi saattaa olla paras Dogecoin-lompakko sinulle, muista tarkistaa se tässä.

Käy Krakenissä

…tai lue Kraken-arvostelu

Päätelmät

Jos olet päässyt tähän mennessä, haluaisin kiittää sinua siitä, että pidit kiinni kanssani kuluvan vuoden parhaiden Dogecoin-lompakoiden luettelon kautta!

Kuten kyllä ​​itse tiedätkin, luettelo tarjoaa vähän vaihteluakylmät lompakot hallitsevat sitä, ja vaihtoon perustuva DOGE-tallennus tulee toiseksi. Tällä on kuitenkin järkevää johtuen parista syystä.

Ensinnäkin, Dogecoin on melko suosittu – suosionsa vuoksi monet kylmät lompakot tukevat kolikkoa ilman ongelmia. Myönnettiin, että laitteistojen salausvarastointi on aina “tie eteenpäin” niin pitkälle turvallisuus ei ole mikään ihme, että kylmä lompakko on niin hallitseva yllä olevassa luettelossamme.

Taulukko: Ledger Nano X: n ja Trezor-mallin T edut ja haitat

Tämän sanottuaan on kuitenkin myös sopivuus harkita myös. Kaikki eivät välttämättä ole pitkäaikaisia ​​DOGE-sijoittajia, jotka ovat valmiita kolkuttamaan kolikoitaan tulevina vuosina. Jotkut ihmiset saattavat mieluummin ottaa aktiivinen kaupankäyntireitti – tällaisessa tilanteessa kylmän lompakon palvelujen hyödyntäminen saattaa olla hieman hankalaa ja aikaa vievää.

Tässä, kuumat lompakot ovat suositeltavia. Tämä pätee erityisesti vaihtopohjaiset Dogecoin-lompakot – niiden avulla voit molemmat pitää kolikkosi turvallisessa ympäristössä (olettaen, että käytät huipputason salausvaihto, eli) ja myös käydä kauppaa niitä milloin tahansa. Loistava!

Kaiken kaikkiaan, olipa se sitten Ledger Nano X tai Binance, Toivon, että pystyit löytämään parhaan Dogecoin-lompakon itsellesi. Kiitos vielä kerran lukemisesta, ja toivotan teille onnea kaikissa tulevissa DOGE-seikkailuissanne. Kippis ja ensi kerralla!

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map