Paras Ethereumin kaivoslaitteisto

Ethereumin kaivoslaitteisto - Ethereumin kolikkoJoten olet viettänyt päiviä tutkimalla Ethereumia, tarkistamalla viimeisimmät uutiset ja tiedotusvälineet, tutkinut jokaista tähän kryptovaluuttaan liittyvää aihetta ja nyt olet vihdoin aloittanut kaivostoiminnan. Mutta miten valitset oikeat vaihtoehdot ja vältät tuhlaa paljon rahaa? Hyvä, olemme täällä puhumassa Ethereumin kaivoslaitteistoista. Tarkemmin sanottuna komponentit, joita siihen tarvitaan.

Ethereumin kaivoslaitteista on tulossa erittäin suosittuja. Yksi syy tähän on, että ne ovat hyvin erilaisia ​​sekä laadun että hinnan suhteen. Voit ostaa erittäin yksinkertaisen aloittelijoille tarkoitetun lian halvan, tai haluat sijoittaa johonkin, jota ammattilaiset käyttävät. Tai ehkä olet jopa päättänyt rakentaa laitteesi?

Riippumatta tapauksesta, tarvitset paljon tietoa aiheesta – mitkä komponentit ovat hyviä missä prosesseissa, miten lautat toimivat jne. Hyvä asia, että sinulla on tämä kätevä opas edessäsi – opetan sinulle kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ajatellessasi parhaita Ethereum-kaivostyöläisiä!

Ennen kuin siirryt eteenpäin, sinun on myös tiedettävä, että on olemassa parempia tapoja saada Ethereum, sitten louhitaan se. Voit valita useista kryptovaluutanvaihto joiden avulla voit ostaa ETH: ta fiat-rahalla ja aloittaa kaupankäynnin välittömästi. Muutamia tällaisista alustoista ovat Coinbase, Binance ja Coinamma.

Siirrytään nyt pidemmälle!

Ethereumin kaivoslaitteisto – rig

Ethereumin kaivoslaitteisto (tunnetaan paremmin nimellä Ethereum kaivoslaite) on erityisesti suunniteltu kone, jolla on juhlallinen tarkoitus – kaivaa Ethereum. Toki voit teoriassa käyttää tätä keksintöä muihin asioihin (kuten pelaamiseen tai muihin PC-toimintoihin), mutta ajan myötä yhä useammat ihmiset käyttävät laitteita muihin tarkoituksiin kuin kaivostoimintaan.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Kaivoslautojen tyypit

Yleensä Ethereumin kaivoslaitteita on kahta tyyppiä – CPU ja GPU.

CPU-kaivoslaitteet käyttävät CPU-prosessoria pakottaakseen monimutkaisia ​​algoritmeja lohkojen ratkaisemiseksi (ne, jotka muodostavat lohkoketjut). Tämän tyyppinen kaivostoiminta oli aikoinaan erittäin suosittu valinta parhaiden Ethereum-kaivostyöläisten kohdalla, mutta myöhään mennessä sitä ei enää käytetä laajalti.

CPU-kaivoslaitteet olivat aiemmin (joissakin tapauksissa – edelleen) erittäin suosittuja aloittelevien kaivostyöläisten keskuudessa. Syynä tähän on se, että ne ovat erittäin halpoja ja helppokäyttöisiä – tarvitset vain tietokoneen. Tämän haittapuoli on kuitenkin se, että prosessi on erittäin hidas – voi kestää kuukausia (jopa vuosia!), Kunnes jonkinlainen havaittavissa oleva tulos todistetaan.

GPU-kaivoslaitteet käyttävät näytönohjaimia samalla tavalla kuin suorittimet, lukuun ottamatta sitä, että näytönohjaimet eivät suorita algoritmeja – ne yksinkertaisesti suorittavat kaivosprosessit suljetussa verkossa.

GPU-kaivoslaitteet ovat parempia kuin suorittimien melkein kaikissa asioissa. Mutta tämän luonnollinen haittapuoli on, että ne ovat erittäin kalliita. Oikea GPU-kaivoslaite voi maksaa 3000 dollaria – 5000 dollaria!

Tyypistä riippumatta, kaikki kaivoslaitteet koostuvat virtalähteestä, emolevystä, näytönohjaimista, jäähdytyslaitteesta ja jonkinlaisesta ruhosta, joka pitää kaiken tämän yhdessä – se voi olla puu- tai alumiinirunko.


Kaivoslautan rakentaminen

Nyt kun tiedät, mikä muodostaa yleiset kaivoslautatyypit, katsotaanpa, miten ne rakennetaan. Jos sinulla on perustiedot siitä, kuinka kaivoslautojen tulisi näyttää – hyvä! Mutta jos et, sinun ei tarvitse huolehtia – se, mitä näet Internetissä, kun Google for Ethereum -kaivoslaitteisto on vain esimerkkejä siitä, mikä on parhaiten optimoitu keino näyttää. Totta puhuen, voit koota ja tehdä Ethereumin kaivoslaitteistostasi näyttävän haluamallasi tavalla – niin kauan kuin se toimii oikein.

ethereum-mining-hardware

Ennen kuin puhumme lautan rakentamisprosessista, selvitämme kuitenkin, mitkä ovat parhaat olennaiset osat mistä tahansa ja mistä niitä etsiä.

Paras grafiikkasuoritin kaivostoimintaan

Jos aiot rakentaa GPU-kaivoslaitetta, se todennäköisesti sisältää enemmän kuin yhden (tai kymmenen) näytönohjainta. Mutta voidaksesi valita oikean GPU: n maksimoidaksesi tulosi, sinun on ensinnäkin tutkittava parhaita grafiikkasuoritimia kaivostoimintaan.

GPU: iden osalta markkinoilla on kaksi isoa kilpailijaa – Nvidia ja AMD. Suurin osa luetteloista, jotka löydät verkosta ja jotka väittävät puhuvansa “parhaasta grafiikkasuorittimesta”, ei sisällä muuta kuin Nvidia- ja AMD-näytönohjaimia, ellei toisin mainita.

Tämä on kuitenkin järkevää. Molemmat yritykset ovat todistaneet kyvyn luoda korkealaatuista, huipputeknologiaa, joten molempien yritysten tuotteet hallitsevat luetteloita.

Jotta se olisi oikeudenmukainen ja vältettäisiin tarpeettomuus, aion luetella jokaisesta yrityksestä yhden GPU: n ja antaa esimerkkejä siitä, miltä kaivoksen paras GPU pitäisi näyttää.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Nvidia GeForce GTX 1070

Monien mielestä Nvidia GeForce GTX 1070 on paras valinta kryptovaluuttojen louhinnassa. Pelaajat ovat jo huomanneet, kuinka hyvä tämä grafiikkakortti voi olla, ja salauksen harrastajat seurasivat nopeasti.

Paras laatu, joka tällä GPU: lla on, on se, että se pystyy ylläpitämään suhteellisen korkean hajautusnopeuden käyttämättä kuitenkaan kosmisia voimia. Yleensä näytönohjaimet vaativat valtavia määriä sähköä niiden ruokintaan, mikä puolestaan ​​saattaa tyhjentää kaivostyöläisen lompakon, ennen kuin hän edes alkaa huomata voittoja kaivostoiminnastaan.

AMD Radeon RX580

AMD Radeon RX580 on Nvidian GTX 1070: n pääkilpailija. Radeonin hashrate on huomaamattomasti vähän alhaisempi kuin GTX: n, mutta jos hashrate puuttuu, RX580 korvaa hinnan – sitä pidetään halvempana, mutta samalla tavoin vaihtoehtona Nvidia GeForce GTX: lle 1070.

Radeon pitää GTX: n tavoin myös vähän virrankulutusta mahdollisten voittojen maksimoimiseksi. Salausharrastajat ympäri maailmaa ovat niin kiinnostuneita tästä grafiikkakortista, että yhden voi olla vaikea löytää heti lepakosta.

Kuten olen aiemmin maininnut oppaassa, GPU Ethereumin kaivoslaitteisto ei ole halpaa. Ja nyt puhutaan numeroista.

Nvidia GeForce GTX 1017: n vähittäismyyntihinta on lähes 470 dollaria, kun taas AMD Radeon RX580 maksaa noin 320 dollaria. Kuvittele nyt, kuinka paljon sinun on investoitava, jos haluat luoda GPU-laitteesi, joka on valmistettu, sanotaan, kuudesta näytönohjaimesta? Muista sisällyttää kaikki muut kustannukset (emolevy, virtalähde jne.) Haluamaasi määrään.

Nyt näet mitä tarkoitin sanoessani “kallis”?

Paras emolevy kaivostoimintaan

Toinen erittäin tärkeä osa Ethereumin kaivoslaitteiden osaa on emolevy. Tällä laitteiden alalla kaksi pääkilpailijaa ovat ASUS ja ASRock.

ASUS B250 -kaivosasiantuntija

ASUS B250 Mining Expert on monien mielestä kaikkien aikojen paras kaivosemolevy. Ja nämä väitteet eivät ole tyhjiä – tämä emolevy on luotu kaivostyöntekijöiden erityinen ajatus mielessä.

Se voi tukea jopa 19: tä – kyllä, 19 – GPU: t kerrallaan. Kuvittele, että tämä peto on kiinnitetty 19 Nvidiaan tai AMD: hen!

ASUS B250 Mining Expert on suunniteltu erityisesti kaivostyöläisille. Siinä on erityinen kaivostoiminto, joka käsittelee sinulle tylsiä töitä.

ASRock H110 Pro BTC+

ASRock H110 Pro BTC + on monien mielestä hyvä vaihtoehto ASUS: n Mining Expertille. ASRock tukee 13 näytönohjainta, mikä rehellisesti sanottuna on todennäköisesti enemmän kuin mitä ikinä tarvitsisi.

Kilpailussa “paras kaivosemolevy” -kilpailussa on yksi ongelma. Todennäköisesti ainoa todellinen haittapuoli tälle emolevylle on, että se on hieman hankala asentaa ja käyttää. Jos olet vasta aloittamassa, haluat ehkä valita jotain helpompaa käsitellä. Jos kuitenkin olet asiantuntija salausten ja erityisesti Ethereumin kaivoslaitteiden alalla, sinun ei pitäisi olla mitään ongelmaa ASRock H110 Pro BTC: n kanssa+.

ASUS B250 Mining Expertin kokonaishinta on lähes 150 dollaria, kun taas ASRock H110 Pro BTC +: n vähittäismyyntihinta on 99,99 dollaria. Nyt voit lisätä nämä hinnat “Ethereumin kaivoslaitteiden rakentamisen kokonaishintaan” -luetteloon.

Pidä myös mielessä, että on tärkeää saada a laitteiston lompakko pitääksesi omaisuutesi turvassa. Muutamia alan johtajia ovat Ledger Nano X ja Trezor Model T.

Kuinka rakentaa kaivoslautta?

Nyt kun olet saanut käsityksen siitä, kuinka yleisimmät kaivoslautatyypit rakennetaan, voimme vihdoin siirtyä rakennusprosessiin. Olet tehnyt luettelosi, kerännyt materiaalit (mukaan lukien kaivoskäyttöön tarkoitetun näytönohjaimen ja parhaan kaivosemolevyn) ja olet valmis rakentamaan joitain Ethereumin kaivoslaitteita.

Ensinnäkin sinun tulisi rakentaa kehys. Kaiken tyyppinen tukeva materiaali toimii, ja muista – sen ei tarvitse olla visuaalisesti täydellistä, kunhan se tekee työnsä hyvin.

Nyt on aika lisätä emolevy ja liittää kaikki kaapelit omiin liittimiinsä. Kun olet huolehtinut siitä, lisää GPU: t kuvaan. Kun olet liittänyt kaiken ja lisännyt jäähdytyksen ja virtalähteen, tarvitset USB-käyttöjärjestelmän (Windows, Mac jne.).

Kun olet asentanut käyttöjärjestelmän ja viimeistellyt asiat BIOSiin, jäljellä on vain ladata ja asentaa kaivosohjelmisto ja ylikellotusohjelmisto. Ja olet valmis! Voit aloittaa kaivostoiminnan heti.

Laivan ostaminen

Jos viettää aikaa oman Ethereumin kaivoslaitteiston keräämiseen ja kokoamiseen tuntuu liian suurelta haastolta, tai jos et yksinkertaisesti ole itsenäinen DIY-henkilö, toinen vaihtoehto on ostaa kaivoslaite kolmannelta myyjältä.

ethereum-mining-hardware - kaivoslaite

On paljon ihmisiä, jotka joko a) myyvät koottuja kaivoslaitteita tai b) kokoavat ja kokoavat kaivoslauttasi puolestasi (maksua vastaan). Nämä ihmiset yleensä sijoittavat mainoksia suosittuihin digitaalisen markkinoinnin foorumeihin (ts. Craigslistiin), jotka tarjoavat tuotteitaan tai palveluitaan.

Tällä tavoin ostettavat lautat saattavat olla syytä tutkia, sillä jos olet onnekas, saatat saada paljon ja säästää paljon rahaa. Mutta toisaalta, sinun on aina varottava petoksia ja pahaa tarkoitusta – jotkut ihmiset saattavat yrittää huijata tai ryöstää sinua, toiset yrittää myydä sinulle rikki, vaurioitunutta, toimimatonta tai tuskin toimivaa laitetta.

Tämäntyyppisten tilanteiden välttämiseksi pyydä aina ystäväsi, joka tietää mitä tekee (tai vielä paremminkin – alan asiantuntija), tarkistamaan laitteesi, jonka aiot ostaa. On aina parempi käyttää aikaa ja olla varma sen sijaan, että huomaisit myöhemmin, että sinut on huijata.

Nyt tiedät oman Ethereumin kaivoslaitteiston rakentamisen ja ylläpidon haitoista. Voit mennä ulos ja perustaa oman kryptovaluutan kaivostilan. Jos aluksi et onnistu, älä huoli – kaivoslautan kokoaminen ei ole helppoa. Jatka vain yrittämistä ja älä anna periksi – pääset sinne lopulta!

Johtopäätös

Ethereumin kaivosohjelmistoon on monia eri tapoja – voit arvioida sen tyypin (CPU tai GPU), GPU-numeron, emolevyn laadun tai jopa jäähdytystavan perusteella. Kaivoslautan rakentamiseen on kuitenkin lukemattomia tapoja.

Helpoin tapa päästä kryptovaluutan kaivosmaailmaan on kerätä kaikki olemassa olevat tiedot, analysoida ne ja tehdä johtopäätöksiä ja käyttää sitten suodatettua tietoa ensimmäisen koneesi keräämiseen ja kokoamiseen. Sen ei tarvitse olla hienoa tai kallista – vielä parempi, kokeile aloittaa markkinoiden halvalla puolella. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden tehdä tuomiot ja kasvaa prosessin läpi.

Muista valita hyvämaineinen ohjelmisto ennen koneen käynnistämistä. Sen jälkeen sinun tarvitsee vain käsitellä sähkökustannuksia ja jäähdytysolosuhteita.

Ethereumin kaivoslaitteisto pyrkii kuumenemaan. Sinulla on oltava jonkinlainen ilmastointi ja erityiset jäähdytyslaitteet. Jos koneesi jäähdyttäminen epäonnistuu, se palaa lopulta (tarkoittaen todella nopeaa). Olet tuhlannut kaikki investoinnit ja ajan. Luultavasti et halua sitä, nyt sinä?

Sähkön osalta paras vaihtoehto on löytää paikka, joka tarjoaa erittäin halpaa sähköä, mutta on hieman tilava (varsinkin jos pitkän aikavälin suunnitelmissasi on maatilan rakentaminen).

Sen lisäksi voit myös harkita ostaa Ethereumia päällä luotettava kryptovaluutanvaihto ja jopa harkita kaupankäynnin aloittamista. Muutamia suositelluista alustoista ovat Coinbase ja Binance.

Myös kun sinulla on jo Ethereum, muista valita a turvallinen laitteistolompakko, kuten Ledger Nano X ja Trezor Model T.

Ledger Wallet Deal Active nyt:

Olemme päässeet tämän Ethereumin kaivoslautan oppaan loppuun. Toivottavasti pidit lukemisesta, ja lisäksi – toivon, että hyödynnät näitä tietoja hyvällä tavalla!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map