Paras Monero-lompakko

Monero on tasaisesti tulossa yksi suosituimmista kryptovaluutoista nykyisillä salausmarkkinoilla. Yhä useammat ihmiset ovat kääntämässä suuntaa kohti tätä kolikkoa, johtuuko se siitä sen tietosuojaominaisuudet, sijoitustarkoituksiin, tai muuten. Tämän lisääntyneen julkisen mielenkiinnon vuoksi on kuitenkin tärkeää löytää luotettava Monero-lompakko, liian.

Yhdellä silmäyksellä käyttäjien arvosteluista verkossa voit löytää useita eri kilpailijoita parhaimman Monero-lompakon paikalle. Tarkastelemme parhaimpia suosikkeja täällä, tässä luettelossa.

Huomaa, että keskustelemme molemmista verkossa Monero-lompakot, ja myös ne, jotka perustuvat offline-tilassa (kylmäsäilytyslaitteet). Tämän päivän luettelomme näyttää hieman tältä:

Kuinka löytää paras Monero-lompakko itsellesi?

Ennen kuin siirrymme markkinoiden parhaiden Monero-lompakoiden luetteloon, meidän on keskustele muutamasta tärkeästä asiasta. Näiden asioiden kärjessä on kysymys miksi ihmiset haluavat sijoittaa Moneroon, ensinnäkin!

Ensimmäinen tärkeä syy on juuri se – sijoitustarkoituksiin. Monet ihmiset ostavat Moneron ja etsivät sitten parasta Monero-lompakkoa vain varmistaakseen nämä kolikot turvallisesti ja sitten myydä ne myöhemmin, tarkoituksena tuottaa voittoa.

Vaikka kryptovaluuttamarkkinat ovat todella epävakaat paikat, lähihistoria on osoittanut, että nykyiset kryptovaluuttojen hinnat eivät oikeastaan ​​kuvasta todellisuutta – tätä tekniikkaa arvostetaan yhä enemmän, nostaen siten useimpien hintoja tärkeimmät salakolikot, liian. Monero ei ole poikkeus.

Näin on toinen valtava syy, miksi ihmiset saattavat etsiä parasta lompakkoa Monerolle yksityisyyttä – Moneron katsotaan usein olevan markkinoiden turvallisin kryptovaluutta.

Monero-lompakko: Monero-kolikko kannettavalla tietokoneella.

Edellä on kiitos XMR: n takana oleva tekniikka. Jokainen tapahtuma on piilotettu yleisöltä rengasallekirjoitukset – nämä allekirjoitukset tekevät Moneron tapahtumista jäljittämättömiä. Toisin sanoen, lähettäjää ja vastaanottajaa ei voida millään tavalla yhdistää toisiinsa – voit olla varma, että maksut ovat täysin nimettömiä.

Joten, kuten luultavasti voitte kuvitella, Monerolla on melko vähän ominaisuuksia, jotka tekevät kolikosta ja sen takana olevasta tekniikasta houkuttelevan melko monille ihmisille. Tästä huolimatta … Kuinka voit valita parhaan Monero-lompakon itsellesi?

Kahdenlaisia ​​lompakoita – hyvät ja huonot puolet

Jos tutkit parhaita Monero-lompakoita, opit nopeasti, että niitä on kaksi isoa tyyppiä niistä käytettävissäsi – kuumia ja kylmiä.

Jokaisella näistä on luonnollisesti omat hyvät ja huonot puolensa – molemmat näistä tyypeistä nähdään myös tässä luettelossa! Siitä huolimatta, kuten luultavasti voitte kuvitella, ne ovat edelleen melko erilaisia ​​toisistaan ​​ja sopivat siten erityyppisille ihmisille.

Tarkastellaan tarkemmin sekä lämpimiä että kylmiä lompakoita ja tarkistetaan, mitä voit odottaa jokaisesta.


Hot Wallets (ohjelmisto, työpöytä, mobiilisovellus jne.)

Kuumat lompakot ovat niitä, jotka ovat jatkuvasti yhteydessä Internetiin. Nämä lompakot sisältävät ohjelmisto ja verkossa yhdet, mobiilisovellukset, ja niin edelleen.

Nyt kuumien Monero-lompakoiden tärkein etu on, että ne ovat hyvin saatavilla. Tämä tarkoittaa sitä, että voit siirtää XMR-kolikot nopeasti, tarvitsematta käydä läpi vaikeita asennusprosesseja.

Monero-lompakko: Binance.

Kuten voitte kuvitella, tämä on erityisen tärkeää niille ihmisille, jotka haluavat käydä kauppaa Monerolla. Monero-online-lompakko antaa sinulle mahdollisuuden reagoida markkinoiden muutoksiin erittäin nopeasti – pystyt osta ja myy XMR välittömästi, ja siirrä uudet kolikkosi suoraan lompakkoon.

Tästä huolimatta, kuten pian näet parhaiden Monero-lompakoiden luettelosta, jotkut kuumavarastopalvelut ovat tosiasiallisesti integroitu suoraan tiettyihin salauksenvaihtoihin. Tällä on luonnollisesti joitain etuja ja haittoja, mutta monet ihmiset haluavat itse asiassa pitää kolikot vaihdossa. Lisää tästä myöhemmin.

Kylmät lompakot (laitteistot, paperilompakot jne.)

Toisin kuin kuumat Monero-lompakot, kylmät ovat niitä, jotka ovat irrotettu Internetistä – nämä voivat sisältää laitteistot ja jopa paperilompakot.

Kylmien lompakoiden katsotaan tosin olevan “tie”. Jos haluat huipputaso turvallisuus, sitten ei ole parempia vaihtoehtoja kuin kylmäsäilytyslaitteet.

Moneron offline-lompakon avulla sinun ei tarvitse huolehtia hakkereista tai huijareista, jotka saavuttavat varosi huomaamatta. Aivan rehellisesti, se on mahdotonta – koska laitteesi ei ole koskaan yhteydessä Internetiin (lukuun ottamatta ehkä kertaa, jolloin lähetät ja vastaanotat XMR-kolikoita), haitallisilla kolmansilla osapuolilla ei todellakaan ole mahdollisuutta tavoittaa kolikoitasi!

Nyt tiedän mitä ajattelet – missä on saalis?!

No, rehellisesti, ei ole saalista. On kuitenkin muutama asia, joka kannattaa ottaa huomioon, kun päätät kylmän Monero-lompakon ostamisesta.

Monero-lompakko: Ledger Nano X.

Ensinnäkin käytetään yleensä kylmiä lompakoita pitkäaikaissäilytys. Kolikoiden myyminen tai vaihtaminen voi olla vähäistä vaivaa – sinun on siirrettävä ne lompakosta pörssiin, ja suorita sitten tapahtumasi. Se vie aikaa, ja teollisuudessa, joka on yhtä epävakaata kuin salaus, jokainen minuutti laskee!

Ainoa muu Moneron offline-lompakkoihin liittyvä “haittapuoli” on se laitteistot maksavat rahaa. Jos kuitenkin haluat pelin parhaan turvallisuuden, voit olla varma, ettei parempaa vaihtoehtoa ole!

Joten sitten – kaiken tämän sanottuaan, sinulla pitäisi nyt olla melko hyvä idea siitä, mitä odottaa markkinoiden parhaista Monero-lompakoista! Siirry ilman lisätoimenpiteitä suoraan luetteloon ja tutustu käytettävissä oleviin suosituimpiin vaihtoehtoihin.

1. Ledger Nano X – markkinoiden paras Monero-lompakko

Sijoitus # 1/7 salausvaihdosta

Ledger Nano X -katsaus Asiat, joista pidimme:

 • + Voidaan hallita mobiililaitteella
 • + Erittäin turvallinen
 • + Tukee yli 1500 kryptovaluutta
 • + Mukava muotoilu

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Suhteellisen kallista

Käy sivustolla

Ledger Nano X usein pidetään markkinoiden paras Monero-lompakko. Siihen on myös lukuisia syitä.

Ensinnäkin Ledger Nano X on huippuluokan laite. Se on yksi markkinoiden moderneimmista krypto-lompakoista – se sisältää tukeva muotoilu, On kestävä, on melko iso näyttö ja kahden painikkeen toiminnot, ja on hyvin tehty, yleensä ottaen.

Monerossa Ledger käyttää jotain, joka tunnetaan nimellä Monero-käyttöliittymä – Monero-graafinen käyttöliittymä. Tämä tarkoittaa sitä, että kyseistä kolikkoa tukee Ledger Nano X -laite, mutta kun kyse on todellisesta kolikosta visuaalinen esitys saldostasi ja tapahtumista (lähettäminen, vastaanottaminen XMR jne.), sinun on luotettava käyttöliittymään.

Tämä on oikeastaan ​​melko samanlainen kuin joissakin muissa kryptovaluutoissa – hyvä esimerkki olisi MIOTA, tai jopa ADA (Cardano). Molemmat kolikot ovat tukee Ledger, mutta molemmilla on myös heidän oma, tietyt lompakot jotka on liitettävä Ledger-laitteeseesi.

Parhaan Monero-lompakon osalta voit kuitenkin olla varma, että saat kaikki huipputason turvaominaisuuksista Ledger Nano X -lompakosta. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on asentaa Monero-sovellus (lohkoketju) Ledger Nano X -laitteeseesi ja määrittää Monero-käyttöliittymä – kun se on valmis, voit lähettää, vastaanottaa ja panostaa XMR-kolikoita, kaikki lompakosi mukavuus!

Kaikki on hieno ja hieno, mutta … Mikä tekee Ledgeristä erottuvan joukosta, turvallisuuden kannalta?

No, Nano X -malli on uusin ja suurin, mitä Ledgerillä on tarjota asiakkailleen. Laite on varustettu kaikki edistyneimmät tietoturvat ominaisuudet että laitteistolompakko voi olla!

Ledger Nano X maksaa sinulle 119 dollaria, ja toimitus on täysin ilmaista. Vaikka se onkin yksi markkinoiden kalliimmista laitteistosalauksen lompakoista, se on alan johtaja, voit olla varma, että se on ehdottomasti yksi parhaista Monero-offline-lompakoista!

Varoituksen sana – varmista kuitenkin osta Ledger-laitteesi vain osoitteesta yrityksen virallisilla verkkosivuilla. Kolmannen osapuolen jälleenmyyjät saattavat yrittää myydä sinulle viallinen laite, ja saattaa palauttaa varat myöhemmin. Ei jotain, mitä haluaisit tapahtuvan!

Käy Ledger Nano X: ssä

…tai lue Ledger Nano X -katsaus

2. Trezor-malli T – johtava laitteisto-lompakon suojaus

Sijoitus # 2/7 salausvaihdosta

Trezor Model T -katsaus Asiat, joista pidimme:

 • + Huipputason turvallisuus
 • + Kosketusnäytön käyttöliittymä
 • + Helppo asentaa
 • + Tukee noin 1000 salaustekniikkaa

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Suuri muotoilu
 • Tyyris

Käy sivustolla

Trezor on yksi markkinoiden kahdesta suuresta kryptovaluutta-lompakon tarjoajasta (toisen ollessa Ledger). Trezor-malli T. on yrityksen uusin tuote – ja se on oikeutettu haastaja olla yksi markkinoiden parhaista Monero-lompakoista!

Trezor-malli T ylittää turvallisuusosasto. Sen erittäin turvallinen lompakko joka voi toimia U2F-laitteistotunnuksena!

Yhtenä johtavista salauslaitteiden lompakoista voit odottaa sitä Trezor pitää yksityiset avaimesi täysin turvallisina. Avaimet tallennetaan omistamallesi lompakolle ja säilytetään siellä eristetysti – millään kolmannella osapuolella ei ole pääsyä Monero-varoihisi!

Moneron osalta Trezor toimii hyvin samalla tavalla kuin sen pääkilpailija – Ledger. Nimittäin pystyt tallentaa kolikot laitteeseen, mutta täytyy käytä Monero-käyttöliittymää varojen tarkistamiseen, ja tehdä liiketoimia.

Nyt on syytä mainita, että tärkein kritiikki, joka on usein kohdistettu Trezoriin, on se lompakko on erittäin kallista. Malli T maksaa sinulle noin 170 dollaria – se on itse asiassa huomattavasti kalliimpaa kuin Ledger Nano X, Model T: n pääkilpailija!

Onko tuote hintalappun arvoinen? Hyvin, se riippuu. Ei voida kiistää sitä Trezor on yksi alan johtavista yrityksistä, ja tarjoaa yhden markkinoiden parhaista Monero-lompakoista. Jos turvallisuus on mitä etsit, sitten Trezor on varmasti kunnollinen valinta – se on loppujen lopuksi kylmäsäilytyslaite!

Käy Trezor-mallissa T.

…tai lue Trezor Model T -katsaus

3. Ledger Nano S – kompromissi turvallisuuden ja hinnan välillä

Sijoitus # 3/7 salausvaihdosta

Ledger Wallet Review Asiat, joista pidimme:

 • + Erittäin turvallinen
 • + Suojaus fyysisiä vaurioita vastaan
 • + Tukee yli 1500 kolikkoa ja rahaketta

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Suhteellisen kallista

Käy sivustolla

Ledger on nimi, jonka sinun on pakko nähdä mainittavan muutaman kerran tässä parhaiden Monero-lompakoiden luettelossa. Tämä johtuu siitä, toisin kuin kilpailija Trezor, Ledger todella tarjoaa kaksi erilaista laitteistolompakkoa XMR-kolikoidesi pitämiseen, kanssa S-malli vanhempi ja edullisempi vaihtoehto.

Ledger Nano S toimii samalla tavalla kuin sen parannettu versio – Nano X. Tarkoitan tällä sitä, että sinun on pakko asenna Monero-sovellus laitteeseen, ja myös käyttää XMR-käyttöliittymän palveluja.

Joten… Jos molemmat laitteet toimivat samalla tavalla, mikä on niiden välinen todellinen ero?

Ensinnäkin, S on hieman nöyrämpi muotoilu. Lompakko on pienempi kuin sen edistynyt versio, ja siten, ei ole niin havaittavissa. Ne, jotka haluavat, arvostavat tätä pysy huomaamattomana, kun käytät lompakkoa esimerkiksi julkisissa paikoissa.

Tosin, Ledger Nano S tukee vähemmän altcoins kuin Nano X. Tämä on merkittävä näkökohta niille, jotka etsivät parasta Monero-lompakkoa, mutta aikovat myös pitää ja vaihtaa enemmän kolikoita.

Kuten edellä mainittiin, voit kuitenkin odottaa Ledger Nano S: n olevan paljon edullisempi kuin lompakon edistyneempi versio. Nimittäin, jos valitset tämän lompakon vaihtoehtona parhaalle Monero-offline-lompakolle, se maksaa sinulle noin 59 dollaria, plus toimitus.

Nyt, kuten aina, minun on mainittava – osta vain Ledger Nano S yrityksen virallisilta verkkosivuilta! Parhaat käytännöt käskevät, että laitteiston salauslompakoita ei saa koskaan ostaa kolmannelta osapuolelta – ota huomioon!

Käy Ledger Wallet -sivustolla

…tai lue Ledger Wallet -katsaus

4. Binance – tapa käydä kauppaa heti Monerolla

Sijoitus # 4/7 salausvaihdosta

Binance-arvostelu Asiat, joista pidimme:

 • + Erittäin tunnettu salauksenvaihtofoorumi
 • + Yli 100 erilaista kryptovaluuttaa, jotka ovat kaupan käytettävissä
 • + Kaksivaiheinen todennus

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Saattaa olla hieman vaikeaa aloittelijoille salauksen harrastajille

Käy sivustolla

Nyt tiedän mitä ajattelet – Binance? Todella? Se on vaihto, ei lompakko!

No, et ole väärässä – tässä vaihdossa on kuitenkin enemmän kuin mitä näkee.

Tämän parhaiden Monero-lompakoiden luettelon alussa olemme keskustelleet kahta tyyppiä mahdollisista lompakoista – kuumista ja kylmistä. Vaihdot, joiden avulla voit pitää salausvarasi niillä kaupankäynnin jälkeen, kuuluvat entiseen luokkaan.

On selvää, että XMR-kolikoidesi pitäminen vaihdossa ei välttämättä ole turvallisempi vaihtoehto niiden säilyttämiselle a huippuluokan, luotettava laitteistolompakko. Kuten olet todennäköisesti jo selvittänyt, tällä on kuitenkin omat edut ja edut.

Keskustelkaamme Binance-erityisistä?

Binance tunnetaan salauskauppamaailmassa tarjoamalla käyttäjilleen eräitä vaihtelevimmista kaupankäyntiparista siellä. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käydä kauppaa melko kapealla kolikoilla alustalla – XMR ei ole erilainen.

Monero on tosin kiipeä tiensä markkinoiden ylin kolikkopisteisiin, mutta silti on yleensä vaikea löytää tapaa hankkia XMR nopeasti ja yksinkertaisesti. Tämä johtuu siitä, että nimettömyyskerroin kryptovaluutta.

No, Binance ratkaisee tämän ongelman!

Todellisessa tallennustilassa voit odottaa joitain korkea turvallisuustaso Binancen puolella asioita. Vaihtoalusta on yhtä turvallinen kuin ne tulevat, ja lukemattomat käyttäjät ympäri maailmaa luottavat siihen.

Jos olet kiinnostunut käyttämään Binancea XMR: n tärkeimpänä tallennusmenetelmänä, voit tarkistaa alustan tässä.

Käy Binancessa

…tai lue Binance-arvostelu

5. Kraken – kylmävarasto, 2FA

Sijoitus # 5/7 salausvaihdosta

Kraken-arvostelu Asiat, joista pidimme:

 • + Turvallinen ja luotettava
 • + Alhaiset palkkiot
 • + Hyvä määrä fiat-valuuttoja hyväksytään

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Ei hyödyllisin asiakaspalvelu

Käy sivustolla

Kraken on ensisijaisesti, kryptovaluuttakauppapaikka. Vaihto voi kuitenkin toimia myös Monero-lompakkona!

Jos valitset Krakenin tärkeimmäksi menetelmäsi tallentaa XMR: ää, kaksi näkökohtaa tulevat todennäköisesti esiin ennen kaikkea – kylmävarasto, ja kaksivaiheinen todennus.

Kylmävarasto viittaa siihen, että Krakenillä on hallussaan suurin osa käyttäjien varoista, hyvinKylmäsäilytyslaitteet! Tämä on todella hieno uutinen!

Suoraan sanottuna tämä tarkoittaa sitä, että jos päätät säilyttää XMR-kolikkosi Krakenissä ja pidät sitä parhaana online-Monero-lompakkona omiin tarpeisiisi ja tarpeisiisi, valtaosa (ellei kaikki) kolikoistasi pidetään laitteissa. Nämä laitteet eroavat yleensä hieman tavallisista, käyttäjäystävällisistä kylmistä lompakkoistasi – kuvittele ne holvina yksittäisten lompakoiden sijaan.

Huolimatta siitä, miten katsot sitä, on silti mahtavaa, että Kraken käyttää tällaista salaustallennustekniikkaa. Sen avulla voit – käyttäjä – olla varma, että varat ovat turvassa alustalla. Mikään hakkeri ei pääse heihin, koska suurin osa Monero-kolikoistasi sijaitsee offline-tilassa!

Kaksivaiheinen todennus – 2FA – on toinen asia.

Vaikka 2FA: sta on viime aikoina tullut tavallinen käytäntö suurin osa korkean tason pörsseistä, tämä ei vieläkään poista sitä tosiasiaa, että se on erittäin tehokas työkalu salata omaisuutesi – tässä tapauksessa Monero – turvallisena. 2FA: lla saat että ylimääräinen turvallisuustaso – se houkuttelee useimmat haitalliset kolmannet osapuolet ja auttaa sinua olemaan varma siitä, että XMR-kolikkosi ovat turvallisia ja terveitä.

Jos olet kiinnostunut käyttämään Krakenin Monero-lompakkopalveluja, tutustu vaihtoalustaan tässä!

Käy Krakenissä

…tai lue Kraken-arvostelu

6. KuCoin – Suuri nopeaa kaupankäyntiä varten

Sijoitus # 6/7 salausvaihdosta

KuCoin-arvostelu Asiat, joista pidimme:

 • + Nimetön kaupankäynti
 • + Suojattu
 • + Tukee erilaisia ​​kryptovaluuttoja

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Pieni kaupankäyntimäärä

Käy sivustolla

KuCoin on tosin yksi vähemmän tunnetuista vaihtoehdoista hodlers Monero-kolikoidensa säilyttämiseen. Ensisijainen vaihtoalusta tarjoaa kuitenkin hyvin tietyntyyppisen XMR-lompakon – joka on suunniteltu ihmisille, jotka osallistua päivän kaupankäyntiin, ja saattaa olla tarpeen saada ja siirtää varojaan erittäin nopeasti.

Nyt on syytä mainita, että tämä ei ole aivan tarkoituksellista KuCoinin puolella asioita. Kun kuitenkin etsit parasta Monero-lompakkoa, saatat löytää sen KuCoin näyttää pitävän suurimman osan käyttäjistään salauksia kuumissa lompakoissa.

Tämä vastustaa suoraan alan parhaita käytäntöjä. Se tarjoaa kuitenkin edelleen melko kunnollisen vaihtoehdon nopeasta Monero-kaupasta.

On kuitenkin syytä huomata, että KuCoinilla on 2FA-tuki, ja myös joitain laaja KYC vaatimukset.

2FA lisää tuon ylimääräisen varmuuden millään kolmannella osapuolella ei ole pääsyä Monero-varoihisi. KYC-vaatimus vain lisää tätä!

Kaiken lisäksi KuCoinilla on myös ominaisuus, jonka avulla voit lukita kaupat asetetulla salasanalla. Kaikille, jotka haluavat käydä kauppaa XMR-kolikoilla, tämä on hieno uutinen!

Jos haluat kokeilla KuCoinia itsellesi, voit tarkistaa sivuston tässä.

Käy Kucoinissa

…tai lue Kucoin-arvostelu

7. Bittrex – Vahvat turvaominaisuudet, kylmävarastointi

Sijoitus # 7/7 salausvaihdosta

Bittrex-arvostelu Asiat, joista pidimme:

 • + Erittäin turvallinen
 • + Pienet kiinteät palkkiot
 • + Nopea vaihto
 • + Laaja valikoima salaus- ja fiat-valuuttoja

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Joitakin käyttäjien valituksia tuesta
 • Voi olla jonkin verran vaikeaa teollisuuden tulokkaalle

Käy sivustolla

Bittrex on yksi vanhimmista ja luotettavammista pörsseistä markkinoilla. Sitä pidetään myös yksi parhaista Monero-lompakoista, ainakin siltä osin kuin vaihtopalvelut menevät.

Edellä mainittu johtuu turvaominaisuudet vaihtoon.

Bittrex on onnistunut rakentamaan itselleen maineen erittäin luotettava ja turvallinen alusta. Sen katsotaan usein olevan yksi turvallisimmista alustoista salakirjoitusten pitämiseen ja pitämiseen, yksinkertaisesti siitä syystä, että sitä ei ole koskaan hakkeroitu.

Kyllä, se on totta – Bittrexin turvallisuuspuolta ei ole koskaan rikottu! Tämä on oikeastaan ​​aika iso juttu, myöntää, että monilla vielä tunnetuimmilla pörsseillä on ollut tiettyjä turvallisuuskysymyksiä kerrallaan tai toisella.

Bittrex myös pitää jopa 90% käyttäjien varoista kylmäsäilytyslaitteilla. Tämä tarkoittaa sitä, että jos valitset Bittrexin valitsemallesi Monero-lompakolle, suurin osa varoistasi tallennetaan offline-lompakkoihin.

Bittrexin nostot on suojattu 2FA: lla, liian. Suoraan sanottuna, aina kun haluat nostaa XMR-kolikot, sinua pyydetään antamaan PIN-koodi todentajaltasi. Nyt tämä on fantastinen – se on valtava lisäsuojakerros XMR-salauksellesi, ja se tekee Bittrexistä varmasti yhden parhaimmista Monero-lompakoista!

Jos haluat kokeilla Bittrexiä itsellesi, voit tarkistaa alustan tässä.

Käy Bittrexissä

…tai lue Bittrex-arvostelu

Vaihtoehtoiset Monero-lompakon vaihtoehdot

Joten sitten – nämä ovat Moneron parhaita lompakoita nykyisillä markkinoilla!

Kuten näette, laitteistojen tallennuslaitteista on myös melko hyvä sekoitus – ja myös kuumia lompakoita (verkkopohjaisia ​​ja XMR: n tapauksessa – pörsseissä). Luonnollisesti todellinen paras vaihtoehto riippuu monenlaisia ​​tekijöitä, kuten monero-määrä, jonka haluat tallentaa, haluatko hodlata tai käydä kauppaa aktiivisella tavalla, ja niin edelleen.

Laitteistot ja vaihtopohjainen tallennus syrjään, jotkut salauksen harrastajien arvostelut mainitsevat vaihtoehtoiset Monero-lompakon vaihtoehdot, liian! Joitakin näistä vaihtoehdoista ovat muun muassa seuraavat:

 • Exodus. Exodus on ohjelmistolompakko – toisin sanoen kuuma. Erityisesti se on itse asiassa yksi markkinoiden suosituimmista kuumista lompakoista! Exodus ei ole yksinomainen Monero-lompakko, koska se sallii sinun tallentaa laajan valikoiman kryptovaluuttoja itsessään. Se on kuitenkin todella hyvä asia – se tarkoittaa, että pystyt tallentaa sekä XMR: n että joitain muita kryptoja samaan lompakkoon! Tämä takaa helpomman pääsyn omaisuuteesi ja on yleensä mukavampaa yleensä.
 • MyMonero. Kuten nimestä todennäköisesti käy ilmi, MyMonero on Monero-lompakko – kuten yksinomaan! Lompakko luotiin ja sitä hallinnoi yksi tärkeimmistä tiimin jäsenistä Monero-projektin takana, ja se on luotu, jotta käyttäjät voivat pitää XMR-kolikoita sisään turvallinen ja helposti hallittavissa oleva ympäristö. Sitä pidetään usein nimellä yksi parhaista Monero-lompakoista, ja kannattaa ehdottomasti tarkistaa, jos etsit verkkopohjainen Monero-varastointi.
 • Guarda. Guarda on yleinen kryptovaluutta-lompakko. Tämä tarkoittaa sitä, että voit tallentaa laaja valikoima salauskolikoita ja rahakkeita Guardalla – se ei ole yksinomainen. Verkosta löydetyn Moneron haltijapalautteen kautta näyttää kuitenkin siltä, ​​että nimellä on taipumus esiintyä melko usein – Guardaa voidaan käyttää sekä web-pohjaisena lompakkona että ohjelmistona, ja jopa sallii panostus tehtävä itsestään. Mielenkiintoinen vaihtoehto!

On totta, että siellä on paljon, paljon enemmän Monero-lompakoita. Suurin osa heistä on kuitenkin, verkko- ja ohjelmistopohjainen. Mitä tulee laitteiston XMR-tallennustilaan, todellisuudessa toteuttamiskelpoisia vaihtoehtoja käsitellään yllä olevassa luettelossa.

Kaikkien näiden erilaisten Monero-lompakoiden kanssa voi olla ymmärrettävästi vaikeaa valita paras itsellesi. Kuten muutama kerta on vältetty, on kuitenkin joitain kultaisia ​​sääntöjä, joita voit noudattaa ja valita siten täydellinen vaihtoehto itsellesi!

Taulukko: Ledger Nano X: n ja Trezor-mallin T pääominaisuudet

Ensimmäinen vaihe on yksinkertainen – sinun on kysyttävä itseltäsi suunnitelmat XMR: n kanssa. Ei ole hyötyä etsimällä parasta lompakkoa Monerolle, jos et ole varma tästä yksinkertaisesta asiasta!

Jotkut ihmiset vain etsivät tehdä joitain voittoja, toiset ovat tekniikan harrastajat kuka saattaa olla kiinnostunut kolikon ja sen takana olevan lohkoketjun nimettömyystekijöistä. Molemmilla ihmisryhmillä on erilaiset toiveet ja tarpeet!

Monero-lompakko: Exodus.

Tämän lisäksi sinun pitäisi myös päättää, haluatko pidä Moneroa pitkällä aikavälillä, tai jos aiot jatkaa päivän kaupankäynti ja aktiivinen spekulointi. Tämä voi vaikuttaa merkittävästi Monero-lompakkoasi koskevaan päätökseen!

Kaikki tämä on sanottu, mutta se on itse asiassa melko yksinkertaista – jos aiot pitää enemmän XMR-kolikoita ja olet “siinä” pitkällä aikavälillä, sinun tulisi tarkastella laitteistolompakot. Jos kuitenkin vain “testaat vettä”, kuuma lompakko voisi olla kunnollinen vaihtoehto.

Kun puhutaan online-Monero-lompakoista, harkitse edellä mainitussa luettelossa mainitut pörssit! Vaikka ne eivät olekaan yksinomaan yksinomaisia ​​säilytyspalveluja, ne voivat olla täydellisiä niille, jotka ovat vielä uusia kohtauksia ja haluavat vain “tuntea” asiat.

Vaihtopohjaiset lompakot ovat mahtavia myös päivittäiskauppiaille. Pystyt suorittamaan kaikki kauppasi lompakossa ja markkinoilla, joilla jokainen minuutti on tärkeä, tästä voi olla valtava etu!

Päätelmät

Nyt olemme saavuttaneet vuoden parhaiden Monero-lompakoiden luettelomme loppuun – kiitos lukemisesta! Ennen kuin päästän sinut irti, ajamme nopeasti alas pääkohdat josta olemme keskustelleet yllä olevassa artikkelissa.

Niitä on yleensä kahden tyyppisiä Monero-lompakoita Marketissa – laitteisto, ja ohjelmisto (tai verkkopohjaisia). Molemmilla näistä tyyppeistä on oma, erityinen edut ja puutteet.

Laitteiston lompakot ovat luonnollisesti, paras vaihtoehto – he ovat erittäin turvallinen, ja tarjota sinulle kaikki olennaiset piirteet jota voit odottaa korkean tason XMR-lompakolta. Tämän alan johtajat ovat Ledger ja Trezor.

Ohjelmistoihin ja verkkopohjaisiin lompakkoihin (tai yksinkertaisesti – kuumiin lompakkoihin) tulisi kiinnittää huomiota niille, jotka ovat vielä uusia alalla, tai kauppiaille, jotka haluavat myyvät ja ostavat jatkuvasti XMR-kolikoitaan, siten aikovat tuottaa voittoa.

Taulukko: Ledger Nano X: n ja Trezor-mallin T hinnoitteluvaihtoehdot

Mitä tulee kuumiin lompakkoihin, voit joko mennä ohjelmisto- tai sovelluskohtainen työkalu, tai käyttää XMR-tallennuspalveluja vaihto valitsemallasi tavalla. Kaikki vaihdot eivät kuitenkaan tue Moneroa, joten muista viitata yllä olevaan luetteloon!

Riippumatta tavoitteistasi Moneron kanssa, muista keskittyä aina asian turvallisuusnäkökulma! Jos lompakko ei ole turvallinen, millään muulla ei ole merkitystä – sillä voi olla kaikki sisäänrakennetut panostus- ja delegointiominaisuudet maailmassa, ja se voi tukea laajaa valikoimaa muita salauksia, mutta jos siitä puuttuu turvallisuutta, saatat menettää kaikki Monero-kolikkosi potentiaaliseen hakkerointiin.

Tämän sanottuani kiitän kuitenkin sinua lukemasta tätä luetteloa parhaista Moenro-lompakoista ja toivon, että siitä oli sinulle hyötyä! Muista tarkistaa joitain parhaiten arvioidut pörssit jos haluat ostaa XMR-kolikoita, ja tutustu myös niihin joitain muita markkinoilla olevia altcoineja, liian. Onnea ja ensi kerralla!

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map