Paras Tron-lompakko

Tron on epäilemättä erittäin suosittu kryptovaluutta-projekti. Näyttää siltä, ​​että siinä on kaikki onnistumisen edellyttämä – hyvä visio, vahva tiimi sen takana ja selkeä tulevaisuuden suunnitelma. Yksi asia, jota tarvitset kuitenkin aloittaaksesi kaupankäynnin ja sijoittamalla TRX: ään, on luotettava lompakko.

Sama kuin useimmat muut kryptovaluutat, Tronilla on melko laaja valikoima lompakoita, joita voit käyttää. Vaikka ne kaikki ovat erilaisia ​​omasta aloitteestaan, jotkut ovat parempia kuin toiset.

Yritämme tänään selvittää parhaat Tron-lompakot – olipa kyseessä sitten työpöytä, laitteisto tai muu. Jos aiot ostaa TRX: n, lue lisää – jotkut tämän luettelon kilpailijat voivat yllättää sinut!

Erilaiset Tron-lompakot

Ennen kuin siirrymme eteenpäin vuoden parhaiden Tron-lompakoiden luetteloon, on muutama asia, josta on tärkeää keskustella. Ensinnäkin, sinun tulee olla tietoinen siitä kaikki siellä olevat erilaiset Tron-lompakot.

Vaikka salakirjoitetut lompakot yleensä luokitellaan neljä tai viisi erilaista luokkaa, yksinkertaisuuden vuoksi pidämme kiinni kahdesta – kuumia ja kylmiä.

Kun keskustelemme molemmista tämän tyyppisistä lompakoista eteenpäin, pidä mielessä, että tunnisteita käytetään sateenvarjoina – kuitenkin, siltä osin kuin tämä luettelo menee, sen pitäisi olla riittävä.

Hot Wallets – mukavuuden huippu

Termi “kuuma lompakko” viittaa kryptovaluuttavarastoon ylläpitää jatkuvaa yhteyttä Internetiin. Esimerkiksi Tron työpöydän lompakko (ohjelmisto), verkkoselaimen laajennus, tai verkkosivustopohjainen yksi.

Kuumat lompakot ovat todennäköisesti yleisimpiä lompakoita, jotka löydät Tronin säilyttämisen osalta. Tämä johtuu heidän saavutettavuus – jos käytät kuumaa lompakkoa, on todennäköistä, että pääset käyttämään kryptovaluuttasi (tässä tapauksessa – TRX) muutamassa sekunnissa.

Tron-lompakko: Binance.

Laajennettuna, mobiilisovelluspohjainen Tron-lompakko voidaan pitää myös kuumana lompakkona. Kuten luultavasti voitte kuvitella, sovelluksen lompakot ovat erittäin suosittuja etenkin ihmisten keskuudessa käydä kauppaa TRX-kolikoilla päivittäin. Tällaisten lompakoiden avulla voit käyttää TRX: täsi tien päällä ollessasi missä tahansa – tarkoitan, että sinulla todennäköisesti on puhelimesi aina mukanasi!

Ei kuitenkaan tietokoneella.

Joten, kuumat lompakot ovat hyvin saatavilla, yleensä täysin ilmainen käyttää, ja aloittelijaystävällinen. Mikä on kompromissi?

Tron-työpöydän lompakko ei tyypillisesti tarjoa sinulle parasta mahdollista suojausta. Jos päätät käyttää huippuluokan lompakko, varma – se on turvallista. Murtumia ja hakkerointiyrityksiä kuitenkin tapahtuu edelleen.

Nyt, ennen kuin siirrymme keskustelemaan kylmistä Tron-lompakoista, on vielä yksi tyyppinen kuuma lompakko, joka on mainittava ja jonka voit odottaa näkevän tulevassa luettelossa – vaihtoon perustuva varastointi.

Tron-lompakko: Exodus.

Oikein – voit tallentaa ja pitää TRX-kolikkosi päällä kryptovaluutan vaihto – sama, josta olet ostanut ne. Jos etsit parasta Tron-lompakkoa, huomaat nopeasti, että tämä on melko kiistanalainen asia – ihmisillä on hyvin erilaisia ​​mielipiteitä onko tämä hyvä idea vai ei. Saamme kuitenkin aikaan ajoissa.

Kylmät lompakot – turvallisuuden majakat & Yksityisyys

Kuumien lompakoiden vastakkaisella puolella on kylmät. Nämä ovat (yleensä) erikoislaitteita, jotka on omistettu pitämään salausvaluutasi mahdollisimman turvallisina.

“Kylmän lompakon” ei kuitenkaan tarvitse olla “laite”. Voit halutessasi käyttää Tron-paperilompakkoa – se on täysin mahdollisuuksien valtakunnassa! kuitenkin, paperilompakot ovat hauraita – ne voivat päätyä polttaa tai vahingoittaa vettä (tai yksinkertaisesti rypistyä), ja siksi ihmiset ovat yleensä innokkaampia käyttämään laitteita kuin Tron-paperilompakot.

Joten mitä Tron-laitteiden lompakoissa on niin erikoista, voit kysyä?

No, yksi sana – turvallisuus.

Tron-lompakko: esitys kylmästä lompakosta.

Laitteiston salausvaluutta, yleensä on tullut synonyymi näkökulmalle pitämällä salausvaluutat mahdollisimman turvallisina. Parempaa vaihtoehtoa ei ole turvallisuuden kannalta – jos kaikki, mitä välität, on säilyttää TRX-kolikoidesi omistajuus, sinun kannattaa ehdottomasti tutkia laitteiston salauslaite.

Tästä huolimatta on syytä mainita, että kaikki ei ole täydellistä, siltä osin kuin Tronin kylmävarasto menee. On puutteita, jotka ovat yleisiä sekä Tron-paperilompakoiden että myös huippuluokan, edistyneiden laitteiden kanssa.

Taulukko: Ledger Nano X: n ja Trezor-mallin T edut ja haitat

Yleisin kylmävarastolaitteisiin liittyvä valitus on se varojesi siirtäminen lompakkoon ja sieltä vie kunnollisen ajan. Jos sinulla on Tron-lompakko päällä, sano, vaihto, voit vaihtaa erilaisia ​​kryptovaluuttoja heti – jos kuitenkin pidät TRX-kolikoita kylmäsäilytyslaitteessa, tämä prosessi vie jonkin aikaa.

Hinnoittelu on toinen harkitsemisen arvoinen asia. Vaikka tämä ei oikeastaan ​​koske Tronin paperilompakoita (ilmeisistä syistä), sinun on kuitenkin otettava huomioon, että jos aiot ostaa kylmäsäilytyslaitteen se maksaa sinulle rahaa. Ei kuitenkaan jotain, jota sinun pitäisi harkita kuumalla lompakolla.

Tron-lompakko: Ledger Nano S bitcoin-kasalla.

Sillä on järkeä, kun ajattelet sitä. Nämä kyseiset laitteistot ovat joitain edistyneitä paloja salausteknologiaa – he työskentelevät pitääkseen yksityiset avaimesi, hyvin … Yksityinen! On vain loogista, että tällaisissa laitteissa on lisätty hintalappu.

Keskustelemme kuitenkin kunkin lompakon yksityiskohdista, kun pääsemme niihin. Joten, viipymättä enää, siirrymme todelliseen luetteloon vuoden parhaat Tron-lompakot, ja yritä löytää sinulle sopiva lompakko!

1. Ledger Nano X – johtaja salauksen lompakon kentässä

Sijoitus # 1/7 salausvaihdosta

Ledger Nano X -katsaus Asiat, joista pidimme:

 • + Voidaan hallita mobiililaitteella
 • + Erittäin turvallinen
 • + Tukee yli 1500 kryptovaluutta
 • + Mukava muotoilu

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Suhteellisen kallista

Käy sivustolla

Ledger on kotitalouden nimi laitteistojen kryptovaluutta-lompakoiden alueella. Luonnollisesti se on nimi, jonka voit odottaa kohtaavan luettelon parhaista Tron-lompakoista!

Täällä kuitenkin keskustelemme Ledger Nano X. Tämä on edistynyt versio yrityksen vanhemmasta lippulaivasta – Nano S.

Tosin Nano X -malli tuo PALJON uusia parannuksia taulukkoon.

Ensinnäkin on joitain ei-Tron-erityisiä ominaisuuksia, joita voit lompakon käyttäjänä käyttää. Nano X tukee valtavaa valikoimaa erilaisia ​​kryptovaluuttoja ja salaustunnukset – eli se voi toimia sekä Tron-lompakkona että myös jaettuna lompakkona myös monille muille salauksille.

Laite on luonnollisesti, erittäin turvallinen. Se vaatii sinua antamaan PIN-koodisi jokaisessa toiminnassa, johon saatat osallistua, ja käyttää sitä alan parhaat turvaominaisuudet. Yksityiset avaimesi ovat niin turvallisia kuin mahdollista – Ledger (yritys) ei ole pääsyä niihin, ja siten lompakko ei ole vapausrangaistus. Hämmästyttävä!

Kun se on markkinoiden paras Tron-lompakko, Ledger Nano X tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden lähettää ja vastaanottaa TRX-kolikoita, ja myös vaarnata heitä lompakosta! Panostus ansaitsee sinulle joitain palkintoja, ja koska voit tehdä sen mukavasti Nano X: lläsi, niin on ei potentiaalista riskiä jotta kolikkosi voidaan varastaa.

Lompakko itsessään on melko yksinkertainen käyttää, ja se sopii jopa salauksen aloittelijoille ja alan uusille tulokkaille. Siinä on tyylikäs ja hieno muotoilu ja tuntuu todella tukevalta – merkittävä parannus vanhempaan malliin verrattuna. Nano X: n mukana tulee myös Joitakin parannettuja painikkeiden toimintoja – Ledger on ehdottomasti luonut hämmästyttävän tuotteen!

Ainoa merkittävä valitus, joka joillakin asiakkailla on Nano X: stä, on se, että se on melko kallis. Lompakko maksaa sinulle noin 119 dollaria. Voit kuitenkin odottaa saavansa ilmainen toimitus, mikä lieventää potentiaalista hintalappua varsinkin.

Kaiken kaikkiaan, jos etsit parasta lompakkoa Tronille, et voi mennä pieleen Ledger Nano X: n kanssa. Ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista nykyisillä markkinoilla!

Käy Ledger Nano X: ssä

…tai lue Ledger Nano X -katsaus

2. Ledger Nano S – Mahtava vaihtoehto “ensimmäinen lompakko”

Sijoitus # 2/7 salausvaihdosta

Ledger Wallet Review Asiat, joista pidimme:

 • + Erittäin turvallinen
 • + Suojaus fyysisiä vaurioita vastaan
 • + Tukee yli 1500 kolikkoa ja rahaketta

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Suhteellisen kallista

Käy sivustolla

Ledger Nano S on yrityksen lipputuote – laitteistolompakko, joka nosti Ledgerin niin sanottujen salauksen harrastajien kartalle.

Siitä huolimatta on syytä mainita, että Nano S ei sisälly tähän parhaiden Tron-lompakoiden luetteloon pelkästään kollektiivisen nostalgian vuoksi. Vaikka yrityksellä on uusi ja parannettu versio lompakosta, Nano S voi silti pitää paikkansa – iso aika.

Lisäksi haluan itse asiassa sanoa niin Nano S voi olla vain täydellinen lompakko kaikille aloitteleville TRX-kauppiaille tai hodler. Kuuntele minua.

Kyseinen lompakko tarjoaa käyttäjilleen kaikki olennaiset ominaisuudet, joita voit odottaa huippuluokan laitteistolompakolta. Sen turvallinen, luotettava, ja suhteellisen yksinkertainen käyttää.

Tämän lisäksi kyseinen Tron-lompakko antaa käyttäjilleen mahdollisuuden käyttää Ledger Live -käyttöliittymää, sama kuin Nano X. Ledger Live on erittäin hyvin tehty käyttöliittymä jossa voit tarkastella, hallita ja tehdä kauppaa eri salakirjoilla, jotka sinulla on. TRX ei ole poikkeus.

Tron-lompakko: Ledger Nano S.

Mikä tekee Ledger Nano S: stä täydellisen salauksen lompakon salauksen aloittelijoille?

No, muutama asia, todella!

Aluksi, lompakko tukee vähemmän kolikoita kuin edistyneempi versio. Tämä tarkoittaa, että jos olet aloitteleva salakauppias ja silti vain katsot muutama pääkolikko josta olet kiinnostunut (tai ehkä jopa vain Tron, tältä osin), sinun ei tarvitse vaivautua sukeltamalla etusijalla laajaan salausmarkkinaan.

Nano S on myös paljon edullisempi kuin Nano X. Lippulaivamalli maksaa sinulle noin 59 dollaria – Totta puhuen, se on ehdoton kauppa! Toisin kuin Nano X, joudut kuitenkin maksaa lähetysmaksu – vaikka se voi vaihdella sijainnistasi riippuen, sen ei pitäisi olla liian korkea.

Jos päätät ostaa Ledger Nano S: n parhaaksi Tron-lompakoksi, muista tehdä niin yrityksen virallisilta verkkosivuilta. Kultainen sääntö laitteistolompakoilla on yksinkertainen – älä koskaan osta kolmannen osapuolen jälleenmyyjältä!

Käy Ledger Wallet -sivustolla

…tai lue Ledger Wallet -katsaus

3. Binance – täydellinen aktiivisille kauppiaille (useita kauppapareja)

Sijoitus # 3/7 salausvaihdosta

Binance-arvostelu Asiat, joista pidimme:

 • + Erittäin tunnettu salauksenvaihtofoorumi
 • + Yli 100 erilaista kryptovaluuttaa, jotka ovat kaupankäynnin kohteena
 • + Kaksivaiheinen todennus

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Saattaa olla hieman vaikeaa aloittelijoille salauksen harrastajille

Käy sivustolla

Binance on tosin ensisijaisesti kryptovaluutan vaihtoalusta. Sitä käytetään myös yleisimmin – yhden kryptovaluutan vaihtamiseen toisen kanssa tai tiettyjen kryptokolikoiden ostamiseen Fiat rahaa.

Siitä huolimatta Binance voi varmasti toimia kuumana lompakkona, ei ongelmaa.

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, jotka tekevät Binancesta yhden parhaista Tron-lompakoista, on se, että pörssissä on laaja valikoima TRX-kauppapareja. Vaikka tämä on harvinainen nähtävyys, se ei myöskään ole kovin yllättävää, kun otetaan huomioon, että puhumme Binancesta – vaihto tunnetaan yhteisössä siitä, että laajin valikoima salauskauppapareja, yleisesti.

Täällä voit ostaa ja myydä TRX: tä ja myydä myös tämän salauksen joitain muita altcoineja, ja jopa Bitcoin.

Miksi sinun pitäisi pitää Tron-kolikkosi Binancessa, voit kysyä? No, yksinkertainen – se on täydellinen paikka tallentaa TRX, jos olet aktiivinen kauppias.

Tron-lompakko: Binance.

Päiväkauppiaat ovat ihmisiä, jotka tutkivat jatkuvasti markkinoita ja yrittävät kääntää valitsemansa kryptovaluutan fiat-voiton saamiseksi. Tämäntyyppiselle kauppiaalle, joka minuutti laskee – varsinkin markkinoilla, jotka ovat niin epävakaita ja näennäisesti arvaamattomia kuin salaus.

Jos tällainen kauppias päättää käyttää Binancea Tronin parhaana lompakkona, heillä on kaikki kolikot valmiina kaupankäyntiin milloin tahansa. TRX: ää ei tarvitse siirtää erillisestä lompakosta vaihtoon – tämä puolestaan ​​säästää paljon aikaa.

Luonnollisesti tärkein argumentti, jonka jotkut epäilijät aikovat esittää, liittyy asioiden turvallisuuspuoleen – vaihto-pohjaisten lompakoiden katsotaan yleensä olevan vähemmän turvallisia, varsinkin kun verrataan laitteistoihin.

Tähän sanon – se on totta! kuitenkin, vain tietyssä määrin.

Tämä pätee täysin joihinkin varjoisiin salausvaihtoihin – et koskaan halua käyttää niitä vaihtoehtona Tron-lompakolle. Binancesta on kuitenkin kyse yksi luotettavimmista ja yleisimmin käytetyistä salauksenvaihdoista teollisuudessa – luonnollisesti sillä on myös joitain huipputason turvaominaisuuksia.

Jos Binance kuulostaa alustalta, joka sopisi toiveisiisi ja tarpeisiisi, ja haluat kokeilla sitä vaihtoehtona parhaalle Tron-lompakolle itsellesi, voit tarkistaa sen tässä.

Käy Binancessa

…tai lue Binance-arvostelu

4. Trust Wallet – mobiililompakko TRX: lle

Sijoitus # 4/7 salausvaihdosta

Binance Wallet -katsaus Asiat, joista pidimme:

 • + Hyvät turvamittaukset
 • + Usean salauksen lompakko
 • + Sopii aloittelijoille
 • + Hyvä maine

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Ei kaksivaiheista todennusta

Käy sivustolla

Luottolompakko on melko mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen vaihtoehto parhaiden Tron-lompakoiden osalta. Näin on muutamasta syystä.

Aluksi, lompakko todella kuuluu Binance – kryptovaluutanvaihto, joka on ilmeisesti löytänyt tiensä myös tästä luettelosta. On kuitenkin huomionarvoista, että Binance-lompakko, jota käytit salausvarasi säilyttämiseen vaihdon ja Trust Walletin käytön aikana, ovat kaksi erilaista kokonaisuutta.

Trust Wallet on mobiililaitteille tarkoitettu kuuma lompakko. On ei verkkoversiota, ja ei Tron-työpöydän lompakkoa – se löytyy vain mobiilisovelluksesta joko iOS- tai Android-laitteille.

Tämä tuo automaattisesti valtavan edun pöydälle – tämä Tron-lompakko tulee olemaan erittäin suosittu monien ihmisten keskuudessa, jotka haluavat käyttää TRX-varojaan tien päällä.

Olipa kyseessä perheen tapaaminen tai liikelento, kannettavan tietokoneen kantaminen voi olla vaikeaa kaikkialla. “Vaikea” ei todennäköisesti ole sana – mahdoton on enemmän kuin se.

Ei kuitenkaan puhelimen tapauksessa.

Tron-lompakko: Trust-lompakko.

Puhelimemme ovat aina mukana, minne menetkin. Myönnetään, että näin on, jos käytät mobiilia Tron-lompakkoa, voit käyttää TRX-kolikoitasi aina, ja missä tahansa. Tämä on valtava kauppa suurimmalle osalle TRX-haltijoita, puhumattakaan päivittäiskauppiaista!

On kuitenkin syytä korostaa, että kyseinen Tron-lompakko ei ole vain loistava, koska se on mobiili kuuma lompakko. Luottamus on turvallinen ja luotettava salaustallennusvaihtoehto – Koska kyseessä on Binance-palvelu, voit odottaa tietynlaista laatua ja turvallisuutta.

Lisäksi Trust Wallet tukee laajempi valikoima kryptovaluutat ja rahakkeet – se ei ole Tronin lompakko, termin yksinomaisessa merkityksessä. Jos olet joku, joka haluaa pitää hallussaan tai käydä kauppaa enemmän salausvaroja eikä vain Tron yksin, tämä on hieno asia!

Jos olet kiinnostunut Trust Walletista, voit tarkistaa sen tässä.

Käy Binance Wallet -sivustolla

5. Kraken – erittäin turvallinen alusta

Sijoitus # 5/7 salausvaihdosta

Kraken-arvostelu Asiat, joista pidimme:

 • + Turvallinen ja luotettava
 • + Alhaiset palkkiot
 • + Hyvä määrä fiat-valuuttoja hyväksytään

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Ei hyödyllisin asiakaspalvelu

Käy sivustolla

Kraken on yksi suosituimmista kryptovaluutanvaihdoista siellä. Sattumalta se voi toimia myös huipputason Tron-lompakkona.

Mitä tulee tähän alustaan, termi “ironia” tulee mieleen melko nopeasti. Yhteisössä vallitsee yleinen mielipide siitä, että vaihtopohjaiset lompakot eivät ole kovin turvallisia ja luotettavia. Vaikka se voi olla oikeudenmukaista joissakin erityistilanteissa, niin pitkälle kuin Kraken menee, turvaominaisuudet tekevät tästä vaihdosta yhtä tunnetun ja rakastetun kuin se on!

Kun aloitat juuri Krakenin kanssa Tron-lompakkona, huomaat, että alustalla on kaikki yleiset turvaominaisuudet jonka voit odottaa mistä tahansa huipputason pörssistä – 2FA, paikan päällä oleva SSL-varmenne, huippuluokan salaus, ja niin edelleen.

On kuitenkin paljon enemmän löydettävissä.

Esimerkiksi, jos päätät pitää TRX-kolikkosi Krakenissä, voit olla varma siitä jopa 95% omaisuudestasi tallennetaan offline-tilaan, kylmäsäilytyslaitteet. Tämä tekee Krakenistä erittäin turvallisen vaihtoehdon Tronin parhaan lompakon suhteen, koska sellainen on hakkeri ei voi tavoittaa sinua offline-tilassa olevilla varoilla.

Kraken myös hyödyntää peruuttamisvahvistukset (sähköpostitse), epäilyttävän toiminnan seuranta ja jopa tunkeutumistestaus. Se on ehdottomasti foorumi, joka ottaa turvallisuusnäkökulman erittäin vakavasti, mikä on luonnollisesti hämmästyttävä uutinen kaikille, jotka etsivät parasta Tron-lompakkoa!

Jos olet kiinnostunut Krakenistä, voit tarkistaa alustan tässä.

Käy Krakenissä

…tai lue Kraken-arvostelu

6. Cex.io – suojattu verkko + mobiililaitteiden salausvaihto / lompakko

Sijoitus # 6/7 salausvaihdosta

CEX.io -katsaus Asiat, joista pidimme:

 • + Helppo selvittää
 • + Eri kaupankäyntiparit
 • + Suuri tuki

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Kolikkovaihtoehdot saattavat puuttua

Käy sivustolla

Cex.io pidetään usein yhtenä markkinoiden parhaista pörsseistä. Alustalla on paljon erilaisia ​​etuja, joita se tarjoaa käyttäjilleen, ja se, että sitä voidaan käyttää Tron-lompakkona, on vain yksi niistä.

Ensinnäkin Cex.io tekee salauksen ja fiat-muunnokset erittäin yksinkertainen ja suoraviivainen. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on siirtää joitakin erityiset KYC-tarkastukset, ja voit vaihtaa kryptovaluuttasi fiat-rahaksi ja nosta se joko pankkitilillesi, tai jopa PayPal.

Tämä on tosiasia kaikille, jotka etsivät parasta Tron-lompakkoa saadakseen voittoa TRX-kaupoistaan.

Lisäksi, Cex.io: lla on sekä verkko- että mobiiliversio vaihdosta ja lompakosta. Molemmat versiot ovat intuitiivinen ja helppo käyttää – mobiilisovellus tulee olemaan loistava ihmisille, jotka haluavat käyttää TRX-kolikoitaan missä ja milloin tahansa.

Toinen mahtava asia sovelluksessa on, että se ei toimi vain vaihtoehtona Tronin parhaalle lompakolle, vaan myös vaihto, joka sopii sekä aloittelijoille että ammattimaisille kauppiaille, samankaltaisia. Sovelluksessa on erilaisia ​​osioita, jotka on suunnattu erityyppisille ihmisille – niille, jotka ovat kokeneet salauksen kaupan, ja muille, jotka ovat vasta aloittamassa.

Kaiken kaikkiaan Cex.io on ehdottomasti loistava valinta parhaiden Tron-lompakoiden suhteen – se sopii kaikille, jotka etsivät kuumaa (vaihtoon perustuvaa) lompakkoa ja haluavat myös sijoittaa vaihtoehtoiset kryptovaluutat, ei vain TRX. Jos haluat kokeilla Cex.io: ta itse, voit käyttää alustaa tässä.

Käy CEX: ssä

…tai lue CEX-arvostelu

7. Exodus – moderni ja monitoiminen TRX-lompakko

Sijoitus # 7/7 salausvaihdosta

Exodus-lompakon tarkistus Asiat, joista pidimme:

 • + Helppokäyttöinen
 • + On asiakastukea
 • + Useita kryptovaluutta-vaihtoehtoja
 • + Ohjelmistopohjainen lompakko
 • + Sisäänrakennetut vaihto-ominaisuudet

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Altis turvallisuuskysymyksiin
 • Palkkiot voivat olla melko korkeita

Käy sivustolla

Exodus on harvinainen näky tässä Tron-lompakkoluettelossa, yksinkertaisesti sen takia, että se on työpöydän lompakko. Näitä ei ole paljon viipymässä!

Työpöydän lompakot ovat yleensä mielenkiintoinen käsite. Niitä pidetään edelleen kuumina lompakkoina, yksinkertaisesti johtuen siitä, että niitä on jatkuva yhteys Internetiin ylläpidetään koko ajan. Näiden lompakoiden katsotaan kuitenkin edelleen olevan melko turvallinen – enemmän kuin verkkopohjaiset – takana olevan tekniikan ja yksityisten avainten tallentamistavan vuoksi.

Nyt sitten mikä tekee Exoduksesta hyvän Tron-lompakon?

No, Exodus tarjoaa käyttäjille laaja valikoima tutkittavia ominaisuuksia – TRX-ominaisuus eli. Voit tarkista saldosi nopeasti ja helposti ymmärrettävällä tavalla ja tasaisesti kauppa ja vaihto (tai myydä) TRX-kolikkosi itse ohjelmistosta.

Aivan oikein – kaikki tapahtumaprosessit voidaan suorittaa Exodus-palvelun sisällä! Kolikoita ei tarvitse siirtää toiseen lompakkoon tai vaihtaa – tämä puolestaan ​​tekee Exoduksesta erittäin mukavan vaihtoehdon!

Toinen mahtava piirre tässä lompakossa on, että se on todella erittäin moderni. Kun lataat ja käynnistät ohjelmiston, huomaat nopeasti, että se toimii kaunis ja tyylikäs muotoilu, ja että koko käyttöliittymä on molemmat intuitiivisia, ja myös hauska käyttää.

Jos Exodus kuulostaa tyypiltään Tron-lompakolta, voit tarkistaa sen tässä.

Käy Exoduksessa

…tai lue Exodus-arvostelu

Johon jotta hankkia Tron (TRX)?

Nyt kun olemme keskustelleet Tronin parhaista lompakoista, on syytä mainita vielä yksi asia, ennen kuin päästin sinut irti – tärkeimmät paikat, joista voit ostaa TRX-kolikoita itsellesi.

No, “mainitseminen” ei ehkä ole tässä käytettävä termi – pikemminkin minun pitäisi sanoa “korostamalla“, siitä asti kun kaikki parhaat vaihdot josta voit ostaa ja käydä kauppaa Tron-kolikoilla, on jo mainittu tässä luettelossa.

Vaikka Tronin suosio kasvaa varmasti päivittäin, se on tällä hetkellä hieman mielenkiintoisessa tilanteessa. Näyttää siltä, ​​että puolet parhaat kryptovaluutanvaihdot markkinoilla tukee TRX: ää, kun taas toinen puoli ei halua mitään tekemistä sen kanssa.

Tron-lompakko: Tronin verkkosivusto puhelimessa.

Ja se on juuri syy miksi Luotettavan paikan löytäminen TRX-kolikoiden ostamiseen ja kauppaan on yhtä tärkeää kuin on. Loppujen lopuksi, mitä hyötyä on jopa parhaasta Tron-lompakosta, jos sinulla ei ole TRX-kolikoita varastoitavaksi?

Koska kaikki vaihdot on jo mainittu, annan sinulle vain lyhyen muistutuksen pääpiirteet että jokaisella heistä on:

 • Binance. Alan johtaja Binance tunnetaan valtava valikoima kryptovaluuttakauppapareja. TRX: ään liittyvät eivät ole poikkeus – Binance antaa sinun vaihtaa Tronia turvallinen ja säännelty ympäristö, ja on erityisen hyvä edistyneet salakirjoittajat.
 • Kraken. Krakenia käyttävät enimmäkseen ihmiset, jotka ovat erittäin varovaisia ​​suhtautumisestaan ​​aiheeseen turvallisuus. Kraken on erittäin turvallinen salauksenvaihto – se käyttää monenlaisia ​​erilaisia ​​ja toimialakohtaisia ​​ominaisuuksia, jotta taataan korkein käyttäjätietojen ja salauksen suojaus.
 • Cex.io. Cex.io on yksi niistä pörsseistä, jotka sopivat täydellisesti ihmisille, jotka haluavat päivittäin käydä kauppaa TRX: n kanssa ja lopulta kotiuttaa tulonsa fiat-rahaksi. Kyseisen vaihdon avulla voit tehdä sen tosi helposti, tarjoaa erinomaiset turvaominaisuudet, ja myös joitain kilpailukykyinen palkkiot.

Jokainen yllä mainituista vaihdoista voi itse asiassa toimia myös Tron-lompakkoina. Tämä tekee TRX: n ostamisesta vain paljon nautinnollisemman – saat sekä vaihto- että kolikkotallennustoiminnot yhdeltä palveluntarjoajalta!

Kaiken tämän sanottuaan on kuitenkin syytä mainita, että riippumatta tapauksesta, jos todella haluat korkeimman tason TRX-suojaus, sinun tulisi aina valita laitteistokryptovaluutan lompakko. Suoraan sanottuna markkinoilla ei ole turvallisempia vaihtoehtoja – edes Tron-paperilompakko ei voi voittaa laitteistovarastoa.

Tron-lompakko: Tron-kolikko kuvaajan edessä.

Teoreettisesti se voi, mutta koska paperi on erittäin herkkä ja kulutusta altis materiaali, laitteistolaitteita pidetään silti parempana vaihtoehtona, kumpi tahansa.

Päätelmät

Joten sitten – olemme päässeet vuoden parhaiden Tron-lompakoiden luettelomme loppuun.

Kuten voit itse nähdä, se on melko monipuolinen luettelo! Kaikille on näennäisesti vaihtoehtoja – riippumatta siitä, haluatko laitteisto, ohjelmisto, mobiili, tai jopa yksinkertaisesti selainpohjaiset lompakot, on todennäköistä, että pystyt löytämään sopivan vaihtoehdon itsellesi.

Luonnollisesti, laitteisto on tie – jos sinulla on mahdollisuus, sinun tulisi aina sijoittaa huippuluokan laitteistolompakko. Näin voit säilyttää mielenrauhan tietäen, että TRX-kolikkosi ovat täysin turvallisia.

On kuitenkin myös muita vaihtoehtoja. Jos jostakin syystä laitteistolompakot eivät todellakaan ole sinun juttusi, voit joko valita verkkopohjainen lompakko (ts. Binance tai Kraken) tai Tron työpöydän lompakko (ts. Exodus).

Taulukko: Binance-lompakon ja Exoduksen pääpiirteet

Jos sopivuus on mitä etsit vaihto-pohjaiset lompakot ovat sinulle parhaita. Niiden avulla voit sekä tallentaa että vaihtaa TRX-kolikoitasi nopeasti ja tehokkaasti. Ehdottomasti harkitsemisen arvoinen!

Kaiken tämän sanottuani haluan kiittää sinua lukemastasi luettelon parhaista Tron-lompakoista siellä! Toivon, että olet onnistunut löytämään lompakon, joka sopii sinun toiveisiisi ja tarpeisiisi, ja että olet myös perehtynyt kyseiseen alaan yleensä. Muistaa – osta Tron vain luotettava ja luotettava vaihto!

Onnea ja ensi kerralla!

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me