Paras Yhdysvaltain salausvaihto

Ei ole epäilystäkään siitä paljon erilaisia kryptovaluutanvaihto valita nykypäivän salausmarkkinoilta. Tämä sisältää molemmat keskitetysti ja hajautetusti valuutanvaihto, kryptovaluutta välittäjät, ja niin edelleen – kaikki eivät kuitenkaan tule olemaan sopivia kaikkialla maailmassa. Tänään tarkastelemme parhaat Yhdysvaltain salausvaihdot.

Miksi kryptovaluutanvaihto Yhdysvalloissa on aluksi edes tärkeää? No, huolehdittuasi ympäri Yhdysvaltojen markkinoita, voit olla varma, että käyttäessäsi näitä pörssejä et törmää joihinkin laillisuuteen tai muihin “virallisiin” vaikeuksiin.

Jotkut tämän luettelon yrityksistä eivät ole yhdysvaltalaista salausta – yksi heistä ei tue edes yhdysvaltalaisia ​​käyttäjiä, yleensä (paljain kanssani – kaikella on järkevää vähän)! Silti syystä tai toisesta kaikki alla luetellut 8 pörssiä on syytä kiinnittää huomiota, jos asut Yhdysvalloissa:

Paras Yhdysvaltain salausvaihto: Kriteerit

Ennen kuin siirrymme Yhdysvaltojen parhaiden salausvaihtojen luetteloon, anna meidän ensin selvittää prioriteettimme ja selvittää, mitkä ovat kyseistä termiä ympäröivät kriteerit – “paras”.

Paras salausvaihto Yhdysvalloille tulee olemaan valtaosa samoista ominaisuuksista kuin aparhaatvaihto mihin tahansa muuhun maailmaan, liian – siksi huomaat, että suurin osa tässä luettelossa olevista pörsseistä on erittäin tunnettuja tuotemerkkejä että voit ehkä löytää myös joistakin muista luetteloista.

Se ei kuitenkaan muuta tosiasiaa, että ne ovat hienoja.

Ensinnäkin Yhdysvaltain parhaan salausvaihdon pitäisi luonnollisesti olla erittäin turvallinen. Tässä tilanteessa, hajautettu vaihto ovat paras veto – niitä pidetään usein turvallisempina vaihtoehdoina keskitetty vaikka ne eivät olekaan yhtä suosittuja kuin jälkimmäiset (vaikka on joitain poikkeuksia).

Yleensä kuitenkin, turvallinen salausvaihto tukee 2FA, mukautetun PIN-koodin luominen, ja ehkä jopa pidä salaukset tallennettuna offline-tilassa, kaukana mahdollisista hakkereista ja heidän hakkerointiyrityksistään. Luonnollisesti tällaisella vaihdolla ei pitäisi olla (merkittävää) historiaa turvallisuusrikkomuksista.

Paras Yhdysvaltain salausvaihto

Toiseksi, olipa kyse sitten yhdysvaltalaisista tai ulkomaisista salauspörsseistä, niiden pitäisi tarjoavat laajan valikoiman erilaisia ​​salausvaroja voit ostaa, vaihtaa, myydä ja vaihtaa. Tässä päivässä ja iässä, hodling vain Bitcoin on jotain, josta on melkein vältetty – salaussijoittajat pyrkivät monipuolistaa salakirjasalkkuaan, ja tarvitsevat siten vaihdon, joka tukee useita kolikoita.

Paras Yhdysvaltain salausvaihto tulee olemaan intuitiivinen ja helppo käyttää. Olettaen, että suunnittelet kaupankäynnin salaustoiminnoilla yli yhdeksi tai kahdeksi päiväksi, arvostaisit todennäköisesti vaihtoa, joka ei vaadi sinua ylittämään useita ja tarpeettoman vaikeita esteitä vain kirjautumiseen.?

Viimeinen mutta ei vähäisin, palkkiot – ylimmän tason kryptovaluutanvaihdolla Yhdysvalloissa pitäisi olla hyvät palkkiot, siinä mielessä, että niiden pitäisi olla kilpailun kannalta alhaisia. Tosin se voi olla tärkein asia, johon voi keskittyä etsittäessä parhaita Yhdysvaltain salausvaihtoa, Kehotan teitä olemaan unohtamatta muita edellä mainittuja ominaisuuksia, jompikumpi!

Kun kaikki tämä on sanottu, pääsemme suoraan luetteloon!

1. Coinmama – Suosituin salauksenvaihtofoorumi

Sijoitus # 1/8 salausvaihdosta

Coinmama-arvostelu Asiat, joista pidimme:


 • + Korkea turvallisuustaso
 • + Hyödyllinen asiakastuki
 • + Käyttäjäystävällinen alusta
 • + Saatavana 188 maassa ja useimmissa Yhdysvaltain osavaltioissa
 • + Hyväksyy luotto- / maksukortit

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Ei tapaa soittaa tukeen puhelimitse
 • Rajoitettu määrä kryptovaluuttoja

Käy sivustolla

Coinmama on johtava välityspalvelu jonka avulla voit ostaa Bitcoinia, Ethereumia ja muita suosittuja kryptovaluuttoja luottokortti. On useita syitä, miksi Coinmama ansaitsee kutsua yhdeksi parhaimmista Yhdysvaltain kryptovaluutanvaihtofoorumeista.

Ensinnäkin, Coinmama on erittäin helppo käyttää. Toisin kuin monet muut salausvaihtoalustat, joilla on hyvin hämmentävä käyttöliittymä ja joita voi olla liian vaikea selvittää (etenkin aloittelijoille), Coinmama onnistuu tekemään jokaisesta prosessista erittäin yksinkertaisen.

Lisäksi, koska Coinmama on rekisteröity FinCEN, yritys suorittaa useita rahanpesun vastaiset menettelyt ja muut toimet käyttäjien turvallisuuden varmistamiseksi. Lisäksi, jos kohtaat joitain ongelmia Coinmaman käytössä, voit ottaa yhteyttä yrityksen asiakastuki tai käy siellä ohjekeskus ja löytää helposti ratkaisun.

Ainoa asia on, että Coinmama on suhteellisen korkeat palkkiot – 5,9%. Voit kuitenkin harvoin välttää tämän ongelman, kun ostat kryptovaluuttoja luottokortilla.

Käy Coinmamassa

…tai lue Coinmama-arvostelu

2. Coinbase – johtava kryptovaluutanvaihtofoorumi

Sijoitus # 2/8 salausvaihdosta

Coinbase-arvostelu Asiat, joista pidimme:

 • + Fiat-valuutat – hyväksytty
 • + Helppo käyttää
 • + Hyväksyy vain luotettavimmat kryptovaluutat
 • + Erittäin turvallinen

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Ei saatavilla kaikissa maissa
 • Joitakin vähemmän tunnettuja kolikoita ei tueta

Käy sivustolla

Kolikkopohja on yksi Yhdysvalloissa tämän luettelon salauksenvaihto. Sattumalta tai ei, se on myös yleisesti hyväksytty paras kryptovaluutan vaihtoalusta, yleisesti!

On monia eri näkökohtia, jotka tekevät Coinbasesta selvän valinnan yhdeksi johtavista salausalustoista. Ensinnäkin, kuten saatat arvata, foorumi tarjoaa huipputason turvallisuus – se tunnetaan yhteisössä joidenkin huippuluokan salausominaisuuksien turvaominaisuuksista.

Tuotemerkki itse kehottaa käyttäjiä suojaamaan salauksensa mahdollisimman hyvin – heidän kokonaiset oppaat ovatauta”-Osio jotka tarjoavat erilaisia ​​neuvoja aiheesta!

Coinbase on myös yllättävän helppo käyttää. Alusta on virtaviivainen erittäin hyvin – saatat huomata sen olevan erittäin intuitiivinen, vaikka käyttäisit sitä ensimmäistä kertaa. Vaikka se on varmasti hieno ominaisuus mille tahansa parhaalle Yhdysvaltain salausvaihdolle, se on yleensä erinomainen!

Coinbasen käyttäjillä näyttää olevan vain kaksi merkittävää valitusta alustaa vastaan ​​- sen kolikoiden puute, ja palkkiot. Luonnollisesti molemmat aiheet ovat välttämättömiä hyvälle vaihdolle, mutta asiat eivät ole niin huonoja kuin ne saattavat näyttää ensi silmäyksellä – anna minun selittää.

Kolikko vaihtelevasti, Coinabsesta puuttuu tosiasiallisesti tuki joillekin siellä tunnetuimmista kryptovaluutoista (ts. Monero). Siitä huolimatta huomaat, että kaikki tärkeimmät kryptot (Ethereum, Bitcoin, Litecoin, jne.) ovat edelleen täysin tuettu sivustolla.

Maksujen osalta nämä vaihtelevat 1,49% – 3,99%. Vaikka se on itse asiassa keskimääräistä korkeampi, on pidettävä mielessä, että Coinbase on yleensä yksi turvallisimmista salausvaihdoista. Ehdottomasti kannattaa tutkia!

Käy Coinbasessa

…tai lue Coinbase-arvostelu

3. Binance – Huipputason salausvaihto, jossa on tarina

Sijoitus # 3/8 salausvaihdosta

Binance-arvostelu Asiat, joista pidimme:

 • + Erittäin tunnettu salauksenvaihtofoorumi
 • + Yli 100 erilaista kryptovaluuttaa, jotka ovat kaupan käytettävissä
 • + Kaksivaiheinen todennus

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Saattaa olla hieman vaikeaa aloittelijoille salauksen harrastajille

Käy sivustolla

Binance on varmasti yksi parhaista Yhdysvaltojen salauspörsseistä – se tarjoaa käyttäjille kaikki ydinominaisuudet, joita voit odottaa huipputason kryptovaluutanvaihdolta, ja on yleisesti ylistetty siitä, että olet jatkuvasti ”salausaallon” edellä.

Sanottuani kuitenkin, Binancella on valtava historia valtioiden kanssa. Sallikaa minun selittää.

Binance ei kuulu yhdysvaltalaisiin salauspörsseihin – se sijaitsee pääasiassa Tokio, Japani. Jossain vaiheessa Binance oli rehellisesti “kielletty” Yhdysvalloissa – ihmiset, joilla on Yhdysvaltain passi, eivät enää voineet käyttää vaihtoa (asiat olivat hieman monimutkaisempia kuin se, mutta saat idean).

Ainoa tapa, jolla yhdysvaltalainen käyttäjä pääsi Binanceen, oli VPN: n kautta. Vuodesta 2019 lähtien alustasta on kuitenkin olemassa Yhdysvaltain versio – Binance.us.

Saatat miettiä – miksi kukaan kokisi kaikki ponnistelut päästäkseen salauksenvaihtoalustalle, kun on monia muita, joilla ei ole kaikkia näitä rajoituksia?

No, vastaus on yksinkertainen – se on vain niin hyvä.

Binance on erittäin turvallinen – voit suojata kolikoitasi kaksivaiheinen todennus, ja alustalla on maine olemisesta erittäin turvallinen.

Myös, Binancen palkkiot ovat melkein lyömättömiä – vaikka ne vaihtelevat joidenkin tekijöiden mukaan, ne “ylittävät” 0,1%. Se on upeaa!

Käy Binancessa

…tai lue Binance-arvostelu

4. Kraken – suuri määrä tuettuja salausvaroja

Sijoitus # 4/8 salausvaihdosta

Kraken-arvostelu Asiat, joista pidimme:

 • + Turvallinen ja luotettava
 • + Alhaiset palkkiot
 • + Hyvä määrä fiat-valuuttoja hyväksytään

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Ei hyödyllisin asiakaspalvelu

Käy sivustolla

Kraken on yksi tämän luettelon kryptovaluuttapörsseistä Yhdysvalloissa – sen pääkonttori sijaitsee San Franciscossa. Mitä tällä vaihdolla on tarjota, jotta se olisi yksi parhaista Yhdysvaltain salausvaihdoista, kysyt?

Yksinkertainen – alhaiset palkkiot ja useiden salausvarojen tuki.

Salaus omaisuuserittäin, Kraken tukee yli 150 erilaista kryptovaluutat ja salaustunnukset. Se on suhteellisen pieni määrä suuressa asioiden järjestelmässä, mutta on yleensä enemmän kuin tarpeeksi useimmille salauksen kauppiaille, sekä aloittelijoille että edistyneille. Tämä johtuu siitä, että Kraken tukee kaikkia siellä olevia tärkeimpiä salauksia!

Kuten edellä todettiin, Krakenin palkkiot ovat myös erittäin matala. Ne vaihtelevat 0% – 0,26%, tapahtuman koosta, sijainneista jne. riippuen. Silti se on todella yllättävän alhainen, ja asettaa Krakenin ehdottomasti “Yhdysvaltain parhaan salausvaihdon” listalle!

Lisätä tähän kaikkeen, Kraken on myös erittäin helppo käyttää, eikä vaadi sinulta laajaa tietoa salausvaluuttakaupasta päästäksesi. Varmasti yksi parhaista pörsseistä Yhdysvaltain markkinoilla!

Käy Krakenissä

…tai lue Kraken-arvostelu

5. Cex.io – Maksutavan vaihtelevuus ja hyvä turvallisuus

Sijoitus # 5/8 salausvaihdosta

CEX.io -katsaus Asiat, joista pidimme:

 • + Helppo selvittää
 • + Eri kaupankäyntiparit
 • + Suuri tuki

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Kolikkovaihtoehdot saattavat puuttua

Käy sivustolla

Cex.io sijaitsee (perustuu) Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Siitä huolimatta Cexiä pidetään edelleen usein yhtenä parhaista Yhdysvaltain salauspörsseistä – se palvelee Yhdysvaltojen markkinoita erittäin hyvin!

Cex.io on loistava niille, jotka todella välittävät turvallisuus heidän salausresursseistaan ​​- foorumi tarjoaa laaja valikoima turvaominaisuuksia, 2FA on yksi pakollisista.

Cex myös lähettää sinulle sähköpostia aina (kun toivottavasti pääset) käyttämään tiliäsi – sähköpostit toimivat ylimääräisenä lisäkerroksena, koska ne ilmoittavat sinulle kaikesta tiliäsi koskevasta toiminnasta. Suoraan sanottuna, jos sähköpostisi on suojattu, tiedät myös Cex-tilisi aina.

Alusta tarjoaa myös käyttäjilleen erilaisia ​​maksutapoja – tämä on hienoa, koska se laajentaa merkittävästi mahdollisten käyttäjien joukkoa, jotka saattavat olla kiinnostuneita käyttämään Cexiä ostamaan joitain kryptovaluuttoja.

Kaiken tämän lisäksi Cexillä on myös korkeat kaupankäyntimäärät. Tämä on vain lisää todisteita siitä, että alusta on elossa ja kunnossa ja että monet ihmiset käyttävät sitä salauksen kaupan tarpeisiin.

Cex.io-alueen palkkiot 0% – 0,25%. Se on melko hyvä, ja sijoittaa alustan melko korkealle Yhdysvaltain parhaimmalle salauksenvaihtolistalle, ainakin siltä osin kuin kyseessä on todellinen maksuaihe!

Käy CEX: ssä

…tai lue CEX-arvostelu

6. Changelly – Jotkut markkinoiden parhaista salaustuotteiden hinnoista

Sijoitus # 6/8 salausvaihdosta

Changelly-arvostelu Asiat, joista pidimme:

 • + Kiinteä kryptovaluutanvaihtomaksu 0,5%
 • + Ei historiaa tietoturvaloukkauksista
 • + Tarjoaa widgettejä ja sovellusliittymää
 • + Ympärivuorokautinen asiakaspalvelu

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Voi olla hidasta
 • Melko korkeat palkkiot vaihtamalla kiinteää valuuttaa

Käy sivustolla

Tosin, Changelly saattaa olla vain yksi salausvaihdoista, joista olet ehkä kuullut eniten. Tämä johtuu siitä, että toisin kuin monet muut tämän “parhaan Yhdysvaltain salauksenvaihto” -luettelon alustat, Changelly on oikeastaan integroitu hyvin yleisesti kryptovaluutta lompakot, oletuksena lompakon sisäisenä kauppapaikkana.

Changelly lupaa käyttäjilleen joitakin parhaista (kilpailukykyisin) salauksen hinnat koko markkinoilla. Luonnollisesti tämä on valtava kauppa! Jos tärkein huolenaiheenne on ostaa kryptovaluuttoja mahdollisimman alhaisella hinnalla, tämä on otettava huomioon!

Yksi Changellyn parhaista ominaisuuksista on kuitenkin se, että se on muu kuin vapausrangaistus. Se tarkoittaa, että alusta ei pidä kiinni kryptovaluutastasi – vaikka tämä tarkoittaa myös sitä, että olet juhlallinen puolue, joka on vastuussa turvallisuudestaan, se myös antaa kaiken vallan sinun käsiisi, mikä on sopusoinnussa kryptovaluuttojen yleisen filosofian kanssa (hajauttaminen).

Changellyn maksut ovat yksinkertaisia ​​- se on kiinteä 0,25%: n maksu kaikille tapahtumillesi. Se on erittäin kunnollista, varmasti!

Käy Changellyssä

…tai lue Changelly-arvostelu

7. Bitstamp – korkea luottamus yhteisössä

Sijoitus # 7/8 salausvaihdosta

Bitstamp-arvostelu Asiat, joista pidimme:

 • + Hyödyllinen asiakastuki
 • + Fiat-maksut hyväksytään
 • + Luotettava

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Ei paras aloittelijoille
 • Saattaa puuttua kryptovaluutan vaihtoehtoja

Käy sivustolla

Bittileima saattaa olla yksi tämän listan vähemmän tunnetuista salausvaihdoista, etenkin Yhdysvalloissa. Silti foorumi on varsin kiinnitettävä huomiota, koska se on kiistatta ollut sellainen, jonka piti työskentelemään eniten maineensa puolesta!

Mitä tulee väitteeseen, jonka mukaan Bitstamp on paras salausvaihto Yhdysvalloille, on huomautettava, että tuotemerkillä oli jonkin aikaa sitten joitakin turvallisuusongelmia. Vaikka tämä on tavallista salauksenvaihdon kohdalla, Bitstamp sai osuman melko kovasti – tässä yksi lunastustekijä on, ettei yhtään käyttäjän omaisuutta vaarantunut.

Siitä lähtien, Bitstamp on parantanut käytännössä kaikkia liiketoimintansa näkökohtia – turvallisuus, asiakastuki, viestintä ja niin edelleen. Alustan suuri maine on nyt ansaittu!

Bitstampin palkkiot vaihtelevat 0,05% – 5%. Todelliset palkkiot riippuvat useista eri tekijöistä!

Vaikka Bitstamp ei ole yksi kryptovaluutanvaihdoista Yhdysvalloissa, se on silti syytä tarkistaa!

Käy Bitstampissa

…tai lue Bitstamp-arvosteluamme

8. Bittrex – salausvarat pidetään offline-tilassa

Sijoitus # 8/8 salausvaihdosta

Bittrex-arvostelu Asiat, joista pidimme:

 • + Erittäin turvallinen
 • + Pienet kiinteät palkkiot
 • + Nopea vaihto
 • + Laaja valikoima salaus- ja fiat-valuuttoja

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Joitakin käyttäjien valituksia tuesta
 • Voi olla jonkin verran vaikeaa teollisuuden tulokkaalle

Käy sivustolla

Nyt, Bittrex on yksi niistä kryptovaluutanvaihdoista, jotka vievät termin “turvallisuus” kokonaan uudelle tasolle.

Alustaa pidetään usein yhtenä turvallisimmista vaihtoehdoista kryptovaluutta-kauppiaille. Salakirjoitusten kaikkien tavallisten turvaominaisuuksien lisäksi (kaikki 2FA: sta tarkistustarkastuksiin) Bittrex tarjoaa hyvin ainutlaatuinen salauksen tallennusratkaisu – Lähes 90% kaikista pörssissä sijaitsevista salausvaroista tallennetaan offline-tilaan kylmät lompakot.

Se on loistava uutiset – koska kryptot sijaitsevat offline-tilassa, ne eivät ole käytännössä kenenkään käytettävissä hakkereita jotka saattavat haluta rikkoa alustan tietoturvaa!

Bittrex tarjoaa myös käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa noin 200 eri kryptovaluutalla, ja on kiinteä maksu 0,25%. Se ei ole yksi kryptovaluutanvaihdoista Yhdysvalloissa (Bittrexin kotipaikka on Liechtenstein), mutta se sopii kuitenkin varmasti Yhdysvaltojen markkinoihin!

Käy Bittrexissä

…tai lue Bittrex-arvostelu

Päätelmät

Joten sitten – tämä on luettelo parhaista kryptovaluutanvaihdoista Yhdysvalloissa ja Yhdysvalloissa! Kaikki alustat eivät tosin sijainneet (perustuvat) osavaltioissa, mutta ne kaikki tulevat olemaan hyödyllinen kaikille Yhdysvaltain kansalaisille, varmasti!

Muista – todellinen paras Yhdysvaltain salausvaihto SINÄ riippuu Omasi, henkilökohtaiset toiveet ja tarpeet. Joka sanoi vaihdot mainitaan yllä olevassa luettelossa pitäisi riittää!

Kuin lukemisesta, onnea kaupasta ja nähdään ensi kerralla!

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map