Poloniex-arvostelu

Olet todennäköisesti kuullut suositusta vaihdosta nimeltä Poloniex aiemmin, mutta mistä tiedät, onko se sinulle sopiva? Älä huoli, koska aion antaa sinulle a täydellinen Poloniex-arvostelu kaikesta mitä sinun tarvitsee tietää!

Ensinnäkin aion antaa sinulle taustatieto mistä Poloniex on ja mihin se perustuu. Sen jälkeen aion antaa sinulle täydellisen luettelo sen eduista ja haitoista, seuraa selitys heidän maksuaikataulu. Vastaan ​​myös yhteen tärkeimmistä kysymyksistä, "on Poloniex-turvallinen?".

Lopuksi aion myös antaa sinulle a vaiheittaiset ohjeet tilin luomisesta sekä Poloniexin käytöstä todella hyödyllisten kuvien kera!

Joten, mitä sinä odotat? Hyppää suoraan Poloniex-arvosteluun saadaksesi siitä kaiken.

Plussat

 • Yhdysvaltalainen yritys
 • Vahvistusta ei tarvita
 • Matala kaupankäyntimaksu
 • Hyvä asiakastuki

Haittoja

 • Hakkeroitu vuonna 2014

Poloniexin juuret

Poloniex on kryptovaluutan vaihto se oli ensimmäinen käynnistettiin vuonna 2014 kirjoittanut Tristan D’Agosta. Yhtiön toimistot sijaitsevat Delawaressa Yhdysvalloissa, mikä tarkoittaa, että ne toimivat tiukasti säännellyssä maassa.

Poloniex antaa käyttäjille mahdollisuuden osta, vaihda ja myy paljon erilaisia ​​kryptovaluuttoja, mukaan lukien suosittuja kolikoita Bitcoin ja Ethereum, samoin kuin vähemmän suosittuja.

Pörssi on erittäin suosittu, ja sen päivittäinen kaupankäyntimäärä on yli 100 miljoonaa dollaria! He ansaitsevat rahansa perimällä jokapäiväisestä kaupasta, joka tapahtuu heidän alustansa kautta, maksun, jonka sekä ostajan että myyjän on maksettava.

Poloniex-arvostelu: kotisivu.

Kokeneemmille kauppiaille Poloniex tarjoaa myös lisäpalvelut kuten marginaalikauppa ja jopa Poloniex-luotonanto. Voit jopa automatisoida Poloniex-lainasi Poloniex-lainan botilla, kuten Aivren.

Huomautus: Poloniex-lainat on silloin, kun sijoittajat lainaa rahaa voidakseen ostaa suurempia määriä. Tehdessään tätä Poloniexin kautta sijoittajat lainaa varoja muilta käyttäjiltä, ​​jotka ansaitsevat korkoa lainansa lisäksi!

Joten nyt, kun sinulla on yleiskatsaus siitä, mitä he tekevät, Poloniex-katsaukseni seuraava osa tarkastelee niiden etuja ja haittoja!

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Poloniex-arvostelu – Poloniex-palkkiot

On aika tarkastella Poloniex-kaupankäyntimaksuja.

Alla on taulukko Poloniex-palkkiot:

Poloniex-arvostelu

Kuten yllä olevasta hintakaaviosta näet, enimmäismäärä maksat on 0,125%.

Huomaat myös, että kun aloitat enemmän kauppaa, palkkiot laskevat. Tämä perustuu kauppaan 30 päivän välein.

Poloniex tarjoaa suhteellisen alhaiset maksut, mutta eivät niin alhaiset kuin Binance joka on suora kilpailija Poloniexille ja vain 0,1%.

Huomautus: Valmistaja on henkilö, joka tarjoaa likviditeettiä. Esimerkiksi, jos Chris haluaa myydä 2 ETH 600 dollaria, hän on markkinatakaaja. Toisaalta, ottaja on henkilö, joka ottaa hinnan. Jos Billy haluaa ostaa ETH: n hintaan, johon Chris on listannut sen, hän on markkinoiden takaaja!

Seuraava osa Poloniex-tarkasteluani vie sinut sisäänkirjautumisprosessin läpi.

Vertaa Poloniex rinnakkain muihin

Tiesitkö?

Vertaa Poloniex rinnakkain muihin

Kaikki salausvaihdot voivat näyttää samanlaisilta kuin sinä, mutta ne ovat EI kaikki samalla tavalla!

Joo! Näytä vertailukaavio

Hyödyt ja haitat Exchange-alustasta

Kuten luultavasti tiedät, jokaisella vaihdolla on hyvät ja huonot puolensa. Jotkut ihmiset haluavat alhaisimmat palkkiot, toiset taas pitävät parempana vaihtoa, joka mahdollistaa fiat-talletukset. Siksi on tärkeää ottaa kaikki huomioon ennen tilin luomista! Joten on aika aloittaa hyödyt ja haitat luettelo tästä Poloniex-arvostelusta.

PLUSSAT HAITTOJA
 • Paljon cryptocurrencies lueteltu
 • Hyvä valikoima asiakastukivaihtoehtoja
 • Yhdysvaltain yrityksen – on otettava turvallisuus vakavasti
 • Helppo käyttää, mutta hyvä myös edistyneemmille kauppiaille
 • Maksa vain blockchain-maksu talletuksista ja nostoista
 • Kohtuullinen kaupankäyntimaksu – eniten maksat 0,125%
 • Ei varmennusta, ellei käydä kauppaa suurilla määrillä
 • Kokenut suuren hakkeroinnin vuonna 2014 – 12,3% kaikista Bitcoinista

Edut

Yksi Poloniexin käytön tärkeimmistä eduista on valtava valikoima kryptovaluuttoja. Tämä sisältää tärkeimmät kolikot, kuten Ripple, Steem, Monero ja Bitcoin Cash. Poloniex listaa kuitenkin myös pienempiä kryptovaluuttoja, kuten BlackCoin, Bela ja Burst!

Kun se tulee kaupankäynti, Poloniexilla on myös todella hyvä valikoima työkaluja. Tämä sisältää kynttilänjalka kaavioita 5 minuutista aina 4 tuntiin, stop-limit-tilauksia ja kykyä zoomata kaavioihin. Tämä ei tarkoita, että alusta ei sovellu aloittelijoille, koska käyttöliittymää on todella helppo käyttää.

Poloniex Katsaus Moneron vaihtoon

Tosiasia, että Poloniex on kotipaikka Yhdysvalloissa. on myös etu, kuten hallituksen sääntely on hyvin tiukka. Tämä tarkoittaa, että pörssin on varmistettava, että he tekevät kaikkensa pitääkseen asiakkaan varat turvassa, sekä varmistaakseen, että rikollisuus on poissa. Muuten, jos jotain pahaa tapahtuu, Poloniex tietää, että Yhdysvaltain sääntelyviranomaiset sakottavat heille paljon rahaa. Joten, onko Poloniex turvallinen? No, sanoisin varmasti niin!

Poloniexin käytön etuna on myös se, että sillä on erittäin suuria likviditeettimääriä etenkin altcoin pariliitokset. Tämä on tärkeää, koska se tarkoittaa, että löydät aina jonkun, jonka kanssa käydä kauppaa, ja se vähentää volatiliteettiriskiä.

Maksujen osalta Poloniex on yksi alan parhaista valmistuksesta talletukset ja nostot. Tämä johtuu siitä, että maksat vain blockchain-transaktiomaksun! On paljon muita kryptovaluutanvaihtoa, jotka tuottavat voittoa, kun nostat varojasi, mikä ei ole oikeastaan ​​oikeudenmukaista, koska ne ansaitsevat rahaa joka kerta kun käydään kauppaa.

Kaupankäyntimaksut ovat myös melko kohtuullinen Poloniex-pörssissä, koska maksat a enimmäismaksu 0,125%, tämä laskee, kun vaihdat suurempia määriä.

Toinen hyvä etu Poloniex-pörssiin on se, että sinä sinun ei tarvitse vahvistaa henkilöllisyyttäsi ellet halua käydä kauppaa todella suurilla määrillä. Itse asiassa, ellet halua käydä kauppaa yli 2000 dollaria päivässä, voit käydä kauppaa nimettömästi! Tärkein syy siihen, että saat tehdä tämän, on se, että heillä ei ole mitään suhdetta todellisen maailman rahoihin.

Poloniex-arvostelu: Poloniex-sovellus.

Lopuksi, jos sinulla on ongelmia tarvitsevat apua, on erinomainen valikoima vaihtoehtoja mistä valita. Tähän sisältyy lipputuki, sähköposti tai live-chat. Pidän aina parempana vaihtoa, jossa on live-chat, koska voit saada tukea heti.

Joten nyt, kun sinulla on hyvä käsitys kaikista heidän eduistaan, Poloniex-katsaukseni seuraava osa puhuu heidän haitoistaan!

Haitat

Yksi tärkeimmistä haitoista Poloniex-alustan käytössä on se ei salli sinun käyttää perinteisiä maksutapoja kuten pankki- tai luottokortti tai pankkitili. Tämä voi olla varsin ärsyttävää, jos aiot tehdä talletuksen ensimmäistä kertaa, koska se tarkoittaa, että joudut rahoittamaan tiliäsi kryptovaluutalla.

Muut vaihdot, kuten Kolikkopohja antaa sinun tallettaa ja nostaa reaalimaailman rahoilla! Jos sinulla ei ole tällä hetkellä kryptovaluuttoja, on helpoin ostaa joko Bitcoin tai Ethereum Coinbasesta ja siirtää sitten kolikot suoraan Poloniexiin tai jatkaa yksinkertaisesti Coinbasen käyttöä.

PÄIVITTÄÄ 2021:

Poloniex tukee tosiasiallisesti kryptovaluutan ostovaihtoehtoja luotto- tai maksukortilla. Tämä ominaisuus toimii Yksinkertainen.

Seuraava haitta Poloniexin käytöstä on, että niitä on edelleen turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä. Tämä johtuu siitä, että vuonna 2014 vaihto murtautui ja 12,3% heidän koko Bitcoin-varastostaan ​​varastettiin.

DDoS; pyrimme lieventämään.

– Poloniex Exchange (@Poloniex) 9. toukokuuta 2017

Hakkeri löysi virheen Poloniex-järjestelmässä, jossa hän huomasi, että jos käsittelet paljon nostoja samanaikaisesti, voit nostaa enemmän kuin todellinen saldosi. Tämä on kuin mennä pankkiautomaattiin ja nostaa enemmän rahaa kuin sinulla on tililläsi.

Kuitenkin Poloniex-pörssin omistaja Tristan D’Agosta maksoi kaikille takaisin vain muutama kuukausi myöhemmin, mitä hän onnistui korottamalla väliaikaisesti kaupankäyntimaksuja sekä antamalla omaa rahaa. D’Agostan onneksi, hakkeroinnin aikaan Bitcoin oli arvoltaan hieman yli 500 dollaria. Jos 97 kolikkoa varastettiin joulukuun lopulla, kun Bitcoinin arvo oli 20 000 dollaria, hakkerointi olisi ollut arvoinen vajaa 2 miljoonaa dollaria.

Toisaalta on tärkeää muistaa, että Poloniex ei ole hakkeroitu vuodesta 2014 lähtien tapahtuma, mikä osoittaa, että he ottavat turvallisuuden todella vakavasti. On myös todella lupaavaa, että omistaja hoiti tilanteen todella hyvin maksamalla kaikille takaisin.

Joten nyt kun tiedät sekä Poloniexin käytön edut että haitat, mitä ajattelet tähän mennessä? Jos et ole vielä päättänyt, Poloniex-katsaukseni seuraavassa osassa tarkastellaan maksuja tarkemmin.

Kuinka käyttää Poloniexia: Luo tili

Jos olet lukenut Poloniex-arvosteluni tähän asti, sinulla pitäisi nyt olla idea, jos vaihto sopii sinulle. Jos olet päättänyt avata tilin, anna minun näyttää sinulle, miten se tehdään!

 1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on vieraile Poloniex-verkkosivustolla.
 2. Napsauta sitten Luo tilisi.

  Poloniex-arvostelu Luo tilisi

 3. Sinun on nyt annettava asuinmaasi, sähköpostiosoitteesi ja valittava sitten vahva salasana.

  Poloniex-arvostelu Luo tilisi

 4. Mene nyt ja vahvista sähköpostiosoitteesi napsauttamalla linkkiä, jonka Poloniex on juuri lähettänyt sinulle.
 5. Ja siinä kaikki! Sinulla on nyt Poloniex-tili!

Kuinka käyttää Poloniexia: Talletusvarat

Nyt kun olet luonut tilisi, on nyt aika tallettaa varoja! Esimerkissä aion tallettaa Bitcoin Cash.

 1. Siirrä hiiri näytön yläreunassa Saldot ja napsauta sitten Talletukset & Nostot.

  Poloniex Review Talletukset & amp; Nostot

 2. Näet nyt pitkän luettelon kryptovaluutoista, joita voit ostaa. Etsi sivun oikealta puolelta kolikko, jolle haluat tallettaa.

  Poloniex-arvostelu

 3. Kuten näet alla olevasta kuvakaappauksesta, ostan Bitcoin Cashia. Napsauta sitten Tallettaa näytön oikealla puolella.

  Poloniex-arvostelu

 4. Sinulle ilmoitetaan nyt yksilöllinen talletusosoite kolikolle, jolla haluat rahoittaa tiliäsi. Muista vain, että sinulla on jokaiselle kolikolle oma osoite, joten älä yritä lähettää Litecoinia Bitcoin Cash -osoitteeseen.

Onnittelut! Nyt osaat perustaa tilin ja tallettaa varoja!

Johtopäätös

Jos olet lukenut tämän Poloniex Tarkista alusta loppuun, sinun tulee olla tietoinen kaikista tarvittavista tiedoista päättääksesi, onko Poloniex oikea valinta sinulle.

Jokaisella on henkilökohtaiset tarpeet vaihdon yhteydessä. Vaikka jotkut ihmiset haluavat alhaiset kaupankäyntimaksut, toiset valitsevat suuren valikoiman kolikoita. Henkilökohtaisesti pidän kuinka helppoa alustan käyttö on, koska se tekee kaupasta todella yksinkertaisen.

Jos haluat pitää näköalasi auki, sinun kannattaa tarkistaa Kolikkopohja, Binance ja Kraken. Heidät tunnetaan nimellä erittäin luotettava salauksenvaihto.

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map