PotCoin: syvyysopas

Ehkä olet kuullut siitä, ehkä olet nähnyt sen – ehkä yritit jopa ostaa sen. Ei, en puhu marihuana… Mutta se on hyvä arvaus. Tässä oppaassa haluaisin kertoa sinulle PotCoinkryptovaluutta se on suunniteltu tullut vakiomuotoinen maksutapa laillistetuissa kannabisyhteisöissä maailmanlaajuisesti.

Kerron sinulle kaiken siitä: mistä se tuli, MIKSI se syntyi, mitä sen tavoitteet ovat jne. Lisäksi katamme PotCoinin kuluttajan näkökulmasta (ei sanaa) PotCoinin lompakoista, miten se kaivetaan, miten ja mistä ostaa, jne.

Tämä opas auttaa sinua riippumatta siitä, oletko jo kuullut siitä vai et muodostavat kattavan käsityksen PotCoinista.

Etsitkö turvallisinta paikkaa ostaa BTC? Olen kerännyt alla olevat parhaiten arvioidut salausvaihdot, jotka hyväksyttiin turvallisimmiksi alustoiksi BTC: n ostamiseen, joten katsokaa.

Palveluntarjoajan Visa / Mastercard Saatavilla oleva salaus Tuloksemme Coinbase-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 lisää

9.8 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Binance-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 lisää

9.6 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Coinmama-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +7 lisää

9.4 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Kraken-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • DASH
 • + 37 lisää

9.1 Lue arvostelu Vieraile sivustolla eToro-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +3 lisää

8.6 Lue arvostelu Vieraile sivustolla KuCoin-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 lisää

8.5 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Gemini Exchange -katsaus JOO

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +21 lisää

8.4 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Suosituin 729 arvostelua 9.8 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu Editor’s Choice 1279 arvostelua 9.6 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 816 arvostelua 9.4 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 1174 arvostelua 9.1 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 453 arvostelua 8.6 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 563 arvostelua 8.5 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 603 arvostelua 8.4 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu

Plussat

 • Erittäin kapealla erityinen kryptovaluutta
 • On oma lompakko
 • Intohimoinen ja omistautunut yhteisö

Haittoja

 • Alkuperäinen joukkue oli hajonnut
 • Ei kovin tunnettu

PotCoinin historia

Mikä on PotCoin? No, PotCoinin perustaminen oli todellakin mielenkiintoinen.

PotCoin julkaistiin maailmaan tammikuun 2014 loppupuolella. Kehittäjät (kolme kaveria Kanadasta) olivat alusta alkaen ilmoittaneet viestinsä selkeästi – he julkaisivat kolikon 16.20 (420 on symbolinen numero marihuanalle). Alusta alkaen he aikoivat tulla laillisen kannabiksen tärkein käyttövaluutta.


Olipa kyse huumorintajustaan ​​vai innostuneista ihmisistä, mutta PotCoin saavutti valtavirran huomion pian sen ensimmäisen julkaisun jälkeen – pari televisio- ja online-uutisasemaa auttoi levittämään huhua uudesta kryptovaluutasta.

PotCoin: PotCoin pöydällä.

PotCoinin tekniset parametrit olivat aiemmin lähes identtisiä Litecoin. Tietyssä vaiheessa PotCoin muutti kuitenkin joitain asioita sen rakenteessa ja tiedoissa, edistäen sitä Litecoinista ja muuttuen hieman samanlaisemmaksi sellaisiin kryptovaluuttoihin kuin Reddcoin.

Muutaman vuoden elinaikanaan PotCoin on jo onnistunut kokemaan ennätyksellinen hinnankorotus JA valtava kaatuminen. Kun pöly alkoi laskeutua ensimmäisen kaatumisen jälkeen, vuoden 2014 puolivälissä, PotCoin otti toisen suuren iskun – kolikon luonut ja kehittänyt joukkue oli hajonnut.

PotLabs-niminen ihmisryhmä (he auttoivat PotCoinia kehittämään alkuaikoina) astui sisään ja otti kolikon jatkokehityksen.

PotCoin tänään

Hintojen noususta ja kaatumisista huolimatta, PotCoin onnistui säilyttämään läsnäolonsa kryptovaluuttamarkkinoilla.

PotCoin: PotCoinin hintakaavio.

On kuitenkin syytä mainita, että kun katsomme kaaviota, voimme nähdä, että PotCoin verrattuna muihin kryptovaluuttoihin, ei kokenut niin suurta kaatumista. On olemassa muutama spekulaatio siitä, miksi se on, tärkein on se PotCoinin hintaan vaikuttaa enemmän laillinen kannabisteteollisuus ja sen harrastajat kuin mikään muu.

PotCoinin yleiset tiedot

potcoin-rahan tekeminenNyt kun olet ymmärtänyt, mikä on PotCoin ja miksi se on tärkeää valtavalle ihmisryhmälle, voimme alkaa puhua tiedoista, jotka ovat tärkeitä kaikille ja kaikille, jotka aikovat sijoita PotCoinin tulevaisuuteen.

Rehellisesti sanottuna aiheet, joita kosketamme nyt, voivat olla arvokkaita kaikille – olitpa tuleva PotCoin-rakastaja, joka haluaa tukea syytä, tai vain joku, joka haluaa tietää, kuinka kryptovaluutat toimivat.

PotCoin-lompakko

Aivan ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä (ja saat!), Kun ajatellaan PotCoiniin sijoittamista, ostamista, myyntiä tai kaupankäyntiä, on tietty, nimetty lompakko.

Jos et tiedä mikä kryptovaluutta lompakko on, Sanon sen hyvin yksinkertaisesti: se on digitaalinen ohjelmisto tai fyysinen laite suunniteltu säilyttämään salauskolikot turvallisesti niin, että ne ovat aina saatavilla missä tahansa.

Virallinen PotCoin-sivusto (potcoin.com) ehdottaa ja tarjoaa käyttöä PotWallet – virallinen lompakko, joka on suunniteltu erityisesti PotCoinin varastointiin ja käyttöön. Totta puhuen, kun on kyse PotCoin-lompakoista, tämä on luultavasti paras panoksesi – sen on luonut PotCoin-tiimi.

PotCoin: syvyysopas

PotWallet tarjoaa sinulle kaikki ominaisuudet, joita saatat tarvita, ja se on saatavana kahtena versiona – verkossa ja työpöydälle. Vaikka online-lompakko toimii täydellisesti, tiimi ehdottaa työpöytäversiota, koska se on näiden kahden suosituin ja turvallisempi versio.

Tämän artikkelin kirjoittamisen jälkeen online-lompakko on saatavana Androidilla ja odottaa tällä hetkellä vahvistusta Apple App Storesta. Lompakon työpöytäversio on saatavana MS Windowsille, Mac OSX: lle ja Linuxille.

Kuinka ja mistä ostaa PotCoin?

Nyt kun sinulla on kaikki lompakko valmiina ja käyttövalmis, voit alkaa ajatella ostamalla ja myymällä PotCoinia. Mutta miten ostaa PotCoin? Tai ehkä tärkeämpää … Mistä ostaa PotCoin?

No, kun on kysymys “miten ostaa PotCoin?”, Vastaus on melko yksinkertainen – aivan kuten mitä tahansa muuta kryptovaluutta.

Mistä ostaa PotCoinia? Monet salauskauppasivustoista tarjoavat PotCoinia vaihtoehtona. Paras panoksesi on todennäköisesti kääntyä Bittrex.

Jos haluat käyttää jotain muuta sivustoa, prosessi on melko yksinkertainen. Käykäämme kuitenkin molemmat sen läpi.

Jos haluat ostaa PotCoinia, sinun on ensin päättää käyttämäsi valuutan tyyppi. Oletetaan yksinkertaisuuden vuoksi, että aiot ostaa sen Yhdysvaltain dollareilla.

PotCoin: syvyysopas

Etsi tarpeisiisi sopiva ja hyvämaineinen sivusto. Tarkista valuuttakurssit, arvostelut jne. Jos kaikki näyttää olevan kunnossa, valitse haluamasi PotCoins-määrä ja suorita tapahtuma yksinkertaisesti PayPalilla, luottokortilla, pankkisiirrolla tai muulla maksutavalla. Sinun on annettava lompakon koodi, ja sen jälkeen on jäljellä vain odottaa.

Myynti on jokseenkin sama kuin ostaminen, aloitat vain toisesta päästä. Kun myyt PotCoinia, valitse sivusto, joka tarjoaa hyvän POT: n (se on PotCoinin supistuminen. Olen tosissani.) Ja USD-suhde. Prosessi tästä kohdasta on sama kuin ostaminen, päinvastoin.

Kun etsit hyvämaineisia sivustoja ostamaan, myymään tai myymään mitään kryptovaluutta siellä, korosta aina turvallisuus, peukalosääntönä. Jos sivustolta puuttuu petostentorjunta ja siinä on reikiä siirtojärjestelmä, se saattaa antaa potentiaalisten hakkereiden tyhjentää taloutesi todella nopeasti.

Kuinka kaivaa Potcoin?

Jos salauksen kauppa ei ole sinun juttusi, voit aina yrittää kaivaa kolikoita itse. Tämä menetelmä kryptovaluuttojen saamiseksi ja omistamiseksi on erittäin suosittu, ja on paljon yhteisöjä, jotka auttavat ja tukevat aloittelijoita.

Kun harkitset PotCoinin louhintaa, sinun tulisi tutkia sitä kolme päämenetelmää. Ensimmäinen on prosessori kaivostoiminta, toinen on GPU kaivostoiminta ja viimeinen on ASIC kaivostoiminta. Tässä on nopea kuvaus niiden toiminnasta:

 • CPU-kaivos. Suoritinpohjainen kryptovaluuttakaivostoiminta hyödyntää prosessorit ratkaista monimutkaisia ​​yhtälöitä saamalla salausvoittoa työstä. Suorittimen kaivostoimintaa pidetään hitaimpana ja vähiten kannattavana kaikista niistä, mutta se on hyvä aloittelijoille yksinkertaisesti siksi, että sinun ei yleensä tarvitse ostaa mitään ja voit aloittaa kaivostoiminnan heti tietokoneesi mukavuudesta.
 • GPU-kaivos. GPU-kaivostoiminta näytönohjaimet, ja paljon heistä. Tämä on erittäin suosittu, mutta kallis menetelmä kryptovaluuttojen purkamiseen. Ihmiset, jotka ihmettelevät, kuinka PotCoin (tai mikä tahansa muu kolikko) kaivetaan, suosivat tätä menetelmää sen takia vakaus ja pitkäikäisyys.
 • ASIC-kaivostoiminta. ASIC: t ovat erikoiskoneet, jotka on ohjelmoitu suorittamaan vain yksi tehtävä kerrallaan. Ne ovat hienoja ja erittäin tehokkaita, kun on kyse salakolikoiden louhinnasta, mutta ovat erittäin niukka ja kallis samaan aikaan.

GPU-kaivos on luultavasti suosituin, kun taas ASIC-salauksen kaivos on yleensä kannattavin. Ole kuitenkin varovainen, jos ajattelet ASIC-laitteiden käyttöä, koska he ovat olleet kiistanalaisia myöhään, mikä saattaa vaikuttaa heidän suorituskykyynsä ja suosioonsa.

Vaihtoehtoisesti voit tutkia pilvikaivostoiminta. Tätä menetelmää käyttämällä et tarvitse mitään laitteistoa tai muita laitteita – kaikki tapahtuisi etäältä.

Mahdolliset kaivostyöläiset haluavat pilvikaivoksen sen vuoksi yksinkertaisuus ja ennakkovaatimusten puuttuminen kentältä. Sinun ei tarvitse tietää kuinka rakentaa laiva tai miten blockchain toimii – kaikesta huolehtivat pilvikaivoksen isännät.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Yhteenveto

Yhteenveto nopeasti tässä oppaassa käsitellyistä tiedoista.

PotCoin on kryptovaluutta, joka luotiin hallitsevat laillista kannabiksen infrastruktuuria. Sillä on ollut ylä- ja alamäkiä, mutta on tähän päivään asti edelleen aktiivisesti kauppaa, ostanut ja myynyt tuhannet ihmiset ympäri maailmaa.

Virallinen PotCoin-sivusto tarjoaa kattavia työkaluja ja vinkkejä tämän kryptovaluutan käsittelyyn – voit luoda PotWalletin, ostaa, myydä ja käydä kauppaa PotCoinilla, ansaita kiinnostusta jne..

Jos haluat minun PotCoin, parhaat panoksesi ovat joko GPU-kaivos tai pilvikaivos. Jos olet perehtynyt kaivoslaitteiden laitteistoihin ja ohjelmistoihin JA sinulla on alkupääomaa, voit kokeilla GPU-kaivosta. Jos et kuitenkaan halua tai et tarvitse kaivoslaitetta ja olet kiinnostunut vain kryptovaluutoista (tai vain PotCoinista) jonkinlaisten lyhytaikaisten tavoitteiden saavuttamiseksi, niin pilvikaivos on paras panoksesi.

Vertaa PotCoinia rinnakkain muihin

Tiesitkö?

Vertaa PotCoinia rinnakkain muihin

Kaikki salausvaihdot voivat näyttää samanlaisilta kuin sinä, mutta ne ovat EI kaikki samalla tavalla!

Joo! Näytä vertailukaavio

Johtopäätös

Yksi PotCoinin parhaista ominaisuuksista on varmasti sen tuuletinpohja. Tämä on yksi niistä kryptovaluutoista, joihin ihmiset todella sijoittavat sekä taloudellisesti että henkisesti.

Syyt tähän ovat melko yksinkertaiset, rehellisesti. Kannabiksen laillistamisen aihe on hyvin koskettava, mutta intohimoinen aihe Yhdysvalloissa. Ajan myötä yhä useammat valtiot laillistavat lääketieteellisen marihuanan virkistyskäytön. Tämä ei ole Yhdysvaltojen yksinomainen aihe, vaikka. Maapallolla on paljon maita, jotka ovat alkaneet puhua tästä, joko hallitusten näkökulmasta tai vertaispaineiden vuoksi.

PotCoin on vain yksi askel tässä tehtävässä. Jos sen lopulliset tavoitteet saavutetaan, siitä tulisi kannabiksen osto- ja myyntiteollisuuden katkottua osa. Samanaikaisesti marihuanan laillistamista tukevat yhteisöt ovat todennäköisesti melko ylpeitä siitä, että nyt on olemassa kryptovaluutta, joka ei vain hyödyllinen ja käytännöllinen, mutta toimii vertailukohtana matkalla kohti laillistamista.

PotCoin: syvyysopas

Riippumatta todellisesta tapauksesta, numerot puhuvat itse. Jos PotCoin olisi ollut hyödytön, alkuperäiset tekijät ja kehittäjät eivät olisi pitäneet sitä elossa niin kauan. Lisäksi se, että alkuperäisen joukkueen hajoamisen jälkeen oli ihmisiä (ja yrityksiä!), Hyppäsivät auttamaan ja pitämään salausvaluutan hengissä.

Jos PotCoinia tukevat ihmiset jatkavat tämän salauksen kannalla ja jos markkinat eivät mene jälleen kerran berzerkiin samalla tavalla kuin vuoden 2017 lopussa – vuoden 2018 alussa, PotCoin voi odottaa valoisaa tulevaisuutta edessä.

On yleisesti tiedossa ja odotettavissa, että jos cryptocurrency on sekä suuren yleisön hyväksymä että hyödyllinen, se todennäköisesti tarttuu siihen. Niin kauan kuin omistautuneet ihmiset tukevat syytä, PotCoin ei loppu hyödyllisyydestään.

Toivon, että onnistuit oppimaan jotain uutta PotCoinista, miten ostaa PotCoin, miten PotCoin kaivetaan, ja eri tapoja käyttää sitä. Ostoprosessi on hyvin yksinkertainen:

 1. Rekisteröidy Bittrex;
 2. Syötä kaikki tiedot pyydettäessä;
 3. Valitse tapa, jolla haluat ostaa PotCoins (millä patenttimenetelmällä);
 4. Tee osto!

Vaikka et voi tallentaa PotCoins-tiedostoja joitain huippuluokan kryptovaluutta-lompakoita siellä (ts. Trezor), myös PotWallet on melko kunnollinen vaihtoehto.

Toivotan sinulle suurinta onnea PotCoin-kauppa- ja kaivosyrityksissäsi!

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map