Qtum-hintaennuste: 2021 ja sen jälkeen

Joten, olet kuullut jännittäviä asioita Qtumista, haluat tietää enemmän ja haluat kuulla Qtumin hintaennusteen?

No, olet tullut oikeaan paikkaan! Istu alas, rentoudu ja anna minun kertoa sinulle kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Qtumin hintaennusteesta tälle vuodelle ja sen jälkeen…

Salausvaluutan hinnat muuttuvat aina. Teknologia on hyvin uutta, eikä meillä ole oikeastaan ​​aavistustakaan kuinka tärkeä se on tulevaisuudessa. Tiedämme, että kryptovaluutat ovat erittäin jännittäviä, ja monet ihmiset haluavat sijoittaa niihin. Vain aika näyttää, kuka on sijoittanut oikeisiin kolikoihin!

Onko Qtum oikea kolikko sinulle? Katsotaan…

Tässä oppaassa aion kertoa sinulle, mikä on Qtum ja missä sen odotetaan olevan seuraavien vuosien aikana. Kerron myös, mitä salauksen asiantuntijat ajattelevat siitä sijoituksena. Tämän oppaan loppuun mennessä tiedät, mitä asiantuntijoiden mielestä Qtumin hinta tulee olemaan tänä vuonna ja tulevaisuudessa. Tiedät myös, mitä tietoja he käyttävät Qtum-hintaennusteen tekemiseksi.

En tee omia ennusteita. Autan sinua päättämään itse!

Et voi tehdä omaa Qtum-hintaennustettasi, ennen kuin olet ymmärtänyt hyvin, mikä Qtum on.

Joten, mikä on Qtum?

Qtum-hintaennuste

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Qtum on Singaporessa toimiva kryptovaluutta. Sen ovat kehittäneet Patrick Dai ja Jordan Earls. Se julkaistiin syyskuussa 2017. Se lausutaan nimellä “kvantti.

Qtum ei ole vain salakolikko, se on yritystoimintaa edistävä alusta. Tämä tarkoittaa, että se on suunniteltu yritysten käytettäväksi kaikenlaisissa erilaisissa tehtävissä. Qtum antaa käyttäjilleen mahdollisuuden kehittää älykkäitä sopimuksia ja dAppsia valtavassa mittakaavassa. Se tekee tämän yhdistämällä kahden maailman suurimman kryptovaluutan parhaat palat; Ethereum ja Bitcoin.

Huomaa: Älykkäät sopimukset ovat ohjeita tapahtumille. Tapahtumia tapahtuu vain, jos kaikkia sopimuksen ohjeita noudatetaan. dApps ovat hajautettuja sovelluksia. Heillä ei ole keskuspalvelimia, jotka voivat olla alttiita hakkereiden hyökkäyksille.

Qtumilla on potentiaalia ratkaista joitain Ethereumin ja Bitcoinin suurimmista ongelmista. Yhdistämällä kummankin osan Qtum toivoo tarjoavansa yrityksille mahdollisuuden käsitellä miljoonia tapahtumia nopeasti ja tehokkaasti. Tätä kumpikaan alusta ei ole tähän mennessä onnistunut itse.

Ennen kuin aloitan puhumisen Qtumin hinnasta, on tärkeää, että ymmärrät muutamia asioita hintaennusteista yleensä.


Lyhyt huomautus hintaennusteista

Minulla on tunnustus tunnustettavaksi – en tiedä mikä Qtumin hinta on kahden vuoden kuluttua tai edes mikä se on kahden viikon kuluttua! Itse asiassa kukaan ei! Siellä sanoin sen. Voitteko koskaan antaa anteeksi? Totuus on, että kukaan ei voi ennustaa tarkasti kryptovaluuttojen tulevia hintoja. Jos joku kertoo sinulle pystyvänsä, hän valehtelee.

Voin vain kertoa sinulle, mitä Qtumin hinnalle on tapahtunut sen julkaisun jälkeen ja mitä jotkut älykkäät ihmiset ajattelevat, että sille voi tapahtua tulevaisuudessa.

Tämän oppaan loppuosassa puhun monista erilaisista hintaennusteista. Kerron myös, mihin nämä ennusteet perustuvat, ja sitten sinun on tehtävä oma päätöksesi. Jos haluat sijoittaa Qtumiin, voit käyttää tätä opasta ensimmäisenä vaiheena tutkimuksessasi.

Salaussijoitustunti # 1: Käytä vain sitä, mitä sinulla on varaa menettää!

Ennen kuin aloin kuulostaa liikaa koulunopettajalta, haluan vastata muutamaan tärkeään kysymykseen. He ovat;

 • Kuinka Qtumin hinta on muuttunut sen julkaisun jälkeen?
 • Mitä asiantuntijat ajattelevat?
 • Mikä on heidän Qtum-hintaennuste 2021?

Aloitetaan lyhyesti siitä, kuinka Qtumin hinta on tähän mennessä toiminut…

Qtum-hintaliike: syyskuu 2017 – syyskuu 2018

Qtumin hintaliike vuosina 2017-2018

Kun Qtumin pääverkko julkaistiin 13. syyskuuta 2017, sen hinta päättyi 11,94 Yhdysvaltain dollariin (USD). Itse asiassa Qtumin hinta oli ollut peräti 18,26 USD jo 1. syyskuuta.

Hinta pysyi välillä 10 ja 20 USD koko loka- ja marraskuun 2017. Joulukuun puoliväliin mennessä se oli alkanut nousta. 15. joulukuuta Qtumin hinta nousi ensimmäistä kertaa yli 30 USD.

Yksi selitys tälle hintahypylle tulee salausvloggerista, CryptoClub. CryptoClub ajattelee, että Qtum oli aliarvostettu kolikko, kunnes se esiteltiin BlockShow Aasiassa marraskuun lopulla 2017. CryptoClub väittää, että Qtumin hinta hyppäsi tapahtuman esittelyn jälkeen.

Sen jälkeen, kun se esiintyi BlockShow’ssa, Qtumia ylistettiin myös suositulla salausuutisivustolla Cointelegraph. Qtumin hinta oli noussut yli 20 USD yhden päivän kuluessa artikkelin julkaisemisesta 17. joulukuuta. Lisää valtavirran mediakanavia, kuten Forbes, alkoi kommentoida Qtumin arvon nousua ja nousutrendi jatkui. Yhden Qtumin arvo oli 6. tammikuuta mennessä 106,88 USD.

CryptoClubin Qtum-hintaennuste 2018 oli, että hinta asettui noin 60 dollariin. Tätä ei tapahtunut. Se laski hitaasti takaisin alas. Vuoden 2018 lopussa yhden Qtumin arvo oli 2,33 dollaria ja tammikuussa 2021 3,5 dollaria.

Crypto Investment Lesson # 2: Pelkästään siksi, että kolikon hinta nousee, se ei tarkoita, että se pysyisi ylöspäin!

Nyt tiedät Qtum-tarinan, katsotaanpa, mitä sen hinnalle vuodelle 2021 voi tapahtua ja miksi. Sitten voit tehdä oman Qtum-hintaennusteen!

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Qtum-hintaennuste 2021

Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä Qtumin hintaennusteesta 2021, on se, että olemme karhumarkkinoilla. Tämä tarkoittaa, että hinnat laskevat markkinoilla, joten monet ihmiset myyvät kolikoita. Karhumarkkinat vaikuttavat Qtumin hintaennusteeseen 2021. Useimmat salausasiantuntijat ovat kuitenkin edelleen varmoja siitä, että Qtumin hinta nousee tämän vuoden toisella puoliskolla.

Paljon tietoa, jota tarvitset oman lyhytaikaisen Qtum-hintaennusteen tekemiseen, on saatavana Qtum’silta kotisivu ja KolikkoMarketCap. Nämä kaksi sivustoa antavat sinulle hyvän käsityksen siitä, millainen sijoitus Qtum on.

Qtumin kotisivutiedot

Kaksi tärkeintä tietoa, jotka löydät Qtumin kotisivulta, ovat:

 • Useita solmuja: Solmut ovat Qtum-verkon tietokoneita, jotka sisältävät täydellisen tietueen kaikista siinä suoritetuista tapahtumista. Solmut tukevat ja parantavat verkkoa. Qtumin verkossa on 6569 solmua. Tämä on hyvän kokoinen yhteisö. Bitcoinilla on vain noin kolmasosa lisää solmuja verkossa (9977) ja se on ollut käytössä yhdeksän vuotta pidempään!
 • Useat dApps: Qtum listaa tällä hetkellä 27 dApps: ää, jotka toimivat sen verkossa. Tämä on edelleen kaukana Ethereumin 1577 dApps: stä, mutta se on kunnossa. Qtumilla on monipuolinen valikoima kunnioitettavia dApps-sovelluksia ja vahva kehittäjien yhteisö, joka tukee niitä.

Vahvan yhteisön saaminen on erittäin tärkeää uuden kryptovaluutan onnistumisen kannalta. Jotkut vloggaajat pitävät LoKeyMoney ajatteli, että Qtumin yhteisön vahvuus riitti ehdottamaan noin 80–120 USD: n lyhytaikaista hintaa jo vuonna 2018. Tämä arvio kuitenkin perustui markkinoiden kokonaiskehitykseen. Mielestäni tämä ennuste oli erittäin korkea alustalle, jolla oli vain 27 dApps, joista puolet ei edes ollut vielä elossa! Tästä huolimatta tämä ennuste ei ollut kaukana todellisuudesta.

Muutaman vuoden ennusteiden kohdalla Capital.comin asiantuntijat ennustavat Qtumin hinnan nousevan 3,82 dollariin vuoden 2021 loppuun mennessä. Se on erittäin merkityksetön nousu nykyiseen hintaan (3,5 dollaria)..

Yksi parhaista tavoista tehdä lyhytaikainen Qtum-hintaennuste on tarkastella lukuja. Paras paikka tarkastella numeroita on CoinMarketCap (CMC).

CoinMarketCap-numerot

CMC tarjoaa yksityiskohtaista tietoa siitä, kuinka hyvin salausvaluutat toimivat. Tässä on hyödyllistä tietoa, jonka CoinMarketCap on tallentanut Qtumista;

 • Historialliset tiedot: Kun tarkastelemme Qtumin historiallisia tietoja, voimme nähdä, että Qtumin hinta on ollut melko vakaa ajan myötä. Se ei ole noussut niin alas kuin haihtuvat kolikot kuten TRON tai Verge.
 • Markkinoiden saatavuus: CMC listaa kaikki erilaiset salausvaihdot, joista voit ostaa Qtumia. Se osoittaa myös, kuinka monta Qtum-kauppaparia on saatavilla kussakin. CMC listaa tällä hetkellä 101 Qtum-kauppaparia yli 25 eri pörssissä.

  Huomaa: Kaupankäyntipari on kaksi valuuttaa, joita tarjotaan kaupankäynnille. Ajattele sitä kuin Bureau de Change lentokentällä. Qtumin kaupankäyntiparit näyttävät tältä, 1 QTUM = 3,52USD. Qtumin saatavuus kaupankäyntiin on hyvä merkki siitä, että sijoittajat luottavat kolikkoon ja haluavat ostaa sen. Mikään CMC: ssä luetelluista pörsseistä ei kuitenkaan tarjoa Qtumia kaupankäyntiin fiat-valuuttojen kanssa. Tämä tarkoittaa, että kauppiailla, joilla ei vielä ole kryptovaluutta, on vaikeampaa ostaa Qtumia.Huomaa: Fiat-valuutat ovat maiden virallisia valuuttoja. Esimerkkejä ovat Ison-Britannian punta ja Intian rupia.

 • Niukkuus: Qtumin kokonaissyöttöraja on 107822406. CMC: n mukaan Qtumin kiertävä toimitus on 88 647 552 QTUM. Tämä tarkoittaa, että kolme neljäsosaa sen kokonaistarjonnasta on jo annettu. Pian se on niukkaa, mikä tarkoittaa, että sitä on vaikeampaa ostaa ja sen hinta voi nousta.
 • Markkina-arvo: Koko maailman Qtumin kokonaisarvo on 349 458 486,90 dollaria. Se tekee siitä 79. suurimman kryptovaluutan markkinoilla.

Vuoden 2021 ennusteiden päätelmä

Lyhyellä aikavälillä minkä tahansa Qtum-hintaennusteen tulisi perustua tosiseikkoihin. Joten, pysy ajan tasalla Qtumin yhteisön koosta ja siitä, kuinka hyvin se toimii CoinMarketCapilla seuraavien kuukausien aikana.

Salaussijoituksen oppitunti # 3: Tee kotitehtäväsi!

Katsotaan nyt hieman kauemmas tulevaisuuteen. Mitkä tekijät vaikuttavat Qtumin hintaan seuraavien vuosien aikana?

Qtum-ennusteet: 2021 ja sen jälkeen!

On syytä miettiä useita asioita, kun teet pitkän aikavälin Qtum-hintaennusteen. Ensimmäinen on muiden Qtumia vastaavien alustojen määrä. Nämä muut alustat ovat kilpailua ja voivat vaikuttaa Qtum-kolikon hintaan.

Kilpailu

Qtumin kaltaisten alustojen markkinat ovat hyvin täynnä. Ethereum oli ensimmäinen foorumi, joka tarjosi käyttäjille älykästä sopimusten kehittämistä ja dAppsia, ja se on edelleen suurin. On kuitenkin paljon muita alustoja, jotka haastavat Qtumin aseman markkinoilla. Tutustu Qtumin pitkäaikaiseen kilpailuun:

 • EOS on saanut monet ihmiset innostumaan. Jotkut ajattelevat, että siitä tulee uusi ”dApps-kuningas”. Se julkaistiin 5. kesäkuuta 2018, joten kehittäjät voivat nyt rakentaa sitä.
 • NEO kutsutaan joskus ”kiinalaiseksi Ethereumiksi”. Se tarjoaa käyttäjille samanlaisia ​​palveluja kuin Qtum. Etu, jonka sillä on useimpiin muihin kryptovaluuttoihin nähden, on sen läheiset suhteet Kiinan hallitukseen ja Kiinan teollisuuden johtajiin.
 • Lisk on foorumi, jolla on suuria suunnitelmia lähivuosiksi. Se aikoo käynnistää hajautetun salausvaihdon, joka voi tehdä siitä merkittävän markkinatoimijan.
 • Cardano loi yksi Ethereumin perustajista. Sitä on kehitetty pitkään, mutta asiantuntijat ovat siitä erittäin innoissaan. Se voi alkaa elää vuoden sisällä ja aiheuttaa paljon ongelmia muille markkinoilla oleville alustoille.

Qtumin on kilpailtava näiden neljän alustan ja Ethereumin kanssa lähivuosina! Se on vaikea haaste, ja vain vahvimmat selviävät. Qtumin kolikkohinta riippuu siitä, kuinka hyvin se voi kilpailla muiden alustojen kanssa.

Crypto Investment Lesson # 4: Tutki markkinoita!

Kaksi tapaa, jolla Qtum haluaa torjua kilpailijansa, on kumppanuuksien ja markkinoinnin avulla…

Kumppanuudet

Qtumilla on suunnitelmia kahdesta suuresta kumppanuudesta lähivuosina;

 1. Starbucks: Qtum on neuvotteluissa sopimus jättimäisen kahviketjun Starbucksin kanssa. Tämän kokoinen kumppanuus olisi hyvä Qtum-kolikoiden pitkäaikaiselle hinnalle.
 2. 360 Talous: Qtum kehittää lohkoketjututkimuskeskusta kiinalaisen finanssiteknologiayrityksen 360 kanssa. Tämä kumppanuus voisi antaa Qtumille paremman pääsyn Kiinan markkinoille ja auttaa sitä kilpailemaan NEO: n kaltaisten alustojen kanssa..

  360 Rahoitus Kiina

Markkinointi

Qtumin tiimi tekee kaikkensa saadakseen fooruminsa mahdollisimman paljon huomiota. Sen esiintyminen BlockShow Aasiassa aiheutti Qtum-kolikoiden hinnan nousun, mutta ne eivät pysähtyneet siihen.

Qtum-hintaennuste

Helmikuussa 2018 Qtum toi lohkoketjun avaruuteen! Alusta teki yhteistyötä Qtum dApp -nimisen SpaceChainin kanssa edistääkseen avaruuden etsintää ja hajautetun internetin ideaa.

Sijoittajille on mielenkiintoista nähdä alustoja, jotka tutkivat uusia tieteenaloja. Qtum jatkaa tällaisten projektien kehittämistä, ja niiden menestys voi aiheuttaa Qtum-kolikoiden hinnan nousun.

Seuraavaksi haluan puhua Qtumin tiekartasta. Tarkastelemalla teknisiä parannuksia, joita Qtum toivoo tekevän lähivuosina, auttaa sinua tekemään tarkan Qtum-hintaennusteen.

Huomaa: tiekartta on luettelo teknisistä tavoitteista, jotka kryptovaluutta toivoo saavuttavansa tietyn ajanjakson aikana.

Qtum-etenemissuunnitelma

Qtumin suurin tekninen kehitys on X86-virtuaalikone. Ajattele virtuaalikonetta tehtaana, johon rakennetaan dApps ja älykkäät sopimukset. Qtum on käyttänyt Ethereumin tehtaan nimeä EVM. Qtum uskoo, että X86 VM on parempi tapa kehittäjille rakentaa tulevaisuuden dApps ja älykkäitä sopimuksia.

Muut tärkeät Qtum-etenemissuunnitelman päivämäärät ovat maaliskuu 2019 ja maaliskuu 2020. Kullakin näistä ajanjaksoista Qtum julkaisee 6 miljoonaa uudet kolikot. Tämä tarkoittaa, että maaliskuuhun 2020 mennessä Qtum-kolikoiden kokonaismäärä on liikkeessä.

Jos X86 VM toimii hyvin ja tekee vaikutuksen kehitysyhteisöön siihen mennessä, kun kolikoiden kokonaismäärä on liikkeessä, vuosi 2021 voi olla erittäin tärkeä vuosi Qtumille. Qtum-hintaennusteen tulisi sisältää nämä kaksi tekijää. Niiden vaikutus Qtum-kolikkohintaan voi olla valtava.

Salaussijoituksen oppitunti # 5: Tunne tuotteesi!

Ennen kuin menet pois ja teet oman Qtum-hintaennusteen, käy nopeasti läpi kaikki tärkeät kysymykset. Tarkastelemme vielä muutamia asiantuntijaennusteita, ja sitten sinun pitäisi pystyä päättämään, onko Qtum oikea sijoitus sinulle.

Onko Qtum hyvä sijoitus?

Kuten olet nähnyt, on monia asioita, jotka voivat vaikuttaa Qtum-kolikoiden hintaan tänä vuonna ja tulevaisuudessa. Mutta onko se hyvä sijoitus?

Teknisesti Qtum on yhtä vahva kuin mikä tahansa muu markkinoilla oleva alusta. Se hyötyy siitä, että se perustuu kahteen maailman menestyneimmästä kryptovaluutasta. Se tarjoaa jopa käyttäjilleen palveluja, jotka ovat parannusta Bitcoinin ja Ethereumin tarjoamiin palveluihin!

Jotkut Qtumin kehittämistä tekniikoista ovat todella jännittäviä. Sillä on kuitenkin paljon kilpailua. Salausvaluutan todelliset voittajat ovat alustat, joilla on suurimmat ja vahvimmat yhteisöt. Qtum ei ole yhtä suosittu kuin Bitcoin tai Ethereum, mutta se voi olla tulevaisuudessa. Tämä riippuu Qtumille rakentuvista dAppsista ja sen muodostamista todellisista kumppanuuksista.

Jos Qtum isännöi erittäin nopeaa maksujärjestelmää, jota käytetään jokaisessa Starbucksissa ympäri maailmaa, sen arvo nousee kuin raketti. Tätä ei kuitenkaan ole vielä tapahtunut. Salausasiantuntijat luottavat kuitenkin edelleen paljon Qtumiin.

Coinliker on julkaissut varsin positiivisen Qtum-hintaennusteen, kun otetaan huomioon vuoden 2018 lopulla tapahtunut kryptovaluuttamarkkinat. He uskovat, että vuoden kuluessa Qtumin hinta on 38,45 USD ja viiden vuoden sisällä 140,73 USD. Tämä on erittäin korkea arvostus, mutta se kertoo meille jotain kasvavasta luottamuksesta markkinoihin yleensä.

LompakkoSijoittaja on julkaissut vähemmän luottavan Qtum-hintaennusteen. He ajattelevat, että vuoden kuluessa Qtum-kolikon hinta on 1,44 USD. Mielestäni tämä on realistisempi arvostus. Salausmarkkinat ovat kuitenkin alle kymmenen vuotta vanhoja, joten kaikki on mahdollista!

Mitä mieltä sinä olet? Muutama viimeinen ajatus ja sitten olet yksin!

Qtum-hintaennuste: lopulliset ajatukset

Sijoitus kryptovaluuttoihin on edelleen uutta ja voi olla erittäin vaarallista! Kukaan ei todellakaan tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Saattaa tapahtua niin monia asioita, joita emme voi ennustaa. Kaikki maailman hallitukset voivat tavata huomenna ja kieltää kryptovaluutat! Emme vain tiedä…

Älä ajattele kryptovaluuttoja rahan ansaintajärjestelmäksi. Ajattele niitä tulevaisuuden tekniikkana. Salausvaluutan hinta saattaa laskea, mutta tekniikka ei mene mihinkään! Joten katso lisää Qtumiin sijoittamisesta, jos haluat olla osa yhteisöä, joka yrittää muuttaa maailmaa.

Salaussijoituksen oppitunti # 6: Pidä hauskaa! Sijoitat rahan tulevaisuuteen!

Nyt kun tiedät melkein kaiken Qtum-hintaennusteen tekemisestä, mikä on Qtum-hintaennusteesi? Onko Qtumin kolikon hinta nousussa vai laskussa? Arvauksesi on yhtä hyvä kuin minun, joten ilmoita minulle!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map