Ripple vs Bitcoin: Mikä on parempi vaihtoehto?

Joten, olet kuullut kahdesta suosituimmasta kryptovaluutasta, Bitcoinista ja Ripplestä, mutta et ole varma, mikä ero Ripple vs Bitcoin on? Tai ehkä tiedät mitä he tekevät, mutta et ole varma kuinka näiden kahden kryptovaluutan tekniikka vertaa? Joko niin, pidä kiinni tiukasti, kun aion opettaa sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää!

Tässä Ripple vs Bitcoin -oppaassa aloitan ensin perusasioista. Aion puhua asioista, niiden tarkoituksesta, tapahtumien nopeudesta ja molempien projektien kolikoiden kokonaismäärästä.

Sen jälkeen aion sitten puhua kunkin projektin hajauttamisesta sekä kunkin lohkoketjun skaalautuvuudesta. Lopuksi aion sitten keskustella siitä, miten kukin projekti on toiminut tähän mennessä.

Tämän oppaan lukemisen loppuun mennessä sinulla on kaikki tarvittavat tiedot päättääksesi mikä kryptovaluutta on parempi.

Joten, mitä sinä odotat? Tämän Bitcoin vs Ripple -oppaan ensimmäinen osa alkaa aloittaa ottamalla käyttöön molemmat näistä lohkoketjuista!

Ripplen ja Bitcoinin rivi

Yksinkertaisimmassa muodossaan sekä Bitcoin että Ripple ovat salausvaluuttoja, joita blockchain-tekniikka tukee, mikä antaa ihmisille kaikkialta maailmasta mahdollisuuden käyttää näitä lohkoketjuja varojen lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Molemmilla projekteilla on oma kolikko, jonka voi ostaa verkosta kolmannen osapuolen pörssissä.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Vaikka aluksi nämä kryptovaluutat saattavat kuulostaa hyvin samankaltaisilta, käsittelen nyt joitain selkeitä eroja.

ripple vs bitcoin logotips

Bitcoin selitetty

Vuonna 2009 luotu Bitcoin oli ensimmäinen ja alkuperäinen kryptovaluutta. Sen rakensi tuntematon kehittäjä nimeltä Satoshi Nakamoto, joka halusi luoda uuden maailmanlaajuisen maksujärjestelmän, jonka avulla ihmiset voivat lähettää ja vastaanottaa digitaalista rahaa vertaisverkossa.

Peer-to-peer on samanlainen kuin “Person-to-Person”, mikä tarkoittaa, että kolmannen osapuolen tai välittäjän ei tarvitse käsitellä ja tarkistaa tapahtumia. Tämän seurauksena Bitcoin-järjestelmä on ”hajautettu”, koska sitä ei hallitse kukaan yksittäinen henkilö tai viranomainen, eikä mikään keskuspankki, hallitus tai kansavaltio..

Sen sijaan transaktiot vahvistaa osallistuva Bitcoin-yhteisö, nimeltään “Miners”. Kuka tahansa maailmassa voi tulla kaivosmieheksi kytkemällä laitteen tietokoneeseensa. Menestyneet palkitaan aika- ja sähkökustannuksillaan ylimääräisellä Bitcoinilla.

Jos olet hieman hämmentynyt, älä huoli, puhun tästä prosessista tarkemmin seuraavassa osassa!

Bitcoinilla (BTC) on myös enintään 21 miljoonan kolikon tarjonta. Nykyinen kiertävä syöttö on 17,1 miljoonaa, lukumäärän kasvaessa joka päivä. Kaivettuja bitcoineja ei kuitenkaan koskaan tule olemaan enempää kuin 21 miljoonaa, ja tämän luvun odotetaan osuvan vuonna 2140.

Nyt kun Bitcoin on selitetty, seuraava osa Ripple vs Bitcoin -oppaasta saa selville Ripplestä.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Ripple Selitetty

Ripple virallinen logo

Ripple lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2012, kolme vuotta Bitcoinin jälkeen. Sen rakensi Yhdysvallat nimeltä Ripple Labs. Ripplen tarkoituksena oli luoda maksujärjestelmä, jota pankit voisivat käyttää varojen siirtämiseen sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Vaikka ne kohdistavatkin finanssipalvelualaan, kuka tahansa voi ostaa ja myydä Ripple-valuutan – XRP-kolikon.

Ihmiset hämmentyvät usein Ripplen ja XRP: n eroista, joten selvitän asiat nopeasti. Ripple on blockchain-tekniikan nimi, jonka avulla ihmiset voivat lähettää ja vastaanottaa varoja (nämä varat voivat kääntyä useimpiin valuuttoihin siellä). Toisaalta XRP on kryptovaluutan nimi, samalla tavalla kuin Ether on kryptovaluutta ja Ethereum on lohkoketju.

Aivan kuten Bitcoin, Ripple-lohkoketju ei vaadi kolmansia osapuolia vahvistamaan ja vahvistamaan tapahtumia, jolloin ihmiset voivat lähettää ja vastaanottaa varoja vertaisverkossa. Yhteensä XRP-kolikoita saa olla enimmillään 100 miljardia, ja nykyinen kiertävä tarjonta on noin 60 miljardia.

Joten nyt, kun tiedät Ripple XRP: n ehdoton perusteet, seuraava osa Ripple vs Bitcoin -oppaasta tarkastelee kuinka kukin lohkoketju toimii!

Tekninen suorituskyky

Bitcoin

Lähetettäessä varoja toiselle henkilölle, Bitcoin-lohkoketju kestää noin 10 minuuttia, ennen kuin tapahtuma vahvistetaan. Tämä pysyy samana riippumatta lähettäjän ja vastaanottajan sijainnista.

Lähetätkö varoja kenellekään samassa kaupungissa kuin sinä tai joku muualla maailmassa, se vie aina noin 10 minuuttia! Verrattaessa tätä ajankohtaan, joka kuluu rahan lähettämiseen ulkomaille pankin kanssa, on paljon nopeampi käyttää Bitcoinia, koska pankit voivat viedä siirron käsittelyyn jopa kolme päivää.

Kun Bitcoin julkaistiin ensimmäisen kerran, transaktiopalkkiot olivat hyvin alhaiset. Tapahtuman käsittely saataisiin maksamaan vain murto-osa sentistä. Tämä teki Bitcoinista ihanteellisen maailmanlaajuisena maksujärjestelmänä.

Koska järjestelmä on kuitenkin tullut yhä suositummaksi, käyttäjien maksama summa on kasvanut huomattavasti. Vilkkaimpana ajanjaksona loppuvuodesta 2017 transaktiomaksut maksoivat peräti 40 dollaria, mikä ei ole mikromaksujen kannalta kestävää.

Hauska tosiasia: Korkeat Bitcoin-maksut olivat tärkein syy Bitcoin Cashin luomiseen!

Jokainen maailman järjestelmä pystyy käsittelemään vain tietyn määrän tapahtumia ennen kuin se ylikuormittuu. Esimerkiksi, vaikka Visa vuonna 2016 käsittelee vain keskimäärin 1667 tapahtumaa sekunnissa, se voi käsitellä yli 50000 sekunnissa tarvittaessa, mutta ei voi ylittää paljon muuta.

Toisaalta sinulla on Bitcoin. Vaikka Bitcoin on maailman suosituin kryptovaluutta, se pystyy käsittelemään enintään 7 tapahtumaa sekunnissa. Tämä on valtava skaalautumisongelma, jonka Bitcoinin on ratkaistava, jos se haluaa saavuttaa unelmansa tulla globaaliksi maksujärjestelmäksi.

Joten nyt, kun tiedät Bitcoinin suorituskyvyn selitetyn, seuraava Bitcoin- ja Ripple-oppaan osa tulee nähdä, kuinka Ripple toimii…

Ripple

Kuten pian selvität, Ripple-lohkoketju toimii paljon paremmin kuin Bitcoin. Tästä syystä…

Ensinnäkin, kun lähetät XRP: n yhdestä lompakosta toiseen, tapahtuman vahvistaminen kestää vain muutaman sekunnin. Tämä tekee Ripplestä paljon paremman vaihtoehdon Bitcoinille tapahtumien nopeuden suhteen.

Transaktiopalkkioiden osalta Ripple on käytännössä ilmainen, koska siirtokustannusten tavanomainen hinta on vain 0,00001 XRP. Tämän todellisiin lukuihin, vaikka XRP saavutti kaikkien aikojen ennätyksensä tammikuussa 3,29 dollaria, tämä olisi merkinnyt vain 0,0000329 dollarin transaktiomaksua. Tämä tarkoittaa, että voit lähettää yli 30000 tapahtumaa ennen kuin maksat 1 dollarin transaktiomaksut!

Joten entä skaalautuvuus? No, jälleen kerran, Ripple-kolikko toimii huomattavasti paremmin kuin Bitcoin. Muista, kuinka mainitsin aiemmin, että Bitcoin pystyy käsittelemään vain 7 tapahtumaa sekunnissa? No, Ripple pystyy käsittelemään yli 1500 sekunnissa!

Kaikki yllä olevat tilastot tekevät Ripplestä ihanteellisen monen biljoonan dollarin pankkienväliselle teollisuudelle. Täällä pankit lähettävät rahaa muille pankeille, jotka sijaitsevat muissa maissa. Tällä hetkellä pankkien on käytettävä Belgiassa sijaitsevaa kolmannen osapuolen organisaatiota SWIFT. Tämän seurauksena liiketoimet ovat kalliita, ja niiden suorittaminen voi viedä noin 3 päivää.

Lisäksi kun pankit sijaitsevat kehitysmaissa ja niiden on käytävä kauppaa valuutalla, joka ei ole suosittu, niiden on usein suoritettava useita vaihtoa, koska markkinoilla ei ole riittävästi likviditeettiä. Käyttämällä Rippleä pankit voivat käyttää XRP: tä likviditeetin siltana, mikä säästää laitoksia paljon aikaa ja rahaa.

Joten nyt, kun tiedät kuinka kaksi blockchain-projektia suoriutuvat, Ripple vs Bitcoin -oppaan seuraava osa keskustelee siitä, mikä blockchain on hajautetumpi.

Ripple vs Bitcoin: Decentralization?

Hajauttaminen tarkoittaa, ettei kukaan yksittäinen henkilö tai viranomainen voi valvoa sitä. Kryptovaluuttayhteisössä on kuitenkin jatkuvasti argumentteja siitä, että molemmat projektit eivät ole niin hajautettuja kuin niiden pitäisi olla.

Bitcoin

Bitcoinin suhteen, vaikka onkin totta, että yksikään yksikkö ei hallitse verkkoa, asiat ovat muuttuneet sen alkuaikoista lähtien. Kun Bitcoin käynnistettiin ensimmäisen kerran, kuka tahansa voisi tulla kaivosmieheksi käyttämällä GPU: ta tai CPU: ta, jotka ovat halpoja ostaa.

Nyt on kuitenkin mahdollista käyttää kalliita laitteita, nimeltään ASIC. ASIC: t ovat paljon tehokkaampia kuin GPU: t ja CPU: t, mikä tarkoittaa, että niillä on aina enemmän mahdollisuuksia voittaa kaivospalkinto. Tämän seurauksena niillä, joilla ei ole varaa ostaa ASIC-laitteita, ei ole kohtuullisia mahdollisuuksia osallistua järjestelmään.

Tämä ei ole ainoa asia.

Nyt on joitain tehokkaita organisaatioita, jotka hallinnoivat kaivospooleja, joissa eri Bitcoin-kaivostyöläiset yhdistävät resurssejaan varmistaakseen, että heillä on parhaat mahdollisuudet voittaa Bitcoin-kaivospalkinto. He rakentavat Bitcoin-kaivostiloja, jotka koostuvat tuhansista ASIC-laitteista. Idea on yksinkertainen – mitä enemmän ASIC-laitteita sinulla on, sitä enemmän sinulla on mahdollisuus voittaa palkinto.

Suurin osa näistä kaivosaltaista sijaitsee Kiinassa, jossa sähkön kustannukset ovat halvat. Kun viimeksi tarkistin tilastot (jotka näet alla), vain neljä kaivosaltaaa hallitsee yli 50% koko Bitcoinin hajautusvoimasta.

Bitcoin-kaivosaltaat

Tämä antaa paljon voimaa hyvin pienen määrän ihmisille, mikä on vastoin Bitcoinin hajautettua ideologiaa.

Ripple XRP

Cryptocurrency-fanit ovat huolissaan siitä, että Ripple XRP ei ole niin hajautettu kuin sen pitäisi olla. Ensinnäkin, toisin kuin Bitcoin, Ripple-kolikkoa hallitsee yritys nimeltä Ripple Labs. On tärkeää muistaa, että vaikka heillä ei ole valtaa muuttaa tapahtumia tai hallita ihmisten varoja, he hallitsevat XRP: n tarjontaa.

Kirjoitushetkellä, kesäkuussa 2018, liikkeessä on noin 60 miljardia kolikkoa, joiden kokonaismäärä on 100 miljardia. Suuri ongelma on, että loput 40 miljardia (40%) ovat Ripple – Ripple Labs: n perustajien hallinnassa..

Heillä on valta tehdä mitä haluavat kolikoilla, mikä tarkoittaa, että he voivat teknisesti manipuloida sen hintaa. Jos Ripple Labs päätti laskea liikkeeseen suuren määrän hallitsemiaan kolikoita, se voi vaikuttaa negatiivisesti hintaan.

Toinen huolenaihe, jonka löysin tutkia tätä Ripple vs Bitcoin -opasta, on se, että jotkut ihmiset eivät pidä siitä, että XRP-yhteisö ei ylläpitää estoketjua. Bitcoinin tapauksessa, vaikka järjestelmää ovat hallinneet suuret kaivosaltaat, kuka tahansa voi yrittää osallistua verkkoon ostamalla tarvittavan laitteiston.

Tämä ei ole Ripplen tapaus, koska XRP: tä ei ole mahdollista louhia. Sen sijaan verkko käyttää jotakin nimeltä “Transaction Validators”. Ainoat ihmiset, joista voi tulla tapahtuman vahvistaja, ovat pankit, jotka asentavat tekniikan.

Teknisesti ottaen se on edelleen hajautettu, koska yksikään validoija ei voi ottaa verkon hallintaa eikä voi muuttaa tai manipuloida tapahtumaa. Jotkut ihmiset ajattelevat kuitenkin, että kaikilla pitäisi olla mahdollisuus osallistua verkostoon, ei vain rahoituslaitoksiin.

Joten nyt, kun tiedät joitain huolenaiheita, joita ihmisillä on molempien hankkeiden hajauttamisesta, tämän Ripple vs Bitcoin -oppaan seuraava osa keskustelee siitä, miten liiketoimet pääsevät yksimielisyyteen.

Bitcoin vs Ripple: Kuinka THei Rkukin Consenssi?

Kumpikaan näistä protokollista ei vaadi kolmatta osapuolta vahvistamaan, tarkistamaan ja tarkastamaan tapahtumia. Joten miten he tekevät sen?

Ensinnäkin haluan selittää nopeasti, mikä on konsensusmekanismi. Jokainen lohkoketju käyttää salausalgoritmia vahvistaakseen tapahtuman pätevyyden käymättä läpi välittäjän. Tämä varmistaa, että rahan lähettäjällä on tosiasiallisesti varat, ja se varmistaa myös, että varoja ei käytetä kahdesti (kaksinkertainen käyttö).

Jokaista laitetta, joka on kytketty Bitcoin- tai Ripple-verkkoon, kutsutaan solmuksi, ja tapahtuman vahvistamiseksi prosenttiosuus solmuista on “Reach Consensus” – mikä tarkoittaa, että he ovat yhtä mieltä siitä, että tapahtuma on kelvollinen.

Bitcoin ja Ripple käyttävät kumpikin erilaista yksimielisyysmekanismia, josta keskustelen alla.

Konsensusmekanismi

Bitcoin: Työtodistus

Ensimmäisen blockchain-konsensusmekanismin loi Bitcoinin kehittäjä, ja sitä kutsutaan työn todistukseksi. Paras tapa ymmärtää työn todistaminen on ajatella todella vaikeaa laskutoimitusta.

Bitcoin-verkko tuottaa satunnaisen laskennan, joka on niin vaikeaa, ettei kukaan ihminen pysty ratkaisemaan sitä. Sen sijaan ratkaisu vaatii suuren määrän laskentatehoa. Laskenta kestää 10 minuuttia. Kun se on ratkaistu, Bitcoin-tapahtuma vahvistetaan päteväksi.

Jokainen verkkoon liitetty solmu kilpailee keskenään tullakseen ensimmäiseksi laitteeksi, joka ratkaisee laskutoimituksen. Kuka pääsee sinne ensin, voittaa Bitcoin-kaivospalkinnon. Proof-of-Work-mallin suurin ongelma on, että se vaatii todella suuria määriä sähköä. Esimerkiksi a tuore tutkimus paljasti, että Bitcoin-kaivos kuluttaa enemmän sähköä kuin 159 yksittäistä maata!

Bitcoin-todiste työstä

Toinen kysymys Proof-of-Workista (kuten aiemmin keskustelin) on, että se antaa ihmisille mahdollisuuden käyttää todella kalliita laitteita, mikä tarkoittaa, että niillä, jotka voivat sijoittaa enemmän rahaa, on paljon suurempi mahdollisuus voittaa Bitcoin-palkinto.

Kolmanneksi ja mahdollisesti tärkeintä, työn todistamismalli on osaltaan vaikuttanut korkeisiin palkkioihin, hitaisiin tapahtumiin ja mittakaavan kyvyttömyyteen.

Joten nyt, kun tiedät, mitä konsensusmekanismia Bitcoin käyttää, seuraava Ripple vs Bitcoin -oppaan osa tarkastelee mitä Ripple käyttää!

Ripple: Federoitu Bysantin sopimus

Ripple-lohkoketju käyttää konsensusmekanismia nimeltä Federated Byzantine Agreement (FBA). Aivan kuten Bitcoin ja sen Proof-of-Work-malli, FBA pyrkii pääsemään yksimielisyyteen eri solmujen välillä.

FBA: ssa kukin solmu luottaa rajoitettuun määrään muita solmuja, joka tunnetaan nimellä a "Ympyrä". Ripple-verkossa on paljon erilaisia ​​ympyröitä, jotka kukin menevät päällekkäin niin, että olennaisesti jokainen solmu on jollain tavalla kytketty.

Tapahtumien todentajat, joita käytetään tapahtumien todentamiseen (tekniikkaa käyttävät pankit), ne valitaan ja hyväksytään erikseen ennen kuin heillä on mahdollisuus osallistua tapahtumien todentamiseen.

Tämä tarkoittaa, että todellisuudessa yksikään tekniikkaa käyttävistä pankeista ei halua manipuloida konsensusta, koska ne käyttävät sitä liiketoimiensa tukena. Vaikka tekisivätkin, kaikkien muiden tapahtumien vahvistajien olisi selvää nähdä, kuka yksinkertaisesti hylkää tapahtuman.

Toisin kuin Bitcoin, Rippleä ja sen FBA-konsensusmekanismia ei vaadita monimutkaisten laskelmien ratkaisemiseen, mikä tarkoittaa, että se käyttää paljon vähemmän sähköä kuin Bitcoin. Tämä tekee järjestelmästä tehokkaamman ja varmistaa, että transaktiopalkkiot pidetään alhaisina.

Viime kädessä muutamassa sekunnissa, jonka järjestelmän on vahvistettava varojen liikkuminen, vähintään 80 prosentin transaktiovahvistimista on päästävä yksimielisyyteen merkitäksesi tapahtuman kelvolliseksi.

Joten nyt, kun tiedät kahdesta käytetystä yksimielisyysmekanismista, Ripple vs Bitcoin -oppaan viimeinen osa tarkastelee, miten projektit ovat tähän mennessä suoriutuneet!

Ensinnäkin tässä on vertailutaulukko, jotta voit kertoa joitain näiden kahden projektin tärkeimmistä eroista!

Taulukon vertailu

Konsensusmekanismi Tapahtumat p / s Markkina-arvo Kiertävä tarjonta Julkaisupäivä Tiimi / organisaatio Tapahtumamaksut
Ripple FBA 1500 18 Bil 40 Bil 2012 Ripple Labs <0,01 dollaria
Bitcoin PoW 7 104 Bil 17 Mil Tammikuu 2009 Bitcoin-ydin 0,50 – 3,00 dollaria

Ripple vs Bitcoin: Tarina toistaiseksi

Kun ihmisillä on Ripple vs Bitcoin -argumentti, yksi asia, johon kaikki voivat olla samaa mieltä, on, että molemmat blockchain-projektit ovat toimineet erinomaisesti. Alkuperäisenä kryptovaluuttana Bitcoin on kuitenkin aina ollut kolikon ykkönen arvon, markkina-arvon, käyttöönoton ja todellisen käytön suhteen.

Vuosi 2017 oli tähän mennessä menestynein vuosi, jolloin BTC kasvatti arvoa yli 2000%. Vuoden loppuun mennessä Bitcoin saavutti kaikkien aikojen ennätyksensä, 20 000 dollaria, ja kokonaismarkkina-arvo oli hieman yli 320 miljardia dollaria. Tämän näkökulmasta tämä merkitsi sekä Goldman Sachsin että Morgan Stanleyn suurempaa markkina-arvoa!

Todellisessa käytössä yhä useammat myyjät ovat alkaneet hyväksyä Bitcoinin maksutapana. Tämä pätee erityisesti Japaniin, jossa on nyt mahdollista käyttää Bitcoinia yli 200 000 eri myymälässä! Muita tunnettuja organisaatioita, jotka hyväksyvät Bitcoinin, ovat Microsoft, Expedia, PayPal, Overstock ja jopa Virgin Galactic.

Kuitenkin kestää hyvin kauan, ennen kuin Bitcoinia käytetään valtavirran globaalina maksujärjestelmänä. Tärkein syy tähän on se, että kehittäjien on korjattava suorituskykyongelmat. 10 minuutin tapahtuma-ajat, korkeat maksut ja vain 7 tapahtuman sekunnissa skaalaus ovat miljoonan mailin päässä kestävästä maailmanlaajuisesta maksujärjestelmästä.

Hyvä uutinen on, että tiimi työskentelee toisen maksutekniikan kerroksen Bitcoinin päällä, nimeltään “Lighting Network”, joka toivottavasti vie Bitcoinin seuraavalle tasolle nopeilla, halvoilla ja skaalautuvilla transaktioilla!

Joten entä Ripple XRP? Ripple on nyt kolmanneksi vahvin kryptovaluutta markkina-arvoltaan. Aivan kuten Bitcoin, Ripple-kolikolla oli hämmästyttävä vuosi vuonna 2017. Vuoden alussa sen arvo oli vain 0,0065 dollaria, mutta sen lopussa se nousi massiiviseksi 2,40 dollariksi.

Emoyhtiön Ripple Labsin todellisen tavoitteen osalta he tekevät todella hyviä kumppanuuksia joidenkin maailman suurimpien pankkien kanssa. Yli 100 erilaista rahoituslaitosta testaa nyt Ripple-protokollaa, mukaan lukien Santander, Bank of America ja Credit Agricole!

Tulevaisuudessa finanssialan toivotaan käyttävän XRP: tä pankkien välisten maksujen suorittamiseen. Koko ala on biljoonien dollareiden arvoinen joka vuosi, joten jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, XRP: n arvo saattaa pian nähdä uusia kaikkien aikojen korkeimpia.

Tämä ei kuitenkaan ole sijoitusneuvontaa.

Ripple vs Bitcoin: Johtopäätös

Ja tämä on tämän Ripple vs Bitcoin -oppaan loppu! Ennen kuin avasit tämän artikkelin, et ollut varma näiden kahden tärkeimmistä eroista. Jos olet kuitenkin lukenut tämän oppaan alusta loppuun, sinulla pitäisi nyt olla todella hyvä käsitys siitä, mikä erottaa nämä kaksi salausvoimaa.

Kuten nyt todennäköisesti tiedät, Ripple-lohkoketju toimii paljon paremmin kuin Bitcoin. Se suorittaa nopeammat, halvemmat ja skaalautuvat tapahtumat. Tämän lisäksi Ripplen konsensusmekanismi on paljon parempi ympäristölle – se ei tuhlaa suuria määriä energiaa. Ripplen tavoitteet poikkeavat kuitenkin Bitcoinin tavoitteista, joten älä ajattele Ripplen olevan tulossa "seuraava Bitcoin".

Bitcoin on edelleen (kuten aina on ollut) salausvaluutta numero yksi. Uskon, että Bitcoin soveltuu kuitenkin enemmän arvon säilyttämiseen kuin maksujärjestelmään, samalla tavalla kuin kulta tai hopea. Tärkeintä on kuitenkin, että seuraava Bitcoin-päivitys, Lighting Network, onnistuu. Tämä tekee Bitcoinista käytettävämmän maksujärjestelmänä.

Joten mikä kryptovaluutta haluat mieluummin lukeaksesi tämän Ripple vs Bitcoin -oppaan? Oletko päättänyt valita yhden toisen sijaan, vai oletko kuin minä ja haluaisitko mieluummin sijoittaa molempiin? Kerro minulle ajatuksesi alla olevasta kommenttiosasta!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map