Ymmärtäminen erilaisista kryptovaluutoista

Oli aika, jolloin voit laskea niiden lukumäärä ja tyypit kryptovaluutta toisaalta. Tänään se ei ole enää mahdollista. Salausmarkkinat ovat kasvaneet, kasvaneet ja kasvaneet lisää!

Tässä artikkelissa selitän salausvaluutan kolme päätyyppiä: Bitcoin, altcoins, ja rahakkeet. Tämän oppaan lopussa tiedät:

 • Mitkä ovat suurimmat salaustyypit;
 • Kuinka monta salaustyyppiä on;
 • Niiden väliset erot;
 • Jokaisen edut ja haitat.

Ennen kuin opit salausvaluutan yleisimmistä tyypeistä tai jopa yrittää aloittaa kaupankäynnin osalla niistä, on tärkeää ymmärtää mikä kryptovaluutta on. Jos sinusta tuntuu jo mukavalta tietämyksesi tällä alueella, voit ohittaa seuraavan osan – vieritä alas kohtaan "Salausvaluutan kolme päätyyppiä"!

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan!

Mikä on kryptovaluutta?

Salaus tarkoittaa etuliitettä "salaus," joka on tekniikka, joka pitää tiedot turvassa ja piilossa hyökkääjiltä. Olet ehkä kuullut salaustiedoista historian luokassa – liittoutuneiden joukot käyttivät sitä salaisten viestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen toisessa maailmansodassa.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Nykyään tietotekniikat tekivät salauksen käyttöön monin eri tavoin. Yksi näistä tavoista on kryptovaluutta!

Decryptionary.com määritellään kryptovaluutta nimellä "sähköinen raha, joka on luotu tekniikalla, joka hallitsee sen luomista ja suojaa liiketoimia ja piilottaa samalla käyttäjien identiteetit." Toistaiseksi voit unohtaa kuinka kryptovaluutta tyyppejä luodaan, ja sen sijaan keskittyä mitä se tekee.

Salausvaluutan ansiosta ihmisten ei enää tarvitse luottaa pankkeihin rahojen ja yksityisten tietojen käsittelyssä (sama on myös luottokorttiyhtiöille).

Kryptovaluutan tyypit: fiat-rahat ja salakirjoitukset kannettavalla tietokoneella.

Emme enää tarvitse pankkeja käsittelemään liiketoimiamme. Sen sijaan, salausvaluutassa tapahtuvat tapahtumat käsitellään estoketju. Lohkoketju on jaettu tietokanta.

Se on jaettu, koska se on hoitaa paljon erilaisia ​​ihmisiä ja yrityksiä, vain yhden yrityksen sijasta, kuten pankit ovat. Tällä tavoin kenelläkään ei ole valtaa kyseisiin tapahtumiin tai salausvaluuttoihin, eikä sinun tarvitse luottaa yhteen yritykseen (kuten pankkiin) rahasi käsittelyyn.

Jos olet ensimmäinen kerta, kun kuulet blockchain-tekniikasta, tutustu toiseen oppaaseen "Blockchain selitetty"!

Joka tapauksessa, siirrymme seuraaviin kolmeen salaustyyppiin.


Salausvaluutan kolme päätyyppiä

Lohkoketju yhdistää kolme päätyyppiä kryptovaluutta. Bitcoin oli ensimmäinen lohkoketju (siirry Bitcoin-osioon saadaksesi lisätietoja siitä, miten se alkoi ja mitä se tekee).

Bitcoinin jälkeen luotiin monia uusia lohkoketjuja – näitä kutsutaan altcoins. NEO, Litecoin ja Cardano ovat vankkoja esimerkkejä altcoineista. Lopuksi minun on esiteltävä teille rahakkeet / dApps – kolmas salausvaluuttatyyppi. Esimerkkejä näistä ovat Kansalainen (CVC), BitDegree (BDG) ja WePower (WPR).

Joten, päästään siihen!

Bitcoin

Vuonna 2008 Bitcoinin idea paljastettiin. Joku nimeltä Satoshi Nakamoto julkaistu valkoisen kirjan verkossa. Myöhemmin paljastettiin kuitenkin Satoshi Nakamoto ei ollut tämän henkilön oikea nimi. Vielä nykyään kukaan ei tiedä Bitcoinin luojan todellista nimeä!

Tuolloin kukaan ei tiennyt, että Bitcoinista tulisi nykyinen. Kukaan ei tiennyt valtavan teknologisen liikkeen alku… mutta se oli. Se oli kryptovaluuttojen alku – uuden aikakauden alku.

Kryptovaluutan tyypit: kasa krypakolikoita.

Luultavasti tiedät mitä tapahtui seuraavaksi. Kului useita vuosia, jolloin Bitcoinin ensisijainen käyttö oli tavaroiden ja palvelujen kauppa tumma verkko. Oletko koskaan kuullut Silkkitie? Joo, siitä puhun.

Vuosina 2013-14 Bitcoin kasvoi paljon. Sitten se hidastui hieman. Mutta vuonna 2017 Bitcoinin markkinat nousivat, nousivat ja jatkoivat. Tällä kertaa se meni a paljon edelleen.

Joulukuussa 2017 Bitcoin saavutti hinnan 20000 dollaria per Bitcoin. Joten kuka tahansa, jolla on vähintään 50 bitcoinia, tuli miljonääri. Tammikuussa 2015 50 bitcoinia olisi maksanut sinulle vain 10000 dollaria. Se on voitto 990 000 dollaria! Hullu, oikein?

Mikä se on?

se on digitaalinen valuutta, jonka voit lähettää muille ihmisille. Tämä voi olla lahja, palveluita tai tuotetta varten. Saat idean – se on aivan kuin rahat, joita käytämme pankkitileillämme (USD, EUR jne.). Mutta se on digitaalista; se ei ole fyysistä.

Se ei kuitenkaan ole kaikki, mikä tekee siitä erilainen. Se on myös hajautettu, eli se ei ole riippuvainen pankista tai kolmannesta osapuolesta sen käsittelemiseksi – tämän selitin aiemmin kryptovaluutan määritelmässä.

Bitcoinin kanssa, kukin tapahtuma tapahtuu suoraan käyttäjien välillä – sitä kutsutaan vertaisverkko. Tämä on kaikki mahdollista lohkoketjun ansiosta. Bitcoin esitteli blockchain-tekniikan, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa Bitcoinia ilman kolmatta osapuolta.

Koska et tarvitse kolmatta osapuolta, sinun ei tarvitse tunnistaa itseäsi. Sinä pystyt Suorita maksuja paljastamatta kuka olet.

Kryptovaluutan tyypit: Bitcoin-verkkosivustojen etusivu.

Kuinka se toimii?

Kun joku lähettää Bitcoinia, tapahtuma on vahvistettu ja sitten tallennettu lohkoketjuun (jaettu tietokanta). Lohkoketjun tiedot ovat salattu – kaikki voivat nähdä sen, mutta vain jokaisen bitcoinin omistaja voi purkaa sen. Jokaiselle Bitcoinin omistajalle annetaanyksityinen avain’, Ja tämä yksityinen avain on se, miten he purkavat Bitcoininsa.

Mutta jos pankit eivät tarkista / käsittele tapahtumia, kuka sitten tekee?

Muistatko, kun kerroin sinulle, että lohkoketjuja hoitaa paljon erilaisia ​​ihmisiä ja yrityksiä yhden yrityksen tai henkilön sijaan? No, ihmiset ja yritykset, jotka käyttävät lohkoketjua, tekevät sen käyttämällä tietokoneen virtaa. He käyttävät erityisohjelmistoja tietokoneella, joka käsittelee tapahtumia lohkoketjussa.

Huomaa: Ohjelmistoa käyttäviä tietokoneita kutsutaan solmuiksi.

Ymmärtäminen erilaisista kryptovaluutoista

Tämän ohjelmiston suorittaminen kuluttaa paljon sähköä, vaikka. Joten miten solmupisteitä ylläpitävät ihmiset ja yritykset maksavat sähkölaskuistaan? Tervetuloa kaivostoiminta.

Solmut ovat palkitaan tapahtumien todentamisesta – heidät palkitaan uudella Bitcoinilla. Näin luodaan uusia Bitcoineja. Voit verrata sitä kultakaivokseen, jossa kaivostyöläiset palkitaan kullalla. Bitcoin-kaivoksessa, solmut ovat kaivostyöläisiä – he kaivavat uuden Bitcoinin.

Kun uusi tapahtumalohko lähetetään lohkoketjuun, kaivostyöläiset / solmut tarkistavat lohkon algoritmilla nimeltä PoW (Työn todiste). Sisään PoW, Ensimmäinen kaivosmies, joka tarkistaa lohkon, palkitaan uusilla kolikoilla. Muissa lohkoketjuissa on muita algoritmeja, mutta pääsemme siihen seuraavassa osassa.

(Muista, että jos haluat oppia lisää blockchain-tekniikasta, voit lukea meidän "Blockchain selitetty" opas.)

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Altcoins

Seuraavaksi meillä on altcoins. Tällä hetkellä niitä on yli tuhat altcoiinia olemassa! Mutta älä anna tämän numeron pelotella sinua – suurin osa altcoineista on vain vaihtoehtoiset versiot Bitcoinista pienillä muutoksilla. Näin he saivat nimen “altcoins”.

On kuitenkin tärkeää ymmärtää se kaikki altcoiinit eivät ole vain vaihtoehtoisia versioita Bitcoinista. Jotkut ovat erittäin, erittäin erilainen kuin Bitcoin, ja joilla on hyvin erilaiset tavoitteet.

Jotkut altcoiinit käyttävät erilaisia ​​algoritmeja Bitcoinille. Esimerkiksi Factom on altcoin, joka käyttää PoS (Panoksen todiste). PoS: ssä ei ole kaivostyöläisiä. Sen sijaan niitä on sidosryhmät.

Salausvaluutan tyypit: salakolikot ja kaavio.

Panostajat ovat ihmisiä, jotka tarkistavat tapahtumia palkkioita varten, aivan kuten kaivostyöläiset. Mutta sen sijaan, että kilpailisi eston tarkistamiseksi ennen kuin kukaan muu tekee, heidät valitaan yksi kerrallaan vuoroonsa. Tämä kuluttaa paljon vähemmän sähköä koska he eivät ole tuhansia kaivostyöläisiä, jotka käyttävät sähköään yrittääkseen vahvistaa saman eston. Sen sijaan lohkossa on vain yksi “sidosryhmä”.

Näetkö? Kaikki altcoiinit eivät ole erittäin samanlaisia ​​kuin Bitcoin.

Itse asiassa, Ethereum ja NEO ovat esimerkkejä altcoineista, jotka ovat super, erittäin erilainen kuin Bitcoin. Tiedät, että Bitcoinia käytetään digitaalisena valuuttana, eikö? No, Ethereumia ja NEO: ta ei ole suunniteltu käytettäväksi digitaalisena valuuttana. Sen sijaan, ne on suunniteltu valtaviksi alustoiksi sovellusten rakentamiseksi lohkoketjuun.

Aivan oikein – Ethereumissa ja NEO: ssa voit todella rakentaa omia sovelluksiasi. Tämä on yleisin tapa luoda uusia kryptovaluuttoja; ne on tehty lohkoketjuille, jotka sallivat sovelluksen rakentaminen, kuten Ethereum ja NEO.

Tämä on kaikki mahdollista, koska Ethereum toi salausmaailmaan uutta tekniikkaa, kun se käynnistettiin vuonna 2015. Tätä tekniikkaa kutsutaan älykäs sopimus. Älykäs sopimus voi suorittaa tapahtumia automaattisesti, kun tiettyjä asioita tapahtuu.

Ymmärtäminen erilaisista kryptovaluutoista

Nämä “asiat” (joita kutsutaan myös ehdoiksi) kirjoitetaan älykkääseen sopimukseen, kun se luodaan. Ehto voi olla esimerkiksi “KUN Peter lähettää 120 eetteriä älykkääseen sopimukseen, SITTEN Johanneksen talo lähetetään Peterille”.

Älykkäiden sopimusten takia, kolmatta osapuolta ei tarvita. Bitcoin tarkoittaa, että suorissa maksuissa ei tarvita kolmatta osapuolta, mutta älykkäät sopimukset tarkoittavat, että kolmatta osapuolta ei tarvita monissa asioissa – kuten talon myynnissä, sähkön myynnissä tai osakemyynnissä osakemarkkinoilla.

Et tietenkään voi laittaa sähköä älykkääseen sopimukseen, vai mitä? Joten sen sijaan laitat merkin älykkääseen sopimukseen joka edustaa laillisesti sähköä. Tämä on yksi parhaista älykkäistä sopimuksista Ethereumissa, NEO: ssa ja vastaavissa altcoineissa – voit merkitä todellisia asioita ja laittaa ne blockchainiin.

Tunnukset (dApps: lle)

Kolmas pääasiallinen kryptovaluutta on tunnuksen – samanlainen, josta olemme juuri puhuneet! Kolmen tärkeimmän kryptovaluutan tyypin joukosta nämä ovat mielestäni mielenkiintoisimpia. Verrattuna kahteen muuhun kryptovaluutta-tyyppiin ne ovat täysin ainutlaatuinen siinä, että heillä ei ole omaa estoketjua.

Niitä käytetään dApps (hajautetut sovellukset); nämä ovat sovelluksia, joista kerroin sinulle ja jotka voidaan rakentaa lohkoketjuihin, kuten Ethereum ja NEO. DApps on rakennettu käyttämään älykkäitä sopimuksia, minkä vuoksi he käyttävät tunnuksia.

Heidän merkkiensä ei kuitenkaan tarvitse edustaa fyysistä asiaa, kuten sähköä tai taloa. Niitä voidaan sen sijaan käyttää ostaa asioita dApp: sta. Joko se, tai ne voidaan tottua saada tiettyjä etuja – esimerkiksi alennetut palkkiot ja äänestyspalkkiot.

Kryptovaluutan tyypit: pino Bitcoineja, yksi edessä.

Tunnuksilla on aina hinta, johon ne voidaan myydä, minkä vuoksi jotkut ihmiset ostavat niitä. Jotkut ihmiset ostavat rahakkeita myymään ne myöhemmin korkeammalla hinnalla sen sijaan, että ostaisivat niitä käyttämään niitä dApp-sovelluksessa.

Koska dApps on rakennettu muille lohkoketjuille (kuten Ethereum ja NEO), Ethereumin tai NEO-lohkoketjun solmut tarkistavat silti tapahtuman. Tämä tarkoittaa, että transaktiomaksu maksetaan edelleen Etherillä tai NEO: lla, eikä tunnuksella.

Joten, jotta voit suorittaa tapahtuman dApp: lla (eli käyttää tunnusta), sinulla on oltava jokin Ether tai NEO (tai mikä tahansa altcoin, johon dApp on rakennettu) maksamaan transaktiomaksut.

Nopea vinkki: Sanoa dApp ääntämään oikein "dee-sovellus".

Suosituimmat salausvaluutat

Joten olemme nyt käsitelleet erityyppisiä kryptovaluutta.

Tässä osiossa käsittelen tärkeimmät salausvaluutat. Menen yli neljä suurinta kryptovaluutta ja kirjoittaa lyhyt luettelo eduista ja haitoista jotka tulevat jokaisen kanssa.

Joten katsotaanpa!

Bitcoin

Koska olemme jo käsitelleet Bitcoinin, en toista itseäni. Joten ohitan Bitcoin-kuvauksen ja hyppään suoraan Bitcoinin etuihin ja haitoihin.

Plussat

 • Bitcoineja tulee olemaan vain 21 miljoonaa. Suurin osa näistä Bitcoineista on jo kaivettu käyttäjille. Tällä hetkellä niitä on noin 17 miljoonaa bitcoinia, joten louhittavaksi on jäljellä noin 4 miljoonaa. Tämä Bitcoinin matala raja on hyvä hinnalle – jos monet ihmiset haluavat Bitcoinia, mutta Bitcoineja ei ole saatavilla, ihmiset, jotka haluavat Bitcoinin, maksavat siitä enemmän. Se tekisi hinnan nousevan!
 • Bitcoin on helpompi selvittää kuin kilpailevat kryptovaluuttatyypit. Tämä tarkoittaa, että Bitcoinia on helpompi muuntaa rahaksi. Se on totta – koska Bitcoin on niin suosittu, Bitcoinin vaihtaminen fiat-valuutaksi on helpompaa kuten USD ja EUR. Lisäksi Bitcoin on melkein jokaisessa salauksenvaihdossa Internetissä. Tämä tarkoittaa, että kaupankäyntimäärä on erittäin korkea! Itse asiassa se on korkein kaikista kryptovaluutoista.
 • Useampi myymälä hyväksyy Bitcoinin kuin muut kryptovaluutat. Pystyt ostamaan melkein mitä tahansa tuotetta Bitcoinin kautta satojen online-myyjien kautta, jotka hyväksyvät kryptovaluutan. Tämä on toinen tapa voit selvittää Bitcoinisi – sen sijaan, että muunnat sen takaisin käteiseksi, voit vain käyttää sen kuten käteisellä käteisellä.
 • Bitcoin on suurin kryptovaluutta. Bitcoin oli ensimmäinen salaus, ja se on suurin. Se hallitsee tällä hetkellä yli 40% markkinoista, mikä on valtava! Monet ihmiset uskovat, että Bitcoin on aina suurin (mutta muista, että se on vain mielipide ja että kukaan ei todellakaan tiedä mitä tapahtuu).

Haittoja

 • Bitcoin vaihtelee paljon. Tämä tarkoittaa, että Bitcoinin hinta muuttuu paljon päivittäin. Itse asiassa, Mt. Gox romahtaa todella aiheutti Bitcoinin hinnan putoavat 50% edellisenä päivänä. Jotkut sijoittajat pitävät vaihteluista, mutta ihmiset, jotka menettävät rahaa vaihteluiden takia, eivät todellakaan pidä niistä.
 • Bitcoin voidaan korvata paremmalla kryptovaluutalla. Kuten mainitsimme altcoineja koskevassa osassa, niitä on satoja muunnelmia Bitcoinista olemassa tänään. Bitcoin on nyt melkein 10 vuotta vanha. Mikä tahansa näistä uudemmista kolikoista voisi lopulta korvata Bitcoinin – ne ovat uudempia ja edistyneempiä.
 • Ihmiset käyttävät edelleen Bitcoinia rikokseen. Bitcoinin maine on parantumassa sen alkuaikoista lähtien Silk Roadilla, mutta se ei silti ole täydellinen. Kuulemme vain muutamasta ihmisestä, joka on asetettu syytteeseen Bitcoinin laittomasta käytöstä, mutta todennäköisesti on paljon enemmän ihmisiä, jotka käyttävät sitä laittomasti eivätkä jää kiinni. Näitä ovat esimerkiksi huijaukset ja verojen välttäminen.

Ethereum

Toisin kuin Bitcoin, Ethereum on alusta, jonka avulla ihmiset voivat rakentaa dAppsia, rahakkeet, ja älykkäät sopimukset. Sen valuuttaa kutsutaan Eetteri (ETH).

Kryptovaluutan tyypit: Ethereum-kolikko.

Aiemmin tarkastelimme kuinka tärkeitä älykkäät sopimukset olivat ja kuinka monta mahdollisuutta ne avasivat tulevaisuutta varten. Katsotaanpa nyt Ethereumin tärkeimmät edut ja haitat:

Plussat

 • Ethereumille rakennettujen dApps-sovellusten käyttäjät tarvitsevat aina eetteriä. He tarvitsevat Etherin maksamaan transaktiomaksut dAppsissa, koska dApps toimivat Ethereum-lohkoketjussa. Joten, aivan kuten maapähkinävoi hyytelö voileipä, Eetteri ei koskaan mene tyyliltään!
 • Ethereumille rakennetaan monia uusia hankkeita. Suurimman osan näistä hankkeista kestää vuosia, mutta monet niistä voivat olla valtavia, kun ne valmistuvat.
 • Nopeus. Ethereum voi käsitellä tapahtumia muutamassa sekunnissa, kun taas Bitcoinin liiketoimet kestävät 10 minuuttia ylöspäin.

Haittoja

 • Eterikolikoita on paljon enemmän kuin Bitcoineja. Aiemmin puhuimme siitä, kuinka osa Bitcoinin arvosta tulee siitä, että tarjonta on rajallinen. Ethereumin tapaus ei ole näin – eetterikolikoita on tällä hetkellä lähes 100 000 000, eikä niiden luominen koskaan lopu. Kuitenkin niiden tuottamisnopeus hidastuu suuresti, joten mielestäni se ei ole suuri ongelma.

Salausvaluutan tyypit: Ethereum-alusta.

Ripple

Pohjimmiltaan, Ripple on lohkoketju, joka on suunniteltu pankkien käyttöön maksujen suorittamiseksi nopeammin. Se tunnetaan pankkiirin kolikkona, ja parhaillaan tehdään monia kumppanuuksia maailmanlaajuisten pankkien kanssa.

Plussat

 • Suuret, arvostetut yritykset (kuten globaalit pankit) luottavat Rippleen. Valtavat rahoitusjärjestöt (kuten pankit ja hallitukset) ovat tehneet yhteistyötä Ripplen kanssa. Monet muut ovat vielä kumppaneina, mutta heillä on suunnitelmia. Joten vaihtoehtona fiat-valuutalle, Ripple voi olla paras vaihtoehto sinulle rahoitusmaailmassa. Koska se työskentelee hallitusten kanssa, voima, jonka sen on oltava laajalle levinnyt, voi olla syy sen onnistumiseen.

Haittoja

 • Toisin kuin muut kryptovaluutat, Ripple ei ole hajautettu. Sen sijaan se on keskitetty. Ripplen takana oleva yritys (nimeltään Ripple Labs) omistaa suurimman osan Ripple-tunnuksista (XRP). Joten, jos he haluaisivat, he voisivat myydä kaikki rahakkeensa ja XRP: n hinta laskisi a paljon. Tämä on erittäin epätodennäköistä, koska he eivät halua myydä kaikkia tunnuksiaan. Mutta minun on tehtävä asia asiasta, koska se on edelleen mahdollista.

Salausvaluutan tyypit: Ripple blockchain -alustan etusivu.

Litecoin

Litecoin on Bitcoinin haarukka! Joten pohjimmiltaan Litecoinin lohkoketju oli aiemmin osa Bitcoinin lohkoketjua, mutta se hajosi, kun Litecoin-päivitystä tarjottiin. Joten, se on hyvin samanlainen, mutta sillä on erilaisia ​​ominaisuuksia kuin Bitcoinilla. Se luotiin parantaa mitä Bitcoin oli luonut.

Litecoin on ollut viime aikoina paljon uutisissa, koska se on ensimmäinen kryptovaluutta käytä Lightning-verkkoa. Salamaverkko ratkaisee monia kriittisten valuuttojen kysymyksiä, kuten skaalautuvuus – Valaistusverkon avulla Litecoin pystyy käsittelemään paljon enemmän tapahtumia sekunnissa.

Plussat

 • Litecoin on sekä nopeampi että paljon halvempi kuin Bitcoin. Litecoin-kaupat kestävät sekuntia, kuten Ethereumin liiketoimet. Bitcoin-transaktiot kestävät 10 minuuttia ylöspäin.

Lisäksi Bitcoin-tapahtumat voivat olla kalliita, mikä tekee niistä turhaa pienten summien lähettämisessä. Kuten Litecoin-tapahtumat ovat paljon halvempi, Litecoin on paljon parempi mikromaksut (pienet maksut), minkä vuoksi sitä kutsutaan Lite-kolikoksi.

Haittoja

 • Litecoin on edelleen vain pieni parannus Bitcoinissa. Jos Bitcoin voi parantaa niin, että se voi skaalata ja tarjota halvempaa & nopeammat tapahtumat, Litecoinia ei ehkä tarvita paljon.

Lisätietoja Litecoinista, sen asemasta markkinoilla sekä eduista ja haitoista on artikkelissamme Litecoin-hintaennuste opas.

Salausvaluutan tyypit: Litecon blockchain -alustan etusivu.

Johtopäätös

Luettuasi tämän oppaan sinun pitäisi olla paljon perehtynyt suosituimpiin kryptovaluuttoihin, kun kyse on molemmista kaupankäynti ja tekniikka, ja olemassa olevat erityyppiset kryptovaluutat. Tiedät kuinka ne eroavat toisistaan, ja ymmärrät jokaisen edut ja haitat.

Tämä antaa sinulle paljon paremman mahdollisuuden aloittaa lisätutkimusten tekeminen ja antaa oma mielipiteesi jokaisesta niistä.

Joten nyt, kun olet lukenut tämän oppaan, mitä mieltä olet suosituimmista kryptovaluutoista ja erityyppisistä kryptovaluutoista? Mikä on sinun suosikkisi? Kerro minulle!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map