Zcash Mining: Kuinka kaivaa Zcash?

Lokakuussa 2017 JP Morgan ja Zcash ilmoittivat kumppanuudesta, joka integroi Zcashin tekniikan JP Morganin koorumiin. Sinun tulisi lukea tämä opas saadaksesi selville, miksi JP Morgan ja muu salaustila surisevat Zcashista. Se on 24. sijalle kolikko lähes 1600: sta. Selvitetään, miksi siitä on tullut yksi kuumimmista kolikoista!

Tämä opas kertoo sinulle kaiken mitä Zcash on, mitä Zcash-kaivos on, mitä parhaita kaivoslaitteita siellä on, ja paljon, paljon muuta! Aloitamme puhumalla vähän Zcashin tarinasta, ennen kuin aloitamme sen.

Jos olet jo varma siitä, että tiedät itse Zcashin, siirry vapaasti osioon “Kuinka kaivaa Zcashia”.

Lisäksi on reilua mainita, että niitä on paljon helpompia tapoja hankkia Zcash. Voit yksinkertaisesti ostaa tai käydä kauppaa luotettavalla kryptovaluutanvaihdolla. Muutamia suositelluista vaihtoehdoista ovat Coinbase, Binance ja Kraken.

Zcashin alkuperä

Zcash aloitti alun perin Bitcoin-haarukana, jota alun perin kutsuttiin Zerocash-protokollaksi. Otsikko lyhennettiin lopulta Zerocashiksi ja lopuksi Zcashiksi vuonna 2016. Kuten Bitcoin, Zcashilla on rajoitettu tarjonta 21 miljoonaa kolikkoa, mutta silloin samankaltaisuus pysähtyy melkein kahden kolikon välillä. Molemmat kolikot eroavat suuresti läpinäkyvyydestä.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Kun tiedät Bitcoinin, jos tiedät jonkun osoitteen, näet kaikki tapahtumat yksityiskohtaisilla hinnoilla. Zcashilla kaikki tiedot, kuten maksun kohde ja summa, kuitenkin salataan, joten taloushistoriasi pidetään turvassa. Zcash vain osoittaa, että tapahtuma tapahtui, mutta ei sitä, kuka liiketoimi oli, tai kuinka paljon rahaa tapahtuma oli.

Zcashin henkilökunta pidättyy kutsumasta maksujärjestelmää nimettömäksi, mutta protokollalla on kuitenkin monia ominaisuuksia, joita voitaisiin pitää anonyymeinä.

Kuinka kaivaa Zcash

Kuten Bitcoin, on olemassa erilaisia ​​tapoja, joilla voit kaivaa Zcashin. Kaksi ensisijaista menetelmää Zcash-kaivostoimintaan ovat uima-altaan louhinta ja yksinkaivostoiminta. Seuraavassa eritän altaan kaivoksen ja yksinkaivoksen välisen eron ja kuvaan, mikä mielestäni on hyödyllisempää.

Altaan kaivos

Kaivostoiminta uima-altaassa tarkoittaa vain sitä, että yhdistät muiden kaivostyöläisten kanssa tai uima-altaan kanssa lisääksesi mahdollisuuksiasi saada kyky kaivaa lohko. Kaivostyöläiset jakavat palkkion lohkon onnistuneesta louhinnasta ja jakavat palkkion tasaisesti sen laskentatehon perusteella, jonka kukin kaivosmies antoi Zcash-kaivosaltaalle.

Zcash-kaivosallas

Voit kuvitella tämän käsitteen arpajaisten uima-altaaksi. Todennäköisyytesi voittaa arpajaiset ovat alhaiset. Jos liityt muiden kaivostyöläisten kanssa, voittomahdollisuudet kasvavat, mutta osuus voittajista pienenee.


Huomaa: Jos liityt altaan kaivosryhmään, saatat joutua maksamaan altaan kaivosmaksun.

Toinen ensisijainen kaivostoiminta on nimeltään yksinkaivostoiminta.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Solo Mining

Toisin kuin uima-altaan louhinta, yksinkaivostoiminta ei pakota kaivostyöläistä luottamaan muihin ihmisiin tekemään työn. Joidenkin lähteiden mukaan yksin- ja yhdistetty kaivostoiminta tuottavat samanlaisia ​​tuloksia. Huomaat kuitenkin, että joillakin kolikoilla, kuten näet pian Zcashin kanssa, uudempi tekniikka on tehnyt soololouhinnasta melkein vanhentuneen.

Aiemmin yksinkaivostoiminta oli kannattavaa Zcashin louhinnalle. Verkon hajautusaste on kuitenkin nyt erittäin korkea. Tämä tekijä heiluttaa joitain ihmisiä pois kaivoksesta. Verkon hajautusnopeutta voidaan ajatella tapana mitata prosessointitehoa Bitcoin (tai Zcash) -verkossa. Koska verkon hajautusaste on korkea, se vaatii paljon sähköä ja kalliita laitteistoja. Suosittelen aloittamista sen sijaan kaivosaltaalla.

Riippumatta siitä, louhitsetko uima-altaassa vai valitsetko yksin kaivostoiminnan, sinut palkitaan korttelin onnistuneesta louhinnasta. Tämä tunnetaan nimellä Block Reward. Lue lisää lohkopalkinnoista alla.

Estä palkinnot

Block Rewards antaa yhteensä 50 Zcashia (ZEC) 10 minuutin välein. Tämä tarkoittaa, että jokaisesta onnistuneesta kaivostoiminnasta myönnetään 50 ZEC.

Jos olet osa kaivospoolia, lohkopalkkio jaetaan kaikkien teidän kesken poolissa sen laskentatehon perusteella, jota käytit lohkon louhinnassa. Esimerkiksi kaivostyöläiselle, joka on tuottanut eniten laskentatehoa, palkitaan eniten Zcashia kaivoksen onnistuneesta valmistumisesta.

On huomattava, että 10% kaikista louhituista kolikoista menee Founders Reward -palkintoon. Tämä on jotain erityistä Zcashille, vaikka muilla kolikoilla on samanlainen rakenne. Tämä perustajien palkinto annetaan kehittäjille, jotka aloittivat Zcashin. Rahastoa käytetään muun muassa jatkuvaan Zcashin kehitystukeen ja voittoa tavoittelemattoman organisaation muodostamiseen ZCash-tiimin sisällä.

Ennen kuin aloitat miettimään asioita, kuten kaivosaltaat ja Block Rewards, sinun on ostettava joitain Zcash-kaivoslaitteita ja -ohjelmistoja nykyisen tietokonejärjestelmän päivittämiseksi. Kaivostoiminta vaatii paljon energiaa. Kuten mainitaan yhdessä lähteessä, Lähes 10 yhdysvaltalaista kotitaloutta voidaan käyttää yhden päivän ajan yhdellä bitcoin-tapahtumalla kulutetulla sähköllä. Katsotaanpa, miksi kaivos vaatii niin paljon voimaa.

Mitä tarvitset Zcash-kaivoksen aloittamiseksi?

Ensinnäkin tarvitset kaivoslaitteita. Tämä on koneisto, jota käytät kaivosohjelmiston ajamisessa, joka on toinen asia, johon ryhdymme myöhemmin.

Aluksi sinun tulisi ymmärtää ero CPU-kaivoksen, ASIC: n ja GPU-kaivoksen välillä. Nämä ovat 3 tyyppiä laskentatehoa, joita voit käyttää kaivokseksi.

CPU Mining

Tämän tyyppinen kaivostoiminta käyttää tietokoneen suorittimen tehoa. Tämä on olennainen osa tietokonettasi. Se on vastuussa kaikkien tietokoneesi käynnissä olevien tehtävien käsittelystä. Tämän tyyppinen suunnittelu on optimoitu siirtymään nopeasti tehtävien välillä.

Se on eräänlainen kaivostoiminta, joka oli paljon suositumpi Bitcoinin alkuaikoina. ASIC-sirut korvaavat kuitenkin suorittimia, koska ne voivat voittaa suorittimen sirut jopa 1 000 000 kertaa.

AMD Ryzen Threadripper 1950x on listattu Amazonissa 889,99 dollaria. Siinä on 16 ydintä ja 32-säikeinen prosessori.

GPU-kaivos

Toisaalta GPU-kaivos käyttää tietokonegrafiikkakortteja. GPU: iden katsotaan olevan joustava vaihtoehto ASIC- ja CPU-siruille. Näitä käytetään usein pelaamiseen, koska GPU pystyy käsittelemään grafiikkaa nopeasti.

Tämä on suosittu vaihtoehto Ethereum-kaivostyöläisille. Grafiikkasuoritinten hinnat ovat kuitenkin kohoamassa uskomattoman korkeiksi, ja pelaajat ja muut ihmiset, jotka käyttävät grafiikkasuoritimia muista syistä kuin salauksen louhinnasta, ovat alkaneet valittaa.

Yksi esimerkki GPU-yksiköstä on Nvidia GeForce GTX 1070. Tätä yksikköä ei ole tällä hetkellä varastossa Nvidian sivustolla, mutta sen hinta on 597,50 dollaria Amazon-markkinapaikalla.

Nvidia-kauppa Geforce Gtx 1070

ASIC Mining

ASIC-kaivosmenetelmässä käytetään mikrosirua, joka on erityisesti suunniteltu laskemaan algoritmit nopeimmalla mahdollisella nopeudella. Kuten aiemmin mainittiin, nämä voivat laskea yli 100000 kertaa nopeammin kuin CPU. Nämä mallit ovat räätälöityjä, joten sinun on ostettava uusi ASIC-malli jokaiselle uudelle kolikolle, jonka haluat kaivaa. Nämä koneet voivat käyttää sinua jopa 3 000,00 dollariin, kuten Antminer S9 -malli.

Hinnat vaihtelevat sen mukaan, ostatko sen käytettyä vai uutta. Saatat löytää paljon käytettyjä malleja verkossa, kun otetaan huomioon, että jotkut kaivostyöläiset tekevät vain 10 dollaria kaivostoimintaa ensimmäisen kuukauden aikana.

Ottaen huomioon, kuinka nopeasti ASIC-kaivostoiminta voi laskea, tarvitset laitteistolle asianmukaisen jäähdytyksen ja tuuletuksen. Valmistaudu faneihin ja vaihtovirtaan! Näet myös piikin sähkölaskun hinnoissa, joten kannattaa harkita siirtymistä paikkaan, jossa energian hinnat ovat halvemmat.

Kun olet ostanut laitteiston, sinun on asennettava uusin Zcash-kaivosohjelmisto. Jatka lukemista saadaksesi selville, mitä ohjelmistoja sinun on ostettava, jotta voit aloittaa Zcashin louhinnan.

Huomautus: Puhuessasi laitteistosta, sinun pitäisi myös hankkia itsellesi a luotettava laitteistolompakko pitääksesi omaisuutesi turvassa. Muutamia suosituimmista vaihtoehdoista ovat Ledger Nano X ja Trezor Model T.

Ohjelmisto Mining Zcashille

Aluksi on Zcash-käyttöopas voit seurata, mitä suosittelen ehdottomasti tekemään, jos aiot kaivaa prosessorilla. Tämä opas tarjoaa sinulle täydellisen paketin, jonka avulla voit suorittaa täyden solmun, minun minun suorittimen kanssa. Se sisältää jopa lompakon, jota voit käyttää Zcashin lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Se on loistava lähtökohta Zcash-kaivosohjelmistoon.

Kun suoritat täyden solmun, se tarkoittaa, että olet vastuussa tapahtuman ja estojen validoinnista. Monet solmut auttavat myös verkkoa hyväksymällä tapahtumia ja lohkoja muista täyssolmuista, vahvistamalla kyseiset lohkot ja välittämällä ne sitten edelleen täyden ajon solmuihin.

Muista, että estoketju on varmennusjärjestelmä, joka riippuu solmuista transaktioiden olemassaolon varmistamiseksi. Jos suoritat solmua, sinä olet vastuussa näiden tietojen tarkistamisesta – ja tietysti sinulla on apu laitteistostasi.

Rajoitus Zcash-kaivosohjelmiston aloituspakettiin ja käyttöoppaaseen on, että sen avulla voit käyttää vain suorittimiasi kaivokseksi. Tämä tarkoittaa, että jos olet ottanut aikaa päivittää GPU-kaivoslaitteeseen, sinun on tehtävä omat valintasi ohjelmistoista. Sinun on löydettävä ohjelma, joka hyödyntää näytönohjaimiasi.

Kaksi ohjelmistoa, joita suosittelen näytönohjaimille, ovat Optiminer ja EWBF Cuda. Nämä ohjelmat ovat molemmat ladattavissa ilmaiseksi annettujen linkkien kautta.

Vaikka vaihtoehtoja saattaa tuntua ylivoimaiselta määrältä, hyvä uutinen on, että verkossa on paljon opetusvideoita ja tukifoorumeita, jotka voivat auttaa sinua.

Joten, tee lisätutkimuksia, jos et voi tehdä päätöstä yksinomaan tämän oppaan perusteella.

BitcoinTalk on hyvä paikka aloittaa, tai voit kysyä minulta! Jos sinulla on kysyttävää, jätä kommentti, niin otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Onko Zcashin kaivostoiminta kannattavaa?

Nykyisellä hinnalla Zcash-kaivostoiminta on kannattavaa. Kuten muutkin sijoitukset, otat tietysti taloudellisen riskin. Jos Zcash-kolikon hinta laskisi yhdessä yössä, tulosi kärsivät. Vaikuttaa siltä, ​​että on helppo perustaa laituri ja ansaita passiivisia tuloja, mutta älä aliarvioi siihen liittyviä riskejä.

Katselemastasi lähteestä riippuen löydät erilaisia ​​vastauksia siihen, onko Zcash-kaivostoiminnalla vahva ROI. Verrattuna Ethereumin kaivoslautta tässä viestissä, Zcash tuli häviöksi. Se tuotti yli 40,00 dollaria vähemmän kuin mitä ETH tuotti samassa kuussa.

Kuten sanoin, on parasta katsoa ympärilleen ja tutkia tätä edelleen. Pesufoorumit, kysy kysymyksiä, katsele videoita jne. Kannattavuus voi vaihdella monista eri tekijöistä johtuen. Älä aliarvioi investointien voimaa laajamittaiseen laitteistoon. Mutta älä myös yllätty, jos et saa odotettuja tuloksia lukemalla yhden tai kaksi menestystarinaa.

Suurin osa kaikenlaisten kaivostoimintojen kannattavuudesta on sähkön hinta. Jos sähkön hinnat ovat kalliita, voittosi tulee olemaan osuma!

Muista myös tarkistaa, mitä paikalliset lain virkamiehet sanovat kaivostoiminnasta, ennen kuin menet ulos ja ostat kaikki laitteesi. Riippuen sijainnistasi, sinulla saattaa olla paikallisia vaatimuksia, jotka sinun on täytettävä kaivostoiminnan aloittamiseksi. Itse asiassa joissakin paikoissa, kuten Plattsburghissa New Yorkissa, et saa kaivaa lainkaan.

Ennen kuin menet, halusin vain jakaa yhden nopean tosiasian Zcashista, jonka voit jakaa salausystäväsi kanssa:

Perjantaina 28. lokakuuta 2016, päivänä, jolloin Zcash esiteltiin, se oli maailman kallein kolikko. Zcashin hinta sinä päivänä oli yksi Zcash 3299 Bitcoinille.

Johtopäätös

Tiedät nyt kaiken Zcash-kaivostoiminnasta. Tiedät minkälaisia ​​laitteita tarvitset Zcashin louhimiseen ja onko se vaivan arvoinen. Muista tehdä oma tutkimus ennen kuin vietät aikaa ja rahaa kaivostoimintaan.

Jos päätät, että Zcash-kaivostoiminta ei ole sen arvoista, voit ostaa sen tai myydä sen luotettava salauksenvaihto, mukaan lukien Coinbase, Binance ja Kraken.

Jälleen, jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi kysyä. Olisin mielelläni avuksi!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map