Black Friday Sale 2020: Vuoden kuumin tarjous

Onko lomaostosten henki vallannut jo? Jos olet innokas hyödyntämään tämän vuoden ostosviikonloppua kiitospäivää seuraten, 101 Blockchainsilla on juuri sinulle sopiva asia myymälässä. Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että voit saada upeita tarjouksia kursseiltamme ja sertifikaateistamme 101 Blockchains Black Friday Sale -sivustolla. 101 Blockchains on ollut pelinvaihtaja lohkoketjun koulutuksessa ja tutkimuksessa alan asiantuntijoiden tuella.

Tänä vuonna halusimme antaa asiakkaillemme jotain erityistä vaalia ja hyödyntää heidän lomiaan. Valitse ostaa yksi itsellesi tai lahjaksi ystävillesi; 101 Blockchains-kurssilla ja sertifikaatilla on jännittävä arvo kaikille. Kerro meille yksityiskohdat Black Friday -myynnistämme tänä vuonna ja mitä voit saada arvokkailla sijoituksillasi.

101 Blockchains Grand Sale on palannut ja on voimassa 23. joulukuuta 2020 – 3. tammikuuta 2021. Käytä kuponkia HAPPYDEAL ja saat kiinteän 40%: n alennuksen 101 Blockchains Blockchain -kurssista ja sertifikaatista.

Kiitospäivän ja mustan perjantain merkitys

Ennen kuin siirrymme kohti 101 Blockchains Black Friday Sale -kuvausta, pohditaan kiitospäivän ja mustan perjantain erikoisuuksia. Kuten nimestä voi päätellä, kiitospäivä on se vuoden aika, joka vaatii kiitollisuuden merkin jatkamista. Kun joulukausi on vain kuukauden päässä, kiitospäivä julistaa lomien alkuvaihetta!

Perheet, jotka kokoontuvat yhteen paikkaan, jakavat runsas illallinen pöydässä ja vaihtavat lahjoja, ovat aina olleet kiitospäivän tärkeimmät kohokohdat. Kiitospäivää seuraava päivä on nimeltään “Musta perjantai”, jonka oletettavasti tarkoituksena on näyttää melankoliaa juhlallisen päivän jälkeen. Musta perjantai -päivä on kuitenkin enemmän kuin se näyttää pinnallisesti.

Musta perjantai antaa paljon enemmän lupauksia toisin kuin sen saman nimi. Musta perjantai merkitsee loma-viikonlopun alkua ja seuraa monia houkuttelevia tarjouksia ja alennuksia eri kaupoista. Vähittäiskaupan jättiläiset hyppäävät peliin valtavien alennusten ja tuottoisten tarjousten avulla, ja olemme myös tänä vuonna.

Tällaisten tarjousten sivuuttamiseen on vähän tilaa viikonlopun ollessa paikallaan, ja Musta perjantai -trendi on vähitellen rakentunut vuosien varrella. Vähittäiskauppojen lisäksi monet verkkokaupat ja verkko-oppimisalustat ovat saavuttaneet trendin. Tämän seurauksena voit löytää monia Black Friday -myyntejä verkkokurssien tarjoajien verkkosivustoilta.

Mielenkiintoista on, että Black Friday Sale -yrityksen yllätykset loppuvat vasta vastaavana maanantaina. Ostosilma jatkuu viikonloppuna ja kestää maanantaihin, mikä vahvistaa Cyber ​​Mondayn trendiä. Joten, kiitospäivästä lähtien ja jatkaen mustaa perjantaita koko viikonloppuna maanantaihin, ostajat voivat saada gaala-ajan.

Tutustu nyt 101 Blockchains-sertifikaattiin ja koulutukseen!

101 Blockchains Black Friday -myynti

101 Blockchains on ottanut tänä vuonna käyttöön Black Friday Sales -messut kiitospäivän ja lomaostosten hengen juhlimiseksi. Tunnettuna blockchain-tekniikan verkkokoulutuksen tarjoajana 101 Blockchains-sertifikaattia ja -kurssia ovat erittäin suosittuja Blockchain-harrastajien keskuudessa.

Jos kuitenkin olet lykännyt suunnitelmiasi ostaa 101 Blockchains-kurssia ja sertifikaattia, 101 Blockchains Black Friday Sale on paras sinulle. 101 Blockchainin Black Friday -myynnin mielenkiintoisin kohokohta on se, että se alkaa aikaisemmin ja kestää kauemmin.


Aloitamme mustan perjantaimyynnin kaksi päivää ennen kiitospäivää (26. marraskuuta) eli 24. marraskuuta, ja se jatkuu yhden päivän Cyber ​​maanantaina (30. marraskuuta) eli 1. joulukuuta..

Halusimme asiakkaidemme välttävän kiirettä ja ottavan oman aikansa valitsemaan suosikki oppimisresurssinsa. Voit istua kannettavilla tietokoneillasi tai puhelimillasi ja tehdä harkittuja päätöksiä haluamastasi kurssista ja sertifikaateista kaiken ylimääräisen ajan kanssa.

Mitä saat 101 Blockchains Black Friday -myynnissä?

Tarjoamme kiinteän 40%: n alennuksen kaikista sertifikaateistamme ja kursseistamme Black Friday Sale -myynnissämme tänä vuonna. 101 Blockchains on jatkuvasti pyrkinyt tuomaan käyttöön uusia oppimisresursseja, jotka auttavat yrityksiä blockchain-harjoittajia ja aloittavia blockchain-ammattilaisia ​​taitojen kehittämisessä.

Blockchain-koulutuksen ja sertifiointipalvelujen tarjoajien vertaileva puute luo takaiskuja oppia lisää blockchainin eri erikoistumisista. Olemme kuitenkin menestyksekkäästi tyydyttäneet yli 11 000 yrityksen blockchain-ammattilaisen luottamuksen monipuolisella valikoimalla koulutuksia ja sertifikaatteja. Musta perjantai -myynnissä tuomme sinulle jännittävän kiinteän 40%: n alennuksen seuraavista sertifikaateista,

  • Sertifioitu Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -sertifikaatti
  • Certified Blockchain Security Expert (CBSE) -sertifikaatti
  • Sertifioitu Enterprise Blockchain Architect (CEBA) -sertifikaatti

Voit myös saada kiinteän 40%: n alennuksen kaikista seuraavista 101 Blockchains-ammattilaisista blockchain-kursseista,

  • Yritysten lohkoketjut ja toimitusketjun hallinta
  • Yritysten estoketjut ja kaupan rahoitus
  • Enterprise Blockchains -toimintamallit ja -työkalut

Meillä on myös hyviä uutisia asiakkaillemme siitä, että tarjoamme 40% alennuksen uusista kursseistamme. Voit käyttää jännittävää Black Friday -alennusta seuraaviin uusiin kursseihin, jotka olemme äskettäin aloittaneet,

  • Kuinka rakentaa urasi Enterprise Blockchainsissa
  • Johdatus DeFi- hajautettuun rahoituskurssiin

Lisäksi voit ilmoittautua maksuttomaan Enterprise Blockchains Fundamentals -kurssillemme tavalliseen tapaan aloittaaksesi blockchain-koulutusmatkan.

Blockchain-tekniikan kasvava merkitys on tuonut merkittävän vallankumouksen teknologian sertifioinnissa ja koulutuksessa. Haluamme auttaa oppijayhteisöämme ja yrityksen blockchain-harjoittajia hyödyntämään blockchainin uusia uramahdollisuuksia. Musta perjantai-sopimukset 101 Blockchainista tukisivat ihmisiä, jotka haluavat kustannustehokkaita ratkaisuja blockchain-koulutukseen.

Viimeiset sanat

101 Blockchains Black Friday Sale on ainutlaatuinen aloitteemme blockchain-koulutuksen edistämiseksi. Tänä lomakaupan kaudella haluamme laajentaa koulutusresurssejamme ja sertifikaatit mahdollisimman suurelle määrälle oppijoita. Tunnetut alan asiantuntijat laativat oppimisresurssimme, jolla on vuosien kokemus blockchain-käytännöistä ja erilaisista yritysprojekteista.

Siksi voimme tarjota varmuuden ihanteellisista alustoista blockchain-taitojesi kehittämiseen. Musta perjantai 101 Blockchain -tarjoukset tarjoavat myös paljon aikaa miettiä ennen ostamista. Asiakkaat voivat arvioida huolellisesti kaikki vaihtoehtonsa ennen kuin he viimeistelevät haluamiensa kurssien tai sertifikaattien valinnan. Joten aseta kellosi ja valmistaudu hämmästyttäviin Black Friday -tarjouksiin 101 Blockchainilla juuri nyt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map