G2: n talvi 2021 -raportit: nimetty huippusuorittajaksi

G2.com, Inc.: n talvi 2021: n raportit ovat ilmestyneet, ja kaikki ovat innoissaan saadessaan selville mitä he ovat saaneet. Monet yritykset katsovat G2 Winter 2021 -raportteja, jotka paljastettiin vuoden viimeisellä puoliskolla. G2-raporteilla on huomattava uskottavuus, koska ne tunnetaan parhaiden teknologiaratkaisujen tarkastelusta.

Olemme erittäin iloisia voidessamme ilmoittaa, että 101 Blockchainia nimitettiin menestyneeksi kahdessa Grid-raportissa eli verkkokurssin tarjoajien talvirekisterissä Winter 2021 ja Grid Report for Technical Skills Development Winter 2021. Olemme jo saaneet huippumerkit G2 Summer 2020 -raporteissa, ja G2: n uudet tulokset ovat lisänneet luottamustamme. Raporttien tulokset osoittavat merkittävät vahvuudet, jotka ovat auttaneet asiakkaitamme paremmin palvelemaan.

G2 Talvi 2021 -raportit ja menestyksemme 

Me, 101 Blockchainissa, olemme kiitollisia massiivisesta oppijoiden, asiantuntijoiden ja harjoittajien yhteisöstä, joka auttoi meitä saavuttamaan tämän hämmästyttävän saavutuksen G2 Winter 2021 -raporteissa. Olemme voineet ansaita 7 erilaista uutta merkkiä vuodelta 2021. Kuulostaa motivoivalta, eikö olekin?

G2 on ollut luotettava kumppani evoluutiomatkallamme verkkokurssien tarjoajana blockchain-verkkotunnuksessa. G2-raporttien rooli auttaa meitä parantamaan palveluitamme vastaamaan oppijoiden tarpeita on välttämätöntä. Samalla käyttäjien palaute voi auttaa meitä ymmärtämään vahvuutemme ja parannuskohteemme.

Myöhemmin ilmaisemme myös sydämellisen kiitollisuutemme oppijoille ja asiakkaillemme siitä, että he jättivät arvokkaat mielipiteensä meistä G2: een. Asiakkaidemme tuki ei ole vain auttanut meitä voittamaan 101 Blockchains G2 -merkkiä, vaan myös innoittanut meitä saavuttamaan parempaa asiakas menestystä. Katsokaamme nyt saavutuksiamme G2-raporteissa talvella 2021.

  • Korkea suorituskyky talvella 2021 X2

Grid-raportit verkkokurssin tarjoajille Winter 2021 ja Grid Report for Technical Skills Development Winter 2021 ovat myös arvostaneet 101 Blockchainia High Performance -merkillä. Talven 2021 korkean suorituskyvyn merkki on selkeä osoitus suorituksestamme asiakastyytyväisyysluokitusten eri näkökohdissa.

Lisäksi pisteemme korkean suorituskyvyn luokassa tukevat 101 Blockchains G2 -tunnusmerkin mainetta. 101 Blockchains on saanut suhteellisen korkeamman pistemäärän kuin muut kilpailijat.

Lue myös: 101 lohkoketjua nimetty huipputasoksi G2 Fall 2020 -raportissa

  • Parhaiten suoriutuva pienyritysten verkkokurssien tarjoaja

Seuraava saavutus oli ”Suorituskykyinen” -merkki Small Business Grid -raportissa verkkokurssien tarjoajille Winter 2021. G2 Winter 2021 -raporttien online-kurssin tarjoajille tarkoitettu Small Business Grid -raportti sijoittaa pienyritysten tuotteet verkkokurssien tarjoajien joukkoon.

Grid-raportit luokittelevat palveluntarjoajat markkinoiden ja asiakastyytyväisyyden perusteella. 101 Blockchains on onnistunut kilpailemaan monien muiden pelaajien kanssa korkean suorituskyvyn luokassa ansaitsemaan merkin.

  • Tehokkain pienyritysten teknisten taitojen kehittäminen

101 Blockchains nimettiin tehokkaaksi toisessa G2-raporttien luokassa talvelle 2021 pienyritysten teknisten taitojen kehittämiseksi. G2 on tunnistanut osuvasti blockchainin arvon tärkeänä teknisenä taitovaatimuksena. Siksi suhteellisen uusi läsnäolo markkinoilla ja poikkeuksellisen korkea asiakastyytyväisyys on tuonut meille kunniaa.

Asiakkaidemme tuki on ratkaisevan tärkeää 101 Blockchainin palvelujen laajentamisessa. Myös heidän rehelliset arvostelut ovat jatkuvasti parantaneet 101 Blockchainin tunnistamista. Tämän seurauksena 101 Blockchainia voi houkutella laajemmalle yleisölle heidän taitojensa ja osaamisensa perusteella.


  • Suorituskyky Euroopassa

101 Blockchains sai Euroopassa korkean esiintyjän tunnuksen Europe Regional Online Course Providers Winter 2021 -työkalun mukaan. Syy, miksi 101 Blockchains nimettiin G2-raporttien mukaan tehokkaaksi verkkokurssien tarjoajiksi Euroopassa, on verrattain korkeampi asiakastyytyväisyyspisteet.

  • Liiketoiminnan helppous ja tuen laatu

101 Blockchains on myös pystynyt hankkimaan kaksi muuta uutta G2-merkkiä talvella 2021 -raporteissa. Talvi 2021: n teknisten taitojen kehittämisen suhdeindeksi esitteli kaksi G2-merkkiä –

  • Helpoin asioida
  • Paras tuki

Olemme päässeet kelautumaan joihinkin mittaviin numeroihin Relationship Data -pisteissä, jotka nousevat yli odotetun keskiarvon. Tämä saavutus oli mahdollista vain asiakkaidemme tuen ansiosta. Suhdeindeksin mukaan saimme keskiarvoa korkeamman suhdetiedoissa tai suositusmahdollisuuksissa. Lisäksi suhdeindeksissä otetaan huomioon myös liiketoiminnan helppous ja 101 Blockchainin suhdepisteiden tuen laatu.

Jälleen olemme saaneet korkeampia pisteitä verrattuna keskiarvoon liiketoiminnan helppouden suhteen. Pisteet 101 Blockchainista tuen laadun suhteen olivat täynnä, mikä on selvästi keskimääräistä korkeampi. Siksi monipuolisella esityksellä oli ratkaiseva rooli ansaita “Helppo liiketoimintaa” ja “Tuen laatu” G2-merkit.

  • Asiakkaidemme rakkaus

101 Blockchains on myös ansainnut toisen lupaavan palkkion ja lisännyt yhden uuden merkinnän 101 Blockchains G2 -merkkiin. Lisäpalkinto on Käyttäjät rakastavat meitä -merkki. Se on selkeä osoitus asiakkaidemme arvostuksesta tarjouksiamme kohtaan. G2 on palkinnut meidät Käyttäjät rakastavat meitä -merkillä, kun olemme keränneet noin 20 arvostelua. Lisäksi täytimme myös ehdot saavuttaa keskimääräinen 4 tähden luokitus kaikista luokituksista.

Voit myös tarkistaa, mitä asiakkaamme sanovat meistä tässä.

Suorituskyky G2 Winter 2021 -raporteissa

G2 Winter 2021 -raporttien tulokset esittävät lupaavan ennusteen 101 Blockchainille. Tähän mennessä olemme varmoja, että pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin paremmin kuin kukaan muu. Mikä tärkeintä, olemme pystyneet erottamaan identiteettimme yhtenä parhaista Blockchain-sertifikaattien ja kurssien tarjoajista.

Samalla G2-raportit osoittavat myös kykymme ylläpitää asiakkaillemme vahvoja tukimekanismeja. Vahvuuksien lisäksi G2-raportit valaisevat myös liiketoimintamallimme heikkouksia. Joten nyt haluamme työskennellä tietoon perustuvien päätösten suhteen tulevia aloitteitamme varten käyttäjien palautteen perusteella ja lisätä vielä enemmän G2-merkkejä ämpäriimme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map