EOS vs NEO: Kumpi ottaa Ethereumin (ETH) käyttöön DApps: ssä

Blockchain-tekniikan kehitys on johtanut jännittävien projektien syntymiseen, jotka kaikki kiinnittävät ihmisten huomiota. EOS vs NEO on viimeisin muotoilu, kun kehittäjät tutkivat edelleen alustoja älykkäiden sopimusten ja hajautettujen sovellusten isännöimiseksi..

NEO ja EOS ovat keränneet vauhtia viime kuukausina, ja ne on pidetty kelvollisina kilpailijoina Ethereumille (ETH), joka on noussut toivotuksi alustaksi älykkäiden sopimusten ja hajautettujen hakijoiden kehittämiselle.

Joten mikä tekee EOS: sta vs. NEO: sta erottuvan kelvollisina Ethereum-tappajina?

NEO VS EOS: Tarkoitus

NEO vs. EOS

NEO on lohkoketjualusta ja kryptovaluutta, joka pyrkii rakentamaan hajautettujen sovellusten skaalattavan verkon. Kiinalaisen kryptovaluutan takana oleva tiimi aikoo parantaa omaisuuden digitointia digitaalisen identiteetin tekniikan avulla.

Se sanoi, että NEO on pohjimmiltaan älykäs sopimusalusta, kuten Ethereum, mikä antaa kehittäjille mahdollisuuden koodata ja keksiä hajautettuja sovelluksia.

EOS aivan kuten NEO on myös blockchain-projekti, joka pyrkii tarjoamaan suuren skaalautuvuuden DApps: n ja lohkoketjujen käyttöönottoa varten. Se kutsuu itseään tehokkaimmaksi blockchain-pohjaiseksi hajautetuksi järjestelmäksi, joka mahdollistaa DApps: n kehittämisen, isännöinnin ja suorittamisen.

EOS vs NEO: Alkuperäinen valuutta

EOS vs. NEO

NEO on natiivi merkki, joka käyttää hajautettujen sovellusten kehittämiseen käytettyä NEO-alustaa. Alkuvaiheessa Genesis Blockissa luotiin 100 miljoonaa kolikkoa. Viisikymmentä miljoonaa kolikkoa myytiin varhaisille sijoittajille, ja loput viisikymmentä miljoonaa on lukittu älykkääseen sopimukseen. Joka vuosi vapautetaan 15 miljoonaa kolikkoa pitkäaikaisten tavoitteiden kehittämisen rahoittamiseksi.

EOS on merkki, joka toimii EOS.IO, joka toimii käyttöjärjestelmänä tietokoneessa, joka hallitsee ja ohjaa EOS-lohkoketjua. Kehittäjän on pidettävä EOS-kolikoita niiden kuluttamisen sijaan, jotta hän voi käyttää verkon resursseja hajautettujen sovellusten rakentamiseen ja käyttämiseen.

26. kesäkuuta 2016 ja 1. heinäkuuta 2017 välisenä aikana jaettiin yhteensä 200 miljoonaa eli 20% kaikista EOS-tunnuksista. Tällä hetkellä 700 miljoonaa rahaketta jaetaan jatkuvasti. 100 miljoonaa kolikkoa pidetään salakuuntelussa.


EOS vs. NEO: Tapahtumanopeus ja palkkiot

NEO perustuu Bysantin vikatoleranssin konsensusalgoritmiin, jonka avulla se voi tukea jopa 10000 tapahtumaa sekunnissa. Konsensuskirjanpitoa varten solmut valitaan satunnaisesti käsittelemään tapahtumia verkossa päällekkäisten luottamusverkkojen perusteella. Tällä hetkellä NEO-projekti ei peri ihmisiltä maksuja verkon käytöstä.

Toisaalta EOS: n suosio on kasvanut osittain siksi, että se voi käsitellä sekunnin ajan valtavan määrän tapahtumia. Korkea skaalautuvuus tarkoittaa, että projektilohkoketju pystyy käsittelemään yli miljoona tapahtumaa sekunnissa vaakaskaalausjärjestelmän avulla

EOS ei vaadi ihmisiä suorittamaan mikromaksuja tehtävien suorittamiseksi estoketjussa tai viestien lähettämistä. Sen sijaan yksittäiset kehittäjät saavat ”määrittää yleensä matalat transaktiopalkkionsa. Yritykset voivat tulla mukaan kaupallistamisstrategioihinsa.

NEO vs EOS: Blockchain-protokolla

EOS.IO luottaa delegoituun panosnäyttöön ja roolipohjaiseen toimilupakonseptiin. Blockchain-protokolla sallii joustavuuden välittömien päätösten tekemisessä, kuten vikojen tartuttamien sovellusten palautus, jäädyttäminen ja korjaaminen.

NEO puolestaan ​​käyttää Bysantin vikatoleranssia, jonka se sanoo parantavan työtodistusta ja panosta. Tällä algoritmilla kuka tahansa, jolla on NEO, voi äänestää siitä, kuka on heidän konsensussolmunsa, joka on vastuussa lohkon päättämisestä.

Tuomio

Sekä EOS: lla että NEO: lla on potentiaalia kasvaa cryptocurrency- ja blockchain-tekniikan kehittyessä. EOS: lla näyttää kuitenkin olevan parempi vuosi, ja näyttää siltä, ​​että sillä on suuremmat mahdollisuudet ottaa Ethereumia ensisijaiseksi alustaksi älykkäille sopimuksille ja hajautetuille sovelluksille.

Lue lisää

  • NEO dApps -ekosysteemi: täydellinen luettelo

* Vastuuvapauslauseke: Artikkelia ei pidä pitää sellaisenaan eikä sitä ole tarkoitettu antamaan sijoitusneuvoja. Tässä artikkelissa esitetyt korvausvaatimukset eivät ole sijoitusneuvontaa, eikä niitä tule ottaa sellaisenaan. Tee oma tutkimus!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map