5 Blockchain-trendiä katsottavaksi tämän vuoden virtuaalisella NY Blockchain -viikolla – toukokuussa 2020

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiTapahtumat ja konferenssit

5 Blockchain-trendiä katsottavaksi tämän vuoden virtuaalisella NY Blockchain -viikolla – toukokuussa 2020

Sadat ekosysteemijohtajat keskustelevat viimeisimmistä salaustekniikoista maailmanlaajuisen yleisön edessä 6.-20.5. Tässä on syytä varoa. mennessä ConsenSys 28. huhtikuuta 2020 Lähetetty 28. huhtikuuta 2020

evs 2020 -artikkelissa esitetty kuva oli tyhjä

NY Blockchain Week 2020 käynnistyy virallisesti ensi viikolla virtuaalimuodossa, jotta yleisöt kaikkialla maailmassa voivat virittyä vuoden suurimmalle viikolle kryptosfäärille. Ohjelmointi on täysin verkossa ja kaikille rekisteröijille ilmaista, ja sen sisältö on maailmanlaajuisesti saatavilla. Viikko käynnistyy virtuaalisella hakkeroinnilla, jonka isännöivät Ethereal Summit, Gitcoin ja Consensus 2020, jota seuraa Ethereal Virtual Summit ja Consensus Distributed. Jos et ole vielä varmistanut paikkasi, rekisteröidy ilmaiseksi seuraamalla alla olevia linkkejä:  

consensys plexus kuvake pyöreä Varaa ilmainen paikkasi Ethereal Virtual Summitissa tänään.

Kuten blockchain-ekosysteemissä tavallista, kaikki työskentelevät kaikilla pino-kerroksilla, minkä osoittavat viikon yli 250 kaiuttimet ja laaja-alaiset keskustelut, mukaan lukien Ethereum 2.0: n virstanpylväät, DeFi-sovellukset, yrityksen blockchain-käyttöönotto ja paljon muuta. Tässä on erityisesti viisi aihetta, joihin on kiinnitettävä huomiota ja joiden uskomme osoittavan suurimmat ponnistelut blockchain-tilassa tänä vuonna. 

1. Mitä COVID-19 tarkoittaa globaalin infrastruktuurin tulevaisuudelle

Monet pitävät tätä ainutlaatuista taloudellista hetkeä mahdollisuutena lohkoketjuliikkeelle sijoittua globaaliin tietoisuuteen joustavampana vaihtoehtona olemassa oleville järjestelmille, erityisesti raha-, rahoitus-, lääketieteelliselle ja toimitusketjun infrastruktuurille. Salaus, kuten kaikki muutkin markkinat, on vaikuttanut COVID-19-pandemian maailmanlaajuisiin taloudellisiin sokkeihin. DeFi-yhteyskäytäntöjen korkea saatavuus markkinoiden piikkien kautta maaliskuun puolivälissä sekä kasvava kysyntä perunavalmisteille ja ETH: n taloudellinen kaistanleveys ovat kuitenkin miettineet perinteisten ja salausvarojen välistä korrelaatiota ja sitä, missä globaalit markkinaosapuolet etsivät turvapaikkoja jatkuvasti kehittyvä riskimaisemamme. 

Kriisi voi myös katalysoida digitaalisen omaisuuden käyttöönottoa institutionaalisille toimijoille, jotka pyrkivät virtaviivaistamaan maksukiskoja ja parantamaan pankkien saatavuutta. Tuore tiedote Kansainvälisten maksujen pankki totesi, että tarve lisätä rahoituksen saatavuutta COVID-19: n aikana voi auttaa nopeuttamaan keskuspankin digitaalisten valuuttojen (CBDC) käyttöönottoa. 

Lopuksi ConsenSys Health on yhteistyössä Gitcoinin, Hyperledgerin, One Million Devsin ja OpenMindedin kanssa toteuttanut PYSÄYTÄ COVID-19 Hackathon tuoda terveydenhuollon asiantuntijat ja Web3-kehittäjät yhteen. Hackathon kulkee läpi Blockchain-viikon ja voittajat julkistetaan 18. toukokuuta.

Aiheeseen liittyvät keskustelut:

 • 7. toukokuuta – Ethereal: “Muuttuvat salauskertomukset”
 • 7. toukokuuta – Ethereal: “CBDC: t COVID-19-iässä”
 • 8. toukokuuta – Ethereal: “COVID-19 ja teknologia-pyöreän pöydän keskustelu”
 • 11. toukokuuta – konsensus: ”Koronavirus, estoketju ja elämän merkitys”
 • 11. toukokuuta – konsensus: “Yves Mersch keskuspankin digitaalisista valuutoista”
 • 12. toukokuuta – konsensus: “Fiatin tulevaisuus: Keskuspankin digitaaliset valuutat”
2. Valmistautuminen Ethereum 2.0 -vaiheeseen 0

Ethereum 2.0 -kehitys on saanut vauhtia, ja se on saavuttanut joitain merkittäviä virstanpylväitä viime viikkoina. Prysmatic Labs toi markkinoille Topaz Testnet -palvelunsa perjantaina, 17. huhtikuuta, täysin määritetyn Ethereum 2.0 Phase 0 -testiverkon. Odotettaessa Ethereum 2.0: n todisteita panostaloudesta, ConsenSys Codefi -tiimi käy läpi myös ETH: n panostamisen perusteet. Ethereal Virtual Summitin toinen päivä on täynnä peräkkäisiä Eth2-keskusteluja johtavilta ekosysteemien ääniltä, ​​kuten Ben Edgington (Mikä on uutta Eth2: ssä), Evan Van Ness (Viikko Ethereumissa), Danny Ryan (EF) ja paljon muuta..

Aiheeseen liittyvät keskustelut:

 • 8. toukokuuta – Ethereal: “Ethereum 2.0: n tuominen vaiheeseen 0 vuonna 2020”
 • 8. toukokuuta – Ethereal: “The Ethereum 2.0 Staking Panel”
 • 8. toukokuuta – Ethereal: “Onko sinulla ETH? Näin panostat sen ”
 • 8. toukokuuta – Ethereal: “Kuinka Prysmatic Labs rakentaa Eth 2.0: ta”
 • 8. toukokuuta – Ethereal: “Siirtyminen Eth1: stä Eth2: een”
 • 8. toukokuuta – Ethereal: “Tulipalon keskustelu SKALE Labsin perustajien kanssa”
3. Tie DeFi-joukkojen hyväksymiseen

Hajautetun rahoituksen (DeFi) ekosysteemi saavutti 1 miljardin dollarin arvolukonsa DeFi-virstanpylväänä tämän vuoden helmikuun 6. päivänä ja on nähnyt protokollien välisen käyttäjien päällekkäisyyden kasvavan trendin, jonka mahdollisti Ethereum-pohjaisten DeFi-alustojen yhteentoimivuus. Monet pitävät DeFi: tä blockchain-tekniikan kultaisena lapsen käyttötapauksena, koska se on resonanssissa hajauttamisen, läpinäkyvyyden ja yhdistettävyyden keskeisten periaatteiden kanssa ja DeFi-sovellusten jatkuvasti parantavan UX: n vuoksi, mikä on radikaalisti yksinkertaistanut salauksen uusille tulijoille. . Ei häviä, säästöpeli AllasYhdessä integroituu jopa Compound-protokollan kiinnostavaan Dai-pooliin, jotta yksi onnekas osallistuja voi voittaa kaiken palkintopotista ansaitun koron.   

Toinen suuri kehitys DeFi-tilassa on ollut Compound-protokollan lisääntyvä hajauttaminen. Aikaisemmin tässä kuussa yhdistetiimi ilmoitti siitä yhteisön hallinto oli virallisesti korvannut järjestelmänvalvojan. Julkisen testauksen jälkeen tiimi luovuttaa koko hallinnon yhteisölle. 

Aiheeseen liittyvät keskustelut:

 • 7. toukokuuta – Ethereal: “Avoin rahoitusarvo”
 • 7. toukokuuta – Ethereal: “DeFin vaikeita keskusteluja”
 • 7. toukokuuta – Ethereal: “DeFi-alustan käyttö ja kasvatus”
 • 7. toukokuuta – Ethereal: “Fireside-keskustelu yhdisteen perustajan kanssa”
 • 8. toukokuuta – Ethereal: “Fireside Chat Makerin kanssa DeF: n tulevaisuudesta”
 • 8. toukokuuta – Ethereal: “DeFi: n tuominen 1 miljardille ihmiselle”
 • 8. toukokuuta – Ethereal: “DeFi: n Breakout-innovaatiot”
 • 8. toukokuuta – Ethereal: “Living on DeFi: How we Fight Back”
 • 8. toukokuuta – Ethereal: “Fireside Chat Wyren kanssa DeFin tulevaisuudesta”
 • 13. toukokuuta – konsensus: “DeFi Deep Dive”
4. Pelien nousu Ethereumissa

DeFi ei ole ainoa sovellus, joka on kiinnittänyt sekä dapp-tiimien että käyttäjien kiinnostuksen Ethereumiin. Vuoden 2017 CryptoKitties-puomin jälkeen markkinoille on tullut joukko muita blockchain-pohjaisia ​​pelejä, mukaan lukien Gods Unchained, SkyWeaver, Axie Infinity ja Neon District (katso täydellinen luettelo Ethereum-pohjaisista peleistä Dappien tilasta). Nämä pelit ovat valmiita tulemaan voimakkaiksi blockchain-ekosysteemin ramppeiksi, kun ne jatkavat UX: n laajentamista ja parantamista.

infura Opi kuinka Horizon Games yhteistyössä Infuran kanssa siirtää SkyWeaverin tuotantoon.

Aiheeseen liittyvät keskustelut:

 • 7. toukokuuta – Ethereal: “Palkintoihin liittyvien säästöjen historia ja tulevaisuus”
 • 7. toukokuuta – Ethereal: “State of Gaming on Ethereum”
 • 7. toukokuuta – Ethereal: “Play-to-Ansaitse pelaamista”
 • 7. toukokuuta – Ethereal: “Hit-pelin tekeminen Ethereumissa vuonna 2020”
 • 8. toukokuuta – Ethereal: “Skaalautuva STARK-pohjainen kaupankäyntialusta jumalattomille jumalille”
5. Yritysten kiinnostus Mainnetiin

Tuoreen mukaan Forresterin raportti, tilaaja EY, jossa kysyttiin blockchain-ratkaisuja tutkivista yritysjohtajista, 43% johtajista on “melko todennäköisiä” ja 32% “erittäin todennäköisesti” käyttäviä julkisia lohkoketjuja tulevaisuudessa. Kuluneen vuoden aikana Ethereumin kehittäjäyhteisö on edistynyt merkittävästi yritysten tarvitseman yksityisyyden ja lupamahdollisuuksien rakentamisessa erityisesti verkkoon pääsyn ja tapahtumadatan suhteen. Viime kuukauden ilmoitus Baseline Protocol Initiative -ohjelmasta ja Hyperledger BesuJatkuva edistyminen mainnet-yhteensopivana Ethereum-yritysasiakkaana yrityksille (äskettäin äänestetty aktiiviseksi tilaksi) on myös hyvä julkisen estoketjun käyttöönoton tulevaisuus. 

Aiheeseen liittyvät keskustelut:

 • 8. toukokuuta – Ethereal: “Fireside Chat Microsoftin ja PegaSysin kanssa”
 • 8. toukokuuta – Ethereal: “Kuinka Ethereum rikkoo maata yritysten kanssa”
 • 12. toukokuuta – konsensus: “Ohjelmoitava raha ja yritysten blockchainin tulevaisuus”
 • 12. toukokuuta – konsensus: “Käynnistä yrityssolmu, rakenna Blockchain-yhteenliittymä”
 • 12. toukokuuta – konsensus: “Hyperledger”
Katse taaksepäin, eteenpäin

Ekosysteemi on mennyt pitkälle, koska kerroimme 7 suurinta trendiä Blockchain Week 2019: ltä. Viime vuoden ottelut koskivat antifileiden järjestelmien tarvetta, DeFi-kertomuksen nousua, tietosuojaratkaisujen syntymistä ja yritysten kasvavaa kiinnostusta blockchainiin ratkaisuja. Nyt hauraat, vanhat järjestelmämme kohtaavat eliniän stressitestin; DeFi ei ole vain liike, vaan rikas ekosysteemi, joka toimii yhdessä toimivien protokollien kanssa; ja yritykset ovat siirtymässä blockchain PoC: n ulkopuolelle ja valmistautumassa mainnetiin. Kuka tietää, mitä yksi vuosi lisää tähän propulsiotilaan. 

Pysy turvassa siellä. Emme voi odottaa yhteydenpitoa kanssasi koko ensi viikolla.

Katso Ethereal Virtual Summitin koko esityslista

Kahden päivän sisältö ei voi unohtaa yli 100 johtajalta Ethereumin ekosysteemissä. Katso esityslista CBDCDeFiEthereum 2.0Hyperledger BesuUutiskirjeTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.SähköpostiosoiteYksinomainen sisältöEthereum Q3 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q3 2020 DeFi -raportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raportti

Ethereum 2 0 PanosekosysteemiraporttiRaportti

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem -raportti

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuoteWebseminaari

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuote

Kuinka luoda sosiaalinen tunnusWebseminaari

Kuinka luoda sosiaalinen tunnus

Digitaalisten varojen ja DeFi: n tulevaisuusWebseminaari

Rahoituksen tulevaisuus: digitaaliset varat ja DeFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map