6 Blockchain Takeaways Ethereal Virtual Summit 2020 -tapahtumasta

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiUutiset

6 Blockchain Takeaways Ethereal Virtual Summit 2020 -tapahtumasta

Alan johtajien tärkeimmät lainaukset, oivallukset ja ennusteet Ethereumin tulevaisuudesta, dapp-kehityksestä, yrityksen käyttöönotosta, DeFi: stä ja muusta. mennessä ConsenSys 8. toukokuuta 2020 Lähetetty 8. toukokuuta 2020

eteerinen virtuaalinen blogisankari

Ethereum on luultavasti ainoa asia, joka ylittää kielen, ylittää sukupuolen, ylittää uskonnon, ylittää sijainnin. Se on yleinen kieli, jonka ympärille ihmiset ovat kokoontuneet. En usko, että niitä voi olla paljon – mahdollisesti vain yksi. “

Collin Myers, maailmanlaajuinen tuotestrategia, ConsenSys Codefi

Kahden viime päivän aikana yli 200 kehittäjää, yrittäjää, yritysveterania ja alan johtavaa mieltä kokoontuivat lohkoketjun ekosysteemistä kaikkeen ensimmäiseen Ethereal Virtual Summit -kokoukseen. Heidän tehtävänsä: keskustella, tehdä yhteistyötä ja kouluttaa laajempaa salausyhteisöä tärkeimmistä kehityssuunnitelmista vuoteen 2020 mennessä ja kaikilla pinon kerroksilla, Eth2-vaarnasta yrityksen lupaan DeFi-sovelluksiin. Jos on yksi yleinen takeaway, niin mikään – ei rutto, ei seisokkia, ei viivästynyt videovirta – ei estä yhteisöä pyrkimyksissään tehdä blockchain-valtavirtaa. Kuten Joe Lubin korosti keskustelussaan Mike Novogratzin kanssa, vallankumouksellisten ja evoluutioiden on toimittava yhdessä “tuodakseen viisauden alas vuorelta ihmisille”. 

Tulevina päivinä julkaisemme yksittäisiä videotallenteita, jotta voit tarttua väliin jääneisiin istuntoihin ja palata suosikkeihisi. Sillä välin, tässä on kuusi suosituinta otosta haastattelujen, paneelien, esittelyjen ja muiden kahden täynnä olevan päivän aikana. 

1. COVID-19-taloudelliset häiriöt herättävät ihmisiä digitaalisen omaisuuden mahdollisuuksiin.

“COVID on harjaspalo, joka on tapa saada vihreät versot nousemaan.” 

Angie Lau, Forkast.News -lehden päätoimittaja

Monet ihmiset, etenkin salausyhteisö, pitävät nykyistä globaalia talouskriisiä herätyskutsuna järjestelmän muutokselle, erityisesti rahoitusinfrastruktuurin ympärillä. Ajatus “digitaalisesta niukkuudesta” ja ETH: sta “taloudellisena kaistanleveydellä” on noussut esiin keskusteluissa rahapainon ongelmista ja dollarin devalvoitumisesta. Kuten Mike Novogratz selitti, “COVID on saanut aikaan finanssipoliittisen ja rahallisen vastauksen, jota emme ole koskaan ennen nähneet.” Eikä välttämättä tehokas. Tästä syystä keskuspankin digitaalinen valuutta (CBDC) on herättänyt huomiota pankkisektorilla pakottavana lohkoketjusovelluksena maksukiskojen virtaviivaistamiseksi ja yksittäisten kansalaisten taloudellisen saatavuuden parantamiseksi. Kun tuleva Bitcoin on puolittunut ja Ethereumin alkuperäiset niukkuusmekanismit ETH-tarjonnan ympärillä, monet näkevät ainutlaatuisen taloudellisen hetkemme käännekohtana lohkoketjulle ja digitaaliselle omaisuudelle kiinnittämään maailmanlaajuista huomiota.

consensys plexus kuvake pyöreä Ilmoittaudu tulevaan verkkoseminaariin CBDC: stä ja stablecoineista. Rekisteröidy

2. Ethereum 2.0 Phase 0 on vuoden 2020 odotetuin verkkokehitys.

“Olemme jo siinä vaiheessa, kun Eth1 oli muutama kuukausi ennen julkaisua.” 

Vitalik Buterin, Ethereumin perustaja

Vaihe 0, Ethereum 2.0: n ensimmäinen vaihe, on Beacon-ketju, Eth2-järjestelmän sydän. Vaihe 1 on sirpaleinen, jossa Ethereum-lohkoketju “jaetaan” 64 eri rinnakkaisketjuun. Joe Lubin korosti, että Ethereum 2.0 “on todella hyödyllinen käytännössä välittömästi”. Kuten Vitalik selitti, “Eth2 laskee transaktiokustannukset kertoimella 100, jolloin useampia operaatioita voidaan suorittaa pienemmillä kustannuksilla.” Eth1 tulee lopulta olemaan oma sirpale Eth2-verkossa. 

Odotettaessa vaihetta 0 ja uuden yksimielisyysmekanismin taloutta panostus oli myös mielessä. Mara Schmiedt ConsenSys Codefista ja Carl Beekhuizen Ethereumin säätiöstä esittivät Ethereum 2.0 -käynnistyslevy, EF: n virallinen tapa tallettaa ETH: si Eth2: lle. Launchpad kehittää parhaillaan aktiivisesti testnet-verkkoa. 

“Tämä asia on monimutkainen, uskomaton ja jännittävä”, EF: n Danny Ryan sanoi kuvaillen Eth2-järjestelmän monimutkaisuutta. “Jos aiot tehdä sen, tee se oikein.” Tärkein askel nyt testauksen lisäksi on käyttäjien kouluttaminen panostamisen perusteista, eduista ja riskeistä. Codefi-tiimi julkaisi äskettäin Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report -raportin tutkiakseen niiden ETH-haltijoiden motivaatioita ja huolenaiheita, jotka aikovat panostaa tai eivät. 

3. Ethereum 1.0: lla on suuret skaalausratkaisut järjestyksessä. 

“Jos katsot blockchainia tänään, se on kuin tietokoneet ennen Applea … SKALE: n kanssa haluamme, että blockchainista tulee valtavirtaa.”

Stan Kladko, SKALE Labsin teknologiajohtaja

SKALE-verkko on joustava sivuketjujen lohkoketjuverkosto, joka on yhteensopiva Ethereum-mainnetin kanssa ja voi suorittaa jopa 2000 tapahtumaa sekunnissa ketjua kohti. Tiimi aikoo käynnistää SKALE-testiverkon tässä kuussa ja valmistautuu mainnetiin tulevina kuukausina. SKALE-verkko käynnistyy Codefi Activate -alusta, joka käyttää ainutlaatuista tunnistusmekanismia nimeltä Proof of Use, eli SKALEn toimitusjohtaja Jack O’Holleran selitti, että “suunniteltu verkon terveydelle, asettamalla dappit etusijalle”. Vaikka Eth2-päivitykset olisikin kulman takana, SKALE: n kaltaiset skaalausratkaisut ovat valtava tilaisuus Ethereumille vastata verkon kysyntään lähitulevaisuudessa.

4. “Enterprise Ethereum” on vain Ethereum, jossa on yksityisyyden ja vaatimustenmukaisuuden lisäosat, joita yritykset tarvitsevat.

“Se on sama tekniikka. Se, miten se otetaan käyttöön, on erilainen. “

Yorke Rhodes, Microsoftin Blockchainin perustaja

Joidenkin tärkeiden tietosuoja- ja käyttöoikeuksien kehitysten parissa viime vuosien aikana yhä useammat yritykset ovat siirtymässä kohti avoimen lähdekoodin Ethereum-lohkoketjua käynnistääkseen edullisia, erittäin ohjelmoitavia ja erittäin joustavia tietotekniikoita. “Ajatelkaamme sitä IT: ksi”, John Wolpert pohtii. ”Tylsää vanhaa yritystietotekniikkaa. Ehkä tylsä ​​on uusi jännittävä. ” 

ConsenSysin protokollasuunnittelutiimi PegaSys ilmoitti tänään, että PegaSys Ethereum -sarja – joka sisältää Hyperledger Besu, PegaSys Plus ja PegaSys Orchestrate – on saatavana Microsoft Azure Marketplacessa. Lisäksi, Microsoft Blockchain -kehityspaketti Ethereum tukee nyt Hyperledger Besua suoraan. Nämä uudet tarjoukset auttavat yrityskehittäjiä pääsemään helposti alustoille ja työkaluille, joita he tarvitsevat yksityisten, luvallisten Ethereum-verkkojen rakentamiseen, jotka ovat yhteensopivia mainnetin kanssa. Wolpert, joka perusti Baseline Protocol -aloitteen, esitti Ethereumin mainnetin edut selkeästi: jos olet yritys, voit “käyttää mainnetia viestiväylänä yhdistääksesi tallennusjärjestelmäsi muiden ihmisten järjestelmiin. ennätys.”

“Vuonna 2015”, Wolpert muisteli, “emme pystyneet sanomaan sanaa” blockchain “yritys-Amerikassa.” Ottaen huomioon blockchain-sujuvien yritystitaanien määrän Ethereal Virtual Summitissa kahden viime päivän aikana, on selvää, että kaikki, mikä on muuttunut.  

5. Kehittäjät avaavat taloudellisia malleja, jotka houkuttelevat ihmisiä. Dapp-käyttäjät ajavat yrityksiä suoraan Ethereum-lompakkoistaan. 

”Ethereumin avulla jokaisella voi olla oma pieni, digitaalinen keräilyesineisiin perustuva liiketoimintansa. He tarvitsevat vain Internetin ja Ethereumin lompakon. ” 

Jeffrey Zirlin, Axie Infinityn kasvujohtaja

Blockchain-peleistä on tullut tehokas Web3-onramp uusi tulokkaille. Kuten Peter Kieltyka Horizon Gamesista huomautti, “80% käyttäjäkannastamme on ihmisiä, jotka eivät ole koskaan koskettaneet blockchainia.” Erityisen suosittuja ovat “ansaitse-ansaita” -pelit, kuten SkyWeaver, joissa käyttäjät voivat luoda ja vaihtaa digitaalisia keräilyesineitä. Voimakkailla skaalausratkaisuilla, kuten SKALE, horisontissa, MetaMask mobile teoksissa ja Ethereum-pohjaisten pelien uudessa taloustieteessä dapp-ekosysteemi on valmis nousemaan tänä vuonna. 

Blockchain-sovellusten käytön aloittaminen MetaMaskin salauslompakko tänään.

6. Turvallisuus on DeFi: n mielessä.

“Mielestäni ei ole huono idea aloittaa yhteisötarkastusten koordinointia. Meillä kaikilla on siinä oma osuutensa. ” 

Kyle Kistner, bZx: n perustaja

Ehkä Etherealin DeFi-radan kattava kysymys oli Jordan Lyallin 1. päivän kysymys “DeFi-alustan käytön ja kasvamisen haasteet” -paneelissa: “Kuinka kannustamme innovaatioihin ja pidämme käyttäjät turvassa?” DeFi-ekosysteemi saavutti miljardin dollarin virstanpylväänsä aiemmin tänä vuonna, mutta koki myös muutamia hyökkäyksiä ja poikkeavuuksia maailmanmarkkinoiden iskujen vuoksi. Avoimen lähdekoodin työkalut, kuten DeFi-pisteet on auttanut käyttäjiä mittaamaan alustariskiä sellaisten tekijöiden ympärillä kuin keskittäminen ja likviditeetti. Yleinen yksimielisyys oli, että DeFi-protokollaryhmien on tehtävä kattava käyttäjätutkimus ja älykkäät sopimusauditoinnit, varsinkin kun he näkevät lisääntyneen määrän. 

DeFi-protokollat ​​ovat syystä aktiivisimpia Ethereum-sovelluksia. Spencer Noon DTC Capitalista ilmaisi selvästi: “Rahoitus on Ethereumin ensimmäinen paras käyttötapaus.” Hajautetut rahoitusalustat, kuten Compound ja Uniswap, ovat hämmästyttäneet monia yhdistettävyydessä ja sitoutumisessa täydelliseen hajauttamiseen. Joe Lubin demystifioi DeFi-tilan 1. päivänä kaikille: ”” Maagiset internetrahalegot ”ovat vain joukko protokollia lainaamiseen, kaupankäyntiin ja lainaksi ottamiseen. Se on uusi rohkea maailma, ja me kaikki voimme käyttää sitä itse. ” Ahkerien turvatoimien sekä lisääntyneen koulutuksen ja läpinäkyvyyden alustariskin pitäisi tehdä rohkeasta uudesta maailmasta helpommin purjehdittavaa tulokkaille. 

consensys plexus kuvake pyöreä Lataa Q1 2020 Ethereum DeFi -raporttimme Lataa

Bonus: Deepfake saattaa olla Internetin seuraava maanjäristys. 

“Syväfake-videon poistaminen vaati YK: n toimia.”

Kathryn Harrison, DeepTrust Alliancen perustaja

Kathryn Harrison on saattanut varastaa esityksen, kun hän järkytti yleisöä halpaväärennöksillä ja syväväärennöksillä, jotka saivat hänen suoratoistonsa vetämään YouTubesta (!), Mikä todennäköisesti laukaisi Googlen sisältömoodit. DeepTrust Alliance on voittoa tavoittelematon järjestö ja sidosryhmien maailmanlaajuinen koalitio, joka käyttää blockchain-tekniikkaa torjumaan disinformaatiota ja syviä väärennöksiä. Kathrynin röyhkeä esitys oli voimakas muistutus siitä, että Argentin Itamar Lesuisse kertoi kaunopuheisesti aiemmin päivällä, “Hajauttaminen ei ole vain filosofista. Kyse on siitä, luottavatko ihmiset alustaan. ” Ja jos kyseessä ovat syväpetokset, luottavatko ihmiset sisältöön. Hajautetut todentamisjärjestelmät voivat auttaa paljastamaan vääriä tietoja ja väärää tietoa, jota ehkä jotkut eteeriset katsojat eivät seuranneet ennen Kathrynin tänään puhetta.

Ja niin taistelu jatkuu. COVID-19: tä vastaan. Hauras järjestelmiä vastaan. Keskittämistä vastaan. Vääriä tietoja vastaan. Mutta eilinen ja tänään on ollut kova todiste siitä, että niin monet ovat omistautuneet taisteluun ja yhtä sitoutuneina kuin koskaan. Kiitos paljon virityksestä ja kaikesta kovasta työstäsi. Pysy turvassa siellä ja pysy yhteydessä.  

tilaa uutiskirjeemme

Hanki uusimmat blockchain- ja Ethereum-uutiset, tuotteet, webinaarit ja muut suoraan postilaatikkoosi. Tilaa

CodefiDeFiEthereum 2.0MetaMaskQuorumNewsletterTilaa uutiskirjeemme, niin saat uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.Ethereum Q3 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q3 2020 DeFi -raportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raportti

Ethereum 2 0 PanosekosysteemiraporttiRaportti

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem -raportti

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihinOpas

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihin

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuoteWebseminaari

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuote

Keskuspankit ja rahan tulevaisuusValkoinen paperi

Keskuspankit ja rahan tulevaisuus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me