Aktivoi Token Launch Standards

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

HomeBlogCodefi Aktivoi

Aktivoi Token Launch Standards

Kirjoittaja Collin Myers 11. joulukuuta 2019 Lähetetty 11. joulukuuta 2019

LaunchStandards-blogikuva

Standardien edistäminen seuraaville verkkojulkaisuille

Periaatteemme

Kanssa Aktivoida pyrimme omaksumaan standardeihin perustuvan lähestymistavan luomaan vankkoja ja osallistavia tunnisteekosysteemejä blockchain-native Web 3.0 -talouteen. Standardimme ohjaavat pääperiaatteet, jotka toimivat pohjoistähtinä hajautettujen verkkojen käynnistämisessä, tukemisessa ja mahdollistamisessa:

  1. Luo oikeudenmukaiset, vastuulliset ja läpinäkyvät käytännöt

  2. Ota huomenna hajautettava verkko käyttöön

  3. Edistä innovaatioita tunnusten jakelumekanismeissa

  4. Lisää osallistumista verkkovaikutusten nopeuttamiseksi 

Brooklyn-projekti


Marraskuussa 2017 Brooklyn-projekti ilmoitti avoimen lähdekoodin aloitteesta, joka mobilisoi yli 1000 jäsenyhteisöä kehittämään Consumer Token Framework. Kehys oli ensimmäinen askel kohti yleisten standardien luomista hyödyllisyyskoodeille. Apuohjelmakoodit ovat digitaalisia esityksiä pääsystä, osallistumisesta ja vaihto-oikeuksista hajautetussa merkkitaloudessa. 

Brooklyn-projekti on keskittänyt huomionsa näihin merkkeihin liittyviin myynti- ja jakelumenetelmiin mahdollisten markkinoiden puutteiden korjaamiseksi sekä hajautettujen hankkeiden oikeudelliseen ja sääntelyyn liittyvään epäselvyyteen.. 

Brooklyn-projektin tekemän suuren työn perusteella Activate on kehittänyt oman Token Launch Standards -sarjansa, joka toimii mukautuvana kehyksenä, joka heijastaa avaruuden viimeaikaisia ​​edistysaskeleita.. 

Kenelle näitä standardeja sovelletaan?

Token-lanseerauksessa on mukana useita toimijoita, joilla kaikilla on joukko yksittäisiä standardeja, jotka ovat yhdenmukaisia ​​Activate-perusperiaatteiden kanssa.

  • Aktivoi alusta – Olemme sitoutuneet avoimiin käytännesääntöihin, jotka edistävät aktiivisesti osallistumista, innovaatioita ja koulutusta globaalille blockchain-yhteisölle.

  • Käynnistä osallistujat – Käyttäjät, jotka aikovat ostaa, vaatia ja osoittaa tunnustensa aktiivisen käytön hajautetussa verkossa.

  • Käynnistä Partners – “Vetted” -hajautetut verkostot, jotka haluavat käynnistää natiivimerkkinsä hajautetulla, oikeudenmukaisella ja vastuullisella tavalla mainnetin käynnistämisen jälkeen, ovat innokkaita osallistumisesta. 

Token Launch -standardien tarkoituksena on varmistaa, että pätevät verkot käynnistetään ja niihin pääsee käsiksi avoimesti ja oikeudenmukaisesti. Tämä nopeuttaa globaalia lohkoketjun omaksumista ja kouluttaa huomisen hajautetun talouden osallistujia.

Kehys 7.png

Aktivoi alustan standardit

Käynnistyskumppaneiden on tuettava Ethereumin ekosysteemiä

Activate Platform tukee vain kumppaneita, jotka rakentavat verkostoja edistääkseen Ethereum-ekosysteemin kehitystä.

Käynnistyskumppanit ovat due diligence -vaatimusten alaisia

Ennen verkkokumppanin tukemista Activate suorittaa huolellisuusprosessin, joka sisältää perusteellisen arvioinnin taustalla olevan verkkoteknologian kypsyydestä, ydinkehitystiimin kokemuksesta, kannustinmekanismin suunnittelusta, verkon hallinnasta ja protokollien maineesta teollisuudessa.

Rekisteröinti on avoin kaikille 

Rekisteröityminen osallistumaan verkon käynnistämiseen on avoin kaikille, jotka ovat onnistuneesti vahvistaneet henkilöllisyytensä ja täyttäneet protokollakohtaisen kyselylomakkeen.  

Tunnukset on jaettava oikeudenmukaisella ja yhtenäisellä tavalla

Kaikissa verkon julkaisuissa on yhtenäinen ja tasapuolinen lähestymistapa tunnusten jakamiseen ja hinnoitteluun (tarvittaessa) osallistujien välillä riippumatta heidän asemastaan ​​tai osallistumistasosta. 

Jokaisen verkkokäynnistyksen on sisällettävä “käyttötodistus”

Todistus käytöstä on ohjelmoitava jakelumekanismi, joka vaatii kaikkia käyttäjiä, jotka ostavat tai hakevat tunnuksia Activate-palvelun kautta, käyttämään niitä aktiivisesti verkon live-mainnetissä ennen kuin he voivat käyttää niitä vaihtoehtoisiin tarkoituksiin. Kaikkien rahakkeiden on oltava ”Ei siirrettävissä” tai ”Ei lunastettavissa”, kunnes käyttötodistusta koskevat vaatimukset täyttyvät.

Tunnukset on lukittava pääverkkoon asti.

Kun verkkokäynnistys on suoritettu onnistuneesti, tunnukset pysyvät lukittuina, kunnes niillä on aputoiminnot Mainnetissa.

Käynnistä osallistujastandardit

Käynnistä osallistujien on suoritettava henkilöllisyyden vahvistus

Kaikkien käynnistysosallistujien on suoritettava henkilöllisyystodistus ennen rekisteröitymistä verkon käynnistämiseen. Henkilötodistuksen vahvistusprosessi sisältää valokuvan henkilöllisyystodistuksen tai passin lataamisen sekä henkilökohtaisen kuvan (alias “selfie”) lataamisen tai ottamisen..

Käynnistä osallistujien on suoritettava protokollakohtainen opetusohjelma

Osallistujat, joilla on parhaat mahdollisuudet vaikuttaa vaikuttavasti hajautettuihin verkkoihin, ovat ne, jotka ymmärtävät protokollan tarkoituksen, miten sen taustalla olevaa tunnusta käytetään, ja aikovat käyttää tunnusta tähän tarkoitukseen. Osallistujat voivat odottaa, että tämä opetusohjelma sisältää arvioinnin sen alkuperäisen tunnuksen verkon tarkoituksesta ja hyödyllisyydestä. 

Käynnistettävien osallistujien on täytettävä käyttötodistus

Kaikkien käynnistysosallistujien on todistettava käytönsa tulemalla aktiiviseksi verkon osallistujaksi, ennen kuin tunnukset tulevat siirrettäviksi alkuperäisestä osallistumisosoitteesta. Käyttötodistusta koskevat vaatimukset vaihtelevat laukaisukumppaneiden vastaavien verkkomallien mukaan, mutta ne on suunniteltu yhdenmukaistamaan käynnistyskumppaneiden ja osallistujien kannustimet.

Käynnistä kumppanistandardit

Verkko on hajautettava suunnittelulla

Käynnistyskumppanien on rakennettava verkostoja, jotka on suunniteltu avoimiksi, itsekestäviksi ja suunniteltaviksi “riittävän hajautetuiksi”. Tähän sisältyy avoimen lähdekoodin perustan rakentaminen riippuen useista osapuolista verkon aktiiviseen käyttöön, kehittämiseen, ylläpitoon ja / tai hallintaan.

Verkkokannustimien on mahdollistettava vankka token-talous

Käynnistyskumppaneilla on oltava vankka taloudellinen kannustin, joka edistää osallistumista, verkkoturvallisuutta ja pitkäaikaista itsekestävyyttä.

Käynnistyskumppaneiden on näytettävä vähimmäiskelpoinen verkko

Potentiaalisten käynnistyskumppaneiden on osoitettava toimiva protokollaverkko, jossa on jonkin verran ulkopuolista osallistumista (ei pelkästään valkoista paperia).

Käynnistyskumppanien on kerrottava token-käynnistys Mainnet-käynnistysohjelmalla

Käynnistyskumppanien on käynnistettävä mainnet kohtuullisen ajan kuluessa tunnuksen käynnistystapahtuman jälkeen (esim. 28 päivää).

Käynnistyskumppanien on suoritettava taustan tarkistukset

Aktivoi vaatii taustatarkistuksia ja huonoista toimijoista raportteja kaikista käynnistyskumppaneista, jotta voidaan varmistaa huolellisuus teknisen arvioinnin lisäksi.

Käynnistyskumppaneiden on osoitettava tuoton asianmukainen käyttö 

Aktivoi vaatii soveltuvin osin tuoton kohtuullisen käytön, jonka pitäisi sulkea pois kehitysrahoitus täysin toimivan mainnet-julkaisun saavuttamiseksi.

Johtopäätös

Uskomme, että blockchain-natiivitalous hyötyy vankoista verkon käynnistysstandardeista, jotka on suunniteltu luomaan läpinäkyvä, oikeudenmukainen ja osallistava hajautettu tulevaisuus.

Aktivoi käynnistysstandardit voivat luonnollisesti muuttua, kun työskentelemme sääntelyviranomaisten, yrittäjien ja neuvonantajien kanssa parhaiden käytäntöjen edistämiseksi. Verkon lanseerausten seuraavaan lukuun tultaessa alaan tulisi vaikuttaa sopeutuvilla standardeilla, jotka on suunniteltu helpottamaan vaatimustenmukaisempaa ja luovempaa hajautettua verkon lanseerausta, mikä alentaa osallistumisen esteitä. 

Toivomme, että nykyiset ja tulevat ekosysteemin osallistujat alkavat omaksua ja kehittää näitä standardeja käynnistämällä hajautetun verkon. 

Kirjoittanut Collin Myers, Mara Schmiedt ja Ejaaz Ahamadeen

Huomaa: Osakkeeseen lanseeraukseen sovelletaan lainkäyttövaltaa ja se ei koske lainkäyttöalueita, joissa vastaavien rahakkeiden huutokauppa ja / tai kauppa on kielletty, rajoitettu tai luvaton missään muodossa.

Rekisteröidy ja lue lisää tulevasta verkon käynnistämisestä osoitteessa www.activate.codefi.network tai ota meihin yhteyttä suoraan osoitteessa [sähköposti suojattu]

Hajautetut verkotDeFiIndustry InsightNewsletterTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map