Automaattinen avoauto

lailliset logot 2

Valmistanut ConsenSys Legal yhteistyössä Lathamin kanssa & Watkins LLP

Tuottaa

Tuottaa

Luo räätälöity avoauto muutamassa minuutissa. Rakennettu OpenLaw: lle.

Luo täällä →Arvioida

Arvioida

Laske vaikutus perustajaosakkeeseen, kun Notes muunnetaan.

Arvioi täällä →Tee yhteistyötä

Tee yhteistyötä

Kommentteja lomakkeellemme? Siirry Brooklyn-projektin merkintöihin ja auta meitä parantamaan sitä.

Tee yhteistyötä täällä →

Automated Convertible Note -koodin ensisijaiset ominaisuudet

Automaattinen luonnos

Automaattinen luonnos


Luo räätälöity vaihtovelkakirjalaina muutamassa minuutissa, ei tunnissa, olitpa sitten liikkeeseenlaskija vai sijoittaja.

Muokattavat markkinoiden vakioehdot

Muokattavat markkinoiden vakioehdot

Käytä yksinkertaista lomaketta valitaksesi sinulle tärkeät asiat. Tarjoamme sopivan laillisen kielen. Minimoi neuvottelut ja sananvalinta, jotta voit keskittyä arvon luomiseen.

Tunnusmääräykset

Tunnusmääräykset

Onko sinulla rahakkeita? Sisällytä valinnaiset suojaukset digitaalisten tunnusten myöntämiseen tai jakeluun.

LUE LISÄÄ AUTOMAATTISESTI MUUTETTAVISTA HUOMAUTUKSESTA

Sisällys

  1. Johdanto
  2. Mikä on vaihtovelkakirjalaina?
  3. Mikä on Automated Convertible Note?
  4. Miksi teimme sen yhteen?
  5. Kuinka se toimii?
  6. Kuinka se eroaa tyypillisestä vaihdettavasta setelistä?
  7. Kuinka voin kommentoida tai ehdottaa muutoksia?
  8. Tärkeitä vastuuvapauslausekkeita
  9. Tietoja avustajista

Johdanto

Tervetuloa ConsenSysin automatisoituun avoautoon! Olemme innoissamme yhteistyöstä Latham & Watkins LLP, globaali asianajotoimisto, jolla on käytäntö tokenisaation ja blockchainiin liittyvien laki-, sääntely- ja yrityskysymysten kärjessä – kehittää tätä resurssia ja asettaa se julkisesti saataville. Kiitämme myös 500 startupia yhteistyöstä kanssamme KISS-lomakkeen käytössä automatisoidun avoauto-muistiinpanon perustana. Tässä artikkelissa aloitetaan lyhyt esittely perinteisistä vaihtovelkakirjalainoista ja sitten selitetään, mikä on automatisoitu vaihtovelkakirjalaina, miksi laitamme sen yhteen ja miten se toimii. Keskustelemme myös siitä, miten setelimme eroaa perinteisistä vaihtovelkakirjalainoista. Lopuksi sisällytämme tapoja, joilla voit työskennellä tiimimme kanssa automatisoidun avoauto-työkalun sekä lomakkeen muunnettavissa olevan muistiinpanon parantamiseksi. Toivomme, että pidät siitä ja pidät siitä hyödyllisenä.

Mikä on vaihtovelkakirjalaina?

Varhaisen vaiheen yritykset viettävät yleensä huomattavan paljon aikaa varainhankintaan. Riippuen siitä missä vaiheessa yritys on, sen liiketoimintasuunnitelmasta ja sijoittajista, joiden kanssa se puhuu, pääoman muodostus voi tapahtua velan tai oman pääoman muodossa ja tietyissä tapauksissa näiden kahden yhdistelmä.

Vaihtovelkakirja tai vaihtovelkakirja on velkapaperi, joka voidaan tietyissä olosuhteissa muuntaa liikkeeseenlaskijan omaksi pääomaksi. Se on suosittu alkuvaiheen rahoitusvälineen muoto pääomasijoitusyritysten ja ensi-sijoittajien keskuudessa, jotka sijoittavat startup-yrityksiin. Oletamme tässä artikkelissa, että olet perehtynyt vaihtovelkakirjalainoihin, mutta kannustamme sinua katsomaan tässä (katso luku Vaihdettava velka) ja tässä syvemmälle sukellukseen sen rakenteesta ja toiminnasta.

Kuten selitämme yksityiskohtaisesti alla olevassa osiossa “Miten se eroaa tyypillisestä vaihtovelkakirjalainasta”, olemme ottaneet perinteisen vaihtovelkakirjalainan ja lisänneet mekanismeja käsittelemään mahdollisuutta, että vaihtovelkakirjalainan liikkeeseenlaskija (eli yritys) voi myös levittää digitaalista rahakkeet. Uskomme, että nämä muutokset tekevät lomakkeestamme vaihdettavan setelin sopivaksi sijoittamiseen startup-yrityksiin, jotka rakentavat tuotteita ja verkostoja merkitylle taloudelle.

Mikä on Automated Convertible Note?

Automated Convertible Note on työkalu, jonka avulla käyttäjät voivat nopeasti ja dynaamisesti luoda räätälöityjä versioita muunnettavasta lomakkeestamme vastaamalla muutamaan kysymykseen. Lomakkeemme vaihtovelkakirjalaina perustuu 500 Startups-lomakkeeseen KISS (“Keep it Simple Security”), joka on perinteinen yhdysvaltalainen startup-rahoitusinstrumentti, jota riskipääomayritykset ja enkeli-sijoittajat käyttävät yleisesti. Vastaavasti se on olennaisesti samanlainen kuin muut julkisesti saatavissa olevat joukkolainat, ja useimpien oikeusalan ammattilaisten pitäisi yleensä olla helposti tunnistettavissa “markkinastandardeiksi”. Olemme kuitenkin muokanneet sitä mielestämme tärkeillä muutoksilla digitaalisten tunnisteiden tarjoamiseen liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi (katso alla oleva osa “Miten se eroaa tyypillisestä vaihdettavasta setelistä?”).

Miksi teimme sen yhteen?

ConsenSysissä investoimme moniin startup-yrityksiin, jotka kehittävät tuotteita, alustoja tai verkkoja, jotka hyödyntävät blockchain-tekniikkaa. Osana prosessia olemme kohdanneet monia erilaisia ​​vaihtovelkakirjoja ja alkuvaiheen sijoitusinstrumentteja, mutta kaikilta näyttäisi puuttuvan jotain. Jotkut poikkeavat olennaisesti markkinoiden kaupallisista ehdoista. Toiset laiminlyövät asianmukaista käsittelyä, joka johtuu mahdollisuudesta (ja joskus suuresta todennäköisyydestä), että liikkeeseenlaskija voi jakaa digitaalisia rahakkeita ennen tällaisten vaihtovelkakirjalainojen muuntamista tai palauttamista. Tämän seurauksena olemme kehittäneet oman muotoisen vaihtovelkakirjalainan, jota käytämme tyypillisesti sekä sijoittaessamme itseämme että ottaessamme ulkopuolista rahoitusta projekteihimme. Olemme havainneet, että lomakesopimuksen automatisointi säästää huomattavasti aikaa ja resursseja sisäiselle lakitiimillemme ja koko organisaatiollemme. Toivomme, että jakamalla Automated Convertible Note -koodin muilla yrityksillä on myös mahdollisuus käyttää vähemmän aikaa ja rahaa varainhankintaan ja keskittyä sen sijaan BUIDLingiin. Tällä tavoin toivomme voivamme nopeuttaa uuden merkityn talouden kasvua.

Kuinka se toimii?

Automated Convertible Note on rakennettu käyttäen OpenLaw, ConsenSys-alusta, jonka avulla käyttäjät voivat luoda dynaamisesti luonnoksia sopimuksiksi valitsemiensa syötteiden ja toimittamien tietojen perusteella. Voit käyttää Automaattinen Convertible Note -generaattori. Automatisoitu vaihtovelkakirjalaina pyytää sinua antamaan tarvittavat tiedot (esim. Yrityksen nimi ja joukkovelkakirjalainan pääoman määrä) ja valitsemaan joukon vaihtoehtoja (esim. Diskonttokorko ja erityiset sijoittajan oikeudet) lyhyellä kyselylomakkeella. Automated Convertible Note sisältää ohjeita ja ohjeita, jotka on suunniteltu vastaamaan moniin kysymyksiisi. Kun olet täyttänyt kyselylomakkeen, voit ladata syötteillesi räätälöidyn muunnettavan muistiinpanon Word- tai PDF-version yhdellä napin painalluksella.

Kuinka se eroaa tyypillisestä vaihdettavasta setelistä?

Keskeinen ero lomake-vaihtovelkakirjalainan ja tyypillisen vaihtovelkakirjalainan välillä on se, että vaihtovelkakirjalaina käsittelee mahdollisuutta, että liikkeeseenlaskijayritys voi jakaa digitaalisia rahakkeita. Uskomme, että tämä vastaa olennaisesti täyttämättömään tarpeeseen, koska digitaalisten rahakkeiden mahdollinen jakelu yrityksissä tuo esiin erityisiä taloudellisia ja sääntelyyn liittyviä huolenaiheita, joihin liikkeeseenlaskijoiden ja sijoittajien on puututtava ennen pitkäaikaisen suhteen luomista.

Tausta

Taloudellisesta näkökulmasta katsottuna digitaaliset rahakkeet voivat luoda arvon, jota muuten ei voida vangita pääomaosakkeisiin, joita sijoittajat odottavat saavansa joukkovelkakirjojen muuntamisen jälkeen, riippuen siitä, miten ne on rakentanut ja hallussa niiden luonut yritys ja sen perustajat. Esimerkiksi tämä arvo löytyy sen sijaan yrityksen luomasta ja käynnistämästä verkosta, ja se voidaan sen vuoksi kaapata digitaaliseen tunnukseen, joka toimii kyseisessä verkossa. Ottaen huomioon tämän mahdollisen eron yrityksen oman pääoman ehtoisten arvopapereiden arvon ja sen digitaalisten rahakkeiden arvon välillä, mielestämme on usein hyödyllistä rakentaa sijoituksia siten, että (1) perustajien ja sijoittajien kannustimet yhdenmukaistetaan arvon luomisen kanssa osuuksien jakaminen sekä oman pääoman ehtoisista arvopapereista että digitaalisista rahakkeista ja (2) ottaa huomioon sijoituksen vastaanottavan yrityksen jakamaan digitaalisiin rahakkeisiin liittyvä potentiaalinen arvonsieppaus.

Sääntelyn näkökulmasta digitaalisten tunnusten jakelu on täynnä sääntelyriskiä, ​​etenkin Yhdysvalloissa, jossa digitaalisiin tunnuksiin sovellettava sääntelykehys kehittyy edelleen. Tämän seurauksena blockchain-teknologiayritysten sijoittajat saattavat pelätä, että niiden kohdeyritykset voivat joutua, vaikka vain maineikkaasti, sääntelyyn, joka johtuu huonosti jäsennetystä tai toteutetusta merkkikaupasta. Tämän sääntelyriskin vuoksi sijoittajat haluavat usein, että kohdeyritykset kuulevat niitä ennen minkään token-jakelun varmistaakseen, että tällaiset digitaaliset rahakkeet jaetaan asianmukaisesti kaikkien sovellettavien säännösten ja parhaiden käytäntöjen mukaisesti..

Tunnuksen myynnin esto

Lomakkeen vaihtovelkakirjassamme käsitellään edellä mainittuja huolenaiheita useilla eri tavoilla. Ensinnäkin tilanteissa, joissa yritys (a) ei todennäköisesti anna rahakkeita tai (b) todennäköisesti myöntää rahakkeita, mutta aikoo tehdä sen tiiviissä yhteistyössä sijoittajien kanssa, lomakkeemme vaihtovelkakirjalaina antaa käyttäjälle mahdollisuuden sisällyttää token blocker. ” Tämä estäjä vaatii yritystä hankkimaan sijoittajiensa suostumuksen ennen merkkikaupan toteuttamista, jolloin vaihtovelkakirjalainan sijoittajille annetaan mahdollisuus tulla kuulluksi ennen tällaista myyntiä.

Tunnuksen myynnin muunnosmekanismi

Toiseksi tilanteissa, joissa yhtiö on jo alkanut suunnitella tai muotoilla potentiaalista merkintämyyntiä rahoituksensa yhteydessä tai kun on todennäköisempää, että mahdollinen merkkikauppa tapahtuu, osapuolille voi olla sopivampaa sopia mitä pitäisi tapahtua tällaisen merkkimyynnin tapahtuessa. Lomakkeen vaihtovelkakirjalaina sisältää siis alkutunnuksen myynnin muuntamisen ja alkutunnuksen myynnin maksumekanismit. Merkkikaupan toteutuessa vaihtovelkakirjalaina joko (i) pysyy paikallaan, (ii) muuntaa yhtiön oman pääoman ehtoisiksi arvopapereiksi tai (iii) yhtiö maksaa sen takaisin (mahdollisesti korkeammalla). Tarkastellaan tämän oikeuden toimintaa havainnollistamalla yksinkertaista esimerkkiä: oletetaan, että yhdeksän kuukautta vaihtovelkakirjalainan rahoituksen jälkeen joukkovelkakirjojen liikkeeseen laskeva yritys ilmoittaa sijoittajilleen olevan valmis aloittamaan merkkimyynnin. Yhtiö ilmoittaa sijoittajille tarkoitetun myynnin tunnusrakenteen ja ehdot, jolloin kyseisten sijoittajien olisi voitava päättää, onko myynti sen edun mukaista kuin potentiaalisten osakkeiden tuleva haltija, vai pitäisikö sen irtautua sijoituksestaan yhtiölle valitsemalla takaisinmaksun. Jos sijoittajat arvostavat yhtiön omaa pääomaa, he voivat päättää pitää edelleen vaihtovelkakirjalainan (muunnettavaksi tulevan osakekierroksen yhteydessä) tai päättää muuntaa osakepääomaksi ennalta määrätyn kaavan perusteella merkkimyynnin yhteydessä. Vaihtoehtoisesti, jos sijoittajat päättävät irtautua, he voivat käyttää oikeuttaan saada yrityksen maksettavaksi Alkuperäisen myyntimaksun summa, joka voi olla alkuperäisen sijoituksen sovittu kerrannaisena korvaamaan sijoittajalle varhaisista tukijoista. Näiden oikeuksien myötä yritysten ja sijoittajien tulisi nähdä alkuperäinen merkintämyyntitapahtuma olevan jonkin verran analoginen sulautumis- tai yritysostotapahtumalle, josta olemme lainanneet käsitteen Alkuperäisten myyntitilien muunnosoikeudet ja alkuperäiset Tokenin myyntioikeudet.

Tunnuksen ostovaihtoehto

Joustavuuden maksimoimiseksi lomake-vaihtovelkakirjalaina sisältää myös valinnaisen merkkihankintavaihtoehdon sijoittajalle merkintämyynnin yhteydessä. Tämän merkkihankintavaihtoehdon avulla sijoittaja voi ostaa osan digitaalisista rahakkeista, jotka myönnetään tällaisessa merkkikaupassa, ja tarjoaa siten sijoittajalle mahdollisuuden tulla osalliseksi yrityksen verkossa tai alustalla. Uskomme, että tämä järjestely poikkeaa olennaisesti vastaavien instrumenttien (kuten SAFT) merkintäoikeuksista, koska (i) vaihtovelkakirjalaina ei salli yrityksen sitoutua etukäteen digitaalisten rahakkeiden jakeluun eikä sijoittajan alkuperäinen sijoitus muuntaa tällaisiksi digitaalisiksi rahakkeiksi, (ii) sijoittajan on silti täytettävä digitaalisten tunnusten ostamista koskevat asiaankuuluvat vaatimukset (esimerkiksi noudatettava kaikkia sovellettavia lakeja tai myyntiehtojen ehtoja, jotka edellyttävät, että ostaja todistaa rahakkeiden käytön tai kulutuksen ), (iii) tällainen rahakkeiden osto olisi dokumentoitava erikseen ja (iv) tällainen rahakkeiden myynti tapahtuisi oletettavasti sen jälkeen, kun yhtiö oli jo käyttänyt sijoittajien sijoituksista saadut tuotot liitetiedoissa yhtiön verkkoteknologian kehittämiseksi..

Jos osapuolet päättävät sisällyttää merkkihankintavaihtoehdon, vaihtovelkakirjalaina sisältää tiettyjä suojamääräyksiä sääntelykysymysten lieventämiseksi, joita saattaa syntyä, jos digitaalinen tunniste tai digitaalisen tunnuksen jakelu aiheuttaa todennäköisesti arvopaperilakien soveltamisen. Sijoittaja voisi esimerkiksi lykätä symbolista osto-optiotaan vuodeksi tai siihen aikaan, jolloin tällaisen sijoittajan ostot eivät aiheuta sääntelyyn liittyviä komplikaatioita, esim. tunnisteiden liikkeeseenlaskijan verkon kehittämisen ja hajauttamisen seurauksena. Vaihtoehtoisesti, jos näitä sääntelykysymyksiä ei voida ratkaista tai todennäköisesti ei ratkaista, osapuolilla on mahdollisuus neuvotella ja sopia vaihtoehtoisesta järjestelystä sijoittajan taloudellisten tai muiden oikeuksien säilyttämiseksi. Uskomme, että tämän lähestymistavan pitäisi lieventää monia arvopaperilainsäädännön ongelmia, joita projektit ja sijoittajat ovat kokeneet, mukaan lukien ongelmat, joita kohtaavat token-projektit, jotka yrittävät käynnistää kuluttajahyödykkeitä sen jälkeen, kun he ovat myyneet tunnuksia suoraan tai epäsuorasti puhtaille, passiivisille sijoittajille.

Tähän liittyen vaihtovelkakirjalaina sisältää myös säännöksiä hyödykelainsäädännön mahdollisten huolenaiheiden ratkaisemiseksi. Jos merkkihankintaoptiota pidettäisiin hyödykeoptiona, jota Commodity Futures Trading Commission (CFTC) säätelee, yritys ja sijoittaja voivat hyötyä tietyistä poikkeuksista. CFTC-asetuksen soveltamista ja tällaisten poikkeusten saatavuutta olisi analysoitava tapauskohtaisesti, ja suosittelemme, että puhut toimivaltaisen neuvonantajan kanssa.

Kuinka voin kommentoida tai ehdottaa muutoksia?

Otamme mielellämme vastaan ​​palautteesi ja ehdotuksesi. Olemme asettaneet avoimen lomakkeen saataville Brooklyn-projekti, jossa voit jakaa ajatuksiasi räätälöityjen merkintöjen avulla. Mitä tulee itse Automated Convertible Note -työkaluun, lähetä palautetta osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Tärkeitä vastuuvapauslausekkeita

Huomaa, että automaattinen avoauto ei ole tarkoitettu korvaamaan pätevää neuvonantajaa. Mitään tässä toimitettua materiaalia ei ole tarkoitettu käsiteltäväksi oikeudellisena neuvonantajana tai asianajaja-asiakassuhteen luomiseksi. Tämän sivuston materiaalit eivät välttämättä heijasta kaikkia nykyisiä lain päivityksiä tai sovellettavia tulkintaohjeita, ja automaattinen vaihtovelkakirjalaina sulkee pois velvollisuuden päivittää lomakkeitaan jatkuvasti reaaliajassa. Kehotamme teitä ottamaan yhteyttä lainkäyttöalueellanne olevaan hyvämaineiseen asianajajaan, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita. Vaihtovelkakirjojen generaattorin käyttöön sovelletaan käyttöehtojamme.

Latham & Watkinsin vastuuvapauslauseke: Kutsu ottaa yhteyttä ei ole laillisen työn pyytäminen minkään sellaisen lainkäyttöalueen lainsäädännön mukaan, jossa Latham & Watkinsin asianajajilla ei ole oikeutta harjoittaa ammattia.

New Yorkin ammatillisen vastuun säännöstön mukaan osa tästä viestinnästä sisältää asianajajamainontaa. Aikaisemmat tulokset eivät takaa samanlaista lopputulosta. Tulokset riippuvat useista tekijöistä, jotka ovat ainutlaatuisia jokaiselle esitykselle. Ohjaa kaikki Lathamin ja Watkinsin asianajajien käyttäytymistä koskevat kysymykset New Yorkin kurinpitosääntöjen mukaisesti Lathamille & Watkins LLP, 885 Third Avenue, New York, NY 10022-4834, Puhelin: +1.212.906.1200

500 ALOITTAMISEN VASTUUVAPAUSLAUSEKE: 500 ALOITTAMISTA EI ESITÄ AUTOMAATTISEN MUUTETTAVAN HUOMAUTUKSEN TARKKUUTTA JA VASTUUA EI VOI HYVÄKSYTÄ VIRHEESTÄ, PYÖRISTÄMISESTÄ TAI MISTÄÄNTÄ SEURAUKSISTA AUTOMAATTISEN MUUTETTAVAN HUOMIOON. EI AUTOMAATTISET MUUTTAVAT HUOMAUTUKSET TAI YKSINKÄÄN LIITTYVÄ SISÄLTÖ EI PITÄISI SUORITTAA INVESTOINTI-, OIKEUS-, VERO- TAI MUUTA NEUVOJA KOSKEVAT 500 ALOITTAMISTA TAI MITÄÄN SEN SEURAAVAT. 500 Startups ei tue eikä osallistu missään TOKEN TARJOAA KÄYTTÖ automatisoidun GeoSentric ja joka tapauksessa, jos tällainen OSAKEANNIN tulkita tarjoukseksi myydä tai kehotus ETU ostaa arvopapereita tai sijoitusneuvontaa KUKAAN 500 startup YKSIKKÖ.

TIETOJA OSALLISTAJISTA

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map