Blockchain for Charities: Luxarity -tutkimus lahjoitusten seuraamiseksi

Ylläpitämättömien kulutustapojen käsitteleminen ylellisessä vähittäiskaupassa

 

Haaste

Voittoa tavoittelemattomat organisaatiot kohtaavat vakavia luottamuksen haasteita: Noin kolmasosa amerikkalaisista ei luota hyväntekeväisyysryhmiin käyttämään varojaan hyvin, ja Yli 60% ihmisistä maailmanlaajuisesti ei usko, että ryhmät voivat suorittaa tehtävänsä.

Tällä hetkellä järjestöt ja hyväntekeväisyysjärjestöt kärsivät avoimuuden puutteesta lahjoitusten kohdentamisessa. Kolmansien osapuolten verkkosivustot, jotka seuraavat hyväntekeväisyysjärjestöjä ja lahjoitusten läpinäkyvyyden laatua, ovat pyrkineet tarjoamaan ihmisille mielenrauhaa, kun he osallistuvat johonkin asiaan tai organisaatioon. Voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, joiden läpinäkyvyys on osoittautunut ennätykseksi, ovat keskimäärin 53% enemmän seuraavana vuonna verrattuna organisaatioihin, joilla ei ole samaa kokemusta.

Kuinka blockchain-tekniikka voi parantaa sosiaalisen sektorin organisaation läpinäkyvyyttä? Voidaanko blockchain-tekniikkaa hyödyntää rahan ja esineiden lahjoitusten avulla saadun arvon seuraamiseksi lisäämällä luottamusta lahjoittajayleisöön?  

 

Ethereumin ratkaisu 

LUXARITY tunnusti lahjoittajien halun tarkistaa tarkalleen, mihin rahansa menevät, yhteistyössä ConsenSys Social Impactin kanssa rekisteröidä ja seurata lahjoituksia vuotuisesta ennalta rakastetusta ylellisestä pop-up -myynnistään blockchainissa. 

Yhdessä nämä kaksi organisaatiota perustivat blockchain-pohjaisen alustan, joka tuo ennennäkemättömän avoimuuden ja vastuullisuuden hyväntekeväisyyslahjoitusten seurantaan. Alustalla asiakkailla on mahdollisuus päättää, mikä syy heidän lahjoituksistaan ​​rahoitetaan – mukaan lukien eettistä kulutusta, ympäristösyitä ja kierrätystoimintaa koskeva koulutus.

LUXARITY on Lane Crawford Joyce Groupin (LCJG), Aasian johtavan muodin vähittäiskaupan ja tuotemerkin johtoryhmän, sosiaalinen hanke.. 

ylellisyys 1

Kun Luxaritysta tulee luotettava sosiaalinen yritys, jonka jäljitettävyys on sisällytetty ostokokemukseen, ne kannustavat alan standardeja avoimelle lahjoittamiselle. Integroimalla blockchain-tekniikkaa, Luxarity on ensimmäinen askel kohti sellaisen ekosysteemin rakentamista, joka luo kiertotalouden.

Cristina Ventura

LUXARITYn toimitusjohtaja


Kuinka se toimii

Lahjoitusten seurantaprosessi

kuvakkeet ylellisyys

 1. Kuluttaja osallistuu LUXARITY-ponnahdusikkunaan ostamaan ennalta omistettuja luksustuotteita.
 2. Kuluttaja valitsee tuotteet, joista hän on kiinnostunut, ja kassanhoitaja käsittelee kuluttajan ostoksen Shopifyn avulla. Ostos tallennetaan estoketjuun siten, että käyttäjätunnus pysyy yksityisenä.
 3. Verkkosovellus valvoo kaikkea LUXARITYn Shopify-myyntiä ja seuraa, kuinka paljon jokaisessa tapahtumassa käytettiin. 
 4. Kuluttaja saa LUXARITYlta sähköpostiviestin, joka sisältää kuitin ja yksilöllisen PIN-koodin, jota voidaan käyttää ponnahdusikkunassa jakamaan myyntituotonsa valitsemaansa asiaan.
 5. Kuluttaja antaa PIN-numeron ponnahdusikkunassa.
 6. Kuluttaja valitsee syyn, jonka vuoksi hän haluaa jakaa varansa. Valinta tallennetaan lohkoketjuun.
 7. LUXARITY lähettää avustuspääomaa syihin ja saa todisteet lahjoistaan. Todiste lahjoituksesta tallennetaan estoketjuun.
 8. LUXARITY lähettää jokaiselle kuluttajalle erityisraportin siitä, kuinka paljon kuluttaja antoi, kuinka suuren prosenttiosuuden asiakas maksoi avustuksesta ja kuinka paljon avustukseen kerättiin.

Digitaalisen lompakon laajennukset, kuten MetaMask käytettiin kaikissa blockchain-sovelluksissa varmistamalla yksinkertainen vuorovaikutus lahjoitusalustan kanssa. ConsenSys rakensi LUXARITYn hajautetun sovelluksen ja verkkosivuston:

 

YLITYS Kotisivu

ylellisyyden koti

ylellisyys tukee syytä

 

LUXARITY Syyn valintasivu

ylellisyys aiheuttaa valinnan

 

YLITTÄJYYS Syy Edistyminen Sivu

ylellisyys aiheuttaa edistystä

 
Kauppa- ja hyväntekeväisyysekosysteemien keksiminen uudelleen blockchain-tekniikalla

LUXARITY muuttaa kumppanuutensa ConsenSys Social Impactin kanssa vähittäiskaupan ja sosiaalisten vaikutusten ekosysteemejä neljällä ensisijaisella tavalla:

 1. Vuonna 2018 LUXARITY vahvisti hyväntekeväisyystoimintaansa blockchain-tekniikalla. Vuosittaisessa Hongkongissa järjestetyssä LUXARITY Preloved Pop-Up -myynnissä jokainen lahjoitus merkittiin ja seurattiin heidän blockchain-pohjaisella alustallaan. Lisäksi QR-koodia skannattaessa asiakkaille esitettiin taustatiedot: kuka omisti jokaisen kohteen, missä sitä käytettiin, ja ostoksen myönteiset ympäristövaikutukset. Koodi paljasti myös digitoidun käsinkirjoitetun muistiinpanon valittujen tuotteiden alkuperäiseltä omistajalta. 
 2. Sosiaalisen edun, vaikutusinvestointien ja hyväntekeväisyystoiminnan maailma on pitkään ollut houkutteleva hyväntekeväisyyden muoto ja sosiaalisen muutoksen liikkeellepaneva voima. Koordinoinnin tehottomuus, lahjoitusten epäselvyys ja suora korruptio ovat valitettavia ominaisuuksia monissa ponnisteluissa ja organisaatioissa. Lohkoketjuteknologian muuttumattomuus, läpinäkyvyys, välittömyys ja julkinen pääsy on ainutlaatuinen valmius käsitellä kaikkia näitä asioita. LUXARITYn innovatiivinen blockchain-tekniikan käyttöönotto on paradigman muutoksen alku yritysten ja yksityishenkilöiden lahjoitustavassa.
 3. Vähittäiskaupan lisäksi LUXARITY asettaa standardin fyysisten tavaroiden seurannalle blockchain-pohjaisella alustalla. Kun käytettyjen luksustuotteiden seuranta onnistuu sosiaalisiin tarkoituksiin blockchain-pohjaisella alustalla, LUXARITY toimii mallina kaikille alustoille, jotka pyrkivät merkitsemään ja seuraamaan fyysisiä omaisuuseriä.
 4. Integroimalla lohkoketjutekniikkaa LUXARITY on ensimmäinen askel kohti sellaisen ekosysteemin rakentamista, joka luo kiertotalouden ja auttaa saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteet 3 (terveys ja hyvinvointi), 4 (laadukas koulutus) ja 12 (vastuullinen tuotanto ja kulutus), yhdenmukaistamalla tehtävänä on rakentaa yhteisö, joka jakaa RAW-arvot.

 

Ethereumin rooli

Hyödyntämällä blockchain-tekniikkaa (tässä tapauksessa Ethereumin Rinkeby Testnet), Luxarity pyrkii luomaan järjestelmän, joka tarjoaa uusia mahdollisuuksia houkutella kannattajia tietoiseen kulutukseen, läpinäkyvään lahjoitukseen ja kestävään ekosysteemien kehittämiseen.  

 • Lisää läpinäkyvyyttä

  Blockchain-järjestelmiin kirjatut LUXARITY-lahjoitukset (pop-up -tapahtumissa myytävät vaatetuslahjoitukset, joiden kaikki tulot menevät koulutusapurahoihin) ovat 100% avoimia & jäljitettävissä. Lahjoittajat pystyvät määrittämään, mitkä lahjoitusmahdollisuuksista saadut tulot rahoitetaan. Kuluttajat voivat seurata ja jäljittää rahansa lompakosta aina avustuksen saajiin saakka. 

 • Erilaisten omaisuuserien hyväksyminen

  Digitaaliset, fyysiset ja aineettomat hyödykkeet voidaan kaikki tallentaa lohkoketjuun. Koko toimitusketjun arvonlisäys sekä ulkopuoliset sidosryhmät voidaan kerätä lohkoketjuun & edut voidaan jakaa tasaisesti.

 • Hajauttaminen

  Blockchain-järjestelmien avulla LUXARITY voi siirtää omaisuutta rajojen yli helpommin ja halvemmalla tavalla. Omaisuus (ennalta rakastetut luksustuotteet tai kapselituotteet) eivät ole sidoksissa mihinkään tiettyyn maantieteelliseen sijaintiin. Tämän ansiosta LUXARITY laajenee Hongkongin ulkopuolelle.

 

Tavoitteet saavutettu

Concept-of-concept-sovellus isännöi seuraavia tuloksia vuoden 2018 LUXARITY-ponnahdusikkunan jälkeen: 

taulukko 2

Kaiken kaikkiaan ponnahdusikkuna keräsi 586 tilausta ja palveli 452 yksittäistä asiakasta kerätäkseen yhteensä 586532 dollaria HKD. 25% tilauksista kohdennettiin LUXARITY-alustalla, minkä seurauksena 33% (196 017 dollaria HKD) asiakkaista kohdisti suoraan HKRITA Researchille, SCAD HK Education Grantille ja Parsons Educational Grantille. Asiakkailla, joilla oli yli kolme tilausta, oli paljon suurempi todennäköisyys mennä LUXARITY-ponnahdusikkunalle ja valita, mihin jakamaan tilauksen tuotot, toisin kuin vain yhden tai kaksi tilausta tehneillä kuluttajilla. Alla olevassa taulukossa on korkean tason tilastollinen yhteenveto ponnahdusikkunan suorituskyvystä.   

taulukko 3

 

Seuraavat vaiheet

LUXARITY Preloved Pop-Up 2018 onnistui osoittamaan, että blockchain-tekniikkaa voidaan käyttää saumattomasti vähittäiskaupan ympäristössä. Prototyyppisovellus toimi hyvin live-esittelyissä ja koko pop-up -tapahtuman läpi. Sovelluksen kokonaisvirhetaso oli alle 1%. Vaikka vain 33% kaikista kerätyistä varoista osoitettiin verkkosovellusta käyttäville syille, on määritetty uudet käyttökokemuksen iterointimahdollisuudet, joilla pyritään lisäämään allokointiprosenttia yli 200%. 

LUXARITY proof-of-concept on ollut menestys mediafanit ja on toiminut ensimmäisenä menestyksekkäästi blockchain-tekniikan avulla vähittäiskaupan luksusbrändin ympäristössä maailmanlaajuisesti.   

Edessäpäin LUXARITY näkee mahdollisuuden jatkaa blockchain-tekniikan hyödyntämistä luovuttajien läpinäkyvyyden puolesta toivoen toistaakseen ja jatkavan pilotointia Lane Crawford Joycen vähittäiskaupoissa. Tällainen foorumi voisi mittakaavassa kehittää Lane Crawford Joyce Groupista planeetan kestävimmän ja innovatiivisimman luksusryhmän ja levittää läpinäkyvyyttä, teknologiaa ja tietoista elämää laajempaan elämäntapateollisuuteen. ConsenSys näkee tällaisten sovellusten tulevaisuuden potentiaalin vaikuttavan muotiteollisuuteen seuraavilla tavoilla:

 • Vertaisverkko-kiertotalous: LUXARITYn avulla LCJ voi kannustaa tuotteidensa vaihtoa kuluttajien välillä kanta-asiakaspisteillä, mikä auttaa suojelemaan ympäristöä ja samalla rakentamaan yhteisille arvoille perustuvan yhteisön.
 • Lahjoitusten avoimuus: LUXARITY antaa LCJ: lle mahdollisuuden tuoda täysi avoimuus hyväntekeväisyystoimiinsa ja muuttaa 450 myyntipistettään mahdollisiksi tuoterahoitusvaihtoehdoiksi.
 • Tuotemerkin digitalisointi: LUXARITY voi hyödyntää hyperkohtaista markkinointia rakentaakseen yhteyksiä tuotemerkkien ja asiakkaiden välille. Jokainen esine on mahdollisuus luoda ainutlaatuinen kokemus.

 

 

Tietoja LUXARITY-palvelusta

LUXARITY on Lane Crawford Joyce Groupin (LCJG), Aasian johtavan muotikaupan ja tuotemerkin hallintoryhmän, sosiaalinen hanke. Hongkongissa toimiva LUXARITY perustettiin luomaan sosiaalisia vaikutuksia vastauksena viimeaikaiseen globaaliin muotitrendiin, jossa kestämättömät ja muut kuin ympäristölliset kulutustavat ovat lisääntyneet.

Vuonna 2018 LUXARITY aloitti tehtävänsä kierrättää ylellisyystuotteita, kerätä lahjoituksia ja kouluttaa ostajia kestävästä kulutuksesta – kaikki blockchain-tekniikan tuella. LUXARITY pyrki yhteistyössä ConsenSys Social Impactin kanssa määrittelemään uudelleen, miten me kuluttajina toimimme ylellisyystuotteiden, muotituotteiden ja sosiaalisten vaikutusten lahjoitusten kanssa. Kumppanuus perusti julkisen lohkoketjun, jolla voidaan seurata ennalta rakastettuja luksustuotteita, käteistä ja kryptovaluutta-lahjoituksia. 

ConsenSys-ratkaisut

Rekisteröidy blockchain-kuulemiseen

ConsenSys Solutions tuo blockchainin liiketoimintaan. Teemme yhteistyötä yritysten, hallitusten, voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden ja startup-yritysten kanssa ympäri maailmaa rakentaaksemme, testataksemme ja toteuttaaksemme julkisia ja yksityisiä blockchain-ratkaisuja.

Ota yhteys blockchain-asiantuntijaanRekisteröidy blockchain-kuulemiseen

Lisätietoja ylellisyydestä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map