Blockchain-pääpuhuja Blockchain-tekniikan ja liiketoiminnan ytimessä

Aviv Lichtigstein on ajattelija ja yrittäjä jolla on laaja kokemus yritystuotteiden rakentamisesta Big Dataa hyödyntäen & Tekoäly. Hän on myös 101Blockchains.com -yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja – yksi maailman johtavista blockchain-resurssiportaaleista. Aviv on ylemmän tason johtaja, jolla on yli 12 vuoden kokemus eri aloilla teknisissä, operatiivisissa ja liiketoiminnallisissa tehtävissä. Hänellä on valtava asiantuntemus useiden liiketoimintamallien projektien ja ohjelmien käynnistämisessä, toteuttamisessa ja kasvattamisessa. Näihin teollisuudenaloihin ja tekniikoihin kuuluu tunnettuja startup-yrityksiä Fortune 500 -yrityksille, ja Aviv on vienyt heidät menestyspolulle älykkyydellään ja loistollaan. Näiden lisäksi Avivilla on todistettu kokemus tuotteiden ja liiketoiminnan kehittämiseen tarkoitettujen tiimien luomisesta, rakentamisesta ja johtamisesta. Lisäksi hän on intohimoinen matkustaja ja innokas Ironman-triathlonisti.

Top Speaker Blockchain Technology Keynote

iCEE.fest: PÄIVITYS 100, 2019

Toimialat muuttuvat eksponentiaalisesti ja Blockchain-tekniikka on merkittävä tekijä. Blockchain ei vain mullista rahoitusaloja, vaan myös muita suuria aloja, kuten julkiset palvelut, toimitusketjut, terveydenhuolto, vähittäiskauppa, esineiden internet ja monet muut. Esimerkiksi Yhdistyneet arabiemiirikunnat yrittävät integroida tekniikan Dubain kaikilla sektoreilla. Tavoitteena on tehdä siitä ensimmäinen kaupunki, joka toimii yksinomaan Blockchainilla vuoteen 2020 mennessä.

Blockchain on ainutlaatuinen tekniikka, joka poistaa välittäjien tarpeen ja luo hajautetun rakenteen, joka valtuuttaa kaikki käyttäjät. Tiedot ovat nyt uusi valuutta, ja Blockchain voisi tehokkaasti olla tapa kerätä se. Toisaalta Enterprise Blockchainsin odotetaan saavuttavan 3,1 triljoonan dollarin arvoisen teollisuuden vuonna 2030. Internetin uuden muodon muovaaminen on myös hajautetun kirjanpitotekniikan käsissä. Blockchainin pääpuhujana Avivin asiantuntemus keskittyy näihin peruskäsitteisiin, jotka kuratoivat oivaltavia istuntoja.

Blockchain-pääpuhuja

Blockchain Technology World, Lontoo 2019

Visio blockchain-liiketoiminnasta & Teknologia

Ydinongelma on keskitetyt vanhat verkot tyypillisessä liike-elämässä. Kaikenlainen liike on riippuvainen tästä viallisesta arkkitehtuurista. Tämän seurauksena tavalliset ihmiset maksavat hinnan. Ei vain Blockchain Technology mullistaa nämä verkkojärjestelmät, mutta se myös avaa mahdollisuuden lukemattomille uusille markkinapaikoille, mikä säästää biljoonia dollareita pitkällä aikavälillä.

Paras blockchain-kaiutin 2020

Mobilefest, Istanbul 2019

Se tarkoittaa, että Blockchain-tekniikka voi olla sekä siunaus että kirous tyypillisille liiketoimintamalleille, koska se muuttaa niitä ajan myötä. Mahdollisuudet ovat kuitenkin valtavat. Siksi lukemattomat teollisuudenalat ja startupit investoivat tähän tekniikkaan parempien mahdollisuuksien saavuttamiseksi. Blockchain-tekniikan puhuja Aviv keskittyy Blockchain-tekniikan erityispiirteisiin ja siihen, miten muutos tapahtuisi. Hän valaisisi myös ydinongelmia ja sitä, kuinka teollisuus pystyy todella käsittelemään uutta muutosta. Vaikka muut huippuluokan blockchain-kaiuttimet yleensä monimutkaistavat asioita, Aviv mieluummin hajottaa asiat yksinkertaisemmilla termeillä, jotka ovat maukkaita massoille.

blockchain-pääpuhuja aviv lichtigstein

Tel Avivin pörssi


Blockchain-pääpuhuja, Aviv jakaa myös, mitkä teollisuudenalat muuttuvat radikaalisti ajan myötä, kuten –

  • Julkiset palvelut
  • Toimitusketjut
  • Terveydenhuolto
  • Vakuutus
  • Vähittäiskauppa ja paljon muuta.

Uudemmat tulokset

On selvää, että kun uusi tekniikka otetaan käyttöön, useimmat ihmiset eivät todellakaan tiedä, miten käsitellä sitä alusta alkaen. Teollisuudet kuitenkin oppivat integroimaan sen onnistuneemmin nähtyään, mitä muut tekevät, ja muuttaneet sitä sitten markkinoidensa parantamiseksi. Blockchain-tekniikan avulla asiat menevät juuri nyt. Markkinapaikat yrittävät tietää enemmän Blockchain-muutoksesta, mutta väärät käännökset johtavat epäonnistumiseen.

Aviv on kuitenkin yksi johtavista blockchain-kaiuttimista esittelee asian yksinkertaisesti ja puhuu Blockchain-käyttöönoton haasteista, joita liike voi kohdata. Hän analysoi myös tarvittavat keinot onnistuneelle organisaation lohkoketjun muutokselle, joka auttaisi ylläpitämään tilannetta.

Blockchain-ylempi kaiutin

Muuta terveydenhuoltoa, 2019

Enterprise Blockchainsin vaikutukset

Tämä on yksi Blockchain-tekniikan pitkäaikaisista vaikutuksista. On melko ironista, kuinka yritykset, joita se eniten uhkaa, investoivat siihen. Monet yritykset näkevät tämän tekniikan muuttamaan liiketoimintatapojaan kokonaan. Ne eivät ole täysin väärässä. Blockchainilla on perusominaisuudet lisätä arvoa kaikille aloilleen, mikä antaa heille enemmän kehitystilaa.

Nykyään eri organisaatioiden on kohdeltava valtava kuormitus tiedonhallintakysymyksistä ja tapahtumista tasaisen kasvutason saavuttamiseksi. Tämä skenaario luo yritystason haasteita, jotka käsittelevät monimutkaisuutta, läpinäkyvyyttä ja turvallisuuskysymyksiä. Esimerkiksi väärennetyt markkinat ovat yksin vastuussa yli 7,5 miljardin dollarin tulojen saamisesta vuosittain vain Yhdysvalloissa. Teknologian edistyessä Blockchain pystyy nyt käsittelemään suurempia määriä monimutkaisia ​​tietoja ja tapahtumia. Parempi strateginen yritysmalli auttaa heitä voittamaan nämä haasteet.

Kun Enterprise Blockchains on yhdistelmässä, he voivat nyt vihdoin saada oikeudenmukaisen osuutensa tulevilla markkinoilla. Tässä mielessä, Blockchainin pääpuhuja, Aviv kehittää parhaan tyypin Blockchain Technologies, joka sopii parhaiten tietyille organisaatioille. Hän tutkii myös muita ratkaisuja, kuten toimittajia, jotka tarjoavat Blockchainia palveluna, ja Enterprise Blockchain -alustoja. Lisäksi koko konseptin mahdolliset käyttötapaukset ja haasteet jaetaan Blockchain-pääpuhujaistunnossa.

Blockchain-pääpuhuja 2019

Digital Enterprise Show, Madrid 2019

Hajautettu kirjanpitotekniikka – todellinen pelinvaihtaja

Aviv rakentaa Blockchain-pääpuhujaohjelmansa kattamalla myös muut tekijät. Blockchainilla on kohtuullinen osuus puutteista. Siksi monet eivät ole liian innokkaita omaksumaan tekniikkaa tähän mennessä. Käsittelemään asiaa Aviv kuvaa myös kattotermiä “Distributed Ledger Technology” ja sen vaikutteita.

Blockchain-tekniikka on vain pieni osa hajautetun kirjanpitotekniikkaa. Ihmiset sekoittavat usein nämä kaksi termiä ja käyttävät sitä keskenään. Mutta tässä ei ole kyse koko tapauksesta. Blockchainin lisäksi on monia muita hajautettuja kirjanpitotekniikoita, jotka ovat täysin varusteltuja ottamaan vastaan ​​maailmanmarkkinoiden taakka. Blockivain-puhujaohjelmassaan Aviv haluaa varmistaa, että poistetaan sekaannus näistä kahdesta termistä ja valaistaan ​​enemmän DLT: tä. Blockchain Technology -kaiutinistunnoissa hän tutkii erilaisia ​​tyyppejä ja tutkii niiden yksilöllisiä piirteitä. Sen lisäksi, että hän selittää, mitä DLT tarkoittaa, hän kattaa myös tietyn tekniikan johtavat alustat blockchain-pääpuhujaistunnossa. Jotkut niistä sisältävät:

Web 3.0 ja Internetin tulevaisuus

Internet ei pysy vahingoittumattomana myös Blockchain-tekniikasta. Toistaiseksi ihmiset ovat tunteneet Web 1.0: n ja Web 2.0: n. Nämä kaksi perustuvat tyypilliseen asiakas-palvelin-arkkitehtuuriin ja ovat liian puutteellisia. Tällainen malli tekee käyttäjien henkilökohtaisista tiedoista alttiita väärinkäytöksille. Uuden Internet Web 3.0: n myötä kaikki siirtyy hajauttamiseen, mikä tekee siitä käyttäjäkeskeisemmän. Ihmiset saavat turvallisemman ja avoimemman tavan muodostaa yhteys suosikkialustoihinsa.

Blockchan-tekniikan puhuja

Tech Week Frankfurt, Saksa, 2019

Tämä muuttaa Internetin tulevaisuutta ja on täysin erilainen kuin ihmiset ovat tottuneet. Blockchain Technology kuitenkin muovaa Internetin Web 3.0: n kautta, mikä tekee siitä nopeamman ja paremman. Aviv, joka on yksi Blockchainin parhaista puhujista, käsittelee tätä ongelmaa ja panee merkille erot Internetin aiempiin sukupolviin. Selvyyden lisäämiseksi blockchainin pääpuhuja luonnostelee arkkitehtuurin kerrokset, mikä viittaa siihen, millainen lopputulos voi näyttää.

Blockchain-tekniikalla on vielä pitkä tie kuljettavana. Nämä ovat vasta vallankumouksen alkuvaiheita. Aviv päivittää aina kaikki Blockchain Technology -kaiutinohjelmaa koskevat tutkimuksensa uusimmalla kehityksellä.

Tämän lisäksi Blockchain-pääpuhujaohjelma sisältää myös Internetin todennäköisen tulevaisuuden ja kuinka rakentaa kestävä ekosysteemi.

JOO! Haluan saada Avivin pääpuhujaksi

Yhdistetään ja selvitetään, miten voimme auttaa sinua saamaan uutta arvoa organisaatioosi

Voit myös lähettää meille sähköpostia suoraan-> ota yhteyttä osoitteeseen 101blockchains.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map