Blockchain-ratkaisut institutionaalisille pääomamarkkinoille

Liikkeeseen lasketaan digitaalisia arvopapereita muutamassa minuutissa

laskea liikkeeseen digitaalisia arvopapereita muutamassa minuutissa

Ongelma

Arvopaperien liikkeeseenlasku on tänään monimutkainen, aikaa vievä prosessi, johon osallistuu useita sidosryhmiä – liikkeeseenlaskija, sijoituspankkiirit, syndikaatin jäsenet, sääntelyviranomaiset – joiden kaikkien on sovittava sovittamaan joukko asiakirjoja: toimeksiantokirjeet, liikkeeseenlaskijayritykset, sääntelyviranomaiset. Tämä manuaalinen, monivaiheinen prosessi on sekä tehoton että altis virheille. 

Ratkaisu

Lohkoketjusovelluksemme, ConsenSys Codefi, antaa sinun luoda helposti ja nopeasti digitaalisia esityksiä perinteisistä arvopapereista Ethereumin sisäänrakennetun token-toiminnon avulla. Blockchain-pohjainen arvopaperistaminen paitsi virtaviivaistaa liikkeeseenlaskua digitalisoimalla asiakirjoja, myös antaa sinun mukauttaa rahoitusvälineitä ja luoda kokonaan uusia digitaalisia omaisuuseriä.

Katso, kuinka Mata Capital teki yhteistyötä ConsenSys Codefin kanssa merkitsemään 350 miljoonaa euroa kiinteistöjä

Suorita myyntiä ja kauppaa yhteisellä, avoimella alustalla

harjoittaa myyntiä ja kauppaa yhteisellä avoimella alustalla

Ongelma

Myynti ja kaupankäynti ovat nykyään hajanaisia ​​pörsseissä, välittäjissä ja tilausten täsmäytysjärjestelmissä, usein viiveellä jopa 10 arkipäivää, mikä lisää vastapuoliriskiä. Useat kopiot kustakin tapahtumasta kulkevat välittäjien, kuten selvityspankkien ja talletuskeskusten, kautta, mikä johtaa miljardeihin dollareihin back office-kustannuksia ja säilytyspalveluja.

Ratkaisu

Lohkoketjuratkaisujen avulla digitaaliset arvopaperit voivat siirtyä saumattomasti markkinoille useiden automatisoitujen mekanismien, kuten kahdenvälisten neuvottelujen, keskitetyn vaihdon, hajautetun vaihdon, vastaavien algoritmien ja huutokauppojen, kautta. Toteuttamalla hajautettuja markkinapaikkoja Codefi-paketti auttaa vastapuolia koordinoimaan jaetulla alustalla ja luottamaan arvovaltaiseen tietolähteeseen tapahtumia varten. 

Tutustu Codefi-markkinoihin →

Hallinnoi resursseja yhdellä hallintapaneelilla

hallita omaisuutta yhdellä hallintapaneelilla

Ongelma

Vakuudenhallintaan sisältyy nykyään manuaalinen täsmäytys ja arvopapereiden fyysinen toimitus, mikä aiheuttaa enintään kahden päivän viivästyksiä arvostuksen ja puhelun välillä. Lisäksi vakuuksien arvostus, sopimusten täytäntöönpano ja näkemys positioista ovat epäjohdonmukaisia ​​osallistujien välillä, mikä vaikeuttaa täydellisen yleiskuvan saamista yrityksen olemassa olevasta vakuudesta. 


Ratkaisu

Codefi tarjoaa näkymän kaikista marginaalipyynnöistä ja panteista yhdessä kojelaudassa, jotta voit analysoida vakuussaldoja reaaliajassa. Tämän yhtenäisen tilannekuvan avulla varainhoitajat voivat laskea ja tasapainottaa vakuudet tarkasti kauppaverkostossa ja antaa sijoittajille kattavan lompakonäkymän kaikista varoistaan.

Tehosta vaihto-infrastruktuuria

virtaviivaista vaihto-infrastruktuuria

Ongelma

Pörssit ovat vastuussa monimutkaisista tehtävistä, jotka vaihtelevat osakkeiden kaupasta ja hallinnasta OTC-päivityksiin tietojen lisensointiin. Monilla näistä prosesseista, kuten KYC, AML-yhteensopivuus ja kaupan sovittaminen – vaikkakin yhä sähköisempinä – on viiveongelmia ja teknisiä rajoituksia, jotka johtavat kalliisiin yleiskustannuksiin. 

Ratkaisu

Codefin tekniikka helpottaa reilua ja hallittua kauppaa ja tehokasta hintojen löytämistä samalla kun se ottaa huomioon uudet digitaaliset omaisuuslajit ja varmistaa turvallisuuden ja vaatimustenmukaisuuden. Codefin avulla arvopaperipörssit voivat virtaviivaistaa tietojen todentamista, nopeuttaa selvitystä ja upottaa maksuverkkoja, mikä lopulta vähentää yleiskustannuksia. 

Saavuta välitön selvitys ja vertaansa vailla oleva kirjanpito

välitön selvitys ja vertaansa vailla oleva kirjanpito

Ongelma

Selvitys- ja toimitusprosessi perustuu nykyään hajanaiseen rahoitusinfrastruktuuriin, joka ei ole vain tehotonta, vaan johtaa merkittäviin likviditeettirajoitteisiin ja luottoriskeihin. Nykyisten rahoitusjärjestelmien toimitusjakso voi kestää jopa 10 päivää, jolloin molemmat vastapuolet altistuvat riskille, että arvopapereita tai ostohintaa ei saada ajoissa.

Ratkaisu

Codefin älykäs sopimustekniikka mahdollistaa omaisuuden selvittämisen ja kirjanpidon yhdistämisen sekunneissa päivien sijaan. Blockchain-pohjaisena alustana Codefi tarjoaa yhden totuuden lähteen, jotta voit nähdä omaisuuserän matkan yhdestä säilytysyhteisöstä toiseen, ja jokainen veloitus ja hyvitys kirjataan muuttumattomaksi merkinnäksi..

Blockchainin edut pääomamarkkinoilla

Nopeampi pääsy pääomaan

Nopeampi pääsy pääomaan

Ohjelmoitavat varat ja arvopaperit tarkoittavat, että uusia arvopapereita voidaan laskea liikkeeseen muutamassa minuutissa oikeuksien ja velvoitteiden koodauksella, joten voit lisätä rahoitustapahtumien nopeutta. 

Lisääntynyt vakavaraisuus

Lisääntynyt vakavaraisuus

Blockchain-pohjaiset digitaaliset hyödykkeet mahdollistavat aiemmin epälikvidien varojen jakamisen ja alentavat markkinoille pääsyn esteitä sekä liikkeeseenlaskijoille että sijoittajille. 

Uudet rahoitusinstrumentit

Uudet rahoitusinstrumentit

Blockchain-tekniikka on mahdollistanut täysin uusien omaisuusluokkien luomisen pääoman allokoinnille, ja ohjelmoitavat standardit varmistavat käyttöönoton ja noudattamisen.

Läpinäkyvä reaaliaikainen data

Läpinäkyvä, reaaliaikainen data

Blockchainin hajautettu pääkirjatekniikka virtaviivaistaa KYC- ja AML-prosesseja ja antaa sijoittajien, sääntelyviranomaisten ja muiden markkinaosapuolten analysoida markkinatoimintaa reaaliajassa. 

Pienempi vastapuoliriski

Pienempi vastapuoliriski

Välitön ja läpinäkyvä selvitys vähentää maksukyvyttömyyttä ja järjestelmää ja varmistaa, että vastapuolen molemmat osapuolet saavat arvopaperinsa ja ostohinnansa T + 0 päivässä.

Pienemmät käyttökustannukset

Pienemmät käyttökustannukset

Pienemmät transaktiokustannukset ja yksinkertaistettu rahastonhoito, kirjanpito, allokointi ja hallinto vähentävät yleiskustannuksia ja niistä aiheutuvia palkkioita pääomamarkkinoilla. 

Käytä koteloa

Tutustu syndikoitujen lainojen Blockchain-ratkaisuihin

Ota selvää, kuinka blockchain-tekniikka tuo standardoituja, digitaalisia ratkaisuja monimutkaisiin syndikoitujen lainojen markkinoihin.

Tutustu syndikoitujen lainojen Blockchain-ratkaisuihinUutiset

Suuri rahoituksen selvityskeskus tutkii Ethereumia digitaalisen omaisuuden hallintaan

Tallettajan luottamus & Clearing Corporationin uusi prototyyppi hyödyntää Ethereumin lohkoketjua pääomamarkkinoiden toiminnan tehostamiseksi.

Lue lisääSuuri rahoituksen selvityskeskus tutkii Ethereumia digitaalisen omaisuuden hallintaankonsensuksen pääoma sankarikonsensuksen pääoma sankari

ConsenSys Codefi

Blockchain Application Suite pääomamarkkinoille

Codefi tarjoaa liikkeeseenlaskijoille, rahastonhoitajille, pörsseille, sijoittajille ja sääntelyviranomaisille täydellisen blockchain-sovellussarjan pääomamarkkinoiden toimintaan digitaalisten omaisuuserien liikkeeseenlaskusta ja elinkaaren hallinnasta tokenoitujen arvopapereiden kaupankäyntiin sekä turvallisuuden ja sääntelyn noudattamisen varmistamiseen. 

  • Luo rahoitustuotteita joita ei tällä hetkellä ole arvopaperistettu, mukaan lukien ostovelat, laskut ja toimittajan palvelusopimukset. Rakenna täysin digitoitujen omaisuuserien väliseen yhteyteen muodostaaksesi uusia rahoitustuotteita ja -palveluja.
  • Vastaa paremmin sijoittaja- ja markkinoiden vaatimuksiin järjestelemällä uudelleen hitaasti maksettavia rahoitustuotteita ja mukauttamalla omaisuuserien liikkeeseenlaskua suoraan sijoittajan määrityksiin.
  • Vapauta likviditeetti mahdollistamalla nopeat ja turvalliset vertaisverkko-omaisuuden siirrot laajentaa jälkimarkkinoiden mahdollisuuksia ja houkutella lisää sijoittajia verkkoosi.
  • Pääse globaaleille markkinoille, laajenna sijoittajapohjaa, ja kerää monipuolisempia hallinnoitavia varoja kansainvälisellä jakelukyvyllä.
  • Saavuta optimaalinen toiminnan tehokkuus ja alenna kustannuksia automatisoiduilla prosesseilla sekä hajautetulla ja keskinäisellä markkinainfrastruktuurilla.

Tutustu Codefi-sovellussarjaan →

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map