Blockchain urheilulle ja esportille

Mitkä ovat Blockchainin edut urheilussa ja esportsissa?

 • Paranna fanien vuorovaikutusta ja kokemuksia kannustamalla sitoutumista
 • Uusien tulomallien tarjoaminen tokenoitujen tiimien ja parannettujen kanta-asiakasohjelmien kautta  
 • Uusien markkinoiden luominen urheiluvedonlyönnille ja keräilyesineille
 • Antaa urheilijoille mahdollisuuden rahoittaa suorituksensa tulo-osuussopimuksilla tai kanta-asiakaspalkinnoilla

Yhteentoimivien pelikollektioiden kehittämisen helpottamiseksi ConsenSys Sports määrittelee uudelleen liigojen, joukkueiden, urheilijoiden ja fanien välisen vuorovaikutuksen.

 

Mitkä ovat Blockchainin käyttötapaukset urheilussa ja eSportsissa?

Enterprise Ethereum -pohjainen urheilu ja esports mahdollistavat seuraavat käyttötapaukset:

 • Kehitetään blockchain-pohjaisia ​​identiteettejä, jotka antavat käyttäjille etuja vastineeksi oivallisten ja toimintakelpoisten tietojen tarjoamisesta organisaatioille.  
 • Kannustaminen ja palkkio fanien vuorovaikutuksesta – luo parempia kumppaneiden välisiä kanta-asiakasohjelmia, jotka kannustavat faneja tekemään tiettyjä toimintoja tai ostamaan tiettyjä tuotteita
 • Muistomerkkien aitouden todentaminen petosten ja väärennettyjen esineiden vähentämiseksi
 • Seuraavan sukupolven keräilyesineiden suunnittelu ja tuotanto digitaalista infrastruktuuria käyttäen
 • Markkinoiden luominen pelitavaroiden (so. Nahat) kaupankäynnille sekä digitaalisten tuotteiden, nahkojen ja pelien sisäisten tuotteiden kaupankäynnin parantaminen. 
 • Urheilijoiden kyky rahoittaa oma harjoittelu vastineeksi tuleville tuloille, kanta-asiakasohjelmille tai muille palkkioille
 • Tunnistetut urheilu- tai esporttijoukkueet, jotka lisäävät urheilutiimien likviditeettiä antamalla useamman sijoittajan ostaa osakkeita tai organisaatioiden osia. 

 

Kuinka blockchain vaikuttaa tuulettimen identiteettiin?

Lohkoketjuun perustuvien identiteettien luominen avaa uusia ja mielekkäitä kokemuksia ja luo ennennäkemättömän nettoarvon lisääntyneellä tuulettimen tuloilla, varojen yhteisrahoituksella, digitaalisilla keräilyesineillä ja todennettavissa olevalla superfan-tähdellä. 

Ajattele todennettavissa olevaa superfania faniprofiilina tai urheilujärjestön toimilupana. Urheiluorganisaatiot voisivat kerätä enemmän oivaltavaa ja käytännöllistä tietoa faneistaan ​​sitoutumisen ja tulojen lisäämiseksi. 

Kuinka blockchain vaikuttaa kannustavaan ja palkitsevaan fanien vuorovaikutukseen?

Blockchain-pohjaiset kanta-asiakasohjelmat voivat kannustaa korkeampaa sitoutumista ja tarjota reaaliaikaisia ​​palkkioiden maksuja ja lunastuksia. Blockchain parantaa uskollisuuspalkintoja luomalla käyttäjäidentiteetin kaikkiin digitaalisiin kosketuspisteisiin samalla kun se sallii digitaalisten omaisuuserien kaupankäynnin. Esimerkiksi Ethereumin tukemat palkinto-ohjelmat voivat luoda kumppaneiden välisiä verkostoja, jotka mahdollistavat kanta-asiakaspalkintojen käytön kumppanien kanssa. 

Kuinka blockchain vaikuttaa muistoesineiden todennukseen?

Viiden miljardin dollarin urheiluvälineiden teollisuus perustuu luottamusjärjestelmään, jolla varmistetaan kunkin erikoiskohteen aitous. Tämä riippuvuus loppuu lähitulevaisuudessa, koska koulutetut todentajat suurennuslasilla ja tarkat silmät eivät sovi muuttumattomaan matematiikkaan. Blockchain-tekniikalla on kyky myöntää yksittäisille muistoesineille oma identiteetti aitoutta ja todentamista varten. 

Kuinka blockchain vaikuttaa digitaalisiin keräilyesineisiin?

Organisaatiot voivat tuottaa ja myydä digitaalisia keräilyesineitä suoraan faneilleen tarjoten uuden tavan faneille edustaa konkreettisesti tapahtumakokemustaan ​​ja osallistumistaan. 

Mikä tekee digitaalisista keräilyesineistä parempia kuin tavalliset keräilyesineet: 


 • Niukkuus: Ainutlaatuisia digitaalisia resursseja, jotka on luotu rajoitetusti
 • Kaupankäynti: Vaihdettavissa avoimilla markkinoilla omistajien sitouttamiseksi ja uusien käyttäjien tavoittamiseksi
 • Todentaminen: Aitous voidaan tarkistaa, mukaan lukien omistusketju 
 • Maine: Omistus osoittaa läheisyyttä, omistautumista ja asiantuntemusta
Kuinka blockchain vaikuttaa pelaamiseen ja esporttiin?

Pelaaminen ja esportit ovat nousseet nopeasti kasvavaksi kuluttajien kiinnostuksen alueeksi, erityisesti vuosituhannen ja z-sukupolven käyttäjien keskuudessa. Blockchain-pohjaiset pelit voidaan ohjelmoida tokenisoiduilla digitaalisilla resursseilla. Näillä digitaalisilla varoilla voidaan käydä kauppaa pelin sisällä tai ulkoisesti julkisilla markkinoilla. 

Blockchain-tekniikka voi myös luoda reaaliaikaisia ​​vedonlyöntiä todistettavasti oikeudenmukaisilla tuloksilla. Lopuksi Ethereum mahdollistaa älykkäiden sopimuspohjaisten maksujen käytön, mikä eliminoi perinteiset välittäjät, jotka tekevät merkittäviä leikkauksia. 

Kuinka blockchain vaikuttaa urheilijan joukkorahoitukseen?

Urheilijoiden joukkorahoitus henkilökohtaisten, automatisoitujen sopimusten kautta tarjoaa uuden rahoituslähteen, joka mahdollistaa fanien ja yhteisön investoinnit. Perinteinen rahoitus edellyttää tyypillisesti epäedullista omien varojen, pääomakustannusten tai tulojen menetystä kolmansille osapuolille. Blockchain-tekniikalla rakennettu joukkorahoitusalusta antaa kuitenkin liigalle ja pelaajille mahdollisuuden ansaita enemmän rahaa ja seurata fanien sitoutumista ja uskollisuutta. 

Kuinka blockchain vaikuttaa ryhmien tokenointiin?

Ethereum sallii yleisön ostaa osakkeita tiimeissä, joita edustaa rahakkeet, avaamalla omistajuuden faneille, samalla kun kerätään varoja suoraan ilman perinteisiä yrityssponsoreita. Joukkueet voivat kerätä varoja rekrytoida kykyjä, parantaa stadioneja tai saavuttaa muita pääomavaltaisia ​​tavoitteita. Tämän tyyppinen varainhankinta auttaa välttämään marginaalien menetyksen välittäjille ja sponsoreille, samalla kun se tarjoaa uuden tason yhteisöä, integraatiota ja fanikannan kaupallistamista. Merkittyjä joukkueosakkeita voidaan ostaa ja myydä vapaasti avoimilla markkinoilla, mikä lisää urheilujärjestöjen omistustilavuutta. Tunnusten omistajat saattavat pystyä osallistumaan organisaatioiden, stadionien tai yksittäisten urheilutiimien taloudelliseen nousuun.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map